Digidexo.com

Kan Chlorella hjelpe meg miste vekt?

Chlorella er en bestemt type av ferskvannsalger. Den har vunnet popularitet som en urtemedisin som kan tilby en rekke fordeler, inkludert beskyttelse mot kreft, et løft til immunforsvaret, senke blodtrykket og holde fordøyelsessystemet sunt. Mens vekttap er ikke spesielt en av de første fordeler å bli identifisert med Chlorella, er det fortsatt noe som mange mener kan forbedres ved kosttilskudd med chlorella.

Chlorella og Vekttap

En av chlorella mindre spioner talenter innebærer vekttap. Ideen om chlorella som en potensiell hjelp i vekttap har blitt kastet rundt og grundig vurdert. Etterforskning av dette konseptet har avdekket at den viktigste foreslåtte måten chlorella kan hjelpe til med vekttap er via sin rensende evne. Noen hevder at Chlorella hjelpemidler i rensing og riktig funksjon av fordøyelsessystemet ved å stimulere fordøyelses muskel sammentrekning og lindre forstoppelse.

I denne forstand, bør du ikke forvente Chlorella til å spille en svært viktig faktor i et vekttap program. Heldigvis ser det ikke ut til å bli markedsført som sådan. I stedet er det bemerket som en potensiell hjelp i vekttap som vil skje via naturlig fjerning av giftstoffer og rebalansering av fordøyelsen fungerer. Det er, selvfølgelig, når kombinert med et riktig kosthold og mosjon regime. Når tatt i riktig sammenheng, kan Chlorella faktisk være et gunstig hjelpemiddel i vekttap, men ingen er helt sikker på nøyaktig hvor gunstig det er resultater-messig.

Andre Chlorella fordeler

Mangelen på sanne tilgjengelige data som støtter Chlorella er også et problem når det kommer til de andre fordelene som det kan eller ikke kan gi. Det er ikke tilstrekkelig bevis for dens anvendelse som et verktøy i kjemoterapibehandling, i behandlingen av fibromyalgi og andre problemer slik som forkjølelse, sår, og Crohns sykdom. Den begrensede dokumentasjonen som har dukket opp om Chlorella potensial fordel, som nevnt av Cancer.org, innebærer dyr forskning som tyder algene kan hemme noen av de aktive molekyler som er involvert i veksten av kreftceller.

Bottom Line

Chlorella er ikke et supplement som er på vei inn merkelig nytt territorium. Andre naturmidler har allerede dukket opp som hevder ulike helsemessige fordeler som kan eller kan ikke alle være sant. I likhet med de andre, Chlorella lider av en mangel på sann vitenskapelig støtte, selv om det ser ut til å inneholde næringsstoffer som er alle positive slik som antioksidanten beta-karoten, kvalitet protein, forskjellige aminosyrer, og konsentrasjoner av B-kompleks vitaminer. Det kan forbedre din vekttap mål ved å hjelpe opprettholde god fordøyelsessystemet helse, men, igjen, er det mangelfulle og under variasjoner i individuelle resultater. Sjekk alltid med en lege før du tar Chlorella.