Digidexo.com

Behandling av en kald under svangerskapet

Behandling av en kald under svangerskapet


Youâ € ™ re gravide og opplever humørsvingninger fra fosser hormoner og kjører på do hver gang du snur deg rundt. På toppen av alt dette, har du utviklet en rennende nese, sår hals og hodepine. Du har en kald og på grunn av å være gravid er det noen kalde medisiner som du kanskje har tok før at du canâ € ™ t nå. Du kan bli overrasket om hvor enkelt det er å behandle en kald under svangerskapet.

Bruksanvisning

•  Få masse hvile. Hvile er en av de beste måter å behandle en kald. Dette er en tid når kroppen er bedre i stand til å samle krefter og helbrede seg selv.

Drikk rikelig med væske. Når folk får forkjølelse, ofte kroppene deres bli dehydrert. Å drikke mye væske er en måte å bekjempe dette. Kroppen din kan komme over en kald raskere og lettere når den er hydrert. Juice og vann er bra å drikke når du er syk.

Ta Tylenol. Tylenol er bra å ta for feber og hodepine.

Ta prenatal vitaminer. Disse vitaminene er spesielt balansert for å endre kroppen til den gravide kvinnen, og vil bidra til å øke hennes immunsystem, som ikke er så høyt som det kunne ha vært før å bli gravid.

Svelg en teskje honning hvis du har en hoste på grunn av kulden. Honning vil hjelpe lindre en hoste og også berolige en sår hals.

Tips og advarsler

  • Ved hjelp av en luftfukter eller saltvann nesedråper eller spray vil hjelpe med en overbelastet nese. Det er noen over disk kaldt medisiner som kan hjelpe deg å komme over en kald raskere. Disse inkluderer Benedryl, Sudafed og Robitussen. Gargling med salt vann er en annen måte å bidra til å helbrede en sår hals. Spise en balansert og sunt kosthold vil ikke bare hjelpe deg å komme over en kald, vil det bidra til å forhindre en forkjølelse.
  • Ikke røyk. Hvis du gjør det, stopp. Foruten røyking ikke er sunt for deg, kan det øke sjansen for å ha en spontanabort eller dødfødsel og gi babyen helseproblemer som luftveisproblemer og lav fødselsvekt. Røyking mens gravid senker allerede ute av kilter immunsystem. Hvis du holder en kald for mer enn en uke eller dine symptomer ser ut til å bli verre, så må du oppsøke lege. Din kaldt kan ha kommet inn i en infeksjon og trenger antibiotika. Aldri ta antibiotika som ble foreskrevet av en lege for noen andre. Det er noen antibiotika som ikke er trygt for gravide å ta, og legen din vil fortelle deg hvilke som er best for deg og ditt ufødte barn.