Digidexo.com

Hvordan unngå Colon Sprekker

En mindre sprekk i slimhinnen i tykktarmen kan føre til store ubehag og smertefull tilstand for den lidende. Dominerende symptomer oppleves av personen med kolon sprekker er av smerte på bestått avføring og blod biffer på krakken gikk ut i avføring. Forhold som fører til dannelsen av en sprekk i tykktarmen er diaré og betennelse i rektal-regionen. Noe som er vanlig indusert i kroppen er hard og tørr bevegelse av tarmen som til slutt resulterer i en rift i slimhinnen i tykktarmen, og av regionene som ligger nær til tykktarmen.

Bruksanvisning

•  Drikk rikelig med vann daglig. Ved å gjøre dette, kan du hindre tørr bevegelse av tarmen fra forekomst, noe som igjen reduserer forekomsten av forekomsten av tykktarms sprekker.

Spis en høy-fiber diett på en jevnlig basis. En væskefylt diett forbedrer den riktige bevegelse av tarmen når det tas samtidig med rikelig inntak av vann.

Besøk på toalettet når du føler trang til avføring. Den tillater en fri bevegelse av tarm ved fjerning av biprodukter som er fylt i kroppen og sinker prosessen med avføring.

Bruk avføringsmidler og klyster til minimum for å indusere avføring. Det svekker den naturlige kapasitet av tarmen for å frembringe bevegelse.

Øvelse på jevnlig basis for å holde seg frisk og ha en sunn tarm bevegelse.

Tips og advarsler

  • Å være aktiv, drikker mye vann og opprettholde et sunt kosthold vil være den mest effektive tilnærmingen til å unngå kolon sprekker i det lange løp.