Digidexo.com

Hvordan Naturligvis Heal forkjølelsessår på barn

Hvordan Naturligvis Heal forkjølelsessår på barn


Forkjølelsessår er smertefulle blemmer som vanligvis vises i og rundt munnen. De er forårsaket av herpes virus og kan lett passere mellom barn og voksne. De kan sive, blø eller utvikle en gul skorpe under kurset. Hvis barnet ditt er berørt av forkjølelsessår, kan du bidra til å lindre symptomene ved hjelp av naturlig rettsmidler. Disse behandlingene lindre smerte og ubehag av herpes blemmer og kan forkorte varigheten av utbrudd. Dosering vil anbefale av alderen på barnet ditt så snakk med legen din før du starter behandling.

Hvordan Naturligvis Heal forkjølelsessår på barn

•  Ta med barnet til legen for diagnose og anbefalinger. Fortell legen din om triggere, hyppighet og varighet av kviser. Han vil være i stand til å anbefale medisiner eller behandling som er spesifikke for ditt barns forhold.

Påfør solkrem til barnets eksponert hud før hun hodet utenfor. UV-stråler er en vanlig trigger for forkjølelsessår, så holder barnets hud beskyttet.

Påfør lysin krem direkte til det berørte området. Lysin er en naturlig forekommende aminosyre som finnes i egg, ost, fisk og rødt kjøtt. Det har vist seg effektiv i å lindre symptomer forbundet med forkjølelsessår. Finn kremen på ditt lokale apotek.

administrere en vitamin C supplement daglig for å øke ditt barns immunsystem. Et sterkt immunforsvar er bedre rustet til å bekjempe infeksjoner og helbrede forkjølelsessår raskere.

Ta med en yoghurt med levende bakteriekulturer i barnets daglige kosthold. Probiotika har vist seg å bidra til å bygge immunitet og avverge infeksjon.

6. Påfør en dråpe tea tree olje til en bomullsdott; så hold på blemme i 60 sekunder. Tea tree olje er antiseptisk og antiviral. Det er mest effektive i de tidlige stadier av blemme utvikling.