Digidexo.com

Hvordan oppnå vekttap Hvis du ikke kan utøve

Hvordan oppnå vekttap Hvis du ikke kan utøve


Vekttap er et sårt tema, ikke sant? Du ønsker å gå ned i vekt, men du kan ikke trene. Kanskje du har blitt skadet i en ulykke eller kanskje du er for tung til å trygt trene. Du kan være følelsen som om det er en håpløs situasjon. Du trenger (eller ønsker) å gå ned i vekt, men uten å være i stand til å få på tredemølle eller treffer tursti, du tenker du må holde størrelsen og vekten du er akkurat nå. Det er ikke sant. Å hoppe starte stoffskiftet, dempe appetitten, og begynne å smelte disse pounds unna, er alt du trenger å gjøre er å følge fremgangsmåten jeg skal adressering nedenfor. Ved å tilbringe noen få dollar og dedikere litt tid og fleksibilitet i din daglige diett, vil du se resultater som vil ha deg hoppe nedover veien for vekttap suksess!

Hvordan oppnå vekttap Hvis du ikke kan utøve

•  Ta penn og papir og skrive ned dine mål. Hvis du har en visuell av hva du ønsker å oppnå, vil det hjelpe deg å holde fokus og lykkes å gå ned i vekt. Også skrive ned fordelene med å miste vekt. Skriv ned alt annet du tenker på. Det kan også være fordelaktig å holde en food journal. Å se hva du putter i munnen kan være en stor våkne opp samtalen og hjelpe deg å nå dine vekttap mål.

•  Gå til helsekostbutikk. Kjøpe økologisk eple cider eddik med mor. ("Mother" betyr ganske enkelt at eddik ikke er behandlet og de levende enzymer forblir intakt.) Dette vil koste mellom $ 3 og $ 5. Ikke en stor investering for noe så edelt som din helse og selvfølelse. (Ikke alle lider av lav selvtillit fra å bli overvektig. Men hvis du er, vil du innse at å tilbringe noen få dollar for å føle seg bedre om deg selv er en liten pris å betale.) Hva skal du gjøre med økologisk eple cider eddik , spør du? Du kommer til å drikke det hver dag, religiøst, for å dempe appetitten, fremme en sunn tarm, gi deg glødende hud, og begynne å smelte at fett rett utenfor kroppen din!

Oppskrift på økologisk eple cider eddik vekttap drink:

Sett 1 ts økologisk eple cider eddik i 4-8 gram vann. Legg
1 pakke Stevia Balance pakke. (Stevia Balance er en sunn, naturlig søtningsmiddel som bidrar til å balansere blodsukkeret og kan hjelpe deg ned i vekt). Legg isen Hvis du ønsker, røre, og nyt! (Det ligner i smak til Lemonade i at tartness av eddik balanserer ut med sødme av Stevia.)

Alternativt, hvis du foretrekker varm drikke du kan legge en teskje av økologisk eple cider eddik til en kopp varmt vann og en duskregn av (rå) honning eller Stevia Balance pakke.

Mens du er i helsekost butikken, plukke opp en boks med økologisk grønn te. Lag deg en kopp varm te hver morgen før du spiser. Du kan også drikke den (varm eller kald) hele dagen. Flere kopper per dag er helt trygt. Det vil dempe appetitten, hjelpe smelte bort fett, hjelpe stoffskiftet, og også bidrar til å bekjempe kreft og sykdom!

Gå til dagligvarebutikk. Velg din favoritt grønnsaker. Liker ikke grønnsaker? Prøv minst en eller to. Arbeide i rå matvarer når det er mulig. Ved å begrense inntaket av bearbeidet mat og drikke, vil du oppdage at pounds kommer av en mye enklere.

Begynn å spise økologisk, omega egg. Dette er en fantastisk kilde til protein som er rike på næringsstoffer og vil hjelpe ditt hjerte, hud, hår og generell helse. Hvis du spiser et sunt protein til frokost - som en organisk, omega egg - vil du legge merke til at appetitten holdes over ganske pent fram til lunsj. De fleste som spiser egg til frokost føle deg mer energi hele morgen også.

Vær kreativ med snacks, lunsjer og middager. Bland grønnsaker med proteiner. Snack på rå nøtter og frø. De er å fylle, næringsrik og sunt for deg!

Hint

  • For best resultat følger disse tipsene daglig, eliminere så mange bearbeidet mat og drikke som mulig.
  • Jeg er ikke en registrert kostholdsekspert eller medisinsk faglig. Rådene i denne artikkelen er fra min egen erfaring. Jeg har nå mistet over 100 pounds - uten å være i stand til å utøve på grunn av sykdom og operasjoner.