Digidexo.com

lege parasitter

Flass Sammenlignet Lice

Flass Sammenlignet Lice


Lus og flass kan se like i utseende og produsere mange av de samme symptomene, men de to er faktisk veldig forskjellige. Med bare litt kunnskap om begge deler, bør du være i stand til å diagnostisere tilstanden bare ved synet og grundig undersøkelse.

Flass

Flass er en hudsykdom som ligger på hodebunnen. Resultatet er noe mer enn døde hudceller som har flaket av fra hodebunnen. Det kan dukke opp i både store og små flak. Den døde huden er vanligvis en hvit eller grå farge og kan ofte bli funnet på klærne til den enkelte så vel. Flass er også kjent for å forårsake kløe, noe som kan føre til en rød hud irritasjon.

Hodelus

Hodelus er små, brune, seks-legged parasitter som er omtrent på størrelse med et sesamfrø. De har en tendens til å bevege seg mye så de er ofte lett å se. Lus, som er overlevert gjennom menneskelig kontakt, lever av blod. Hunnene legger små hvite, off-white eller klare egg, kjent som nits. Eggene er mindre enn lus og ovale. Både lus og deres egg, kan være vanskelig å finne ut av håret og hodebunnen.

Hvordan se forskjell

Virkningene av lus og flass (kløende hodebunn og tilstedeværelsen av små hvite "flak") begge er svært like. Du kan ofte se forskjell, men ved å prøve å trekke ut "flake" fra håret og hodebunnen. En flass flake er lett flyttbar. Lus, på den annen side, vil henge ved overflaten, noe som gjør dens fjerning mye vanskeligere. I tillegg er lus plassert på hodebunnen mens flass kan ofte ses hele håret eller på tøyet, samt hodebunnen.

Behandling

Flass er ofte lettere å behandle enn hodelus. Det finnes flere løsninger, inkludert å bruke reseptbelagte sjampo, vaske hodebunnen med eddik, og utnytte urte oljer og geleer. Å behandle lus, er det også resept og over disk sjampo, kremer og lotions. Du vil imidlertid også behov for å vaske i varmt vann enkelte elementer, for eksempel laken og putevar, at lus kan ha kommet i kontakt med.

Skabb Tegn, symptomer og behandlinger

Skabb er en hudsykdom som fører til intens kløe til den enkelte. Skabb er angrep av åtte-legged parasitter som graver seg inn i huden. Disse parasittene er også referert til som midd og kan ikke ses med det blotte øye; bare med et forstørrelsesglass eller mikroskop. Denne tilstanden er smittsom gjennom intim og personlig hud-til-hud kontakt. Behandling er tilgjengelig på resept bare.

Tegn og symptomer

De mest intense og de vanligste symptomene på skabb er kløe og utslett. De vanligste stedene for skabb hos voksne er i mellom fingrene, albuer og knær, midje, brystvorter, føtter, kjønnsorganer og rumpeballer. De vanligste stedene for skabb hos spedbarn og barn er hode og ansikt, hals, palmer i hendene og føttene.

Med avanserte skabb, vil være så intens kløe søvn kan være vanskelig. I begynnelsen vil kløe være den vanligste symptom, etterfulgt av utslett, og deretter kløe blir mye mer intens.

Transmission

Skabb parasitter kan bare leve på deres vertskap for mellom 24 og 36 timer. Skabb kan ikke overføres gjennom hånden risting eller deler klær. Kontakten må være tett, som i hugging og seksuell kontakt.

I motsetning til det mange tror, ​​kan du ikke få skabb fra en hund eller katt. Midd og parasitter som lever på hunder og katter mate annerledes enn midd på mennesker. Hvis en skjerv fra et dyr kommer i kontakt med menneskelig hud, midd produsere knapt en mindre kløe.

Behandling

En person som lider av skabb må behandle både symptomene og parasitten selv.

Inntil skabb behandles, kan det hende du trenger umiddelbar og midlertidig lindring som du kan få fra en over-the-counter antihistamin.

Det er ingen over-the-counter behandlinger, men for skabb. Skabb må behandles med en resept scabicide medisiner. Behandlingen begynner med anvendelsen av en midd-morder. Denne medisinen brukes hver kveld før sengetid til alle deler av kroppen fra halsen og ned. Følgende morgen medisinen er vasket av. De fleste leger vil foreskrive dette programmet i syv dager.

Det er viktig å vaske alle sengetøy og sengetøy i varmt vann.

Advarsler

Når skabb er venstre ubehandlet, eller når det er lov til å bli intens nok til at gjentatt og langvarig skrape har skjedd, kan dette føre til en sekundær bakteriell infeksjon. To bakterielle infeksjoner som kan være forårsaket av intens og langvarig skrape er Staph infeksjon og beta-hemolytiske streptokokker.

Hvorfor Skabb forårsake kløe?

Når du har skabb du klø på grunn av angrep av Skabbmidd, som er kløende midd. Disse midd er åtte-legged parasitter som er svært liten. Midd graver seg inn i huden og forårsake fryktelig kløe, spesielt om natten.

Infestation

Den kvinnelige mite Burrows under huden din, noe som skaper en tunnel. Hun legger så egg i tunnelen. Eggene modnes i 3 uker, og de nye midd arbeide seg til overflaten av huden. På dette punktet, de modnes og kan spre seg til andre områder av kroppen din.

Utseende

Disse tunneler eller Burrows består av små blemmer og støt som dukker opp i foldene i huden din.

Karakteristisk

Den karakteristiske kjennetegn ved skabb er at kløe er nådeløse. Ved første kløe kan være minimal, men i tid, blir det verre og kan holde deg våken om natten, ifølge MedicineNet.com.

Kroppens reaksjon

Kløe oppstår fordi kroppen din er allergisk mot midd, deres egg og avfallet de etterlate, ifølge Mayo Clinic.

Smittsom

Midd kan overføres fra person til person om det er hud mot hud kontakt, men du vil sannsynligvis ikke få dem ved å riste hender, bemerker MedicineNet.com. Seksuell kontakt er den mest vanlige måten å overføre sykdommen.

Hva bør Skabb se ut?

Hva bør Skabb se ut?


Skabb er en kløende hud tilstand forårsaket av en infisert av midd som heter Sarcoptes scabiei. Disse åtte-legged parasitter hule inn i huden og forårsake intens kløe og utslett. Disse midd er ikke synlig for det blotte øyet, men kan sees med lupe eller mikroskop. Skabb leve av en rekke bare for 24 til 36 timer.

Utseende

Skabb produserer et utslett av små røde nupper og blemmer. Disse støt eller papler kan inneholde blod skorper. Merk at ikke alle bump er en bug. Selv om det kan være hundrevis av humper og blemmer, er det ikke mer enn 10 eller 15 levende midd i de infiserte områder. Sammen med de røde papler, kan plaget folk også se "huler" eller "tunneler". Dette er tråd grå, brune eller røde linjer som vises i det berørte området. Disse tunnelene kan være 2 mm til 15 mm lang.

Hvor Utslett Appear

En skabb utslett vises normalt på hodet, ansiktet, halsen, håndflatene og fotsålene hos spedbarn og små barn. Hos voksne kan skabb vises i duk mellom fingrene, håndledd, ryggen av albuer, knær, midje, områdene rundt brystvortene, sidene og baksiden av føtter, kjønnsorganer og rumpeballer.

Hva Skabb Føles som

Skabb er svært kløende. Kløen er nådeløse og vanligvis verre om natten. Kløen begynner subtilt, men blir stadig verre, og etter en måned eller to av angrep, er søvn nesten umulig.

Transmission

Det er viktig å merke seg at symptomene ikke kan vises for en måned etter å ha blitt infisert med skabb. Men en infisert person fortsatt smittsom i denne perioden. Skabb overføres via hud-til-hud kontakt. Seksuell kontakt er den vanligste form for overføring. Det er veldig vanskelig å fange skabb fra håndhilse eller dele sengetøy med en infisert person. Barna på skolen vanligvis ikke vil fange skabb fra hverandre som sin eksponering til hverandre er ikke lang nok til å overføre midd. En mor hugging hennes barn er tilstrekkelig til å spre midd.

Behandling

Skabb behandles via resept scabicide narkotika. Disse inkluderer kremer som permetrin og lindan. Oral medisiner som ivermectin også er foreskrevet. Crotamiton lotion eller krem ​​kan brukes av voksne til å behandle skabb. Dette stoffet er ikke anbefalt for barn. Antihistaminer Benadryl, som kan brukes til å tilveiebringe lindring av kløe, men det vil ikke herde de skabb. Det tar noen dager for utslett å avta etter behandling. Sørg for at du også vaske sengetøy og sengetøy i varmt vann.

Hva er alle måter å unngå skabb?

Skabb er en hudsykdom forårsaket av ørsmå åtte-legged parasitter. De graver seg inn i huden og forårsake utslett, kløe og inflammasjon. Selv om de ikke er farlige, kan de bli spredd seg raskt gjennom et hus. Hindre spredning av skabb er enkelt.

God Hygiene

Bading eller dusjing regelmessig vil forhindre skabb midd fra gravende inn i huden din. Det vil også bidra til å fjerne eventuelle skabb midd som kan være på huden din.

Ikke Del

Dele personlige eiendeler med andre kan spre skabb midd. Unngå å dele luer, klær eller andre personlige gjenstander med noen som har skabb.

Sikker sex

Skabb midd lever ofte på sengetøy og klær, og har mer enn en sex partner gjør det mer sannsynlig å fange disse midd.

Ren

Hvis du mistenker at huset ditt er infisert med skabb midd, rengjøre sengetøy, klær, møbler og andre flater med varmt vann. Dette vil drepe midd og midd egg.

Isolasjon

Ta alle de klær og undertøy du tror kan ha skabb midd og legg dem i en forseglet plastpose i en uke. Midd som kan infisere disse objektene vil sulte i hjel.

Forebygging Metoder for skam Lice

Forebygging Metoder for skam Lice


Kjønnshår lus er seks-legged parasitter som lever i menneskekroppen hår, spesielt i kjønnshår området. De lever av fôring på blod av sine menneskelige verter. Selv om lus, eller pediculosis, er generelt ansett som en seksuelt overførbar tilstand, er det mulig å fange det på andre måter.

Kjønnshår lus er ikke et alvorlig helseproblem, men de er en svært smittsom plage. Forebyggende tiltak kan hindre overføring av disse parasittene fra person til person.

Symptomer og Diagnose

Kjønnshår lus foretrekker å leve i kjønnshår, men de kan også infisere armhulene, leg hår, hår på brystet, og selv ansikts hår (inkludert øyenbryn og øyenvipper). Kjønnshår lus er noen ganger kalt "krabber," på grunn av sitt utseende når observert under et mikroskop eller forstørrelsesglass.

Kjønnshår lus og egg er svært liten, og kan være vanskelig å identifisere seg med det blotte øye. Lus er vanligvis preget av uopphørlig kløe i huden.

Seksuell Transmission

Kjønnshår lus er svært smittsom, og er vanligvis spres gjennom seksuell kontakt med en smittet person. Derfor er den beste forebygging mot offentlig lus for å begrense antall tilfeldige sexpartnere; dette reduserer sjansen for å komme i kontakt med en smittet person. Kondomer er ikke et effektivt middel for å beskytte deg selv fra kjønnshår lus.

Den eneste måten å bli kvitt kjønnshår lus er å bruke en lus-drapet medisiner til det berørte området. I mistenkte eller bekreftede tilfeller av seksuell overføring, bør alle gjeldende seksualpartnere unngå fysisk kontakt før de har undersøkt seg for lus og vellykket behandlet ethvert angrep. Det er også viktig å behandle infested klær, sengetøy og håndklær.

Sengetøy og klær

Kjønnshår lus kan leve i flere dager i sengetøy og klær, og kan spre seg til mennesker som deler disse infiserte elementer. Å drepe lus og egg, vaske befengt elementer med vaskemiddel og varmt vann (130 ° C eller høyere), og deretter tørke dem i en tørketrommel på det høyeste varmeinnstilling. Renseri vil drepe lus i tekstiler som ikke kan vaskes i maskin.

Slik unngår du at hodelus Infestation

Slik unngår du at hodelus Infestation


En kløende hodebunn som fører til konstant skrape kan tyde på at en person har hodelus. Hodelus er små, seks-legged parasitter som lever på folks hoder og lever av deres blod. Ifølge "hodelus" av Elaine Landau, 6-12 millioner mennesker i året i USA har hodelus, vanligst hos barn fra 3 til 11 år gammel. Lus kan spre seg blant mennesker gjennom tett fysisk kontakt. For å beskytte deg selv eller dine barn fra å anskaffe lus, ta enkle tiltak for å hindre innledende eller gjentakende angrep.

Bruksanvisning

Forhindre Initial Utbrudd

•  Unngå head-to-head kontakt med en annen person som kan være infisert med lus. Under lek, idrett eller skole, barn ofte pusser hodene sammen og bør begrense denne formen for kontakt.

Børst håret med din egen børste eller kam. Ikke la noen bruke børste og ikke bruke en annen persons børste.

sove på din egen pute og ikke dele puta med en annen person. Barn som går i overnattinger bør ha egne puter og soveposer.

Bruk dine egne skjerf, hjelmer, hatter og hår tilbehør og ikke dele dem med andre eller slitasje tilbehør som ikke er din egen.

Shampoo håret regelmessig med en kokosnøtt olje-basert shampoo. Kokosolje inneholder dodecylalkohol, som kan drepe voksne lus.

Hindre Periodiske parasittære sykdommer

Maskin vaske klær, håndklær og sengetøy i varmt vann og tørk dem på høy varme for å drepe eventuelle lus som kan klamre seg til dem.

Vask børster og kammer med såpe og varmt vann.

Vacuum teppe og sofaer og plassere barnas kosedyr i forseglede, plastposer for to uker for å drepe eventuelle lus på dem.

Tips og advarsler

  • Plassere barnas klær og tilbehør i individuelle skap på skolen eller barnehagen i stedet for i delt lagring. Sørg for at ditt barns barnehage ikke har dress-up hjørner der luer, skjerf og klær er delt.
  • For mye Tea Tree olje kan tørke ut håret ditt!

Standard fremgangsmåte for å fjerne parasitter

Selv om det er mange naturlige rettsmidler og over-the-counter løsninger på problemet med interne parasitter, er det beste løpet av handlingen for å konsultere en medisinsk faglig hvis du tror du kan være smittet. En lege kan ta en prøve for å diagnostisere den spesifikke type parasitt involvert og foreskrive medisiner som er rettet mot arten.

Diagnose

Ulike parasitter forårsaker ulike symptomer. Imidlertid er en generell mangel på energi eller dårlig helse forbundet med de fleste typer infeksjoner. Noen parasitter forårsake alvorlig diaré eller uønskede hudreaksjoner. For å bekrefte en diagnose, vil en lege ta en prøve av avføring, blod eller duodenal væske og teste den for parasitt egg. Det enkelte tilfeller er det nødvendig med en undersøkelse av tarmvevet.

Reseptbelagte legemidler

Legen vil fastsette et antibiotikum som er spesifikk for den type infeksjon. For eksempel vil en person som lider av en type helminth infeksjon bli satt på et regiment av anthelmintika. Doseringen og lengden av regiment avhenger av medikamentet. Fjerne parasitter fra kroppen tar tid og tålmodighet. Noen behandlinger vare en måned eller mer. Ivermectin er et eksempel på en parasitt medikament som gis til både dyr og mennesker.

Naturlig rettsmidler

Det er mange naturmidler som folk tar for å lindre seg av parasitter. Det er viktig å spørre legen din om du kan ta dem i tillegg til medisiner han foreskriver. Turkey rabarbra brukes som en tarm rensemiddel for å fjerne giftstoffer fra kroppen. Spise frisk nellik sies å drepe eggene som parasitter lå. Det er også anbefalt å drikke minst 10 glass vann om dagen for å skylle parasittene ut av kroppen.

Diet

Å fremskynde fjerning av parasitter fra kroppen, vil en lege anbefaler generelt at du justerer kostholdet ditt. Unngå sukker så mye som mulig, fordi dette gir energi for organismene. De også gjøre det bra på mettet fett, junk food, hvitt mel og gjær. Det er best å motstå alkohol, tobakk og koffein. Dietter som inneholder mye karbohydrater og lite protein kan gjøre en parasitt infeksjon verre også. Legen din vil gi deg instruksjoner om hvordan du best kan sulte parasitter.

Slik fjerner Parasitt Worms fra brystet

Parasittiske ormer, til tross for sitt navn, er faktisk ikke ormer, men parasitter med orm-lignende strukturer som er avhengige av verten sin for mat, husly og total overlevelse. Det finnes flere typer parasittiske ormer som kan ligge i kroppen, som rundormer, flatormer og pinworms. Disse ormene kan påvirke mange organer og deler av kroppen, inkludert nedre og øvre ekstremiteter, hode, mage og bryster.

Slik fjerner Parasitt Worms fra brystet

•  Bestem type parasittisk orm som påvirker brystet. Den beste behandling alternativet vil avhenge av hvilken type orm som forårsaker problemet. Når identiteten er oppdaget, kan behandlingstilbud bli diskutert og brukt.

Cook og avkjøl kjøtt. Mange parasittiske ormer er funnet i kjøtt fra husdyr som kyr, sauer og griser. Når disse dyr blir spist, blir ormer overført inn i menneskekroppen. Disse ormer kan drepes ved riktig matlaging alle forbrukes kjøtt ved egnede temperaturer, og kjøle matvarer heller enn å forlate dem ut ved romtemperatur.

Innføre ernæringsmessige urter i kostholdet ditt. Urter som svart valnøtt, vanlige nellik, og malurt brukes ofte for parasitt renser. Disse urtene målrette mange av parasitten er livsstadier, i hovedsak utrydde parasitter fra kroppen (se Ressurser nedenfor).

bruker hjemme rettsmidler for å fjerne den parasittiske ormer. Granateple juice, gresskarfrø, lakserolje og kokos er populære ingredienser som brukes til å drepe og hindre parasittiske ormer (se Ressurser nedenfor).

konsultere legen din eller lege. Avhengig av alvorligheten av tilstanden, kan en kirurgisk prosedyre være nødvendig å fysisk fjerne parasitten og dens egg. Røntgenundersøkelser kan være nødvendig å se parasitten i brystvev, og bestemme den beste mulige rute for fjerning.

Hint

  • Ikke prøv å tvangsflytte de parasittiske ormer selv, da dette kan føre til vev og organskade som kan være vanskelig å reversere. Oppsøk lege hvis du opplever alvorlige, langvarige symptomer på grunn av en parasittinfeksjon.

Interne parasitter hos mennesker

Ifølge Centers for Disease Control, minst en tredjedel av hele verdens befolkning har en form for en tarmparasitt, noe som gjør den til en av de vanligste typene av parasittinfeksjon. Parasitter kan forårsake mange symptomer som vekttap, kvalme, oppkast og diaré. Noen parasitter kan også føre til alvorlige helsemessige forhold, for eksempel sår i tarmen, gastrointestinal obstruksjon og død i land som er ubebygd.

Nematode

Den vanligste typen av nematode er E.vermicularis, eller Barnemark. Mennesker er de eneste dyrene kjent for å bli smittet av denne parasitten. Ifølge American Academy of Family Physicians, er nesten 209 millioner mennesker smittet av denne parasitten. Pinworms bor i tykktarmen. Hunnen vil bevege seg mot perineum om natten for å legge sine egg, som deretter fører til symptomer som endetarms kløe og søvnforstyrrelser. Pinworms er stort sett overført gjennom fekal-oral rute (dvs. berøre forurensede gjenstander som har kommet i kontakt med avføring, og deretter berøre slimhinner). Derfor er det viktig for alltid å vaske hendene for å unngå overføring av denne parasitt.

Giardia lamblia

Ifølge American Academy of Family Physicians, er G. lamblia den vanligste parasitten funnet i mennesker over hele verden. Det er den nest mest vanlig i USA. Denne typen er mest vanlig i områder med dårlige sanitærforhold. Parasitten spres ved fekal-oral smitte eller ved kontakt med andre som er smittet. Symptomer kan være kvalme / oppkast, diaré, magekramper og gass og vekttap.

Hook Worms

Det finnes to typer krok ormer. En art er A. duodenale, og den andre er N. americanus. Hook ormer infisere sine verter ved å skrive inn porene i huden eller hårsekker. Når en infestasjon er etablert innen den menneskelige vert, kan symptomer som pusteproblemer oppstå. Hvis en infeksjon manifesterer i tarmen, kan en alvorlig komplikasjon slik som anemi oppstå. Ifølge American Family Lege, kan hakeorm forbruke opp til 0,25 ml blod i en dag.

Bendelorm

Bendelorm kan føres gjennom i kokt kjøtt. Hvis du spiser kjøtt infisert med larver, enten gjennom biff, fisk eller svinekjøtt, da larvene vil etterhvert bli voksne ormer i kroppen din. Den farligste typen bendelorm er T. Solium. Hvis du blir infisert med denne parasitten, kan det føre til nevrologiske komplikasjoner, for eksempel anfall eller ustabilitet når han går.

Flukes

Flukes faller inn i to kategorier for sine menneskelige verter. En er kjent som de matbårne klørne, og den andre er kjent som blodklørne. Matbårne klørne føres gjennom mat, mens blodklørne er gått gjennom etter å trenge inn i overflaten av huden. Ifølge Centers for Disease Control, blodklørne som arten S. mansoni og S. heamatobium, kan forårsake leverskader og urologiske komplikasjoner, og kan også føre til kreft. Matbårne flukes er oftest forbundet med å spise rå fisk eller krepsdyr.

Forebygging / løsning

Riktig hygiene og sanitær kan drastisk redusere og forhindre spredning av parasitter. Vask alltid hendene med varmt vann og såpe. Hvis du ikke klarer å vaske hendene, bruke en anti-bakteriell, alkoholbasert desinfeksjonsmiddel. Rydder og vasker husholdningsartikler som sengetøy (i tilfelle av pinworms). Hvis du besøker i områder med kjent forekomst av parasitter, drikke flaskevann bare og spise kjøtt som har vært ferdig kokt

Parasitter som forekomme hos mennesker

Parasitter som forekomme hos mennesker


Gjennom du kanskje ikke ønsker å høre det, du har parasitter akkurat nå. Den gode nyheten er at kroppen din vil utrydde de fleste parasitter før du selv vet du hadde dem. En parasitt er ansett som en organisme som kan skade deg, kan ikke leve uten en vert, og er ikke et virus eller bakterier. Mennesker kan være vertskap for utallige parasitter. Du er utsatt for invasjon fra en rekke sopp, encellede dyr, insekter og ormer.

Parasitter

I utviklede land, har mange parasitter som brukes til å forårsake alvorlig sykdom blitt nesten eliminert. Mange av de gjenværende parasitter er ikke nødvendigvis skadelig for en frisk person. En parasitt har ikke til hensikt å skade eller drepe verten. Den mister sin egen bolig når den gjør det. Noen parasittiske insekter, for eksempel veggdyr og mygg, bare stoppe for et måltid. Men noen av disse blodsugerne kan smitte deg med andre parasitter som forårsaker sykdom. Malaria er et eksempel.

Lus og midd

Fra toppen, hodelus er et spesifikt human parasitt. Infestation er vanlig i USA og forekommer over hele verden. Det er også en bestemt arter av lus som infiserer menneskekroppen og enda en som infiserer kjønnshår. Krabbe lus er deres felles navn. Alle lus skal behandles. Rundt øyenbryn og vipper, kan du ha den lille Demodex midd, som ikke krever behandling. Forekomsten av disse midd øker med alderen, og nesten alle får dem til slutt. De kan føre til rosacea i noen mennesker eller forverre eksisterende rosacea. gjøre det verre.

Worms

Innvollsparasitter ikke er vanlig i USA, med unntak av pinworms, som ofte infiserer barn. The National Institutes of Health rapporterer dem til å være den vanligste ormen infeksjon i USA. Trikinose fra å spise infisert og kokt kjøtt, vanligvis svinekjøtt, er en rundorm infeksjon som til slutt påvirker musklene. Det kan være alvorlig og vanskelig å behandle. Hakeorm, også en rundorm arter, er ikke lenger en vanlig infeksjon i Amerika på grunn av fremskritt i sanitære forhold. Ascaris lumbricoides er en rundorm som er estimert til å infisere en milliard mennesker over hele verden.

Forsiktighetsregler

Hvis du mener at du har noen parasitt, intern eller ekstern, se din lege eller lokale helsestasjon. Med reise til utlandet vanlig og besøkende som ankommer daglig fra hele verden, er det mulig å avtale en parasitt som ikke er vanlig i USA. Men det er også viktig å huske at noen mennesker vil prøve å tjene penger fra din frykt ved å selge rettsmidler som er ubrukelig og unødvendig. Det er medisinske tester for parasitter av alle typer og effektive løsninger for de fleste av dem.

Slik fjerner interne parasitter

Slik fjerner interne parasitter


Vekttap, tretthet og gastrointestinale plager er noen av de vanligste symptomene på en parasittinfeksjon. Mennesker er utsatt for mange typer interne parasitter, inkludert pinworms, rundorm og Giardia. Legen din vil kjøre diagnostiske tester for å finne ut nøyaktig hvilken type parasitt har gjort seg hjemme i kroppen din, slik at han kan foreskrive riktig medisinering. Stoffet dosering og lengde på behandlingen vil variere, avhengig av medisiner og infeksjon. Følg alle legens instruksjoner. Vurder å bruke hjemme rettsmidler i tillegg til medisiner for å utvise parasitter.

Slik fjerner interne parasitter

Medisiner

•  Ta en dose på mebendazol, albendazole og pyrantel pamoate samtidig å behandle en pinworm infeksjon. Gjenta dose to uker senere for å hindre en reinfeksjon. Hvis andre i husholdningen lider av den samme infeksjon, bør alle ta doser på samme tid.

Ta en medisiner som tinidazole eller metronidazol å behandle en Giardia-infeksjon. Hvis du tar tinidazole, vil du bare trenger én dose. Infiserte barn kan ta nitazoxanide lettere, fordi det er tilgjengelig som en væske i stedet for en pille. Kvinner som er gravide er mer sannsynlig å ta paromomycin å redusere risikoen for fødselsskader.

behandle en rundorm infeksjon med mebendazole, ivermectin, albdendazole eller pyrantel. Det finnes flere forskjellige typer rundorm infeksjoner, for eksempel trikinose, hookworm, whipworm og loiasis. Den nøyaktige medisin du bør ta avhenger av spesifikk diagnose. Leger ofte foreskrive albdenazole for trikinose og mebendazole for hookworm eller whipworm infeksjoner.

Ta en sekundær medikamenter, i tillegg til stoffet som behandler infeksjoner, hvis legen anbefaler det. Noen pasienter med trikinose erfaring muskelsmerter eller allergiske reaksjoner som larvene inn musklene og frigi kjemikalier. Smertestillende midler behandle muskelsmerter, mens kortikosteroider lindre allergiske reaksjoner.

Hjem Rettsmidler

Endre ditt kosthold for å oppfordre de interne parasitter å forlate kroppen din. Unngå å konsumere sukkerarter, med unntak av honning. Skjær ut enkle karbohydrater fra kosten, slik som raffinert mel produkter, frukt og meieriprodukter. Dette skaper et miljø i kroppen din som er mindre gjestfrie til parasitter.

Boost fiberinnholdet i måltidene dine til å hjelpe utvise parasitter eller ta en fiber supplement.

Spis matvarer som kan bidra til å rydde opp parasittinfeksjon, som papaya frø, gresskarfrø, gulrøtter og rå hvitløk.

8. Ta et papain supplement, som er et fordøyelsesenzym. Det kan bidra til å fjerne parasitter fra fordøyelseskanalen. Ta supplement gang daglig 30 minutter etter eller før du spiser et måltid.

Hint

  • Hvis du er på en spesiell diett av medisinske årsaker, som for eksempel diabetes snakke med legen din før du endrer din diett.
  • Endringer i kostholdet og kosttilskudd bør aldri ta plassen til medikamenter for å behandle en parasittinfeksjon.

Hva er tegn og symptomer på parasitter hos barn?

Hva er tegn og symptomer på parasitter hos barn?


Barn med parasitter kan eller kan ikke oppstå symptomer, avhengig av typen av snekke og alvorlighetsgraden av infisering. Parasitter kan gå ubemerket for år, eller de kan forårsake umiddelbare plagsomme symptomer som oppblåsthet og magesmerter. Barn blir vanligvis smittet av parasitter fra forurenset mat og vann.

Magesmerter

The University of Maryland Medical Center bemerker at magesmerter er et vanlig symptom forbundet med parasitter. Et barn vil ofte holder magen hans og rope ut i smerte flere ganger om dagen hvis han har parasitter. Foreldre kan forvirre parasitter for matallergier. Hvis du eliminere mistenkt uakseptable matvarer, for eksempel melk og egg, og barnet ditt er fortsatt lider, ta ham for å se en lege umiddelbart.

Gass og oppblåsthet

Gass og oppblåsthet er andre tegn til parasitter hos barn. Barn som opplever disse symptomene noen ganger lider av tretthet eller apati fordi parasittene er snylting næringsstoffer fra kroppen sin. Graden av tretthet avhenger av hvor betydelig angrepet er. Barnet kan ha stygg luktende gass og utvikle en oppblåst mage.

Vekttap

Vekttap er et annet tegn på parasitter, i henhold til Maryland Medical Center. Barn med parasitter kan bli underernært fordi parasitter er fôring av av næringsstoffer fra maten som kommer inn i kroppen deres. Noen parasitter er mer aggressive enn andre. Hvis barnet ditt er å miste vekt og føler seg sliten, kan dette være fra et alvorlig angrep. Undersøke barnets avføring etter tegn på hvit ris-lignende ormer, men husk at enkelte parasitter er mikroskopiske og er usynlige for det blotte øye.

Diaré

Diaré er et annet symptom assosiert med barn som har parasitter. Barn med ormer har vedvarende diaré og løs avføring. The Centers for Disease Control råder foreldre til å lære barna viktigheten av håndvask før og etter måltider, samt etter bruk av toalett.

Hvordan Test for parasitter i tarmen

Tarmparasitter er en type infeksjon som kan være svært problematisk, ettersom de sjelden forårsaker slike symptomer som feber. I tillegg vil disse smittestoffer ikke svare til de fleste anti-bakterielle og antivirale midler. Disse typer av parasitter kan bli oppnådd ved å drikke forurenset vann, gjennom et uhell inges avføring, eller bare fra kontakt med en infisert person. I noen tilfeller kan parasitten bli kontrahert ved å tråkke på det med bare føtter.

Hvordan Test for parasitter i tarmen

Hvordan å teste for parasitter i tarmen

•  Se på symptomer. Innvollsparasitter forårsake visse karakteristiske symptomer som smerter i magen, diaré (spesielt blodig), et utslett rundt anus eller den faktiske tilstedeværelsen av en orm i avføringen. Disse symptomene vil vanligvis føre til mistanke om en intestinal parasitten.

Undersøk avføring. Under et mikroskop, enkelte parasitter - spesielt protozoer eller helminths - kan identifiseres fra en avføringsprøve. Ofte flere avføringsprøver må bli sjekket for en definitiv diagnose.

Utfør "streng" test. Med strengen testen, er en streng som føres ned i spiserøret og tillatt å forbli i magesekken i ca en time eller så, hvoretter den trekkes tilbake opp og undersøkt. Dette kan tillate en profesjonell til å lete etter parasitter som kan ha blitt inntatt.

Utfør Scotch tape test. Pinworms kan detekteres ved å plassere et stykke tape ved siden av og på anus flere ganger, og deretter fjerne den. Båndet kan da bli sjekket for pinworm egg under et mikroskop.

Undersøke en barium-x-ray. I noen tilfeller kan en lege har en pasient forbruke en barium-løsning og deretter utføre røntgenbilder for å lete etter mer alvorlige parasittiske skader.

Gi anti-parasitt medisiner. Selv om alle de ovennevnte tester er negative, forsvinningen av tarmsymptomer etter administrering av visse legemidler, slik som Flagyl og Vermox, kan signalisere at en tarmparasitt var til stede.

Symptomer på Mage Parasitter

Mage parasitter, også referert til som innvollsparasitter, er forebygges infeksjoner som kan oppstå i alle, selv om faktorer som anal sex, forbruk av ufiltrert vann og dårlig personlig hygiene kan øke risikoen for infeksjon. Parasittinfeksjoner er diagnostisert av lege etter undersøkelse av avføring og blod og vurdering av pasientens symptomer. Vurdere denne informasjonen stammer fra Centers for Disease Control og Cleveland Clinic om symptomer på mageparasitter.

Unormal Krakk

Personer med mage parasitter kan ha avføring som ser og lukter unormalt. Mage parasitter som amebiasis og giardiasis kan føre til at avføringen skal være blodig eller fettete. Parasittinfeksjoner kan også resultere i avføring med spesielt stygg eller sterk lukt.

Tarm Endringer

Infeksjoner forårsaket av mage parasitter kan føre til endringer i avføring. Personer med amebiasis eller giardiasis kan utvikle diaré, mens mennesker smittet med pinworms, bendelorm eller Ascaris ormer kan ha forstoppelse alternerer med diaré. Personer med mage parasitter kan også oppleve smerter og kramper under avføring.

Gass

Personer med mageparasitter kan oppleve en økning i gass, inkludert både flatulens og raping. Flatulens forårsaket av mage parasitter kan være vanskelig å kontrollere og føre til sjenanse. Gassen kan også være ledsaget av en sterk vond lukt og ubehag i magen.

Kvalme

Mage parasitter kan føre mennesker til å utvikle kvalme og dårlig matlyst i løpet av infeksjon. Personer med mage parasitter kan også ha oppkast, noe som kan føre til dehydrering. Vekttap og underernæring kan bli resultatet hvis kvalme vedvarer over lang tid eller er alvorlig.

Organskade

Personer med parasittiske mageinfeksjoner som amebiasis kan utvikle problemer i andre deler av kroppen. Parasitter kan føre til arrdannelse i leveren når de reiser gjennom kroppen for å fullføre stadier av livssyklusen. Personer med mage parasitter kan også utvikle skader på hjernen, lunger og hud.

Pain

Mage parasitter kan forårsake magesmerter, spesielt hvis antallet eller omfanget av parasittene er stor. Folk som er tungt befengt med rundormer kan ha moderat til alvorlig mage og magesmerter og kramper. Magehuden av mennesker med mageparasitter kan være øm å ta på, og kvinner med parasittinfeksjoner kan oppleve vaginal irritasjon og smerte.

Parasitter hos barn

En parasitt er en type av organisme som trenger å leve av en annen organisme for å overleve. Parasitter som protozoer og ormer kan føre til helseproblemer hos barn ved å skille giftstoffer i og / eller tar næringsstoffer fra kroppen sin.

Vanlige Parasitter

Giardia lamblia er en type protozoer, spres gjennom forurenset vann og avføring, som infiserer et barns tarmene eller galleblæren. En Barnemark kommer inn i kroppen gjennom skitne hender, laken eller klær og infiserer kolon. En rundorm er en parasitt som spres gjennom mat og infiserer tynntarmen og andre organer, ifølge Allergyescape.com. Loppe og midd er parasitter som kan spres gjennom direkte menneskelig kontakt og dyr og fôr på mennesker 'blod. Hodelus, andre parasitter som tar menneskeblod, er bare spres gjennom direkte kontakt med mennesker.

Spread

Mange parasitter spres gjennom dyr avføring, insektbitt, forurenset vann eller mat og håndkontakt. Barn som går i barnehage eller bade i et offentlig basseng får ofte parasittinfeksjoner, ifølge Centers for Disease Control and Prevention.

Symptomer

Personer med parasittinfeksjoner har ofte symptomer som diaré, brystsmerter, endringer i avføringsmønster, rumlet i magen, nesetetthet, anal eller nasal kløe, hodepine, magesmerter, oppblåsthet, gass, svimmelhet og kvalme.

Diagnose og behandling

Leger ofte ta prøver av avføring, blod og slim for å se etter tilstedeværelsen av parasitter i barnekropper. Det å være i live Nyhetsbrev sier at barn er ofte gitt reseptbelagte legemidler som behandling for parasittinfeksjoner, inkludert Flagyl for Amoeba infeksjoner og Atabrine for en Giardia lamblia infeksjon.

Forebygging

Det er mulig å forebygge parasittinfeksjoner hos barn ved å ha dem vasker hendene regelmessig med antibakteriell såpe og vann, og holde dem fra å spise uvaskede rå mat.

Tegn og symptomer på Domesticated Animal parasitter hos mennesker

De vanligste infeksjoner av parasitter fra tamme dyr til mennesker er fra hunder og katter. IMHO (Toxocara) er den vanligste parasitten overføres, ifølge Stephen Kayes, Ph.D., i sin Bionet artikkelen "hunden eller katten parasitter som infiserer mennesker." Ifølge "Emerging Infectious Diseases," er hunder kjent for å bære opp til 11 forskjellige typer parasitter som kan overføres til mennesker eller andre former for dyreliv. Tegn og symptomer varierer avhengig av parasitten.

Definisjon

Toxocara canis overføres fra hunder til mennesker, og Toxocara cati overføres fra katter. Begge er parasitter men dog versjonen er mer vanlig som katter har en tendens til å være renere enn dyr som hunder.

Årsaker

Toxocara er en parasitt som infiserer og bor i vev hos mennesker. Mennesker smittes ved å spise eller svelge egg igjen på overflater, i skitt eller fra dyr avføring, ifølge Centers for Disease Control.

Symptomer

Vision vansker, hodepine, feber, hoste, astma eller lungebetennelse er vanlige symptomer på infeksjon.

Diagnose

Leger kan kjøre blodprøver for å finne ut om du er infisert av Toxocara parasitten.

Behandling

Anti-parasitt medikamenter muligens kombinert med anti-inflammatoriske legemidler kan være foreskrevet for å behandle en bekreftet tilfelle av Toxocara hos mennesker.

Forebygging

Hunder og katter bør bli sett av en veterinær regelmessig for å sikre at de er fri for sykdom. Sykdommer, omsettelige eller ikke, kan bli behandlet av en veterinær og vil beskytte din familie og dine kjæledyr.

Hva Parasitter kan drepe et menneske?

Hva Parasitter kan drepe et menneske?


Parasitter, organismer som invaderer og innmating av en vert, varierer i størrelse fra encellede protozo microparasites til helminths, parasittiske ormer som kan vokse opp til 25 fot lang. The Centers for Disease Control lister mer enn 100 parasittsykdommer som kan påvirke mennesker. Noen parasitter, for eksempel Pediculus humanus capitis, vanligvis kjent som hodelus, forårsaker mindre symptomer og er lett behandles. Andre forårsaker potensielt dødelige sykdommer.

Plasmodium falciparum

Plasmodium falciparum protozo parasitter forårsaker den mest dødelige stamme av malaria, som er spredt av kvinnelige Anopheles mygg. Mer enn en million mennesker dør hvert år av malaria, mange av dem spedbarn, barn og gravide kvinner i Afrika, ifølge Centers for Disease Control. Unngå alvorlige og potensielt dødelige komplikasjoner krever rask behandling med anti-malaria reseptbelagte legemidler.

Schistosoma mansoni, S. haematobium og S. japonicum

Flere arter av Schistosoma flatormer føre schistosomiasis, en sykdom kjøpt av drikkevann eller bading i vannet er infisert av ferskvannssnegler. Ormer lever i den menneskelige blære eller tarm, legger egg som reiser gjennom kroppen og skade lever og nyrer. Ifølge epidemiologer ved Brown University, forårsaker Schistosomiasis 800.000 dødsfall årlig i utviklingsland. Kjemoterapi er den viktigste måten for behandling.

Entamoeba histolytica

Amebic dysenteri, også kalt amebiasis, infiserer 50 millioner mennesker per år og dreper opp til 100.000, ifølge forskere ved Tulane University. Entamoeba histolytica, protozo parasitter spres ved fekal-forurenset mat og vann, vanligvis infiserer tarmen forårsaker alvorlig diaré, men kan migrere til lever, hjerte, hjerne og andre organer og forårsake dødelige komplikasjoner. Sykdommen reagerer på flere reseptbelagte legemidler.

Leishmania

Sandflies bite mennesker og spre protozo parasitten Leishmania. Visceral leishmaniasis, også kalt kala-azar eller svart feber, er nesten alltid dødelig hvis den ikke behandles med en lang løpet av medisiner, ifølge parasitologist Dr. Robert Killick-Kendrick av Imperial College, London. Sykdommen svekker immunforsvaret og forårsaker feber, abdominal hevelse, milt utvidelse, diaré, hoste og blødning, noe som resulterer i mer enn 50 000 dødsfall årlig.

Trypanosoma

Overføres ved bitt av Tsetsefluer, den protozo parasitten Trypanosoma brucei forårsaker menneskelig afrikansk trypanosomiasis, også kjent som HAT sykdom eller sovesyke. Ifølge amerikanske Senatet vitnesbyrd av en direktør for Leger uten grenser, vil 100 prosent av pasientene med HAT sykdom stige inn i koma og dø innen to år uten behandling. Nye farmasøytiske behandlinger kan reversere sykdommen og hindre tilbakefall, men er vanskelig å administrere i distriktene. Amerikansk trypanosomiasis, eller Chagas sykdom, dreper 14.000 mennesker årlig i Sentral-og Sør-Amerika. Primært overføres ved bitt av en triatome bug infisert med Trypanosoma cruzi, sykdommen påvirker hjertet og fordøyelsessystemet og er dødelig om lag 30 prosent av tiden. Medikamenter som benyttes for å behandle det kan føre til farlige bivirkninger hos eldre, og det er ingen test for å vise hvorvidt sykdommen har blitt herdet.

Hvordan diagnostisere parasitter hos mennesker

Parasitter kan være mikroskopisk eller godt synlig. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er det tre generelle typer parasitter som kan forårsake sykdommer. De er protozoer, helminths og ektoparasitter. Å behandle deg for parasitter, må legen din diagnostisere spesifikke parasitten. Han vil utføre tester basert på dine symptomer. Du bør ikke utsette behandling for parasitter som de kan utvikle seg til alvorlige sykdommer og sykdommer.

Hvordan diagnostisere parasitter hos mennesker

•  Lag en krakk prøven i en ren, tørr beholder. Prøven vil bli undersøkt for å påvise parasitter som kan forårsake diaré, kramper og gass. Det kan være nødvendig å samle tre eksemplarer på tre forskjellige dager.

La en blodprøve for å bli tatt for å sjekke for parasitter som kan finnes i blodet ditt. En annen type blodprøvekontroller for antistoffer som er tilstede når du er infisert med parasitter.

La en blodprøve for serum / plasma å ha immuno tester utført.

sender til andre typer prøvemateriale som vev, spytt, en vaginal vattpinne eller urin som forespurt av legen din.

La din lege for å gjøre en endoskopi, en X-ray, en MR-undersøkelse eller en CT scan hvis andre diagnostiske prosedyrer er ikke avgjørende.

Hvordan bruke Nellik å drepe parasitter

Det har blitt anslått at parasitter vil infisere opp til 80% av verdens befolkning. Den vanligste parasitten er rundormer. Det er mange forebyggende tiltak man kan ta mot parasitten eksponering, for eksempel vaske hendene før måltider og etter å gå på do, og avgifte regelmessig med et fedd rens. Nellik er kjent for å drepe parasitter, og er naturlig og skånsom mot kroppens system. Kombinert med noen naturlige ingredienser som kan kjøpes hos din lokale helsekost butikk, kan du rense kroppen din og sørge for at kroppen din er fri for parasitten infeksjon.

Hvordan bruke Nellik å drepe parasitter

Kjøp svart valnøtt skrog tinktur, nellik, og malurt og eplejuice fra din lokale helsekost butikk.

Drikk en blanding av 30 dråper svart valnøtt skrog skjær i en kopp eplejuice. Ta en frisk fedd kapsel og en malurt kapsel med løsningen. Ta tre ganger om dagen - 30 minutter før måltider - i syv dager.

•  I løpet av den andre uken øke doseringen av malurt og fedd kapsler med én. Fortsett å ta tre ganger om dagen for de neste sju dagene.

I løpet av den tredje uke øke doseringen av malurt og fedd kapsler med én. Fortsett å ta tre ganger om dagen for de neste sju dagene.

Flg rensing rutine for en periode på tre måneder.

Hint

  • Parasitter er en felles fare for menneskers helse. Parasittinfeksjon kan føre til vev og celleskader, og la giftig avfall i oss. Det beste forsvaret mot parasittinfeksjon er et sunt immunsystem. Men hvis immunforsvaret er svakt, eller sirkulasjon dårlig, du blir mer utsatt for parasitter. Ved hjelp av et fedd rens vil bidra til å beskytte kroppens helse.
  • Etter naturlig kolon rens vil øke fordøyelsen helse og redusere magefett.
  • Vente seks måneder etter rens og deretter begynne på nytt.
  • Hvis du opplever symptomer på parasitter, ta kontakt med deg lege.