Digidexo.com

Hvordan bruke lipodrene

Selv om den amerikanske Food and Drug Administration opprettholdt sin beslutning om å forby efedrin alkaloider i august 2006 (se Ressurser), er vekt-tap supplement lipodrene selges på nettet i formuleringer som inneholder ephedra ekstrakt. Ephedra er en sterk stimulerende at selv om det kan øke din metabalism, kan forårsake slike livs threating komplikasjoner som hjerneslag eller hjerteinfarkt (se Advarsler). Andre ingredienser i lipodrene (koffein, sitrus aurantium og Phenylethylamine) har stimulerende egenskaper som kan være vanskelig for noen mennesker å håndtere.

Hvordan bruke lipodrene

•  Ta kontakt med helsepersonell før du tar lipodrene. Personer med kroniske helseproblemer, som nylig har hatt operasjon eller en sykdom, kvinner som er gravide eller ammer, og folk som trenger å unngå koffein er ikke kandidater for vekt-tap pille. Gjennomgå med legen din noen resept eller over-the-counter narkotika du tar, samt urter og naturlige kosttilskudd, for å se om deres ingredienser kan reagere når den kombineres med lipodrene.

begynner med en liten dose. Den maksimale mengden av lipodrene du bør ta per dag er fire piller. Hvis du er følsom for koffein, start med en pille etter frokost den første dagen. Overvåke hvordan du føler for et par dager. Bo med en pille for en stund hvis du føler deg relativt OK. Hvis du føler deg fin, begynne å ta en ny pille etter lunsj. Det er bedre å holde fast med den laveste dosen som du trenger, enn å skyve kroppen å absorbere maksimalt hver dag.

Start regimet på en helg. Kroppen din trenger et par dager å bli vant til lipodrene. Tar det mens du har fri fra jobben gir deg sjansen til å hvile hvis du føler deg svimmel eller har hodepine.

Unngå koffeinholdige drikker som te, kaffe og brus. Lipodrene inneholder koffein, sammen med citrus aurantium og fenyletylamin, noe som, i henhold til fett brenner Referanse nettsted (se Resources), opptre lik amfetamin. I legfolk premisser, inneholder lipodrene nok av sentralstimulerende midler. Drikke koffein med det kan gjøre deg nervøs, irritabel eller ør.

Følg anbefalt dosering retningslinjer på flasken. Ikke overstige fire piller per dag. De sentralstimulerende midler som lipodrene inneholder kan gjøre deg syk eller gjøre ditt hjerte rase hvis du misbruker den supplement.

Ta den første dosen etter frokost hver morgen. En solid frokost kan minimere bivirkninger som kan være strengere hvis du tar lipodrene på tom mage. Sunne karbohydrater som hel-drain frokostblandinger, toast, pannekaker og vafler er bra for å absorbere kosttilskudd.

•  Ta andre pille for dagen etter 16:00 Noen brukere på Nicemuscle.com (se Resources) har rapportert at lipodrene forårsaket søvnløshet eller problemer med å sovne. Skikkelig hvile er nødvendig for din generelle helse samt vekttap.

Exercise. Hundrevis av selskaper har lovet mirakel piller som vil få deg ned i vekt uten trening, men ingen har vist seg å være en permanent løsning. Daglig mosjon er ideell for langsiktig helse. Hvis du ikke kan trene hver dag, gjør det et mål å trene på et moderat tempo tre ganger per uke, og gradvis øke intensiteten på treningsøktene.

Spis et sunt og balansert kosthold. Paring god ernæring og mosjon sammen forbli de viktigste måtene å opprettholde en sunn kroppsvekt. Unngå overdrevet å spise junk mat og de som er stekt eller høy i karbohydrater, salt, sukker og fett.

Spis tre måltider per dag. Ha en sunn snack mellom frokost og lunsj og en annen mellom lunsj og middag. Lipodrene er ment å undertrykke appetitten, men du fremdeles må spise, selv om det er en mindre del at det du vanligvis spiser. Skipping måltider kan hemme vekttap, som stoffskiftet vil avta å spare kalorier hvis kroppen din tror det er sultne.

Drikk åtte til ti glass vann per dag. Vann er viktig for hydrering, til et annet viktig element vekttap. Det spyler også systemet for toksiner. Holde kroppen renset mens du tar lipodrene er en god idé fordi det kan bidra til å redusere bivirkninger av sentralstimulerende buildup.

Seponer lipodrene hvis du opplever bivirkninger som er alvorlige eller oppleves ubehagelig. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til, svimmelhet, hodepine, kvalme, oppkast, uklart syn, hjertebank og høyt blodtrykk. Flere personer som brukte lipodrene lagt ut på Nicemuscle.com at de opplevde moderat til alvorlig hårtap.

Hint

  • Den amerikanske Federal Trade Commission utstedt en advarsel om ephedra ekstrakt som sagt å overskride anbefalt dose kan føre til hjerteinfarkt, hjerneslag, et anfall eller død. Personer med hjerte-eller skjoldbrusk sykdom, høyt blodtrykk, diabetes og grønn stær, som er utsatt for hodepine, lider nedbrutt utvidelse, eller har hatt krampeanfall eller en historie med depresjon eller annen psykiatrisk tilstand (eller hvis disse forholdene kjøre i familien) bør konsultere en med en lege før du tar noe med efedrin.