Digidexo.com

Holistisk Ear Treatment

Holistisk Ear Treatment


Holistisk prosedyrer brukes til å behandle øret aches, smerter og tinnitus. Hopi, en Pueblo indianerstamme, brukte øret lys å avlaste lunger i bihulene og øre. De amerikanske indianerne mente at helhetlig behandling bidratt til å helbrede ånden og kroppen til den personen. Mange bruker begrepet "helhetlig" til å bety behandling utenfor konvensjonell medisin eller av naturlige midler.

Ear Candling

Holistisk øret candling behandlingen starter ved hjelp av Hopi øret lys for å skape varme og trykk. Denne prosedyren bidrar til å fjerne øret for malingsrester, skitt eller voks. Prosedyren for helhetlig øre behandling omfatter pasienten liggende på hennes side. Utøveren vil forsiktig plassere stearinlys i øret, tenn det og la det brenne. Den tent lys skaper et vakuum som trekker rusk og voks ut av øret og ned i hul stearinlys. Trykket skapt av varmen fører til vibrasjoner gjennom øregangen og trommehinnen til å løsne materialet og fjerne det. Etter at lyset er fjernet, vil pasienten ligger på sin side i omtrent 15 minutter, og utøveren kan massere rundt ansikt og øret.

Tinnitus

Tinnitus er en summende eller ringelyd hørt i en persons øre. De som rammes av tinnitus sier de opplever en rekke lyder, som varierer i tonehøyde og tone. Tinnitus er ikke en alvorlig tilstand, men kan være irriterende. Holistisk behandling for tinnitus omfatter lytter til en radio eller TV bruker hodetelefoner eller tinnitus maskers. De maskers produsere en hvitstøy lyd som bidrar til å lindre eller redusere virkningene av tinnitus i pasienten.

Earache

Øreverk er vanlig og kan forårsake smerte til den berørte person. En øreverk er forårsaket av en mild infeksjon eller en endring i høyde. Holistisk prosedyrer for å behandle øreverk inkluderer beroligende øret i et varmt miljø. Bruk av varme vil hjelpe slappe av og løsne opp voks i øret. Et annet middel er å helle hvitløk saften inn i øret. Hvitløk fungerer som en naturlig antibiotika.

Betraktninger

Ta kontakt med utøveren om sin erfaring med behandling av ører. Også snakke om selve prosedyren i seg selv og mulige negative effekter. Disse prosedyrene skal ikke være smertefullt. Imidlertid er hver prosedyre litt annerledes.

Post-Treatment

Hvis du opplever smerter eller andre negative symptomer etter å ha mottatt behandling, bør du oppsøke lege umiddelbart. Legen kan da gi et antibiotikum for å kurere de problemer avhengig av alvorlighetsgraden av disse.