Digidexo.com

sprøyte mot dobbel hake

Hvordan bruke en pære sprøyte på en nyfødt

Hvordan bruke en pære sprøyte på en nyfødt


Mens ingen baby blir begeistret ved synet av en pære sprøyte, kan dette enkle verktøyet lindre elendighet av lunger på grunn av det overskytende mucus som ofte folkemengder en baby små neseganger. Pæren sprøyte er spesielt nyttig for nyfødte, som ofte er overbelastet i flere dager etter fødselen. Ved å bruke dette instrumentet å nøye suge slim fra nyfødt nese, vil du hjelpe deg og barnet ditt både føle deg bedre.

Hvordan bruke en pære sprøyte på en nyfødt

•  Plasser barnet med ryggen mot lårene og hodet berøre knærne. Vippe hodet bakover med en liten vinkel slik at du enkelt kan nå nesegangene.

Squirt to dråper eller spray med saltoppløsning i hver av babyens nesebor. Med hodet fremdeles vinklet tilbake, la oppløsningen for å løsne slim inne i nesegangene. Vent et par minutter for saltvann skal tre i kraft.

Klem den avrundede delen av pære sprøyte for å utvise luften inne. Vær forsiktig med å gjøre dette bort fra babyens ansikt. Hold pæren sprøyten i en deflatert stilling.

Sett tuppen av pære en halv til en fjerdedel en tomme i en av barnets nesebor. Frigjør forsiktig grepet på pære, slik at suge å trekke slim ut av nesen og inn i pære.

Fjern sprøyten og hold den opp ned over et vev eller et papirhåndkle. Klem det raskt å fordrive slim fra lyspæren. Du må kanskje presse den flere ganger for å fjerne så mye slim som mulig.

Tørk av babyens nese for å fjerne alle løse slim forårsaket av suctioning.

•  Gjenta prosessen med det andre neseboret. Det kan hjelpe å trykke det andre neseboret lukket mens du utsuging.

Vent fem til 10 minutter for å se om lunger er lettet. Hvis ikke, gjentas prosessen på begge sider av nesen. Unngå utsuging barnets nese mer enn tre ganger om dagen.

Rengjør pære ved å klemme varmt såpevann i og ut av det flere ganger, og deretter skylle med varmt vann. Grundig skrubb og skyll utsiden av pære. Ikke legg sprøyten i oppvaskmaskinen.

Plasser pære, tippe ned, på kanten av et glass til tørk. Lagre i et rent område før neste bruk.

Ring babyens barnelege hvis lunger forverres eller vedvarer i flere dager.

Hint

 • For å unngå å spre bakterier, unngå å bruke din pære sprøyte for mer enn ett barn.
 • Hvis barnet nekter å være stille, vente og prøve prosedyren et annet tidspunkt. Prøver å suge babyens nese mens han er i bevegelse kan skade nesegangene.

Hvordan Facial Øvelser å bli kvitt en dobbel hake?

Hvordan Facial Øvelser å bli kvitt en dobbel hake?

Face Øvelser

Den "spade" øvelsen innebærer åpne munnen virkelig bred og deretter trekke underleppen over din tennene nede. Begynne å jobbe kjeven opp og ned i en scooping typen bevegelse. Hvis du gjør dette for 30 til 50 repetisjoner daglig, bør det begynne å vise bedring til haken området i løpet av få uker. En annen ansikts øvelsen innebærer å lene hodet bakover, trekke ned halsen huden til om din kragebeinet, og holde den der mens du jobber ansiktsmusklene. Deretter begynner å presse underkjeven fremover mens du lukker leppene sammen. Hold i noen sekunder og slipp. Gjenta dette minst 30 til 50 ganger om dagen.

Ansikt og kropp Øvelser

Det er flere øvelser du kan gjøre mens du ligger nede som vil hjelpe jobbe haken og nakken og lindre overflødig fett i dette området. Start med å ligge på ryggen med bena og armene rett ut. Bøy hodet framover slik at haken berører brystet, og hold denne stillingen i noen sekunder. Så slipper hodet slik at den faller tilbake til gulvet. Gjenta dette 30 til 50 ganger daglig. En annen øvelse å prøve mens du allerede ligger nede krever at du vippe haken oppover, slik at det blir det høyeste punktet på ansiktet ditt. Hold denne stillingen i noen sekunder før du slipper og la haken falle ned igjen til normal posisjon. Gjenta denne øvelsen 30 til 50 ganger daglig.

Face og Hånd Øvelser

Trekke huden rundt halsen og haken for å hjelpe den strekke kan også hjelpe til med å lage en dobbel hake forsvinne. En enkel øvelse er å sette din åpne hånden under haken og deretter bruke den til å vippe ansiktet oppover slik at musklene og huden i området er strukket ut. Gjenta denne 30 til 50 ganger på en daglig basis bør vise bedring i løpet av noen uker. En annen øvelse som utnytter styrken og hjelp av hendene innebærer presser håndflaten mot pannen i flere sekunder og presser mot den med hodet. Dette bør stramme musklene i halsen og haken. Du kan flytte hånden din rundt til sidene og baksiden av hodet ditt til å trene alle musklene i nakkeområdet.

Hvordan bli kvitt en dobbel hake for menn

Den fryktede dobbel hake er umulig å skjule og kan virke umulig å bli kvitt. En dobbel hake utvikler for et par grunner. Hvis du er yngre, er det på grunn av vektøkning. Som du alder, din hud sags og musklene mister noe av sin ungdommelige tone som også kan føre til en dobbel hake.
Å bli kvitt en dobbel hake, må du fokusere på å miste vekt sammen med stramme huden og toning musklene i nakke og kjeve. Dette kan oppnås på en rekke måter. Selv om du har en predisposisjon mot å få fett i halsen, kan du likevel bli kvitt din dobbel hake.

Hvordan bli kvitt en dobbel hake for menn

Bli kvitt en dobbel hake for menn

•  Bytt til en godt balansert diett som er høyere i protein og lavere i mettet fett og stivelsesholdige karbohydrater. Dette vil tillate deg å gå ned i vekt over hele kroppen. Den høye protein vil fremme muskelvekst som vil føre til økt metabolisme og videre vekttap.

Begynn en god øvelse regime som inkluderer kardiovaskulære øvelser som løping samt vekttrening for å hjelpe stramme og tone musklene i hele kroppen. Selv når du arbeider andre musklene i kroppen, er dine nakke og kjevemusklene jobber statisk eller i noen tilfeller som sekundære movers.

Bruk litt av din gym tid på en gruppe av øvelser som spesifikt retter nakkemusklene. De fleste treningssentre vil ha en hals forlengelse maskin som vil tillate deg å utføre fire grunnleggende nakke øvelser.
For å utføre den første øvelsen du bare sette pannen mot en pad på maskinen. Mens du holder kroppen din immobile og rett opp og ned du trykker fremover med nakkemusklene til haken berører toppen av brystet og deretter sakte la hodet for å komme tilbake til en rett opp og ned posisjon. Utføre denne øvelsen til fronten og baksiden. Det bør også være en maskin som gjør at du kan utføre øvelsen på både venstre og høyre side.

Utfør platysma øvelser hjemme. Grunnen til at du bør utføre denne øvelsen hjemme er fordi du ser dumt å gjøre det offentlig. Denne øvelsen utføres ved å åpne munnen bred og strekker kjeven og underleppen over den øverste raden av tennene dine. Det resulterer i en dum ansikt, men det gjør utøve platysma muskelen som går langs haken og nedover halsen. Ved toning denne muskelen kan du bidra til å bli kvitt en dobbel hake.

5 Ha god holdning. Ved å lute i setet eller mens du står, oppretter du slakk i kjevemusklene. Fortsatt dårlig holdning kan bidra til å øke løshet av hud og muskler rundt halsen. God holdning kan hjelpe med ryggproblemer i tillegg.

Begynn tyggegummi på en jevnlig basis. Tyggegummi fungerer musklene i nakke og kjeve, og kan bidra til å holde dem tonet. Du bør holde deg til sukkerfri tyggegummi for å forebygge tannråte. Tyggegummi er vane som vil utøve din kjeven og bidra til å bli kvitt en dobbel hake for en mann.

Hint

 • Utføre alle nakke øvelser sakte for å få maksimal muskelkontraksjon og også bidra til å forebygge skader. Din hals er sterk, men svært utsatt for skader.
 • Husk at bare fordi du målrette nakke og kjeve med en øvelse, det betyr ikke at du vil brenne fett i dette området. Den kalles spot reduksjon myte. Når du brenner fett på kroppen din, brenner du det over hele kroppen din i henhold til genetisk predisposisjon for lagring og brenne fett. Bruk alltid vektløfting belte når du utfører dine vekt trening øvelser for å hindre skade på korsryggen.

Den beste måten å miste en dobbel hake

Den beste måten å miste en dobbel hake


En dobbel hake er en skjemmende konsekvens av dårlig kosthold og mosjonsvaner eller uheldige genetikk. Fjerne en dobbel hake kan være en enkel prosess eller en svært vanskelig, avhengig av en persons genetiske make-up. Noen mennesker kan trenge å kombinere en rekke teknikker for å bli kvitt en dobbel hake og andre kan aldri helt mister den. Du kan ta noen skritt for å redusere eller eliminere en dobbel hake og føre en sunnere livsstil i prosessen.

Den beste måten å miste en dobbel hake

•  Spis et riktig kosthold. Noen ganger å miste en dobbel hake er en enkel som å miste vekt ved å spise mindre og konsumere sunnere mat. Redusere kaloriinntaket senker mengden av fett i kroppen din, inkludert ansiktet. Spis rikelig med frukt og grønnsaker og erstatte høy-fett kjøtt med slankere kutt. Også, skjære ned på størrelsen av delene du spiser.

utøve ansiktet ditt, som vanligvis er enkelt og tar bare noen få minutter per dag. For en øvelse, trekke hodet litt bakover mens du står, så ansiktet ditt på skrå mot taket, og deretter prøve å kysse taket ved å utvide dine lepper. Hold denne positur i fem sekunder og gjenta fem ganger. En annen øvelse innebærer forsiktig og presist rulle hodet fra side til side og opp og ned. En tredje øvelsen fokuserer på platsyma muskelen, som går opp i nakken og under haken. For denne øvelsen, åpner munnen så bredt som mulig og deretter strekke underleppen over øverste raden av tenner.

Fettsuging er en siste utvei hvis andre metoder ikke fungerer. Kosmetiske kirurger ofte arbeider med doble chins, som det er en felles klage. Prosedyren innebærer suger fettet ut av området. Du bør snakke med legen din om prosedyren, da det kan bære ulike medisinske risiko, for eksempel blødninger, traumer til omkringliggende vev og et klumpete utseende hvis for mye fett er fjernet.

Hvordan identifisere sprøyte nåler

Hvordan identifisere sprøyte nåler


Sprøyte nåler, som noen ganger kalles sprøyter, blir brukt til å raskt og enkelt injisere stoffer i kroppen. Den første kanyle ble opprettet av Alexander Wood i 1853, ifølge Gale-Edit.com, selv om det var flere tidligere oppfinnelser som gjennomboret huden til å injisere væske. Wood bare lagt en kanyle på en sprøyte, som allerede hadde blitt oppfunnet, og brukte enheten for å injisere pasienter med morfin. Hypodermiske nåler brukes for å utlevere væsker inn i pasienter, så vel som for å trekke blod ut av dem. På grunn av sin unike design, identifisere en kanyle er ikke vanskelig.

Bruksanvisning

Se etter en klar, plastrør-lignende enhet, kalt en tønne, som har et stempel inn i toppen. Sylinderen er formet som en sylinder, men har to flate fremspring på toppen som benyttes for enkelt å trykke ned stempelet. Stempelet har et flatt hode som gjør det lett å trykke og inneholder en gummipropp festet til den enden som er inne i sprøyten.

Undersøk røret, eller fat, etter små svarte streker som angir dosering for væsken i sprøyten. Linjene er merket med intervaller på milliliter / cc-tallet.

ser etter en lang, tynn, metall nål som strekker seg fra enden av sprøyten på motsatt side av stempelet. Nålen er laget av rustfritt stål og smalner ned til en meget skarp spiss. Selv om det vanligvis ikke er lett å se, inneholder innsiden av nålen ende et lite hull gjennom hvilket væsken dispenseres. Nålen er også vanligvis dekket med et lite plastlokk for å beskytte mot nål stikk når nålen ikke er i bruk.

Hvordan Draw sterilt vann i en sprøyte

Hvordan Draw sterilt vann i en sprøyte


Sterilt vann blir ofte brukt i forbindelse med andre væsker eller pulvere, og injiseres i kroppen, eller brukes til å rense sprøyter. Uansett hva formålet, er det flere trinn du må følge for å trygt trekke sterilt vann i en sprøyte. Hvis sterilt vann vil bli injisert i kroppen din, må du fjerne alle luftbobler fra sprøyten. Selv om det sterile vannet ikke blir sprøytet inn i årene dine, er det god praksis å fjerne luft fra fat.

Bruksanvisning

•  Vask hendene med såpe og varmt vann.

•  Fyll en ren beholder med sterilt vann, hvis vannet ikke allerede er i en beholder inn i hvilken sprøyten vil passe.

Skyv stempelet ned i sprøyten så langt som det går.

Senk stempelet eller tuppen av sprøyten i vannet.

Trekk stempelet ut av sprøyten for å trekke det sterile vann inn i sprøytesylinderen. Sørg for å slutte å tegne den sterilt vann når væsken har nådd riktig måling.

6. Ta sprøyten ut av sterilt vann, og snu sprøyten så spissen vender opp.

Trykk på siden av sprøyten med fingeren et par ganger for å trekke luftboblene til toppen av fatet.

Skyv stempelet i å presse ut luftbobler. Slå mot siden av trommelen på nytt for å trekke flere luftbobler til toppen av sylinderen og fjerne dem. Når luften er fjernet, er du klar til å injisere eller fjerne sterilt vann fra sprøyten.

Bruk av Ear sprøyte for Rengjøring av Ear

Ørevoks, kan smuss og skitt være et problem i det ytre øret. Du kan enkelt bruke en sprøyte til å rense ut øret, men bare etter at du har snakket med legen din og han har funnet ut at du ikke har en ørebetennelse eller andre øre problemer.

Oppløsning

Forbered et øre rengjøringsmiddel for å bruke i sprøyten. Du kan kjøpe et øre rengjøringsmiddel eller et øre vask på et helse mat butikk, lokal co-op eller apotek. Legen din kan gi deg en resept øre rengjøringsmiddel for å bruke i stedet.

Du kan også lage ditt eget øre rengjøringsmiddel. Dr. Todd Collins MD, en familie lege ved Helse Partners i Minneapolis, MN, foreslår at du forbereder din egen løsning dersom legen tillater det. Bruke en saltoppløsning inneholdende en del havsalt til ti deler vann.

Rengjøring

Dr. Collins foreslår en metode for å rense ut ørene dine. Fylle sprøyten med oppløsningen ved å sette enden av plastsprøyte i løsningen, og å trekke opp på stempelet for å fylle det med løsningen. Sprute løsningen ut av toppen av sprøyten for å sørge for at det ikke er luftbobler i sprøyten.

Legg et håndkle på gulvet under deg. Bøy hodet mot gulvet. Rens øret som vender mot gulvet. Sprute en liten mengde av løsningen fra sprøyten inn i den ytre delen av øret, og la den renne fra øret til gulvet. Riste på hodet et par ganger for å være sikker på at øret rengjøringsmiddel har rammet alle deler av det ytre øret. Gjenta med det andre øret.

Ikke stikke sprøyten dypt inn i øret eller prøve å rense ut øregangen bruker det. De er prosedyrer som må følges opp av legen din, og hvis du gjør det på egen hånd du kan skade øregangen eller ødelegge hørselen.

Hvordan skjule en dobbel hake i et bilde

En dobbel hake er bare et faktum av livet for noen mennesker. Den ekstra hud som henger under haken er ofte skjemmende og irriterende. Du ønsker kanskje å skjule dobbelthake på bilder, og det er flere måter som du enkelt kan skjule din dobbel hake når noen tar et bilde av deg. Sara Beth, en profesjonell fotograf i Minneapolis, deler noen tips.

Bruksanvisning

møter kamera på hodet. Når du slår til siden, er det mer sannsynlig å vise din dobbel hake på bildet. Hvis du møter kamera uten å snu hodet ditt, vil bildet ikke viser alle vinkler. Det vil fortsatt være mer 2D enn 3D, og ​​vil ikke vise din dobbel hake.

Se direkte på kameraet. Ikke se på en vinkel nedover, da dette vil føre til at dobbelthake å være mer fremtredende. Hvis du ser ned, vil rynkene rundt halsen og haken blir mer merkbar, og dette vil gjøre din dobbel hake vises større.

Løft hodet litt og vippe haken en liten smule mot kameraet. Tenk på det som fører med haken din, og gjør at en del av dere som peker mot kameraet og mot personen som tar bildet. Ledende med en viss kroppsdel ​​er faktisk en måte å gjøre det kroppsdel ​​synes tynnere.

Hold nakken på en rett vinkel, ikke kastet det frem eller tilbake, da dette vil gjøre din dobbel hake ser større. Som noen tar et bilde, tenk om hodet blir styrt av en streng som går gjennom halsen og dra rett opp på toppen av hodet ditt. Dette vil føre til at du holde alt rett og vises tynnere.

Bruk en skjegget hvis du er en mann. En skjegg er den beste måten å skjule en dobbel hake, som det vil gjøre ansiktet ditt ser tynnere og skjule stygge funksjoner som en dobbel hake eller nakke fett.

Unngå store skjerf eller høyhalsede å skjule dobbelthake. Selv om du kanskje tror at disse tingene kan skjule ekstra fett, vil de faktisk trekke oppmerksomhet til det, og gjøre haken ser større ut på bildene. Wear bare små smykker og ikke bære ting som choker halskjeder.

Smil mens du får ditt bilde tatt. Uansett hvor dårlig du føler at du kan se, vil et smil gjør du ser pen eller kjekk, og vil ta folks øyne ut av haken og sette dem der de hører hjemme, på resten av ansiktet.

Hvordan bli kvitt en genetisk dobbel hake

Hvordan bli kvitt en genetisk dobbel hake


Genetikk kan bebreides for nesten alt bra, og dårlig, om vårt utseende, inkludert doble chins. Selv tynne mennesker har doble chins, så det er ikke helt et spørsmål om å være overvektig. Som vi alder og vår hud mister sin elastisitet, er en dobbel hake apt å utvikle.

Bruksanvisning

•  Lær å gjøre øvelser som styrker musklene under haka. Dette vil redusere under-haken fett og løfte og stramme huden din, ifølge Genuisbeauty.com. Prøv disse spesielle øvelsene:
- Liggende på ryggen, med bena utvidet og armene og hendene på gulvet ved siden av kroppen din, heve hodet. Kontroller at haken stikker rett opp og er det høyeste punktet på hodet. Hold denne posisjonen i et par sekund og deretter sakte senke haken og senke hodet. Gjør dette 20 eller 30 ganger.
- Sitt med ryggen rett. Bøy hodet bakover. Ettersom hodet ditt er vippet tilbake, bruker hendene til å trekke nedover på halsen huden. Hold i noen sekunder, og deretter skyve underkjeven frem og trykk deretter på leppene sammen og hold. Gjør repetisjoner.
- Liggende på ryggen, trykker du haken i ditt bryst, release, og deretter gjenta.

Legg håndflatene hånden under haken, hviler undersiden av haken på hælene av hendene. Trykk hardt mot haken med hælen av dine hender. Som du gjør dette, trykker tungen mot taket av munnen. Du kan faktisk føle musklene under haken stramme når du gjør dette. Inloughborough.com rapporterer at dette er en utmerket måte å miste det dobbel hake.

Åpne munnen så bredt som mulig og trekk deretter underleppen opp over dine tennene nede. Flytt kjeven som om du prøver å øse opp noe med bunnen av munnen. Dette er bra for å eliminere doble chins, så bemerker Perfect-body-toning.com.

Mens du står, vippe hodet til baksiden, og som du gjør det, hjerneslag halsen huden i en nedadgående mote.

Gjentatte ganger klapse bunnen av haken med toppen av hånden din eller tygge pistol, hvilke øvelser kjeve og hake muskler, ifølge Bodybydesignonline.com. I tillegg kan du stikke tungen ut eller bøye hodet bakover mens du holder munnen lukket og sette tungen på taket av munnen. Disse er begge gode oppstrammende manøvrer.

Ligg på ryggen, løft hodet opp og ut av bakken og nikker med hodet som om du nikker "ja" og deretter riste på hodet som om du skulle riste på hodet "nei".

Drei hodet med urviseren og roter hodet i motsatt retning, råder Worldofhair.com

Tving haken ned mot brystet. Når du gjør dette, må du ikke løfte opp skuldrene.

se på diett og prøve å miste litt vekt hvis din dobbel hake er et resultat av overflødig vekt.

Tenk fettsuging eller liposkulptur. Selv om du er ung, kan du ha arvet predisposisjon for fettavleiringer under haken. Fettsuging kan gjøres for å rette opp dette hvis du er villig til å gå til denne ekstreme. Hvis du har god elastisitet i huden din, sier Liposculpture.com du er en god kandidat for denne prosedyren.

Hvordan bli kvitt en dobbel hake uten kirurgi

Hvordan bli kvitt en dobbel hake uten kirurgi


En tonet, ungdommelig kropp er ønsket av alle, og det er ikke bare tonet abs eller ben som vi ønsker. Vi vil at ansiktet, haken og halsen for å se tonet også. En dobbel hake, men synes å være den vanskeligste området for å tone opp. Du trenger ikke å løpe til en kirurg, skjønt, og bruke tusenvis av dollar. Det er noen øvelser du kan gjøre hjemme for å stramme opp haken din, og du kan prøve en "hake wrap" laget hjemme for å gi en midlertidig ansiktsløftning, alt uten kirurgi.

Bruksanvisning

Bli kvitt en dobbel hake med øvelsen

•  En av de beste måtene å bli kvitt en dobbel hake er gjennom trening. Haken er et oversett område når det kommer til en øvelse eller treningsprogram. Til å begynne treningen, sitte i en rett stol med ryggen presset mot baksiden av stolen.

Slapp skuldrene og ikke press halsen.

Bøy hodet bakover. Pek med haken mot taket.

Åpne munnen litt, og trykk på bunn kjeve ut mot taket ytterligere. (Dine tennene nede vil stikker ut lenger enn din topp tenner). Hold denne posisjonen i 10 sekunder.

Slapp kjeven for 5 sekunder, og gjenta. Jobbe opp til 15 repetisjoner.

Bli kvitt en dobbel hake Med en Chin Wrap

Grapefrukt olje er brukt i mange hjem detox oppskrifter, som det hjelpemidler i tegning toksiner ut av systemet. Hvis du har en hake som er usedvanlig stor, kan denne prosessen ikke gi deg slike merkbare resultater, selv om det vil gi noen.

Legg 8 dråper eterisk grapefrukt olje til 1/3 kopp olivenolje. Røre.

Dypp en bomullsdott i blandingen, og deretter gni blandingen på haken, som dekker hele haken.

Pakk haken i plastfolie, som starter på toppen av hodet, deretter ned rundt haken. Fortsett innpakning til haken din er helt pakket tett. (Pass på at innpakning er gjort jevnt, som tetthet av wrap vil gjøre en forskjell i utfallet).

Wrap et håndkle rundt innpakket haken, og slappe av i 45 minutter, mens kinnområdet varm.

Etter 45 minutter, ta ut plastfolie og skyll olje utenfor hake med varmt vann. Tørk.

Tips og advarsler

 • Haken øvelsen kan gjøres hvor som helst, fra når du sitter fast i trafikken til å sitte ved skrivebordet.
 • Grapefrukt olje er sterk og etsende, så ikke bruke den direkte på huden uten olje base som det kan brenne.

Hvordan sette opp en sprøyte Driver

Hvordan sette opp en sprøyte Driver


Enten hjemme eller i et sykehus, kan pasienter som får intravenøs medisiner i en kontinuerlig innstilling gjøre det ved hjelp av en sprøyte driver. Som elektronisk styrte medisinsk utstyr, drivere sprøyte sette mot små volumer, typisk 20 MLS eller mindre, av medisiner i en konstant hastighet. For eksempel kan en 20 ml dose av det antibiotiske vankomycin bli infusert med en hastighet på to MLS et minutt i løpet av en 10 minutters varighet. Doser som krever kontinuerlig infusjon som dette er vanligvis administreres av en sprøyte driver.

Bruksanvisning

•  Ta på sterile gummihansker. Bruke spritservietter for å rydde av området der IV vil bli plassert.

Les sprøyteetiketten. Sikre at pasientens navn, medisiner, dose, infusjonshastighet og fortynningsløsning er riktige. Sprøyten eller sprøyte konvolutt bør også bære initialene til apoteket som sjekket det og apotektekniker som utarbeidet medisinering.

Sett kursen notert på resept etiketten på frontpanelet av sprøyten driver.

Ta slangen satt fra det er plast ytterposen. Strekke og dra forsiktig på slangen for å sikre linjen er rett.

Prime slangen satt av feste Luer-Lock slutt på sprøyten. Når røret er fylt, dreies vingeklemmen på den andre enden av slangen for å frigjøre gravitasjonsstrømning aspekt av slangen. Løsningen vil strømme gjennom røret sett. Når væsken når slutten, klikker du på låsen på slangen og holder åpnet ende i luften.

Monter sprøyten inn i toppen av sprøyten driver. At det sitter korrekt ved å plassere den i riktig spor for stempelet og fat.

Sett den åpne enden av slangen som du har vært å holde i luften til IV nettstedet. Start sprøyte driver og administrere medisiner.

Hvordan få luft ut av en sprøyte

Hvordan få luft ut av en sprøyte


Det er noen forskjellige deler av sprøyten som du bør være kjent med før du prøver å bruke en. Nålen blir brukt til å trekke ut medisiner fra en flaske og deretter å injisere det inn i en person. Sylinderen er den del av sprøyten at medisinen går inn og stempelet styrer retningen av medisinen. Å trekke ut væske, trekker du stempelet på sprøyten bort fra fat. Å injisere, skyv den mot fat. Før du kan bruke sprøyte for en injeksjon, må du fjerne eventuelle luftbobler.

Bruksanvisning

Vri fylt sprøyte opp ned. Nålen skal nå peke oppover med stempelet vendt mot bakken.

•  Trekk stempelet nedad meget langsomt inntil et lite tomrom kan ses inne i sprøytesylinderen like under nålen.

Knips fat av sprøyten med fingrene. Dette fører til at all luft inne i sprøyten til å stige oppover.

Skyv stempelet oppover nå litt raskere enn før. Når en liten mengde av medisin spruter ut av nålen, bør luften fjernes.

Hvordan å fylle en medisinsk sprøyte

Medikamenter kan gis en rekke måter, inklusive ved injeksjon gjennom en sprøyte. En medisinsk sprøyte er også nødvendig for å plassere medisiner til en intravenøs linje eller trekke væske fra kroppen. Selv glassprøyter var populære i det siste, er de fleste sprøyter som brukes i dag er laget av plast. Medisinske sprøyter kan variere i utseende avhengig av produsenten. Forstå hvordan å fylle en medisinsk sprøyte er avgjørende for å levere den tiltenkte dosen av medisiner.

Bruksanvisning

Kontroller dosering av medisiner for å bli gitt. Velg riktig størrelse sprøyte. Det er mange størrelser av medisinske sprøyter. I USA er de vanligvis merket i milliliter. De vanligste medisinske sprøyter inkluderer et utvalg i størrelser fra 1 ml til 10 ml. Velg en sprøyte stor nok til å trekke opp alle medisiner på en gang. Hvis sprøyten ikke har en nål festet allerede, plassere en nål på sprøyten. Vask hendene før du håndterer nål, sprøyte og medisiner.

Ta metall toppen av medisinering. Under metallet er en tynn gummikappe. La gummihetten på plass. Hvis medisinen er blitt åpnet tidligere og metall toppen allerede er av, tørk gummitoppen med en spritserviett for å fjerne eventuelle forurensninger.

Skyv sprøytestempelet helt inn i sprøyten. Alle medisinske sprøytene har et stempel inne i sprøyten. Dette bidrar til å trekke medikamentet ut og inn i sprøyten. Ta beskyttelseshetten av nålen og stikk nålen inn i gummihetten av flasken. Snu flasken opp ned. Gummibelegget skal peke mot gulvet.

Trekk tilbake på stempelet langsomt for å tillate medikamentet å strømme inn i sprøyten. Pass på at nålen er nedsenket i flytende medisiner gjennom hele denne prosessen. Som medisiner strømmer inn i sprøyten se etter luftbobler. Hvis du oppdager en boble, slutte å dra tilbake på stempelet og på sprøyten lett på det stedet der du ser luftboblen. Dette bør bidra til å bryte boble opp. Når luften er ute, fortsetter å trekke tilbake inntil riktig mengde medisiner er i sprøyten ved å se på hash merker på sprøyten. For eksempel, hvis doseringen krever 5 ml, bør væsken i sprøyten være på høyde med merke for 5 ml.

Fjern nålen fra flasken av medisiner og sette beskyttelseshetten tilbake på kanylen. Dette vil bidra til å forhindre at uhell stikk deg på nålen og holder nålen fra å bli forurenset. Ulike typer medisinske sprøyter har ulike beskyttelseshetter.

Tips og advarsler

 • Alltid avhende nåler i en medisinsk beholder for skarpe gjenstander som er spesielt beregnet for nåler.

Farene ved Pricking med en sprøyte

Farene ved Pricking med en sprøyte


I den tiden det tar deg å punktere huden din med en skitten nål, mikroorganismer inn i såret og se etter et miljø som er egnet for vekst. En enkel stikk med en sprøyte kan infisere en person med stivkrampe, hepatitt og nekrotiserende fasciitt, ​​kjent som "kjøtt å spise sykdom." Farene forbundet med prikking i huden med en sprøyte nål kan forårsake slike ødeleggelser til en persons helse at døden er en mulighet. Høyest risiko for smitte er helsepersonell som behandler skarpe gjenstander på en daglig basis. Av den grunn bestemte protokoller er på plass for å unngå ulykker. Fare fortsatt eksisterer for personer som kommer i kontakt med en brukt sprøyte, inkludert barn. Det er viktig for allmennheten å vite hvordan du kan unngå skader og hva du skal gjøre hvis man oppstår.

Kullet Patrol

Oppryddings prosjekter støttet av lokale organisasjoner forsøke å ta søppel på gata, lekeplasser og parker. Samfunnet frivillige prosjekter som involverer ungdomsgrupper som speidere, gutter og jenters klubber og kirke grupper trenger sikkerhet protokoller på plass før aktivitetene begynner. En viktig regel å følge er ikke til å komme inn i en haug av søppel eller rusk med hendene. Det er ikke uvanlig å finne skitne sprøyter blant vrakrestene. Alltid bruke en kost og støvbrett. Beskytte føttene av seg støvlene. Hansker kan ikke beskytte hendene fra pricks, men en dobbel håndheving av industrielle hansker enn et par gummihansker vil holde væsker fra siver inn på huden. En kaffe kan fungerer godt som en beholder for skarpe gjenstander for eventuelle sprøyter funnet.

Medisinsk personell

Medisinsk personell er utsatt for farene ved sprøytespissen pricks hver arbeidsdag. Enheter som har mye aktivitet som nød- og operasjonsstuer har en større risiko enn andre enheter. Centers for Disease Control og Prevention (CDC) rapporterer at mer enn 380.000 nålestikk oppstår hvert år i helseinstitusjoner som i juli 2010. I tillegg til overføring av humant immunsviktvirus eller HIV, hepatitt B og C, 20 andre patogener utgjøre en risiko for helsepersonell. Forebyggende tiltak omfatter nål-låsing sprøyter og engangsbeholdere for skarpe gjenstander. Personell må få vaksiner for hepatitt hele USA.

Narkotikabruk

CDC rapporterte 3932 nye hivtilfeller i 2009 av sprøytemisbrukere. Nye tilfeller av narkotikabrukere med AIDS var 4942 for det året. Forebygging for å redusere spredningen av HIV og hepatitt blant injiserende stoffmisbrukere omfatter sprøytebytteprogrammer og utdanning fora i høy narkotikabruk nabolag. I 2002 rapporterte CDC en 30 prosent reduksjon i narkotikarelatert HIV.

Behandling

Ordne behandling for noen nålestikk som inneholder et ukjent stoff eller når de brukes på en annen person. Ta sprøyten til sykehuset med deg. Pakk den inn i stoff og legg den i en pose. Forvente testing for å bekrefte noen eksponering for hepatitt eller HIV. Du kan også få forebyggende behandling for stivkrampe. Du må returnere eller gå til legen din for å gjenta HIV-testing i seks måneder etter skade.

Hvordan åpne en Luer Lock sprøyte

Hvordan åpne en Luer Lock sprøyte


Luer Lock sprøyter er svært forskjellig fra de rip-n-go engangs injeksjons enheter og slide-stil sprøyter. Deres unike "låse" tips hindrer nålen utilsiktet blir dratt ned sprøyten kroppen. Dette er spesielt viktig ved å injisere i det menneskelige legeme eller i intravenøse enheter. Det har blitt et foretrukket sprøyte stil. Fordi en Luer Lock sprøyte krever mer behandling før den er klar til å bli åpnet, bør du vite den nøyaktige fremgangsmåten for å følge for å hindre forurensning.

Bruksanvisning

•  Ta på sterile hansker. Rip åpne emballasjen som inneholder Luer Lock sprøyte ved å gripe den øverste kanten i midten og trekke hver halvdel av den øverste kanten i en annen retning.

Fjern Luer Lock nål fra sin beskyttende emballasje ved å gripe de to fanene øverst og å trekke de to halvdelene av emballasje fra hverandre.

Skru Luer Lock nål inn i Luer Lock sprøyte. Sett den gjengede enden av sprøyten inn i den videre enden av nålen og spinne kanylen med klokken til den låses på plass. Leur Lock nåler har spesialdesignet kvinnelig slutter å tråden i den mannlige enden av en Leur Lock sprøyte. Noen produsenter legger "vinger" til låsen enden av nålen for å gjøre dem lettere å håndtere. Bruke vingene til å stramme nålen på plass på samme måte som du bruker en vingemutter å stramme mutteren på en bolt.

Lirk den beskyttende hetten av stempelet på toppen av Luer Lock sprøyten med fingrene. Enkelte produsenter av Leur Låse sprøyter ikke legge til en ekstra beskyttelseskappe, og i dette tilfelle vil stempelet presses helt inn i sprøyten.

Plasser nålende til hva væske du setter i sprøyten. Vanligvis ville du presse nålen gjennom toppen av hetteglasset med væske, men sørg for å følge instruksjonene på væsken du skal injisere. Husk å håndtere sprøyten bare øverst på stempelet. Denne viljen til å hindre at kroppstemperaturen påvirker væsken som injiseres.

Åpne Luer Lock sprøyten ved å dra stempelet så langt tilbake som det vil gå, så sprøyten fylles kroppen med væske du skal injisere.

Fjern engangsnål fra Luer Lock sprøyte etter injeksjon ved å vri den mot urviseren til den kan trekkes gratis. Kast kanylen i riktig beholder for skarpe gjenstander eller medisinsk avfall bin. For nondisposable nåler, skylle nål og sprøyte med et passende rengjøringsmiddel (kompatibel med injeksjonsvæske og din etatens politikk) før du lagrer enheten.

Tips og advarsler

 • Åpner emballasjen for nålen og sprøyten omtrent halvveis først og deretter starte prosessen med montering av kanylen. Dette vil gjøre det mindre sannsynlig at du vil slippe ene eller det andre og forårsake forurensning, så vil du lett kunne håndtere begge deler.
 • Ikke bruk et Luer Lock sprøyte kroppen med andre materialer enn det som først ble introdusert i det sterile kroppen. Du kan forurense ny dose og forårsake alvorlige bivirkninger hos personen injisert.

Slik fjerner en Needle Fra Luer Lock sprøyte

Slik fjerner en Needle Fra Luer Lock sprøyte


Siden fremveksten av hiv og aids i 1980, som regulerer etater inkludert Centers for Disease Control (CDC) og Occupational Health and Safety Administration (OSHA) har gjort alt for å stoppe mer enn 600.000 utilsiktede needlesticks hvert år av helsepersonell. Alle fasiliteter som bruker nåler ha hensiktsmessige Sharps beholdere for trygg avhending av brukte nåler, sprøyter og blodtegne forsyninger, for å redusere risikoen for needlesticks. Recapping av brukte sprøyter er sterkt motet, men i virkeligheten, det er tider da medisinsk personell kan finne behovet for å gjenerobre og fjerne en nål fra en sprøyte.

Bruksanvisning

Slik fjerner en Needle Fra Luer Lock sprøyte

•  Legg nålehetten på sengen eller bordet med hånden som ikke holder sprøyten. Vær nøye med å holde nålen vekk fra noen, inkludert deg selv.

Før nålen inn i cap, med bare én hånd. Ikke bruk den andre hånden for å få hjelp.

Løft av lokket med sprøyten, så den avkortet nålen peker rett opp. Ta forsiktig tak i hetten nær nålenav, skyve hetten mot sprøyten. Vri hetten og nål kombinasjon mot klokken for å fjerne dem.

Vri avkortet nål mot klokken, fatte det lav nær navet, for å løsne det fra sprøyten. Kast kanylen umiddelbart ved å plassere den i en beholder for skarpe gjenstander.

Fjerne en Luer Lock Needle med en Safety Cover

Skyv finger-pad område av sikkerhetsdekselet med tommelen til du hører et "klikk" som indikerer sikkerhetsdekselet har engasjert.

Vri sikkerhets avkortet nål mot klokken, holder det nær navet, for å fjerne den avkortet nål.

Kast den avkortet nål inn i en beholder for skarpe gjenstander.

Tips og advarsler

 • Alltid bruke engangshansker før du håndterer sprøyter.
 • I sjeldne tilfelle en nål vil ikke vri ut av sprøyten, bruke et par av Kelly pinsett til å forstå og vri av avkortet nål nær navet.
 • Utvise ekstrem forsiktighet ved håndtering av nåler som inneholder kroppsvæsker.
 • Grip aldri inn i en beholder for skarpe gjenstander. Aldri presse en nål eller sprøyte ned i en full beholder for skarpe gjenstander. Hvis beholderen for spisse gjenstander er full, få tak i en ny beholder.

Hvordan Fyll en sprøyte fra et hetteglass

Hvordan Fyll en sprøyte fra et hetteglass


Medisiner kommer i mange former: piller, kapsler, tabletter, inhalerte damper, væsker og injeksjoner. Injeksjoner kan administreres subkutant, intramuskulært eller intradermalt. Mange injiserbare legemidler som brukes til å behandle hormoner, blodsykdommer, diabetes, infertilitet, migrene, leddgikt og mange andre betingelser er tilgjengelig på resept og administreres hjemme. Injeksjoner nettsteder er vanligvis magen, øvre rumpe, overarm eller øvre del av låret. Hvis medisinen ikke kommer i ferdigfylte sprøyter, må du fylle sprøyten med medisinering.

Hvordan Fyll en sprøyte fra et hetteglass

•  Samle elementene som trengs for å fylle sprøyten. Du trenger to injeksjonstørk, sprøyte, fyll nål, nålen og hetteglass. Når du har forsyninger klar, vaske hendene.

Kontroller hetteglasset for å sørge for at du tar riktig medisinering og riktig dosering. Komme i vane å alltid sjekke etiketten kan hindre feil.

•  Sett fyll nålen på sprøyten ved å skru bunnen av nålen på toppen av sprøyten. La hetten på nålen. Et fyll nål brukes for å stikke hull gjennom ampullen og trekke opp medikamentet, men endres før injeksjonen med en frisk nål som vil trenge gjennom huden.

Åpne en alkohol pad, og tørk av toppen av hetteglasset. Toppen av flasken vil være et gummimateriale. La alkohol tørke før utarbeidelse av medisinering.

Ta hetten av nålen, og trekke tilbake sprøyten til samme mengde medisiner du vil trekke seg. Hvis du skal ha en cc av medisinen, trekk stempelet tilbake til en cc mark. Ta tak i hetteglasset med den andre hånden. Snu hetteglasset opp ned, og pierce nålen gjennom gummibelegget.

Trykk ned stempelet for å injisere luft inn i hetteglasset. Dette skaper en lik press og vil tillate deg å ta ut medisinen. Pass på at spissen av kanylen befinner seg under nivået av medisiner, og sakte trekke tilbake stempelet før du har trukket tilbake en cc av medisinen. Trekk sprøyten, og plasser hetten over kanylen.

•  Skru av kanylen og erstatte med den friske nål du skal bruke for selve injeksjonen. Hold sprøyten oppreist og trykk på kanten av sprøyten for å bringe noen bobler til toppen av sprøyten. Trykk ned stempelet veldig sakte og forsiktig å skyve bobler ut av sprøyten og kanylen.

Fullfør injeksjon følge instruksjonene gitt av legen din eller medisinske leverandøren.

Hvordan Smør gummidelen i en sprøyte

Hvordan Smør gummidelen i en sprøyte


Sprøyter brukes for dispensering av medikamenter og andre fluider gjennom en smal åpning som vanligvis avkortet med en hul nål. En sprøyte er bygd for å holde på væske og skyv åpne og lukkede enkelt. Smøring bidrar til å gjøre gummitoppen på stempelet glatte nok til å bevege seg enkelt gjennom den hule sylinderen. Sprøyte produsenter bruke smøremiddel til passende sprøyte deler under masseproduksjon prosessen.

Hvordan Smør gummidelen i en sprøyte

•  Hell medisinsk silikon olje i en tåke sprøyter med et lite munnstykke. Trekk stempler ut av alle sprøytene du ønsker å smøre.

•  Plasser munnstykket i løpet av den større åpning av sylinderen av en injeksjonssprøyte som er i kontakt med gummiproppen på stempelet. Spray silikon olje i fat til lett strøk innsiden.

•  Spray olje på de avrundede sider av gummiproppen på toppen av stempelet. Unngå å belegge den kjegleformede toppen av stopperen. Sprøyte produsenter normalt spray hele stempelet, men prøver å finne en måte å sprøyte grupper av stempler uten å få silikon på toppene.

Hvordan bruke en Nasal sprøyte

Hvis babyen din lider av for mye slim i nesen, er det viktig å fjerne hennes nesegangene for å lette riktig pust, og for å holde henne lykkelig. En måte å bekjempe nesetetthet er gjennom bruk av nasal sprøyter, noe som kan brukes til å suge ut slim som blokkerer den nasale passasje og hindre barnet fra å puste fullstendig.

Hvordan bruke en Nasal sprøyte

•  Sitt i en stol, slik at bena er horisontale til bakken, med et lite mellomrom mellom dem.

Legg babyen på bena, med hennes føtter av magen og hodet ved knærne.

Påfør en eller to dråper av saltvann til barnets nesebor og la den sitte i ti sekunder.

Klem pære av nasal sprøyte.

Sett sprøyten inn i barnets nesebor forsiktig.

Slipp pæren forsiktig og la den fylles med luft igjen, suger ut slim.

•  Tørk av sprøyten etter hver bruk.

Gjenta for det andre neseboret.

Hint

 • Du kan bruke sprøyten igjen etter 10 til 15 minutter hvis lunger fortsetter. Imidlertid bør det ikke gjøres mer enn to eller tre ganger per dag.

Hvordan bruke en gummi pære sprøyte for en baby Ears

Siden det ikke er tilrådelig å bruke bomullspinner for å rengjøre en babyens ører, kan du benytte deg av en pære sprøyte for å vanne ørene i stedet. Dette er en liten gummi "pære" som ofte brukes til suge babyer neser. Når den brukes for ørene, mange foreldre kaller det et øre sprøyte; det er lett å bruke, selv om barnet kan finne fremgangsmåten for å være litt ubehagelig i begynnelsen.

Hvordan bruke en gummi pære sprøyte for en baby Ears

Fyll pære sprøyte med lunkent vann ved å klemme lufta ut av det da suge opp litt vann fra springen.

Plasser barnet slik at han er legging med hodet sidelengs, de berørte øret vendt oppover.

Rett øret sprøyte inn i barnets øre kanalen, men ikke sett den. Sakte presse vannet inn i barnets øre. Det kan se noen bobler stiger til overflaten; dette er normalt.

La vannet til å sitte en stund og deretter snu barnet over til la vannet renne ut på en vaskeklut eller håndkle. Du må kanskje tørke forsiktig den ytre overflaten av øret eller kanalen for å fjerne eventuelle biter av voks eller rusk som har kommet ut.

Gjenta om nødvendig. Hvis det er en hindring, er det imidlertid bedre å ta barnet til lege for ytterligere inspeksjon.

Hint

 • Hvis barnet ditt er gammelt nok til å rulle over eller krype bort, kan du velge å bruke din stellebord med stroppen. Ved hjelp av et øre sprøyte er ikke smertefullt, men kan være ubehagelig og urovekkende først.