Digidexo.com

Svart Mold Sykdom Symptomer

Black mold er en giftig form av mold som er identifisert av sin grønn-svart utseende. Black mold kan bli funnet på våte gjenstander som tak, gulv, isolasjon, tre, panel og gips. Den trives i områder med høy fuktighet eller fuktighet fra vannskader, lekkasjer, kondens eller flom. Black mold kan føre til det som er kjent som svart mold sykdom. Denne sykdommen kan føre til helseproblemer som spenner fra mild til alvorlig, avhengig av lengden på eksponeringen.

Typer

Symptomer på svart mugg sykdom er brutt ned i etapper. Stage en, eller kortvarig eksponering, er assosiert med symptomer som rød, irritert eller kløende hud, nysing, hodepine og kløende, rennende øyne. Trinn to, eller on-and-off langvarig eksponering, har symptomer som inkluderer neseblødning, overdreven og konstant trøtthet, kortsiktig hukommelsestap, utslett og sår, kronisk bihulebetennelse og bronkitt, ørebetennelser og smerter i ledd og muskler. Stage tre produserer mer alvorlige symptomer som langvarig hukommelsestap, blindhet, hjerneskader, kreft, blødende lunger og død.

Betraktninger

Mold er et miljømessig problem, ifølge BioSign Laboratories Corp., som betyr at legene vil ofte misdiagnose symptomer som de av noe annet enn svart mold sykdom. Fibromyalgi, kronisk lunge eller bihulebetennelse, emfysem, astma og tretthet er ofte ansett som årsak til slike symptomer, fordi symptomene på disse plager er lik svart mold sykdom.

Risiko

Symptomer på svart mold kan være en høyere risiko for de med immundefekter og kronisk lungesykdom. Hvis venstre ubehandlet, kan symptomene forbundet med svart mold gradvis bli verre, til slutt fører til nye sykdommer og symptomer, for eksempel en soppvekst i lungene, som kan påvirke hjertet, bein, lunger, hud, øyne, muskler, bihuler eller sentralnervesystemet.

Time Frame

Symptomer på svart mugg sykdom kommer om når en person puster inn muggsoppsporer som har blitt luftbåren. Selv om en person blir kvitt den fysiske formen i hennes hjem, kanskje mikroskopiske muggsporer fortsatt være til stede i luften. Symptomer vil fortsette dersom formen fremdeles er i luften og så lenge fuktighet i området ikke er under kontroll. En luftfiltreringssystem kan bidra til å fjerne sporer fra et hjem. Varigheten av symptomer fra svart mugg sykdom varierer alt fra noen dager til noen uker, avhengig av lengden på mold eksponering.

Behandling

Black mold symptomer på sykdom kan behandles ved å unngå muggsporer og røyk. En lege kan plassere en person på en forstøver (Albuterol inhalator) til å behandle symptomer som kan påvirke lungene hans. Steroider kan også brukes til å behandle mange av symptomene på svart mold sykdom. Hvis en person viser symptomer på svart mugg sykdom, bør han snakke med sin lege om testing og behandling.