Digidexo.com

Hva er farene ved en makrobiotiske diett?

En makrobiotiske diett er i hovedsak basert på et vegetarisk kosthold. Mesteparten av dietten består av hele korn og grønnsaker. Mens makrobiotiske diett hjelper i vekttap, er det ikke trygt for alle, og det kan også være en bekymring for noen individer. Fordi Dietten består av liten eller ingen kjøtt, og enkelte vitaminer, slik som fettsyrer, mangler, kan dårlig ernæring være en komplikasjon av dietten.

Vitaminer

Vitaminer som jern, sink, vitamin B12, eller omega-3 fettsyrer er nødvendig for en sunn kropp. For den personen som overholder en streng makrobiotiske diett regime, kan det være en mangel på det som er nødvendig for å forbli sunne.

Matinntak

En diett utelukkende basert på korn og grønnsaker forårsaker oppblåsthet, smertefulle gass og vanskeligheter med fordøyelsen. Mange opplever også gjær infeksjoner i munnen eller lav energi.

Karbohydrater

Å spise for mange korn kan forårsake blod sukker ubalanser, for eksempel hypoglykemi.

Andre effekter

Uten kjøttforbruket, kan folk på en makrobiotisk diett oppleve depresjon eller panikkanfall.

Betraktninger

For en diett for å være sunn, må det balanse. Snakk med en ernæringsfysiolog for å veie alternativene for en makrobiotisk diett, og planlegge deretter.

Anbefalinger

Under ingen omstendigheter bør en makrobiotisk diett utføres for kreftpasienter. Farene forbundet med denne dietten øker ettersom det kan være en mangel på næringsstoffer, og en kreftpasient kan allerede være lider av vekttap på grunn av behandlingen.