Digidexo.com

Hvordan å sove med Legs støttet opp

Hvordan å sove med Legs støttet opp


Mer enn 80 prosent av den voksne befolkningen i Amerika lider av noen form for rygg eller nakke smerter, ifølge Cleveland Clinic. Klinikken behandler mer enn 16.000 individer for disse utgaver i året. Ryggen består av 26 ryggvirvler som naturlig kurve i tre steder. Smerter i nakke og rygg, prikking og søvnproblemer er alle tegn på forstyrrelser i disse kurvene. Heve bena mens du sover hjelper ryggraden opprettholde naturlige svai.

Bruksanvisning

•  Sitt på en seng med baken på samme sted som når du sover. Dette gjør det mulig å plassere beinet støtte i din naturlige sove plassering. Plasser bena rett ut på senga og litt til siden av hvor du plasserer dem mens du sover.

Finn ut hvor mange puter du trenger. Hev ben litt over hjertet eller 3 til 5 inches over overflaten av sjiktet for å fremme naturlig sirkulasjon.

Sett putene ved siden av bena, og selv med mid-kalv. Den mid-kalv posisjon er mest behagelig for folk flest. Men endre posisjonen i henhold til din personlige komfort nivå.

Løft bena og flytte dem til side, å plassere dem i midten av putene. Plasser bena parallelle til hverandre med kalver flatt mot overflaten av puten. Ikke kryss bena; den hindrer blodsirkulasjonen.

Lay tilbake og plassere hodet på en pute. Flate korsryggen mot madrassen. Denne posisjonen kan virke unaturlig i starten, spesielt for dem som er vant til å sove på magen. Prøv posisjon i økende intervaller hver dag før det føles naturlig.