Digidexo.com

allergitesting titan

Vil Magnetic Madrass Pads påvirke titan hjerte Stents?

Hvis du har hjertetent og du sover på en magnetisk madrass, så har du sannsynligvis bør snakke med legen din om dine søvnvaner. Magnetiske madrassen pads har blitt populært i de siste 40 år eller så, og mange mennesker kreditere dem med alle slags helsemessige fordeler fra lettelser leddgikt smerte til bedre helbredende evner. Imidlertid kan magnetene negativt påvirke en hvilken som helst type metall eller elektromagnetisk medisinsk implantat.

Funksjon

Hjerte stenter blir brukt til rekvisitt åpne arterier som nylig har blitt fjernet under en angioplastikk. De kan slippe medisiner over tid for å hjelpe blodårene og hjertefunksjonen mer effektivt og leges raskere. Stenter fungerer som et stillas for arteriene å støtte dem.
Magnetiske madrassen pads inneholder magneter som er sydd inn i polstring. Folk som bruker disse madrasser tror at de kan hjelpe med alt fra epilepsi til nikotinavhengighet. Men disse hypotesene har ikke blitt bevist. Fordi stenter er laget av metall og madrassen er fylt med magneter, er det en bekymring for mange leger og pasienter som sover på magnetiske madrasser kan forstyrre med plassering og langsiktig funksjon av stenter.

Betydning

Titan hjerte stenter er faktisk ikke laget av titan. De er laget av rustfritt stål og belagt med titanium for å hindre at kroppens immunforsvar fra å angripe stentene. Fordi metallet under titan er i rustfritt stål, som er moderat tiltrukket av magneter, kan din magnetisk madrass være i samspill med "titan" stenter.

Betraktninger

Det er flere ting du bør vurdere når du bestemmer om du bør prøve magnetterapi og du har stenter. Stenter og magneter ikke medfører de samme problemer som, for eksempel, pacemakere og magneter gjøre fordi de ikke er elektromagnetisk, og titan stenter er belagt med titan, som leksjoner den magnetiske trekk videre, men de fremdeles kan påvirkes av tilstedeværelsen av sterk magneter. Spesielt siden du skal sove på madrassen i lengre perioder av gangen, du sannsynligvis bør unngå magnetiske madrasser og søke andre mer lokaliserte metoder for magnetisk terapi.

Misforståelse

Mange tror at magneter tiltrekker alle metaller. I virkeligheten magneter er ikke attraktive for alle metaller og titan er en av de minst tiltrukket av magneter. Imidlertid er rustfritt stål trukket mye sterkere, og siden dine stenter er sannsynligvis bare belagt med titanium, de fortsatt kan oppleve noen betydelig kraft. Men hvis du hadde på seg en magnetisk armbånd, for eksempel, i stedet for å utsette hele kroppen til mange sterke magneter, så du kan ikke utsette dine stenter til samme type stress.

Effekter

I det lange løp vil sove på en magnetisk madrass definitivt påvirke titan hjerte stenter; det er bare et spørsmål om hvor mye dine handlinger påvirker dem. Du kan få dem til å fungere mindre effektivt, noe som ville føre til at blodårene dine til å være mer sannsynlig å tette mye raskere. På den annen side, kan du faktisk ende opp med en stent som ble delvis forskyves, noe som kan nødvendiggjøre mer kirurgi.

Advarsel

Hvis du har noen form for metall implantat i det hele tatt, selv om det er bare skruer i kneet, sjekk med legen din før du starter noen form for magnetisk terapi. Ikke bare kan konstant eksponering for magneter deaktivere enkelte typer metall enheter, kan det også føre til alvorlig skade deg i prosessen om magnetene føre til at metallet å skifte. I noen tilfeller, for eksempel titan hjerte stenter, kan du fortsatt være i stand til å prøve noen typer magnetisk terapi, men det vil trolig være svært spesifikke retningslinjer om styrken på magnetene og varigheten av eksponeringen.

Titan Drill Bit bruksområder

Titan Drill Bit bruksområder


En borkrone er en spiss, gjenget, utskiftbar del av en maskin som brukes til boring. En titan borkrone er en borkrone som er laget med et belegg av titan. Titan er et element som er lav i tetthet, skinnende hvite, sterkt og meget motstandsdyktig mot korrosjon. Dette gjør den til en perfekt metall for å lage borekroner. Titanium høy temperatur stabilitet bidrar også til å gjøre det en foretrukket komponent for en god kvalitet boreutstyr.

Vanlige bruksområder

En titan borkronen har høy overflatehardhet og er egnet for å skjære gjennom forskjellige materialtyper. Det er først og fremst brukes som en klippe og kjedelig verktøy. Titan kroner brukes overalt hvor det er nødvendig for å redusere varmen og friksjonen mellom materialer, som de ikke er svært slipende på målmaterialet. De brukes også for gjentatt kraftig boring i myke materialer som tre og plast. Titan borkroner også finne anvendelse ved boring gjennom mykt støpejern, karbonlegering og rustfritt stål.

Industriell bruk

På grunn av sin styrke, er titan borekroner brukt mye i tunge industrielle prosesser, som de siste ca seks til sju ganger lenger enn noen normale svart oksid borekroner. De har også overlegen kanten oppbevaring. Også på grunn av det faktum at de er minst påvirket av fuktighet, er deres generelle levetid økes med en faktor på tre eller flere ganger i forhold til kobolt-borkroner. Så, de vise seg nyttig i anleggsområder som møter konstant nedbør.

Step-Trykk Drill Bits

Et skritt-tap drill bit er en type titan drill bit som opprinnelig ble utviklet for å utføre reparasjoner i en romferge. Det reduserer i betydelig grad den fysiske anstrengelse ved å eliminere behovet for å anvende aksial kraft kontinuerlig. Ved å ikke gripe arbeidsstykket, reduserer det risikoen for arbeidsstykket fra å bli revet som følge av å spinne i operatørens hender. Det hjelper operatører jobbe raskt og produktivt uten å måtte endre borekroner eller dunk når du borer hull i ulike størrelser. Kort sagt, kan det bore vertikalt orientert hull sammen med sin nytte i repeterende, overhead boring.

Medisinske anvendelser

Titan-belagte borkroner er mye brukt av forskjellige medisinske personell fra tannleger for å rekonstruktiv kirurgi, for en rekke medisinske anvendelser. Tannleger bruker spesial podet borekroner som er fint i skjemaet for rotfyllinger virksomhet sammen med en myk gass utløsermekanisme for å produsere kanalen. Hvor operasjoner er utført på pasienter som har lidd av flere frakturer, er ved bruk av titantråder og -staver satt på plass mellom benfragmentene etter en nøyaktig boreprosedyren utføres.

I et nøtteskall, kan anvendelser av titan borekroner realiseres over et bredt faglig område. Deres bruk i hverdagen reparasjon er like uunnværlig som den rollen de spiller i super-spesialiserte områder av plass og luftfartsindustrien og Medicare bransjen.

Instruks for Titan Safety Harness

Titan sikkerhetsseler er produsert med slitesterk og lett webbing som er behagelig og gir større bevegelsesområdet mens iført dem. De er fullt justerbar for å passe en rekke kropps former og størrelser, og har en rygg stropp som hindrer rulle ut i løpet av et fall. Titan sikkerhetsseler må brukes riktig for å unngå skade eller død ved et fall.

Bruksanvisning

•  Inspiser alle spennene for sikre tilkoblinger før du bruker sele.

•  Hold i D-ringen på baksiden av selen og riste for å tillate at stroppene for å falle på plass.

Slipp spennene på brystet, midje og benstropper hvis de er spent.

Slå selen slik at fronten D-ring er mot deg og holde skulderstroppene med begge hender under front D-ring.

Plasser hodet gjennom sentrum av selen mellom foran og bak D-ringer.

Slå selen slik at fronten D-ring er plassert i front.

Skyv stroppene over skuldrene slik at baksiden D-ring sitter i midten av ryggen mellom skulderbladene.

Spenne brystremmen og plasser den i midten område av brystet - 6 til 8 inches under din luftrør men over brystbenet. Sett spenne som har midtlinjen under torget linken og dreie senterlinjen slik at kantene på linje med sporene på torget link.

Trekk midtlinjen hele veien gjennom torget linken og la den falle på toppen av plassen link. På brystbeltet bare, youâ € ™ ll må også skyve stiv keeper opp å spenne den for å redusere web skli inn i spennen.

Trekk den løse enden av stroppene for å stramme skulderstroppene slik at de er stram og dona € ™ t haug eller sag hvor som helst.

Trekk venstre ben stropp mellom bena og spenne. Gjør det samme for høyre ben stropp.

Spenne midjen stroppen hvis sele har en. Det bør være tett, men ikke ubehagelig.

Stram webbing slik at selen sitter godt, men gjør at du hele spekteret av bevegelse. Den løse enden av webbing blir brukt til å justere sele og bør alltid være plassert utenfor selen.

Skyv ekstra stropp gjennom de elastiske løkkene.

Om allergitesting hos barn

Tjue prosent av amerikanerne lider av allergi, inkludert allergisk astma. Det er én av fem voksne og barn. Åtte prosent av barn yngre enn 6 vil ha en matallergi. Det finnes forskjellige typer allergier, så peke ut årsaken hos barn vil ofte kreve testing for spesifikke allergener. Det er noen effektive og nøyaktige tester som kan utføres, avhengig av hva som er best for barnet.

Generelle Evalueringer

Før et barn blir testet for allergener, individuelle og slektshistorier med allergi og astma vil bli tatt hensyn til. En evaluering av barnet og familiens historie vil skille ut mulige allergener som skal testes. Visse generelle tester vil da bli tatt for å avgjøre om barnet opplever reaksjoner på allergener. Disse testene inkluderer en fysisk undersøkelse for å identifisere tegn på allergi og tester for å fastslå følsomhet for visse allergener.

Hudtest

En av de mer vanlige tester for allergener hos barn er hudtest. Huden testen er 90 prosent nøyaktig, og er også den minst kostbare og tidkrevende. Huden testen utføres med et enkelt stikk av en nål på et barns arm eller tilbake. En genet er satt inn i huden for å bestemme om barnet er følsom. Hvis barnet er allergisk, bør en rød, kløende bump vises innen 15 minutter. Størrelsen av brak bestemmer graden av følsomhet. Dersom kulen er stort, så barnet er mer følsomt overfor allergenet. Før du tar denne testen, bør barn unngå eventuelle medisiner, for eksempel antihistaminer.

Blood Test

Som hudtest, er blodprøven meget nøyaktig, og er også et alternativ til barn som kan være urolig om å ta hudtest. Den blodprøve, eller RAST (radioallergosorbent test), skjer gjennom bruk av radioaktive markører eller enzym som vil identifisere tegn på IgE-antistoffer eller allergener hos barnet.

Eliminasjonsdiett

Hvis et barn har en mulig matallergi, så visse matvarer, som melk, hvete eller peanøtter, er eliminert i barnets kosthold for å skille ut en bestemt årsak. Barnet overvåkes for fire til sju dager å fastslå om det er en nedgang i hennes allergiske reaksjoner. Hvis det ikke er noen tegn til endring, blir deretter flere matvarer elimineres før det er en positiv reaksjon i barnets helse. Denne type test er alltid vanskelig å utføre på grunn av barnets kostvaner og smak, og også på grunn av vanskelighetene med å peke ut allergener som finnes i pakket eller bearbeidet mat. Mange av disse allergener er ofte funnet i skjulte ingredienser, derfor gjør det vanskelig å bestemme hva som er den nøyaktige årsak til allergiske reaksjoner.

Andre tester

Det er andre tester som kan utføres på barn, men de anses uprøvd og ineffektiv. Hvis en lege antyder noen av disse testene, så det er alltid best å oppsøke en ny mening. Disse testene inkluderer: cytotoksisitet blodprøve; elektroakupunktur biofeedback; urin autoinjection; hud titrering; sublingual provoserende testing; candidiasis allergi teori; og basofile histaminfrigjøring.

Epileptiske dietter

Epileptiske dietter


Epilepsi er en nevrologisk lidelse preget av gjentatte anfall. Om lag 2,5 millioner voksne og barn er berørt av epilepsi, mens nesten 10 prosent av amerikanerne vil oppleve et anfall på et tidspunkt i livet. Mange mennesker med epilepsi opplever at medisiner reduserer hyppigheten av sine anfall, men noen mennesker bruker dietter eller andre behandlinger for å hjelpe så godt.

Ketogen diett

Ketogen diett ble utviklet på 1920-tallet og er foreskrevet for noen barn som opplever anfall som ikke er tilstrekkelig kontrollert av medisiner. Denne dietten består av omtrent 90 prosent fett med små mengder av proteiner og meget begrensede mengder av karbohydrater. Barn som er på ketogen diett må overvåkes av en lege siden kostholdet er svært strenge og må følges nøyaktig. Ifølge University of Maryland, har studier vist at om lag 10 til 30 prosent av barn opplever færre anfall mens følgende ketogen diett; ca 40 til 50 prosent av de som er på diett synes det er for vanskelig å vedlikeholde og stoppe etter seks måneder.

Modifisert Atkins Diet

På grunn av begrensningene til ketogen diett er det ikke vanligvis foreskrevet for voksne. Men ifølge en Johns Hopkins pressemelding, kan en modifisert versjon av Atkins dietten bidra til å redusere forekomsten av anfall hos noen mennesker. Denne dietten må fortsatt overvåkes av en lege, men det er mindre restriktive og lettere å følge enn ketogen diett. Det krever fortsatt pasienter å konsumere en diett i stor grad basert på fett med begrensede karbohydrater, men det krever ikke de samme restriksjoner på proteiner og væske.

Allergier

Matallergier kan bringe på beslag i noen barn og voksne. Ta en allergitest hvis du merker at du eller barnet ditt har beslag på et bestemt tidspunkt på dagen eller etter å ha spist en bestemt mat. Seizure utløser for noen mennesker inkluderer rødt fargestoff, kunstige søtstoffer eller andre tilsetningsstoffer. Hvis du mistenker at dette er sant i ditt tilfelle bør du oppsøke legen din for allergitesting og andre råd.

Forsiktighetsregler

Hvis du eller barnet ditt har opplevd anfall eller blitt diagnostisert med epilepsi er det viktig at du rådfører deg med legen din før du gjør noen endringer i kostholdet. Mens noen dietter kan redusere forekomsten av epileptiske anfall enkelte medisiner kan også hjelpe. En kombinasjon av medisiner og kosttilskudd endringer kan bringe positiv forbedring for mennesker med epilepsi, men eventuelle endringer må skje under tilsyn av lege. Ikke endre kostholdet eller slutte å ta medisinen uten først å snakke med legen din.

DIY Ionizer

DIY Ionizer


Hjemme vann ionizers kan koste opptil flere tusen dollar, som 2011. Maskinene ionisere partikler i vannet og skille det i to bekker, ett mer basisk for å drikke og en annen surere for rengjøring eller disposisjon. Vannet, i seg selv, ikke kan bli ionisert; Snarere er mineraler i vann ionisert. Mens kjepphest bøker har oppstått som gjør forbløffende krav om fordelene ved å drikke ionisert alkalisk vann, har ingen anerkjente vitenskapelig eller statlig organisasjon godkjent disse påstandene. Det beste som kan objektivt si er at det er ingen kjent skade fra å bruke ionisert vann. Hvis du liker smaken av det, kan du lage din egen enkle ioniser hjemme.

DIY Ionizer

Plasser PVC-rør mot sentrum av den ene siden av en av plastbeholdere. Bruk markør for å spore rundt omkretsen av røret på beholderen. Sett beholderen oppreist, og deretter bruke linjal for å måle avstanden opp til sentrum av sirkelen du spores på beholderen. Plasser en prikk i midten av den sirkelen med markøren.

Sett den andre beholder flat, deretter måle opp en lik avstand på en av sidene og plassere en prikk i midten av den. Bruk at dot for å sentrere PVC-rør på at beholderen og igjen spor rundt omkretsen til beholderen. Det er viktig at hullene blir senere skåret inn i hver av beholderne speiler hverandre nøyaktig når de er satt ved siden av hverandre.

Sett på semsket skinn inn til sentrum av PVC-rør. Klipp og greier det så det fyller innsiden av røret. Sett den til side.

Skjær hull på innsiden av linjene i sirklene du har tegnet på hver container. Sett PVC-rør inn i hullene i de to beholdere, slik at den fester dem sammen. Caulk rundt PVC-rør på utsiden av begge beholdere.

Kle av nok isolasjon fra to lengder av elektrisk ledning, slik at du kan pakke bare wire rundt hver titan elektrode. Fest ledningen til elektrodene med elektrisk tape, så bruker båndet til å danne ny isolasjon på utildekket ledning som kommer fra elektroden til du kommer til isolasjon av wire. Den andre enden av hver ledning med en ende av hver av klemmene.

Sett nok vann i hver container, slik at du kan sette en elektrode i hver side uten at det blir helt nedsenket. Koble den andre enden av klemmene til adapteren og slå på strømmen. Dette begynner ionisering prosessen.

•  Vent i minst to timer for å fullføre ionisering. Vannet i en av beholderne vil være særlig mørkere enn den andre. Den mørkere vann er det mer sure og kan brukes til rengjøring eller kasseres. Den klarere vann er mer basisk og kan brukes som drikkevann.

Hint

  • Du kan bruke større containere og større PVC-rør hvis du velger. Forstørring av oppsettet vil øke tiden det tar å fullføre ionisering prosessen. Du kan visuelt kontrollere fremdriften ved å se på vannet i en av beholderne for å få merkbart mørkere enn i den andre.
  • Aldri la krokodilleklemmer komme i vannet. Har alltid nok ledning isolert og tapet slik at ingen utsettes ledning berører vannet.

Hva fører til en kronisk tett nese?

Hva fører til en kronisk tett nese?


En tett nese kan være et irritasjonsmoment når du har forkjølelse eller influensa, men når drypp og sniffing ser ikke ut til å forsvinne, kan det være en annen underliggende årsak. Finne årsaken til tett nese er første skritt i å finne lettelse.

Høysnue

Høysnue er trolig en av de vanligste årsakene til en kronisk tett nese. Det er den vanligste allergien at mange mennesker får under visse tider av året når pollen teller i luften er spesielt høy. Tilbringe mye tid utendørs og sove med åpne vinduer kan bidra til problemet. Mange foreskrevet og over-the-counter medisiner er tilgjengelig som kan lette symptomer.

Andre Allergier

I mange mennesker, enkle allergier har skylden for en kronisk tett nese. Dette er ofte problemet når allergier kjøre i familien. Situasjonen kan bli verre om vinteren, når mer tid tilbringes innendørs rundt kjæledyr og støv. Allergi kan også føre til forkjølelse å vare lenger og være mer alvorlig, og de øker sjansene for en kald snu til en bihulebetennelse. Det er mange allergitester tilgjengelige for å bestemme hva slags allergi pasienten har. Resultatene av testen kan hjelpe legen anbefale et kurs i behandling, enten det er et medikament eller eliminering av irriterende.

Røyking

Sigarettrøyk er ofte den skyldige i en kronisk rennende nese. Personen med problemet ikke engang nødvendigvis å være røyker. Folk som bor i samme hus som en røyker er utsatt for passiv røyking og kan høste konsekvensene. Passiv røyking er spesielt skadelig for barn, som har underutviklet nesegangene er lett tett og irritert. Den beste måten å unngå tett nese på grunn av passiv røyking er å begrense røyking til utendørs.

Bihulebetennelse

Kronisk bihulebetennelse er en tilstand der sinus ubehag og irritasjon varer i lange perioder av gangen på grunn av bakterie-og soppinfeksjoner og andre årsaker. En bakterieinfeksjon er mye mer vanlig, og kan vanligvis behandles med antibiotika.

Nasal Polypper

Nesepolypper er små godartede vekster vev inne i nesehulen. De kan vokse i klynger og forårsake en myriade av irriterende helseproblemer som hodepine, snorking, pusteproblemer og kronisk stuffiness. Denne tilstanden i mer vanlig hos voksne over 40 år og kan være ledsaget av andre forhold som søvnapné, cystisk fibrose, bihulebetennelse og astma.

Airborne Fungus

Hirohito Kita, MD, av Mayo Clinic gjennomført en studie for å teste effekten av luftbåren sopp på mennesker med kronisk nasal stuffiness. Resultatene av studien fant at visse folks immunforsvar reagerte negativt på soppen. Disse menneskene var de som viste nasal stuffiness. Nitti prosent av deltakerne i studien viste et bestemt svar på en sopp som heter Alternaria. En annen sopp som heter cladosporium forårsaket lignende svar. Disse typer sopp er funnet over hele USA, og kan være en viktig årsak i mange pasienter med uforklarlig kronisk stuffiness. Denne oppdagelsen kan hjelpe forskere med å finne en behandling for problemet.

Behandling for ansikts Blushing

Ansikts rødmende er ikke bare et lite problem når noen blir litt flau. Det kan være en alvorlig medisinsk tilstand. Heldigvis er det flere behandlinger, medisinske og at-home, som kan redusere forekomsten av ansikts rødmende eller hindre at det skjer.

Om Facial Rødming

Rødming er et vanlig problem som berører mange mennesker. Imidlertid kan dette problemet bli svært alvorlig, påvirker livene til dem som lider av det. Ifølge Hyperhidrosis.org, "erythrophobia er en plutselig rød i ansiktet som oppstår spontant eller som svar på stressende stimuli." Ansikts rødmende eller Denne rødhet i huden kan også spre seg til andre deler av det øvre legeme. Hyperhidrosis.org sier ansikts rødmende kan være helt uforutsigbart: ". Facial rødmende er forårsaket av overaktivitet av det sympatiske nervesystemet Dette er en del av ufrivillig sentralnervesystemet Derfor er det ikke mulig å kontrollere eller stoppe det frivillig.». Det er imidlertid noen behandlinger og rettsmidler for å bidra til å redusere ansikts rødmende.

Medisinske behandlinger

Ifølge Hyperhidrosis.org, er best for dem som lider av ufrivillig rødmende kirurgisk behandling med sympatektomi. Under operasjonen, "det sympatiske nervene er ... funnet i brysthulen og er enten kuttet, klemmes eller reseksjon." Ifølge nettstedet, under klem kirurgi lege vil klemme den spesifikke nerve (r) med en titan klipp for å "forstyrre nervesignaler", men ikke ødelegge dem. Derfor, i fremtiden, klippet kan fjernes og nervene kan rekonstrueres.

Under klippe kirurgi, er nervene helt kuttet bort. Selv om dette kan hjelpe med ansikts rødmende, nettsiden heter det at "Ulempen med denne metoden er at det er ekstremt vanskelig å rekonstruere de sympatiske nerver i fremtiden."

Fordi ansikts rødmende er ikke bare et fysisk problem, men også en psykologisk en, er det behandlinger tilgjengelig. Ifølge BetterHealth.vic.gov, er kognitiv atferdsterapi (CBT) en fin måte å behandle rødmende. "Denne behandlingen tar sikte på å hjelpe folk endre måten de tenker, føler og oppfører seg i sosiale situasjoner," derfor å skape en roligere atmosfære for den lidende.

Det finnes også en rekke medisiner som er tilgjengelige for ansikts rouge, for eksempel: angst medisiner, betablokkere og klonidin. Ifølge nettstedet: "Angst medisiner ... kan bidra til å roe personen og redusere hyppigheten eller alvorlighetsgraden av rødmende, betablokkere ... kan bidra til å administrere noen av symptomene på angst, som rødmende og hjertebank Klonidin.. ..er noen ganger brukt til å behandle ukontrollerbar ansikts rødmende. Den fungerer ved å endre kroppens reaksjon på naturlig forekommende kjemikalier, for eksempel noradrenalin, som styrer dilatasjon og innsnevring av blodårene. "

At-hjem behandlinger

Det finnes en rekke at-home behandlinger for ansikts rødming som er enkel og billig. Ifølge "Doctors Book of Home Rettsmidler II," suge på isbiter i et øyeblikk av ansikts rødmende vil hjelpe fordi "holder is chips i munnen provoserer en varmemotstridende svar." Hold deg unna ansikt produkter / vasker som inneholder sterke kjemikalier som kan irritere huden. Dessuten vil huden rødmende økninger i kaldt vær, så å sette på litt vaselin på vinteren også hindre ansikts rødmende. Og under øyeblikk av alvorlige ansikts rødmende, antyder Betterhealth.vic.gov pusteteknikker, siden "mange av symptomene på angst er utløst av hyperventilering (rask, grunne pust), som tapper blod av karbondioksid. Langsomme, dype åndedrag kan redusere engstelige følelser "og redusere ansikts rødmende.

Lunge problemer som forårsaker brystsmerter

Lungeproblemer og brystsmerter er ganske vanlig og kan variere fra mindre til alvorlig. Finne årsaken til lunge tilstand er viktig for din generelle helse. Lungeproblemer som forårsaker brystsmerter kan være vanskelig å leve med, særlig hvis smertene er alvorlig. Heldigvis finnes det mange forskjellige behandlinger for det spesielle problemet du kanskje har. Imidlertid bør identifikasjon av den nøyaktige problemet overlates til en lege.

Årsaker

Noen årsaker til brystsmerter, for eksempel brystet lunger fra en forkjølelse eller bronkitt, eller pleuritt kan behandles uten å bli innlagt på sykehus. Men mer alvorlige tilfeller som lungebetennelse, bør en blodpropp i lungene eller lungekreft motta akutt behandling og kan kreve sykehusinnleggelse. Astma kan også forårsake smerter i brystet, og kan være en mer kronisk tilstand.

Identifikasjon

Identifikasjon av lungeproblemer som forårsaker smertene dine kan gjøres på en rekke måter. En lege kan være lurt å utføre blodprøver for å se etter sykdom eller infeksjoner. En brystet X-ray kan være nødvendig. En lege kan være lurt å ta en nærmere titt på lungene gjennom en CT eller MR. I noen tilfeller, for eksempel diagnose av lungekreft, kirurgi kan være nødvendig for en biopsi eller for å fjerne kreftsvulster. Dersom betingelsen er antatt å være forårsaket av astma, så allergitester kan bli utført for å bestemme den nøyaktige irriterende.

Forebygging

Ifølge Mayo Clinic, kan forebygge lungeproblemer som til slutt forårsaker brystsmerter gjøres ved ikke å røyke, å følge et sunt kosthold og trening. Denne type forebygging kan brukes for å redusere risikoen for lungekreft og lungesykdom. I tillegg, spise riktig, trene og få nok hvile kan holde immunforsvaret på et sunt nivå og hjelpe deg å avverge infeksjoner som lungebetennelse som kan føre til lungeproblemer og brystsmerter. I tilfelle av astma, hvis avtrekkeren er kjent kan unngå irritasjonsmoment som forårsaker allergi er best forebygging.

Behandling

Behandlingen for lungeproblemer og brystsmerte, vil avhenge av årsaken til tilstanden. Hvis årsaken er en infeksjon eller en kiste kaldt, kan ta antibiotika være nok. Mer alvorlige infeksjoner som lungebetennelse eller stafylokokker kan trenge mer presis behandling med intravenøs antibiotika og kan kreve et sykehusopphold. Astma pasienter kan ha behov for å ta pågående medisiner eller bruke inhalatorer å redusere tetthet i brystet som forårsaker brystsmerter. Hvis årsaken er lungekreft, kirurgisk inngrep, stråling eller kjemoterapi, kan være nødvendig.

Advarsel

Alle bør ta brystsmerter på alvor og få det sjekket ut av lege. I de fleste tilfeller, kan brystsmerter være liten. Men i noen tilfeller er det et tegn på flere vesentlige problemer som for eksempel lunge-kreft, lunge-emboli, aneurisme pulmonal eller en alvorlig infeksjon slik som lungebetennelse. Selv astma kan være dødelig hvis det ender opp med å kutte av luftveiene. I disse tilfellene, søker rask medisinsk hjelp er avgjørende for å overleve.

Hva gjør Høy IgE Mean?

Hva gjør Høy IgE Mean?


IgE, også kjent som Immunoglobulin E, er et antistoff celle utgitt av immunsystemet når en allergisk reaksjon finner sted enten gjennom mat eller inhalerte partikler. The IgE-tall indikerer allergier kan være til stede.

Test

Resultatene av en IgE test indikerer i hvilken grad kroppen reagerer på ulike typer matvarer eller partikler og andre allergier. En lav score betyr ikke nødvendigvis indikerer en maten er trygg, og en høy eller middels poengsum indikerer bekymring.

Umiddelbar Overfølsomhet

IgE-reaksjoner på allergi oppstår raskt - hvor som helst mellom minutter eller timer etter allergen kommer inn i systemet. IgE-reaksjoner er vanligvis lett å oppdage på grunn av deres raske reaksjon.

For Life

IgE reaksjoner på allergi er vanlig botemiddel og vil forbli i pasienten for livet. De primært påvirker huden, lungene, og fordøyelseskanalen.

Inhalant Allergi

Alle Inhalant allergi er IgE-reaksjoner. Inhalant allergi er også vanskelig å oppdage uten spesifikt å teste for dem. Vanlige Inhalant allergi er pollen, dyr dander, støvmidd og muggsopp.

Ingen reaksjon

Foods ikke spist to eller tre uker før en allergitest kan ikke fremkalle en reaksjon, fordi det ikke er noen allergener for å reagere på. IgE test er heller ikke ufeilbarlig - det er bare en "snap shot" av en persons allergier og reaksjoner.

Alvorlig astma hos barn

Astma påvirker om lag 5 millioner barn i USA. Av disse nesten 200.000 ender opp på sykehuset, trenger inkubasjon og mekanisk ventilasjon. Disse er de mest alvorlige tilfeller av astma, og mens tallene kan være skummelt, de er bedre for hvert år som nye medisiner og testing bidrar til å identifisere og behandle alvorlig astma hos barn.

Symptomer

De vanligste symptomene på astma hos barn er hoste, tetthet i brystet eller smerter, kortpustethet, piping, og i mer alvorlige tilfeller, oppkast som ikke er knyttet til noen annen sykdom.

Tester

De vanligste testene er PEF (peak expiratory flow), som måler hvor fort barnet ditt puster, spirometri, som bare brukes i barn 5 eller eldre, og viser både hvor fort barnet ditt puster og hvor mye luft flyttes når hun puster, en røntgenundersøkelse. Allergitester kan utføres dersom legen mistenker at allergi kan være å klandre.

Risikofaktorer

Vanlige risikofaktorer for astma er allergi, fedme, tobakksrøyk, arvelighet, lav fødselsvekt og bor i et område med alvorlig luftforurensning. Hvis mor har astma, er sjansene for at barnet har alvorlig astma som varer utover barndommen øker.

Ledelsen

Formålet med astmamedisiner i et barn med alvorlig astma er å hjelpe barnet leve et normalt liv, inkludert sove, læring og lek.

Behandling

Behandling vil generelt inkludere en topp strømningsmåler (for å måle den enkle puste for barn), en pumpe (også kalt en oppmålt-dose inhalator), tørrpulverinhalatorer, en forstøver (for å levere legemidlet i en tåke) og orale legemidler ( slik som piller og tabletter).

Rednings Medisiner

Korttidsvirkende bronkodilatorer blir ofte kalt "rednings medisiner" fordi de er tatt under et astmaanfall for å stoppe symptomene i løpet av minutter. De er vanligvis levert gjennom en oppmålt-dose inhalator. Den vanligste er abuterol; Men pibuterol og Levalbuterol er også tilgjengelig.

Long-Term Treatment

Det er fem hovedtyper av legemidler som brukes i langtidsbehandling: kortikosteroider som bidrar til å redusere betennelse, for eksempel flutikason, Mometasone, triamcinolon, budesonid, flunisolide, og beklometason; kombinasjons inhalatorer som inneholder langtidsvirkende bronkodilatorer og inhalasjonssteroider; cromolyn som bidrar til å forebygge astma angrep; teofyllin, en form for bronkodilator; og leukotriene modifikatorer, som montelukast og zafirlukast.

Teknisk Informasjon om Quickie Rullestoler

Quickie rullestoler tilby rullestolbrukere en rekke stoltyper, deler og tilbehør til et bredt spekter av priser. Teknisk informasjon og spesifikasjoner variere fra stol til stol.

Quickie rullestol Typer

Quickie gjør disse rullestol typer: bariatric, standard, lett, pediatriske, strøm, ultralette, titan, sport, tilt-evne og hvile-evne. Den vekt og høyde-standarden for hver stoltype, så vel som de som er basert på brukernes behov, varierer enormt. Quickie representanter eller forhandlere medisinsk utstyr skal kunne gi anbefalinger på et sak-til-sak basis.

Quickie rullestol deler og tilbehør

Akkurat som rullestoltypene varierer, rullestol deler varierer fra rullestol type og modell, men inkluderer hodestøtter, sitteputer, fotstøtter og alt i mellom. Deler som trengs for rullestoler er spesifikke for en brukernes behov. Quickie rullestol tilbehør inkluderer bremsene og bremse utvidelser. Du kan også kjøpe rullestol hansker, drikkeholdere og annet tilbehør gjennom ulike selskaper, for eksempel forhandlere medisinsk utstyr.

The Price of Quickie Rullestoler

Quickie rullestol prisene varierer fra hundrevis til tusenvis av dollar. Det avhenger av hvilken type, modell, deler og tilbehør en bruker trenger, og om stolene er ny eller brukt, samt kjøpsstedet.

Fundamentals of Sonography

Fundamentals of Sonography


Foreldre-å-være ofte har et bilde som for dem er den mest dyrebare i hele sin samling. Selv om dette bildet er en enkel svart-hvitt kornete bilde, til foreldre, er det perfekt, for uskarpt bilde i det bildet er det første bildet av sin nye baby, tatt mens barnet er fortsatt inne i mors liv. Dette bildet er laget under en prosedyre kalt en sonogram, eller, i sin mer vanlig betegnelse, en ultralydundersøkelse. Sonografi anvendes i andre medisinske diagnostiske prosedyrer.

Hva sonography Is

Ifølge Merck Manual, sonografi, eller ultralyd, er en metode hvorved en trenet tekniker benytter høyfrekvent lyd eller ultralyd, bølger for å lage bilder av indre organer eller av blodstrømmen eller kroppslige vev. Denne prosedyren kalles ofte en sonogram eller en ultralydundersøkelse, og profesjonell som utfører prosedyren er en sonographer.

Hvordan sonography Works

Utralydoperatøren bruker et instrument som kalles en svinger som konverterer elektrisk strøm til lydbølger. Lydbølgene i sin tur spretter av organer og vev i kroppen, som er reflektert tilbake til svingeren. Svingeren sender de reflekterte bølgene tilbake til en datamaskin, som omdanner de elektriske signalene til mønster eller bilde. Utralydoperatøren viser deretter vanligvis dette bildet på en skjerm, og lagrer det på film eller lagrer den som en digital databilde. Prosedyren bruker ikke røntgen, og det regnes som trygt og helt smertefri.

Sonography under graviditeten

Sonography er en ofte brukt prosedyre under graviditet. Din fødselslege vil vanligvis bestille din første ultralyd når du er mellom 16 og 20 uker gravid, men hvis legen mistenker et problem, kan du ha ett så tidlig som fire eller fem uker. Under midpregnancy ultralyd, får du din første glimt av babyen. Ultralyd vil indikere hjerterytme, alder, beliggenhet, antall og selv kjønnet på babyen din, og leger bruker den til å diagnostisere misdannelser eller potensielle helseproblemer i fosteret. Det gir også et glimt av morkaken, livmor og andre bekken organer. Ultralyden forteller fødselslege hvis svangerskapet og barnet utvikler seg normalt. Det er smertefri og ikke-invasiv. Du bør fortelle sonographer hvis du ikke ønsker å vite barnets kjønn.

Sonography For andre medisinske bruksområder

I dag er sonography ofte brukt til andre diagnostiske formål enn bare graviditet. For eksempel, kan legen din bestille en sonogram som følge av en mislykket mammogram å utføre en mer detaljert diagnose. I tillegg, leger noen ganger bestille sonograms å bidra til å oppdage vaskulær sykdom som kan føre til hjerneslag og å oppdage og behandle hjertesykdom eller hjerteinfarkt. En sonogram brukes ofte under prøvetaking prosedyrer for å guide nålen for en biopsi i et organ eller brystet. Sonography er også brukt i øyet og hjernen evalueringer, og legene kan bruke den til å påvise gallestein eller leversykdom.

History of Sonography

Sonography ble først utviklet i praktisk moderne bruk under andre verdenskrig for å hjelpe finne nedsenkede objekter som torpedoer eller bomber. Men sine røtter tilbake til de gamle grekerne, ifølge Beth orenstein i sin artikkel "Ultralyd History" som dukket opp i "Radiologi Today" magazine i 2008 I begynnelsen 6. århundre, filosofen Boethius droppet en liten stein i smult farvann for å sammenligne lydbølgene med andre bølger produsert. Men, som Orenstein bemerker, det var forskernes og leger 'ønske om å se inne i kroppen som førte til Pierre Curie oppdagelse av piezoelectricity i 1877, som historikere kaller den sanne oppdagelsen av ultralydteknologi. Og senkingen av Titanic i 1912, går Orenstein på å si, gjort "folk ønsker å vite hvordan du kan oppdage gjenstander under vann." Men sonography som et verktøy for medisinsk vitenskap ikke skje før 1920 og 1930, da den først ble brukt i fysioterapi for Europas fotballag. Teknologien har økt dramatisk, og i dag tusenvis av sonographers arbeide i feltet rundt om i verden.

Hvordan Design en Mobility Rullestol

Hvordan Design en Mobility Rullestol


Rullestoler kommer i et bredt spekter av design for ulike funksjoner. Disse spenner fra universelle rullestoler som kan brukes av mange mennesker i forskjellige størrelser til egendefinerte rullestoler designet for den enkelte bruker. For noen som er lenket til en rullestol, kan en tilpasset stol stor hjelp enkel mobilitet. Utforme en tilpasset stol innebærer skreddersy stolen til nøyaktige spesifikasjoner til brukeren og hva de vil bruke stolen for.

Hvordan Design en Mobility Rullestol

•  Mål størrelsen av brukerens slått midje, hofter og lengden på sine øvre ben. Dette vil bli brukt til å bestemme setet bredde og setedybden.

Design rammestil at rullestolen skal være. De to hovedtyper av stil er folding eller fast ramme. Den faste ramme Stolen kan ha mange flere rammevariasjoner på grunn av det faktum at det ikke er for mange bevegelige deler eller behovet for å kaste den. I tillegg bestemmer om det materiale som rammen blir konstruert fra. Lette alternativene inkluderer aluminium og titan, med titan blir alternativet dyrere generelt.

design ryggen. På en sammenleggbar rullestol den eneste variasjon i utforming er høyden av ryggen. Høyden på rygg avhenger av hvor mye støtte brukernes behov og om du ønsker å installere kjørehåndtak på stolen. Diskuter dette med rullestolbrukeren. Et fast ramme stolen kan ha enten et stivt eller foldbar ryggstøtte som kan foldes mot setet for transport. Dette er et godt alternativ for de designe en stol for noen som ønsker maksimal uavhengighet.

Design ordning hjulet. Stilen bakhjulene avhenger av hva stolen skal brukes til. For en aktiv rullestolbruker, lette bakhjulene er et foretrukket valg med push-felger være en nøkkel installasjon. For noen med redusert bevegelse av armene, kan motoriserte rullestol hjulene være installert for å hjelpe rullestolbrukeren i å skyve stolen. Høyden på de fremre hjul utvalgte avhenger av hvor aktiv brukeren er. Mindre hjul tillate rullestolen for å bli kastet raskere imidlertid gi mer motstand på røffere terreng. I tillegg bestemme om faste eller luftfylte dekk vil bli brukt. Pneumatisk gir en mer behagelig tur, mens tyngre solide dekk er mer holdbare og ikke utsatt for punkteringer.

Set hvor bremsene vil bli plassert. Et bredt utvalg av bremser er tilgjengelige fra fremtredende seg med store spaker for enkel betjening til under-seat "sakse" bremser som holder bremsene vekk fra hendene under drift. Hvis brukeren kommer til å bli presset i stedet for å styre rullestolen selv da bremsene kan være festet til en ramme på baksiden av stolen, slik at pleieren kan betjene dem raskt og enkelt.

Legg noen ekstra designelementer som armlenene og side-vakter i henhold til brukerens preferanser. Velg møbeltrekk og pute for stolen design.

Om Ikke-allergisk rhinitt hos barn

Hvis barnet ditt ser ut til å hele tiden ha en tett nese, men ikke har allergi, kan hun lide av en nasal lidelse som kalles nonallergic rhinitt (NAR). Ifølge Dr. William E. Berger, professor ved Institutt for pediatri ved University of California, Irvine, ca 1 i 5 personer som lider av rhinitt (neseslimhinnen betennelse) har nonallergic rhinitt. Siden Forskerforbundet er relativt uvanlig hos barn, eliminere andre årsaker til symptomene er legens beste måte å avgjøre en positiv diagnose.

Fakta

Når barnet ditt har nonallergic rhinitt, blodårene i nesen utvide. Denne utvidelsen fyller din lille ens nasal fôr med ekstra væske og blod, som fører til hevelse i nesen som forårsaker symptomene på NAR. Mange foreldre til barn som lider NAR anta sine små er allergisk, men NAR oppstår ikke som følge av en allergisk reaksjon. Selv om mange tilfeller av nonallergic rhinitt hos barn er ikke alvorlig, kan ubehandlet NAR symptomer lar barnet føler seg elendig og kan påvirke sin dag-til-dag liv.

Symptomer

Hvis barnet ditt har nonallergic rhinitt, vil hun vanligvis vise symptomer av og på gjennom hele året. De vanligste symptomene på NAR hos barn er en tett eller rennende nese og postnasal drypp (slim i halsen). Ofte er disse symptomene vare i timer eller dager om gangen, avhengig av alvorlighetsgraden av barnets lidelse. Sjeldnere, kan barnet ditt også vise nasal kløe og nysing. Hvis din lille ens NAR symptomene er alvorlige eller ikke svarer til over-the-counter medisiner for tett nese, bør du vurdere å ta henne med til legen for diagnose og behandling.

Årsaker

Selv om nonallergic rhinitt ikke innebærer en allergisk reaksjon hos barn, kan visse triggere bidra til - eller til og med føre - barnets nasal hevelse, inkludert forandringer i fuktighet sterk lukt temperatur eller og. Ofte plutselige endringer i temperatur eller fuktighet føre membranen barnets nese hovne op; på samme måte, sterke lukter og andre luftbårne irritanter, for eksempel passiv røyking og alvorlig luftforurensning kan føre til Forskerforbundet i barnet ditt. Andre mulige årsaker inkluderer noen medisiner, krydret mat og hormon endringer under puberteten.

Diagnose

Siden symptomene på nonallergic rhinitt er så lik de av allergisk rhinitt og bihuleproblemer, vil ditt barns barnelege vanligvis må først utelukke allergi og sinus problemer som mulige årsaker. Mulige allergitester som legen kan utføre inkluderer en hudtest (små mengder av ulike allergener injiseres under barnets hud for å teste for en reaksjon) og en blodprøve (en lab sjekker barnets blod for nivåene av visse antistoffer som indikerer nærvær av forskjellige allergier). Din lille ens lege kan også bruke spesialisert utstyr for å kontrollere barnets nese for nese unormalt (for eksempel nesepolypper) som kan tyde på bihuleproblemer. Vanligvis kan diagnose ikke bli ferdigstilt før legen eliminerer disse to vanlige årsaker til rhinitt symptomer.

Behandling

Behandling for NAR hos barn varierer avhengig av alvorlighetsgraden av barnets symptomer. Du kan være i stand til å kontrollere milde symptomer ved hjelp av en pære sprøyte for å skylle barnets nese passasjer daglig; faktisk, ifølge Mayo Clinic, denne teknikken (kalt nasal lavage) er en vellykket behandling for Forskerforbundet. Andre vanlige hjem rettsmidler inkluderer bruk en luftfukter og sikre barnet ditt drikker rikelig med vann og blåser nesen regelmessig. Hvis symptomene er alvorlige, vil barnets lege mest sannsynlig foreskrive decongestants eller antihistaminer, ofte i en spray form. The Mayo Clinic sier at over-the-counter muntlig antihistaminer vanligvis ikke kontrollerer NAR symptomer så vel som de gjør allergisk rhinitt symptomer.

Omstendelig barn Symptomer

Omstendelig barn Symptomer


Ifølge MedicinePus hjemmeside, 9 millioner barn lider av astma. Astma kan være en alvorlig tilstand hos barn, siden deres luftpassasjene er mye mindre enn voksne. Barn er mer utsatt for å utvikle astma hvis det er en familiehistorie eller om de lider av hyppige luftveisinfeksjoner.

Identifikasjon

Omstendelig barn, eller astma, er en sykdom som kan påvirke barnets lunger. Det kan føre til at oksygenet i luftveiene til å bevege seg unormalt.

Årsaker

Irriterende stoffer som sigarettrøyk, luftforurensing eller røyk fra brennende vrakrester i miljøet kan føre til et barn å utvikle astma. Andre årsaker er allergener som mugg, pollen, dyrehår fra kjæledyr, mosjon og infeksjoner fra en forkjølelse eller influensa.

Symptomer

En omstendelig barn som lider av astma har symptomer som tungpustethet, hoste, pustevansker og en følelse av trykk i brystet.

Behandling

En lege som har diagnostisert et barn med astma kan behandle henne med en Albuterol inhalator eller gjøre endringer i ditt hjem for å redusere symptomene fra astma hos barnet ditt. Endringer kan omfatte holde sigarettrøyk eller noen annen form for røyk ut av hjemmet, bytte til unscented rengjøringsprodukter og endre luftfiltre regelmessig.

Forebygging / løsning

Barn som er omstendelig lett eller har astma bør begrense kontakten med kjæledyr og dyr, redusere allergener i hjemmet og unngå å være rundt sigarettrøyk. En lege kan også be om allergitester for barnet ditt å identifisere mulige irritanter og allergier.

Hvordan identifisere matallergier hos barn

Mange barn har matallergier, som er kjennetegnet ved at kroppen reagerer i respons til et næringsmiddel som er vanligvis ikke skadelig for mennesker. Når denne maten er spist og dets proteiner inn i blodbanen, produserer immunsystemet antistoffer å angripe proteiner og utgivelser kjemikalier som forårsaker de karakteristiske tegn på en allergisk reaksjon. Hvis du mistenker at barnet ditt kan være allergisk mot noe hun har spist, er det viktig å identifisere kilden til at matallergi.

Hvordan identifisere matallergier hos barn

Identifiser allergisymptomer

•  Vær oppmerksom på eventuelle endringer i ditt barns normal baseline helse og atferd.

Legg merke til de fysiske symptomene barnet opplever som fører deg til å mistenke at han har en allergi. Disse kan inkludere urolig mage, gass, rennende nese, hovne eller kløende lepper og svelg, elveblest og utslett.

Ta hensyn til de signaler barnet gir deg. Selv om du ikke legger merke til fysiske allergisymptomer, hvis barnet har atferds skift, endringer i hennes typiske søvnmønster, eller uttrykker ubehag at du ikke kan tilskrive noen annen kilde, kan dette være tegn på en matallergi. Noen matallergier er også feildiagnostisert som ADD eller ADHD.

Allergi Testing

Ta barnet ditt til en allergolog, som vil utføre en allergitest. I en hudtest, legen vil stikke barnets hud med små prøver av en rekke potensielle allergener og se etter rødhet og hevelse. En blodprøve ser for antistoffene kroppen produserer i respons til spesifikke allergener.

Fjern matvarene identifisert som potensielle allergener fra barnets kosthold.

Se for utvinning fra allergisymptomer. Hvis barnets symptomer ikke avtar innen en uke, må du kanskje ta en tur til allergolog eller prøv en mat eliminering diett for å finne problemet matvarer.

Mat eliminasjonsdiett

Hold barnet fra å spise alle potensielle allergener inntil hans allergi symptomene forsvinner, som vanligvis er innenfor ca en uke. Vanlige allergifremkallende matvarer inneholder hvete, mais, egg, soya, melkeprodukter, sitrusfrukter, jordbær, peanøtter og skalldyr, men du kan eliminere noe mat du mistenker at barnet ditt kan være allergisk mot.

Gjeninnføre en potensiell allergen inn ditt barns kosthold, og starter med en liten mengde og øke mengden over neste dag.

Vent 1 til 2 dager for å sjekke for tilbakekomst av symptomer før innføring av hver påfølgende potensiell allergen.

Hvis du merker symptomer på en allergisk reaksjon, må du umiddelbart slutte å gi barnet den nyeste potensiell allergen du har prøvd.

Fortsett denne prosessen til alle mistenkte matvarer har enten blitt identifisert som allergener eller hell gjeninnføres i barnets vanlige kosthold.

Hint

  • Når du er på en mat eliminering diett, sjekk nøye pakket mat for ingredienser barnet ikke bør spise. I løpet av denne tiden, kan det være lettest å forberede rene matvarer fra bunnen av hjemme.
  • Hvis barnet ditt har hatt en sterk allergisk reaksjon, ikke prøv en mat eliminering diett uten legens godkjennelse. Å ha en annen sterk allergisk reaksjon kan være farlig eller dødelig for barnet ditt.

Sinus Hodepine hos barn

Mest alle får hodepine, og dette inkluderer barn. Sinus hodepine er ett eksempel på en hodepine som kan plage barna. Sinus hodepine kan være vanskelig å diagnostisere fordi symptomene ligner på de av spenning og migrene hodepine.

Symptomer

Symptomer på Sinus hodepine inkluderer en hodepine som starter etter å ha en kald, forverring smerte med hodebevegelser og bøyer seg over, og et smertefullt trykk i et bestemt område i ansiktet eller hodet.

Årsaker

Sinus hodepine er forårsaket av bihulebetennelse (sinus lunger og betennelse). Barn med en avveket septum, allergi eller astma har mer en risiko for å utvikle lomme hodepine.

Diagnose

En lege vil sjekke barnets nese for å lete etter lunger. De vil også trykke på ansiktet for å lete etter områder av ømhet. Noen ganger kan en allergitest eller henvisning til en øre, nese og hals (ØNH) lege kan være nødvendig.

Behandlinger

Vanligvis anbefalte behandlingsmetoder for barn inkluderer å bruke en luftfukter, ved hjelp av en saltløsning nesespray og puste inn dampen fra rennende vann.

Medisiner

En faktisk diagnosen bihulebetennelse må gjøres av lege, så medisiner for å behandle infeksjonen kan være foreskrevet. Decongestants kan brukes avhengig av barnets alder. Noen leger anbefaler ikke å bruke dem for barn yngre enn 2, så ta kontakt med legen din før bruk.

Barn & katt allergi

Barn & katt allergi


Dyr allergier tendens til å kjøre i familier. Et barn er mest sannsynlig å ha en allergisk reaksjon på en katt hvis han har astma eller hvis et annet familiemedlem er allergisk. Hvis barnet ditt har en katt allergi, det er skritt du kan ta for å kontrollere alvorlighetsgraden av symptomene. I noen tilfeller kan symptomene bli kontrollert på en måte som gjør at du kan holde din elskede familiehund.

Cat Allergi

Ifølge Mayo Clinic, er pet allergier forårsaket av en reaksjon av immunsystemet til et allergen. Med katter, er allergenet et protein som finnes i kattens spytt, urin, hår eller hudceller. Katt allergi kan være mild til alvorlig. For noen pasienter kan katten allergi forårsake astmarelaterte symptomer som inkluderer bundne luftveiene, kortpustethet og pustevansker.

The Mayo Clinic bemerker det er tegn som tyder på tidlig eksponering for katter i barndommen kan redusere risikoen for å utvikle en allergi. The Humane Society sier at katter har en tendens til å forårsake mer allergiske reaksjoner enn hunder.

Diagnose

Identifisere allergi relaterte symptomer er det første trinnet i å diagnostisere en katt allergi hos barnet ditt. Vanlige symptomer er rennende nese; tett nese; nysing; kløende nese, øyne, munn, svelg og / eller hud; røde eller rennende øyne; hoste; ansikts smerter eller trykk; elveblest; og blå-farget hud under øynene. Barn ofte viser allergisymptomer ved ofte å gni nesen.

En lege bør konsulteres dersom symptomene vare i mer enn én uke. Astmarelaterte symptomer kan kreve øyeblikkelig legehjelp. Ved mistanke om en katt allergi, er allergitester utført på barnet. AllergicChild.com anbefaler å fjerne katten fra hjemmet for en uke eller to som en ineffektiv metode for selvdiagnose. Selv om katten er fraværende, er imidlertid katten dander sannsynlig å forbli i hjemmet.

Forebygging

Barn med alvorlige katt allergi bør unngå eksponering for katter. Legen kan forskrive medisiner eller andre behandlinger for å hjelpe kontroll symptomer. Behandlinger kan omfatte antihistaminer, allergi skudd, og / eller steroid og antihistamin nesespray. Barnet kan vokse hennes katt allergi. En allergi spesialist kan hjelpe deg med å avgjøre når og hvis barnet ditt skal bli utsatt for katter (og muligens andre dyr) som hun blir eldre.

Dyrestell

Det er flere tiltak du kan ta for å minske sjansen for barnet ditt å ha en allergisk reaksjon på familiens katt. Stelle katten din på daglig basis med en katt kam for å fjerne løse hår. Katter er ikke glad i bad, men bading er viktig. Bade katten din på en ukentlig basis ved hjelp av en sjampo som er spesielt formulert for kattedyr. The Humane Society sier vanlig sjamponering kan redusere allergifremkallende dander med 84 prosent.

Hjem Solutions

Beskytt barnet ditt fra allergifremkallende katt dander ved å lage "pet-free" soner i ditt hjem. Hold katten din kommer inn i barnerommet og lekeområder. Vakuum og støv ofte. Rene persienner og gardiner på en jevnlig basis. Vask klut-dekket elementer og sengetøy, inkludert puter og møbler gulvbelegg. Plasser HEPA luftrensere i ett eller flere områder av hjemmet for å fjerne farlige allergener fra luften.

Hva er forskjellen mellom Baby & Kid solkrem?

Hva er forskjellen mellom Baby & Kid solkrem?


Hvis du kjøper solkrem for din baby, småbarn eller eldre barn, kan du bli forvirret når du søker etter det riktige produktet. Sannheten er, de fleste solkremer er ganske lik, men det er noen små forskjeller du må være klar over før du treffer bassenget med den lille.

Solkrem og Tanning Lotion

Selv om det ofte kalles 'solbrun' lotion eller bare "tanning lotion", er det ingen slike ting for barn. Avhengig av hudtype, vil huden enten mørkere eller brun når de utsettes for solens ultrafiolette stråler, eller det vil bli rød. Denne effekten er faktisk skadelig for huden, og tanning vann eller olje kan føre til enda større skade. Solkrem forebygger denne skaden ved å skape en barriere mellom solens ultrafiolette stråler og huden, når den skal brukes. Det er den eneste typen lotion som skal brukes til et barns hud når de utsettes for solen.

SPF: Skin Protectant Factor

SPF er nummer påføres solkremer å utpeke hvor effektivt de beskytter huden mot solens stråling. Generelt, jo høyere tall, jo bedre, og muligens lengre, beskyttelse. Men mange faktorer eksisterer når å måle effektiviteten av solkrem: hvor mye som er brukt, hvor ofte, brukerens hudtype, og hvor mye som faktisk er absorbert inn i huden. Noen preparater kan være vanntett, og noen kan trenge å bli brukt igjen ofte hvis brukeren blir våt.

Helserisiko soleksponering

Selv barn må ha en viss mengde soleksponering for å sikre tilstrekkelig vitamin D i kroppen sin, er bare noen få minutter per dag er nødvendig for å oppnå dette. Sun eksponering i store mengder kan føre til omfattende skade på huden. Denne skade kan føre til for tidlig aldring av huden og setter voksne med risiko for hudkreft senere i livet. En type hudkreft, melanom, kan være dødelig.

Forskjellen mellom Baby, barn og voksen Solkrem

For det meste, vil alt som er formulert for en baby har ingredienser som er mindre irriterende. Babyer har en tendens til å ha mer sensitiv hud enn eldre barn og voksne, og så tradisjonelle kjemikalier satt i solkrem kan resultere i noen form for uønskede hudreaksjoner. Hvis barnet er yngre enn seks måneder, er solkrem generelt ikke anbefales. Det er bedre å holde babyer seks måneder og yngre ut av solen for perioder lengre enn noen få minutter per dag. For eldre babyer og små barn, kan du bruke en solkrem som inneholder sink oksid eller titan oksid. Disse regnes som "naturlige" produkter og generelt ikke har noen giftige effekter på barn, og de begynner å jobbe så snart de er brukt. Andre solkremer inneholder kjemikalier som må installeres på forhånd for å gå ut i solen skal fungere skikkelig. Også risikoen for en hudreaksjon er høyere med kjemiske preparater. Gjør et testområde på huden dagen før du går ut i solen for å avgjøre om barnet ditt kan ha en reaksjon på solkrem.