Digidexo.com

coloncancer metastaser

Metastasering av plateepitelkreft hudkreft

Hudkreft er en stor avtale. I disse dager, er flere mennesker blir diagnostisert med hudkreft enn noen gang før. Lange timer, dager og måneder i solen eller slapper i solarium kan gjøre at du ser tonet og buff nå, men du kan ende opp med å betale for det senere. Plateepitelkreft er lett å behandle når oppdages tidlig, men hvis det metastasizes (reiser) et annet sted i kroppen, kan det påvirke andre vitale organer og funksjoner.

Definisjon

Metastasering er prosessen som oppstår når en kreft har spredt seg fra et punkt i origo (primær stedet) til et annet sted, eller steder (sekundær stedet), i kroppen. Når oppdaget og behandlet tidlig, kan de fleste typer hudkreft bli behandlet og kurert før de har en sjanse til å metastasere. Plateepitelkarsinom kan metastaserer, eller reise til andre deler av kroppen. Plateepitelkarsinom ofte metastasizes fra en cancerous hud vekst også kjent som aktinisk keratose gjennom blodkar eller lymfesystemet væsker til viktige organer for å danne vev massene eller svulster som kan variere i størrelse fra en blyant viskelær til en softball.

Årsaker

Squamous hudceller finnes oftest i de indre hudlagene. Denne typen kreft er oftest forårsaket av langvarig eksponering for UV-stråler, men ofte er mer utbredt i de som er aldrende eller de som har familie arvelighet predisponerer dem til visse typer kreft. Personer som solbrenthet ofte og lett, så vel som de som er rettferdig skinned, er mer utsatt for å bli diagnostisert med hudkreft.

Behavior

Plateepitel hudkreft eller plateepitelkarsinom ofte metastasizes til store kroppens organer som lunger, hjerne og lever og til bein og binyrene. Plateepitel hud celle kreft er kjent for å metastasere ganske raskt hvis den ikke behandles tidlig. The National Cancer Institute skriver et faktaark som definerer noen vanlige atferd i metastatisk kreft. For eksempel, lungekreft ofte spredt til hjernen, samtidig som kreft i kolon ofte spredt til leveren. Kreft ofte metastaserer på flere måter - gjennom vev, blodbanen eller lymfesystemet.

Tegn og symptomer på metastasering Cancer

Noen mennesker kan oppleve metastatisk kreft og ikke vite det før symptomene oppstår. For eksempel kan noen som har blitt behandlet for brystkreft som har spredning til hjernen opplever symptomer som hodepine, svimmelhet eller nerve-relaterte symptomer som tåkesyn, problemer med å høre og så videre. Noen opplever kreft som metastasizes til leveren kan oppleve vekttap, gulsott, smerter i magen eller ødem (hevelse eller væskeansamling) i bena. Hver sekundær kreft nettstedet kan tilby ulike tegn og symptomer.

Diagnostikk

I de fleste tilfeller kan diagnostiske tester utføres for å hjelpe finne ikke bare originale kreft (primær) nettsteder, men også sekundære eller metastase nettsteder. Vanlige diagnostiske eksamener kan omfatte, men er ikke begrenset til bein scan røntgen, CT (computertomografi) skanner, nål aspirasjon eller biopsi og MRI (magnetic resonance imaging) eller ultralyd.

Forebygging / løsning

Ifølge National Cancer Institute, er nesten en million mennesker diagnostisert med hudkreft hvert år. For å forebygge hudkreft, unngå langvarig eksponering for solen på dagtid, bruke solkrem hver dag (i alle årstider) og unngå solarium. I tillegg jevnlig sjekke huden for føflekker, støt eller klumper som du ikke legger merke til før, og holde styr på noen fregner eller føflekker som ser ut til å være økende eller endre form eller farge.

Behandling av Lung Metastase

Lungemetastasering er et begrep som brukes for å beskrive lungekreft som har spredt seg eller spredning utover lungevevet. Mens metastasert lungekreft kan forekomme hvor som helst i kroppen, er det mest typisk funnet i lever, hjerne, ben eller binyrene. Kreft kan også spre seg fra en lunge til den motsatte medlem. Lungemetastaser er vanligvis en dødelig komplikasjon, og behandlinger vanligvis søker ikke en kur, men en demping av kreft effekter.

Behandling Isolert Metastase

Hvis du er diagnostisert med lungemetastaser, er det viktig å erkjenne at kreftceller som sprer seg til andre deler av kroppen er fortsatt lungekreftceller og behandles som sådan. Det er en mulighet for at kreften har bare spredt seg til en eller to isolerte områder. Hvis dette er sant, kan du være en kandidat for de mer lokaliserte former for kreftbehandling som normalt er forbeholdt mindre avanserte tilfeller av sykdommen. Potensielle alternativene inkluderer strålebehandling og kirurgi.

Strålingsterapi involverer bruk av fokusert ytre røntgenstråling til å forstyrre eller ødelegge kreftceller i et gitt sted. Mens interne strålebehandlinger er også tilgjengelige, disse er sjelden brukes til å behandle lungekreft celler. Hvis metastasized kreftformer distinkte svulster, som kan skje hvis den andre lungen blir involvert, kan disse fjernes kirurgisk. Du vil også trolig få kjemoterapi narkotika som en del av behandlingen. Disse systemomfattende --- medikamenter som administreres enten intravenøst ​​eller oralt --- kan ødelegge kreftceller i hele kroppen, og de vil i stor grad forbedre sikkerhetsmargin på lokaliserte terapier.

Behandling av avansert metastaser

I de fleste tilfeller strekker seg lungemetastase utenfor rammen av lokaliserte behandling. Hvis dette er sant for deg, vil behandlingen fokusere på bruk av kjemoterapi, støttende omsorg og en nyere medikamentell behandling kalles målrettet terapi. Du kan også bli oppfordret til å delta i en godkjent prøve for eksperimentelle medisiner.

Målrettet terapi er et resultat av nærstudie av den interne driften av kreftceller. I løpet av årene har forskere funnet at visse strukturer innenfor kreftceller er utsatt for kjemisk angrep. Disse strukturene varierer mellom ulike former for kreft, men når en sårbarhet er funnet, kan det utnyttes. Målrettet terapi behandlinger for lungekreft blant annet narkotika bevacizumab (Avastin) og erlotinib (Tarceva). Mens de potensielle bivirkninger av erlotinib er relativt små, kommer bevacizumab bruk med mulighet for alvorlig blødning. Vær oppmerksom på at hvis du har metastasized form av sykdommen som kalles småcellet lungekreft (SCLC), målrettet terapi er vanligvis ikke brukes.

Beslutningen om å avslutte behandling

Hvis kreft er langt fremme, kan du og legen din velger å suspendere behandlinger utviklet for å dempe spredning og bytte til behandlinger utviklet for å lette din smerte og ubehag. En stor del av denne støttebehandling er en reduksjon eller avslutning av bivirkningene av dine kreft medisiner. Rådfør deg med kreft spesialist for mer informasjon om hver fase av behandling for lungemetastaser, samt for informasjon om eventuelle egnede kliniske studier.

Hva er behandlingen for metastasering av skjoldbrusk kreft?

Papillær eller follikulær skjoldbrusk kreft (den vanligste) er svært behandles og vanligvis kureres, ifølge National Cancer Institute. Andre former for skjoldbruskkjertelkreft har en tendens til å metastasere tidligere og kaller for aggressiv behandling

Identifikasjon

Metastase er spredning av cancer til andre områder av kroppen. Selv om dette er uvanlig, blir lymfeknutene, lunger og bein oftest påvirket av metastasering av skjoldbruskkjertelen karsinom.

Kirurgi

Kirurgi er den mest hyppig benyttet av alle behandlinger for metastasering av skjoldbruskkjertelkreft. I noen tilfeller kan bare den del av skjoldbruskkjertelen hvor svulst ligger, bli fjernet. I andre tilfeller kan en ekstraksjon av hele skjoldbruskkjertelen (thyroidectomy) bli kalt for.

Behandling

Radioaktivt jod terapi består av det orale inntak av radioaktivt jod utformet for å drepe kreftceller skjoldbrusk som har spredt seg andre steder i kroppen.

Medisinering

Den skjoldbruskkjertelhormon narkotika levotyroksin regulerer forebygging av hormoner som ellers kan nok en gang fremmer vekst og metastasering av skjoldbruskkjertelkreft. Denne medisinen er en levetid nødvendighet for de som har gjennomgått tyreoidektomi.

Ny teknologi

Alkohol ablasjon er en ny teknikk som tar sikte på tilbakevendende thyroid kreft. "Fordelen med denne behandlingen i forhold til andre terapier, er at den ikke krever kirurgi og er effektiv for tumorer som ikke kan behandles med radioaktivt jod," sier Mayo Clinic.

Fare for metastaser i prostatakreft

Prostatakreft, som enhver annen form for kreft, kan metastasere (spre seg til andre deler av kroppen). Men ifølge National Cancer Institute, hvis du har en lavgradig prostatakreft det vil trolig vokse og metastaserer sakte.

Gleason score

Prostatakreft får en Gleason Score. Gleason score løpe fra 2 til 10 og viser om kreft er en saktevoksende variasjon eller en aggressiv type som vil metastaserer raskt.

Low Grade

En Gleason score på 2 til 4 er gitt til lavgradig kreft. Disse kreftformer har en tendens til å utvikle og spre sakte.

Intermediate Grade

Kreft i 5 til 7 serien anses middels klasse. Ifølge Merck Manual, med 6 og 7 er mest vanlig.

High Grade

En Gleason score på 8 til 10 er tildelt høyverdig prostatakreft. Disse svulstene kan spre seg raskt.

Active Surveillance

Eldre menn som har en lav Gleason score og ingen urovekkende symptomer kan bli bedt om å ta en "aktiv overvåkning" tilnærming. Noen leger velger muligheten til vanlig, oppfølging testing fordi kirurgi og stråling ikke har vist seg å forlenge livene til eldre pasienter.

Forsiktig

The Merck Manual påkjenninger aktiv overvåking kan ikke være hensiktsmessig for yngre menn fordi selv en saktevoksende kreft kan føre til problemer i fremtiden.

Metastasized Liver Treatment

Hvorav leverkreft er forårsaket av veksten av unormale celler i leveren, er den primære funksjon å avgifte kroppen. Metastasert kreft er en leversykdom som har spredt seg til leveren fra andre steder i legemet, vanligvis med opprinnelse i lunge, bryst, tykktarm, bukspyttkjertel og mage. Ifølge Mayo Clinic, er leverkreft uvanlig i USA; imidlertid satsene for personer diagnostisert med denne sykdommen økende.

Symptomer

Pasienter opplever sjelden symptomer før diagnose. De første indikasjonene på denne sykdommen er ofte vage, men kan inkludere vekttap, feber, kjedelig magesmerter og dårlig appetitt. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, vil leveren blir forstørret, hard og øm, og symptomer kan også omfatte gulsott, forvirring og apati. Som kreftutviklingen, smertene øker.

Diagnose

En medisinsk faglig vil ofte ha problemer med å diagnostisere leverkreft før den er i avanserte stadier. En rekke prosedyrer vil bli planlagt inkludert blodprøver, abdominal ultralyd, CT scan, MRI, leverfunksjonstester og en biopsi for å tillate legen å gjøre en nøyaktig diagnose og utvikle en hensiktsmessig behandlingsplan.

Personlige faktorer

For å hjelpe en pasient under behandling for denne sykdommen, bør pasienten være på en sunn vekt. Så vanskelig som det kan være til tider, må pasienten å spise for å opprettholde sin styrke, noe som vil bidra til å fremme den helbredende prosessen. Protein er nødvendig fordi det kan bidra til at pasienten føler seg bedre og har mer energi

Behandling

Behandlingen avhenger av hvor langt kreften har spredd seg og i hvilken organ kreften oppsto, kjent som den primære kreft. Fokus for behandling programmet er å hindre at tumoren fra å vokse og spre seg. Spesifikk behandling avhenger av alder, generelle helse, medisinsk historie, omfanget av sykdommen, toleranse for spesifikke medikamenter, prosedyrer, behandlingsformer, og personlig mening eller preferanse.

Kjemoterapi / Stråling / Surgery

Kjemoterapi bruker kreft narkotika for å drepe kreftceller, mens strålebehandling bruker høy-energi stråler til å drepe eller krympe cellene. Begge disse prosedyrene kan lindre symptomene på denne sykdommen, men vil ikke kurere det. Kirurgi kan også bli anbefalt som behandling for å fjerne kreftvev fra leveren; Imidlertid må den være liten og malignitet begrenset.

Komfort / Pain Relief

Metastasert leversykdom, en av de vanskeligste sykdommene å utrydde, er vanligvis så avansert at behandlingen ikke er foreskrevet som en kur, men som bedre styring av sykdommen og en forbedret livskvalitet. Hvis kreften har spredd seg mye, vil en medisinsk faglig vanligvis prøver å lindre og redusere symptomene. Det er tider når foreskrevet behandling er ikke å fjerne eller bremse sykdommen, men for å gi komfort omsorg og smertelindring så mye som mulig.

Hva er en Anaplastisk Thyroid?

En anaplastisk skjoldbrusk er en sjelden form for skjoldbruskkjertelkreft. Den er den mest sjeldne og mest dødelige av alle typer av skjoldbruskkjertelkreft, som forekommer som mindre enn 1,5 prosent av alle thyroid kreft. Det er også kjent som anaplastisk karsinom av skjoldbruskkjertelen. Det er en av bare tre typer av kreft som begynner i skjoldbruskkjertelen selv.

Symptomer

Symptomene på anaplastisk skjoldbruskkjertelkreft er vanligvis svært vag i de tidlige stadier. Hvis det oppdages tidlig, kan den eneste symptom være en smertefri forstørrelse av skjoldbruskkjertelen. Senere symptomer kan innbefatte hoste, hemoptyse (hoste opp blod), heshet eller problemer med å svelge. I senere stadier, kan pasienten klage over en forstørring halsen masse. Det kan også bli utvidet, men ikke smertefullt, lymfeknuter i cervical nakkeregionen.

Kjennetegn

Anaplastisk skjoldbruskkjertelkreft er sjelden sett hos unge personer. Sin vanlige utbruddet er i personer 60 år eller eldre. Anaplastisk skjoldbruskkjertelen forekommer dobbelt så ofte hos menn enn det gjør hos kvinner. Sin prognose er svært dårlig, med bare rundt fem prosent av personer som lever i mer enn fem år etter at de er diagnostisert, og folk flest å bukke under for sykdommen innen ett år for å bli diagnostisert. Det sprer (metastasizes) raskt inn i omkringliggende vev, spesielt i luftrøret og lungene. Det kan også spre seg raskt inn i bein.

Behandling

Den første valg av behandling for alle typer skjoldbruskkjertelkreft er kirurgisk fjerning av skjoldbruskkjertelen. Dette vil kreve at pasienten må ta skjoldbrusk erstatning hormon for resten av livet. Avhengig av fasen, og området (e) av metastasering, vil onkolog må bestemme om stråling eller kjemoterapi vil være fordelaktig for pasienten. Strålebehandling for thyroid kreft i seg selv er til noen hjelp, fordi skjoldbruskkjertelen ikke vil ta opp jod nødvendig i strålebehandling. Mest behandling vil fokusere på palliativ tiltak, for å fremme komfort og verdighet under progresjon av sykdommen.

Prognose

På grunn av sin raske angrep og sprer seg, er anaplastisk skjoldbruskkjertelkreft nesten alltid dødelig. Døden inntreffer vanligvis på grunn av kvelning eller øvre luftveisobstruksjon. En pasient kan kreve en trakeotomi å hjelpe med å puste på grunn av involvering i nakkestrukturer. Det er mange pågående forskningsprosjekter som involverer behandling og forhåpentligvis mulig kur av anaplastisk skjoldbruskkjertelkreft, men ingen fremgang har blitt gjort hittil.

Medisiner

Det er flere kjemoterapeutiske medikamenter testes som viser full tegn på å forlenge den hurtige spredning av sykdommen til forhåpentligvis forlenge livet til pasienten. Stoffet er fremdeles i det eksperimentelle stadium, og vil være avhengig av utfallet og undersøkelse av Food and Drug Administration som om de noen gang vil bli benyttet for behandling.

Hva skyldes en kjertel i halsen blir hovne?

Infeksjon

En hoven "kjertelen" i halsen er faktisk ikke en kjertel, men er i stedet et eksempel på en hoven lymfeknute. Fordi lymfeknutene er små organer som er involvert i immunforsvaret, den vanligste årsaken til en hoven lymfeknute er en infeksjon. Den vanligste form for infeksjon som kan føre til en hoven lymfeknute er en virusinfeksjon, så som vanlig forkjølelse eller influensa. Andre smittestoffer kan føre til hovne lymfeknuter i tillegg, for eksempel strep hals, meslinger, kusma, mononukleose og ørebetennelser. Andre, mer sjeldne infeksjoner som kan føre til hovne lymfeknuter inkluderer cat scratch feber, noen seksuelt overførbare sykdommer (for eksempel syfilis), tuberkulose og toksoplasmose.

Immune lidelser

Fordi lymfeknutene er en del av immunsystemet, lidelser som involverer immunsystemet (kjent som autoimmune forstyrrelser) kan forårsake forstørrede lymfeknuter i tillegg. Autoimmune sykdommer er sykdommer hvor immunsystemet blir abnormt aktivert mot normalt sunt vev. Eksempler på autoimmune sykdommer som kan forårsake forstørrede lymfeknuter omfatter lupus (hvor immunsystemet angriper leddene, blodkar, og hud, så vel som hjerte og lunger), reumatoid artritt (immunsystem angriper vev som linjer leddene, kjent som synovium). Lymfeknutene kan også blitt oppsvulmet i respons til en HIV-infeksjon, som også påvirker immunsystemet.

Kreft

En mer alvorlig årsak til hovne lymfeknuter, er utvikling av kreft i lymfeknutene. En type kreft som kan påvirke lymfeknutene er lymfom, som er bokstavelig talt en kreft i lymfeknuter. Et annet eksempel er leukemi, som er en kreft i benmargen. Men fordi benmargen gjør celler som er involvert i immunforsvaret, kan kreft i benmargen føre til hovne lymfeknuter. Til slutt, fordi nesten alle vev i kroppen er koplet til lymfe-systemet (som lymfeknutene er en del), lymfeknutene er en felles side av kreft spredning (metastaser).

Stadier lymfeknutekreft

Lymfesystemet omfatter benmargen, milt, thymus, lymfekar og lymfeknuter. Nettverket av organ og vev produsere og transportere hvite blodlegemer til å bekjempe infeksjoner og andre sykdommer. Lymfeknute eller lymfatisk kreft er også kjent som lymfom og komponerer ca 5% av den årlige rapporterte totalt krefttilfeller. Lymfom oftest slår menn 15-34 og over 55 år.

Staging

Lymfom er klassifisert i fire stadier, avhengig av resultatene av blod arbeid, fysisk eksamener og radiograf tester. Leger undersøke svulster for størrelse, tilstedeværelse av metastasering, plassering, celletype og klasse, som er hvor tett kreftcellene likne omliggende friskt vev.

Stage 1

Med trinn 1 lymfom, inneholder kun en lymfeknute gruppe over membranen kreftceller. Omtrent 70% av pasientene lever lenger enn fem år uten tilbakefall.

Stage 2

I trinn 2, i det minste to lymfeknuter inneholder kreftceller, men det har ikke spre seg utenfor den ene siden av membranen. Du kan også ha trinn 2 sammenhengende lymfom, som betyr svulstene er i umiddelbar nærhet. 5-års overlevelse er 51 prosent.

Stage 3

Ved stadium 3, har kreftceller invadert to eller flere lymfeknutegrupper, og de er på begge sider av kroppen, over og under membranen. Om 43 prosent av stadium 3 pasienter vil overleve lenger enn 5 år.

Stage 4

Stage 4 lymfom er den mest alvorlige. Flere lymfeknuter inneholde svulster. Ett eller flere organer er diffundere med tumorer, noe som betyr at det er liten forskjell mellom kreftcellen og originalt vev. Lymfom har vanligvis spres inn i fjerne knuter og har begynt å invadere andre vev, som for eksempel benmargen. Prognosen er dårlig, med bare 26 prosent av dem som får diagnosen i stadium fire bor i minst 5 år.

Adenokarsinom Tilstand og behandlinger

Adenokarsinom er en form for hudkreft som vokser i celler som linje indre organer. Mens det er oftest funnet i lungene, kan også slå adenocarcinoma i tykktarmen, bryst, livmorhals, prostata og andre kjertel organer. Utover å bli stemplet adenokarsinom, er kreft også oppkalt etter organ det påvirker. Adenokarsinom er i stand til metastasering og også ødelegger det friske vevet som omgir den.

Symptomer

Dine symptomer fra adenokarsinom avhenge av hvilke organ det påvirker. Det er vanskelig å diagnostisere tidlige stadier av adenocarcinoma, fordi det er få symptomer. Vanligvis av den tiden du se en lege, er en adenokarsinom ganske stor. Symptomer oppstår når svulsten begynner å ødelegge det friske vevet rundt den. Disse symptomene hengsel på orgelet berørt, så hvis det er lungene dine vil du ha problemer med å puste.

Risiko og komplikasjoner

Visse faktorer som vil øke din risiko for kontrahering adenokarsinom er å drikke for mye alkohol, spiser ikke nok grønnsaker, tobakk og vektproblemer. Røyking påvirker lungene, og et fettrikt kosthold kan føre til adenokarsinom i fordøyelsesorganer. Hvis kreften utvikler seg uten behandling, kan dine organer ikke fungere riktig. Du vil også oppleve betydelig smerte fra kreft og ofte opplever indre blødninger.

Behandling

Din behandling vil avhenge av størrelsen på svulsten, sin beliggenhet og om den har spredt seg. Kirurgi er utført på små tumorer og tidlige stadier av kreft. Svulsten og noen omgivende vev vil bli fjernet. Noen ganger kjemoterapi eller stråling blir brukt å følge fremgangsmåten for å sikre at kreften kommer ikke tilbake. Hvis kreften er mer alvorlig, vil legen bruke cellegift eller stråling for å krympe svulsten og forbedre kvaliteten på livet ditt. Den største mål for senere stadium adenokarsinom er å hindre at kreften utvikler seg.

Cavernous Sinus Tumor

Den kavernøse sinus-systemet er plassert bak øynene på hver sin side av bunnen av skallen og er fylt med blod. Grunnen til at den cavernous sinus systemet er så viktig er at den består av halspulsåren, nerver som gjør at øynene og ansiktet å ha sensasjon samt nerver som tillater musklene å bevege øyet.

Definisjon

Carvernous sinus svulster kan være godartet eller ondartet, og er en vanlig årsak til cavernous sinus syndrom. Det er tre vanlige typer svulster som påvirker dette området, inkludert meningeomer, karsinom, og metastaser

Årsaker til sinus cavernosus Tumor

Ifølge Cedars Sinai Sinus Center, sinus svulster er sjeldne og bare ca 2000 tilfeller er diagnostisert årlig i USA alene. Røyking og eksponering for støv og damp kan øke risikoen for cavernous sinus svulster. Noen ganger traume eller infeksjon til området kan føre til tumorer å utvikle seg i det kavernøse sinus-systemet.

Symptomer

Det vanligste symptomet på en cavernous sinus tumor er dobbelt syn; men du kan også lider av symptomer som periodisk tretthet, pustevansker, økt intercranial press, eller en svak puls.

Dersom svulsten presser mot skallen, folk vanligvis opplever hodepine og dobbeltsyn. Symptomene på en cavernous sinus tumor avhenger mye av størrelsen og presis plassering av svulsten.

Av og til, folk som har denne lidelsen varsel svimmelhet og uklar tale. I noen av de mest ekstreme tilfellene, har folk opplevd anfall, ensidig lammelser og koma.

Diagnose

Ved mistanke om en cavernous sinus tumor, vil en lege trolig begynne ved å bestille en CT scan eller en MR for å gi bilder av bein, kalsium og bløtvev. Bildene vil gi en strukturell visning for en lege å kunne diagnostisere pasienten. I noen tilfeller kan en fiberoptisk omfang settes inn i det nasale hulrom til en gjennomgang av den sinus-systemet. Et endoskop kan anvendes for å bestemme om massen er kreft.

Behandling

En av de mest vanlige behandlinger av en kavernøse sinus tumor er en delvis eller full reseksjon, eller fjerning av tumoren, men dette er ikke alltid mulig på grunn av plasseringen og vekst av svulsten. Imidlertid, hvis den kavernøse sinus tumor er liten, endoskopisk kirurgi kan bli brukt som en minimal invasiv behandling. Men hvis svulsten har spredt seg fra cavernous sinus system inn i kinnet, øyne, hjerne, nerver eller andre områder i skallen, kanskje mer avanserte behandlinger være nødvendig. Kjemoterapi og stråling kan være alternativer for pasienter som ikke er kandidater for kirurgi. Mange leger vil kombinere behandlinger for å maksimere effekten og skreddersy behandlingen til behovene til den enkelte pasient.

Komplikasjoner

I noen tilfeller, cavernous sinus svulster føre til en økning i trykket i hjernen og kan føre til en aneurisme. Et brudd av en aneurisme fører ofte til store blødninger, som kan være dødelig, og kan føre til hjerneslag, uførhet og død. Noen ganger, aneurismer føre til nevrologiske problemer, som svakhet og nummenhet.

Klinisk Prognose av osteosarkom Disease

Osteosarkom (også kalt osteogen sarkom) er en kreft i bein som vanligvis påvirker de store knokler i arm eller ben. The University of Maryland Marlene og Stewart Greenebaum Cancer Center sier osteosarkom rammer om lag fire i 1 million mennesker i USA hvert år, oftest utvikler hos ungdom. Osteosarkom er rapportert mye oftere hos menn enn hos kvinner. Prognosen for osteosarkom er vesentlig forbedret de siste tiårene.

Årsaker og risikofaktorer

Ingen vet sikkert hva som forårsaker osteosarkom, men det er antatt at ungdom som er høyere enn gjennomsnittet, og går gjennom svært raske vekst spruter er mer utsatt for sykdom enn andre tenåringer. The National Cancer Institute sier i barn og tenåringer svulster vanligvis dannes i beina rundt kneet.

Når diagnostisert hos voksne, er osteosarkom ofte knyttet til faktorer som høy-fett diett, alkoholforbruk, røyking og stillesittende livsstil.

Symptomer og Diagnose

The National Cancer Institute (NCI) sier vanligste symptomene på osteosarkom er smerter og hevelse i et ben eller i et bein region som aldri fullt avtar. Andre tegn er halting dersom svulsten er i beinet og et beinbrudd som er forverret av et vanlig hverdagslig bevegelse.

Når osteosarkom er mistanke om en ortopedisk onkolog kan fjerne en del av problemet (biopsi) fra mistenkelige området. Den vevsprøve blir undersøkt under et mikroskop av en patolog som vil fastslå om noen kreftceller er til stede.

Behandling

Behandlingsmulighetene for osteosarkom vil avhenge av fasen og plassering av tumoren og den generelle helse og alder på pasienten.

Standard behandling inkluderer kjemoterapi behandling for å krympe svulsten før operasjonen. Operasjonen vil da fjerne det som er igjen av svulsten. I de fleste tilfeller svulsten kan med hell tatt ut under operasjonen samtidig bevare de syke limb.This er kjent som lem-berging kirurgi.

Kjemoterapi behandling gis vanligvis igjen kort tid etter operasjonen.

Samlet prognose

Ekstraordinære fremskritt er gjort i behandling av osteosarkom i løpet av de siste tre tiårene. Den eneste behandlingen tilgjengelig i 1960 var amputasjon og ikke mer enn 20 prosent av pasientene overlevde over 2 år etter diagnose.

Ifølge data fra National Cancer Data Base of American College of Surgeons den generelle 5-års overlevelse i dag for osteosarkom er ca 54 prosent.

Metastatisk VS uten metastaser Prognose

NCI sier at dersom svulsten er funnet på ett sted og har ikke spredning (spredning til andre deler av kroppen) vaksinen er 65 til 75 prosent. Ifølge American Cancer Society (ACS) når pasienter responderer godt på kjemoterapi andelen hopper til 80 til 90 prosent.

ACS sier 5-års overlevelse for pasienter med kreft har allerede spredning (spread) på tidspunktet for deres diagnose er om lag 30 prosent.

Ryggsmerter forårsaket av prostata

Ryggsmerter

Selv om de fleste tilfeller av ryggsmerter er direkte knyttet til en skade eller abnormitet til plater eller vertebrae av ryggraden, det er mulighet for at ubehaget du opplever er faktisk grunn til noen sak som involverer prostata. Dette er i stor grad på grunn av plasseringen av prostata og effekten det kan ha på nerver av ryggraden din når du opplever noen form for utvidelse av denne kjertelen.

Prostatitt

En mulig gjerningsmann av ryggsmerter er en tilstand som kalles prostatitt. Og avhengig av typen av prostatitis som påvirker helsen, kan prostatakjertelen begynner å lide av en betennelse. Denne utvidelsen ikke bare kan hindre urinrøret, forårsaker en endring i frekvens, konsistens og haster av vannlating, men det kan også øke trykket i bekkenet, spørre smerte å manifestere i korsryggen av ryggraden (også kjent som korsryggen ). Men for prostatitt å være årsaken til smerter i korsryggen, du mer enn sannsynlig opplever andre symptomer på tilstanden, for eksempel bekkensmerter og urin endringer.

Prostata infeksjon

En annen mulig årsak til ryggsmerter på grunn av prostata er en bakteriell infeksjon. Og mye som prostatitt, kan denne infeksjonen forårsake betennelse i prostata, øke trykket i bekkenet av kroppen din. Vanligvis utløser trykket noen grad av ubehag i bekkenet samt din perineum, som er området mellom pungen og anus, men det kan også diffuse opp i korsryggen.

Prostate Cancer

Prostatakreft, spesielt i senere stadier av sykdommen, kan være årsaken til ryggsmerter. I denne situasjonen er smerte slutt et resultat av en spinal kompresjon forårsaket av metastase av kreftceller. Hvis kreften utvikler seg inn i etapper III eller IV, unormale celler som er knyttet til sykdommen er ikke lenger inneholdt innenfor veggene i prostata. De kan begynne å invadere nærliggende vev, for eksempel ryggmargen, og forårsake dannelse av en ondartet vekst som legger press på nervene i ryggraden.

Late Term Effekter av Partial Brain Stråling

Brain kreft er forårsaket av tumorer som metastasized fra andre deler av kroppen, slik som i lunge. Det er fire forskjellige kategorier av bivirkninger fra delvis hjernen strålebehandling, for eksempel sent sikt, og andre mindre vanlige senskader.

Late Term Effekter

Late sikt bivirkninger påvirker bare en liten prosentandel av befolkningen, og kan starte fra noen måneder til flere år etter inngrepet. De er generelt av permanent karakter, eller forringes over tid.

Årsaker til Late Term Effekter

Sene varige effekter oppstår på grunn av at hjerneceller fra mangel på blodtilførsel til hjernen. De er også forårsaket av arrdannelse og blokkering av blodkar.

Symptomer på Late Term Effekter

Symptomer kan være mild, moderat eller alvorlig, avhengig av nivået av stråleskader, for eksempel problemer med å tenke klart eller håndtere enkle oppgaver, dårlig hukommelse, endringer i personlighet, forvirring, og gjentakelse av tidligere symptomer led med en svulst.

Diagnose Process For senvirkninger Side

En PET scan eller PET-CT scan er nødvendig for å bekrefte om symptomene skyldes en aktiv kreftcelle tumor, eller sent bivirkninger. Milde bivirkninger blir behandlet med steroider, eller kirurgi for å fjerne dødt vev.

Mindre vanlige senskader Side

Mindre vanlige sen bivirkninger omfatter gjentakelse av en ondartet tumor, med resistens overfor behandling.

Sekundære Late Term Effekter

Dersom behandlingsstedet er i nærheten av hypofysen, som styrer skjoldbruskkjertelen, sukker og vann balanse, kan dette føre til skjoldbrusk problem eller diabetes i fremtiden.

Hvordan får kreftceller skiller seg fra vanlige celler i kroppen?

Kreftceller er forskjellige fra normale celler i kroppen på grunn av en kreftcelle avvik fra normal celleproduksjon. Normale celler vet når du skal stoppe å reprodusere. En kreftcelle vil fortsette å formere seg i stedet for å dø. Til slutt en tumor vil utvikle seg som et resultat av den kontinuerlige multiplisere av kreftceller.

Normal celle Kjennetegn

Normale celler i kroppen din vil vokse og dele seg. Når en normal celle dividerer, vil cellen dør. Under ungdom, vil kroppens celler vokser og deler seg raskt for å kompensere for din vekst. Ifølge American Cancer Society, når du blir voksen, cellene i kroppen din vil vanligvis bare vokse for å erstatte døde celler, for å erstatte celler som har slitt ut og bidra til å reparere skadene du har påført.

Normale cellefunksjoner

Normale celler vil alltid ligge i et bestemt område av kroppen din. Dersom en normal celle stadig blir skadet det vil gå i oppløsning. Normale celler vil gå gjennom en prosess kjent som replikative senescens. Dette betyr at en normal celle bare går gjennom en viss mengde av celledeling før at cellen dør.

Cancer Cell Reproduksjon

Kreftceller trenger ikke gå gjennom replikative senescence. I stedet vil kreftceller fortsetter å formere seg. Kreftceller forstår ikke signaler til å dø. Som et resultat, vil kreftceller formerer seg i et hurtig tempo, som til slutt vil resultere i utvikling av kreft.

Kreft celle vekst

I motsetning til vanlige celler i kroppen, vil kreftceller løsner fra sin opprinnelse vekst. Kreftcellene vil deretter migrere til andre områder i kroppen din. Nye svulster kan dannes i andre områder av kroppen din. Prosessen med kreft sprer seg i hele kroppen din er kjent som metastasering.

Skadet DNA

Utviklingen av en kreftcelle er resultatet av skade på DNA. Alle celler inneholder DNA. En normal celle vil dø, eller bli reparert hvis DNA er skadet. Ifølge American Cancer Society, vil kreftceller med skadet DNA bare fortsette å danne nye celler med skadet DNA. Skadet DNA kan være et resultat av arv, miljømessige årsaker eller livsstilsvalg som røyking.

Spinal Cord Tumor i Child

Spinal Cord Tumor i Child


Ryggmargs svulster, også kjent som svulster er sjelden hos barn. De presenterer som unormal vekst av vev inne i ryggsøylen og kan enten være noncancerous (godartet og ufarlig) eller kreft (ondartet og potensielt farlig). Begge typer ryggmargs svulster kan føre til alvorlige komplikasjoner som de vokser, økende press på ryggmargen.

Symptomer

Ifølge George I. Jallo, MD, en pediatrisk nevrokirurg ved Johns Hopkins Hospital i Baltimore, symptomer på ryggmargssvulster hos barn utvikler seg gradvis og forverres etter som tiden går. Symptomer inkluderer kroniske ryggsmerter, spinal misdannelse, delvis lammelse, svakhet, problemer med blærekontroll og feber.

Diagnostisk testing

Diagnostisering ryggmargs svulster inkluderer en grundig fysisk undersøkelse og diskusjon av barnets medisinske historie, i tillegg til røntgen av ryggraden for å påvise tumor-spesifikke bein erosjon eller skoliose, en MR, blod og spinalvæske tester og en CT scan for å se for metastaser, eller reiser kreftceller.

Behandlinger

Umiddelbar behandling av ryggmargen svulst er avgjørende for et vellykket resultat. Generelt er de fleste tumorer behandlet kirurgisk for å redusere størrelsen av massen og lindre noe press på barnets ryggmargen.

Betraktninger

I tillegg til kirurgi, kan ytterligere behandling være nødvendig, så som kjemoterapi og / eller strålebehandling for å ødelegge gjenværende cancerceller og fysisk behandling for å styrke kroppens funksjoner som kan ha blitt svekket eller tapt før kirurgi.

Recovery

Ifølge Dr. Jallo, barn har en tendens til å gjøre det bra med svulst fjerning kirurgi avhengig av tumor størrelse og plassering. Sykehusopphold i gjennomsnitt bare noen få dager, med smertestillende medikamenter gitt til snittet har grodd.

Oversikt over nyrekreft Stages

Stadier av kreft fortelle legen hvor langt kreften har spredd seg i hele kroppen. I nyrekreft stadier definere hvor mye av nyrene er involvert og om kreften har spredd seg til omkringliggende områder eller til andre deler av kroppen.

TNM System

TNM-systemet er felles for scenen av alle krefttilfeller; "T" står for svulst, "N" betyr (lymfe) noder og "M" betyr metastaser (spredning til andre deler av kroppen). Kombinasjonen av disse gir legen informasjonen for å nevne stadium av kreft.

Stage 1

Svulsten er 7 cm (2 3/4 tommer) på tvers av eller mindre og ligger fullstendig inne i nyrene. Det er ingen spredning til omkringliggende vev eller lymfeknuter.

Stage 2

Svulsten er større enn 7 cm, men det ligger fremdeles helt innenfor nyrene uten spredning til omkringliggende områder eller lymfeknuter.

Stage 3

Kreften har spredd seg til en lymfeknute og kan også ha spredt seg til vevet rundt nyrene eller til en av de store årer rundt nyrene.

Stage 4

Svulsten har spredt seg utenfor nyrene og innebærer mer enn en lymfeknute; dette stadium kan også bety at kreften har spredd seg til en annen del av kroppen.

Nyre Mass Fjerning

En nyre masse (ikke å forveksles med nyrestein) er vanskelig å beskrive og klassifisere i medisinsk forstand. Det er referert til i stor grad og generelt som bare "en mengde av materiale." Dette gjør det mulig for omtrent hvilken som helst formasjon i nyren til å bli betegnet en masse. Dette gjør diagnostisering av en nyre masse en utfordring. Siden nyrene massen kan ofte være en kreftsvulst, er dette problemet ikke nefrolog største alene; ofte onkologi er nødvendig for å være en del av prosessen med nyre masse identifikasjon og fjerning.

Tegn på en messe

Tradisjonelt medisinske fagfolk bruker en triade av benchmarks diagnostisere en nyre masse. Disse tegn eller symptomer inkluderer ryggsmerter i regionen som tilsvarer hvor nyrene møter ryggraden; blod i urin og legens evne til å føle vekst. Men nye fremskritt som bildebehandling, skanner og ultralydundersøkelser gjort nullstille på selve problemet mye enklere. Bortsett fra disse tre skilt, andre symptomer på en nyre masse, spesielt hvis det er ondartet, inkluderer vekttap som skjer uten grunn, tretthet, treghet, mangel på interesse i daglige gjøremål, feber uten en infeksjon eller influensa, og smerter i andre deler av kroppen, hvis kreften har metastasert.

Kirurgisk fjerning

I mange tilfeller er kirurgisk fjerning ikke berettiget. For eksempel, enkle eller komplekse cyster, de fleste abscesser og massene forårsakes av infeksjoner trenger ingen operasjon, og kan bli behandlet med legemidler. Kirurgisk fjerning blir nødvendig når en masse anses forstadier eller muligens kunne føre til kreftvekst, selv om massen er for tiden godartet. Nedsatt adenom er en av de eksempler på denne type masse. En nedsatt adenom er en vev vekst som i stor grad er asymptomatisk, og vanligvis dukker opp ved en feiltakelse under andre tester. Denne massen kan lett fjernes ved kirurgi. Et annet tilfelle der kirurgisk fjerning blir nødvendig er når du har en masse kalt en nyre oncocytoma. Dette er også svært lik adenom, når det gjelder symptomer og natur. Det er også fjernet av samme grunn - fordi det kan vise seg å være en malignitet senere. Fibroma er enda et tilfelle der kirurgisk fjerning er gjort. Dette er en tilstand som er vanskelig å skille fra en malignitet, slik at den beste måte å takle massen er å fjerne den. Fra tiden mellom detektering og kirurgi, blir disse masser overvåkes nøye, og deres vekst mønster er observert.

Når en Mass fjernes

Når en nyre massen blir bekreftet som å være ondartet blir kirurgi utført, men bare etter å ha tatt en rekke faktorer i betraktning. Det viktigste kriterium er at utstrekningen av dens vekst. Jo mer lokaliserte massen er, desto større er sjansen for at operasjonen vil fjerne massen. I noen tilfeller kan det være nødvendig å fjerne hele nyren for å forhindre metastase.

Hva er Beta Glucan brukes til?

På en enkel måte er beta-glukaner polysakkarider (sukker.) De er funnet i celleveggene til dyr (for eksempel forskjellige typer av bakterier, sopp og gjær) og planter (dvs. bygg og havre.) Fordi de har en fordelaktig virkning på menneskers helse, er de av og til avledet fra disse planter og dyr som skal brukes som en medisin.

Typer

Fordi det er et bredt utvalg av kilder og metoder for behandling, er det et like stort utvalg av beta-glukan typer og formuleringer på markedet. Noen av disse inkluderer: Beta 1,3 / 1,6-D glukan (avledet fra bakegjær), MG Glucan (en proprietær form som er behandlet på en måte å stoppe det fra å re-aggregering når fordøyd), PGG-glukan , scleroglucan, og beta-1,4-glukan, blant andre. Det er scorene til varemerkenavn for ulike betaglukaner, men det betyr ikke nødvendigvis at de er annerledes eller bedre. Beta glucan emballasje har regelmessig bokstavkombinasjoner som NSC og WGP som er rett og slett merkenavn og ikke en indikasjon på unik formulering.

Fordeler

Betaglukaner er gunstig for kroppen på mange måter, for det meste i forhold til deres evne til å bekjempe irritasjon og akselerere healing. Injiserbare former har blitt vist av noen studier for å stimulere immunsystemet, idet de har en tendens til å øke anti-infektive kjemikalier i blodet. Beta glucan terapi har vært brukt med hell for å redusere dødelighet og tilrettelegge for helbredelse av traumer sår. Leddgikt pasienter behandlet med gjær ekstrahert betaglukaner opplevde en nedgang i oksidativ skade på vev. Peroralt inntak av betaglukaner har vist seg å senke kolesterolet ved å hindre sin absorpsjon. Til slutt, beta glukan aktivere microglial celler i sentralnervesystemet, som fjerner cellerester fra hjernen, og således støtter pasienter med slike tilstander som Alzheimers, AIDS og multippel sklerose.

Potensiell

Japansk medisin har brukt injiserbare former av betaglukaner for mer enn to tiår som immun støtte for kjemoterapi pasienter, og USA er i sluttfasen for å godkjenne deres bruk også (skjønt, på dette punktet, har FDA ikke ferdigstilt godkjenning . av betaglukaner for behandling av noen sykdom) Forskningen er lovende, men: i en rekke studier på mus, beta 1,3 glukan hemmet svulster, forhindret kreft fra metastasering, og generelt redusert dødelighet. I studier på humane kreftpasienter (spesielt, med avansert mage eller kolorektal kreft), og legger til en diett av shiitake-avledet beta glukan til kjemoterapi forlenget overlevelse.

Fun Fact

Den kanadiske forsvarsdepartementet gjennomført en studie på miltbrann (ved hjelp av mus) for å teste beta glucan evne til å redusere dødeligheten i eksponering for giften. Utrolig nok viste studien at oralt administrert, gjær-avledet beta glucan beskyttet mus mot miltbrann hvorvidt antibiotika ble gitt på samme tid. Noen av musene fikk antibiotika og beta glucan i åtte dager før anthrax eksponering; de musene ikke led-infeksjon i løpet av 10-dagers post-eksponeringstestperiode. De uheldige mus å bli behandlet med antibiotika alene levde ikke miltbrann eksponering.

Misforståelse

Fordi beta-glukan har en nominell effekt på glykemisk indeks og insulinrespons, har enkelte steder fremmet forbindelsen som et vekt-tap løsning. Det er fortsatt mye forskning som må gjøres om emnet, imidlertid, og disse påstandene har ikke blitt bekreftet i klinisk forstand.

Tegn på kreft i livmoren

Tegn på kreft i livmoren


Livmorkreft er en unormal vekst av celler i livmoren. Disse unormale celler klumper seg sammen og danner svulster. Livmoren er et organ i en kvinnes bekken. Svulster i livmoren kan være godartet (ikke-kreft) eller ondartet (kreft). Ondartede svulster kan være livstruende, og har potensial til å spre seg og skade andre organer eller vev. Metastasering er når kreften sprer seg fra sin opprinnelige området til andre organer eller vev.

Risikofaktorer

Kreft i livmoren er mer sannsynlig hos kvinner som har visse risikofaktorer. Disse faktorene er forbundet med sykdommer eller lidelser, og omfatter endometrial hyperplasi, fedme i forbindelse med diabetes eller høyt blodtrykk, og tykktarmskreft. Noen medisiner kan øke risikoen for livmorkreft, for eksempel hormonbehandling og tamoxifen. Andre risikofaktorer inkluderer å være over 50 år, aldri ha barn, tidlig debut av menstruasjon, og hvis du begynner menopause senere enn normalt. Afrikansk-amerikanske kvinner er mindre sannsynlig enn hvite kvinner å få livmorkreft.

Symptomer

Den hyppigste tegn på livmorkreft er uvanlig vaginal blødning som kan begynne som en vassen, blod-stripete flyt som sakte begynner å inneholde mer blod, lengre enn normale perioder eller blødning mellom perioder. Andre symptomer inkluderer smertefull eller vanskelig vannlating, smerter under samleie og smerter eller trykk i bekken-området. Disse symptomene ikke alltid bety at du har kreft. Du bør kontakte legen din for en vurdering, spesielt hvis du har en eller flere risikofaktorer.

Diagnose

Ikke alle av de følgende tester utføres for å diagnostisere livmorkreft. Legen din vil bestemme den beste måten å diagnostisere tilstanden, som kan omfatte én eller en kombinasjon av diagnostiske tester. Noen tester som hjelper diagnostisere livmorkreft er blod-og urinprøver, en bekken eksamen, pap test, transvaginal ultralyd og biopsi av slimhinnen i livmoren.

Staging

Kreft staging avgjør i hvilken grad kreften har spredd seg, og hvis den har nådd andre vev eller organer. Testing for staging formål omfatter røntgen, computertomografi (CT) skanner, ultralyd tester, magnetic resonance imaging (MRI), sigmoidoskopi eller koloskopi. Staging kan også bli bestemt ved kirurgisk fjerning av livmoren, også kalt en hysterektomi. De fire stadier av livmorkreft området fra kreft inneholdt i livmoren til kreft som har spredd seg til blære, rektum eller utover bekkenet.

Behandling

Behandling av livmorkreft kan omfatte kirurgi, strålebehandling eller hormonbehandling. En kombinasjon av behandlinger er angitt, avhengig av stadium av kreft. Kirurgi er den vanligste behandlingen. De to typer av kirurgisk behandling er en hysterektomi og en bilateral ooforektomi salpingo-, som er fjerning av livmoren, så vel som begge eggstokkene og egglederne.

Grapefrukt Powder Fordeler

Grapefrukt Powder Fordeler


Vanligvis spises som til frokost, grapefrukt er en favoritt av Kosten som sverger til deres antatte fettforbrennende egenskaper. Hvor sant at teorien er gjenstår å se, men det har ikke stoppet grapefrukt fra å være en populær diett mat. Gitt grapefrukt tendens til å være sur eller bitter, en utfordring når det gjelder å få frukt fordeler, er dens smaken. Heldigvis har matvitenskap kommet opp med grapefrukt pektin pulver, som har ulike fordeler.

Gastrointestinal helse

Grapefrukt pektin er en slags fiber som ekspanderer når de blandes med vann, som danner en viskøs gel. Fordi menneskets fordøyelsessystem trenger en god mengde fiber for å holde det fungerer godt, grapefrukt pektin fysiske egenskaper egner seg godt til å opprettholde et fordøyelsessystem fri for forhold fra forstoppelse til divertikulitt.

Sunn Vektreduksjon

Bortsett fra dens evne til å tømme ut en fordøyelseskanalen, fiber av grapefrukt pektin pulver bistår også med de som ønsker å redusere eller opprettholde vekten. Som med andre kostfiber, gir grapefrukt pektin pulver Kosten at full følelse, noe som kan føre til mindre kalorier forbrukes samlet. I tillegg hjelper grapefrukt pektin pulver for å hemme absorpsjon av enkelte kalorier fra matvarene spises, som fører til mindre vektøkning.

Senke blodsukkeret

Igjen, som en effekt av pektin som kostfiber, er grapefrukt pektin pulver kjent for å bistå med høyt blodsukkernivå. Som det forsinker hastigheten som karbohydrater er absorbert, hemmer det også tilstedeværelsen av sukker i blodet, en fordel for de som lider av eller har risiko for diabetes.

Lavere Kolesterol

En annen fordel med grapefrukt pektin pulver er dets kolesterol-senkende egenskaper. Ifølge en 1988 studie ved University of Florida College of Medecine, grapefrukt pektin pulver i dietten hadde effekten av å senke kolesterolnivået for 27 frivillige forsøkspersoner med høyt kolesterol-og triglyseridnivåer i en 16-ukers dobbelt-blind test. Ifølge studien, var ingen andre endringer i livsstil av deltakerne utenom tillegg av grapefrukt pektin pulver til dietten. Ved å senke kolesterol, kan andre hjerte-plager også forebygges, som slag og hjerteinfarkt.

Kreft Beskyttelse

Grapefrukt pectin sies også å ha evnen til å hemme veksten en metastasering av visse krefttyper, spesielt de av mage-tarmkanalen. Ifølge en 2008 artikkel fra vitenskapelig forskning nettstedet Science Daily, "Et fragment løslatt fra pektin, som finnes i alle frukter og grønnsaker, binder seg til og antas å hemme galectin 3 (Gal3), et protein som spiller en rolle i alle stadier av kreft progresjon. "

Bedre Immunitet

En annen fordel som er rapportert å komme fra grapefrukt pektin pulver i dietten er forebygging mot infeksjoner forårsaket av mikrober som sopp, bakterier og parasitter, samt virus.