Digidexo.com

Forretnings sykepleiere

Starte en Hospice Forretnings

Identifikasjon

Et hospits virksomhet kan bestå av et anlegg som gir rom, bord og end-of-life omsorg for pasientene. Et selskap som tilbyr hospice omsorg også kan sende utdannede helsearbeidere, rådgivere og konsulenter til pasientens hjem. Ifølge National Hospice og Palliative Care Organization, er mer enn 3500 hospice programmer som opererer i USA. Hospice omsorg fokuserer på kvaliteten på pleie og hva slags tjenester som tilbys til døende pasienter og deres familier i stedet innstillingen der tjenestene ytes. Tjenester levert av et hospice virksomhet omfatter rådgivning på smerte ledelse alternativer, rådgivning til familien for å hjelpe dem å forstå hva du kan forvente og avlastning for å gi familien vaktmester pauser. Hospice tjenester er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Tillatelser

Hospice industrien er sterkt regulert av den føderale regjeringen. Mens sykepleiere, leger og hjelpere i bransjen er pålagt å gjennomføre ytterligere opplæring sertifiseringer for å bli hospice arbeidere, må eierne av virksomhetene også følge en rekke regler. For å motta Medicare betalinger, som spiller en betydelig rolle i hospice finansiering, må et hospice virksomhet holde detaljerte vurderings- og behandlings poster, i samsvar med retningslinjer som styrer hvilke typer tjenester et selskap kan gi og bekrefte lisensene for alt personell. Se etter en fullstendig liste over alle de føderale retningslinjer gjennom National Archives and Records Administration Electronic Kode database for hospice omsorg i avdeling 42. Kontakt din tropemedisiner å finne ut hva slags tillatelser og forretningslisenser kreves for å gjøre forretninger i staten . Et on-site hospice anlegget må få mange flere tillatelser som belegg og helse kode sertifiseringer.

Oppstart Funding

Du kan starte et hospice virksomhet som fungerer som et bemanningsbyrå med svært lite startkapital. Du kan selv starte en ut av hjemmet ditt, utnytte din datamaskin og telefon for å finne kunder og sende ut hospice team. En helsevesenet anlegget, på den annen side, kan kjøre inn i millioner for bygging eller renovering kostnader. Å bygge virksomheten, utvikle kontakter gjennom sykehus, onkologi praksis og eldresentre i samfunnet. Finn ansatte gjennom reklame og lokallag av ulike helsetjenester faggrupper. Besøke skoler som utdanner sykepleiere og hospice omsorgsarbeidere for å rekruttere medarbeidere. Invester i et program som Suncoast Solutions som utvikler plattformer spesielt for hospice bedrifter å administrere driften, håndtere faktureringer og integrere markedsføringsstrategier.

Staff

Et hospits teamet samhandler med primære leger og åndelige veiledere for å sette opp en kvalitet-of-life program for pasienten og omgivelsene familie. De fleste hospice bedrifter dra nytte av frivillige til å fylle hullene mellom sykepleie og profesjonelle rådgivere. I tillegg krever Medicare at enhver nonprofit eller for-profit hospice selskapet må gi frivillige tjenester til pasienter for å kvalifisere som en Medicare leverandør. Sett opp en frivillig treningsprogram gjennom organisasjoner som The Heal Project, som gir et nettbasert kurs for hospice frivillige. Finn sykepleiere og hjelpepleiere som har gjennomført opplæring og mottatt hospice sertifisering fra National Board for sertifisering av Hospice og Palliative Care Nurses.

Nyttig Næringsinnhold for sykepleiere

Nesten hver funksjon i den menneskelige kroppen krever riktige næringsstoffer og en del av en sykepleier ansvar er å sikre hennes pasient er å få riktig mengde næringsstoffer for å støtte disse funksjonene. Riktig ernæring er viktig for overlevelse, og en integrert del av healing. Sykepleiere kontinuerlig evaluere og overvåke pasienten ernæring, og utføre tiltak når problemer oppstår. Velbalansert ernæring inneholder karbohydrater, proteiner, lipider vitaminer og mineraler.

Karbohydrater

Karbohydrater er bygget opp av en eller flere sukkermolekyler, inkludert glukose, fruktose og galaktose. Kroppen bryter trenger disse sukker for å gi energi til cellene. Muskler bruker protein og sukker, men hjernen er fullstendig avhengig av glukose for energi. For mye sukker, men kan ha negative effekter inkludert fedme, diabetes og adferdsproblemer hos barn. Karbohydrater også gi fiber, noe som bidrar til å hindre forstoppelse, fedme, hjertesykdommer og tarmsykdommer.

Protein

Hvert vev og væske i kroppen, bortsett fra urin og galle, inneholder protein. Protein er laget av alt fra et par dusin til hundrevis av aminosyrer. Det er 20 vanlige aminosyrer brukt av legemet, hvorav ni ikke kan reproduseres i kroppen, og det må tas i gjennom kosten. Ved å spise protein, gir du legemet tilgang til disse aminosyrer for å skape mer protein. Enzymer som står bak mange kjemiske prosesser i kroppen, blant annet fordøyelsen, er laget av protein. Overskudd av protein omdannes til fett og lagres i kroppen.

Lipider

Lipider er mer kjent som fett og inkluderer triglyserider, fosfolipider og steroider. Kroppen bruker lipider sammen med proteiner og karbohydrater for å gjøre fettsyrer, som er integrert til å opprettholde sunn hud og å støtte normal vekst hos barn. Umettet fett, som er myk eller flytende ved romtemperatur, er sunnere enn mettet fett som er fast ved romtemperatur. For mye mettet fett kan øke kolesterolet og føre til hjertesykdom. Trans-fett, som er nesten helt kunstige og inkluderer produkter med delvis hydrogenert olje, kan også øke kolesterol og forårsaker en usunn respons i celler.

Vitaminer

Vitaminer er avgjørende for livet fordi de skaper kjemiske reaksjoner i cellene. De fleste vitaminer ikke kan gjøres i legemet og må tilføres via kostholdet. Vitaminer A, D, E og K, er lagret i leveren og fettvev, og trenger ikke å bli fortært daglig. Vitamin C og B-kompleks, er lagret i begrensede mengder, og må fornyes ofte. Vitamin mangel kan føre til en rekke problemer fra blødende tannkjøtt grunn av mangel på vitamin C til plutselig hjertesvikt på grunn av en mangel på tiamin. Selv om kroppen ikke skiller mellom vitaminer fra mat kilder, og de som er laget i et laboratorium, kan naturlige kilder bli lettere absorbert.

Mineraler

Mineraler er funnet i hver enkelt kroppsvevet og væske. De gir struktur til vevet og regulere prosesser som for eksempel nervecelle overføring, muskelkontraksjon og hormonelle aktiviteter. Elektrolytter, inkludert kalium, natrium og klorid, balansere kroppens væske og å opprettholde riktig blod surhet. Kalsium og fosfor er nødvendig for friske bein. Noen mineraler kan være skadelig i store mengder. For eksempel, kan for mye kalsium øker risikoen for nyrestein og for mye natrium kan forårsake høyt blodtrykk.

Cardiac defibrillering av sykepleiere

Cardiac defibrillering av sykepleiere


Når du opplever hjertestans, stopper hjertet slo. Det kan slutte å slå som en følge av en åpenbar sykdom eller en skade, eller også stoppe uventet for en rekke årsaker. Når dette skjer er det som kalles & ldquo; plutselig hjertestans & rdquo.; Ifølge American Heart Association, begynner hjerneskade etter 4-6 minutter, og død kan inntreffe i løpet av minutter med mindre du er defibrillert. Med innføringen av automatiske eksterne defibrillatorer (AED) sykehus og sykepleiere er reexamining rollen som ikke-kritiske sykepleiere i defibrillering og bruk av antiepileptika.

Defibrillator History

I 1947 var Dr. Claude Beck den første til å bruke en defibrillator vellykket. Det var på en 14-år gammel gutt under operasjonen. Senere, Beck & rsquo; ble s defibrillator brukes på pasienter i andre valutaer enn kirurgisk suite innstillinger. I 1950 Beck & rsquo; s hjerte-lungeredning teknikker ble brukt til å utdanne andre hjertespesialister. Over 3000 leger og sykepleiere fikk opplæring i løpet av de neste 20 årene, men defibrillatorbruk var generelt begrenset til de kritiske omsorg personale og kode lagene.

Defibrillatorer på sykehus

Overlevelse etter hjertestans på et sykehus innstillingen er direkte relatert til den raske responsen fra medisinsk personell opplært til å utføre defibrillering. For hvert minutt du gå uten prosedyren etter arrestasjonen, dine overlevelse rate avtar med 7 til 10 prosent. I det siste, de fleste av sykehuspersonalet opplært til å bruke hjertestartere var i kritiske omsorg områder som akuttmottak og hjerteintensivavdelinger (CICU). Dette ofte forårsaket forsinkelser få ansatte og utstyr & mdash; ofte kalt & ldquo; crash teamet & rdquo; - til pasienter utenfor disse intensivavdelinger. 2006 Joint Commission of Akkreditering av Healthcare Organization & rsquo; s manual for sykehusene anerkjent problemet når det tilføyes at, "Resuscitation tjenester [må være] tilgjengelig over hele sykehuset."

Automatiske eksterne defibrillatorer

Den automatiske eksterne defibrillator (AED) var opprinnelig planlagt som et verktøy for de akuttmedisinske team (EMT). Etter hvert som teknologien forbedres og fordelene ble mer åpenbar; Antiepileptika ble mer tilgjengelig for allmennheten. I dag er det ikke uvanlig å se hjertestartere på flyplasser, golfbaner, fotballstadioner, kjøpesentre, sykehjem og selv fengsler. Sykehusene har dannet kode komiteer for å studere defibrillering ganger i ikke-kritiske områder i et forsøk på å utvikle de mest effektive protokoller for levering uavhengig av utstyr.

Sykepleiere

Sykepleiere er det sentrale punktet i pasientkontakt og omsorg i et sykehus. Som tilgjengeligheten av AED vokste, til studier bestemme de beste AED-protokollene som kalles for å dra nytte av sykepleierne bemannet i ikke-kritiske omsorgsområder å levere prosedyren. I 2005 rapporterte Boston Medical Center på sine to-lags system som tillot bruk av antiepileptika ved sengen sykepleier, og deretter manuelle defibrillatorer av koden teamet da det kom. En stor innsats i prøveperioden var å samle tilbakemeldinger fra sykepleierne involvert. Ifølge august 2005 utgaven av "Critical Care Nurse," sykepleierne som brukte antiepileptika & ldquo; & hellip; rapportert en høy grad av tilfredshet og tenkte at antiepileptika bør vurderes for ikke-kritiske områder av sykehuset ".

The Future

AED trening for de ikke-kritiske sykepleiere betaler betydelige fordeler på mange måter. Antallet sykehuspasienter som utløper i perioden plutselig hjertedød (SCD) har gått ned, og flere sykepleiere svarer til livstruende situasjoner hvor de møter dem. Bevæpnet med sin forståelse av sin verdi, har sykepleiere blitt en vokalgruppe ringer for å finne flere hjertestartere på offentlige steder. I fremtiden kan vi forvente at sykepleier defibrillering vil bli en rutinemessig dyktighet.

Sykepleiere rolle i omsorg og behandling av astma

Sykepleiere rolle i omsorg og behandling av astma


Registrert og lisensiert Yrkes Sykepleiere spiller en avgjørende rolle innenfor helseteam, men særlig så for pasienter med kroniske tilstander som astma. Sykepleiere, i å gi flertallet av direkte pasientbehandling, kan direkte påvirke pasientens utfall ved å hjelpe pasienter å lære mer effektivt å administrere astmatiske symptomer.

Utdanne Pasienter

Sykepleiere gi pasientopplæring, undervisning pasienter hvordan å identifisere astma triggere, vite når du skal søke medisinsk hjelp, og hvordan du selv overvåke deres forhold.

Administrering av medisiner

Sykepleiere kan administrere medisiner under ledelse av en lisensiert lege eller legens assistent. Dette kan omfatte inhalerte puste behandlinger, muntlige medisiner og injiserbare medisiner som steroider.

Måle lungefunksjonen

Sykepleiere kan utføre tester for å måle lungefunksjonen, som bistår leger i å skape en passende behandling plan. Slike vurderinger kan inkludere spirometri og peak flow meter tester, blant andre.

Opprette en skriftlig Astma handlingsplan

Sykepleiere arbeider med pasienter (eller foreldrene til pediatriske pasienter) for å utvikle en skriftlig Astma handlingsplan, som inneholder informasjon om daglige symptomlindring, medisiner, og hvordan du kan overvåke og kontrollere forverring symptomer.

Talsmann for pasienter

Fordi sykepleiere er ansvarlig for å gi mye av den direkte pasientbehandlingen i kliniske settinger, kan de bidra til å formidle pasientens behov, bekymringer og preferanser til andre medisinske fagfolk.

Slik behandler Sykepleiere med rusmiddelproblemer

Slik behandler Sykepleiere med rusmiddelproblemer


Avhengighet til narkotika og alkohol kan være spesielt skadelig når de involverte helsepersonell. Med sin kunnskap om og enkel tilgang til narkotika, sykepleiere er utsatt for å snu til disse stoffene til å håndtere stress. Andre faktorer kan inkludere eksponering for død og lidelse, overdreven overtid eller muskel- og skjelettsmerter. Sykepleiere kan ha vanskeligheter med å innrømme for sin avhengighet av frykt for å miste sine lisenser og deres levebrød. Det er ressurser for avhengige sykepleiere til å ikke bare komme inn i recovery, men å bli bedre sykepleiere. Dealing med rusmisbruk kan hjelpe sykepleiere bedre beskytte seg selv og sine pasienter.

Bruksanvisning

Handlingsplan

Lær tegnene på overgrep blant helsearbeidere. En studie publisert i American Journal of Public Health heter det at ER sykepleiere, sykepleiere som jobber natt eller roterende skift og sykepleiere som arbeider i intensiv områder som er mest sannsynlig å slå til narkotika for lindring. Avslørende tegn på blant sykepleiere narkotikamisbruk er atferd som å dukke opp tidlig eller forlater sent konsekvent, og ankommer på jobb på ikke-planlagte dager. Andre tegn er en konsekvent behov for å "avfall" medisiner og hyppige avvik i dokumentasjon av medisiner. Underslå medisiner fra arbeidsplassen kalles "avledning" av medisiner, og bevis som apotek poster kan underbygge misbruk.

Ta rapporter om mistenkte overgrep på alvor og sette en administrativ plan til handling på en gang. Den vanligste metoden er å umiddelbart fjerne mistanke sykepleier fra gulvet og å starte en etterforskning for å fastslå nøyaktigheten av rapporten. Dersom sykepleier innrømmer å bruke, er mange helseinstitusjoner nå tar en tilnærming som involverer behandling i stedet for straff.

Utvikle et program som sykepleiere kan delta i som innebærer tilsyn mens de er i de tidlige fasene av bedringen. For eksempel, er en sykepleier i Oregon som innrømmer å noen form for rusmisbruk lov til å beholde sin lisens. Sykepleieren kan fortsette å øve hvis hun frivillig deltar i Oregon Health Professionals Services Program (HPSP), drevet av Oregon Institutt for Human Services. Dette er et program som begrenser helsepersonell er praktiserende oppgaver, mens du lar henne til å fortsette å arbeide i sitt yrke.

Monitor noen pleiepersonalet innenfor retningslinjene for programmet som er utviklet. I delstaten Oregon, helsepersonell er enten selv henvist eller bord-henvist til HPSP. En sykepleier manager kan overvåke ansatte i et program som ligner på dette for å sikre at de er i samsvar med eventuelle toksikologi eller intervju krav. Streng overholdelse er obligatorisk for de fleste programmer. Etter en forhåndsbestemt tid sykepleieren kan søke om en ubegrenset lisens på en høring.

Har sykepleiere får betalt i henhold til plassering?

Har sykepleiere får betalt i henhold til plassering?


Lønn for sykepleiere varierer i henhold til plassering i USA så vel som av sykepleie spesialitet og erfaringsnivå. Som sykepleiere fortsette å være i etterspørselen, kan de forvente lønn og ytelser til å øke.

Geografi

Ifølge september 2010 data postet av PayScale, sykepleiere tjent alt fra $ 37,000 til $ 85,000 per år, med en gjennomsnittlig rate på $ 30 per time. Top-betalende byer i USA er San Francisco, San Jose og Sacramento, California, hvor timeprisen var så høyt som $ 54,20. I kontrast til de lavest betalende byer er St. Paul, Minnesota; Las Vegas og Seattle, hvor timelønn var så lavt som $ 25,38.

Expert Insight

Bureau of Labor Statistics rapporterer at i mai 2009, var median lønn for sykepleiere var $ 63,750, med lønn varierende betraktelig fra staten. South Dakota hadde den høyeste konsentrasjonen av sykepleiere i mai 2009, med en gjennomsnittlig lønn på bare $ 53,520. Massachusetts, med den nest høyeste konsentrasjonen av RNS, hadde en gjennomsnittlig lønn på $ 81,780. Bare California hadde en høyere gjennomsnittlig lønn ($ 85 080). Andre topp-betalende statene inkludert Hawaii ($ 80 020), Maryland ($ 76,330) og New Jersey ($ 74 990).

Potensiell

Ettersom etterspørselen etter sykepleiere fortsetter å øke, er arbeidsgivere ikke bare å tilby høyere lønn. NursingLink rapporterer de også tilby flere fordeler som sign-on bonuser, undervisning refusjon og fleksibel arbeidstid.

Leve-In sykepleiere å ta vare på eldre og spedbarn

Leve-In sykepleiere å ta vare på eldre og spedbarn


En live-in sykepleier kan løse en families problemer med sine eldste eller yngste medlemmene. Sykepleieren kan gi spesialisert omsorg som gjør at en skrøpelig eller syk eldre å bo hjemme i stedet for på sykehjem anlegget, eller kan støtte pasientens vanlige omsorgspersoner hvis de trenger en pause. En sykepleier kan hjelpe en ny mor klarer omsorgen for hennes baby eller balansere dette med kravene til hennes jobb eller andre familiemedlemmer.

Live-in sykepleiere arbeide selvstendig eller for byråer. Den type medisinsk behandling pasienten trenger kan avgjøre om du bør ansette en sykepleier (RN), lisensiert praktisk eller yrkesfaglig sykepleier (LPN eller LVN), sertifisert sykepleier assistent (CNA), baby sykepleier, barnepike eller en omsorgsperson uten formell pleiefaglige kvalifikasjoner .

Elder Care

Som alle omsorgspersoner, sykepleiere bidra til å holde pasientene trygge, komfortable, rene og godt matet, beholder så mye autonomi og verdighet som mulig. De hjelper med toalettbesøk, vasking og dressing; tilberede måltider; hjelp med trening; gjør rengjøring, shopping og vaskerom; og forholde seg til avtaler. Kontinuerlig overvåking og rapportering til leger eller sykepleier veiledere er viktig. Kameratskap er ofte deres mest verdsatt gave.

I tillegg omsorgspersoner med sykepleierkompetanse håndtere medisiner på legens instruksjoner, for eksempel å administrere piller, medisin og injeksjoner; sette opp inhalatorer og intravenøse drypp; dressing sår; behandle liggesår; og tar prøver. Som de er opplært til et høyere nivå enn LPNs eller CNAs, RNS ta større ansvar for å gi råd om kosthold, behandlinger og hjelpemidler, og gir spesialistbehandling i tilfeller av alvorlig sykdom eller funksjonshemming.

Infant Care

Sykepleiere kan hjelpe familier takle sine yngste medlemmer. Rollene som sykepleiere, baby sykepleiere og barnepiker overlapper hverandre, som de alle innebære å holde barnet varmt, trygt, rent og godt matet. Plikter inkluderer flaske mating, bading, bleieskift, førstehjelp og barnehage vaskeri. Sykepleieren kan også lære en første gangs mor om barneomsorg, gjør generell rengjøring, eller se etter andre barn mens foreldrene er på jobb.

Kvalifiserte sykepleiere kan gi spesialisert omsorg og administrere medisiner hvis barnet er syk eller har en funksjonshemming, og kan gi råd om ernæring. Spesialtrente sykepleiere og barnepiker kan hjelpe med spesielle problemer som søvnmønstre eller administrerende tvillinger eller trillinger.

Kvalifikasjoner og opplæring

RNS holder en grad i sykepleie, og kan ta videreutdanning i hjemmetjenesten sykepleien. LPNs og LVNs følger et års opplæringsprogram godkjent av deres tilstand Board of Nursing. CNAs ta en kort opplæringsprogram på et community college eller sykehus.

Nyfødte omsorg spesialister (baby sykepleiere) trenger ikke formell pleiefaglige kvalifikasjoner, men kan ta sertifiseringskurs godkjent av Newborn Care Specialist Association (NCSA) på ulike treningssentre eller online. Disse kursene dekker alle aspekter av ny baby omsorg. NCSA akkrediterer også spesialiserte utmerkelser for spedbarn søvn konsulenter.

Lønn og Prospects

Lønnssatser for sykepleiere, omsorgspersoner og barnepiker varierer mye, avhengig dels på nivå av kvalifikasjoner og erfaring, og også på plikter, plassering og familieforhold. De fleste live-in arbeidstakere får gratis overnatting og mat.

Fra 2011 RN lønn starter rundt $ 38 000 i året og øke til ca $ 75.000. CNAs kan starte på rundt $ 8,50 per time. Barne sykepleiere motta opp til $ 30 per time. Nannies kan starte på rundt $ 10 en time, men tjene opp til $ 30000 i året etter erfaring.

Etterspørselen etter live-in sykepleiere og omsorgspersoner på alle nivåer er generelt høy, og forventes å øke. Omsetningen er vanligvis høy, så mange arbeidsplasser er midlertidige, og folk ofte bruker dem hovedsakelig for å få erfaring før du går videre til ytterligere opplæring.

Phlebotomy Praksis Retningslinjer for sykepleiere

Årelating, det handler om å trekke blod fra kroppen med en nål, er en spesialisert ferdighet. Det er nødvendig for blod å bli trukket i en rekke medisinske innstillinger. Mange sykepleiere må være dyktig i blodprøvetaking for å best tjene sine pasienter. Vanligvis sykepleiere vil bruke vener snarere enn arterier for blodprøvetaking, utføre venepunksjon på pasientene.

Årer å bruke

Cephalica, median cubital og Basilikum årer er de tre vanligste årer å bruke når tegning blod. Disse finnes i antecubital fossa område av armen. Median cubital, som er foretrukket, er funnet nær sentrum av armen. Den basillic vene er funnet på den mediale, eller indre, en del av antecubital området og kefalvenen er funnet på den ytre, eller lateral, seksjon.

Identifikasjon

Den mest viktig skritt i blodprøvetaking skjer før en nål er plukket opp. Riktig identifisering av pasienten er avgjørende. Hvis feil pasient er trukket, kan resultatene være skadelig. En pasient kan behandles i en tilstand som han eller hun ikke har, fører til alvorlige skader. Hvis pasienten er poliklinisk, bør han eller hun være i stand til å gi navn, adresse, personnummer og andre identifiserende opplysninger. I et sykehus bør identifikasjon armbånd av pasienten sjekkes mot legens ordre for blod arbeid.

Forsyninger

Hansker, en tourniquet, lancet eller nål, riktige rør, alkohol, gasbind, tape og legen ordrer bør alle være montert før prepping pasienten. Avgjøre hvilke tester er nødvendig og være sikker på å følge rekkefølgen på uavgjort for din institusjon. Det er svært viktig at visse rør trekkes før andre, så sjekk med laboratoriet hvis du har spørsmål. Vær sikker på at en beholder for skarpe gjenstander er nær for rask fjerning av ditt nål. Har ekstra forsyninger innen rekkevidde i tilfelle et element er droppet eller ødelagt.

Phlebotomy

Vask hendene før prosedyren. Etter å ha forklart til pasienten din at du vil være tegning blod, sørg for at pasienten er komfortabel. Ta på deg hansker og plasser tourniquet på pasienter arm. Identifisere venen du ønsker å bruke, rengjøre området med egnet desinfeksjonsmiddel, og være sikker på at alle rør er innen rekkevidde. Gi råd til pasienten at han eller hun kan føle en liten klype og raskt trekke de nødvendige rør. Løsne tourniquet og fylle den siste røret, før du trekker ut nålen. Plasser milde press på området for et øyeblikk eller to, og deretter bandasje når du er sikker på at blødningen har stoppet.

Vein Ankring

Årer har en tendens til å rulle eller bevege seg under huden. Dette kan gjøre blodprøvetaking vanskelig samt smertefull for pasienten. Den beste tingen å gjøre er å forankre vene, ved å holde den med hånden du ikke holder nålen i. Legg hånden over venipunkturen nettstedet og forankre fartøyet ved å plassere lett trykk på den. Dette vil bidra til å holde den i ro og unngå at den triller bort fra nålen.

Viktig Fakta

Ikke fortsett å tegne en pasient som sier at han eller hun hadde det vondt. Det er en mulighet for at du traff en nerve med nålen og prosedyren bør stoppes umiddelbart.

Ikke fortell en pasient å bøye ved albuen etter blodprøvetaking. Dette oppmuntrer blåmerker å skje, ved at blod til bassenget i området.

Kundeservice Tips for sykepleiere

Kundeservice Tips for sykepleiere


Kundeservice, eller "sengen måte" som det er mer ofte referert til i den medisinske profesjon, er en viktig del av jobben for både leger og sykepleiere. Sykepleiere som arbeider for å etablere en positiv terapeutisk relasjon med sine pasienter vanligvis rapporterer større trivsel og er mindre sannsynlig å bli navngitt i malpractice tilfeller. Enten du er en sykepleier i trening eller du har mange års erfaring under beltet, vil disse tipsene hjelpe deg med å forbedre sengen måte.

Observere andre sykepleiere

Fordi sengen måte er ikke noe som kan nødvendigvis bli undervist i klasserommet, er det viktig å få hendene på erfaring. Observere andre sykepleiere som har vært i felten for en stund kan være et verdifullt verktøy i å lære hvordan du riktig behandle pasienter. Nye sykepleiere i særdeleshet bør bruke tid på å se hvordan mer erfarne sykepleiere samhandler med pasienter. Det er en av de beste måtene å lære hvilke typer atferd pasienter responderer godt til og hva som gjør dem mest komfortabel.

Snakk på en enkel måte

Mens observere andre sykepleier-pasient interaksjoner kan være en uvurderlig leksjon, er det viktig å huske at ikke alle av disse scenariene kan være perfekt. Selv erfarne sykepleiere og leger kan gjøre feil av using medisinsk terminologi når du snakker med pasienter, som ofte fører til at pasienten følelsen forvirret eller opprørt. Så husk å holde det enkelt og tydelig, uten å komme av som nedlatende, når forklare en viss type narkotika eller tilstand. Det kan også være nyttig å spørre pasienten om de har spørsmål om noe du har nevnt.

Øv Common Gaver

En av de enkleste tingene du kan gjøre for å opprettholde god seng måte er å ta kontakt med pasienten øyet og se henne ved navn. Stille spørsmål om hennes dag og hennes personlige vaner vil hjelpe henne til å føle seg komfortabel og sikker i det faktum at du er bekymret for hennes velferd. Uansett hvor vanskelig av en dag du kanskje har, bør du alltid være høflig og positiv mot pasienten. Diskutere dine egne problemer med henne er ikke akseptabelt på jobb. Husk at din viktigste prioritet som sykepleier er å ta vare på dine pasienter først.

Opprettholde et profesjonelt bilde

Sengen måte handler ikke bare om å smile og være vennlig (selv om disse tingene sikkert hjelpe) - det omfatter alle aspekter av pasientbehandling og taler til din overordnede faglige bilde som sykepleier. Det viktigste å huske på når du arbeider med pasienter er at de ønsker å føle seg trygge. De må være i stand til å stole på deg, og for å bygge den tilliten det er viktig at du viser interesse for deres spesielle situasjon.

Express interesse og bekymring

Når møte med en pasient, alltid huske å kommunisere med den samme respekt som du ville en av dine egne familiemedlemmer. Prøv å vise empati gjennom ord og handlinger, og tilby støtte når du kan. Selv i situasjoner der pasienten selv ikke den vennligste, bør du opprettholde en person tone og holde forsvar ned. Svar ærlig på spørsmålene hans, og vise oppmuntring spesielt når hans situasjon er dårlig.

Hvorfor er Medisinsk Forkortelser Viktig å Leger og sykepleiere?

Hvorfor er Medisinsk Forkortelser Viktig å Leger og sykepleiere?


Forkortelser er ofte brukt i det medisinske feltet. Sykepleiere gjør notater på sine pasienter bruke dem til å kommunisere med andre sykepleiere. Leger bruker dem når du skriver ut medisinske ordre eller pasienthistorier. Mange av ordene er enkle forkortelser, som "kontinuerlig" (for keisersnitt), og noen er forkortelser av gamle latinske fraser, som "HS" (på "hora somni" som betyr "ved sengetid). Det er tre hovedgrunner forkortelser er nyttig og nødvendig i det medisinske feltet, og en grunn til at de ikke er.

De spare tid

Dokumentasjon er viktig i det medisinske feltet, og når du skriver notater om en pasient, kan det være mye informasjon å ta opp. Forkortelser kan spare tid for alle medisinske fagfolk. For eksempel, er å skrive "CPAP" langt enklere enn "kontinuerlig positivt luftveistrykk." Det sparer tid for den personen gjør notater, og den personen som leser dem. Hundrevis av forkortelser og akronymer kan brukes når du tar opp en historie for en enkelt pasient.

Universal Communication

Fra en stor by sykehus til et lite land helsestasjon, ordene betyr det samme. "WNL" betyr "innenfor normale grenser" uavhengig av person, sted eller hovedspråk. Ofte pasienter overføres til andre anlegg, eller kan be sine poster sendes til andre utøvere. I disse tilfellene er det nyttig å ha en form for kommunikasjon som er universell over hele linja.

De har taushetsplikt

Forkortelser ble ikke oppfunnet for å opprettholde konfidensialitet, men de nå hjelpe i å beskytte den. Fordi mange av forkortelsene er forvirrende for et utrent øye, kan uautoriserte seere ikke forstår hva de leser selv om de måtte få et glimt av en annen pasients notater. Dette er spesielt viktig siden oppstart av HIPAA (Health Insurance bærbarhet og Accountability Act).

En økning i feil

Dessverre, men forkortelser kan ha nytte helsearbeidere ved å spare tid og penger, er det noen forkortelser som har forårsaket alvorlige medisinske feil.

Visse forkortelser, for eksempel skrive "u" for "enhet" og "cc" for "kubikkcentimeter," kan forveksles med andre medisinske forkortelser. "U" kan se ut som en null ved slutten av en rekke, som fører til en alvorlig feilmedisinering. Det kan også vises som "IV" eller "intravenøs," forårsaker medisiner for å bli gitt via feil metode. Dette og andre farlige forkortelser er "svartelistet" av Institute for Safe Medication Practices 'Medisinering Feilrapportering Program (MERP). Dessverre har mange sykepleiere og leger har brukt dem så lenge at de finner sine gamle vaner er vanskelig å bryte. Noen anlegg har straffer for å bruke disse forkortelsene, mens andre ikke løse problemet før det er et problem.

Oregon videreutdanning Krav til sykepleiere

Oregon videreutdanning Krav til sykepleiere


Helsesektoren er i konstant overgang som ny teknologi og nye behandlinger kommer online nesten hver dag. For å sikre at pasientene får den aller beste i medisinsk behandling, mange stater krever sykepleiere til å ta etterutdanningskurs som et krav til deres opprettholde en lisens til å praktisere. Sykepleie er regulert på en stat etter stat basis, slik at hver stat har sine egne regler. Delstaten Oregon ikke mandat et visst antall videreutdanning timer eller studiepoeng, men det har noen minimale krav til sykepleiere.

Pain Management Education

Den ensomme nødvendige området av etterutdanning som er pålagt av staten Oregon er smertebehandling. Sykepleiere og lisensiert praktiske sykepleiere i Oregon må fornye lisensen hvert annet år, og de må ta syv timer igjen av etterutdanningskurs i smertebehandling innen de første 24 måneder, eller før deres fornyelse første lisens. Seks av de sju kurs kan gjennomføres gjennom en av de mange uavhengige leverandører av etter- og videreutdanning for sykepleiere, men fokus for de klasser tatt må være smertebehandling. Kreditter som er tilgjengelige gjennom å ta online kurs eller ved å delta på workshops, seminarer og andre arrangementer med personlig.

Oregon Smertebehandling Commission

En av de timene som kreves spesifikt er kurset levert av Oregon Smertebehandling kommisjonen. Kommisjonen ble opprettet i 1999 av staten parlament som det anerkjente de tapte arbeidstimer i arbeidslivet på grunn av kronisk smerte. Denne klassen gir generell informasjon om de tilgjengelige ressurser for å hjelpe folk takle smerte og fokuserer på problemene kroniske smerter presenterer for medisinske mennesker og pasienter. Målet med kurset er å utdanne sykepleiere i etableringen av strategiske planer for håndtering av kroniske smerter og det økonomiske og følelsesmessige konsekvenser det kan ha. Kurset er tatt på nettet.

Valgfritt videreutdanning

Selv om staten sykepleie kommisjon ikke krever det, er Oregon sykepleiere oppfordres også til å holde seg utdannet ved å ta andre etterutdanningskurs og delta på seminarer om ulike emner knyttet til utviklingen i pleie- og helsesektoren. Kurs er tilgjengelig på nettet også, og kan tas i områder som kritisk omsorg, legevakt, kirurgisk sykepleie, ergoterapi og kvinners helse. Staten vil ikke holde tilbake en sykepleier lisens for å formidle disse andre videreutdanningsmuligheter, men sykepleierens karrierevei vil sikkert forbedre anskaffe denne ekstra kunnskap.

Unike ferdigheter i sykepleie som skiller Sykepleiere Fra Aides

Unike ferdigheter i sykepleie som skiller Sykepleiere Fra Aides


Helsevesenet er en raskt voksende industri, og kvalifiserte arbeidere i alle områder er i høy etterspørsel. Sykepleiere normalt arbeider under ledelse av leger og pleie hjelpere i regi av sykepleiere. Alle helse stillinger er viktig. Sykepleiere og sykepleier medhjelpere har direkte kontakt pasient og bidra direkte til pasientens fysiske og psykiske velvære. De to jobber forskjellig, som sykepleieren forventes å ha mer utdanning, opplæring og medisinsk kompetanse enn sykepleie assistent.

Hospital Care

Registrerte sykepleiere (RNS) arbeider på sykehuset gulvet forventes å ha kompetanse til å etablere eller bidra til etablering av pasientens omsorg planer. Planer kan bestå av å administrere medisiner, bekrefter doser og unngå interaksjoner, implementere og vedlikeholde intravenøse linjer, administrasjon terapier og ta og registrerer vitale tegn. Den RN ansvar inkluderer forsiktig pasient observasjon og behandling diskusjoner med lege basert på observasjonene.

Sykepleie hjelpere trenger kompetanse til å utføre verdifulle pasient omsorgsoppgaver i regi av sykepleiere. Noen hjelpere kan administrere medisiner, hjelpe pasienter med bading, turgåing, trening og spising, samle prøver som urin og avføring og bruke dressinger. Aide kan forventes å svare på pasientenes kallesignal, rolig og berolige pasienten og rapportere eventuelle observert endring i pasientens helse eller oppførsel til sykepleier.

Emergency Room

RNS jobbe som utryknings eller traumer sykepleiere og har opplæring og kompetanse til å gi innledende vurdering og omsorg. Trauma sykepleiere er ofte autorisert til å utføre livreddende nødprosedyrer som tracheotomies eller HLR i påvente av lege. Trauma sykepleiere kan også tjene som transport sykepleiere som gir akutthjelp til pasienter som blir tatt til et sykehus med helikopter eller fly.

Sykepleie medhjelpere utføre en vital rolle i akuttmottaket også. De er ansvarlig for å flytte pasienten til behandlingsrom samt svare pasientvarsling. Hjelpere også hjelpe pasienten med personlig hygiene aktiviteter inkludert bistå med en tur på toalettet eller levere seng panner og urinaler. I noen tilfeller kan hjelpere bli bedt om å utføre eller assistere med catheterizations eller dressing sår.

Drifts Theater

Sykepleiere også fungere som kirurgiske sykepleiere i sykehusets operasjonssalen. I pre-kirurgi rom, kirurgiske sykepleiere forberede pasienten med de nødvendige IV væsker, evaluere og overvåke pasientens tilstand. Perianesthesia sykepleiere arbeider med anestesilegen før operasjonen, overvåke pasienten under operasjonen og utføre postoperativ omsorg. Perioperative sykepleiere arbeide med kirurgen under operasjonen ved å velge og håndtering av de kirurgiske instrumenter, kontrollere blødning og suturere snittet.

Medhjelpere utføre tidligere operasjon oppgaver som barbering, rengjøring og markerer området som skal klippes, ta vare på pasientens personlige behov mens i preoperating rom og flytte pasienten inn i operasjonssalen. Etter operasjonen kan aide bistå med å flytte pasienten inn i recovery-området og fra utvinning til et sykehusrom.

Home Health Care

Sykepleiere som er involvert i hjemmesykepleien generelt arbeid under ledelse av en lege for å utvikle og implementere omsorgsplaner for hjemme pasient. Sykepleieren må kontrollere og verifisere effektiviteten av medisinering og sikre det verken uønskede interaksjoner eller bivirkninger. Dette er ofte oppfølging omsorg etter utskrivning fra sykehuset, men det kan være langsiktig omsorg for pasienter med kroniske lidelser. Noen sykepleiere er kvalifisert for diabetesbehandlingen eller hospice omsorg fokusert på smertereduksjon for den dødssyke.

Hjem helse hjelpere arbeide direkte med pasienten under ledelse av en sykepleier. Aide bistår med bading, stell og dressing eller andre personlige pasientens behov. Aide kan være nødvendig å løfte eller bære pasienter som ikke er oppegående og sikre pasienten tar nødvendige medisiner. Det er nødvendig for aide å spille inn tjenester og medisiner levert samt pasientens tilstand og gi fremdriftsrapporter til hjemmesykepleier.

Andre Nursing Special

Sykepleiere krever spesiell opplæring og ferdigheter til å arbeide i mange forskjellige helsevesenet disipliner. Ambulerende omsorg sykepleiere gi arbeid med pasienter i legekontorer eller i klinikker, og noen er gi omsorg og råd gjennom elektroniske kommunikasjonsmedier som internett eller telefon. Intensivsykepleiere omsorg for pasienter som krever svært tett oppfølging og omfattende medisinering protokoller og terapier. Holistiske sykepleiere gi akupunktur, massasje og aromaterapi. Psykiatrisk-mental helse sykepleiere arbeider med personlighet og stemningslidelser. Radiologi, rehabilitering, transplantasjon, avhengighet, genetikk, HIV / AIDS, onkologi, dermatologi og gastroenterologi er noen av de andre områder som krever sykepleiere med spesiell opplæring og ferdigheter.

En liste over hvilke typer av sykepleiere

En liste over hvilke typer av sykepleiere


Sykepleie yrker varierer avhengig av arbeidsmiljø, spesialisering og type sykepleie lisens. Lønn til sykepleiere kan variere fra $ 20 per time til mer enn $ 90 000 årlig. US Bureau of Labor Statistics forventer jobbmuligheter for sykepleiere vil fortsette å vokse i et raskere tempo enn landsgjennomsnittet for andre karrierer. Byrået anslår at sykepleiere holder 60 prosent av alle sykehusstillinger og karrierer for lisensiert praktiske sykepleiere vil vokse med opp til 21 prosent mellom nå og 2018.

Sykepleier

Registrerte sykepleiere (RNS) administrere behandlinger og medisiner og overvåke pasientens vitale tegn. Andre oppgaver kan omfatte assistere leger under behandlinger, rehabilitering, undersøkelser og operasjoner. Arbeidssituasjoner for en RN kan inkludere en legens kontor, sykehus, sykehjem, rehabiliteringssentre og skoler. Utdanningsveier kan inkludere en bachelorgrad program, et diplom program gjennom et sykehus eller en knytte grad programmet gjennom et universitet eller høyskole. Krav til utdanning kan ta fra to til fire år å fullføre. Studier kan omfatte biologi, kjemi, psykologi, informatikk og anatomi og fysiologi. Etter å ha fullført pedagogiske krav, må sykepleiere passere Nasjonalt råd lisensstatusen Eksamen (NCLEX-RN) for å få en sykepleier lisens og praksis som en RN. Per mai 2010, melder PayScale, Inc. en median begynnerlønn varierer fra $ 20 til $ 25 per time, noe som kan øke til $ 35 per time for RNS.

Helsefagarbeider

Den Helsefagarbeider (LPN) arbeider under ledelse av sykepleiere og leger for å ta opp væske og matinntak, samle testprøver, overvåke pasienten medisinsk utstyr og bistå med medisinske prosedyrer og tester. Lpns arbeider i innstillinger som hjem helsevesenet kan ta på seg flere oppgaver, som forbereder måltider eller instruere familiemedlemmer på pasientomsorgsoppgaver. Typisk utdanning for en LPN inkluderer et ettårig program gjennom en teknisk eller samfunnet høyskole, universitet, sykehus eller videregående skole. Ved fullført nødvendige kurs, må LPN bestå praktisk sykepleier lisensstatusen Eksamen (NCLEX-PN), før du skaffer en LPN lisens til å praktisere sykepleie. Arbeidsmiljøer for lpns omfatter sykehus, sykehjem, private boliger og lege kontorer. Per mai 2010, melder Bureau of Labor Statistics en median LPN lønn på $ 33,360 til $ 46,710 årlig.

Nurse Practitioner

Sykepleieren utøveren representerer det høyeste nivået i avansert sykepleie, og de kan diagnostisere sykdommer, skrive resepter og behandle pasienter. Sykepleier utøvere gir ofte den første kontakten med pasientene før til å se en lege. Arbeidsmiljøer kan inkludere en lege kontor, sykehjem, helse avdeling eller klinikk. Sykepleier utøvere ofte ha en bachelor-of Science-grad i sykepleie, sammen med en lisens til å praktisere som sykepleier. Sykepleier utøvere vanligvis har avansert ekstra trening sammen med en mastergrad i sykepleie. Lisensiering er nødvendig for å praktisere som sykepleier utøveren, og konsesjonskravene varierer fra stat til stat. Per mai 2010, melder PayScale, Inc. sykepleier utøvere tjene $ 69,095 til $ 90,387 årlig.

Role of Respiratory Sykepleiere i lungesykdom

Luftveis sykepleiere er en del av et helseteam for luftveis pasienter, inkludert leger, farmasøyter og luftveis terapeuter. Som et helseteam medlem, luftveis sykepleiere i lungesykdom tillate pasientene å motta forsvarlig omsorg basert på en specifized kunnskap.

Funksjon

Luftveis sykepleiere er helsepersonell som bistår pasienter og deres familier med informasjon og direkte medisinsk behandling. Noen vanlige luftveislidelser kan omfatte astma og lungekreft.

Ferdigheter

Disse spesialiserte sykepleiere bør ha praktisk kunnskap om forebyggende tiltak. En forebyggende tiltaket er å redusere astmaanfall basert på passiv røyking. En sykepleier bør forstå oksygenbehandling.

Fordeler for pasienter

Luftveis pasienter ha nytte av å motta direkte omsorg fra sykepleiere som har spesiell erfaring. For eksempel kan en astma pasienten være skeptisk til å ta narkotika medisiner, men sykepleieren kan øke sin tillit ved å forklare fordeler og ulemper med mulige bivirkninger.

Arbeidsforhold

Respiratoriske sykepleiere kan nyte fleksible arbeidsmiljøer. Noen respiratoriske sykepleiere gi pasientopplæring på sykehus under pasient seminarer eller workshops. Andre sykepleiere arbeider i utradisjonelle miljøer, inkludert klinikker og lokale helse avdelinger.

Utdanning og Lønn

Registrerte sykepleiere med en bachelorgrad fra en høyskole eller universitet innstilling og en lisens er kvalifisert til å bli luftveis sykepleiere. Sykepleiere kan velge karriereutvikling slik blir forfremmet til sykepleieleder. Median sykepleier lønn kan variere fra $ 45,000 til $ 65,000 basert på beliggenhet og erfaring, ifølge Bureau of Labor Statistics.

Forskjellige typer sykepleiere for tenåringer

Forskjellige typer sykepleiere for tenåringer


Det er en liten overlapping med de typer sykepleie for tenåringer. Noen oppvekstområder dekker barn, ungdom og voksne. Et eksempel kan være i akuttmottaket, post kirurgi, eller i familiepraksis på et legekontor. Andre områder er mer spesifikke og håndtere hovedsakelig, om ikke helt, med tenåringer.

Krav

Alle sykepleierstudenter begynne med de grunnleggende studier. Etter å ha fullført disse, kan de er spesialister på en rekke områder, inkludert de som omhandler tenåringer. De vil trenge en knytte grad fra en to-årig høyskole eller junior college, inkludert spesielle pleie klasser og en klinisk forløp.

En Bachelor of Science grad er mer ønskelig og tilbys ved universitetene. I tillegg til de nødvendige liberal-arts kurs, de trenger en sykepleier større og for å fullføre en veiledet klinisk kurs for å øve sykepleieferdigheter. (Referanse 2) Som de får ekstra opplæring, blir de

sykepleier (RN), og de som har utdanning utover RN bli sykepleier utøveren. (Referanse 1) På dette punktet får de on-the-job training arbeider med tenåringer eller ta flere relevante kurs for denne spesialitet.

Pediatric sykepleier

En sykepleier utøver kan spesialisere seg i pediatri og håndtere primært med tenåringer. Dette krever vanligvis en Master of Arts i sykepleie med kurs i omsorg for tenåringer. Som for sent 1996 var det 71.000 sykepleier utøvere i USA, mange spesialiserer seg på pediatri. Denne typen sykepleier kan gi fysiske eksamener til tenåringer, utføre noen tester, svare på spørsmål og diskutere tenårings helseproblemer med ungdommen så vel som hans / hennes foreldre. (Referanse 1)

Helsesøster

Sykepleier utøvere ofte arbeider i ungdomsskolen eller videregående skoler. De er pålagt å ta kurs i ungdomspsykologi. Noen ganger de arbeider for en skole eller besøke flere skoler hver uke. De bistå i skole physicals og behandle ulykkestilfeller eller mindre skader. De kan også sjekke syn eller hørsel, skjerm studenter for postural problemer og kjøre en helseopplysning program som dekker sykdomsforebygging og sikkerhet. De er trent for kriseintervensjon. (Referanse 1)

Camp Nurse

En leir sykepleier er vanligvis en RN eller en avansert sykepleier. Noen ganger kan en sykepleierstudent kan fungere som en assistent. Vanligvis sykepleierne jobbe med et team av flere andre sykepleiere. De kan dispensere medisiner og gi førstehjelp til tenåringer. De følger også gjennom med tenåringer som har allergier, diabetes eller er på spesielle dietter. De jobber med legen og det lokale sykehuset. (Referanse 3)

College Campus Nurse

College campus sykepleier omhandler seksuelle problemer og tenårings emosjonelle problemer. Prevensjon, blæreproblemer, seksuelt overførbare sykdommer, røyking og overdoser på medisiner er områder av bekymring. Campus sykepleier er også utstyrt for å håndtere de fleste helseproblemer som tenåringer møter mens på college, inkludert skader eller sykdommer.

HLR Code of Ethics for sykepleiere

HLR Code of Ethics for sykepleiere


Etikkreglene for sykepleiere sier at de skal ta beslutninger til beste for pasienten. Mot slutten av livet, sykepleiere ofte må avgjøre om hjerte-lungeredning (HLR) bør utføres eller ikke, og hvis familiemedlemmer bør bo i rommet mens HLR blir utført.

Pasient Advocate

Sykepleieren bør være pasientens advokat og bindeledd mellom pasient, familie og annet medisinsk personell. Hvis pasienten har et forskudd direktiv som beskriver hans ønsker, eller en Do Not gjenopplive (DNR) rekkefølge, gjør sykepleieren at den er fulgt. Hvis ikke, bør sykepleieren snakke med familien om hva pasienten ønsker basert på hans tro eller andre avgjørelser han har gjort, samt hvorvidt HLR vil forbedre pasientens livskvalitet eller forlenge lidelse.

Familiemedlemmer

Om familien skal bo på rommet når HLR utføres ofte debattert. Pasienter kan si at de blir trøstet ved å ha familie med dem i løpet av en kritisk prosedyre. Familiemedlemmer kan si at de ønsker å være der for støtte. Ofte er det deres eneste sjanse til å si farvel.

Leger

Leger ofte ikke vil at familien i rommet under HLR, sier de synes det er distraherende på en tid de trenger for å fokusere. De er også redd for søksmål eller personlig angrep hvis HLR ikke fungerer, og pasienten dør. Legene sier også at familien kan bli traumatisert av å se sine kjære i nød.

Sykepleier som Liaison

Med så mange ulike meninger og ønsker, virker sykepleieren som bindeledd mellom pasient, familie og annet medisinsk personell. Ifølge den etiske retningslinjer for sykepleiere, derimot, er en sykepleier først og fremst pasientens advokat, og må alltid presse for tiltak som er til beste for pasienten.

Expert Insight

Både American Heart Association og Emergency Nurses Association talsmann ha familie opphold i rommet under HLR. De konkluderer med at det er klart hva pasienten og familien ønsker; familier rapporterer ikke blir traumatisert av bor; og medisinsk intervensjon ikke ut til å bli svekket når familien er i rommet.

Hva er konsekvensene Når sykepleiere bryter loven?

Hva er konsekvensene Når sykepleiere bryter loven?


Pasienter er avhengige av sykepleiere ikke bare for medisinsk behandling, men for deres sikkerhet og generell trivsel. Sykepleiere har store ansvar. Både lov og yrkesetikk skissere de høye standardene sykepleiere må opprettholde i å utføre sine plikter. Når sykepleiere ikke lever opp til sitt ansvar, kan det være juridiske konsekvenser. Disse varierer basert på lovene krenket og alvorlighetsgraden av en sykepleier handlinger. I alle tilfeller, statlige styrene i sykepleie ta ledelsen i å disiplinere sykepleiere.

Sykepleie License

Statlige styrene i sykepleie ta tilfeller av forseelse svært alvorlig. Når en pasient, familiemedlem eller en annen helsepersonell filer en kompatibel mot en sykepleier, statlige styrene gjennomføre undersøkelser. Hvis Undersøkelsen viser at en sykepleier krenket enten lov eller etikk, vil en sykepleier bord ta aksjon mot en sykepleier lisens. Dette kan innebære å innføre begrensninger som krever en sykepleier til å arbeide under tilsyn av en annen sykepleier eller ikke får lov til å håndtere kontrollerte stoffer. Alvorlige hendelser vil trolig føre til suspensjon eller tilbakekall av en sykepleier lisens. Hvis en sykepleier er kjent for å ha lisenser i andre stater, vil ammende boards varsle andre om hendelsen og handling.

Job tap

Medisinske fasiliteter og klinikker har retningslinjer om hva som skjer når sykepleiere bryter lov og sitt profesjonelle ansvar. Sykepleiere kan miste jobbene sine hvis et anlegg eller sykepleier bord etterforskning bestemmer forseelse. De avslutte også basert på kriminelle overbevisning. I noen tilfeller kan en medisinsk anlegget avslutte en sykepleier som opprettholder et medikament overbevisning, selv om det ikke er arbeidsrelatert. Mange fasiliteter føler at fordi sykepleiere håndtere narkotika og andre kontrollerte stoffer, narkotikalovbrudd kan ikke bli tolerert. Sine menneskelige ressurser politikk vanligvis reflektere dette.

Påtale

De fleste brudd på pleie regelverket ikke kommer med straffeansvar. Likevel, det er handlinger en sykepleier kan ta som er kriminelle. Pasient misbruk, tyveri av kontrollerte stoffer, kidnapping og målrettet dosering av pasienter som "barmhjertighetsdrap" blir alle ting sykepleiere har gjort at resultatet i straffeforfølgelse. Tilsiktet salg og distribusjon av pasientopplysninger og Medicare fakturering svindel kan resultere i føderale påtalemyndigheten.

Sivile straffer

Pasienter og deres familier kan holde sykepleiere ansvarlig gjennom sivilretten. Sykepleiere er ansvarlig for feilbehandling, overgrep og omsorgssvikt. Uavhengig av straffeforfølgelse og dens resultater, pasienter og deres familier kan søke erstatning for skade eller urettmessig død forårsaket av en sykepleier. I mange stater, tillater loven saksøkerne til fil søksmål mot individuelle klinikere i tillegg til sine medisinske fasiliteter.

Nasjonale Sykepleiere Day morsomme fakta

Nasjonale Sykepleiere Day morsomme fakta


Nasjonale Sykepleiere Day, også kalt National RN Recognition Day, er mai 6. Det er den første dagen av nasjonale Nurses Week, som varer til mai 12, Florence Nightingale bursdag. Vanligvis feiringer inkluderer middager, proklamasjoner, seminarer og arrangementer som fokuserer på det viktige arbeidet som gjøres av sykepleiere.

Hva du skal gi

Under festlighetene sykepleiere ofte mottar blomster og gaver fra venner og familiemedlemmer, leger og administratorer, og til og med pasienter.

Florence Hvem?

Gjennom sitt arbeid med sårede soldater under Krimkrigen på 1850-tallet, sykepleier Florence Nightingale gjorde den britiske hæren bedre forholdene i sine sykehus. Hennes fokus på hygiene og ernæring reddet mange liv og ble grunnlaget for moderne sykepleie.

Begynnelser

I 1953, Dorothy Sutherland fra US Department of Health, utdanning og velferd kalt for en "Nurse Day" i oktober året etter. I 1954, en ukes overholdelse markerte 100-årsjubileet for Florence Nightingale sin tjeneste i Krimkrigen.

Utholdenhet

President Nixon proklamerte "National Nurse Week" i 1974. I 1981 startet en gruppe av New Mexico sykepleiere en stasjon for å erklære 6 mai "National Recognition Day for sykepleiere." Kongressen godkjente i 1982. Snart feiringen utvidet til en uke.

Spesielle dager

Nasjonale sykepleierstudenter Day er 8 mai og National School Nurse Day er på onsdag innenfor nasjonale Sykepleiere Week.

Worldwide

Siden 1965 har 12 mai vært Internasjonale Nurses Day.

Michigan etiske retningslinjer for sykepleiere

Michigan etiske retningslinjer for sykepleiere


Registrerte sykepleiere i Michigan må strengt overholde høye etiske standarder og utføre sine oppgaver på en profesjonell måte. En av de store retningslinjer som kreves av sykepleiere, i tillegg til etterlevelse av lovpålagte oppgaver og administrative lover, er overholdelse av Michigan Licensed Praktisk Nurses Association etikkregler.

Historie

Michigan Nurse Practice loven ble vedtatt i 1909 for å regulere sykepleiere. Obligatorisk lisens begynte i 1952, og handlingen ble innlemmet i Michigan Public Health Code (MPHC) i 1978.

Oppsummering

Michigan Licensed Praktisk Nurses Association etikkregler dekker 10 generelle prinsipper. Store krav til praksis etter sykepleiere inkluderer møte den grunnleggende forpliktelse til å spare liv og forebygge sykdom, opprettholde pasientens konfidensialitet, bor à jour med endringer i yrket, og å fremme og beskytte den "fysiske, mentale, emosjonelle og åndelige helse" av pasienter og deres familier.

Disiplinærtiltak

Brudd på etiske regler, lovpålagte plikter eller administrative regler kan føre til sensur, offentlig reprimande, plassering på prøvetid eller tilbakekall av en sykepleier lisens av Bureau of Health Professions.

Typene Shift-Endre rapporter som brukes av sykepleiere

Typene Shift-Endre rapporter som brukes av sykepleiere


Shift endrings rapporter tillate off pågå sykepleier til å kommunisere med den kommende sykepleier om pasientens sak. Passerer kvalitetsinformasjon fra ett skift til neste fremmer pasientsikkerhet og forbedrer kontinuitet i omsorgen. Tapede (eller skrevet) rapporter og muntlige rapporter er tradisjonelle metoder for utveksling av data under vaktskifte, mens nattbord rapportene er en ny trend.

Tapede (eller skriftlig) Reports

Med tapede eller skriftlige rapporter, registrerer off pågå sykepleier pasientinformasjonen på lydbånd eller skriver det ned på papiret for lindring sykepleier. Hun returnerer deretter å ta vare på sine pasienter. Den kommende sykepleier enten lytter til eller leser rapporten når hun kommer på enheten. Helsesentre kan eller ikke kan ha retningslinjer om hvilken informasjon som skal inkluderes i rapporten. Uten retningslinjer, er kvaliteten på rapportene inkonsekvent fra en sykepleier til den neste. Informasjon kan være overflødig eller irrelevant. Fordi de to skift ikke møtes ansikt til ansikt, er den kommende sykepleier klarer å stille spørsmål om pasienten med mindre hun ser aktivt for off-going sykepleier. Viktige detaljer kan mangle fra rapporten, spesielt hvis off pågå sykepleier var ekstremt opptatt.

Verbale rapporter

Med verbale rapporter, den kommende sykepleier først familiarizes seg med pasienten ved å se over Kardex. Kardex er et kort som viser grunnleggende informasjon som navn, alder og diagnose. Under rapport, off pågå sykepleier snakker om pasienten, mens den kommende sykepleier skriver ned relevante data og stiller spørsmål ved behov. Verbale rapporter kan vare alt fra 30 minutter til 1 time. De mangler ofte struktur som sykepleiere huske hendelser som skjedde i løpet av sitt skift heller enn å gi viktig informasjon om pasienten. En stor ulempe med verbale rapporter er det tar to sykepleiere bort fra sengen; dermed pasienter kan vente lange perioder på skift for å se en sykepleier.

Nattbord Reports

Nattbord rapporter streber etter å rette opp svakheter ved tradisjonelle metoder ved å inkludere pasienten i prosessen. Off-går sykepleier introduserer den kommende sykepleier til pasienten, og de diskuterer hans plan for omsorg. Ved å være i rommet, lytter pasienten til rapporten, og er i stand til å avklare områder som er forvirrende. Han kan også stille spørsmål om hans omsorg. Individualiserte mål og pasientens utvikling er også inkludert i diskusjonen. Derfor pasienten, off pågå sykepleier og den kommende sykepleier er klar over plan for omsorg. Sengen rapport vanligvis varer flere minutter per pasient. Det fordeler den kommende sykepleier fordi det gjør henne til å møte pasienten og samhandle med ham. Som et resultat, er hun i stand til å identifisere sine behov og prioritere for skiftet. Off-går sykepleier kan også vise den kommende sykepleier hvordan du bruker medisinsk utstyr i rommet. Når skift arbeide sammen ansikt til ansikt, er det et teamarbeid ånd som gjør sykepleierne for å oppnå felles mål.