Digidexo.com

Slik fjerner Kirurgiske hansker

Slik fjerner Kirurgiske hansker


Lære å skikkelig fjerne operasjonshansker er avgjørende for sikkerheten til noen medisinsk faglig. De som bruker kirurgiske hansker for å beskytte hendene mens du utfører ikke-medisinske oppgaver, for eksempel bilindustrien arbeid, trenger å forstå hvordan du skal fjerne disse typer hansker, samt for å beskytte huden mot farlige eller irriterende kjemikalier. Når den riktige metoden er lært, vil mange mennesker opplever at det trygt å fjerne og avhending av operasjonshansker raskt blir andre natur.

Bruksanvisning

•  Skyll dine hansker i beholderen av dekontaminering væske. Dette vil fjerne slike forurensninger som blod og andre kroppsvæsker fra hanskene.

Ta tak i mansjetten av en av hanskene med den andre hånden. Mens du holder mansjetten av hansken, trekker hansken delvis av. Pass på at fingrene på hånden i den delvis fjernet hanske er fortsatt inne i hansken.

Ta tak i mansjetten av den andre hanske med den nå delvis-hansker hånd. Trekk denne hansken delvis av, til bare fingrene er dekket. Bare fingrene på begge hender vil nå bli behansket.

grip forsiktig innsiden ut del av hansker, bruker den andre hånden til å ta hver hanske. Sakte, trekker begge hanskene av på samme tid. Vær forsiktig med å bare berøre innsiden flater av hansker med bar hud. Ikke ta på utsiden av hanskene, som denne overflaten kan fortsatt være forurenset.

Kast hanskene i en beholder beregnet for slikt avfall. Umiddelbart, vaske hendene grundig, siden noen usett hull eller rifter i hanskene kunne ha utsatt hendene til forurensninger.

Tips og advarsler

  • Engenderhealth.org anbefaler bruk av en oppløsning på 0,5 prosent klor som dekontaminering væske.
  • Sterilizers.com har informasjon om den riktige måten å sette på operasjonshansker for å sikre at de forblir sterile før bruk.
  • Ikke berør noen gjenstander, doorknobs, penner, vasker eller kraner med dine fortsatt-hansker. Berøring av disse objektene kan forurense dem.
  • Vær nøye med å ikke knipse hanskene som du fjerner dem. Dette kan føre til væske til stede for å muligens komme i kontakt med hud, øyne og klær.