Digidexo.com

for mye magesyre behandling

Bivirkning av mye magesyre

Bivirkning av mye magesyre


Mens magesyre hjelper fordøye maten, kan overflødig syre også skape irritasjon og smerter fra sår eller gastroøsofageal reflukssykdom. Antacida, kan reseptbelagte medisiner eller kirurgi løse problemet.

Rolle av mage syre

Magesyre utfører en nødvendig rolle i fordøyelsen. MamasHealth.com angir at en blanding av magesyre og andre fordøyelsessafter bryte ned mat for bruk i kroppen.

Zollinger-Ellisons syndrom

Som beskrevet av Mayo Clinic, skaper Zollinger-Ellison syndrom tarm eller bukspyttkjertelen svulster som utløse et hormon som forårsaker for mye magesyre.

Magesår

Overdreven magesyre kan forårsake eller forverre magesår, ifølge Milton S. Hershey Medical Center College of Medicine.

GERD

Personer med gastroøsofageal reflukssykdom, eller GERD, erfaring "halsbrann" når magesyre klatrer opp i spiserøret. Mens Medical University of South Carolina klandrer en muskuløs feil for denne tilstanden, nevner det også at å redusere magesyre kan hjelpe.

Behandling

The Mayo Clinic viser antacida, H-reseptorblokkere og protonpumpehemmere som medisiner som kan redusere magesyre; Imidlertid, i noen tilfeller, kirurgi kan være nødvendig for å løse de underliggende fysiske årsaker.

Hva skjer når det er for mye syre i magen?

Magesyre tjener et formål

Mange mennesker tror at magesyre er en alltid tilstedeværende kilde i den menneskelige magen, en pool av kaustisk væske som sitter venter på mat å ankomme. Selv en meget liten mengde syre eksisterer som en rest i magen, mest syre som brukes i å bryte ned av mat er produsert som det er nødvendig av fordøyelsessystemet. I en veltilpasset diett, har mat som kommer inn i magen blitt riktig tygget og blandes med spytt som, når kombinert med naturlige enzymer i selve maten begynner fordøyelsesprosessen før maten reiser til og ned i spiserøret. Denne kosten balanse ikke alltid finnes, imidlertid, og mangel på riktig pre-fordøyelse kan føre til overproduksjon av naturlige fordøyelsessyrer.

Acid Er Produsere On Demand

Når maten kommer inn i magen, en rekke prosesser finner sted. Noen av disse prosessene, slik som nedbrytning av enkle karbohydrater og de mekaniske bevegelser av magen, er helt uavhengig av magesyre. Som fordøyelse fremskritt, produserer imidlertid magen naturlige kjemikalier som karbondioksid (CO2) og vann (H2O) for å bidra til ytterligere å bryte ned mat; Disse kjemikalier umiddelbart kombineres, og bånd med natrium og klor partikler utvunnet fra saltet i mat. Etter noen komplekse kjemiske reaksjoner, en form av saltsyre, spesielt produsert for å fullføre fordøyelsen av mat, er blitt opprettet. Dersom pre-nedbrytningsprosess venstre for mange eller for få av mat enzymer intakt, men mengden av syre som produseres kan ikke være korrekt for fordøyelses jobben; i dette tilfelle kan den enkelte stå med for mye eller for lite syre i magen.

Mye magesyre kan forårsake betingelser

Når for mye magesyre har vært produsert i magens forsøk på å fordøye mat, kan denne syre føre til en rekke ubehagelige forhold. Kanskje den mest vanlige av disse forholdene er gastritt, kjent for forskere som Helicobacter pylori, som er en betennelse i mageslimhinnen. Hvis syren begynner å spise seg gjennom mageslimhinnen, kan det føre til en magesår (en tilstand som kan være svært smertefullt) og, hvis den forblir ubehandlet i lengre tid, kan også føre til magekreft. For mye magesyre kan også forårsake problemer med bukspyttkjertelen, galleblæren, og andre fordøyelses komponenter, samt unnslippe oppover og føre til erosjon av spiserøret.

Behandling for overskytende magesyre

Under prosessen med fordøyelsen, magen frigjør en viss mengde syre i magesekken til å bryte ned de næringsstoffer og vitaminer slik at de kan bli utskilt i blodet. Som et resultat, er det nødvendig at magen opprettholde en viss grad av surhet, men noen ganger kan de mekanismer i magen som styrer syresekresjon ikke fungerer på riktig måte, slik at for mye syre til å bli sluppet inn i magen.
Ofte er den beste behandling for overskytende magesyre for å unngå årsaken. Å vite hva som utløser magesyreangrep vil gjøre det lettere å unngå og å behandle anfall i fremtiden.

Endre din diett

Visse matvarer kan utløse overskytende magesyre og resultere i dårlig fordøyelse og halsbrann. Vanlige matvarer gjerningsmennene er krydret mat og noen matvarer med høyt syreinnhold, som for eksempel appelsinjuice eller ananas. Unngå disse typer av matvarer for å hindre irriterende mageslimhinnen og å utløse en økning av syreproduksjon.

Kick gamle vaner

I mange tilfeller kan alkohol forverre skytende magesyre. Å drikke alkohol øker automatisk produksjonen av magesyre. Plus, slapper det esophageal sphincter, som kan tillate syre til å reise tilbake opp halsen forårsaker acid reflux. De som drikker alkohol bør slutte å drikke for å redusere symptomer.
Røyking er en annen irriterende ofte ansvarlig for magesyre. Røykere bør slutte å røyke for å avhjelpe problemet.

Redusere Stress

Høyt stressnivå utløse en økning i magesyre og ofte føre til smertefulle sår. For å unngå dette problemet før det starter, bør de med høyt stressnivå endre sin livsstil. Lavere stressnivå vil resultere i lavere nivåer av magesyre.

Medisinske behandlinger

De som har adressert utløsende faktorer for å behandle sin magesyre, men fortsatt opplever ubehag bør oppsøke medisinske behandlinger. Den vanligste behandlingen er antacida som nøytraliserer magesyre og de resulterende symptomer som brenning og fordøyelsesbesvær. For mer alvorlige tilfeller kan en lege foreskrive et medikament som kalles en H2 Receptor Blocker som reduserer mage syre produksjon, eller i enda mer ekstreme tilfeller kan han foreslå et stoff klassifisert som en Protonpumpehemmere som vil stoppe magesyre produksjonen helt.

Naturlige behandlinger

For de som ikke ønsker å bruke medisinske behandlinger for sine overskytende magesyre, det er naturlige løsninger tilgjengelig som kan hjelpe. For eksempel vil urtete hjelpe berolige en mage opprørt av overflødig syre. Peppermynte, når du tar i te form, vil slappe av fordøyelseskanalen muskler, og dermed oppmuntre til produksjon og flyt av galle, som bistår i riktig fordøyelse. Et annet naturlig alternativ er å spise mat som er høy i alkaliske nivåer hvis kroppen din er for syrlig. Mulige forslag til alkaliske dannende frukt er epler, bananer og meloner som vannmelon og honningmelon. Grønnsaker som kan redusere kroppens syre nivåer og overskytende magesyre, som et resultat, er brokkoli, gulrøtter og sopp.

Advarsel

I det siste, mange mennesker, inkludert leger mente at melken var et nyttig middel for overskytende magesyre, men nå er det kjent for å forverre tilstanden. Hvis du lider av overskytende magesyre, bytte til en laktosefri melk for å unngå å forverre problemet.

Menneskelige veksthormoner for multippel sklerose behandling

Menneskelige veksthormoner for multippel sklerose behandling


Multippel sklerose (MS) er en svekkende, og kronisk progressiv sykdom som påvirker sentralnervesystemet (hjernen, synsnerver og ryggmarg). MS er i økende grad antatt å være en sykdom i immunsystemet, hvorved kroppens eget forsvar angripe kroppsvev, særlig myelin, fettvevet som strøk nervefibre. MS varierer fra pasient til pasient. Det finnes ingen kur, men nye behandlinger er under utvikling, inkludert behandling med veksthormon (HGH).

Human Growth Hormone

HGH er produsert av hypofysen og regulerer mange av kroppens metabolske prosesser. For lite HGH fører til hemmet vekst hos barn og mangel på muskelmasse, for mye kroppsfett, benskjørhet og rynke utsatt hud hos voksne. Siden 1985 har HGH blitt fremstilles syntetisk i laboratoriet for bruk som et supplement i behandlingen av mange sykdommer, inkludert MS. HGH har vist seg å forbedre total styrke, libido, hukommelse og muskelmasse i mange pasienter, selv om de potensielle bivirkninger kan være farlig, spesielt ved høye doser, ifølge Mayo Clinic.

Fordeler

For mennesker som lider av MS, kan HGH bidra til å bygge muskler, bedre kognitiv funksjon og øke toleranse for trening, ifølge National MS Society. Studier er nå i gang for å teste fordelene av HGH i løpet av MS remisjon, når pasienter er ofte gjennomgår fysioterapi for å styrke atrophied muskler.

Bivirkninger

Bivirkninger av syntetisk veksthormon inkluderer leddsmerter, muskelsmerter, hevelse i armer og ben og utvidelse av brystvevet hos menn (gynekomasti). HGH kan også føre til diabetes og hjertesykdommer. For pasienter som lider av MS, kan fordelene av HGH oppveier bivirkninger.

Remyelination

Mens 90 prosent av MS-pasienter opplever en langsom progresjon av sykdommen, de resterende 10 prosent erfaring raskt framover, fatale MS. Den største forskjellen mellom en langsom utvikling sett og raskt utvikle sett er remyelination. I en langsom utvikling sett, kan myelin som har blitt angrepet av immunsystemet og skadet reparere seg selv til en viss grad i løpet av remisjon. For den raskt framover sett, er dette reparasjon hindret av mangel på HGH. Behandling av disse pasientene med HGH har vist seg å forsinke den hurtige utviklingen av sykdommen, i henhold til en artikkel i tidsskriftet Clinical Neurology and Neurosurgery.

Advarsel

For mye HGH kan føre til en rekke ødeleggende fysiske problemer, selv døden, ifølge The Times i Storbritannia. I ekstreme tilfeller kan HGH overbelaste kroppens adrenal system, forårsaker oppblåsthet; forstørrede hender, føtter og kjeve; og hjerteinfarkt. HGH bare er godkjent av FDA for behandling av vekst og autoimmune sykdommer, selv om det er mye brukt som et anti-aldring middel.

Hva er behandlingen for mye kalsium?

Hva er behandlingen for mye kalsium?


Mineralet mest sannsynlig til å være mangelfull eller mangelfull på en diett er kalsium. Kalsium er ansvarlig for sterke bein og tenner. Det beskytter hjertet, det bidrar til å holde vekten nede, og det beskytter mot tykktarmskreft. Ja, kalsium-rik melk og andre matvarer gjør en kropp godt, men for mye av noe er aldri bra.

Betydning

Den medisinske termen for for mye kalsium er hyperkalsemi. Alvorlig hyperkalsemi kan være årsaken til ekstrem slapphet, en uregelmessig hjerterytme, kvalme, metallsmak i munnen, mage plager, forvirring og høyt blodtrykk. Venstre ukontrollert, kan det være en veldig alvorlig tilstand.

Betraktninger

Mange matvarer og drikker nå har tilsatt kalsium. Les etiketter, og ikke overstige RDA beløpet på 1000 til 1200 mg / dag. Kalsiumtilskudd er best når spredt ut over dagen. Ta en 600 mg tablett om morgenen og en om kvelden.

Effekter

Hyperparatyroidisme er en av årsakene til for mye kalsium. Når biskjoldkjertlene, som ligger i halsen, ikke fungerer normalt, kan høye kalsiumnivå føre. Dette er ofte arvelig og rammer kvinner over en alder av 65 mer enn menn. Dessuten øker en vitamin D-mangel risikoen for for mye kalsium i blodet.

Behandling

Hvis for mye kalsium er forårsaket av biskjoldbruskkjertelen, blir operasjonen for å fjerne nippelen anbefalt.

Advarsel

For mye kalsium kan føre til nyrestein. Tiazid-diuretika blir brukt for å senke kalsium i urinen. Også hjelper en lav-natrium diett.

Forebygging / løsning

Kalsium er viktig for en sunn kropp og mange kroppsfunksjoner. For mye kalsium resulterer fra å ta tre til fire ganger den anbefalte mengden. Se mengden av kalsiumtilskudd tatt og kalsium-forsterkede matvarer forbrukes. Ikke overdriv.

Bryst klumper forårsaket av for mye koffein

Typer bryst klumper

Det er to generelle kategorier av bryst klumper. Ondartet (kreft) klumper er unormal og ofte livstruende utvekster av celler som legene prøver å stoppe gjennom kirurgi kombinert med stråling eller cellegift. Disse forsøkene er ikke alltid vellykket, men.

Godartet bryst klumper, som kan utvikle seg i mer enn 50 prosent av den kvinnelige befolkningen, er ikke en sykdom, men en naturlig form av vev endring som er vanligvis ikke farlig. Faktisk er mange godartede klumper løses opp på egen hånd. De kan også bli tappet eller kirurgisk fjernet, og en rekke andre kirurgiske anvendelser kan hjelpe til å lindre ubehaget de forårsaker. En biopsi kan finne ut hvilken type klump har blitt oppdaget.

Hver generelle kategorien av bryst klump har spesielle egenskaper. En cancerous klump er vanligvis fast å ta på, har ujevne kanter og kan festes til huden eller intern vev. Endringer i hudens tekstur og brystvorte størrelse kan også være merkbar. Godartede vekster, mange av dem er identifisert som fibrocystic klumper, pleier være glatt, har selv kanter og bevege seg lett ved berøring. De er også fast eller cystisk (endring i form når trykket). Hvordan og hvorfor disse godartede utvekster oppstår og hva som irriterer dem er ikke klart, og har vært gjenstand for mye debatt.

Godartet klump Irritasjon

Arbeidet med å observere hva som utløser vekst og irritasjon av godartet bryst klumper har ført mange leger og kvinner til å anta at godartet bryst klumper er direkte forårsaket eller irritert ved å drikke kaffe eller andre koffeinholdige drikker. Men en rekke kliniske studier designet for å teste denne teorien ikke knytte koffein bruk til godartet bryst klump vekst eller følsomhet. Nylig har legene antydet at koffein ikke kan direkte inflame klumper men i stedet utløse hormonelle ubalanser som gjøre det. Dette er i tråd med det faktum at mange kvinner slutte å rapportere godartet klump ubehag etter overgangsalderen, når hormonelle ubalanser flate ut noe. En studie publisert i oktober 2001 tidsskriftet Fertility and Sterility viste at å drikke koffein betydelig økt kvinners østrogennivå tidlig i menstruasjonene.

Forskning publisert i American Journal of Public Health viser at koffein kan faktisk gnist hormonelle svingninger, noe som er viktig hvis endringer i hormonnivåene utløse bryst smerter og betennelser. Separate grupper av kvinnelige studenter ved Oregon University og i Kina viste økninger i premenstruelle symptomer etter å ha drukket koffein-laden drikker. En annen studie publisert i oktober 2001 tidsskriftet Fertility and Sterility viste at å drikke koffein betydelig økt kvinners østrogennivå tidlig i menstruasjonene.

Noe forskning har forsøksvis knyttet til bruk av selektive serotonin reopptakshemmere, en kategori av legemidler som brukes til å behandle depresjon, til brystforstørrelse og andre abnormiteter, inkludert kreft. Mer forskning er nødvendig for å bekrefte denne teorien.

Forebygging og behandling

Legemidler som brukes til å kontrollere hormonnivåer, for eksempel Danazol, Tamoxifen og bromokriptin har bidratt til å dempe ubehag, men alle har ubehagelige bivirkninger og kan forstyrre effektiviteten av p-piller. Østrogen-progesteron terapi har også vært effektiv, men dette har også bivirkninger, og i noen kvinner bruken kan øke risikoen for å utvikle kreft.

Redusere koffein forbruk, unngå tobakksbruk og følge en lav-fett diett alle bidra til å redusere eller eliminere fibrocystic bryst klumper. Kan vise seg nyttig å ta vitaminer A, E og B, og nattlysolje i tillegg.

Har for mye kalsium føre til høyt blodtrykk?

Blodtrykket er definert som den kraft som utøves på blodårene med blod når det strømmer gjennom kroppen. Blodtrykket opplesninger gi to tall: systolisk og diastolisk trykk. Systoliske trykket måles mens kunsten er å pumpe. Diastolisk trykk måles mellom hjerteslag, mens blodet er tilbake til hjertet.

Høyt blodtrykk kan føre til blot blodpropp, hjerneslag, diabetes og hjerteinfarkt. En person kan ikke være klar over høyt blodtrykk før symptomene oppstår.

Det er mange årsaker til høyt blodtrykk, inkludert genetikk, diett og fedme. En kroppens inntak av kalsium kan også påvirke blodtrykket. Vanligvis er kalsium nyttig for å hindre høyt blodtrykk, men enkelte unntak finnes for de som er på høyt blodtrykk medisinering.

Lav Kalsium og blodtrykk

En fersk studie, ledet av Lu Wang, MD, Ph.D., av Brigham and Women Hospital i Boston og sitert av American Heart Association, viste at de som har et lavt kalsiuminntak kan være i faresonen for høyt blodtrykk. Dietary Reference retningslinjer Inntak tyder på at voksne forbruker 1000 mg kalsium daglig. For voksne 50 år og eldre, er denne dosen økes til 1200 mg daglig.

Koblingen mellom lavt kalsium og høyt blodtrykk antyder at de forbruker 8000 mg kalsium daglig, har en 23 prosent mindre sjanse for utvikling av høyt blodtrykk enn individer forbruker 400 mg kalsium eller mindre på en daglig basis.

Kalsium og høyt blodtrykk

For mye kalsium ikke forårsaker høyt blodtrykk, og faktisk det motsatte kan være rene, og høyere mengder av kalsium kan resultere i lavere blodtrykk.

Ifølge American Heart Association, mener forskerne at høyt inntak av kalsium kan redusere hormon og antioksidant nivåer. Således kan høy kalsiuminntak faktisk redusere mengden av kalsium som går inn i blodcellene. Mer fett metaboliseres i cellen, og cellene genererer mindre fett-noe som resulterer i mindre belastning på arterier og hjerte og lavere blodtrykk.

Men, advarer American Heart Association at vitamin D arbeider hånd i hånd med kalsium, og passende nivåer av vitamin D er nødvendig for metabolismen og opptaket av kalsium. Således, mens studier indikerer at høyere mengder av kalsium og melkeprodukter resultere i lavere blodtrykk, studier forsiktig at tilstrekkelig vitamin D må være en del av dietten, så vel.

Kalsium fra melk

The American Heart Association har rapportert at kvinner som konsumerer mer lav-fett eller fett gratis melkeprodukter, og / eller hadde dietter høy i kalsium, var langt mindre sannsynlig at lider av høyt blodtrykk enn kvinner med lavere nivåer av kalsium i kosten. Resultatene viste at kvinner som spiste to eller flere porsjoner med fett gratis melk daglig reduserte risikoen for å utvikle høyt blodtrykk med 10 prosent sammenlignet med kvinner som drakk fett gratis melk en gang i måneden eller mindre.

Kalsium og blodtrykk medisiner

Mens kalsium kan hjelpe en person i å holde blodtrykket lavt, de på blodtrykket medisiner må være veldig forsiktig med å spise for mye kalsium, som kalsium kan ha en negativ interaksjon med blodtrykket medisiner.

Tiaziddiuretika, inkludert klortiazid, hydroklortiazid og Indapamide, brukes til å behandle høyt blodtrykk. Inntak av store mengder kalsium - generelt definert som 1500 milligram eller mer - i mat eller supplement form mens du tar et tiaziddiuretika kan resultere i melk-alkali syndromet. Melk alkali syndrom er en farlig tilstand forårsaket av overdrevent høye nivåer av kalsium i kroppen, forårsaker en forskyvning av den syrebaserte balanse til alklaine.

Kalsiumkanalblokkere, inkludert nifedipin, verapamil, diltiazem er også foreskrevet for å behandle høyt blodtrykk. Kalsium tas intravenøst ​​kan redusere effekten av disse legemidlene. Men det er ingen bevis for at inntak av orale kalsiumtilskudd eller spise kalsium i maten forstyrrer med denne medisinen.

Kalsiumtilskudd eller overdreven inntak av kalsium synes ikke å samhandle med andre høyt blodtrykk medisiner, men pasientene bør likevel sjekke med sin lege hvis de har tenkt å ta et kalsiumtilskudd mens du er på hypertensjon medisiner.

Kilder til kalsium

Kalsium kan finnes i næringsmidler eller kosttilskudd. Meieriprodukter er en utmerket kilde til kalsium. Mange appelsinjuice produkter er også beriket med kalsium. Kalsium kan også bli funnet i grønne korn inkludert grønnkål, turnips, sennep greener og Collard. Brokkoli, hermetisert laks, tofu med kalsiumkarbonat, og sardiner kan også være gode kilder til kalsium.

Tegn og symptomer på for mye vitamin D.

Vitamin D er et essensielt vitamin for mennesker, men det er funnet naturlig i noen næringskilder. De fleste får mesteparten av sin vitamin D fra sollys og befestet meieriprodukter, men det også er tilgjengelig i kosttilskudd. The Institute of Medicine anbefaler et daglig inntak på 200 hormonspiral av vitamin D for barn og voksne opp til 50 år, og 400 og 600 hormonspiral for voksne 50 og eldre. Men disse anbefalingene sannsynlig vil bli oppjustert fordi mange eksperter mener folk trenger mer vitamin D på en daglig basis, ifølge Mayo Clinic. For mye vitamin D kan være alvorlige, men tilstanden er sjelden, selv i folk som tar kosttilskudd.

Gastrointestinale symptomer

Får for mye vitamin D kan forårsake en rekke gastrointestinale symptomer, blant annet kvalme, oppkast og tap av appetitt. Noen mennesker også kan utvikle forstoppelse når for mye av vitamin er fortært. Disse symptomene utvikler fordi overflødig vitamin D fører til for mye kalsium for å bygge opp i blodet, ifølge Mayo Clinic.

Hjerte Symptomer

Som kalsiumnivå i blodet stige på grunn av overdreven vitamin D-inntak, kan ditt hjerte utvikle unormalt i sin rytme, ifølge National Institutes of Health. Disse abnormiteter, kalt arytmier, kan påvirke hjertefrekvensen og hjerterytmen. Noen mennesker kan oppleve hjertebank, som kan forårsake symptomer som svimmelhet og ørhet.

Andre symptomer

Andre tegn på overflødig vitamin D i kroppen inkluderer mental forvirring, svakhet og nyrestein. I likhet med andre symptomer, er disse tegn forårsaket av en opphopning av kalsium i blodet, en tilstand som kalles hyperkalsemi.

Behandling

Det første trinnet i behandlingen av vitamin D-toksisitet er å stoppe overforbruket av vitamin og midlertidig å begrense andre kilder for kalsium i dietten. I alvorlige tilfeller kan pasienter må legges inn på sykehus for å få intravenøs væske og andre behandlinger for å redusere kalsiumnivå i blodet.

Konsekvenser av For mye kalsium

Konsekvenser av For mye kalsium


I mange tilfeller, hyperkalsemi, eller for mye kalsium i kroppen kan være vanskelig å oppdage. Leger noen ganger kan tilskriver symptomene på hyperkalsemi til andre sykdommer eller lidelser, og som kan være farlig. Det er viktig å regulere inntaket av kalsium basert på det faktum at kroppen din trenger en viss mengde kalsium for å utføre riktig og holde seg sterk.

The Cause

Hypertyreose ikke tillater kroppen å behandle kalsium riktig og derfor er ansvarlig for 90 prosent av hyperkalsemi tilfeller. Endokrine lidelser som Addisons sykdom, kreft og myelom også kan føre til at kroppen til å blokkere kalsium fra å fungere på riktig måte i kroppen. Hvis du har noen av disse forholdene, trenger du en lege til å hjelpe deg med å planlegge for riktig inntak av kalsium.

Symptomer

Vær oppmerksom på symptomer, inkludert dehydrering, hyppig vannlating, forstoppelse, forvirring, tretthet og oppkast. Dette er de vanligste problemene som presenterer når en kropp lider av hyperkalsemi. Du trenger å drikke rikelig med væske og til å kontakte lege når disse symptomene oppstår. Kvalme kan forårsake oppkast og brekninger som kan føre til et organ som skal dehydratiseres.

Store advarsler

Hyperkalsemi kan få alvorlige konsekvenser, herunder beslag, nyresvikt, koma og død i noen tilfeller. Noen med hyperkalsemi lider spasmer og kramper som kan vare i flere dager etter kalsiumnivåene tilbake til det normale. Dette er spesielt vanlig hos eldre. Den viktigste grunnen til å kontakte lege dersom du tror at du har konsumert for mye kalsium er at bare en lege kan diagnostisere visse vilkår. Noen av disse inkluderer høyt blodtrykk, hjerterytmeforstyrrelser og nyrestein.

Kjenner fakta

Utdanne deg selv om din kalsiuminntak og forstå det grunnleggende. Kalsium er kjent for sin evne til å styrke tenner og bein, men du kan oppleve bensmerter hvis for mye kalsium er til stede i kroppen din. Snakk med legen din og bekrefter at du tar riktig dose. Som kan hjelpe deg å unngå langsiktige rammebetingelser som for eksempel smerter i hele muskel-skjelettsystemet og problemer med nervesystemet.

Hva skjer om vi drikke for mye vann?

Hva skjer om vi drikke for mye vann?

Drikke riktig mengde vann

For humane celler og organer til å fungere skikkelig, trenger vi en tilstrekkelig mengde vann i kroppen vår. Siden nesten alle aktiviteter føre til at folk mister vann, er det viktig å etterfylle våre vannstand. Standarden regel for vannfylling er det 8x8 metode: åtte gram vann, åtte ganger om dagen. Men andre kostholdsanbefalinger, som for eksempel de fra Institute of Medicine, anbefaler 13 kopper om dagen for menn og ni kopper om dagen for kvinner. Den eksakte mengden av vann som folk bør spise hver dag er avhengig av faktorer som kroppsvekt, aktivitetsnivå og kosthold.

Mens hydrering er helt avgjørende for et sunt fungerende kropp, for mye vann, spesielt over en kort periode kan være farlig og til og med dødelig. Hvis en person drikker mer vann enn hennes nyrer kan skille ut, vil den samlede elektrolyttnivået i blodet falle betydelig og overflødig vann kan komme inn og hovne opp dine hjerneceller, noe som resulterer i en potensiell anfall og / eller koma.

Mekanikker vann rus

En av de mest alvorlige resultater av for mye vann forbruket er hyponatremi, en nedgang i blodets natriumnivå. Hvis mer vann kommer inn i kroppen enn nyrene kan behandle, er mineralinnholdet i blodet avtar og blod samlede natriumnivået faller. Når natrium og elektrolyttnivået faller i blodet, kan vann unnslippe blodet og inn i cellene som blodet og cellene sliter for elektrolytt likevekt. Mens svellingen av cellene på grunn av vann er ikke bra, er det spesielt farlige når det forekommer i hjernen (kjent som cerebralt ødem). Siden hjernen ligger innenfor skallen, med lite plass til å vokse, vil hjernecelle hevelse føre til hjerneskade hvis alvorlig nok. Hvis en person fortsetter å legge vann til kroppen hans, vil hevelse prosessen fortsette, og skaden kan være irreversible.

I tillegg vil en stor økning i vann legge til kroppens totale blodvolum og sette stor påkjenning på hjertet og sirkulasjonssystemet.

Symptomer på vannforgiftning

De mest alvorlige symptomer på vannforgiftning oppstår når hyponatremi fører til hjerneødem. Symptomer på cerebral ødem speil andre hjernen forhold som svulster og hjernerystelser. Vanlige symptomer på cerebral ødem starte med en hodepine som øker i intensitet etterfulgt av mental forvirring og beslag. Oppkast og utmattelse er også mulig. Som hjernecellene fortsetter å hovne opp, er risikoen for å dø av vannforgiftning øker.

Tips for å unngå vann rus

Den enkleste måten å unngå vannforgiftning er ikke å gjøre et bevisst forsøk på å drikke så mye vann som mulig. Vann drikking konkurranser, der deltakerne prøve å drikke liter vann i korte perioder av gangen, er spesielt farlig. Maratonløpere og andre som kan miste store mengder vann er i faresonen hvis de prøver å rehydrere for fort. For folk som krever over gjennomsnittet mengder vann, er det best å rasjonere at vann og nippe til det heller svelge den. Hvis du begynner å lide noen av symptomene på hjerneødem, umiddelbart slutte å drikke vann og søke profesjonell hjelp.

Hva kan skje når for mye kolesterol gjennomført i blodet?

Hva kan skje når for mye kolesterol gjennomført i blodet?


Kolesterol er et mykt, voksaktig stoff som er viktig for riktig funksjon av menneskekroppen. Det produseres i kroppen av leveren, og det er også inntatt i form av dyre-baserte næringsmidler, inkludert kjøtt, fisk, meieriprodukter, egg og matoljer. Du kan ikke leve uten den, men for mye av det kan føre til alvorlige helseproblemer, blant annet hjertesykdom, høyt blodtrykk, hjerneslag, koronarsykdom og perifer karsykdom. Personer med visse helseproblemer, særlig diabetes, er mer utsatt for helseproblemer knyttet til høyt kolesterol.

Hva er for mye?

Nesten alle helsearbeidere i dag fortelle sine pasienter at en total kolesterol lesing på 200 eller lavere er ønskelig. Noen er til og med foreslå et lavere tall. Total kolesterol mellom 200 og 239 anses border høy, i henhold til GetTheCholesterolFacts.com, mens en total avlesning på 240 eller mer anses farlig høyt. Du må lære om de to hovedtyper av kolesterol og hvordan hver enkelt påvirker kroppen.

Bad Kolesterol

Low-density lipoprotein (LDL), ofte kalt dårlige kolesterolet, er til stede i noen av de matvarer som amerikanerne --- og folk rundt om i verden --- liker mest. Du er best av, sier legene, hvis din LDL-nivå er 100 eller lavere. LDL nivåer av 101-129 er litt over optimal, mens 130-159 er borderline høy, 160-189 er høy og noe over 190 er farlig høy. La LDL få overtaket, og risikoen for hjerteinfarkt eller hjerneslag er økt kraftig. Bad kolesterol gjør sitt skade ved å bevirke en opphoping av plakk på veggene i blodkarene, til slutt blokkere tilførsel av oksygenrikt blod til sensitve organer.
Hvis du ønsker å få dine nivåer av LDL ned, start ved å kutte vei tilbake --- eller eliminere --- rask mat, som for det meste er lastet med dårlige kolesterolet. LDL er også funnet i eggeplommer, smør, hydrogenert matoljer og fett kjøtt.

Gode ​​kolesterolet

Den gode fyr i kolesterol-familien er high-density lipoprotein (HDL), optimale målinger som bør være fra 40 til 60. Under 40 er for lav, mens over 60 er høy. Gode ​​kolesterolet er funnet i enumettet matoljer, hele korn, kli, sitrusfrukter og mat med høyt omega-3 fettsyrer. Personer med lave nivåer av HDL står overfor en økt risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag. Hold HDL på optimalt nivå for å beskytte mot disse ødeleggende --- og ofte dødelig --- helsemessige forhold.

Triglyserider

Triglyserider, slik som kolesterol, er produsert i leveren, og er også til stede i mange av de matvarer du spiser. Hvis du lar dine triglyserider blir for høye --- over 150, kan det resultere i at LDL nivåer for å nå en usunn nummer. Imidlertid vil holde triglyserider på et optimalt nivå bidra til å holde dine gode og dårlige cholesterols i god balanse.

Å få det riktig

Mange mennesker kan beholde sitt kolesterol --- gode og dårlige --- i en sunn balanse ved å spise mer av matvarer rike på HDL og minimere sitt forbruk av de matvarer som er høy i LDL. Dessverre for noen mennesker, deres organer produsere en usunn nivået av dårlig kolesterol, og medikamentell behandling må forskrives for å hjelpe kroppen kvitte seg med overdreven kolesterol. Reseptbelagte medisiner er også indisert for de som har vært ute av stand til å få kolesterolnivået i sunn balanse gjennom kosten alene.

Protokoller for innleggelse alkohol behandling

Protokoller for innleggelse alkohol behandling


Stasjonære behandlinger for alkoholisme følger en rekke behandlingsregimer. Den vanligste er en kombinasjon av Anonyme Alkoholikere (AA) 12-trinnsmetoden, medisinsk behandling, kosthold, utdanning og rådgivning. Det er et integrert behandlingsprogram som regel i et isolert miljø som kan variere fra idyllisk hest gårder til indre by døgninstitusjon. Tilbakefallsfrekvens på ulike intervaller for utvinning pleier å være på den høye siden, uansett protokollen.

Alkoholisme er en sykdom

Dette synet har blitt adoptert av American Medical Association (AMA), mange andre anerkjente fagmiljøer og er blitt allment akseptert. Noe av grunnen til dette er, på ennå, mangelfulle vitenskapelig studie. Mye er kjent om effekten av alkohol og andre rusmidler på serotonin og dopamin, og hvordan de fungerer som nevrotransmittere til den gleden sentrene i hjernen, og dermed forsterke bruken av alkohol og narkotika. Men hvordan og hvorfor alkohol gir et så høyt nivå av stimulus er fremdeles ukjent. Også ukjent er derfor det reagerer så sterkt på noen og ikke andre. Med andre ord, hvorfor er ikke alle en alkoholiker?

Campral, så nær en Wonder Drug There Is

En av de mest lovende legemidler som brukes i et integrert døgnbehandling programmet er Campral. Det forstyrrer strømmen av lyst fornemmelser forårsaket av alkohol og medikamenter til de lyst sentre i hjernen. Når den brukes som en del av en integrert behandlingsterapi. Imidlertid Campral bør ikke brukes som en metode til å hindre drikking. Dens effektivitet ligger bare med de som allerede har vært rusfri og jobber mot fremtiden avholdenhet.

Resultatene er entydige

Mens de fleste innleggelse behandlingstilbud følge en tradisjonell integrert tilnærming av disiplin, AA-modellen, en svært disiplinert rådgivning program, atferd modifikasjon og medisinsk behandling, deres langsiktige suksess priser er vanskelig å fastslå. De fleste programmer er i stand til å spore suksessen (eller fiasko) av sine pasienter i tre til seks måneder. Etter det selv-undersøkelser spurt av dem fullført studiet frafalt dramatisk. Faktisk, de fleste programmer anta et tilbakefall sats så høyt som 70 prosent etter deres intreatment program basert på den mest pålitelige informasjonen de mottar. Mange folk tilbake for gjentatt behandling i institusjon.

En uheldig Reality

Lengden på oppholdet for mange alkoholikere er diktert av forsikringen de har. Noen har ingen forsikring i det hele tatt og må stole på egen økonomi. Avhengig av anlegget, kan dette bli svært kostbart i en kort tidsperiode. Mens AMA gjenkjenner alkoholisme som en sykdom, mange forsikringsselskaper ikke. Som et resultat, har de ingen forsikring for å rehabilitere deg inn nøkternhet. Noen tilbyr begrenset dekning, som en uke, og noen vil dekke 30 dager. Dessverre, er lengden på oppholdet på en stasjonær program ofte bestemmes av mengden av forsikringen som, som et resultat, begrenser den protokoll som er nødvendig for vellykket gjenvinning.

Ukonvensjonelle behandlinger

Det er noen innleggelse klinikker som ikke baserer sine protokoller på antakelsen om at alkoholisme er en sykdom. For ett, innebærer det at pasienten ikke er ansvarlig for sine handlinger. Det ville være som å si at man ikke er ansvarlig for å spise for mye eller drepe noen. Protokollen ved slike anlegg legger vekt på et atferdsterapi program som forsterker empowerment, valg, analyse av tidligere beslutninger og utvikle et detaljert program for å flytte fremover. Disse behandlingsprogrammer, som kan skilte med stor suksess priser, eschew 12-trinns tradisjon, så vel. Mens deres skryte av suksess høres bra, har de fleste ikke åpnet bøkene sine for mer vitenskapelige oppfølgingsstudier som ville bekrefte deres suksess priser.

Hva skjer når du drikker for mye alkohol?

Hva skjer

Overdreven alkoholbruk kan føre til alkoholforgiftning. Denne tilstanden kan være svært farlig, eller til og med dødelig. Alkoholforgiftning oppstår når en stor mengde alkohol er forbrukt, slik som drikker mer enn fem alkoholholdige drikkevarer i en kort tidsperiode. Den alder, størrelse og vekt av personen kan bestemme hvor mye alkoholforbruk er OK før forgiftning oppstår.

Andre stoffer som inneholder former for alkohol kan også føre til alkoholforgiftning, som frostvæske, rubbing alkohol og noen kremer. Utilsiktet inntak av noen av disse produktene kan føre til alkoholforgiftning.

Bruken av illegale rusmidler og mange reseptbelagte medisiner kan også forårsake alkohol for å være dødelig. Enkelte reseptbelagte medisiner og andre rusmidler forsterke effekten av alkohol, forårsaker alkoholforgiftning.

Komplikasjoner

Alkohol forgiftning kan føre til en rekke mindre og alvorlige komplikasjoner. En av de mer alvorlige komplikasjoner er anfall. Anfall kan forårsake permanent hjerneskade og tap av funksjon i visse celler i hjernen. Andre komplikasjoner kan inkludere besvimelse, oppkast, forvirring, uregelmessig pust, blå hud og hypotermi. Alkohol fører også til skader på leveren, enten med alkoholforgiftning eller drikker for mye regelmessig.

Alkohol svekker også ens evne til å kneble. Ifølge Mayo Clinic, hvis man kaster opp etter at han har gått ut, hans brekningsrefleksen kan være tilbakeholdne på grunn av alkohol, og han kan kveles av oppkast eller inhalerer det.

Med hensyn til graden av oppkast som oppstår når noen har alkohol-forgiftning, kan dehydratisering forekomme. Hvis venstre ubehandlet, kan dette være potensielt dødelig.

Poison Process

Når kroppen er forgiftet med alkohol, vil den prøve å forsøke å kvitte seg med giften. Det første tegnet på alkoholforgiftning kan oppkast, noe som er kroppens forsøk på å rense alkohol fra magen. Forvirring er en annen av de første tegnene, som alkoholen har reagert med kjemikalier i hjernen, forårsaker staver av svimmelhet, forvirring og stupors. Hvis forgiftning er alvorlig nok, kan staver av bevisstløshet oppstå etter eller under oppkast. Hjernen kan også føre til legemet for å gå inn i et beslag på grunn av reaksjonen av alkoholen i hjernen.

Diagnose

Det er viktig å ha alkoholforgiftning behandles så raskt som mulig. Leger vil ta blod-og urinprøver for å sjekke hvor mye alkohol i blodet. Hvis mengden er for mye, vil legen nøye overvåke pasienten for å unngå alvorlige komplikasjoner oppstår på grunn av forgiftning.

Hva skjer hvis du spiser for mye Fet mat?

Vi vet alle at for mye av noe er sannsynligvis ikke en god ting. Vi vet alle at det å spise mat med høyt fett er trolig ikke bra for oss. Men hva er risikoen ved å spise for mange mye fett matvarer?

A Love Affair

Amerikanerne har et kjærlighetsforhold med mat. Dessverre blir alt for ofte de matvarene vi elsker rett og slett lastet med fett. Fra hurtigmat hamburgere, til løkringer på en bar og grill, til iskrem vi har til dessert, mange av våre favoritter, om ikke spist i moderasjon, kan føre til alvorlige helseproblemer. Hva skjer hvis du spiser fett-laden matvarer til overflødig?

Fedme

Den første (og mest åpenbare konsekvensen) av å spise en diett høy i fett er en økt risiko for fedme. Dette er først og fremst fordi fett har et høyere "kaloritetthet." Ifølge Phillip Allen Wood, i sin bok hvor fett Works, et gram av fett har omtrent ni kalorier sammenlignet med ett gram av karbohydrater (sukker og stivelse) eller protein, som har bare fire. På grunn av dette høyere tetthet, er det mye lettere å forbruke en større mengde kalorier i en mindre mengde mat.

I tillegg er noen ekstra kalorier som kroppen ikke bruker med en gang lagres som kroppsfett. Dette gjelder uansett om disse kaloriene kommer fra fett eller fra karbohydrater. Men studier har antydet at karbohydrater er lettere metaboliseres av kroppen - det er, er det lettere for kroppen å forbrenne kalorier som kommer fra karbohydrater. Fat kalorier, på den annen side, er mer sannsynlig å slå direkte inn i kroppsfett.

Den mest åpenbare konsekvensen av fedme er effekten det har på din fysiske utseende - du blir fett. Det er imidlertid også mange alvorlige helseproblemer i forbindelse med fedme. Ifølge Centers for Disease Control, fedme er knyttet til:

Økt risiko for koronar hjertesykdom og hjerneslag
Økt risiko for type to diabetes
Flere typer kreft, inkludert brystkreft og tykktarmskreft
Høyt blodtrykk
Gynekologiske problemer, inkludert ufruktbarhet
Artrose og andre degenerative ledd og skjelett
Søvnapné og andre søvnforstyrrelser

Med andre ord, er fedme ikke bare knyttet til lidelser som kan redusere livskvaliteten, men er også knyttet til lidelser som kan betydelig redusere forventet levealder.

Acid Reflux

Selv fedme er muligens en av de mer alvorlige konsekvenser av å spise for mye fet mat, er det flere andre lidelser som kan være forårsaket av eller forverret av høyt fettinntak. Et eksempel er syre refluks. Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer (NIDDK), oppstår acid reflux sykdom når spiserøret ikke fungerer riktig og lar magesyre å unnslippe magen. Dette forårsaker alvorlig halsbrann, og kan føre til mer alvorlige problemer, slik som sår eller kreft i spiserøret.

Selv om årsakene ikke er kjent, har det vært antydet at fedme er en faktor. Det som er sikkert er at å spise stekt eller fet mat kan være en "trigger" for de som allerede lider av acid reflux sykdom, forårsaker at symptomene forverrer seg, eller for å bli mer hyppige.

Irritabel tarm syndrom (IBS)

Ifølge NIDDK, er irritabel tarm syndrom en fordøyelses tilstand preget av oppblåsthet, kramper, gass og diaré eller forstoppelse. Selv om, som acid reflux sykdom, er ukjent den ultimate årsaken til denne tilstanden, er det kjent at høy-fett matvarer forverre symptomene. Selv om det ikke antas at IBS fører til mer alvorlige helseproblemer, er det trygt å si at det er en tilstand som fører til ekstremt ubehag, og reduserer livskvaliteten din.

Healthy Living

Mens det er åpenbart upraktisk (om ikke umulig) å eliminere alle fete matvarer fra kosten din, er det en enkel sak å redusere mengden fett du spiser. Unngå stekt mat. Kjøp magert kjøtt, og redusere størrelsen på porsjonene du spiser. Bruk matlaging spray i stedet for smør når du forbereder mat. Moderasjon er nøkkelen. Kanskje enda viktigere, øke mengden fysisk aktivitet - det er den eneste måten å brenne overflødige kalorier du spiser, og det vil bidra til å holde vekten av når du har mistet den.

Hva er galt med for mye kalsium?

Kalsium er mest kjent for, og anbefales for sunne tenner og bein. Det beskytter også hjertet, holder vekten nede og beskytter mot tykktarmskreft. Mens sjeldne, kan for mye kalsium være farlig og usunn.

Betydning

De fleste amerikanere ikke får nok kalsium i kostholdet. Det anbefales at 1000 mg til 1500 mg inntas daglig. Fare kan oppstå når mer enn 2500 mg er konsumert regelmessig, men det er en sjelden forekomst som den gjennomsnittlige inntaket i USA er mindre enn 1000 mg daglig.

Betraktninger

Mens melk, yoghurt og ost er noen av de mest kjente kilder, flere kalsium-rik produkter har blitt introdusert og kan opp en persons inntak. Kalsium forsterkede appelsinjuice, brød og frokostblandinger er lett tilgjengelig og bidra til kalsiuminntaket.

Kalsium Load

Dreven kalsium er sjelden, men høye nivåer kan forårsake mage nød, kvalme, dehydrering og nyrestein. Foreslått, men ikke avgjørende, var en sammenheng mellom for mye kalsium og prostatakreft.

Symptomer

En dominerende symptom på for mye kalsium er ekstrem apati. Mer alvorlige symptomer er en uregelmessig hjerterytme og svært lavt blodtrykk. Magesmerter, forvirring, leddsmerter, sterk tørste, hyppig vannlating, hukommelsestap, rykninger og depresjon kan også føre.

Hyperkalsemi

For mye kalsium i blodet er referert til som hyperkalsemi. Det er oftest forårsaket av en forstørret biskjoldbruskkjertel, binyrene, nyresvikt, økt immobilitet, kreftsvulst, arvelig sykdom eller massive inntak av kalsium.

Behandling

Behandle den underliggende årsak eller sykdom er ofte det første løpet av handlingen. Kalsium gjør kroppen godt, men i overkant, kan kalsium forårsake alvorlig skade.

Hjem rettsmidler for for mye gass

Overdreven gass, også kjent som flatulens, er et problem som rammer mange mennesker. Mage og tarmgass gått fra anus stammer primært fra feil nedbryting av ufordøyd mat, men kan også komme fra svelget luft, ifølge eMedicine Health. Dårlige kostvaner, inflammatorisk tarmsykdom, tarmobstruksjon, dårlig skjoldbrusk funksjon, laktasemangel, sukker og visse matvarer og drikkevarer kan føre til en økning av gass. Hjem rettsmidler og endringer i livsstil kan bidra til å stoppe pinlig gass.

Naturlig hjemme rettsmidler

Drikk 2-4 kopper urtete daglig for å hjelpe på fordøyelsen av maten. Du kan kjøpe grønn te, peppermynte-te, anis te, fennikel te, peppermynte te eller kamille te i dagligvarebutikker som selger urte te i poser eller du kan kjøpe disse urter frisk og forvelle dem til å lage din egen hjemmelagde te. Blansjere betyr å plassere urter i kokende vann. Når urter har gjennomsyret, fjerne dem og drikke te. Blidgjøre te med ren honning hvis du ønsker det. Prøv også å blansjere tørket løvetann blader, sitron verbena blader, persille, pasjonsfrukt og fersken blader for å eliminere gass og sin smerte.

Hvitløk kan bidra til å forbedre fordøyelsen. Drikk hjemmelaget hvitløk kjøttkraft for å redusere mengden av gass i fordøyelseskanalen. Kombiner et par fedd hvitløk, sort pepper, koriander, spisskummen og ingefær med en kopp vann og bringe den til en byll. La suppen avkjøles deretter drikke det sakte.

Gi fersk ingefær rot en prøve. Fordøyelsesenzymer i ingefær kan lindre tarmgass, melder Granny Med. Bland 1 ts. revet ingefær og 1 ts. av lime juice med ca 6 oz. med kaldt vann. Du kan også legge litt ren honning til blandingen for å blidgjøre det, hvis det er ønskelig. Drikk denne blandingen bare en eller to ganger daglig etter store måltider. Granny Med advarer om at munn irritasjon, mild halsbrann eller diaré kan oppstå hvis du konsumerer store mengder ingefær. Hvis du har gallestein, unngå tidkrevende ingefær.

Forebyggende hjem rettsmidler

Endre måten du spiser kan påvirke mengden av gass kroppen din utgivelser, fordi flatulens tilsvarer ofte til kosthold, ifølge eMedicine Health. Spis sakte, ta mindre biter av maten. Sørg for å tygge maten grundig før du svelger. Prøv å flytte rundt etter å ha spist for å hjelpe maten fordøye bedre. Øk mengden av vann som du drikker daglig, og begrense mengden av kullsyreholdige drikker som du forbruker.

Hvis du oppdager at du har for mye gass etter å ha drukket melk eller spiser melkeprodukter du kan være laktose intolerant. Laktoseintoleranse, eller laktasemangel, er en manglende evne til å fordøye og absorbere sukker (laktose) funnet i melk og melkeprodukter. Forbruker laktose kan forårsake gastrointestinale symptomer som gass. Kjøp melk og melkeprodukter som er laktosefri. Alternativt kan du prøve å kjøpe laktase enzym kosttilskudd som du tar før man spiser melkeprodukter.

Bønner, kål, løk, og stivelse som hvete, poteter og korn er ofte ansvarlig for å forårsake for mye gass. Å spise mindre av disse matvarene kan eliminere gass problemer. Prøv matlaging med tørre bønner i stedet for hermetiske bønner, fordi de er lettere å fordøye. Begrense mengden av sorbitol som du forbruker. Sorbitol er en sukker som vanligvis finnes i diett og sukkerfrie produkter, i henhold til eMedicine Health.

Medisinsk behandling

Hvis hjem rettsmidler er ikke nok til å stoppe overdreven gass kan det være lurt å prøve en over-the-counter produkt som Mylanta Gas, Gas-X, Phazyme eller Mylicon. Oppsøk lege hvis du opplever overdreven tarmgass for en lengre periode for å være sikker på at gassen du opplever er ikke et tegn på en mer alvorlig medisinsk problem.

Tegn på for mye Kalium

Tegn på for mye Kalium


Hyperkalemi, eller forhøyet kalium, er en alvorlig, potensielt livstruende lidelse. Kalium er en elektrolytt som er avgjørende for de hverdagslige prosesser for å opprettholde livet slik som å holde hjertet slo og bistå nerve funksjon og kommunikasjon. Både for mye og ikke nok kalium kan føre til lignende problemer. Ofte forårsaket av kalium kosttilskudd og en diett høy i kalium, hyperkalemi krever umiddelbar medisinsk hjelp. Hvis du tror du har hyperkalemi, oppsøke lege umiddelbart for behandling og råd.

Hjertebank

Siden kalium er avgjørende for hjertefunksjon, hjerteproblemer er ofte det første tegn på at kaliumnivået er off-kilter. Hjertebank vil føre til at du har en økt bevissthet om hjertet slo fordi det slår for fort eller for sakte eller hoppe beats. Dersom de er alvorlige nok, hjertebank og nivået av kalium høy nok, kan et hjerteinfarkt resultere. Dersom du har tilbakevendende tilfeller av hjertebank når som helst, straks oppsøke lege.

Magekramper

Kalium bistår i å opprettholde jevne sammentrekninger av musklene i fordøyelsessystemet. Når det er en opphoping av kalium i blodet ditt, kan det hende at fordøyelses muskler kontrakt sporadisk, intenst eller mer enn vanlig. Dette fører til magekramper og smerter.

Diaré

Diaré er sluttresultatet av fordøyelsesproblemer forårsaket av hyperkalemi. Ifølge Dr. Richard Johnson fra Louisville, kan magekramper og diaré som følge av hyperkalemia være så potent at du kan føle deg som om du har tatt en avføringsmiddel.

Muskelkramper

Kalium regulerer kommunikasjonen mellom hjernen og musklene. Når det er for mye kalium i kroppen din, kan muskelkramper resultere fordi kommunikasjonskanaler er skjult.

Skift i Mood

Irritabilitet og angst kan være tegn på hyperkalemi. Mange mennesker som ikke føler seg vel erfaring skift i humør. Men for mye kalium forårsaker en direkte forskyvning i humør på grunn av påvirkning kalium har på hjernen og kroppens indre kommunikasjonssystemer.

Fatigue

Trøtthet resultater fra for mye kalium som kroppen desperat forsøker å re-balansere seg. Hjertet jobber hardere enn normalt, musklene kjemper for å fungere normalt og ekstremt tretthet er ofte resultatet.

Urter for å motvirke for mye sukker

Urter for å motvirke for mye sukker


Inntak av for mye sukker kan føre til hyperglykemi eller forhøyede blodsukkernivået. I noen disponerte individer, fører ukontrollert periodisk hyperglykemi til kroniske forhøyet sukkerserumnivåer og til slutt diabetes. Naturens pharmacopeia tilbyr urter fra hele verden som kan hjelpe kroppen din til å bekjempe effektene av for mye sukker, enten du har spist for mye på en spleisefest eller har kronisk hyperglykemi eller diabetes.

Gurkemeie

Klassifisert av Linnaus som Curcuma longa på slutten av 1700-tallet, er gurkemeie en rhizome, eller rot, innfødt til India. Brukt som en kulinarisk ingrediens siden 3000 f.Kr., hjelper roten regulere blodsukkeret, blant en rekke andre terapeutiske tiltak. Gurkemeie har også antibakterielle og anticarcinogenic egenskaper; når det tas regelmessig, vil det beskytte hele fordøyelseskanalen.

Bitter Melon

Urfolk over hele verden bruker bitter melon - frukten av en klatring vintreet innfødt til tropiske områder av Øst-Afrika, Sør-Amerika og Asia - som prevensjonsmiddel, og til å behandle diabetes og kreft. Ulike deler av anlegget, inkludert roten, stem, blad og frukt, brukes til å behandle varierende plager og tradisjonelt, er fruktjuice tatt for å redusere blodsukkeret og behandle diabetes. I oktober 2010, "Cancer Science" rapporterte resultatene av en klinisk studie av forskere fra Nagoya Graduate School of Medical Sciences hvor bitter melon ble funnet å ha prostatakreft tumor suppressor aktivitet.

Bukkehornkløver

Den første registrerte bruken av bukkehornkløver, en plante innfødt til Afrika, dateres tilbake til ca 1500 f.Kr. i Egypt, men de fleste kjenner det som et akkompagnement til gurkemeie og andre kulinariske krydder i indisk curry retter. Tradisjonell bruk av Bukkehornkløver i India og Afrika inkluderer indusere fødsel og øke morsmelk produksjon. I november 2010, den "Journal of Experimental Biology" publisert en klinisk studie av forskere fra University College of Medical Sciences og GTB Hospital i India, som fant anti-hyperglygemic handling i et sammensatt hentet fra bukkehornkløver frø.

Meshashringi

Gymnema Sylvestre - en urt native til sørlige og sentrale India - har en historie som en tradisjonell behandling for diabetes i løpet av de ayurvediske og naturopathic medisinske systemer for 2000 år. Allment kjent som en "mirakel frukt," det kan redusere smaken av sødme, hjelpe brukeren til å bryte fri fra craving sukkerholdige matvarer. Eldgamle ayurvediske tekster oppmerksom på denne urten rolle i behandling av sukker i urinen (glukosuri). I september 2010, "Phytotherapy Forskning" publiserte kliniske resultater fra forskere ved Kings College London som bekreftet evne Gymnema Sylvestre å stimulere insulinsekresjon.

Kanel

Kanel kommer fra et eviggrønt tre hører hjemme i Sri Lanka, som ligger utenfor sørøstkysten av India. I juni 2010, Japan Society for Bioscience, bioteknologi, og agrochemistry publiserte funn fra en felles klinisk studie mellom Laboratorium for ernærings- og fysiologi ved Nihon University of Graduate School of Bioresource studier og Institutt for klinisk Dietetics and Human Ernæring ved Josia University, som bekreftet kanel å ha anti-diabetiske virkninger.

Kan en Neti Pot brukes for mye?

Kan en Neti Pot brukes for mye?


Neti potten er en naturlig tilnærming til å forebygge eller helbrede sinus problemer. Mange har funnet lindring fra sine sinus problemer ved å innlemme en neti pott inn i deres behandling plan. Men noen lurer på om du bruker en neti potten kan være skadelig eller det hvis kan brukes for mye.

Hva den gjør

Neti potter rette nasal vanning, spyle ut nesegangene med en salt og vann. Dette Neseskylling vasker ut bakterier, virus, bakterier og allergener.

Historie

Neti potter har blitt brukt i århundrer i India som en av disiplinene yoga. Som neti rensing åpner sinus passasjer, det forenkler også dyp pusting. Dyp pusting er en av de viktigste aspektene av yoga.

Anbefalt bruk

Neti potter kan brukes en gang i uken til vanlig bruk. Bruk en to ganger per dag hvis du er syk.

Side Effects

Ifølge en 11 november 2009 ABC News artikkelen "Neti Pot en gang om dagen kan forårsake infeksjoner," ved hjelp av en Neti Pot på daglig basis modifiserer "immunologiske biokjemi av nesen." Dette resulterer i en "nedbryting av immun elementer" og kan forårsake bihulebetennelse oppstår på nytt. Med regelmessig bruk, bivirkninger er vanligvis milde og inkluderer nasal passasje irritasjon og svie

Betraktninger

Hvis du bruker en neti pott daglig for å hindre tilbakevendende infeksjoner, er det nyttig å oppsøke lege for å finne ut hva som kan være årsaken til infeksjonen.

Advarsel

Alltid konsultere med legen din før du starter en ny behandling.

Tegn på for mye søvn

Tegn på for mye søvn


Får for mye søvn kan ikke virke som en så dårlig ting, men i realiteten bare trenger åtte til ti timer med søvn hver natt den gjennomsnittlige person. Sover for mye tilstanden kalles hypersomni, og det kan negativt påvirke kroppens naturlige evne til å opprettholde en riktig søvnsyklus og metabolisme.

Hva er Hypersomni?

Hypersomni er en tilstand der folk sover eller ønsker å sove for mye i løpet av dagen, selv etter en hel natts søvn. Denne tilstanden omfatter ikke personer som har avbrutt søvn og føler døsig om morgenen, siden dette er en normal reaksjon på ikke å få en god natts søvn. Det finnes fire forskjellige klassifiseringer av tilstanden, inkludert tilbakevend hypersomni, idiopatisk hypersomni, normal hypersomni og post-traumatisk hypersomni.

Typer Hypersomni

Tilbakevendende hypersomni er en tilstand der personen vil sove sunt (åtte til 10 timer hver natt) for en lengre periode, men vil også sove for mye i andre perioder av gangen. Dette er forårsaket av en dysfunksjon av hypothalamus. Idiopatisk betyr uforklarlig eller uberettiget, noe som betyr at den eksakte årsaken til hypersomni er ukjent. Post-traumatisk hypersomni er et resultat av følelsesmessige traumer eller skader på sentralnervesystemet. Normal hypersomni er dette utvidet søvnmønsteret gitt videre genetisk.

Hva er noen av symptomene?

Det finnes en rekke symptomer som er sikre tegn på en søvntilstand, mest spesielt, manglende evne opererer uten sporadiske naps i løpet av dagen. Andre symptomer inkluderer å ha en hard tid å våkne opp, angst i sosiale situasjoner, irritabilitet hele dagen og ekstrem trøtthet. I mer alvorlige situasjoner, kan symptomer inkluderer både lyd og visuelle hallusinasjoner, tap av matlyst fra inaktivitet, hukommelsestap og uriktig forstand oppfatning.

Behandling

Heldigvis finnes det en rekke livsstil og kosthold endringer som kan gjøres for å bidra til å forbedre eksisterende forhold av hypersomni som er enkle å gjennomføre. Først av alt, eliminere eventuelle narkotika eller alkohol, selv koffein kan forbedre din søvn tidsplan. Noen medisiner har vært kjent for å ha en negativ innvirkning på søvnsykluser. Hvis du er på noen medisiner, sjekk med legen din for å se om medisiner forstyrrer søvnmønster.

Livsstilsendringer som kan gjøres

Trene i minst 30 minutter om dagen vil bidra til å gjenoppbygge stoffskiftet og det vil også tillate kroppen å få den nødvendige mengden av vitamin D fra solen. Endre ditt arbeid eller sosiale liv, spesielt hvis det dreier seg om natta, kan bidra til å bryte dagtid søvn sykluser. Leger har en rekke medisiner for behandling, inkludert amfetamin, metylfenidat, klonidin, levodopa, bromokriptin, antidepressiva og MAO-hemmere. Endre madrass eller eliminere høye lyder i løpet av natta kan også være gunstig i å la kroppen din til å gå inn i de dypere, mer avslappende søvnstadier.