Digidexo.com

overskudd av testosteron

Tegn og symptomer på for mye testosteron hos kvinner

Kvinner naturlig produsere små mengder av testosteron, og en høy verdi indikerer vanligvis et medisinsk abnormalitet. Høy testosteron kan føre til en rekke fysiologiske, kosmetiske og psykiske forandringer hos kvinner, og kan også føre til alvorlig helserisiko.

Identifikasjon

Testosteron er et naturlig forekommende steroid hormon som eggstokkene og binyrene av kvinner produserer naturlig i svært små mengder. Det fører både anabole (vev-bygget) og androgene (masculinizing) effekter.

Leger foreskrive testosteron for å behandle en rekke medisinske tilstander, de fleste som påvirker menn (hypogonadisme, hormonbehandling), men testosteron er også brukt til å behandle brystkreft hos kvinner, og eksperimenter har blitt utført med testosteron for å behandle pre-og post menopausal endringer i humør, energi, bentetthet og kroppssammensetning.

Årsaker

Den diagnostiske hjemmeside diagnostisere-me.com rapporterer at det endokrine lidelse polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er den vanligste årsaken til høyt testosteron hos kvinner. PCOS fører til cyster å danne i eggstokkene, og fem prosent av alle kvinner vil oppleve denne tilstanden i løpet av livet. Høy testosteron hos kvinner kan også skyldes eggstokkreft og sykdommer, skade eller eksterne forhold (for eksempel stress) som forårsaker lavt østrogennivå.

Høy testosteronnivå kan også forekomme hos kvinner som tar anabole steroider for sport eller bodybuilding, og hos pasienter med kjønnsidentitetsforstyrrelse som tar steroider til overgangen fra kvinne til mann.

Virilisering

Testosteron bygger muskler ved binding til androgen reseptorer i muskelceller, hvor det øker frekvensen av nitrogen syntese. Det stimulerer også fett tap og påvirker fordelingen av adipose (fettstoffer) vev i hele kroppen. På grunn av disse effektene, kan kvinner med høye testosteronnivå opplever endringer i sin kroppssammensetning som gjør sine physiques likne de av voksne menn.

Også kvinner med høy testosteron vil sannsynligvis oppleve utviklingen av maskuline egenskaper, som kan inkludere hirsutisme (veksten av overskytende ansikts-og kroppshår), spesielt på brystet og magen. Høye nivåer av testosteron hos kvinner kan også forårsake kviser, fet hud, hann-mønster baldness, økt svette og en dypere stemme.

Seksuell dysfunksjon

Kvinner med høy testosteron kan oppleve en forhøyet libido og deres høye nivåer av testosteron kan også føre til en forstørret klitoris, som kan være irreversible. Høye nivåer av testosteron kan også forstyrre en kvinnes menstruasjonssykluser, selv forårsaker dem til å stoppe helt.

Andre fysiologiske endringer

Overskudd av testosteron viser en sterk tilbøyelighet til å skade leveren, og kan føre til peliosis hepatitt, en alvorlig tilstand hvori blodfylte cyster inne i lever og / eller milt. Drugs.com rapporterer at testosteron kan endre lever nivåer, og føre til at kroppen til å beholde overflødig natrium og vann, noe som gir ytterligere belastning på lever og nyrer.

Kvinner med høye nivåer av testosteron kan oppleve en forverring av eksisterende hjertesykdom, og endringer i blod serum kolesterol som kan føre til hjerte-og karsykdommer, høyt blodtrykk og åreforkalkning. Høye nivåer av testosteron i kvinner med diabetes kan også påvirke blodsukkeret og dermed forstyrre aktiviteten av insulin behandlinger.

Psykologiske endringer

Høye nivåer av testosteron kan føre til psykologiske effekter som spenner fra moodiness, depresjon, aggresjon, irritabilitet og oppstemthet. Også i en studie med tittelen "Kjønnsforskjeller i finansiell risikoaversjon og yrkesvalg påvirkes av testosteron," og publisert i den 24 august 2009 utgaven av Proceedings of National Academy of Sciences, viste forskere ved University of Chicago at kvinner med høyere nivåer av testosteron ta mer risiko og engasjere seg i mer spenningen-søker atferd.

Testosteron Enanthate bivirkninger

Testosterone enanthate er et syntetisk steroid som brukes til å behandle hypogonadisme. Pasienter med visse pre-eksisterende forhold bør ikke ta dette stoffet, og bruken kan forårsake en rekke skadelige bivirkninger.

Identifikasjon

Testosteron enanthate er en injeksjon syntetisk versjon av naturlig forekommende steroid hormon testosteron. Det viser både anabole (vev bygningen) og androgene (masculinizing) effekter.

Fordeler

Leger bruker testosteron enanthate å lindre eller reversere effekten av aldersrelatert hypogonadisme. Som menn alder, redusert nivå av testosteron fører til tap av skjelettmuskelmasse og beintetthet, økt fett, tretthet, lavere libido, erektil dysfunksjon og dårlig mental helse.

Advarsler

Kvinner som er gravide bør ikke ta testosteron enanthate, som det har vist seg å forårsake misdannelser hos fostre. Menn med prostatakreft eller mannlig brystkreft bør ikke ta dette stoffet.

Fysiologisk

Testosteron enanthate kan føre til alvorlig leversykdom hepatitt peliosis. Overskudd av testosteron kan endre blodserumkolesterol, noe som kan føre til høyt blodtrykk, arteriosklerose, slag og hjertesykdom.

Psykologisk

Brukere som tar testosteron enanthate har rapportert opplever humørsvingninger, aggresjon, irritabilitet, depresjon, paranoia, selvmordstanker og trekke symptomer når de slutter å bruke dette stoffet.

Seksuell

Testosteron enanthate kan forbedre maskuline egenskaper, og brukere kan oppleve en dypere stemme, utover kroppen og ansiktshår vekst, endret libido, akne, fet hud og erektil dysfunksjon. Menn kan lide mannlig brystkreft vev utvikling, og kvinner som tar dette stoffet kan oppleve endrede menstruasjonssykluser eller en forstørret klitoris.

Testosteron Cream bivirkninger

Testosteron Cream bivirkninger


For lavt eller for høyt testosteronnivå i kroppen kan føre til en rekke fysiske og psykiske plager hos menn og kvinner. Holde en balansert testosteron nivået i kroppen er ideelt, men man bør være forsiktig når du bruker testosteron krem ​​når du arbeider med et så tynt feilmargin.

Acne

Testosteron krem ​​kan heve nivået i kroppen for høyt, noe som resulterer i et overskudd. Dette overskuddet kan presentere seg selv i form av mild til moderat akne i ansiktet, bryst og rygg.

Dreven hårvekst

Testosteron krem ​​når den brukes til å forhindre håravfall faktisk kan reversere det for mye, noe som resulterer i en overvekst av hår. Hår kan også begynne å vokse i unormale og nye steder på kroppen.

Depresjon

Testosteron krem ​​kan øke nivåene i kroppen for høy, til der hjernefunksjoner blir avbrutt. Visse deler av hjernen som samhandler med testosteron også er ansvarlig for humøret, forårsaker den mulige utbruddet av depresjon og angst.

Prostata Damage

Testosteron krem ​​kan skade prostata, forårsaker høye nivåer av testosteron for å fremme unødvendige hevelse og vekst av kjertlene. Hos menn spesielt, kan dette føre til store bekymringer nedover veien.

Allergiske Reaksjoner

Hudirritasjoner og allergiske reaksjoner kan finne sted ved det punkt hvor testosteron kremen ble påført. Symptomene kan variere i intensitet.

Hodepine

Et overskudd av testosteron gjennom bruk av testosteron krem ​​kan gi hodepine. Svimmelhet kan også oppstå.

Blood Harm

Testosteron krem ​​kan invitere giftstoffer i blodet, forårsaker alvorlig potensiell skade på hele kroppen. Kolesterolnivåene kan skifte, og blodtrykket kan stige som et resultat av dets anvendelse.

Hva er årsaken til hårløse flekker?

Genetikk

Ifølge National Institutes of Health, påvirker mønster skallethet lag 25 prosent av menn i en alder av tretti. Men mer vanlig hos menn, påvirker denne genetiske balding mønster kvinner også. Mann mønster baldness er preget av tynt hår på frontal hårfestet, templer og krone. Kvinner vil vanligvis legge merke thinning håret på kronen. Mønster skallethet vanligvis kjører i familier for både menn og kvinner.

Hormoner

Hormonelle endringer kan forårsake permanent eller semi-permanent håravfall og hårløse flekker. En økning eller overskudd av testosteron spiller en stor rolle i de fleste hormonrelatert håravfall tilfeller. For kvinner kan hormonelle endringer med overgangsalder føre til hårtap. Hormonell ubalanse på grunn av p-piller og graviditet kan også føre til hårtap, men disse to typer ubalanser vil vanligvis korrigere seg selv over tid.

Drug Interaction

En bivirkning av enkelte medisiner er midlertidig håravfall eller balding. Skjoldbrusk medisiner, overflødig vitamin A, noen antidepressiva som protriptyline og til og med antibiotika kan føre til hårtap. Strålebehandlinger og kjemoterapi også føre til hårtap hos de fleste pasientene. Mineralet selen, som brukes til å behandle mange forhold fra hudproblemer til skjoldbrusk sykdommer, er knyttet til hårtap ved høye doser av mineralet brukes.

Diet

Endringer i kostholdet eller dårlig ernæring kan årsaker til hårtap hos noen mennesker. Alvorlig protein, jern og sink mangler er vanlige skyldige i kosten hårtap. Selv om skallet på grunn av underernæring er uvanlig i USA, kan enkeltpersoner på kjepphest eller lav-kalori diett opplever tynt hår eller skallet flekker.

Alopecia areata

Alopecia areata er en autoimmun sykdom som rammer barn så vel som voksne. Med denne tilstanden, rettet mot en kroppens immunsystem et individs hårsekkene, forårsaker hårløse flekker på hodet og i noen tilfeller, håravfall på kroppen. Det finnes ingen kjent kur for Alopecia areata, men leger kan behandle sykdommen med vanlig hår vekst produkter.

Sjokk og Stress

Fysisk støt eller stress fra en alvorlig sykdom eller kirurgisk inngrep kan føre hårløse flekker eller hårtap. Følelsesmessig stress kan også forårsake eller forverre hårtap. I de fleste sjokkrelaterte hårtap tilfeller vokser håret tilbake over tid. Personer med stress relatert hårtap kan ha nytte av stress reduksjon terapi.

Sykdommer

Autoimmune og skjoldbrusk sykdommer er vanlige årsaker til sykdomsrelaterte skallet. Diabetes, hypotyreose, hypertyreose, lupus og Addisons sykdom kan alle bidra til håravfall. I de fleste tilfeller er håravfall fra disse sykdommene midlertidig så mange sykdommer som forårsaker hårtap kan behandles eller kontrolleres med medisiner.

Infeksjon

Ringorm er en vanlig sopp tilstand som kan infisere hodebunnen, så vel som andre deler av kroppen. Ringorm i hodebunnen er svært smittsom og er preget av hårløse flekker, kløe, rødhet og blemmer. Andre infeksjoner kan omfatte bakteriell eller gjær infeksjoner som er rettet mot hodebunnen eller hårsekker. Mange hudinfeksjoner som forårsaker hårløse flekker lar seg behandle med aktuell eller oral medisin.

NX Labs Methyl Test bivirkninger

Methyl Test er en sportsbil supplement som hevder å øke brukerens nivåer av testosteron. Overskudd av testosteron kan resultere i ytelsesforbedrende fordeler, men det kan også føre til en rekke uheldige bivirkninger.

Identifikasjon

Methyl Test er produsert av NxLabs. Den inneholder to aktive ingredienser: testosteron booster 1-Methyl-17-Androfinodiene og anti-aromatase og østrogen hemmer 2 '3' ESTROBLOC. NxLabs hevder at disse produktene øke fritt testosteron uten demper kroppens naturlige produksjon.

Anabole effekter

NX Labs hevder at prohormone funnet i Methyl Test vil resultere i opp til en 298% økning i fritt testosteron. Ifølge profilen Bodybuilding.com er på testosteron, gjør at overflødig testosteron idrettsutøvere og kroppsbyggere å øke skjelettmuskelmasse og bentetthet, brenne mer fett og få styrke. Alle disse fordelene ville føre til bedre ytelse og et bedre fysikk for kroppsbyggere. Brukere på Bodybuilding.com har rapportert opplever økt energi, fett tap, muskelvekst og økt muskeldefinisjon.

Kontra

Drugs.com rapporterer at pasienter som lider av visse vilkår kan komplisere deres helse med overflødig nivåer av testosteron. Pasienter som lider av prostata eller mannlig brystkreft, eller de med pre-eksisterende lever, hjerte-eller koronarsykdom skal ikke bruke Methyl Test. I tillegg har Federal Food and Drug Administration klassifisert testosteron som en graviditet kategori X narkotika, noe som betyr at det er kjent for å forårsake misdannelser hos ufødte barn. Kvinner som er gravide eller forsøker å bli gravide, må enten unngå å ta Methyl Test eller ta kontakt med en lege før bruk.

Levertoksisitet

Drugs.com rapporterer at langvarig bruk av høye doser av eksogene (eksternt produsert) testosteron kan føre til peliosis hepatitt, en noen ganger dødelig tilstand karakterisert ved dannelsen av blodfylte cyster i lever og / eller milt. Overskudd av testosteron kan også endre lever nivåer og muligens føre til at kroppen for å beholde overskytende natrium og vann, noe som understreker lever og nyrer. Tilsetningen av en metylgruppe til Methyl-Test forlenger produktets effektivitet ved å gjøre Methyl-Test vanskelig for leveren til å bryte ned, men denne ekstra belastning på leveren kan videre føre til eller forverre levertoksisitet.

Seksuell dysfunksjon

Drugs.com rapporterer at høye nivåer av testosteron kan også føre masculinizing effekter, der kvinner er spesielt utsatt for å lide. Disse kan inkludere akne, fet hud, mannlig mønster skallethet, overskytende ansikts-og kroppshår, endret libido, erektil dysfunksjon (inkludert impotens), avbrudd av menstruasjonssykluser en forstørret prostata (hos menn) eller klitoris (hos kvinner). Bodybuilding.com fastslår at overflødig testosteron kan gjennomgå en naturlig prosess som kalles aromatization, som konverterer den til østrogen. Denne konverteringen kan forårsake menn å oppleve gynecomastia (utvikling av mannlige bryster), som kan kreve kirurgi for å korrigere.

Andre fysiologiske bivirkninger

Overflødig testosteron kan endre blod serum kolesterol, som kan føre til hjerte-og karsykdommer, høyt blodtrykk eller slag. Drugs.com rapporterer at enkeltpersoner har lidd allergiske reaksjoner på testosteron, symptomer som inkluderer kvalme, oppkast, diaré, magesekk og muskelsmerter, feber og hodepine.

Psykiske bivirkninger

Overflødig testosteron kan påvirke en persons humør og trivsel. Drugs.com rapporterer at brukere har opplevd bivirkninger som spenner fra aggresjon, angst, irritabilitet og moodiness til paranoia, depresjon, selvmordstanker og trekke symptomer.

Hydroxy Mesterone bivirkninger

Hydroxy Mesterone er et supplement som er ment å hjelpe sine brukere øke muskelmasse, øke energinivået og redusere mengden av tiden det tar å komme seg etter en treningsøkt. Den viktigste ingrediensen i Hydroxy Mesterone er 17-Hydroxy Mesterone, en juridisk anabole steroid. Andre ingredienser i produktet inkluderer vill yam ekstrakt, fosfatidylkolin, sitronsyre, beta ecdysterone, glabra, magnesiumstearat og kalsiumkarbonat. Produktet er ikke anbefalt til bruk hos kvinner, menn under 18 år, folk med eksisterende helsemessige forhold, eller de som trener tungt minst tre ganger per uke. Før du bruker dette produktet, bør du kontakte lege for å sikre at det er trygt for deg å bruke.

Kvalme

Hydroxy Mesterone kan forårsake kvalme hos noen mennesker. Grunnen til dette er at legemet kan trenge tid til å venne seg til den økte nivåer av testosteron som forekommer med bruken av produktet. I de fleste tilfeller vil kroppen utvikle en toleranse i et nytt supplement i omtrent 3-4 dager, men i enkelte tilfeller kan dette ta en uke. Hvis kvalme fortsetter å være et problem etter den første uken i bruk, bør du vurdere å velge en annen supplement eller, alternativt, ved hjelp av en anti-brekkmiddel, et stoff som brukes til å behandle kvalme.

Leverproblemer

Hydroxy Mesterone kan forårsake leverskader, spesielt hvis doseringen av emballasjen ikke blir fulgt. Overskudd av testosteron i kroppen som behandles og filtreres av leveren. Leveren vil forsøke å fjerne så mye overflødig testosteron fra blodet som mulig. For mye testosteron steder økt belastning på leveren, og kan føre til leverskader. I ekstreme tilfeller kan leverskade oppstå fra lang-tidsbruk, og leversvikt kan resultere hvis produktet er overbrukes for en lang nok tidsperiode.

Atferdsendringer

Når legemet er innført til steroider, kan adferdsendringer forekommer. Økt angst, depresjon, aggressiv adferd og andre mentale forandringer kan føre til. De med forhåndseksisterende mentale og atferdsmessige helseproblemer bør unngå produkter som inneholder steroider hvis det er mulig. Dersom disse bivirkningene oppstår mens du bruker Hydroxy Mesterone, ta kontakt med din lege umiddelbart og slutte å bruke produktet.

Prostata Problemer

Prostata problemer kan utvikle seg fra å bruke Hydroxy Mesterone. Dette er mer sannsynlig hos mennesker som naturlig produserer høye nivåer av testosteron. For mye testosteron i kroppen kan føre til forstørrelse av prostata. Prostataforstørrelse er ofte smertefullt, og problemer med vannlating kan forekomme. Før du bruker Hydroxy Mesterone, bør du ha en prostata undersøkelse, spesielt hvis du er over 30 år.

Skallethet

Bruke Hydroxy Mesterone kan føre til skallethet hvis det brukes over en lengre periode. Økningen av testosteron som følge av produktet kan være for mye, spesielt hvis den person som bruker det naturlig produserer høye mengder av testosteron. Et for høyt nivå av testosteron i kroppen for lenge en tidsperiode kan forårsake skallethet. Personer med en familie historie av skallethet er mer utsatt for denne bivirkningen. For å unngå skallethet når du bruker Hydroxy Mesterone, sørg for å ha dine testosteronnivå kontrolleres før bruk.

Phera-Plex bivirkninger

Phera-Plex bivirkninger


Phera-Plex er et produkt som er ment å øke testosteronnivået i kroppen, øke energinivået, akselerere vekttap og minimere etter trening utvinning tid. Den aktive ingrediensen i Phera-Plex er 2-ene (17a-metyl-etioallocholan-2-en-17B-ol), som er et naturlig forekommende feromon. Produktet har egenskaper som ligner på den for steroider. Folk med eksisterende helsemessige forhold, kvinner og barn bør ikke bruke Phera-Plex. Ikke bruk Phera-Plex med noen andre produkter som øker testosteronnivå. Før du bruker Phera-Plex, sørg for å konsultere legen din for å sikre at det er trygt for deg å bruke.

Prostata Problemer

Prostata problemer kan oppstå ved bruk av Phera-Plex, spesielt hos menn som produserer høye nivåer av testosteron naturlig. Hvis testosteronnivået stiger for høyt, kan prostataforstørrelse oppstå. Forstørrelse av prostata er ofte smertefullt, og kan føre til vanskeligheter med vannlating. Å ha en prostata eksamen gjennomføres før du bruker Phera-Plex er anbefalt, spesielt hvis du er over 30 år.

Atferdsendringer

Atferdsendringer kan forekomme fra Phera-Plex bruk. Dette er fordi Phera-Plex i stor grad øker produksjonen av testosteron i kroppen. I noen mennesker, kan høye testosteronnivå føre til angst, depresjon og aggressiv atferd å utvikle. Slutte å bruke Phera-Plex hvis du opplever noen av disse bivirkningene, og ta kontakt med legen din så snart som mulig. Hvis du har et forhåndsdefinert mental helsetilstand, unngå å bruke produkter som øker testosteronnivået med mindre du ellers av en lege.

Acne

Akne er en vanlig bivirkning av produkter som øker testosteronnivået i kroppen. Når testosteronnivået i kroppen er høy, kjertlene produserer mer olje enn normalt. Overflødig olje produsert årsaker porene å tette, noe som kan føre til akne. For å unngå akne mens du bruker Phera-Plex, bade regelmessig og om nødvendig be legen din om acne behandlingstilbud. Akne behandlinger tilgjengelig over-the-counter kan også være effektivt.

Skallethet

Phera-Plex bruke over en lengre periode har potensial til å forårsake skallethet, på grunn av økt testosteronnivå. Personer med naturlig høye nivåer av testosteron er det mest sannsynlig å oppleve denne bivirkningen med langvarig bruk. Før du bruker Phera-Plex, har testosteron nivåer sjekket av lege.

Leverproblemer

Hvis doseringen på pakken ikke blir fulgt, har Phera-Plex potensial til å forårsake leverskader. Når kroppen produserer for mye testosteron, blir det overskytende filtrert ut av leveren. Leveren vil fjerne så mye av det overskytende testosteron som mulig. Dette fører til leveren å arbeide mye hardere enn normalt. Hvis leveren må stadig fjerne overskudd av testosteron fra kroppen, kan leversvikt oppstår. Unngå å bruke Phera-Plex hvis du har hatt kontakt leveren forhold.

Metformin Acne Treatment

Metformin er et reseptbelagt legemiddel som er effektive i behandling av spesifikke acne tilfeller. Den brukes til å behandle den type akne som resulterer fra hormonell ubalanse som er forårsaket av unormale tilstander i eggstokkene.

Årsaker

De fleste tilfeller av akne er forårsaket av overflødig talg på huden eller av bakterier som kommer inn i porene, raser og forårsaker betennelse. Metformin er ikke brukt for disse akne tilfeller.

Forhold

Polycystisk ovariesyndrom fører til mange fysiske problemer, blant dem er et overskudd av testosteron. Denne off-kilter hormonbalansen ofte resulterer i akne samt overflødig ansiktshår.

Behandling

Metformin behandler den hormonelle årsaken til både kviser og ansiktshår hos kvinner forårsaket av POS. Dette er ofte det viktigste målet for forskrivning stoffet og behandling av akne er en sekundær fordel.

Betydning

Noen leger gjør fore Metformin som et off-label behandling av akne forårsaket av POS snarere enn som en behandling av POS seg selv.

Betraktninger

Bivirkningene av Metformin inkluderer ofte gastrointestinale problemer som magekramper og oppblåsthet. I så mange som 30 prosent av tilfellene, det fører til manglende evne til å absorbere vitamin B12.

SomaLife GHP bivirkninger

Somalife GHP er et produkt ment for å øke testosteronnivået i kroppen, øke energinivået, hjelpe miste vekt og komme seg raskere etter trening. Ingrediensene som finnes i Somalife GHP er L-lysin, L-Arginine, L-Ornithine, L-Glutamin, Glysin, L-Leucine, L-iso-Leucin og L-Valin. Denne kombinasjonen av aminosyrer øker testosteronnivået i kroppen. Før du bruker Somalife GHP, konsultere legen din for å sikre at det er trygt for deg å bruke, spesielt hvis du har noen pre-eksisterende helsemessige forhold.

Atferdsendringer

Økte nivåer av testosteron i kroppen kan føre til atferdsendringer hos noen mennesker. Noen bivirkninger som kan oppstå fra å ha et for høyt nivå av testosteron i kroppen omfatter angst, depresjon, og en økning i aggresjon. Hvis noen av disse endringene skjer mens du tar SomaLife GHP, slutte å bruke og ta kontakt med lege umiddelbart. De med pre-eksisterende atferds eller psykiske problemer bør unngå å bruke produkter som øker testosteronnivået, med mindre å gjøre det av sin lege.

Prostata Problemer

Prostata problemer kan oppstå fra å bruke SomaLife GHP, spesielt hos menn som allerede har et naturlig høyt nivå testosteron. Hvis testosteronnivået stiger for høyt, kan en utvidelse av prostata oppstå. Prostataforstørrelse er ofte smertefullt, og kan føre til vanskeligheter med vannlating. Før du bruker disse "masse" tabs, å ha en prostata eksamen anbefales, spesielt hvis du er over 30 år.

Akne

Akne kan utvikle seg fra produkter som øker testosteronnivået i kroppen. Når testosteronnivået er høyt, kjertlene produserer mer olje enn vanlig. I sin tur, overflødig olje som produseres årsaker porene å tette, noe som fører til akne utvikling. Å bidra til å unngå akne utvikling ved bruk av produktet, sørg for å bade regelmessig og spør legen din om acne behandlingstilbud. Over-the-counter akne behandlinger kan også være effektivt.

Skallethet

Ved hjelp SomaLife GHP over en lang periode potensielt kan føre til skallethet, på grunn av forhøyede nivåer av testosteron i kroppen. En person med høye testosteronnivå er mer sannsynlig å oppleve denne bivirkningen med langvarig bruk. Før du bruker et produkt som SomaLife GHP, sørg for å ha testosteron nivåer sjekket av en lege.

Leverproblemer

Hvis doseringsinstruksjonene ikke følges, kan SomaLife GHP forårsake leverskader. Overskudd av testosteron i kroppen er filtrert ut av leveren for utskillelse. Leveren vil fjerne så mye overflødig testosteron fra kroppen som mulig. Denne steder økt belastning på leveren. I dette skjer for lenge, kan leversvikt føre. De med pre-eksisterende leverforholdene bør unngå å bruke SomaLife GHP.

Lavt testosteron Symptomer

Testosteron er et naturlig forekommende steroid hormon ansvarlig for riktig vekst av kjønnsorganene. Dens mangel er markert med en rekke fysiologiske og psykologiske symptomer. Enkelte sykdommer og skader kan resultere i lave testosteron. Leger kan foreskrive hormonbehandling for å bøte på lave nivåer av testosteron.

Identifikasjon

I pattedyr, er testosteron produseres i testiklene til menn, i små mengder av kvinnelige eggstokkene og i binyrene av begge kjønn. Testosteron utøver sin anabole (eller vev-bygning) effekter ved binding til androgen-reseptorer i muskelvevet, hvor den forårsaker cellene til å øke proteinsyntesen. Det fremmer også bentetthet og øker produksjonen av røde blodceller. Hos menn går gjennom puberteten, viser testosteron androgene (masculinizing) effekter som gjør at stemmen til å utdype og kropp og ansikt for å vokse hår.

Årsaker

Lav testosteron kan oppstå på grunn av medfødte tilstander (Klinefelters syndrom eller Kallmann syndrom); skader på testiklene, hypothalamus eller hypofysen; eller på grunn av nyre-svikt og sykdommer som begge typer av diabetes, levercirrhose, hypertensjon (høyt blodtrykk), AIDS, sarkoidose, syfilis, meningitt og kusma.

Etter 25 år, begynner en mann naturlige produksjon av testosteron å avta med en hastighet på om lag 2 prosent årlig; etter alder 80, hans naturlige produksjon av testosteron bare utgjør 20 prosent av peak testosteronnivå. I tillegg har noen medisiner, kan kjemoterapi og stråling behandlinger forårsake testosteronnivå til å slippe. Alkoholisme og kronisk stress kan føre til at kroppen slutter å produsere normale nivåer av testosteron.

Symptomer

Menn som lider av lavt testosteron kan oppleve fysiologiske symptomer, inkludert lavere libido, tynning hud, erektil dysfunksjon eller impotens, osteoporose, mild anemi forårsaket av senket antall røde blodceller, kronisk tretthet og en nedgang i skjelettmuskelmasse med en samtidig økning i kroppsfett . Lav testosteron kan også endre blodserumnivået av kolesterol og øke nivået av dårlig kolesterol, og øker en manns risiko for høyt blodtrykk, åreforkalkning og hjertesykdom. Lav testosteron kan føre til psykologiske effekter som depresjon, konsentrasjonsvansker og huske, og en generell nedgang i mental helse ledsaget av en dårlig følelse av velvære.

Diagnose

Menn som viser noen av symptomene på lavt testosteron bør se en lege. Ifølge Dr. Wayne G. Hellström fra Tulane University Medical Center, leger diagnostisere lavt testosteron ved å utføre en medisinsk eksamen, tar en full medisinsk og medisinering historie og testing blod-serum nivåer av testosteron. En lege kan stille spørsmål om evne til å opprettholde ereksjon, frekvens av ereksjon (inkludert nattlige ereksjoner) og hyppigheten av seksuell aktivitet eller oppfordrer til å ha sex. Leger kan også teste bentetthet og sjekke en pasient for endringer i kroppssammensetning.

Etter utelukker visse medfødte tilstander og hypofyse dysfunksjon, kan leger foreskrive hormonbehandling når serum testosteron er lav og luteiniserende hormon er høy. Luteiniserende hormon er en forløper til testosteron produksjonen.

Behandling

Testosteronbehandling krever pasienter å ta eksogen (eksternt produsert) testosteron for å lette symptomer. Symptomer generelt minske kort tid etter behandlingen begynner. Behandlingen kan bli administrert via en rekke metoder, inkludert intramuskulære injeksjoner, transdermale plastre, kremer eller spray som påføres huden, bukkale strimler påført til tannkjøttet (Striant) og piller. Dosering avhenger av typen av testosteron og modus for behandling, som noen versjoner vare lenger i kroppen og krever mindre hyppig administrasjon. Behandling generelt er nødvendig i hele pasientens liv.

Advarsel

Testosteron terapi kan forårsake en rekke bivirkninger. Brukere kan oppleve masculinizing effekter, inkludert akne, fet hud, dypere stemme, overskytende vekst av ansikts-og / eller kroppshår og væskeretensjon. I tillegg kan overskudds testosteron forårsake endringer i blodserumkolesterolnivåer, erektil dysfunksjon, testikulær atrofi, en forstørret prostata og gynekomasti (utvikling av hann brystvev). Testosteron i pilleform har vært motet til bruk hos menn; i høye doser, kan denne metoden for behandling ha negative effekter på leveren.

Testosteron for Hypogonadisme

Testosteron for Hypogonadisme


Mangelen på testosteron fører til hypogonadisme hos gutter og menn. Jenter og kvinner kan også lider av hypogonadisme --- mangel på kjønnshormoner --- men deres forhold resulterer selvfølgelig fra lav østrogen. Gi supplerende testosteron kan hjelpe gutter og menn vinne hypogonadisme uavhengig av årsaken til tilstanden. Pasientene har mange alternativer for å motta supplerende testosteron, og de fleste av alternativene produsere noen alvorlige bivirkninger.

Som lider av Mann Hypogonadisme?

Normale testosteronnivået i blodet hos menn og gutter varierer fra 300 ng / dl til 1000 ng / dl. En persons testosteronnivå kan falle under den nedre enden av dette i alle aldre for et stort antall grunner, og når testosteronnivået er fortsatt svært lav, lider gutten eller mannen hypogonadisme. En delvis liste over årsaker mannlig hypogonadisme inkluderer infeksjoner, blodtap, leversykdom, nyresykdom, strålebehandling, hjernesvulster, en medfødt overskudd av jern i blodet og genetiske lidelser.

Effekter av Mann Hypogonadisme

Gutter som lider av hypogonadisme vil gå inn i puberteten sent, hvis i det hele tatt. Menn med tilstanden vil mangle eller miste muskelmasse, har problemer med voksende ansiktshår, har lite energi, mister fokus lett og kan ha en redusert sexlyst eller selv være impotent.

Testosteron Alternativer

En brosjyre om Mayo Clinic hjemmeside bemerker at gutter og menn som trenger testosterontilskudd kan velge mellom injeksjoner, patcher, geler, munn strimler plassert mellom tannkjøtt og kinn og kapsler. Bare kapselformuleringen har alvorlig risiko; ved hjelp av det kan føre til leverskader, høyt kolesterol og ny eller forverret hjertesykdom. Injeksjoner og patcher kan produsere mild hudirritasjon, spesielt hvis brukerne ikke rotere administrasjonssider.

Typiske Testosteron bivirkninger

Folk som bruker testosteron kosttilskudd kan oppleve akne, oppblåsthet, krympende testikler og nedsatt sædkvalitet, fet hud, forverret søvnapné, og økt røde blodlegemer. Forekomsten av bivirkninger fra testosteron tilskudd øker etter hvert som den dose og hyppighet av bruken øker.

Testosteron Advarsler

Testosteron tilskudd kan forverre mannlig brystkreft og prostatakreft. Øke kroppens testosteroninnhold kan også fremskynde forstørrelse av prostata hos menn som lider av godartet protstatic hyperplasia eller BPH. Sist, folk som bruker en testosteron gel trenger å vaske hendene grundig etter påføring slik at de ikke overfører hormonet til andre mennesker de berører.

Prognose for behandling

En Medline Plus faktaark sier ganske enkelt: «Mange former for hypogonadisme er potensielt mulig å behandle og har en god prognose."

Hva er farene ved testosteron?

Testosteron er et naturlig forekommende hormon som kan brukes til å behandle en rekke medisinske tilstander. Det er også noen ganger brukt recreationally. Testosteron misbruk kan resultere i en rekke bivirkninger, hvorav noen er dødelig.

Identifikasjon

I pattedyr, er testosteron en naturlig forekommende steroid hormon som produseres i testiklene til menn, i mye mindre mengder av eggstokkene hos kvinner, og av binyrene av begge kjønn. Testosteron utstillinger både anabole (vev bygningen) og androgene (masculinizing) effekter. Det øker skjelettmuskelmasse, fremmer beintetthet, og spiller en stor rolle i normal mannlig seksuell utvikling, forårsaker produksjonen av sæd og utvikling av maskuline egenskaper som for eksempel en dyp stemme og ansiktshår.

Forskere først isolert testosteron i 1930, og farmasøytiske selskaper begynte å produsere syntetiske versjoner kort tid etterpå. De fleste narkotika versjoner bare skiller seg fra naturlig testosteron ved modifikasjoner som utvider deres effekter.

Medisinske bruksområder

Hypogonadisme (lav blod serum testosteron) kan føre til en nedgang i muskelmasse, økt fett, osteoporose (lav beintetthet), tretthet, dårlig mental helse, og utilbørlig seksuell utvikling.

Leger bruker testosteron for å behandle forsinket pubertet hos ungdom og voksne hypogonadisme som kan resultere fra medfødte årsaker, sykdom, hypothalmic eller hypofysen problemer, eller testikkelskader, diabetes, og skader forårsaket av kjemoterapi eller stråling behandlinger. Testosteron har også blitt foreskrevet for å behandle hypogonadisme at resultatene fra nedgangen i naturlige produksjonen som følger aldringsprosessen; denne anvendelse er referert til som hormonerstatningsterapi.

Legene har også brukt testosteron for å behandle sykdommer som forårsaker muskelsvinn, inkludert multippel sklerose, Lou Gehrig sykdom, muskeldystrofi, og AIDS. Kvinner som lider av brystkreft kan også motta testosteronbehandling.

Ulovlig bruk

På grunn av testosteron er anabole effekter, har kroppsbyggere og idrettsutøvere tatt testosteron for å forbedre ytelsen, for å komme seg fra tung trening, og for å øke styrke og muskelmasse. Det amerikanske Food and Drug Administration har ikke godkjent testosteron for atletisk bruk. De fleste idrettsorganisasjoner forby konkurrenter fra å ta testosteron, og den amerikanske føderale loven gjør det ulovlig å besitte testosteron uten resept. De fanget i strid med denne loven kan straffes med opptil fem års fengsel.

Kontra

Testosteron kan forstørre prostata av eldre menn, og anbefales ikke for de som lider av eller utsatt for prostatakreft. Menn som lider av mannlig brystkreft bør unngå å ta testosteron.

De med leversykdom, koronar sykdom, brystsmerter, høyt kolesterol, eller en historie med hjertesvikt bør rådføre seg med lege før du tar testosteron. Diabetikere kan være lurt å unngå å bruke den, også, som testosteron kan påvirke blodsukkernivået.

Kvinner som er gravide bør ikke ta testosteron. Det er en graviditet kategori X narkotika, noe som betyr at det er kjent for å forårsake misdannelser hos ufødte fostre.

Levertoksisitet

Inntak av testosteron over en lang tidsperiode kan forårsake peliosis hepatitt, en potensielt dødelig tilstand hvori blodfylte cyster utvikler seg i leveren og / eller nyrer. Enhver syntetisk testosteron modifisert for å øke levetiden av sine virkninger via prosessen med 17-a-alkylering (festing av en alkylgruppe) kan forårsake levertoksisitet.
Testosteron kan endre lever nivåer, og føre til at kroppen for å beholde overskudd av natrium og vann, noe som understreker lever og nyrer.

Seksuell dysfunksjon

I både menn og kvinner, kan testosteron utdype stemmen, vokse overflødig ansikts-og kroppshår, og endre libido. I menn, kan testosteron konvertere til østrogen, noen ganger resulterer i gynecomastia (mannlig brystkreft utvidelse), som kan kreve kirurgi for å korrigere.

Kvinner kan også oppleve avbrudd i menstruasjonssykluser, og en forstørret klitoris.

Lang tids bruk av eksogene (ikke-naturlige) testosteron kan dempe kroppens naturlige produksjon av testosteron, og menn kan kreve behandling med humant choriongonadotropin (en naturlig forløper til testosteron), slik at de kan begynne å lage testosteron naturlig igjen.

Andre bivirkninger

Testosteron kan også føre til gulsott (gul hud), og endrer kolesterolnivået, som kan føre til høyt blodtrykk og hjertesykdom. Brukere har også opplevd vanskelig urinering på grunn av prostataforstørrelse, kviser, fet hud, ødem (hevelse i føtter og ankler), oppstemthet, økt aggresjon, depresjon og hodepine.

Testosteron dosering for behandling av MS

Multippel sklerose fører til at kroppens immunsystem til å angripe nerver, til slutt fører til nevrologiske symptomer som svekket hukommelse og koordinering tap. MS rammer dobbelt så mange kvinner som menn, som førte til spekulasjoner om rollen av kjønnshormoner i sykdommen.

Kjønnshormoner og MS

Kvinner med MS har en tendens til å vise mindre alvorlige symptomer når du er gravid. Den kvinnelige kjønnshormoner progesteron og østrogen kan forårsake denne lavkonjunktur.

Testosteron og graviditetshormonet østriol vist seg effektiv i laboratorie behandlinger av en dyremodell av MS kalles eksperimentell allergisk encefalomyelitt.

Testosteron forskningsstudie

I 2007 gjennomførte forskere ved David Geffen School of Medicine ved UCLA en studie av testosteronbehandling for 10 menn med en vanlig form for MS kalles relapsing-remitting.

Dosering

Hver av de 10 menn mottatt en daglig topisk gel som inneholdt 100 mg testosteron. Dosering varte i et år.

Resultater

Hjerne atrofi i de studerte menn hadde redusert med 67 prosent ved slutten av rettssaken. Kognitive tester forbedret med fem prosent. Mennene fikk et gjennomsnitt 1,7 kg muskelmasse i løpet av året.

Til tross for disse positive resultatene, trenger mer klinisk testing skal skje for å fastslå effekten av testosteron på MS.

Behandling hos kvinner

Testosteron har ikke blitt testet på kvinner med MS. Kvinner kan ikke ønsker å forfølge testosteronbehandling på grunn av sin masculinizing bivirkninger som ansikts hårvekst.

En klinisk studie pågår nå kan bevise at østriol behandlinger har en tilsvarende gunstig reaksjon hos kvinner med MS.

Testosteron terapia migreny

Migrena jest neurologiczny stan spowodowany przez wiele czynników wyzwalających, w tym stresu, genetyki, wrażliwość na światło lub dźwięk, zapachów i bezsenności. Zaburzenie to dotyka kobiety w tempie trzy razy więcej niż mężczyzn, co prowadzi wielu badaczy do przekonania, że ​​hormony płciowe odgrywają kluczową rolę w migreny.

Poziomy hormonów i migreny

Niski poziom estrogenu, które występują w trakcie miesiączki i menopauzy są wspólne migreny wyzwalacze. Jako dowód, migreny wzrost podczas wystąpienia miesiączki, migreny zazwyczaj zmniejszyć w drugim i trzecim trymestrze ciąży, gdy poziom estrogenów jest wysoki i migreny są częste natychmiast po porodzie, gdy poziom estrogenów spadnie dramatycznie.

Migrena Badania testosteronu

Niektórzy lekarze uważają, że migrena może pojawić się w wyniku niedoboru testosteronu i mieli ograniczony sukces poprzez zastąpienie poziom testosteronu w niskich cierpiących testosteronu migreny. W okresie od lipca 2004 do lutego 2005 roku, Cleveland Clinic Foundation, Klinika Neurologii podawać próbę leczenia testosteronem. Siedmiu mężczyzn i dwie kobiety cierpiące na migreny z wyjątkowo niskim poziomem testosteronu przeszedł terapię zastępczą albo z czystego testosteronu lub kombinacji testosteron / estrogen. Wszyscy pacjenci osiągnąć swobodę migrena pierwszych 24 godzin, a u czterech pacjentów płci męskiej osiągnąć całkowitą remisję.

Testosteron Leczenie migreny

Rozmowa z lekarzem o migrenowy ból głowy może pomóc ustalić przyczynę. W większości przypadków, migrena można traktować na receptę, która nie wiąże hormonalnej. Jeśli uważasz, że migreny są spowodowane niskim poziomem testosteronu, zwrócić się do lekarza, aby analizować poziom hormonów.

Kobiet z niskim poziomem testosteronu może również wystąpić: uczucie zmęczenia; utrata siły mięśniowej; nagromadzenie tłuszczu, zwłaszcza w okolicach brzucha; depresję; zwiększone ryzyko osteoporozy; zwiększone ryzyko wystąpienia chorób układu krążenia; suchość pochwy; brak zainteresowania aktywnością seksualną; bolesne stosunki płciowe; Nagły brak miesiączki; uderzenia gorąca; i niemożność mieć orgazm.

Terapia testosteronem na migreny bóle głowy nie jest obecnie szeroko dostępne, a większość lekarzy wolałoby podawanie bardziej jednolite traktowanie, takie jak kontrola wyzwalania i leków profilaktycznych. Jednak, testosteron jest dostępny w syntetycznych lub naturalnych form przewidzianych na dotacje lub kremów do kobiet w okresie menopauzy i osoby z niskim poziomem testosteronu. Pełne badanie fizykalne i analiza wszystkich głównych hormonów jest niezbędna do prawidłowego zdiagnozowania potrzebie hormonalnej terapii zastępczej.

Bivirkninger av testosteron Gel

Testosteron er en meget viktig hormon i legemet. Det fungerer for å bevare muskelmasse, beinhelse og energi, og er en kjønnshormonet. Ofte menn tyr til å bruke en testosteron-boosting supplement som testosteron gel fordi de har blitt diagnostisert med å ha lave nivåer. Dette kan være effektivt, men det kan også komme med noen bivirkninger.

Funksjoner

Testosteron gels brukes på de områdene av skuldre, armer og mage en gang om dagen på tørr, fersk rengjort hud. Gelen så absorberer inn i huden og det må helt tørt før noen klær kan settes på. Etter at den har absorbert inn i huden, noen kontakt med vann, slik som dusjing og bading, bør unngås i minst fem timer.

Acne

Testosteron gel kan forårsake kviser. Selv om denne tilstanden er vanligvis årsaken til hormonelle ubalanser og generelt påvirker tenåringer, er akne også et symptom på testosteron gels. Når akne vises, kan det ses på ansikt, skuldre og rygg.

Utvidelse

Gynecomastia er en tilstand som forårsaker mannlig brystkreft utvidelse. Dette skjer vanligvis i eldre menn eller unge som går gjennom puberteten. Det kan være forårsaket av hormonell ubalanse, for eksempel å ha for mye østrogen i kroppen, eller den kan være forårsaket av forskjellige steroid-forbindelser såsom testosteron gel.

Prostata

Prostata er en liten kjertel hos menn som sitter foran endetarmen. Den er ansvarlig for å regulere strømningen av sæd og urin fra kroppen. Når det blir infisert eller forstørres, kan ulike effekter oppstå for eksempel problemer med vannlating og har en svak urinstrålen. En annen bivirkning av testosteron gel er at det kan føre til problemer med prostata, inkludert en økt risiko for å utvikle kreft.

Forebygging / løsning

Det er noen veldig spesielle forholdsregler involvert med bruk av testosteron gels. De er brannfarlig og røyking bør ikke gjøres mens du bruker dem. Hvis du tidligere har hatt lever, hjerte-eller nyreproblemer, og du utvikler hevelse i ekstremiteter, bør du konsultere legen din og slutte å bruke gel umiddelbart. Det skal ikke være kontakt med kvinner eller barn overhodet som de kan lide bivirkninger. Hendene må vaskes veldig godt etter påføring av gel, slik at det ikke kontakte noen andre.

Hva hindrer konvertering av testosteron til DHT?

Innledning

DHT er produsert når 5 alfa reduktase og testosteron kommer sammen. Biproduktet av disse to kjemikalier blanding er DHT, eller dihydrotestosteron. DHT påvirker hårsekkene ved å skade sunne dem til det punktet at de begynner å produsere tynnere og tynnere hår helt til slutt, disse hårsekkene slutter å vokse noe hår i det hele tatt. Når dette skjer, opplever du mønster skallethet. Mønster skallethet kan påvirke både menn og kvinner, men kvinner er rammet i mindre grad fordi kroppene deres ikke produserer like mye testosteron som menn gjør.

Oral Finasteride eller Propecia

Propecia er en FDA-godkjent medisiner som er en anti-androgen, og som opprinnelig ble brukt som behandling for prostata utvidelse. Men, det ble senere oppdaget at det også hemmet konvertering av testosteron til DHT. Dette funnet førte til forskere å finne ut at hva som forårsaket mønster skallethet var DHT påvirker hårsekkene til det punktet at de sluttet å vokse hår.

Azaelic Acid eller Azelex

Azelex er en annen reseptbelagte medisiner som hindrer konvertering av testosteron til DHT. Azaelic syre, som er den viktigste ingrediensen i Azelex, er faktisk finnes naturlig i noen matvarer i langt mindre mengder. Du finner det i hvete, bygg og rug. Det er en syre som eddik mye i struktur, men mye svakere enn eddik. Azelex oppfører seg som en konkurransedyktig inhibitor til 5 alfa reduktase, og dermed hindre 5 alfa reduktase fra samspill med testosteron for å produsere DHT. Dette betyr hårsekkene bli sunnere og fortsette å produsere mer hår.

Foods

Enkelte matvarer er naturlige DHT blokkere fordi de er rik på sink, som har vist seg å inhibere produksjon av DHT. De som lider av skallethet kan være lurt å vurdere å legge matvarer som er rike på sink, som for eksempel poteter, yoghurt, kylling og korn. Det er viktig å huske på, men at disse vil trolig bare ha en liten effekt på mønster skallethet av seg selv.

Urter

Noen urter som så Palmetto, brennesle, grønn te ekstrakt, druekjerneekstrakt og flere andre har vist seg å bidra til å hemme produksjonen av DHT i tillegg, ved å være naturlig DHT blokkere. I tilfelle av så Palmetto, for eksempel, så Palmetto bær er høy i fettsyrer og steroler som er kjent for å blokkere 5 alfa reduktase, og å binde eller forsinke DHT virkninger på hårsekkene. Imidlertid er de ikke så effektive som reseptbelagte medikamenter; og, akkurat som med resepter, diskutere det med legen din før du begynner å ta urter for mønster skallethet. Urter kan samhandle med kjemiske medisiner, potensielt forårsake medisinske komplikasjoner; så snakk noen urte medisiner diett med legen din før du starter en.

Testosteron behandling for menn med hodeskader

Hvis hjernen din har blitt skadet av et hjerneslag, hjerteinfarkt, eller traume mot hodet, kan din hypothalamus og hypofysen bli skadet og forårsake en betydelig nedgang i testosteron. Testosteronbehandling kan være foreskrevet av legen din for å forhindre bentap, øke muskelmasse, og forbedre røde blodlegemer.

"Ifølge Digital Urology Journal, vellykket forvaltning av testosteronbehandling krever riktig evaluering og en forståelse av fordeler og risiko av behandlingen (se referanser 1)."

Symptomer

Lave nivåer av testosteron kan føre til tretthet og depresjon, tappe din energi nivå. Hvis du opplever nedsatt seksuell funksjon, dårlig konsentrasjon, eller uvanlig irritabilitet, kan du dra nytte av testosteronbehandling.

Diagnose

Legen din vil utføre en fysisk undersøkelse og ta din medisinske historie.

En total testosteron blodprøve og urin eller spytt testing vil bli utført av laboratoriet, for å fastslå dagens testosteronnivå, og å bestemme hvilken behandling som er nødvendig.

Behandling

Det er en potensiell risiko med enhver terapi, så ta kontakt med legen din for å bestemme den beste behandlingsalternativet for deg. Mulige behandlinger inkluderer injeksjoner og patcher.

Injeksjon: Pasienten kommer inn på legekontoret hver to til fire uker, og mottar en testosteron skutt inn i muskelen. Mellom injeksjonene dine testosteronnivå kan variere sterkt, forårsaker humørsvingninger.

Transdermiske lapper: En patch leverer en testosteron-holdig gel gjennom huden ved styrte intervaller. Hver dag du bruke oppdateringen på en annen del av nedre del av magen, overarmen eller skulderen. Pasienter ha lappen for 12 til 24 timer, og kan holde plasteret på mens bading eller engasjert i tung trening. Bivirkninger kan være kløe og irritasjon på applikasjonsstedet, akne, væskeretensjon, og noen menn vil ha midlertidig unormal bryst utvikling.

Kinn testosteron patch: foreskrevet av legen din, kommer kinn testosteron i form av en tablett-formet patch, og bør brukes to ganger daglig til venstre og høyre fortenner i øvre tannkjøtt. (Tennene rett til venstre og høyre for de to fortennene). Plasteret skal påføres hver 12. time, alternerende sider med hver dose. Som munn testosteron patch mykgjør og former seg etter formen på tannkjøttet, vil medisinen gradvis bli utgitt. Alle deler av plasteret som ikke er oppløst innen 12 timer bør fjernes fra munnen. Å pusse tennene, tyggegummi, spise eller drikke er tillatt mens du bruker plasteret, men sjekk tannkjøttet etter disse aktivitetene for å sikre at oppdateringen er fortsatt på plass.

Du kan oppleve hodepine, tannkjøtt irritasjon, eller en bitter smak i munnen de to første ukene av behandlingen. Hvis du opplever problemer med å puste eller urinerer, gulfarging av øyne, oppkast, eller hevelse i hender, føtter, ankler, eller ben, ringe legen din umiddelbart.

Risiko

Testosteronbehandling kan føre til søvnapné, testikkel krymping, begrense sperm produksjon, og stimulere til overproduksjon av blod.

Legen din vil kontrollere blodprosent og testosteronnivå med jevne mellomrom for å hindre eventuelle komplikasjoner.

Ved hjelp av testosteron kan øke risikoen for å utvikle prostatakreft, så legen kan bestille lab arbeid for å overvåke prostata nivåer. Hvis du for øyeblikket har prostatakreft, kan det hende at svulsten vokser raskere med testosteronbehandling.

Hva er årsakene til Testosteron støt i menn?

Hva er årsakene til Testosteron støt i menn?


Testosteron er produsert av de interstitielle celler av testiklene (og eggstokkene til en mindre grad). Det fremmer kroppshår vekst og dypere stemmene hos menn, samt utvikle de mannlige kjønnsorganene. Gjennom hele sitt liv, vil den gjennomsnittlige mannlige gå gjennom testosteron overspenning, øyeblikk når kroppen gjennomgår rene bursts av adrenalin, forårsaket av mange ulike faktorer

Sport

Menn har naturlige drifter for å bevise sin mandighet, og få utløp gi dem sjansen til å gjøre det helt som idrett. Den vennlige atmosfæren rundt det som skulle være en vanlig basketballkamp kan vike for en fylt med raseri og konkurranse på grunn av dette.

Liten Menneskets Complex

Menn som mangler i høyden avdelingen kan lide fra Small Menneskets Complex, mer ofte referert til som en Napoleons Complex, forårsaker dem til å over-gjøre for å kompensere for ikke å være 6'4. Noen vil ivrig rush inn knyttneve-kamper med 7-fots kjemper for å bevise at de er like bra som noen av vanlig høyde.

Ereksjon

Ereksjoner føre testosteron å stige betydelig; å ha en i morgen øker post-daggry svingninger.

Peanuts

Spise peanøtter regelmessig har vist seg å føre til testosteron svingninger. Det er ikke akkurat kjent hvorfor det er slik, men mono mettet fett har en effekt på binyrene i motsetning til andre matvarer.

Intens trening

En treningsøkt består av sammensatte vektløfting øvelser rettet mot store muskelgrupper vil surge testosteronnivå. Knebøy, benk-presser og ryggrader føre til at hypofysen til å jobbe overtid i å produsere hormonet.

Ungdom

Ved å snu fire år gammel, gutter har en tendens til å oppleve plutselige testosteron svingninger. Vanligvis angrefrist etter alder fem, overspenning lede vei til økt interesse for eventyr og aktivitet, en egenskap som fedre har en tendens til å nyte mer enn mødre.

Hva er årsakene til bare 50% testosteron produksjonen i en mannlig?

Hva er årsakene til bare 50% testosteron produksjonen i en mannlig?


Mann hypogonadisme, eller androgen mangel, er en lidelse der kroppen ikke produserer nok testosteron --- hormon som spiller en nøkkelrolle i maskulin vekst og utvikling i puberteten, ifølge Mayo Clinic. Årsakene variere, men tidlig deteksjon er viktig for å forebygge angrep av komplikasjoner, for eksempel osteoporose.

Symptomer

Symptomene signal lavt testosteron varierer og avhenger i stor grad på utbruddet av tilstanden. For eksempel, menn født med tilstanden kan vise kvinnelige kjønnsorganer eller underutviklede mannlige kjønnsorganer, ifølge Mayo Clinic. Hos voksne menn kan hypogonadisme endre visse fysiske egenskaper eller forringe reproduktive evner. Symptomer hos voksne kan inkludere erektil dysfunksjon, en nedgang i kroppshår vekst, utvikling av brystvev, infertilitet, redusert muskelmasse og tap av benmasse. Tilstanden kan også føre til følelsesmessige og mentale endringer, for eksempel depresjon. Noen menn med hypogonadisme opplever symptomer som etterligner de av overgangsalderen hos kvinner, som tretthet, hetetokter og nedsatt sexlyst.

Primær Hypogonadisme

Lavt testosteron hos menn betyr testiklene ikke produserer nok av hormonet. Noen ganger er problemet stammer fra en feilfunksjon innen testiklene. Denne betingelse er ofte referert til som primær hypogonadisme, ifølge Mayo Clinic. En vanlig årsak til primær testikkelsvikt er Klinefelter syndrom, en tilstand som følge av en medfødt misdannelse av kjønnskromosomer, oppstår X og Y. En ekstra X-kromosom hos menn med Klinefelters syndrom, som fører til unormal utvikling av testiklene, noe som også fører til en underproduksjon av testosteron. En annen årsak er den ene eller begge av testiklene ikke synkende ved fødselen.

Andre vanlige årsaker inkluderer en kusma infeksjon i ungdomsårene eller voksen alder, for mye jern i blodet, hypofysen dysfunksjon, skade på testiklene og kreftbehandling som cellegift eller strålebehandling. Som menn alder, det er også en langsom og kontinuerlig reduksjon i testosteron produksjonen, ifølge American Association of Clinical Endokrinologer.

Sekundær Hypogonadisme

Når en mann er diagnostisert med sekundær hypogonadisme, er det fordi testiklene hans er normalt, men fungerer som den skal på grunn av et problem med hypofysen eller hypothalamus, ifølge Mayo Clinic. Årsakene til dette skjemaet inkluderer Kallmann syndrom --- unormal utvikling av hypothalamus, som er den delen av hjernen som styrer utskillelsen av hypofysehormonene --- og avvik i hypofysen som svekke frigjøring av hormoner fra hypofysen til testiklene. Noen ganger tilstanden er forårsaket av en svulster som ligger nær hypofysen.

Andre vanlige årsaker, ifølge medicinenet, inkluderer blodtap, inflammatoriske sykdommer som tuberkulose og sarkoidose, fedme, HIV / AIDS og medisiner som opiat smertestillende medikamenter.

Forebygging

Lavt testosteron er alltid på grunn av svikt i hypothalamus-hypofyse-gonadal aksen, ifølge leger ved Mayo Clinic. Dessverre er mange av de lidelser og sykdommer som påvirker disse organer er genetisk og kan ikke forebygges. Men noen årsaker, slik som fedme og stoffmisbruk, kan forebygges.

Prognose

Evnen til å behandle lavt testosteron avhenger tidlig oppdagelse og søke medisinsk hjelp. Når årsaken er diagnostisert, er testosteronbehandling av et behandlingstilbud tilgjengelig for å reversere symptomer relatert til lave hormonnivåer. Hvis venstre ubehandlet, men advarer Mayo Clinic at osteoporose og muskel tap kan oppstå.

Hva er farene ved Finasteride med testosteron?

Hva er farene ved Finasteride med testosteron?


Finasteride, også selges under merkenavnet Proscar, er et stoff markedsført for behandling av godartet prostataforstørrelse. Dette medikament er ment for å redusere risikoen for at urin-retensjon og forbedre pasientens sjansene for en ikke-kirurgisk utvinning. Under navnet Propecia, har stoffet også blitt brukt til å behandle mannlig mønster Hårtap. Stoffet har noen effekt på testosteronnivå, imidlertid, og kan forårsake ubehagelige eller skadelige bivirkninger.

Seksuell funksjon

Finasterid behandling fører til en økning i blod testosteron, et mannlig hormon som påvirker seksuell funksjon og libido. Menn tar dette stoffet bør være klar over at de kan lide av impotens og nedsatt libido, problemer ejaculating, og unormal seksuell funksjon. Disse symptomene alene er ikke farlig, men dårlig seksuell funksjon kan sette en belastning på eksisterende relasjoner og bidra til depresjon og stemningslidelser.

Bryster

Ifølge RxList, et betydelig antall menn opplever forstørrelse av brystvevet ved bruk av finasterid. Endringer i hormonnivået kan føre til unormal vekst, og 0,4 prosent av menn behandlet med medikamentet led av brystkreft vekst i det første året, sammenlignet med 0,1 prosent av menn ikke bruker stoffet. Dette antallet steg til 1,8 prosent i år to til fire, i forhold til 1,1 prosent i kontrollgruppen. Menn kan også oppleve sårhet og ømhet i brystvevet i brystet. Et lite antall menn - fire pasienter av rundt 1500 - rapportert å utvikle brystkreft i forhold til terapi.

Blood Pressure

Hormon endringer forårsaket av finasterid behandling kan også forårsake problemer med blodstrømmen. Dette kan bidra til ereksjon vanskeligheter mange menn har. Det kan også føre til postural hypotensjon - lavt blodtrykk, som oppstår når en person beveger seg fra en stilling til en annen. Menn som lider av denne bivirkningen kan føle deg svimmel eller svak. I sjeldne tilfeller kan lavt blodtrykk føre til en farlig fall.