Digidexo.com

Hjemmelaget Vektøkning Drinks

Hjemmelaget Vektøkning Drinks


Selv om mange mennesker sliter med å gå ned i vekt, noen sliter med det motsatte. For kroppsbyggere, styrkeløftere og generelt undervektige mennesker, kan problemer med økende vekt være et problem. Å være undervektig kan føre til svikt i immunsystemet, tretthet og generell svake muskler og hjerneaktivitet. Heldigvis finnes det mange hjemmelagde drinker du kan gjøre for å hjelpe deg opp i vekt.

Melk

Drikker et stort glass helmelk med hvert måltid hver dag vil hjelpe deg å få vekt. Helmelk vil legge fett og kalorier i kostholdet ditt, samt gi deg de vitaminer, mineraler og kalsium som er nødvendig for en sunn kropp. For å unngå å legge fet vektøkning, bruke skummet melk i stedet for helmelk.

Milkshakes

Legg til flere kalorier til at glass melk ved å lage en milkshake. Tilsett noen kuler av iskrem til melken, og bland dem sammen. Selv om du kan drikke dette på noe tidspunkt i løpet av dagen, forbruker en stor mengde kalorier før du går til sengs er ideelt. Prøv å drikke maksimalt to rister en dag fordi vekten skal oppnås i løpet av en tidsperiode.

Protein

Legg nøtter, peanøttsmør eller protein pulver til en drink for ekstra kalorier. Forbruker disse elementene vil gjøre opp en god del av protein kroppen din trenger på en dag og vil drivstoff musklene for sunn vekst. Fordi musklene tar opp mindre plass enn fett, og legger protein til kosthold er en fin måte å få vekt mens du bor sunt. Hvis du legger til muskel for vektløfting, erstatte iskrem med ekstra protein.

Frukt og havre

Opprettholde en balansert ernæring inntak å holde seg frisk, spesielt når økende vekt. For å gjøre dette, legge til elementer som frukt og havre til vibrering. Frukt som ananas, kiwi og jordbær er ideelle valg. På grunn av deres størrelse, vil havre trenger å males i en blander først. Hvis shake er for tykk etter tilsetting av havre, tilsett mer melk.