Digidexo.com

Kontorstoler for Back Pain

Sitter foran en datamaskin hele dagen på jobben kan virkelig skade ryggen. Det er viktig å få en stol som hjelper kontrollere ryggsmerter (se referanse 1).

Hvorfor Sitting Hurts

Bare fordi du sitter betyr ikke at ryggen din ikke fungerer. Det har fortsatt å støtte resten av overkroppen, så hvis ryggraden ikke er riktig justert du legger ekstra belastning på ryggen (se referanse 1).

Ergonomisk Kontorstoler

En ergonomisk stolen er utformet for å støtte fysiologien av menneskekroppen, som automatisk tillater korrekt kroppsholdning. Retten stol er bra, men rett holdning er bedre (se Referanse 2).

Ryggen

Retten kontorstol skal ha korsryggstøtte, noe som vil bidra til å samordne og støtte i bunnen av ryggraden. Din rygg bør være minst 12 inches høy, justerbar, støttende og polstret (se Reference 3).

Seat

Setet bør være minst 17 inches bredt, 16 inches fra bakken, og med en dybde tilstrekkelig nok for deg å være i stand til å lene seg mot ryggstøtten med om lag 2 inches mellom knærne og setet (se Reference 3).

Viktige ting å huske

Småting som armlener, polstring, materialer og svingstoler gjøre en stor forskjell for ryggen og bedre komfort. Sørg for at stolen er støttende, justerbar og komfortabel (se Reference 3).