Digidexo.com

Matvarer som Flat mage

Nøkkelen til å oppnå en flat mage ligger i å velge matvarer som hjelper forbrenne fett, spesielt rundt midjen. Matvarer som renser fordøyelsessystemet kan holde det sunt ved å utvise giftstoffer og urenheter, og også bidra til å eliminere oppblåsthet.

Fiber og helkorn

Havregryn, hel-hvete brød, nøtter og frø bidra til å holde deg full og fremme et sunt fordøyelsessystem.

Bønner / belgfrukter

Gode ​​kilder til fiber og protein, bønner og belgfrukter inneholder disse essensielle næringsstoffer som trengs for vekttap.

Fisk

Fisk som laks og tunfisk er rike kilder til omega-3 fettsyrer. Studier har vist at slankere som spiser omega-3 fiskeolje vil forbrenne opptil 26 prosent mer kalorier.

Yoghurt

Probiotika i yoghurt bidrar til å fremme fordøyelsen og tarmhelse, og kalsium kan bidra til å bryte ned fett. En studie publisert i utgaven April 2005 International Journal of Obesity funnet at yoghurt eaters mistet 81 prosent mer magefett enn de som ikke spiser yoghurt.

Grapefrukt

Det er sannheten til den populære grapefrukt diett; studier har funnet at frukten senker insulinnivået, som oppmuntrer vekttap.

Grønn te og Diuretika

Kjent for sine mange helsefordeler, antioksidant-rik grønn te også har blitt en populær vektkontroll drikke. Forskere har oppdaget at te drinkers brenne et gjennomsnitt på 266 flere kalorier per dag enn ikke-te drinkers. Grønn te er også en vanndrivende, som er tyttebær, agurk, vannmelon, asparges og selleri. Diuretika kan avlaste tyngde og oppblåsthet forårsaket av væskeansamlinger.