Digidexo.com

Prenatal Vitamin & Hair Vekst

Prenatal vitaminer har lenge vært ryktet å gjøre neglene vokse raskere, lengre og sterkere. Ta prenatal vitaminer kan føre til sunnere negler, men du vil finne årsakene til dette overraskende.

Fakta

Prenatal vitaminer skiller seg fra vanlige multivitaminer i som inneholder de mer folsyre, jern og kalsium, som er viktig for utviklingen av hjernen og ryggmargen av et foster. Andre vitaminer som finnes i en prenatal multivitamin inkluderer vitaminene A, D, C, B12 og E, som alle er nødvendige for sunn negler, hår og hud.

Fordeler

Tar en prenatal vitamin vil kompensere for noen næringsstoffer du ikke får fra kosten din. Problemer med spiker kan være et resultat av en mangel. Kompensere for manglene kan være fordelaktig for mer enn bare neglene. Vitamin C forbedrer immunforsvaret og vitamin D hjelper kroppen din i absorpsjon av kalsium, noe som hjelper i forebygging av osteoporose.

Misforståelse

Prenatal vitaminer ikke øke sjansene for graviditet. Vitaminer inneholder ikke hormoner og derfor ikke øke fruktbarheten. Tar en prenatal vitamin sikrer ikke at neglene vil vokse raskere, lengre eller sterkere. Vitaminer kan bare kompensere for manglene, hvis neglene er svake på grunn av noe annet enn en vitaminmangel, er det usannsynlig at en multivitamin vil løse problemet.

Betraktninger

Grunnene til at prenatal vitaminer er sannsynlig å resulterer i sterkere, lengre negler har ingenting å gjøre med det faktum at de er prenatal vitaminer. Den samme effekten kan oppnås ved å ta en vanlig multivitamin som inneholder vitaminene A, D, C, B12 en E. Selv legger matvarer som egg, som inneholder B12 og sitrus, som inneholder vitamin C, vil gi de nødvendige næringsstoffer for sterkere negler. En prenatal vitamin kan inneholde en høyere dosering av disse vitaminene. Men, kroppen din kan bare absorbere en viss mengde næringsstoffer. Alt av det overskytende er spylt, ikke er lagret. Med mindre du er sterkt mangelfull i ett eller flere av disse vitaminene, er det lite sannsynlig at kroppen din vil dra nytte av overskudd av næringsstoffer som prenatal vitaminer gir.

Advarsel

Du bør alltid rådføre seg med legen din før du starter en ny multivitamin. Problemer med neglene ofte betegne mer alvorlige helseproblemer og bør bringes til oppmerksomhet fra helsepersonell.