Digidexo.com

Medisinske årsaker til Beslag

Et beslag er effekten av en elektrisk abnormalitet i hjernen. Sluttresultatet kan variere fra ukontrollerbare rykninger i muskler til tap av bevissthet. Et anfall kan også føre til tap av balanse og kvelende. Det første trinnet i å kontrollere anfall er å forstå hvorfor de oppstår. Å vite årsakene til anfall gjør det lettere å formulere en plan for forebygging og kan forbedre livskvaliteten for dem som lider av dem.

Nevrologiske tilstander

En av de mest vanlige medisinske tilstander som kan forårsake anfall er epilepsi. Det er ganske vanskelig å identifisere årsaken til epilepsi i kroppen. Faktisk er de fleste epileptikere er aldri i stand til å finne opprinnelsen deres medisinske tilstand. Noen mulige årsaker er hodeskader og mangel på oksygen under fødselen. I tillegg til epilepsi, kan andre nevrologiske forstyrrelser så som autisme og cerebral parese utløse plutselige utbrudd av anfall. Den røde tråden i disse forholdene er at hjernen fungerer annerledes og er utsatt for å sende feilaktige elektriske signaler.

Skade

Skader, spesielt hodeskader, kan føre til forekomsten av anfall for ca to uker etter hendelsen. I noen tilfeller kan krampeanfall oppstår inntil to år etter skaden. Dette betyr ikke nødvendigvis at den skadde personen er epileptisk eller som en medisinsk tilstand har permanent utviklet.

Medisinske komplikasjoner

Hvis noe ikke er riktig i kroppen, kan et av symptomene være anfall. For eksempel, hvis en persons metabolisme ikke fungerer som den skal, eller hvis kroppen ikke kan utvise avfall, kramper kan forekomme. Diabetes, leversvikt og nyreskader er alle beslag gjerningsmennene. Anfall kan også være forårsaket av infeksjoner som hjernehinnebetennelse. Det er viktig å ta hensyn når noen opplever et anfall. Det kan være en indikasjon på at en annen medisinsk tilstand er til stede.

Rusmisbruk

Utenlandske elementene i kroppen kan også være den skyldige bak beslag. Bruk av stoffer som kokain og amfetamin kan utløse kroppen til å reagere voldsomt. Selv overdrevent inntak av alkohol kan føre til anfall. Noen ganger, folk som prøver å stoppe deres avhengighet oppleve anfall som en del av sin tilbaketrekning. Når systemet har begynt å regulere seg selv igjen, vil kroppen naturlig justere, og anfallene bør stoppe.

Svulster

Tumorer i hjernen, hjerneskader eller hjerneblødninger kan også forårsake anfall. Svulster kan vokse når som helst uten diskriminering. Men de er mest vanlig hos mennesker som er i 30-årene eller eldre. Anfall kan variere fra mild til voldelig og hyppig.