Digidexo.com

Bruk av økologiske urter

Bruk av økologiske urter


Urter er planter, som fennikel, eller andre naturlige stoffer som produseres av planter, for eksempel oliven blad ekstrakt. Alle deler av anlegget kan høstes, inkludert blomsten, blader, stengler og røtter. Økologisk produksjon og urter har bidratt til å øke vår bevissthet om hva vi spiser. Velg økologiske urter for matlaging, te eller medisinske formål, som de ikke inneholder giftige sprøytemidler.

Kulinariske urter

Økologiske urter brukes som smakstilsetning fordi friske urter gjør noe smaker bedre. Rosmarin, basilikum, timian og oregano er populære urter som brukes i italienske retter. Urter som koriander er mye brukt i meksikanske retter og vanligvis servert sammen med vårløk på elendige. Asiatisk matlaging har mange eksotiske urter, for eksempel bok choy.

Urtete

Tradisjonell te er laget av te-planten, Camellia sinensis. Urte te er vanligvis brygget ved hjelp av blomster av en plante, for eksempel kamille. Urtete inneholder ikke koffein og ofte er beruset om natten for å oppmuntre søvnighet. Men mange urtete, som ginseng, er styrkende også.

Medisinske urter

Sammen med kamille, er mange andre økologiske urter som brukes for avslapping, som kattemynte. Urter som johanne rot og kava kava har blitt brukt medisinsk for mild depresjon. Ingefær rot har blitt brukt som en mage smokk og kvalme rette. I tillegg kan marihuana effektivt allieviate symptomer på mange tilstander og sykdommer, som kreft eller til og med post-traumatisk stresslidelse. Marihuana har vært brukt som et rusmiddel i flere tiår på grunn av sine psykoaktive egenskaper. I en 1997 gjennomgang, Institute of Medicine vurdert de helsemessige fordelene og risikoen ved marihuana og konkluderte med at "de akkumulerte data indikerer en potensiell terapeutisk verdi for cannabinoid narkotika, spesielt for symptomer som smertelindring, kontroll av kvalme og oppkast, og appetitt stimulering . "

Potpourri

Vanligvis tørkede roser, lavendel sprigs og andre tørkede blomster er plassert i en bolle eller pustende pose som potpourri til duft rom.