Digidexo.com

hvordan lage groblad tinktur

Hvordan lage Kratom tinktur

Hvordan lage Kratom tinktur


Kratom er et psykoaktivt plante som er i dag lovlig i USA, selv om det regnes som en kontrollert stoff i andre deler av verden. Det er flere måter å inges det, inkludert røyking, tygging, og skape et skjær --- en alkoholbasert løsning av de psykoaktive stoffene som finnes i anlegget. Når skjær er inntatt, effektene tendens til å oppstå før etter dosering og varer lengre enn andre former for inntak som røyking eller tygging.

Bruksanvisning

Opprette Kratom tinktur

Plasser 100 gram Kratom i glasset. Fyll glasset med alkohol til om lag 2 inches over toppen av Kratom. Rør kraftig, cap, og plasser i et mørkt sted i romtemperatur.

Rist Kratom blandingen kraftig minst to ganger om dagen i 4 uker. Opprettholde dette lenger hvis du ønsker å få en sterkere skjær. I dette trinnet, er tålmodighet nøkkelen. Husk å lagre blandingen i et mørkt, temperatur-kontrollert område.

Sil Kratom gjennom cheesecloth, samle væsken i en annen container. Sørg for å presse bunten for å få ut all skjær.

Ta ca 2 spiseskjeer av blandingen, holder skjær i munnen så lenge som mulig og svelge dersom dette blir for vanskelig.

Tips og advarsler

 • Hvis du ønsker å gjøre din tinktur sterkere, fordampe noe av alkohol (uten å koke det) fra skjær --- i bare små mengder --- for å øke konsentrasjonen av psykoaktive stoffer.
 • En annen måte å få en sterk dose er å blande skjær med Bali Kratom pulver, og innta den resulterende blandingen.
 • Kratom er en kontrollert substans i Thailand, Bhutan, Australia, Finland, Danmark, Polen, Litauen, Malaysia og Myanmar (Burma). The Drug Enforcement Administration har lagt Kratom til sin liste over legemidler og kjemikalier til bekymring.
 • Pass på, styrken på skjær vil variere basert på mange faktorer.
 • Vær oppmerksom på toleranser; pass på at du ikke tar for høy dose for din toleranse.

Hvordan lage en tinktur Extract

Hvis du har en klar tilførsel av enten tørket eller friske urter - i pulverisert eller kutte former - du kan lage din egen urte tinkturer. En urte tinktur er egentlig en flytende ekstrakt av urten; du nettopp bratte urten i en væske, omrørings det ofte, inntil væsken har absorbert mange av egenskapene av gras. Noen anbefaler å "sette opp" et skjær på natten av den nye månen, og deretter tapping det for bruk på fullmånen.

Bruksanvisning

•  Fyll glasset omtrent 1/2 full med tørket eller fersk urt. Hvis urten er frisk og hel, skjær den i små biter før du setter den i glasset.

Hell nok alkohol i glasset for å dekke urter helt, og deretter legge til en annen 2 inches av væske. Du kan også bruke eddik for å gjøre skjær, i stedet for alkohol, hvis du vil.

Forsegle glasset tett, og legg den på et mørkt sted, for eksempel den øvre hylle av en lite brukt closet. Hvis det ikke finnes en slik mørkt sted i ditt hjem, legg den i en papirpose. Når en dag, ta glasset ut og upend det flere ganger, og sett den på et mørkt sted eller papirpose. Gjør dette i minst to uker, den minste tid anbefales å la et skjær sit og bratt.

Fjern skjær fra det mørke området eller papirpose etter to uker. Plasser cheesecloth løst over munnen på den andre norgesglass, og plassere strikken rundt utsiden av glasset munn for å holde cheesecloth på plass.

Hell skjær fra første glasset inn i cheesecloth-dekket jar. Den osteklede fanger det faste materiale, slik at skjær passere gjennom inn i det andre glasset. Når du har strømmet all væske ut av den første slagverktøyet, fjerner gummibåndet fra osteklede på den andre glasset, samle endene av osteklede sammen, og presse å få noen siste bitene av væske ut av det faste materiale.

Hvordan lage urte tinkturer

Hvordan lage urte tinkturer


Urte tinkturer er tradisjonelt brukt som antiseptiske midler og kan brukes både internt og eksternt. Alkohol, en av de viktigste bestanddeler i urte tinkturer, trekker de aktive egenskaper av urter og fungerer som et konserveringsmiddel. Den mest typiske bruken for tinkturer er for urte gurgler, Douches, komprimerer, liniment, vasker og bad.

Bruksanvisning

Plasser urter i glasset. Hvis du bruker friske urter, vask først, deretter plassere i krukke.

•  Bland vodka og vann sammen. Hell væsken over urter i glasset. Dekk med lokk.

Store krukke med urter og væske i et mørkt sted i to uker. Rist glasset annenhver dag i denne perioden.

På slutten av to uker, sil urt / væskeblandingen gjennom cheesecloth og vri ut all væsken. Forbeholder væsken og kast plantemateriale.

Hell væsken i en ren gul krukke eller flaske, sel med lokk, og merke med navn og dato. Oppbevares i mørkt og kjølig sted. Tinkturer vil holde i 2-3 år.

Ifølge profesjonell herbalist Non Shaw, er standard skjær dose for voksne 1 ts (5 ml) tre ganger per dag for kroniske tilstander og 1 ts (5 ml) seks ganger om dagen for akutte tilstander. Bland 1 del tinktur med 4 deler vann for Gargles, Douches, og komprimerer. Tilsett 1 kopp skjær til bad.

Tips og advarsler

 • Absolutt renslighet er viktig når du lager urtepreparater. Sterilisere alltid flasker og lokk før bruk ved å koke dem i vann i 20 minutter eller plassere i et medium (350 grad) ovn i 20 minutter. Hvis et lokk inneholder et papir liner, fjerner du den før sterilisering.
 • Oppbevar alltid urtepreparater vekk fra kjæledyr og barn. Alkoholholdig innhold av urte tinkturer bør vurderes når du kjører eller tar reseptbelagte medisiner. Informasjonen i denne artikkelen er ment for informasjonsformål, og er ment å hjelpe brukerne bedre forstå urtepreparater. Denne informasjonen skal ikke tolkes som spesifikke medisinske råd. Brukere bør rådføre seg med helsepersonell utøveren for konkrete spørsmål om urteterapi, diagnose og / eller helsemessige forhold, før du gjør behandling beslutninger.

Hvordan lage Echinacea tinktur

Echinacea, kjent for sine immunsystem-forsterke evner, er spesielt gunstig under kalde og influensasesongen. Echinacea root og blomster er allment tilgjengelig for kjøp på helsekostbutikker, online på herbalist og alternativ medisin sider og også naturlege utøvere. Vokser vilt mange steder i verden på veikanter og frukt ødemark, stimulerer echinacea de hvite blodcellene som dreper virus og bakterier, derfor holder oss friskere og fri fra sykdom. Antiviral, soppdrepende og antibakterielle, er Echinacea en av de mest nyttige medisinske urter å ha på hånden i hjemmet ditt. Echinacea tinktur holder seg godt i et mørkt og kjølig sted i inntil to år.

Bruksanvisning

Dig Echinacea røttene opp med en hage hand-gaffel gjør sikkert ikke til å bryte roten. Butikk-kjøpte Echinacea root kan vaskes, hakket og sortert før du har målt to kopper Echinacea root.

Mål to kopper 100 proof (50 volum%) av god kvalitet vodka til de to kopper vasket og hakket Echinacea rot og blandes sammen i en stor glasskrukke med skrutopp.

Sett glasset på et kjølig mørkt sted vekk fra sollys og rist daglig i seks uker.

Sil væsken fra røttene etter seks uker med utvinning. Hell gjennom to lag osteklede i en sterilisert glasskrukke. Kast de brukte røtter.

Bruk pipetten til å overføre frisk Echinacea tinktur i individuelle rav-farget dropper flasker. Cap tett. Plasser en krympe bånd på halsen av hver gul flaske og bruke hårføner for å forsegle hver enkelt i et par sekunder. Dette sikrer at over tid, er det skjær ikke tuklet med på noen måte. Lagre flaske skjær på et kjølig mørkt skap.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke drikker alkohol, sette skjær i en varm kopp te der alkohol kan fordampe, slik at bare skjær i teen.
 • Som med alle elementer som inneholder alkohol, lagre tinktur borte fra små barns rekkevidde, helst under lås og nøkkel.
 • Alkohol er brannfarlig; Hold unna åpen flamme.

Hvordan lage en tinktur Yarrow Root

Ryllik roten vokser hele ordet. Det er tradisjonelt brukt for slike plager som lettelser ubehag relatert til menstruasjon, for eksempel kraftig blødning; gastrointestinale problemer som oppblåsthet; redusere blodtrykket; og lindre urinveisrelaterte problemer som blærekatarr og irritabel blære. Ryllik root skjær er lett å lage; den mest tidkrevende del av prosessen er lagring av skjær, slik at det kan bli potente. Du vil spare penger selv, siden å lage din egen urteprodukter er billigere enn å kjøpe dem.

Bruksanvisning

Sett syv gram av tørket ryllik rot i en 32-oz. Mason jar.

Hell sakte 32 ozs. av korn alkohol, vodka eller rum over tørket urt å mette det.

Fest lokket til glasset.

Oppbevar glasset i et mørkt, tørt sted i minst fire uker. For en veldig sterk tinktur, suge ryllik rot i åtte uker.

Gi glasset en god shake hver dag frem til skjær er klar.

Tips og advarsler

 • Enhver form for urt kan brukes til å lage et skjær. Hvis du bare har friske ryllik root tilgjengelig i stedet for tørket, suge 11 gram av urten i alkohol i stedet for 7 gram. Du kan bruke tørket ryllik rot i enten pulverform eller blader.
 • Å flaske skjær, plasserer et stykke cheesecloth over toppen av glasset og hell væsken gjennom materialet inn i en annen krukke. Også, klem ryllik root å trekke skjær fra den.
 • Ikke bruk ikke-fordøyelige former for alkohol, for eksempel isopropyl eller teknisk sprit, for å gjøre tinkturer.

Hvordan lage en tinktur Fra Stems

Making hjemmelagde tinkturer med stilkene av planter følger tilnærmet samme metode som når du bruker bladene av disse urter eller blomster. Forskjellen er i behandlingen. Noen stammer vil være veldig tøff og woody og må bli hakket eller blandet for løsemiddelet å grundig trekke egenskapene av stilkene. Den beste metoden er å bruke en blender, men fint chopping med en kniv vil fungere også.

Bruksanvisning

Plasser en kopp stammer i blender og tilsett to kopper vodka. Noen mennesker foretrekker å bruke brandy for skjær-making, som er greit. Glyserin kan brukes dersom alkoholen ikke er tilgjengelig.

Puls blenderen til å hogge opp stilkene. Stilkene trenger ikke å bli malt til støv - bare gi dem noen få pulser, slik at de flyter i alkoholen. Ideen er å bryte ned plantematerialet slik at det blir lettere absorberes av løsningsmidlet.

•  Hell den blandede materialet inn Mason krukke. Gjenta trinn 1 og 2 ved å bruke de resterende stengler og vodka. Legg den andre parti av blandet materiale til Mason jar.

Cap glasset med en tettsittende lokk, og gi blandingen en shake. Når plantemateriale har lagt seg, se å se at alle stilkene er dekket av væsken. Materiale som ikke er nedsenket kan råtne i løpet av tincturing prosessen.

Oppbevar skjær på et kjølig, mørkt område i tre til fire uker. Jo lengre skjær sitter, jo sterkere vil den være. Det kan sitte i flere uker hvis du vil. Alkohol er et konserveringsmiddel - plantematerialet vil ikke gå dårlig i denne løsningen.

Kontroller på skjær minst annenhver dag for å sørge for at plantematerialet er fortsatt nedsenket i alkohol. Rist skjær for å hindre bosetting.

Fjern glasset fra lagring etter det angitte tidspunktet og forberede seg til å gjøre skjær.

Drape et stykke cheesecloth over et dørslag eller sil som sitter over en pott.

Tøm skjær fra glasset inn i cheesecloth, la væsken løpe inn i potten under. Trekk opp sidene av kluten rundt stilkene og lage en pakke.

Klem så mye væske som du kan ut av materialet.

Hell den resulterende skjær inn i rav farget flaske. Du vil ønske å bruke en trakt for dette formålet, slik at du ikke mister noen av skjær. Merk flasken med navnet på urten brukes, og oppbevar det på et tørt og kjølig sted. Tinkturer trenger ikke å være nedkjølt.

Hvordan lage Glycerin tinktur

Hvordan lage Glycerin tinktur


Tinktur er et konsentrat av urter i en rekke forskjellige væsker. Glycerin er et populært valg i skjr gjør fordi den har en søt og behagelig smak. Glycerin er også et godt alternativ for folk som don & rsquo; t ønsker å konsumere alkohol. Du kan bruke noen urter du ønsker å lage glyserin skjær, og du kan bruke det til mange forskjellige bruksområder som tenderer mot kutt, skrubbsår og chapping; mykgjørende og foryngende huden din; eller lettelser ubehag av sår hals og forkjølelse.

Bruksanvisning

•  Hell 750 ml vegetabilsk glyserin i en keramisk gryte som kan brukes på en komfyr.

til 250 g finmalt tørket urter og 250 ml vann i glyserin.

Bringe blandingen til en rullende koke, senke flammen slik at væsken bristepunktet etter at det koker.

La væsken redusere til det halve, og ta kjelen fra brannen.

Hell kokt blandingen i en glassbeholder og dekke det tett. La beholderen til å sitte i tre uker, riste beholderen grundig en gang om dagen.

6. Sil væsken for å fjerne alle de urter og oppbevar i en container på en hylle eller i kjøleskapet.

Tips og advarsler

 • Glycerin skjær varer i ca to år på en hylle og om lag tre år i kjøleskapet.
 • Ikke la urten flytende sit for noen lengre enn 24 timer om gangen eller skjær vil ikke kurere riktig.

Hvordan lage Sitronmelisse tinktur: Oppskrift og bruksområder

Hvordan lage Sitronmelisse tinktur: Oppskrift og bruksområder


Du kan lage sitronmelisse skjær hjemme. Skjær er en konsentrert medisinsk form av sitronmelisse urt som kan brukes til å behandle virus hudinfeksjoner, hindre spredning av virus, behandle insektbitt, eller for å skape en rolig, avslappet stemning. Sitronmelisse tinktur kan brukes direkte på huden, tas oralt eller lagt til et glass vann.

Bruksanvisning

•  Forberede og Tørking av Sitronmelisse

Den sitronmelisse må høstes, skylles godt og tørkes før du gjør skjær. De fleste tinkturer kan bli fremstilt fra friske urter, men sitronmelisse tinkturer er best når beredt fra sitronmelisse som er tørket eller dehydrert. Sitronmelisse er best tørket i en kommersiell dehydrator ved temperaturer mellom 85 og 100 grader.

Hakking den Sitronmelisse

Hakk 1/4 kopp tørket sitronmelisse blader og stengler ved hjelp av en food prosessor, kaffekvern, krydderkvern eller morter. En kaffekvern som fungerer best for den lille mengden av sitronmelisse brukt i denne skjær oppskriften. Vel hakket sitronmelisse vil tilføre mer av det medisinske fordeler inn i skjær. Plasser hakket sitronmelisse i et sterilt glass jar.

Klar Sitronmelisse tinktur

Dekk tørket sitronmelisse med 1/2 kopp vodka og 1/2 kopp vann. Vodka og vann kombinasjonen kalles menstruum når du forbereder en urte tinktur. Forsegle glasset med et tett lokk.

La tørket sitronmelisse å hvile i menstruum for to uker, rister det daglig. Riste urten er svært viktig å sikre de medisinske komponenter lekke ut i menstruum fra urt.

Lagring av Sitronmelisse tinktur

Etter to uker har gått, sil sitronmelisse urt fra menstruum og kast den. Hell sitronmelisse skjær i mørke glassflasker og merk den med dato for utarbeidelse og innhold.

Bruke Sitronmelisse tinktur

Bruk i sitronmelisse skjær muntlig i doser på 2 ml opp til tre ganger om dagen for voksne. Sitronbalsam tinktur kan også påføres med en dråpeteller direkte på huden.

Hvordan lage en tinktur Herbal Extract hjemme

Hvordan lage en tinktur Herbal Extract hjemme


Urtemedisiner som urte tinkturer er flere hundre år gamle naturlige botemidler som kan dateres tilbake til forhistorisk tid. Et skjær er et potent urteekstrakt som er avledet fra medisinske urter. Ifølge Australasian College of Health Sciences, har en enkelt teskje av skjær tilsvarende medisinsk styrkegraden på en kopp en urte te infusjon. Du kan lære å lage et skjær hjemme billig i noen få trinn.

Bruksanvisning

Rengjør og sortere gjennom dine urter, forkaster noen gule eller mugne deler. Joyce A. Wardwell, i sin bok "The Herbal Hjem Utbedring Book," antyder chopping opp urt, som bidrar til å fremme utvinning av urter medisinske egenskaper ved å åpne opp plantecellevegger.

Fyll opp 2/3 av glasskrukke med hakkede urter. Hell i alkohol, fylle den opp nesten hele veien til randen, slik at ca 1 tomme på toppen for takhøyde.

•  Rør innholdet av krukken blande urter og alkohol grundig. Dette bidrar også til å løslate noen fanget luftbobler, som har en tendens til å forårsake ødeleggelse.

Dekk glasset tett og rist innholdet grundig for ett eller to minutter. Etiketten og dater jar klart.

Plasser glasset på et mørkt, varmt sted og la den sitte å la urtene suge (macerate) for de neste fire til seks uker (jo lenger du kan la det jo bedre). Alternativt kan du plassere glasset i en papirpose, som kan fungere like bra.

Rist glasskrukke kraftig dobbelt eller tre ganger om dagen i denne perioden. Sjekk for å sikre at den hakket urt materialet forblir dekket i alkohol, og legge mer alkohol etter behov.

Sil urt materiale fra væske (skjær) med musselin eller cheesecloth. Du må kanskje gjenta dette to eller tre ganger for å anstrenge alt av urten materiale fra skjær. Pakk kluten rundt urtene og vri eller presse dem gjennom klut til å trekke ut hver siste dråpe.

8. Hell den anstrengte skjær inn i en mørk-farget glass flaske. Merk flasken, inkludert dagens dato og deretter lagre den i et mørkt og kjølig sted.

Bruk skjær ved å fortynne en teskje av skjær i minst 1/4 kopp vann eller et glass juice.

Hvordan lage Feverfew tinktur

Feverfew er en blomstrende plante som ser ut som en tusenfryd. Europeiske folkemedisinen har foreskrevet Feverfew som et middel for migrene i århundrer. Moderne kliniske studier utført på mennesker som opplever migrene regelmessig indikerer at Feverfew, tas daglig, reduserer forekomsten av migrene hodepine. En tinktur, eller medisinske ekstrakt, av Feverfew kan brukes til å lette migrene smerte fordi det er lett absorbert og assimilert inn i blodet.

Hvordan lage Feverfew tinktur

•  Begynn med å høste Feverfew rett før eller like ved blomstring. Hakk plantemateriale og blomster grovt og fylle glasset.

Hell nok 80 til 120 proof alkohol (vodka, gin eller brandy) ned i glasset for å dekke plantemateriale. Alkohol brukes fordi det trekker ut medisinske egenskaper fra urter, bevarer styrken og forbedrer assimilering inn i blodet. Cap og merk glasset med navnet "Feverfew," hvilken type alkohol brukt og dato. Sett glasset på et kjølig, mørkt sted.

Kontroller jar neste dag og toppen av alkohol, hvis det er nødvendig. Erstatte glasset på et kjølig, mørkt sted og rist hver dagene.

Hell skjær gjennom en cheesecloth-lined sil etter fire til seks uker.

Re-flaske skjær i en brun glassbeholder merket med navnet Feverfew, type alkohol brukt og dato. Oppbevares beskyttet mot varme og lys.

Hint

 • Ta fem til 10 dråper hvert 30. minutt ved utbruddet av en migrene. Ikke overskrid doseringen.
 • Ta kontakt med helsesektoren gi før du tar feverfew fordi den har blodfortynnende kvaliteter som kan samhandle negativt med andre medisiner og kan forstyrre kvinners menstruasjonssykluser.

Hvordan lage jod tinktur

Hvordan lage jod tinktur


Den sikreste måten å gjøre jod fra et skjær er med tare. Tare og andre sjø grønnsaker har de høyeste plante kilder til jod. The George Mateljan Foundation sier at tare har 276,7 prosent av det anbefalte daglige verdien av jod i 20 gram, eller 1/4 kopp pulverisert tare. Tincturing tare gjør den til en urte jod tinktur.

Making tare skjær er relativt enkelt å gjøre. Sørg for at kilden til tare er økologisk og fra så rene vannet som mulig. Tradisjonelt er tincturing begynt på den nye månen og høstet på fullmånen.

Bruksanvisning

Start tinktur

•  Ha på hånden en ren, Quart-sized Mason krukke med en tettsittende lokk. En Kerr eller Ball canning jar med en forsegling og rim er best.

Hell organisk tare pulver fra en anerkjent leverandør i glasset. Fyll glasset halvveis med tare.

Hell billig 100 bevis vodka over tare pulver. Vodka er menstruum som vil trekke det essensielle oljer av tare og inn i skjær. Hell vodka før det er en to-tommers "flyter" "av vodka over nivået av tare pulver.

Observer som tare utvides. Lukk glasset, riste den, og la tare å bosette seg. Legg til mer vodka før det er en to-tommers "flyte" igjen.

Gjenta trinn 4 i løpet av en time. Hold legge vodka før det ser ut som tare vil ikke lenger utvide.

Label jar "Kelp tinktur" og markere datoen du startet det. Hold skjær krukke på en benkeplate eller et annet synlig sted. I løpet av de neste tre dagene, riste glasset hver gang du passerer den.

Macerating urter

Hell innholdet i hele glasset i en Vitamix eller blender på den tredje dagen etter at skjær ble startet. Bruk en slikkepott om nødvendig.

8. Gi tare skjær en god virvel i noen minutter. Hell tare tilbake ned i glasset. Bruk slikkepott for å få tare av bunnen av blenderen.

Legg til mer vodka for å få to-tommers flyte over tareskogen mos. Skru på lokket. Rist godt, og la tare til skjær for en solid to uker. Rist glasset en gang om dagen. Markere en kalender som en påminnelse.

Høsting av skjær

Samle sammen en ren, mellomstore glass eller porselen bolle og en ren, 100 prosent bomull kjøkkenhåndkle eller nøttemelk pose. Prøv å unngå metall eller plast boller, hvis det er mulig. Legg kjøkkenhåndkle åpent i bollen.

Hell krukkens innhold på kjøkkenhåndkle i skålen. Ta tak i endene av kjøkkenhåndkle og vri ut skjær i bollen. Klem så hardt du kan for å få hver dråpe av skjær mulig.

Kast tare i komposthaugen.

Bruk en trakt til å helle skjær i rav glassflasker med øye droppers. Lukk flaskene.

Etikett på flasker "Kelp skjær", og markere datoen den ble tappet.

Hvordan lage Rosemary tinktur

Et skjær er en blanding av en urt essensielle oljer, suspendert i alkohol. En rosmarin tinktur kan bidra til å gi lindring fra forkjølelse eller avverge infeksjon. Dette tinktur kan tas oralt, eller brukes direkte til kutt eller sår for å hjelpe til med healing.

Bruksanvisning

•  Hell vodka inn i glasskrukke.

Tilsett rosmarin nåler til vodka. Du kan knuse nålene før du legger, for å slippe de essensielle oljer.

Forsegle glasset og oppbevar på et kjølig, mørkt sted i seks til åtte uker.

Sil rosmarin skjær, fjerne nålene fra vodka. Hell anstrengt skjær tilbake i glasset.

Fyll en pipette halvfull med skjær og ta muntlig hver time for de første 48 timene. Reduser mengden tatt til to ganger daglig i de neste to ukene.

Oppbevar rosmarin skjær på et kjølig, mørkt sted når den ikke er i bruk.

Tips og advarsler

 • Dette tinktur kan trygt lagret i inntil ett år. Oppbevaring av skjær i en amber-farget eller mørk glasskrukke bidrar til å hindre svekkelse av skjær fra lyseksponering.
 • Ta alltid kontakt med lege før du tar noen tinkturer hvis du er gravid, sykepleier eller på medisinering.

Hvordan lage reishi Tinkturer med vodka

Reishi sopp har blitt brukt for sine helsemessige fordeler for mer enn 2000 år i Kina og Japan. I moderne Amerika, er reishi skjær benyttes regelmessig i riket av urtemedisin for å behandle kreft, astma, AIDS / HIV, og selv diabetes. Denne kraftige skjær selger på markedet for omtrent $ 25 per unse. Tradisjonen tilsier at den beste tiden å starte brygging denne skjær er på natten av en ny måne.

Bruksanvisning

Start skjær på en ny måne natt, som gravitasjonskreftene antas å hjelpe i utvinning fra soppen.

Hakk tørkede soppen i fine biter, eller alternativt, plassere dem i en kaffekvern for å danne et pulver.

Del soppen mellom to sylteglass og tilsett en halv liter vodka til hver krukke.

Sett glassene i papirposer og rist dem daglig i en måned.

Fjern tinkturer fra sine poser. Legg et stykke cheesecloth over det siste hermetisering jar og sil skjær gjennom duken og inn i det nye glasset.

Label ny krukke med dato og type skjær. Tinkturer vil holde sin styrke i seks måneder. På dette punktet, kast den gamle skjær og foreta en ny ladning.

Hvordan lage Bladderwrack tinktur

Hvordan lage Bladderwrack tinktur


Urten kjent som blæretang er medlem av tare familien, og har vært brukt gjennom tidene for vektkontroll, leddsmerter og skjoldbrusk regulering. Et skjær er en av de mest effektive måter å utnytte denne urt. Blæretang tinkturer er veldig allsidig i at du kan drikke dem rett, blandet med litt vann eller juice eller lagt til varm te. Tinkturer er alkoholbaserte påfunn, laget ved å dyppe en urt i alkohol som vodka i en lengre periode.

Bruksanvisning

Place 4 oz. finmalt tørket blæretang i en Quart-størrelse container. Urter som er finmalt vil slippe ut mer av sine helbredende bestanddeler inn i skjær. Blæretang kan finnes på din lokale helsekost butikk.

Hell 1 pt. av 80-bevis vodka inn i Quart krukke og dekke urt helt. Andre mat-grade alkoholer kan brukes, men vodka gir minst mulig ubehagelig smak til skjær.

Cap Quart glasset tett og rist kraftig. Oppbevar glasset i to uker, risting to ganger hver dag. Risting godt hver dag vil lekke ut alle de gunstige bestanddeler som finnes i blæretang.

Sil blæretang skjær i en stor bolle ved hjelp av en trakt foret med cheesecloth. Brett cheesecloth over flere ganger slik at den vil fange all den løse urt. Skjær bør være fri for store partikler.

Hell den ferdige skjær inn i en mørk-farget pint-størrelse jar hjelp av renset trakt. Cap glasset tett eller bruke en gummipropp, og oppbevar dem på et mørkt og kjølig sted. Tinkturer lagret i mørke beholdere kan bli frisk inntil to år.

Tips og advarsler

 • Tinkturer blir best gjøres ved hjelp 80- til 100-proof vodka, men 60 sikkert kan brukes i stedet.
 • Hvis ingen cheesecloth er tilgjengelig, kan du bruke et kaffefilter for å belaste.

Hvordan lage en tinktur med pulverisert urter

Urte tinkturer, de kraftige concoctions laget av helbredende planter og enten alkohol eller eddik, en gang regjerte som bærebjelke i familien medisinskapet. Men selv i moderne tid, kan urte tinkturer har en plass i din førstehjelp kit og din skjønnhet diett. Avhengig av urter som brukes, kan tinkturer behandle sår, lindre mager, lette hoste og lysere hudfarge. Tinkturer er ganske kraftig, og derfor herbalists vanligvis anbefaler at de fortynnes med vann før inntak; fortynnet i et forhold på 5 til 15 dråper pr glass vann.

Bruksanvisning

•  Tørk dine egne hage urter ved å henge plantene i bunter på et kjølig, mørkt sted i flere uker.

Alternativt, kjøp tørkede urter eller økologisk urtete fra din kjøpmann, helsekost butikk eller på nettet.

Kjøp 80- til 100-bevis vodka eller brandy. Herbalists referere til væsken som brukes i skjær-making som "menstrum."

Knus urter med en morter eller bunnen av en tung boks. De kan også males i en ren kaffebønne jeksel. Den endelige konsistens behøver ikke å være en bokstavelig fint pulver, men urtene skal knuses eller males ganske vesentlig.

Vei bakken eller pulverisert urter. Du vil trenge en unse for denne metoden.

Plasser urter i en 6-unse glasskrukke.

Dekk tørkede urter med fire gram av brandy eller vodka.

Cap glasset med en tettsittende lokk og rist kraftig før urtene blir fullt blandet med menstrum.

9. Pass på at urter er helt mettet; noen high-absorpsjon planter kan kreve ekstra menstrum.

Etikett glasset, notere dato gjort og innholdet.

Oppbevar glasset på et kjølig, mørkt sted. Sørg imidlertid at lagringsplassen er tilgjengelig for daglig kontroll.

12. Rist glasset hver dag i minst tre uker.

Place cheesecloth i en finmasket sil.

Hell skjær innholdet gjennom silen i en ren krukke.

Klem cheesecloth å samle så mye av skjær som mulig.

Oppbevares i en tett lokk krukke eller cap med kork, og ta etter behov.

Tips og advarsler

 • Bokstavelig talt hundrevis av urter, hver med sine egne unike egenskaper, kan gjøres om til tinkturer. Mange er medisinsk, men noen er brukt til alt fra munnvann til vortefjerner. For en omfattende liste, kan du prøve en online datatbase som A Modern Herbal (se Ressurser).
 • For harpiksholdige typer urter, som myrra, bruker 190 proof etylalkohol stedet for de vanlige menstrum. For fans av hjemmelaget vaniljeekstrakt, dette tipset er en viktig en å merke.
 • Alkohol vil effektivt trekke ut urter 'spesielle egenskaper selv om du glemmer å riste glasset. Bare husk at jo lenger urter bratt --- spesielt hvis du ikke kan agitere innholdet regelmessig --- jo bedre.
 • For å gjøre en eddik skjær, erstatte samme mengde rå eple cider eddik for alkohol og bruke for ansikts astringents, bade sprut, hår skyllinger og kalsium-rik spiselige drizzles for salater og rør-frites.
 • Bruk aldri rubbing alkohol i stedet for etylalkohol, brandy eller vodka.
 • Folk rettsmidler noen ganger kaller for vin i urte tinkturer, men hvis du bruker den, må du huske at det ikke vil vare så lenge eller pakke ut urte egenskaper så effektivt som brandy eller vodka.
 • Når du foretar en eddik-basert skjær, bruk en krukke med et ikke-metall cap for å unngå rust.

Hvordan lage en tinktur Med Fenugreek Seed

Bukkehornkløver frø brukes til matlaging og medisinske formål. For sistnevnte har bukkehornkløver blitt tilskrevet hjelpe nye mødre øke morsmelk produksjon; det kan også redusere feber, stimulere det mannlige libido og behandle bronkitt. Ved utarbeidelsen av skjær, bruke en økonomisk merkevare av vodka i stedet for en topp-hylle vodka, fordi alkohol er smaken er ikke viktig for oppskriften. En typisk dose for tinkturer er 1 ts. opp til tre ganger per dag, og det kan blandes med vann eller te.

Bruksanvisning

Klar Fenugreek Seed tinktur

Crush 7 til 11 oz. Bukkehornkløver frø med en morter. Bruk 7 oz. frø hvis du ønsker en svakere skjær eller 11 oz. hvis du ønsker en sterkere skjær.

Hell den knuste Bukkehornkløver frø inn i en 32-oz. hermetisering jar.

Hell 8 oz. 100 proof-vodka over frøene.

Tett hermetisering krukke med lokk.

Oppbevar glasset på et tørt, mørkt sted, for eksempel et kjøkkenskap eller en anretning skapet.

Agitere tinktur

Rist glasset kraftig neste dag for å agitere bestanddelene.

Sett glasset til sin lagringsplass.

Gjenta trinn 1 og 2 hver dag de neste 27 dagene.

Belaste tinktur

Plasser en håndholdt sil over en tom 32-oz. hermetisering jar.

Hell skjær gjennom sil for å samle de knuste Bukkehornkløver frø.

Skrap frøene fra silen med en skje på et stykke cheesecloth som er blitt brettet i to to ganger.

Klem cheesecloth tett over glasset for å drenere overflødig alkohol fra de knuste frøene.

Skru lokket på glasset, og lagre den i stedet der du forlot skjær å marinere.

Tips og advarsler

 • Hvis du vil ha en veldig sterk tinktur, la glasset sitte i lagring, og agitere det hver dag i 56 dager i stedet for 27 før strai den med cheesecloth.
 • Bukkehornkløver frø har en bitter smak. Du kan legge litt rum når du forbereder skjær for å blidgjøre den.
 • Bruk aldri isopropylalkohol (også kjent som teknisk sprit) eller tresprit for tinkturer. Disse typer alkohol er ikke laget for konsum.

Hvordan lage Nettle tinktur: Oppskrift og bruksområder

Nesle, også kjent som bull nesle, brennesle, og klø luke vokser langs bredden av elver og bekker. Den brukes som en avgiftende tonic. Brennesle er spesielt nyttig for behandling av høysnue, sesongmessige allergier, gikt, revmatisme og leddgikt. Oppskriften nedenfor er for en alkoholbasert tinktur tilberedt fra ferske eller tørket nesle blader, plante eller røtter.

Bruksanvisning

Fresh Nettle tinktur

Samle og skyll nesle. Bruk hansker når du gjør dette for å hindre et kløende utslett og nesle har klø induserende nåler på bunnen av bladene. La nesle lufttørke. Hakk en kopp fersk brennesle og legg den i en ren glasskrukke. Dekk nesle med 2 kopper av vodka.

Tørket Nettle tinktur

Hakk 1/2 kopp tørket nesle. Plasser nesle i en glasskrukke. Legg 3/4 kopp vodka og 3/4 kopp vann til glasset.

Forsegle glasset av nesle skjær med tett lokk. Rist glasset også.

La nesle å sette inn alkohol i 2 uker. Rist nesle skjær daglig som det tilfører.

Etter to uker har passert belastning brennesle fra skjær.

Plasser skjær i mørke, glasskrukker med en dropper. Merke jar "nesle skjær" og sette dato for forberedelse på glasset. Nettle tinktur vil vare i flere år hvis de oppbevares riktig.

Bruk 2 ml tinktur tre ganger om dagen som voksen dose for de forholdene som er nevnt ovenfor.

Hvordan lage Astragalus tinktur

Astragalus rot har vært brukt i kinesisk medisin i ca 2000 år. Urten bidrar til å styrke immunsystemet, lever og hjerte. Det er også vurdert en energi og lunge tonic. Ofte er medisinske urter som Astragalus med tonic kvaliteter gjort i tinkturer, slik at de kan brukes på en jevnlig basis. Tonics brukes vanligvis som et forebyggende tiltak mot sykdom.

Bruksanvisning

•  Hakk din Astragalus root så fint som mulig med kniven din. Fyll norgesglass minst 1/3 full.

Hell din vodka over Astragalus rot før det er to inches over urt.

Dekker ditt krukke med lokk og rist den godt. Sett skjær på et kjølig og mørkt sted.

Rist skjær en gang om dagen i 8 uker, og deretter plassere den tilbake i et mørkt og kjølig sted.

Sil ut Astragalus root ved å helle din tinktur gjennom en cheesecloth i en bolle. Oppbevar skjær i norgesglass, merk glasset og oppbevar den på et mørkt og kjølig sted.

Bruk 1 ts. av Astragalus skjær i en kopp te eller vann. Du kan ta skjær opp til tre ganger om dagen.

Hvordan lage en Kava tinktur

Kava kava rot har blitt brukt i urtemedisin og alternativ medisin sirkler som en anti-angst medisinering. Den naturlige rot brukes til å slappe muskler og fremme søvn. Ifølge "Kvinners Urter, kvinners helse", en bok av Christopher Hobbs og Kathi Keville, kava kava kan produsere milde følelser av eufori, nummenhet i tungen og tyngde på bena. En populær måte å nyte urten er gjennom en drikk som en te, som kalles et skjær. Ved hjelp av disse trinnene, kan en grunnleggende skjær gjøres hjemme.

Bruksanvisning

Hvordan lage en kava skjær

Bland ingrediensene
Varm 2 kopper vann i en mikrobølgeovn i 1 minutt. Må ikke koke vannet. Kombiner en kopp bakken, tørr kava rot med de to kopper varmt vann i en stor bolle. Visp sammen. Suge blandingen i minst 30 minutter. Legg en spiseskje med lecithin, og rør til det er oppløst. Røring væsken, ifølge nakamalathome.com, vil aktivere kavalactones, eller virkestoffet, i urte.

Klem
Lag to nylon sil poser. (Pantyhose vil fungere dersom du ikke har nylon sil poser.) Scoop flytende blandingen i nylon sil poser. Klem væsken i en ren bolle, plassert under nylon sil poser. Klem ut så mye væske fra blandingen som mulig. Sørg for å holde kava rot i posene, og bare tillate væske i bollen.

Blend
Når blandingen er presset, remikse rot i nylon sil poser med saften i bollen. Tilsett remikset væske i en blender. Blend i 30 sekunder.

Klem blandingen igjen
Rens silen poser under rennende vann, eller bruk nye. Øse blanding, en håndfull størrelse øsen om gangen, tilbake i silen poser, og presse inn en ren skål. Klem så mye væske ut som mulig. Ifølge nakamalathome.com, bør skum dannes på væsken for å vite det blir presset ut grundig.

Konsumere
Den presset væske kan inntas direkte som en drikke. Ice kan være lagt for smak. Ifølge nakamalathome.com, er det antatt av Sør-Stillehavet kulturer å ha fordeler når nippet fra en halvert kokos.

tinktur ratio
Ifølge Kona Kava Farm, en Hawaii-basert produsent av kava kava rot, bør Kava tinktur inneholde 5 gram av kava kava rot for hvert enkelt fluid unse. Dette tinktur kan legges til noen form for væske.
I "Kvinners Urter, kvinners helse," Hobbs og Keville oppmerksom på at produkter som inneholder kavalactone innholdet i 40 prosent eller mindre skal være "trygt å bruke." De vil ikke råde bruk av super-konsentrert kava kava produkter, som den økte konsentrasjonen kan øke muligheten for bivirkninger.

Tips og advarsler

 • Ifølge nakamalathome.com, vil tilsetning av lecitin til blandingen for å hjelpe til å emulgere og aktiverer kavalactones i roten blandingen. Ingrediensen tilfører også styrken til kava kava blandingen.
 • Det har vært en rekke søksmål som involverer dødsfall av kava kava brukere. Ofte er døden er forårsaket av leverskade. Ta kontakt med en lege for dosering og bruk råd før du forbruker.
 • Ifølge "Kvinners Herb, kvinners helse," bruk av kava kava har vist seg å ha noen negativ effekt på leveren. De som bruker alkohol, bruker beroligende midler eller har Parkinsons sykdom er ikke anbefales å konsumere kava skjær på grunn av disse effektene.
 • Det er best å konsultere en herbalist eller personlig omsorg lege før du starter noen nye urte supplement. Kava kava rot har ikke blitt godkjent for bruk av Federal Drug Administration, og dens virkninger kan gi ulike resultater i hver enkelt.

Hvordan lage hjemmelaget Reishi tinktur Med Vodka

Reishi sopp har blitt omtalt som "medisin av konger" på grunn av det brede spekter av helsemessige fordeler som Eastern leger attributt til dem. Soppen hjelper kroppen å opprettholde sin naturlige balanse ved å styrke sitt immunsystem. Soppen kan potensielt bidra til å bekjempe slike sykdommer som AIDS, kreft og hjerte-plager, sammen med problemer som søvnløshet og angst. Red reishi sopp er ansett som den mest potente på grunn av deres polysakkarid innhold. (Polysakkarider er karbohydratstrukturer som faktisk angriper sykdommer.)

Bruksanvisning

Hvordan forberede Reishi tinktur

Chop 7 ozs. av røde reishi sopp i små biter.

Legg de hakkede soppen i en 32-oz. hermetisering jar.

Legg 32 ozs. på 100 proof-vodka til krukken.

Skru lokket på glasset.

Hold glasset på et sted som er mørkt og tørt i 28 dager. Du kan la soppen å marinere i ytterligere 28 dager hvis du vil ha en veldig sterk skjær.

Rist glasset hver dag for å agitere løsningen.

Hold en sil over toppen av en tom 32-oz. jar.

Hell skjær inn i silen for å fange soppen og for å samle opp væsken i det åpne glasset.

9. Legg de mettede sopp på en dobbelt-brettet lag av cheesecloth og pakk kluten rundt dem.

Hold cheesecloth over hermetisering jar inneholder skjær og presse den til å få så mye alkohol som mulig ut av det.

Tett krukke og, mellom bruker, bør du oppbevare den på det sted hvor du først marinert skjær.

Tips og advarsler

 • Ikke bruk en premium-merket av vodka (som Grey Goose eller Belvedere) å lage et skjær. Innkjøp alkohol av gallon, som Popov, er mye mer økonomisk.