Digidexo.com

biv7rkning hed o2 bruk

Hvordan å opprettholde industri Indoor Air Quality Standards Bruke Planter

Hvordan å opprettholde industri Indoor Air Quality Standards Bruke Planter


Mange bransjer fokus på energieffektivisering ved å installere sentralvarme og air-condition systemer, og tetting av sprekker og vinduer for å skape lufttette bygninger. Disse ENØK praksis ofte redusere utsiden lufttilførsel og skape industri helseproblemer som øye, nese, hals og hud irritasjon, hodepine og tretthet.

National Aeronautics and Space Administration (NASA) forskning på innendørs planter funnet at levende planter er så effektiv til å absorbere forurensende stoffer som noen planter vil bli lansert i verdensrommet som en del av det biologiske livet støttesystem for fremtidige bane rundt romstasjoner. Du kan bruke de samme plantene til å opprettholde god kvalitet på inneklimaet i industribygg på planeten jorden.

Bruksanvisning

•  Lær hva planter fungere som effektive luftfiltre for å revitalisere luftkvaliteten i industribygg med redusert luftstrøm og giftige gassproblemer. Noen av de mest nyttige planter som renser luften inne i bygninger og absorberer potensielt skadelige gasser inkluderer: Bamboo Palm (Chamaedorea Seifritzii), Areca Plam (Chrysalidocarpus lutescens), gylne Cane Palm (Dypsis lutescens), kinesisk Evergreen (Aglaonema Modestum), engelsk Ivy (Hedera Helix), Gerbera Daisy (Gerbera jamesonii), Dracaena "Janet Craig," Dracaena Marginata, Mass stokk / Corn Plant (Dracaena Massangeana), Mother-in-Law tunge (Sansevieria Laurentii), Pot Mum (Chrysantheium morifolium), Fred Lily (Spathiphyllum), Money Plant eller gylne Pothos (Epipremnum aureum).

Velg pryd blomstrende planter som utfyller fargene på kontoret. Blomstrende planter som Gerbera tusenfryd (Gerbera jamesonii) og krysantemum (Leucanthemum) er svært potent i å rense interiør luft og er også herlig å se på. De er lettstelte og tilgjengelig i et mylder av farger.

Plasser 3-4 Areca Palm planter (Chrysalidocarpus lutescens) nær personer med allergi eller astma fordi de rene allergener fra luften og øke oksygen.

Bruk Golden Pothos, Philodendron og Spider Planter for å redusere formaldehyd og andre store forurensninger. NASA forskere funnet at disse er de tre mest effektive anlegg for fjerning av giftstoffer i problemområder med dårlig luftkvalitet forårsaket av plast, syntetiske fibre, smøremidler, gummi, plantevernmidler, nye tepper nedtynget med formaldehyd, kopieringsmaskiner, radon, passiv røyking og mer.

Bruk Mother-In-Law tunge (Svigermorstunge) for å fjerne karbondioksid fra bygningen og øke oksygennivået om natten. De fleste planter øker oksygentilførsel i løpet av dagen bare men Sanseveria opprettholder inneklima og oksygennivået om natten også.

Beregn hvor mange planter du trenger for å effektivt rense luften. Bring i 15 til 20 planter i 6-tommers potter eller større for et 2000 kvadratmeter plass,. Du kan også beregne antall planter som trengs av antall personer i rommet. Bringe inn omtrent fire 18-tommers høye planter for hver person.

Ta ordentlig vare på plantene. Plantene foreslått er alle lette å ta vare på og vil trives hvis du vanne dem etter behov og gi dem en tilstrekkelig voksende miljø. For maksimal luftkvalitet, setter plantene sammen strategisk i grupper i stedet for spredning enkeltplanter. Maksimere luft eksponering for planteroten jord sone ved klipping av nederste bladene. Regelmessig tørke støv av plantene etterlater for å maksimere luft eksponering for bladene, hvor mange giftstoffer i luften er fjernet av anlegget.

8 9

Tips og advarsler

 • Velg barnevennlige og dyrevennlige planter for hjemmet luft filtrering.
 • Reduser giftig gass oppbygging ved å unngå rengjøring og byggprodukter med kjente giftstoffer som vanlig husholdning rengjøringsmidler, lim bindemidler i gulvbelegg, teppe backing, skum isolasjon, sponplater og presset treprodukter. Bruk "grønne" byggevarer så ofte som mulig.
 • Noen planter er giftig ved svelging og er ikke egnet for områder med barn eller kjæledyr.

Hva er stoffet Augmentin brukes til?

Hva er stoffet Augmentin brukes til?

Augmentin, et merkenavn medisinering, inneholder en kombinasjon av amoxicillin og clavulanate. Leger vanligvis fore Augmentin for behandling av sykdommer forårsaket av bakterier.

Funksjon

Den amoxicillin i Augmentin forstyrrer de interne prosessene som bakterieceller bruker for å produsere energi og formere seg, men noen bakteriestammer inneholder kjemikalier kjent som beta-laktamase som bryter ned amoxicillin. Den klavulanat i Augmentin hindrer handlingene til beta-laktamase, slik at amoxicillin å forbli effektiv.

Typer infeksjoner

Leger foreskrive Augmentin for behandling av infeksjoner i urinveiene, nedre luftveier, mellomøret, bihuler og hud. Augmentin er effektiv mot en rekke bakteriestammer, inkludert H. influenzae, branhamella, E.coli, Klebsiella, staph og Enterobacter.

Time Frame

Leger vanligvis foreskrive en dose Augmentin hver åtte til 12 timer, ifølge US National Library of Medicine. Hvor lang tid som kreves for et kurs av Augmentin behandling avhenger av type og plassering av infeksjonen.

Advarsel

Noen pasienter utvikler dødelige allergiske reaksjoner på Augmentin, for eksempel anafylaksi eller Stevens-Johnson syndrom, advarer det amerikanske National Library of Medicine. Hvis du utvikle kortpustethet, piping i brystet, hjertebank, hud elveblest eller sår mens du tar Augmentin må du søke legehjelp.

Betraktninger

Leger sjelden foreskrive Augmentin for bruk hos gravide eller ammende kvinner eller barn som veier mindre enn 40 kg. Hvis du har en historie med alvorlig diaré, nyre-eller leversykdom, mononukleose, fenylketonuri eller allergiske reaksjoner på amoxicillin eller andre cefalosporinantibiotika, kan det ikke være trygt for deg å ta Augmentin, advarer Mayo Clinic.

Parkinsons sykdom og bruk av Aricept

Parkinsons sykdom og bruk av Aricept


Parkinsons sykdom (PD) er en progressiv hjerne og motorforstyrrelse med degenerasjon av nevroner (nerveceller) i substantia nigra i midthjernen. Disse neuroner produsere den nevrotransmitter (et kjemikalie som bærer impulser fra én nervecelle til en annen) dopamin, og de nigrostriatale fibrene bære dopamin til andre deler av hjernen. Som substantia nigra utarter og fibrene blir svekket, en ubalanse former mellom dopamin og acetylkolin (en annen nevrotransmitter), forårsaker skjelvinger og motorfunksjon. I tillegg, i henhold til de Mayo Clinic, over tid, omkring 30 til 40 prosent av de med PD utvikle demens.

Parkinsons demens

Ifølge meta-analyse av mange forskningsstudier ved Michael J. Fox Foundation for Parkinson Research, har interesse i å bruke narkotika, for eksempel Aricept, til å behandle Parkinsons demens økt som en rekke studier har vist at mild kognitiv svikt kan forekomme innen ett til to år med Parkinsons diagnose, og at verdifallet har en tendens til å utvikle seg. Når symptomene likne de av Alzheimers, hastigheten på utviklingen av demens i Parkinson-speil som ved Alzheimers sykdom.

Parkinsons Behandling

Både Parkinson-behandling, slik som levodopa, og Alzheimers behandlinger, for eksempel Aricept (donezapil), påvirker nevrotransmittere. Typisk Parkinsons sykdom behandling blokkerer effekten av økte nivåer av acetylkolin, slik at balansen mellom dopamin og acetylkolin normaliserer og tillater bedre motorisk funksjon, som symptomer på Parkinsons sykdom blir tydelig når dopaminnivået faller under 80 prosent av det normale.

Aricept

Aricept er et stoff som er utviklet for behandling av demens forårsaket av Alzheimers sykdom, er den vanligste årsaken til demens. Alzheimers sykdom involverer også degenerering av hjernevevet og avbrudd i nevrotransmitteraktivitet, men er assosiert med reduserte nivåer av acetylcholin i stedet for å økes. Aricept hindrer nedbrytningen av acetylkolin og ser ut til å lindre symptomene på kognitiv svikt (fra mild til alvorlig) i noen mennesker med Alzheimers sykdom. Det er også synes å være noe effektiv i behandling av Parkinsons demens. The National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag har fullført fase IV studier på effekten av Aricept på Parkinsons demens.

Exelon

Ifølge Parkinsons Action Network, exelon (rivastigmin), et stoff som ligner Aricept, er blitt godkjent av FDA for behandling av Parkinsons demens. Exelon kan tas oralt eller via et plaster påføres på huden. Journal Watch rapporterte at en gjennomgang av Exelon kliniske studier viste at betydelig forbedring skjedde bare i fem prosent av folk mens Exelon syntes å hindre ytterligere forverring i 10 prosent, slik at fordelene til stoffet er beskjedne.

Betraktninger

Mens vanlige behandlinger for Parkinsons sykdom har en tendens til å ha motsatt effekt på acetylkolin som Aricept og Exelon, er forholdet mellom Parkinsons behandling og utbruddet av demens ikke klart.

Huntingtons sykdom og bruk av teknologi

Huntingtons sykdom og bruk av teknologi


Huntingtons sykdom (HD) er en arvelig nevrologisk lidelse som fører til gradvis tap av muskelkontroll og progressiv demens, blant andre symptomer. Symptomer vanligvis først bli klart i slutten av 30-årene eller begynnelsen av 40-årene, selv om debutalder kan variere betydelig, og hos noen pasienter oppstår på en mye yngre alder. Dessverre, forskerne har ennå å finne en kur; moderne teknologi har imidlertid forbedret forståelse av - og evne til å diagnostisere - sykdommen.

Diagnose

Selv om HD ble først beskrevet av Dr. George Huntington i 1872, ble mutasjonen ansvarlig for sykdommen ikke anerkjente inntil 1993 HD er forårsaket av en genetisk abnormitet i huntingtin genet på kromosom 4; hvis en av dine foreldre hadde HD, er det vanligvis en 50 prosent sjanse for at du vil også. En til tre prosent av pasienter med HD har ingen familiehistorie med sykdommen. Labs kan teste DNA fra en blodprøve for å finne ut om du har det defekte genet - en teknikk gjort mulig av moderne fremskritt innen teknologi. Velger å bli testet for HD er en vanskelig, livsforvandlende beslutning, imidlertid, og mange mennesker som er i faresonen foretrekker ikke å bli testet for genet.

Presymptomatic Testing

Testing for HD gir informasjon som kan hjelpe med andre avgjørelser. Noen mennesker som finner de har arvet det muterte versjonen av genet kan velge adopsjon eller assistert-reproduksjon for å sikre sine barn ikke ender opp med det samme problemet. På den annen side, hvis genetisk testing avslører at du ikke arve HD, er du spart den smertefulle byrden av angst. Følgelig, mens genetisk testing hos barn av pasienter med HD kan ikke forhindre eller kurere sykdommen, kan det hjelpe folk som er i fare gjøre noen viktige valg.

Musemodeller

En teknologisk fremskritt som har bidratt sterkt til studiet av HD var utviklingen av en musemodell av sykdommen i 1996 ved genetisk engineering et mus hvis genom innarbeidet et fragment av human huntingtin genet, forskerne var i stand til å produsere mus som oppviser noen av symptomene og i hvem nye behandlinger kan testes.

RNAi

Kanskje en av de mer lovende områder for forskning i HD er RNA interferens eller RNAi. I utgangspunktet er RNAi en mekanisme i cellene hvor små RNA som ikke kode for protein binder seg til messenger RNA (transkripsjoner av aktive gener), støydempere genet eller redusere mengden av protein som produseres av genet. RNAi tilbyr forskere en måte å "slå av" et defekt gen ved å innføre små interfererende RNA (sirnas) inn i cellene. Medisinske forskere kan potensielt bruke denne tilnærmingen for å slå av den defekte kopi av huntingtin genet i HD. Det finnes en rekke hindringer forskere må overvinnes, men for å kunne gjøre denne teknikk som nyttige til bruk i mennesker.

Stamceller

Stamcelle teknologien er en annen ny oppfinnelse som kunne finne et program for behandling av HD. Stamceller er udifferensierte celler som kan gi opphav til en hvilken som helst type vev i kroppen. Det er mulig at stamcelle-teknologi kan gi legene evnen til å erstatte døde hjerneceller hos pasienter med HD, men som med RNAi det finnes en rekke utfordringer forskere må overvinne før stamcelle terapi for HD blir levedyktig.

Hvordan virker Eye Bruk Light?

Hvordan virker Eye Bruk Light?


Øyet er et sanseorgan som bruker lys for å gi visjonen. Øyet består av mange deler som arbeider sammen for å slippe inn lys, oppdage kvaliteten og egenskapene av lys, og se. Uten lys, er ikke mulig visjon.

Hornhinnen

Hornhinnen er den ytre overflaten av øyet. Lett spretter av et objekt, så når hornhinnen, som fungerer som en kraftig linse og bøyer lysbølger.

Elev

Lett kommer inn i øyet gjennom pupillen, en sirkulær åpning i fronten av øyet. Eleven kan utvide seg og innsnevre å tillate forskjellige nivåer av lys, avhengig av intensiteten av lyset.

The Lens

Linsen er plassert bak pupillen i øyet. Objektivet finjusterer konvergens av lysbølger bøyd av hornhinnen ved ytterligere bøye dem. Ciliary muskler, som holder linsen på plass, kan endre formen på linsen å fokusere på objekter som er nærmere eller lenger unna.

Retina

Netthinnen, som ligger på baksiden av øyet, er hjem til reseptorer som kalles staver og tapper. Rods er begrenset til svart-hvitt syn, men kan arbeide i dårlig belysning, hvor som kjegler gir farger, men krever mer lys for å fungere. Konvergerte lysbølger stimulere reseptorer, som er koblet til den optiske nerven. Den optiske nerven bærer informasjonen fra øyet til hjernen, hvor den er tolket og resulterer i synet.

Bruker for urinsyre

Bruker for urinsyre


Menneskekroppen produserer spormengder av urinsyre, hvorfra den passerer ut i urinen. Fugler og reptiler også skille ut urinsyre, hovedsakelig for å spare vann. Overdreven urinsyre i menneskekroppen kan resultere i sykdommer, men forskere har foreslått at det kan behandle andre sykdommer i passende mengder. Andre bruksområder for urinsyre inkludere sin tillegg til gjødsel og sprengstoff.

Medisin

Mens noen mennesker lider av gikt på grunn av forhøyede urinsyrenivåer, de samme menneskene har betydelig lavere forekomst av multippel sklerose og Parkinsons sykdom. Ifølge Oregon State University, mener forskerne urinsyre kan beskytte mot sykdommer som multippel sklerose, leddgikt, hjerteinfarkt og hjerneslag. Imidlertid har den eksakte mekanismen for å bruke urinsyre i behandling ikke fastslått, og forskerne fortsetter å drive dyreforsøk Fra august 2010.

Sprengstoff

Før 1900-tallet, kunne folk ikke får fast nitrogen fra atmosfæren, slik at de høstet dette elementet i form av urinsyre fra krystallisert fugl avfall kalt guano. Land rushed å få kontroll over guano rike øyer, noe som resulterer i konflikter som 1879 Guano War, der Chile beseiret Bolivia. Når det reagerer med alkalier, urinsyre i guano gir salpeter for krutt. Guano krutt hadde blitt brukt siden 1812.

Gjødsel

Urinsyre, som lett spaltes og gir en nitrogenkilde for gjødsel som er raskere tilgjengelig i forhold til nitrogenet i gjødsel fra kuer, hester og sauer. Ved bruk av en gjødsel med urinsyre, må grunnen som skal blandes grundig for å unngå at syren fra å endre til ammoniakk, som kan fordampe. Når det blandes på riktig måte, blir den ammoniakk-ammonium, som fester seg til jord bedre og gir mer nitrogen til planter.

Hvordan bruke en buet Transfer Board

Hvordan bruke en buet Transfer Board


En overføring bord, også kjent som en glidende bord, blir brukt til å hjelpe en person som ikke kan stå opp og flytte fra ett sted til et annet. Det er ca 2 meter lang og laget av tre eller plast. En overføringsbrett kan være rett eller buet. En buet overføring bord er mer allsidig fordi det tillater overføringer, for eksempel seng til rullestol og rullestol til toalett eller bil, som skal utføres i en vinkel.

Hvordan bruke en buet Transfer Board

Rullestol til Bed

Juster rullestolen med sengen på ca 90 grader med sterkere side av kroppen din mot sengen.

Lås bremsene, fjerne beinet hviler og rullestolen armlene på siden som vender mot sengen.

Lean bort fra sengen og løft hoften som er vendt mot sengen av setet på rullestolen.

Plasser den ene enden av overførings bord under løftet hofte og rumpe, holder styret i en "U" posisjon, slik at du vil gli langs kurven av styret. Vær sikker på at den andre enden av brettet hviler i en stabil posisjon på sengen.

Sitt ned på brettet. Ved hjelp av armene som brekkstang, begynner å skyve langs bord før du er helt på sengen.

Lean til siden, løfte hoften som er på toppen av overføringskortet og ta brettet.

Rullestol til toalett

Sett rullestolen i en 90-graders vinkel fra toalettet, låse bremsene og fjerne beinet hviler. Hvis du har en hevet toalettsete med armlener, må du plassere rullestolen mer til forsiden av toalettsetet.

Fjern stolen armlene som er på samme side som toalett.

Løft hoften som er vendt mot toalettet og skyv den ene enden av overførings tavlen under baken. Plasser overføring bord slik at du kan gli langs den "U" en del av styret.

Bruke armene for motvekt gli langs overføringen styret til du er over toalettsetet. Du kan trekke på armen hviler på en hevet toalettsete for ytterligere innflytelse.

Lean bort fra brettet, og fjerne det fra under hoften. Senk klærne etter at du er trygt plassert på toalettsetet. Hvis klærne må fjernes før overdragelsen, plassere en vaskeklut eller putevar mellom huden og overføring bord for å minske friksjonen og redusere sjansen for å rive huden din.

Hvordan bruke Heat å behandle nakkesmerter

Hvordan bruke Heat å behandle nakkesmerter


Nakke smerte som er forårsaket av dårlig holdning, kronisk spenning eller belastning kan bli hjulpet ved bruk av varme. Heat er også nyttig for kroniske problemer, for eksempel slitasjegikt. Varme kan bidra til å redusere nakkesmerter ved å forbedre blodsirkulasjonen i området, redusere muskelkramper og avslappende muskelstivhet. Les videre for å lære hvordan du bruker varme for å behandle nakkesmerter.

Hvordan bruke Heat å behandle nakkesmerter

Bruk Heat å lindre nakkesmerter

Velg den type varme program som fungerer best for deg. Du kan ta varm dusj eller bruke en oppvarming puten direkte på området.

Bruk fuktig varme til å behandle nakkesmerter. Du kan fukte et håndkle med varmt vann, og deretter hvile på en seng eller en sofa, bruk av håndkle til baksiden av nakken og skuldrene.

Påfør varme og kulde alternativt for en bedre respons. Hvis det er hevelse på området, kan du bruke kaldt komprimerer før hevelsen går ned og deretter bytte til varme. La det være minst 48 timer før hevelsen forsvinne helt.

Ta et varmt bad. Legg oljer eller salter til vannet, velge medisinert de som er spesielt laget for å redusere smerte. Du kan finne medisinert salter på apotek eller lokale helsekost butikk.

Kjøp varmeavgi produkter å lindre nakkesmerter

Oppsøke produkter som produserer varme ved kontakt, for eksempel bestemte oljer eller salver laget spesielt for massasje eller smerte kontroll. Dette kan bidra til å lindre smerten enda raskere.

Vurder å kjøpe en varmepute som du kan vikle rundt skuldrene og slitasje mens du arbeider på datamaskinen eller ser på TV.

Kjøp en batteridrevet selvmassasjeapparat som gir varme. Dette er spesielt nyttig hvis du ønsker å behandle nakkesmerter som strekker seg til skuldrene og øvre del av ryggen, som massasje kan gi lindring over et stort område.

Hint

 • Anvendelsen av varme kan fremkalle en umiddelbar følelse av lindring av smerte. Hvis smertene forverres eller du føler deg ukomfortabel med varmen, stoppe programmet helt og søke legehjelp, da dette kan indikere en mer alvorlig problem.
 • Ikke overopphete puten før du bruker den til området. Når du bruker en varmepute for å behandle nakkesmerter, bør søknaden føles varmt, men likevel komfortable.
 • Unngå å bruke varme på et område som er hovne eller har vært blødning. Ikke bruk varme hvis du har et kutt eller annen form for åpent sår på huden.

Hvordan bruke Massage å lindre nakkesmerter

Hvordan bruke Massage å lindre nakkesmerter


Terapeutisk massasje er en populær måte å håndtere nakkesmerter. Som massasje er en ikke-invasiv tilnærming til å håndtere smerte og ubehag, kan det trygt brukes av folk flest, uavhengig av alder, generell helse eller fysiske tilstand. Les videre for å lære hvordan du bruker massasje for å lindre nakkesmerter.

Hvordan bruke Massage å lindre nakkesmerter

Masser halsen for å lindre smerte

En hvile på gulvet med et håndkle rullet opp rett under skulderbladene. Dette vil tillate nakken for å strekke og ryggraden til å forlenge.

Vent i noen minutter, avslappende musklene dine.

Stå opp og sitte rett på en stol.

Bruk massasjeolje. For nakke massasje og de som er ment å lindre hodepine smerte, velger olje som inneholder capsaicin, som det varmes opp med bruk, og gir en behagelig følelse å ta på.

Bruk hendene til å finne trapes muskelen, som går ned fra halsen og over toppen av skulderen din. Hvis du prøver å lindre smerter på venstre side av halsen, bruk høyre hånd og vice versa.

starte fra toppen og bruk fingrene til å kna musklene hardt nok til at du kan føle presset uten å oppleve smerte.

Supplement massasje med stretching. Bruk lette strekninger, vekslet med anfall av selv massasje for å få lindring fra nakkesmerter. For dette, tilt hodet til den ene siden og holde posisjonen i noen sekunder, og pass på at du holder skuldrene avslappet.

Flytt hodet til den andre siden og opp og ned for en komplett strekning.

Evaluer ditt nivå av smertelindring. Hvis du ikke opplever nok lettelse når du bruker bare hendene, bør du vurdere å kjøpe en massasje verktøy som gir varme eller vibrasjon til kroppen.

Finn en partner og bytter masserer hverandre.

Hint

 • Hvis du masserer noen andre, start ved å gni nakkemusklene i stedet for elting. Gå videre til mer intense bevegelser som den personen viser at det er ingen smerter.
 • Hvis du masserer noen andre, vær forsiktig. Noen mennesker er mer følsomme enn andre, og du kan trekke en muskel eller finpusse en nerve hvis du bruker for mye press på feil område.
 • Vær oppmerksom på områder som føles svak eller for følsom for berøring. Hvis du opplever smerte som er for sterk eller lokalisert, kan du kreve profesjonell hjelp for å sikre at du ikke har et mer alvorlig problem.

Hvordan bruke reseptbelagte legemidler for å behandle nakkesmerter

Hvordan bruke reseptbelagte legemidler for å behandle nakkesmerter


Bruken av legemidler til behandling av nakkesmerter er ikke en vanlig praksis. Som helhet, leger viker unna forskrivning medisiner for nakkesmerter med mindre tester har blitt gjort, og det blir bestemt at pasienten virkelig trenger hjelp i håndteringen av ubehag. Dette er hovedsakelig på grunn av det faktum at de reseptbelagte legemidler er tilgjengelige for behandling av nakkesmerter tendens til å være ganske sterk, og har noen vesentlige bieffekter.

Hvordan bruke reseptbelagte legemidler for å behandle nakkesmerter

Velg riktig type reseptbelagte medisiner

Bruk orale steroider for akutte nakkesmerter som ikke svarer til over-the-counter (OTC) medisiner. Husk at steroider ikke bør tas for mer enn en uke.

Fortell legen din om du er en diabetiker eller har en aktiv infeksjon, som steroider forstyrre visse naturlige prosesser i kroppen og kan gi alvorlige bivirkninger.

Spør legen din om narkotiske smertestillende medikamenter dersom du har hatt en fersk skade og smerte har blitt ødeleggende.

Fortell legen din hvis har en historie med narkotikabruk eller avhengighet, som narkotika kan være vanedannende. Mens de kan være nyttig for kortere tidsperioder, blir avhengighet mer utholdelig med utvidet bruk.

Husk at narkotika ikke kan brukes til mer enn 10 til 14 dager, som kroppen blir til slutt tolerant til medisinering og narkotika virker ikke lenger.

Tenk muskelavslappende å behandle nakkesmerter forårsaket av muskelkramper. Dette er spesielt nyttig for mennesker som er under alvorlig stress og stå å dra nytte av den samlede beroligende effekten av muskelavslappende.

Ikke ta muskelavslappende hvis du har en jobb som krever kjøring, oppmerksomhet på detaljer eller balanse. Din ytelseskapasiteten kan bli betydelig redusert når du tar denne type medisiner.

Hint

 • Hvis du har prøvd at-home rettsmidler for å håndtere nakkesmerter uten resultater, spør legen din om muligheten for å gjennomgå en rekke tester for å utelukke alvorlige medisinske problemer, for eksempel disk brudd eller komplikasjoner av migrene.
 • Mange av reseptbelagte medisiner tilgjengelig for nakkesmerter kan være vanedannende, så de bør tas bare under tett oppfølging av en lege. Noen av dem kan også ha alvorlige bivirkninger, som for eksempel magesår, høyt blodsukker og døsighet.
 • Ikke stoppe bruken av reseptbelagte smertestillende midler uten godkjenning fra legen din. Mange medisiner som brukes til å behandle akutt smerte krever at pasientene blir avvent dem gradvis for å unngå ubehag.

Hvordan bruke OTC legemidler til behandling av nakkesmerter

Hvordan bruke OTC legemidler til behandling av nakkesmerter


Bruken av medisiner for å behandle nakkesmerter bør betraktes som en siste utvei. Når du arbeider med nakkesmerter, er det best å begynne med ikke-kjemiske behandlinger, for eksempel varme eller is programmer og mosjon. Bruken av over-the-counter (OTC) narkotika kan være nyttig for behandling av akutte smerter eller for sporadisk bruk med kroniske smerter. Men det er best å unngå å stole bare på medisiner for å håndtere nakkesmerter.

Hvordan bruke OTC legemidler til behandling av nakkesmerter

Bruk OTC oral medisin til Battle Neck Pain

•  Velg ikke-steroide, anti-inflammatoriske medikamenter slik som aspirin redusere smerte og betennelse på samme tid.

Ikke ta en smertestillende for en lang periode eller i høyere doser enn angitt på flasken. Hvis du ikke svarer godt til medisinering, kan det være på tide å bytte, eller se etter alternativer.

Unngå anti-inflammatoriske medisiner så mye som mulig hvis du lider av hyppige halsbrann, magesmerter og kvalme.

Spør legen din om anbefalinger for OTC medisiner som kan passe best mulig til halsen ubehag og kjente smertetoleranse. Noen mennesker reagerer best på aspirin mens andre nyter forbedret lindring med ibuprofen.

Bruk Aktuelt Smertestillende midler for å behandle nakkesmerter

Bruk gels, salver eller lignende produkter for lokalisert smerte. Noen av disse produktene produsere en oppvarming eller kjøling i kraft som faktisk kan intensiteten følelse av lindring.

Les etiketter for å sørge for at du ikke er allergisk mot noen av ingrediensene. Noen aktuelle medisiner kan gi hudreaksjoner.

Velg aktuell smertestillende midler for mer langvarig hjelp eller for umiddelbar lindring. Oral medisiner vanligvis tar lengre tid å sparke i.

Bruk en depotplaster hvis du føler deg ukomfortabel med bruk av salver. Patches selges over disk, og er kjent for å gi varig lindring (opp til åtte timer). De er et populært valg for behandling av smerte uten messi og lukter som er forbundet med geleer og kremer.

Velg en selvoppvarming patch for å behandle nakkesmerter. Varme kan gi en ekstra grad av komfort til ømme, spente muskler.

Hint

 • De fleste mennesker reagerer godt på OTC-legemidler. Hvis du har blitt prøver OTC medisiner for et par dager uten resultater, må du kanskje oppsøke lege.
 • OTC smertestillende medikamenter kan ta form av muntlige narkotika eller aktuell-program produkter.
 • Aldri ta OTC medisiner uten å lære om potensialet for skadelige interaksjoner med noen reseptbelagte medisiner du tar. Du kan lære om skadelige legemiddelinteraksjoner fra din lege eller apotek.

Hvordan bruke Trening for å behandle nakkesmerter

Hvordan bruke Trening for å behandle nakkesmerter


Trening kan bidra til å forhindre og behandle nakkesmerter i de fleste mennesker. Ved å styrke nakkemusklene, kan en person gjøre nakken mer motstandsdyktig mot belastningsskader. Selv lette strekninger kan gjøre en forskjell i nakken helse, men å gjøre en rekke spesifikke øvelser, et par ganger i uken, kan styrke musklene og redusere ubehag og smerte. Les videre for å lære å bruke øvelsen til å behandle nakkesmerter.

Hvordan bruke Trening for å behandle nakkesmerter

Gjør en serie på 10 nakke rotasjoner ved å snu hodet sakte mot venstre og holde posisjonen i noen sekunder. Følge opp ved å dreie tilbake mot høyre. Hold øynene rett til forsiden og ikke slippe hodet ned når du gjør rotasjoner.

lener hodet mot venstre, slik at øret berører nesten skulderen din. Hold skuldrene avslappet og senket mens du gjør denne øvelsen. Gjenta på høyre side.

Bruk hals flexing å gi en rask strekning. Start med å senke haken mot brystet og holde den der i fem til ti sekunder. Ta med hodet opp, hvile noen sekunder og gjenta.

Bøy hodet bakover til du ser direkte på taket eller himmelen. Hold hodet i den posisjonen i noen sekunder. Stoppe, hvile et øyeblikk og gjenta øvelsen.

Bruk skulder shrugs å behandle spenninger og smerte som strekker seg fra nakken mot ryggen din. Heve skuldrene og hold i noen sekunder før du slapper av dem enda en gang.

Bruk akupressur for å behandle kroniske smerter. Trykk halsen på begge sider av ryggraden og på fordypningene rett under baksiden av skallen din. Denne enkle øvelsen kan bidra til å lindre nakkesmerter, ubehag og hodepine.

7 trenings halsen når som helst ved å bevege hodet fra side til side. Bevege hodet kan lindre nakke belastning, spesielt hvis du jobber i samme stilling over lengre tid. Dette spur-of-the-moment øvelsen kan utføres hvor som helst, uten planlegging eller forberedelser.

Hint

 • Du kan gjøre nakke øvelser når som helst i løpet av dagen, selv under korte pauser på jobb eller mens du ser på TV. Gjør dem på ulike intervaller i løpet av dagen eller annenhver dag.
 • Gjør aldri nakke øvelser etter en alvorlig nakkeskade eller hvis du opplever akutte smerter. Alltid konsultere en profesjonell hvis du har eller har mistanke om et alvorlig problem.
 • Når du utfører hals strekninger, bevege seg sakte hodet. Brå bevegelser kan føre til svimmelhet og trakk muskler.

Hvordan holde hendene varme på kontoret uten å bruke elektrisitet

Hvordan holde hendene varme på kontoret uten å bruke elektrisitet


Kaldt vær kan sende en chill rett gjennom kroppen din. Når de går innendørs, men det kan ta litt tid å regulere kroppstemperaturen. Hvis varmen er slått av på kontoret, for eksempel, eller kroppen din tendens til å kjøre kul, må du kompensere når hendene og fingrene føles stiv og kald. Huske noen få hånd oppvarming tips kan gjøre det en produktiv dag.

Hvordan holde hendene varme på kontoret uten å bruke elektrisitet

•  Bruk votter eller tettsittende hansker uten fingertupper. Fleece, fingerløse hansker holde hendene varme mens du lar fingerferdighet for å skrive og skrive. Hendene holdes varm mens tommelen er utsatt slik at du enkelt kan teksten på telefonen, for eksempel. Varme tekstiler inkluderer fleece, ull og syntetiske strekk materialer.

Få en blodsirkulasjonen i gang. Stå opp ved skrivebordet og rotere skuldrene fremover, knuse dem opp og kastet dem tilbake i en sirkulær bevegelse i 30 sekunder. Eller, lage en knyttneve og hold slik at neglene ikke berøre huden din. Holde leddet over neglen rett. Spent hånden i 30 sekunder og deretter slappe av i denne posisjonen.

dekke andre deler av kroppen din. Varme klær, for eksempel longs, under klærne. Legg et skjerf til halsen eller bære en turtleneck eller genser for å varme de primære blodkar som er nær nakken og håndleddene. Hvis du holder andre områder av kroppen din skjermet fra vind, vil mindre varme rømme og kalde hender vil forsvinne raskere. (Referanse 1)

Drikk te, kaffe eller varm drikke ved skrivebordet. Urtete som har varmende egenskaper inkluderer sarsaparilla rot og bukkehornkløver. Prøv også å legge chai urter til kosthold, slik som ingefær, kanel, kardemomme og cayenne, i tillegg til vitamin B, C og E. Klem en sitron i varmt vann for å rense leveren, orgel kjent for å produsere varme i kroppen din. Spise kjøtt eller sørg for at du har nok jern i kosten.

Breath dypere. Dype åndedrag tillate mer oksygen inn i kroppen din. Etter oksygen er overført fra lungene inn i blodet, vil du føle deg mer varme i hele kroppen og i hendene.

Kjøp en batteridrevet hånd varmere. Håndvarmerne designet for jegere og skiløpere fungere godt.

Hvordan du skal bruke en Neck Brace

Hvordan du skal bruke en Neck Brace


Det er viktig å bruke nakkekrage riktig å hindre ytterligere skade og fremme helbredelse. Nakke bukseseler vikle rundt halsen for å holde hodet i ro. Du kan trenge en på grunn av en skade. Holde hodet fortsatt er viktig før du kan komme til sykehuset for å finne ut om du har nakke eller ryggmargsskader. Halsen brace kan også brukes til å holde hodet i ro mens du recover.You være lurt å bruke en hals spenne hvis du har mye hodepine eller nakkesmerter.

Hvordan du skal bruke en Neck Brace

•  Vask nakken din med såpe og vann før du tar på nakkekragen. Dette vil holde halsen brace ren.

•  Pakk nakkekragen rundt halsen med bunnen padding hviler på kroppen din.

Kontroller at øvre del av nakken seler er like under haken. Haken bør passe uten hengende over spenne eller går ned inne i klammeparentes.

Flytt håret ditt - noe ansiktshår samt hår på hodet - ut av veien før du lukker spenne. Hvis du har langt hår på hodet, kan det være lurt å bruke en barrette eller hestehale holder for å holde håret borte fra spenne.

Fest nakkekragen i ryggen. De fleste nakkebukseseler fest med en borrelåsen. Pass på at du er komfortabel og at nakkekragen ikke strammer.

Hint

 • Sjekk med legen din om hvor lenge du må ha på nakkekragen.
 • Rengjør nakkekragen med Ivory såpe og vann en gang i uken.
 • Body lotion og makeup på halsen kan Sully nakken brace, så unngå dem.

Er Rhodium skadelig for helsen når de brukes i smykker?

Er Rhodium skadelig for helsen når de brukes i smykker?


Rhodium er et element som har industriell bruk og brukes også for plating smykker laget av andre metaller. Det er ganske sjelden, idet produksjonen bare ca 3 tonn i året. Selv om farene er involvert med industrielle formål, synes det ikke å være helsemessige problemer når rhodium brukes i smykker.

Identifikasjon

Rhodium er en hvit metall. Det er den sjeldneste av de ikke-radioaktive metaller som finnes på jorden, og regnes som den dyreste metall. Dens symbol på det periodiske system er Rh, og dets atomnummer er 45 Rhodium er et medlem av platina-gruppen, som også inkluderer platina, palladium, ruthenium, iridium og osmium. Rhodium er ekstremt motstandsdyktig mot korrosjon; ikke anløpe; og er slitesterk, hard og reflekterende. På grunn av sin sjeldenhet, rhodium har ingen effekt på miljøet.

Rhodium i Industri

Rhodium er brukt i verkstedindustrien som legeringselement for herding av platina og palladium. Rhodium forbindelser er giftige og kreftfremkallende, og må behandles med forsiktighet. Rhodium støv er brannfarlig. Men nesten ingen rapporter om mennesker som blir berørt av rhodium eksisterer. The Centers for Disease Control utsteder yrkeshygieniske retningslinjer for håndtering av rhodium i industrielle innstillinger.

Rhodium i Smykker

Rhodium brukes for plating smykker. Det metalliske grunnstoffet brukes vanligvis til plate hvitt gull og platina, hvor det øker holdbarheten, hindrer riper og forbedrer lysstyrke. Rhodium er allergivennlige og er ofte brukt som et beskyttende belegg for hvitt gull, som kan inneholde nikkel. Rundt 15 prosent av befolkningen er allergisk mot nikkel, så rhodium forhindrer hudirritasjon. Rhodium er ikke formbare og ville bryte i sin rene form, så du vil ikke finne ren rhodium smykker. Rhodium kan anvendes for plette mindre kostbare metaller, som sølv eller kobber. Når rhodium anvendes, vil smykker ser det samme, uansett hvilken av metall som er under.

Rhodium Farene

Prosessen med å plettere smykker med rhodium krever rhodium å være et pulver, slik at smykker maker må benytte seg. Plettering kan slites av i tid, avhengig av bruk, slik at huden kan bli utsatt for metallet under rhodium. Den rhodium seg selv, anvendes som pletterings eller noen ganger blandet med andre metaller for å danne smykker, har ingen dokumentert fare for brukeren av smykker.

Veiledning for bruk av Saunders cervical trekkraft

Veiledning for bruk av Saunders cervical trekkraft


Cervical jernbane er en metode som brukes av fysioterapeuter for å lindre nakkesmerter, hodepine, leddstivhet, muskeltetthet, slitasjegikt og herniated disker. I utgangspunktet benytter trekkraft kraft trekke å strekke ryggraden. Det har tradisjonelt blitt administrert i fysioterapi klinikker. Men siden mange mennesker ikke kan delta fysiske terapitimer på ubestemt tid på grunn av tids eller kostnadsbegrensninger, har mange motorvognen produsentene utviklet enheter for hjemmebruk. Saunders Cervical HomeTrac er en merkevare av hjemme-baserte trekkraft enhet.

Veiledning for bruk av Saunders cervical trekkraft

Finn et fast underlag og ligge på ryggen. Saunders anbefaler et teppebelagt gulv, men du kan bruke din seng hvis madrassen er fast.

Plasser kroppen din slik at nakken og hodet ligge på nakkestøtten komfortabelt.

Roter justeringsknottene inntil sideputer ligger mot begge sider av halsen. Sideputer skal hvile mot halsen midt mellom øreflippene og toppen av skuldrene.

Trekk hodebøylen godt rundt og over pannen og trygt på den andre siden.

Påfør trekkraft ved hjelp av håndpumpe. Mengden av strekningen du administrere er foreskrevet av lege eller fysioterapeut. Sørg for at du kan lese av måleren når du pumper.

Drei måleren til å holde når du har nådd den fastsatte kraft. Slå måler for å slippe når behandlingen er fullført.

Hint

 • Du bør følge legens veiledning strengt når du bruker cervical trekkraft enhet. Overskridelse av hans anbefalinger kan føre til ytterligere skade. Trekkraft bør ikke føre til noen smerte, hvis den gjør det, bør du slutte å bruke og snakke med din lege eller fysioterapeut for å sikre riktig teknikk. I tillegg, hvis du opplever noen andre uvanlige symptomer, som svimmelhet, nakkesmerter eller ubehag, bør du avslutte bruken av enheten og oppsøke legehjelp.

Hvordan bruke en pneumatisk Neck Brace

Hvordan bruke en pneumatisk Neck Brace


Pneumatiske nakke bukseseler vikle rundt halsen og fylles med luft for å lindre smerte eller ufrivillige muskelsammentrekninger i halsen. Smerte og sammentrekninger kan være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert alder, stivhet, skade eller nerveskade. Hvis du har smerter i nakken, kan en pneumatisk nakkekrage hjelpe, og vite hvordan du skal bruke en kan bidra til å hindre ytterligere skade.

Hvordan bruke en pneumatisk Neck Brace

Twist åpne deflasjon knotten på håndpumpen festet til enheten for å sikre at det er fullt deflatert. Pakk deflatert pneumatisk spenne rundt halsen slik at

Borrelås møtes på forsiden, og den buede formen er cradling baksiden av nakken din.

Spenn borrelås sammen og vri deflasjon knott stengt. Sitte i en stol med ryggen foret rett med baksiden av stolen og se på et fokuspunkt foran deg.

Klem luftpumpen 10 til 15 ganger før du begynner å føle seg litt strekk i nakken, og baksiden av seler er oppblåst nok til å tillate deg å lene hodet bakover på den.

Ta et dypt, avslappende pust og sakte presse pumpen 15 til 20 flere ganger, slik at du føler at musklene strekker seg mer, og en liten mengde av trykket er brukt til muskler. På dette punktet bør du være i stand til å løsne muskler og la brace holde hodet opp.

Sitt med avslappede muskler i klammeparentes i fem minutter. Hvis du begynner å føle noen nye smerter, la enheten deflate. Gjenta disse trinnene to ganger om dagen i en uke, så kan du gjøre dem tre ganger om dagen i perioder på 10 til 15 minutter.

Hint

 • Disse instruksjonene er for moderat halsen jernbane. Hvis du føler at du trenger mer eller fortsatt har smerter, se helsepersonell. Gir stor trekkraft til halsen hjemme uten legegodkjenning eller trening er farlig og kan forårsake skade.
 • Hvis du under trekkraft føler deg noe nytt eller økt smerte, unngå å bruke før du har sett legen din.
 • Aldri sove med den pneumatiske spenne på.
 • Hvis smertene er fra en ny skade, bør du oppsøke legen din før du prøver å behandle det hjemme, som skader i nakken er alvorlig alvorlig og krever legehjelp.

Hvordan bruke en varmepute

Hvordan bruke en varmepute


En varmepute bidrar til å lindre smerte i forskjellige deler av kroppen. Varmeputen kan brukes som et tørr terapi eller en våt-behandling. Denne artikkelen vil bare dekke den tørre terapi metoden. Tørr behandling kan brukes til muskelspenninger, mindre smerter, smerter og stivhet. Les videre for å lære hvordan du bruker en varmepute.

Hvordan bruke en varmepute

•  Bestemme hvor smerte stammer kan noen ganger være vanskelig å gjøre. Smerter som føles som de er i halsen kan faktisk begynne i ryggen, og bare føles som om de er i halsen på grunn av deling av nerver og muskler veier. Varmeplatene kommer i ulike former og størrelser, med ulike varmeinnstillinger for hver. For formålet med denne artikkelen, varmeputen vi vil referere til har tre varmeinnstillinger. Den første er den laveste, og den tredje er den høyeste.

For smerter overalt i ryggen, må du legge deg ned, på en stiv overflate slik at ryggen kommer i full kontakt med varmeputen i området smertene stråler ut fra. Varmen setting for denne behandlingen er den tredje, eller høyeste varmeinnstillingen. La alltid et klesplagg til å ligge mellom huden og varmeputen for å unngå brannskader. Ligge varmeputen direkte i området smertene ligger i, og lene deg tilbake sakte på det slik at kroppen blir vant til temperaturendringen. Sitte litt opp og holde posisjonen i fem sekunder av gangen i løpet av de første to minuttene av behandling for å tillate musklene å absorbere varmen. Det foreslås at varmeputer ikke brukes i mer enn én time om gangen for eventuelle skader, med mindre angitt av en lisensiert lege.

For smerter forbundet med galleblæren sykdom, plassere varmeputen over høyre delen av magen, rett over den nedre delen av ribbeina. Varmen innstillingen som brukes er den andre, eller middels varme. Det bør utvide rundt din side til å omfatte det området som galleblæren ligger i. Du kan legge på din side for denne behandlingen, eller sitte rett opp i en stol. Legge seg ned er mest brukt, som det tillater deg å strekke ut på siden og la varmen å fordele jevnt. Det er ikke anbefalt å bruke en varmepute for mer enn én time om gangen, med mindre angitt av en lisensiert lege.

For smerter i skuldrene, bør du legge deg ned på ryggen på en stiv overflate, for eksempel en fast madrass. Plasser varmeputen direkte på skulderen som er vondt og ligge tilbake på madrassen. Varmen setting for denne behandlingen er den andre, eller middels varme innstillingen. Du kan veksle mellom de to skuldrene bør begge være i smerte. Løft armene rett opp over deg i femten sekunder, og tillate dem å slippe. Alternative dette på hver side for de første fem minutter av behandlingen, slik at muskelen til å varme med varmeputen. Det er ikke anbefalt å bruke en varmepute for mer enn én time om gangen, med mindre angitt av en lisensiert lege.

Generelle smerter kan behandles med en varmepute ved ganske enkelt å anvende direkte til kilden av smerte for ikke mer enn én time av gangen. Husk din mor alltid sa bruke kaldt for hevelse og varme for smerte. Varmeplatene bør ikke brukes på hovne eller ødelagt hud. Følg alle retninger og forholdsregler som er oppført av produsenten av din bestemt merke varmepute, selv om de motsier denne artikkelen.

Hint

 • Ikke legg noen varmeputen direkte på huden. Dette vil forårsake store brannskader og skader på derma og muligens subderma. Tillat alltid et klesplagg eller et håndkle å ligge mellom huden og varmeputen. Det beste er å la varmeputen for å varme opp til temperaturen innstillingen du har valgt før du bruker den til området av smerte.

Hvordan å massere leggmuskelen Bruke Elbow

Hvordan å massere leggmuskelen Bruke Elbow


Personer med sår eller stramme kalv muskler kan noen ganger ha nytte av en dyp vev massasje. Bruk albuen å massere leggen og følge disse enkle trinnene for å utføre en dyp vev massasje av leggmuskelen.

Hvordan å massere leggmuskelen Bruke Elbow

•  Legg den personen ansikt ned på en massasjebenk eller annet egnet underlag, for eksempel en seng.

Ta personens foten og plassere den på låret for stabilitet.

Brett armen så den flate delen av albuen peker nedover. Plasser den flate delen av albuen rett bak akillessene på personens kalv og flytte lukket albuen opp midt på leggen. Pass på å bruke fast press mens du utfører dette trinnet.

Stopp når du kommer til midten av leggen. Åpne opp albuen ved sakte bøye armen. Dette vil flytte poenget med albuen dypere inn i leggen.

Lukk albuen når du er ferdig med å massere dette området og fortsette å flytte den flate delen av albuen opp kalven. Unbend albuen på ulike punkter å massere enda dypere.

Åpne opp albuen når du er ferdig massasje og løft albuen sakte og forsiktig ut av leggen.

Hint

 • Du kan massere leggmuskelen ved hjelp av bare en åpen albue hvis du ønsker det. Hvis du bruker denne metoden, må du huske å bruke hendene til å lede den åpne albuen opp kalven.
 • Vanlige bekreft med den personen som de er komfortable og justere teknikken når det er nødvendig.
 • Unngå å sette press på baksiden av personens kneet.
 • Deep tissue massasje er ikke for alle, og kan være ubehagelig. Sørg for å spørre legen din om en dyp vev massasje er riktig for deg.

Slik bruker du en Compression Wrap

Slik bruker du en Compression Wrap


Kompresjon er en av de fire trinnene i PRIS (beskyttelse, hvile, is, kompresjon og elevasjon) formel, som er den vanligste form for behandling for muskel spenninger og tårer. Kompresjon innebærer innpakning skadde området med en elastisk bandasje for å tilby støtte og styrke den helbredende prosessen.

Slik bruker du en Compression Wrap

Bruk en Compression Wrap

Velg en elastisk bandasje for å gjøre ditt komprimering wrap. Pass på at huden under bandasjen er tørr, ren og fri for drenering. Påfør bandasje ved å starte i andre enden av greinen og forsiktig rulle den rundt vedheng mot deg, unngå rynker.

Husk å vikle bandasjen tett nok slik at det vil gi både beskyttelse og støtte til den skadde området, men løst nok til at du ikke vil begrense blodsirkulasjon eller forårsake ubehag. Pakk lem i posisjon som vil være mest behagelig for deg, siden det vil bli relativt immobilisert.

La fingre og tær utsatt, slik at du kan ofte sjekke for å se om det er tilstrekkelig blodsirkulasjon. Hvis fingre eller tær bli misfarget eller nummen, eller hvis de føler kulere å ta på enn resten av kroppen din, raskt fjerne bandasjen og bruke det igjen, men mye mer løst.

Fest bandasjen med de medfølgende klipp. Du kan bruke plast teip hvis du mister klippene.

Fjern bandasjen når du går å sove om natten. Leaving en elastisk bandasje på for lenge kan føre til tap av blodsirkulasjonen, som du kanskje ikke merke hvis du sover.

Roll bandasjen sikkerhetskopiere pent hvis du planlegger å bruke det igjen. Leaving en elastisk bandasje unrolled kan føre til at den mister elastisitet.

Consult elektroniske kilder som Gannett helsetjenesten og WebMD nettsider for mer informasjon om hvordan du effektivt behandle muskel stammer (se Ressurser nedenfor).

Hint

 • En kompresjon vikle er mest effektive når de brukes med de fire andre deler av prisformelen. Beskytt muskel belastning fra ytterligere skade ved å unngå fysisk kontakt, hvile muskel belastning for å unngå ytterligere skade, bruk kjøleelementer ofte for å redusere hevelse og holde den skadde området forhøyet, noe som også reduserer hevelser.