Digidexo.com

juice kreft

Juice dietter for kreft

En kreftdiagnose kan være liv i endring. Og, forstå behandlingstilbud kan være skremmende. Mange mennesker velger å se utover tradisjonell medisin for sin egen behandling. Noen mener at en juice diett er Mother Nature rette for å kurere eller forebygge kreft.

History of Juice dietter

Ideen om juicing for kreft første kom i 1930. Max Gerson, en tyskfødt lege, koblet kreft og andre sykdommer til en dårlig fungerende lever, immunsystemet og flere andre kroppsfunksjoner. Han antar at dårlig ernæring, sammen med eksponering for giftstoffer som sprøytemidler og kunstgjødsel. forårsaket et giftig miljø i kroppen som gjorde at kreft og sykdom til å vokse og trives. Gerson jobbet for å reversere denne tilstanden ved å lage et behandlingsopplegg sentrert på fersk, økologisk juice. Hans tilnærming, den første av sitt slag, som mål å gjenopprette hele kroppens immunforsvar og selvhelbredende kraften gjennom kosten. I dag finnes det en rekke juice dietter som er beregnet til å bekjempe kreft, hver med små modifikasjoner. Imidlertid er alle sentrert på en diett av ferske, økologiske juice.

Slik fungerer det

Ferskpresset, økologisk frukt og grønnsaksjuice er fulle av næringsstoffer, enzymer og antioksidanter. Det er lite sannsynlig at folk flest ville være i stand til å sitte ned og spise en halv kilo gulrøtter. Men, det er akkurat hvor mye som er i en 8-oz. glass gulrot juice. Ved juicing disse matvarene, er du i stand til å få en super-sized dose av vitaminer og mineraler som er nøkkelen til bekjempelse av kreft i kroppen din. Drikking disse juice bidrar til å tømme ut giftstoffer og kreftfremkallende som har akkumulert i kroppen din i løpet av årene.

Hva du skal spise og drikke

Planene varierer, men de fleste foreslår at du drikker 8 oz. ferskpresset juice hver en til to timer. De fleste juice dietter vare fra tre til seks uker. Det finnes en rekke juice anbefales for å bekjempe kreft. Juice laget av gulrøtter og grønne greener inneholder ekstra høye doser av enzymer og antioksidanter. Fruktjuice gi betydelige mengder av vitaminer og næringsstoffer, også. Du bør likevel oppfylle dine daglige vannbehov, typisk åtte 8-oz. glass per dag for voksne. The Gerson plan gir også mulighet for tre økologisk, vegetarisk måltider hver dag. Et vanlig måltid består av salat, dampede grønnsaker, en bakt potet og grønnsaksuppe.

Hva skal unngås

Ikke spis sukker, hvitt mel, hvitt brød, bearbeidet mat, søtsaker, sjokolade, melkeprodukter, kjøtt eller tilsatt salt. Unngå drikker som inneholder koffein, sukker, alkohol, høy fruktose mais sirup eller kunstige søtningsmidler.

Andre terapier

Alternative juice dietter for kreft er ikke alltid begrenset til juicing. Mange foreslår tillegg som kalium, skjoldbruskkjertelen ekstrakt og niacin. Selv kontroversielt i det medisinske samfunnet og allmennheten, visse planer, for eksempel Gerson program, anbefaler også klyster for å øke leveren rensing.

Om Noni Juice og kreft

Noni planten, også kjent som indisk morbær, stor Morinda, nono, og Mengkudu, er en liten tropisk plante, som vokser i skyggefulle skoger og sandstrender. Noni juice ekstraheres fra frukten, som inneholder høye nivåer av kostfiber og karbohydrater. Mange naturopaths og tradisjonelle kulturer tilskriver noni planten og dens juice med helbredende egenskaper. Til tross for påstander, har forbruket av noni ikke funnet å kurere kreft, selv om det kan hjelpe til å styrke immunforsvaret.

Fakta

Noni eller Morinda citrifolia som det kalles av sin vitenskapelige nomenklatur, er en liten tropisk frukttre, som utgjør en del av familien Rubiaceae. Selv innfødt til Asia, vokser Morinda citrifolia i Stillehavet Island regionen, spesielt i Tahiti. Varianter kan også bli funnet i Hawaii og deler av Asia, Sør-Amerika og Karibia. Anlegget produserer en liten hvit blomst og potet størrelse grønn frukt preget av en stikkende lukt. Frukten kan forbrukes kokt eller rå. Noni frukten er allment tilgjengelig i flytende konsentrat eller juice.

Historie

Det er allment antatt at innbyggerne i Fransk Polynesia brakte Noni planten med seg fra Sørøst-Asia ca 2000 år siden. Kaptein James Cook dokumentert frukten bruk på slutten av 1700-tallet. Under andre verdenskrig ble soldatene basert i Polynesia instruert av de innfødte å konsumere Noni for å få styrke. Noni har blitt konsumert i århundrer som en folkemedisin. Bladene, når laget til en te brukes til å behandle fordøyelses og mageproblemer. Tradisjonell polynesisk medisin bruker Noni for behandling av forstoppelse, hudbetennelse, infeksjon, sammen med tyggis og hals problemer. Oppvarmet Noni bladene brukes i Malaysia for å behandle brystet og pusteproblemer. David Marcus, av Hawaiian Herbal velsignelser Inc., først introdusert Noni juice kommersielt i 1995. I dag er det mer enn 200 selskaper markedsføring Noni juice.

Funksjoner

Noni planten har blitt funnet å inneholde høye nivåer av vitamin C, niacin, jern og kalium. Forskere listen 23 ulike fytokjemikalier (Dette er kjemikalier som finnes i planter som kan bidra til å forhindre sykdom) som finnes i anlegget. Blant disse er alkaloid damnacanthal, som hemmer tyrosin-kinase, og er blitt funnet å ha anti-kreft egenskaper innenfor mus. Studier har vist noni juice hemme dannelsen av kreftceller hos rotter. Tilsvarende laboratorieforsøk viser at Noni juice kan gi en viss fordel i trening utholdenhet. Disse studiene har ennå ikke blitt bekreftet av ekspert-reviewed kliniske studier, slik at ingen konkluderende antakelse kan tas stilling til hvorvidt Noni planten har noen effekt i behandling av kreft i løpet av mennesker.

Fordeler

Noni har vist seg å ha antibakteriell, antivirale, immunologiske og analgetiske virkninger i løpet av in-vitro-forsøk og dyreforsøk. Velig, kan forbruket av Noni hjelpe i behandling av forkjølelse, diabetes, høyt blodtrykk, depresjon, menstruasjonssmerter, luftveisplager, feber, mageproblemer og leddgikt. Det er imidlertid ikke noe bevis på at faststoff noni er effektive i behandling av en hvilken som helst av disse tilstandene. Noni er rik på antioksidanter, gjør vitamin C og vitamin A. The American Cancer Society anbefaler en diett rik på antioksidanter for å forebygge kreft, men igjen, det er ikke en mirakelkur.

Advarsel

Noni er ikke anbefalt for gravide kvinner, kvinner som er sykepleier eller de med lever- eller nyresykdom. Historisk har frukten blitt brukt til å indusere abort. Den inneholder også store mengder kalium som er farlig for de med kronisk nyresvikt. Noni kan bidra til levertoksisitet på grunn av tilstedeværelsen av antrakinoner.

Noni Juice Behandling for kreft

Mange mennesker som sliter kreft er ivrige etter å prøve et naturlig stoff i håp om at det vil helbrede dem. Folk har en tendens til å tro på naturen og det faktum at det finnes en rekke helbredende krefter i naturlige stoffer; som Noni frukt. Det har vært de siste påstander om at Noni juice kan kurere kreft og mange kreftpasienter ønsker å vite om dette er sant.

Hva er Noni frukt?

Noni er en frukt som vokser på et tre som kalles en Morinda treet, men i motsetning til andre frukt, ser det ut som en potet. Dens ytre farge er vanligvis gul til det fullt modner, så viser det seg en hvit farge. Lukten av Noni er ubehagelig, men de helsemessige fordelene sies å være imponerende. Den vokser hovedsakelig i Panama, men er også sett i Asia, Mellom-Amerika, og de Antillene.

Om Noni

Noni frukten regnes som en av de mest næringsrike matvarene som finnes. På grunn av dens ernæringsmessige komponenter, har Noni frukten blitt sagt å selv kurere kreft. Det er fullpakket med vitaminer, mineraler og en konsentrert næringsverdi som sies å bidra til å gjenoppbygge immunforsvaret. Det har også vært hevdet at det spiller en rolle med celle gjenfødelse, noe som er viktig for bekjempelse av sykdommer, og sykdommer som kreft. Dette gjelder spesielt for kreftpasienter som gjennomgår kjemoterapi behandlinger, som ødelegger gode celler. Noni sies å rense kroppen for frie radikaler, som også er viktig for en kreftpasient.

Kan Noni Cure Cancer?

Som ernærings som Noni frukten er, er det ingen vitenskapelige bevis for at det kan kurere kreft. Som et spørsmål om faktum, er det sagt at Noni frukten ikke vil kurere noen sykdommer, inkludert multippel sklerose, leddgikt eller hypertensjon. Mange medisinske spesialister hevder at Noni juice er bare en annen måte å gjøre en enkel selger av et produkt med falske påstander. Det har blitt sagt at selv om det er en sunn frukt og har mange komponenter som er anbefalt for å forebygge kreft - som vitamin C, masse antioksidanter og vitamin A - det er ikke en kur for noe.

Misforståelse A

Fordi mange mennesker som lider av kreft ønsker en kur, blir de desperate etter å prøve noe. Mange som har feilaktig markedsført Noni juice har uetisk spilt inn i dette. De hevder at den kan kurere kreft har ikke kommet fra noen kreft forskningssentre, og heller ikke har kommet det fra leger som spesialiserer seg på kreft. Det er alltid best å gjøre din egen forskning før du tar ordet i media og tar fatt på en ny behandling for deg selv.

Betraktninger når du starter en Noni Fruit Treatment

Før du starter din en behandlingsplan for å kurere kreft med Noni juice, snakk med legen din. Han kan jobbe med deg i å avgjøre hva slags behandling som er best for din kreft. Legen din bør vite om alle behandlinger du prøver, selv de du innlate seg på, på egen hånd. Hvis han vet; han kan overvåke dem. Noni er ikke kjent for å samhandle med medisiner eller andre matvarer, så det er en sjanse det kan trygt legges til eksisterende behandling for å forbedre den generelle velvære - men det er alltid en sjanse for at det kan påvirke noen negativt. Jo mer din lege vet om hva du spiser og tar, jo bedre behandlingsplanen være for din kreft eller sykdom.

Hvordan få Acai Berry Juice Fordeler

Hvordan få Acai Berry Juice Fordeler


De mange acai berry juice fordeler er anbefalt for slankere, idrettsutøvere, og alle som ønsker å nyte bedre helse. Mørk blå i fargen som sine blåbær fettere, acai berry er omtrent på størrelse og form på druer. En av de viktigste acai berry juice fordelene er at acai er svært høy i antioksidanter og dermed kan ha kreft-bekjempelse egenskaper. Mens vekttap er spioneringen av mange supplement selskaper, acai berry juice fordeler i forhold miste vekt er fortsatt i debatten.

Hvordan få Acai Berry Juice Fordeler

Juice friske bær å få maksimal acai berry juice fordeler. Acai palmer vokser i Sentral-og Sør-Amerika, med store palmelunder produserer mange tonn med acai bær hvert år. Hvis du ikke bor i dette området, kjøpe friske acai bær er mer utfordrende.

Drikk fersk eller flaske acai berry juice daglig for å motta løpende ytelser og potensielt miste vekt. Hvis du erstatter daglig brus drikking med acai berry juice og vann, vil du sannsynligvis gå ned i vekt og bli sunnere.

Ta acai berry kapsler eller bland acai berry pulver kosttilskudd inn dine vibrering eller juice om morgenen. Pulver og pilleformer acai gjøre gode substitutter når du ikke kan få tak i juice av fersk bær eller flaske acai berry juice.

Spis et sunt kosthold basert på hele matvarer og naturlige ingredienser for å realisere acai berry juice fordeler. I forbindelse med et sunt kosthold, vil acai bær hjelpe deg å realisere en sunn vekt og muligens unngå kreft.

Hint

  • Ren acai berry juice har flest fordeler. Unngå utvannet drinker eller de med tilsatt søtstoffer.

Noni juice og vekttap

Noni juice og vekttap


Noni juice er laget av Morinda Citrifolia frukt som vokser i Asia-Pacific-regionen. Noni juice er en tradisjonell helhetlig løsning. Det har vunnet popularitet med uvitenskapelige påstander om at det er et middel for plager, inkludert depresjon, leddgikt, hjertesykdom, kreft og fedme.

Identifikasjon

Morinda Citrifolia er medlem av urten familien Rubaiceae ofte kalles Noni. Trærne vokser i vulkansk jord i Sør-Stillehavet, inkludert Hawaii, Cook Islands og Tahiti. Noni er gul med en klumpete tekstur, og det lukter som råtten ost.

Funksjon

Mer enn 40 kjente urtemedisiner er produsert ved hjelp av alle deler av Morinda Citrifolia treet, inkludert Noni frukt.

Krav

Tilhengerne av Noni juice som en antioksidant-fylt, naturlig helse drikke hevder at det er effektivt i immunsystem støtte. De hevder at det øker fysisk og seksuell ytelse og støtter et sunt hjerte-system.

Vekttap

En questionably uvitenskapelig undersøkelse utført av Dr. Neil Solomons hevder 72 prosent av 4599 brukere rapporterte at de brukte Noni juice for å bekjempe fedme. Som prosentandel av folk hevdet å ha opplevd vekttap.

Betraktninger

Noni juice, produsert av mer enn 50 selskaper, kan kjøpes i helsekostbutikker, store dagligvarekjeder og på nettet. Det er en av de høyest priset kommersielle juice, ofte koster mer enn $ 1 per unse.

Advarsel

Den tradisjonelle medisinske samfunnet har ikke godkjent Noni juice som en terapeutisk behandling for eventuelle helsemessige problemet. Noni juice er kjent for å være høy i kalium; som kan gjøre det farlig for folk med nyresykdom.

Cranberry Juice Cleanse

Fad detox og «rense" dietter blir stadig mer populære måter å miste vekt raskt og, tilsynelatende, skylle kroppen for giftstoffer. Et slikt kosthold er tranebær rens, som enkelte kilder hevder kan hjelpe rense kroppen for giftstoffer og fremme vekttap.

Men eksperter advarer mot renser som alvorlig begrenser diett eller ikke tillater en balansert diett plan. Før du prøver tranebær rens, snakke med legen din om din detox plan. Hun kan hjelpe deg med å avgjøre om dette vil være sunt for deg, og hvis så, kartlegge et sunt kosthold og mosjon plan i løpet av den tiden.

Dr. Christine Gerbstadt, MD, anbefaler å legge tranebærjuice eller hele tyttebær til et sunt kosthold for sine antioksidantegenskaper og høy vitamin nivåer.

Typer

Det er flere måter å ta tranebærjuice å følge rens plan. De to vanligste måtene er via en kapsel av konsentrert tranebærjuice, og i flytende form.

I kapselform, er standard dose 500 mg per kapsel, som skal tas en gang daglig. Kapsler omfatter vanligvis også gelatin, cellulose og silisiumdioksyd.

Noen kilder anbefaler å blande 100 prosent ren tranebærjuice med Chlorophylle pulver og vann, og drikker dette tre ganger daglig for å detox kroppen.

Andre kilder hevder at for best effekt, bør ren tranebærjuice blandes med vann, psylliumfibre og eple pektin.

Ifølge leger ved organichealth.net, men du kan høste helsemessige fordeler av tranebær juice uten å blande det med andre stoffer. De anbefaler å fortynne 2 oz. av tranebær i 8 gram vann, og drikker blandingen daglig.

Fordeler

Lite forskning er preformed om evne tranebærjuice å "rense" kroppen for giftstoffer. Faktisk er de fleste forskere enige om at kroppen vanligvis ikke trenger vår hjelp til detox selv. Sier Dr. Nasir moloo, en gastroenterolog basert i California: "Kroppen din gjør en perfekt god jobb med å kvitte seg med giftstoffer på egen hånd Det er ingen bevis for at [rens] dietter er nødvendig eller nyttig.».

Men kan legge tranebær juice, ekstrakt eller frukt til en ellers balansert kosthold gir betydelige helsefordeler. Cranberry juice er høy i vitaminer og mineraler, spesielt fiber, vitamin C og antioksidanter.

2009 forskning ved Worcester Polytechnic Institute i Massachusetts bekreftet at tranebær juice bidrar til å avverge urinveisinfeksjoner og kan være nyttig i å forebygge og behandle infeksjoner i blære og nyre, så vel.

De andtioxidants og phytochemical næringsstoffer i tyttebær kan bidra til å beskytte kroppen mot hjertesykdom og kreft. Spesielt kan de proantocyanidiner i tranebærjuice hjelpe treg eller hemme tumorvekst og vekst av brystkreftceller.

Mens betydelig forskning ikke har bekreftet disse påstandene, kan tranebærjuice bidra til å redusere høyt kolesterol, beskytte mot smitte, hindre nyrestein formasjon, styrke bein, og forebygge tannråte og tannkjøttsykdom.

Advarsel

Mens tyttebær kan gjøre underverker når det legges til et balansert kosthold, drikke tranebærjuice alene for sine rengjøringsegenskaper kan være farlig og kan ha alvorlig skadelige effekter på helsen din. Ikke forbruker nok kalorier, vitaminer eller næringsstoffer kan hjelpe deg å miste vekt, men kan sette deg i fare for alvorlige bivirkninger.

Drastiske rens dietter som ikke innlemme et bredt utvalg av sunne, proteinrike matvarer kan føre til vitaminmangel, muskelsvikt, svakhet, irritabilitet og tretthet. De på dramatiske detox diett planer ofte lider laber hud og hår, sprø negler, og tørt hår.

Uten fast føde, slik diett planer også ofte resultere i hyppige, ubehagelig flytende avføring. I tillegg vil den vekten du kan tape i en tranebærjuice "rense" være vanskelig å holde seg når du har byttet tilbake til fast føde.

Velge en Juice

Hvis du er interessert i å legge tranebærjuice til din diett for sine helsemessige fordeler, mener at forskning har ikke bekreftet at tranebærjuice kan "rense" kroppen din, og det skal alltid tas sammen med et balansert kosthold.

Mange typer av tranebærjuice på markedet i dag er fulle av sukker, kunstige fargestoffer og smaksstoffer, konserveringsmidler og tilsetninger. Det er ikke uvanlig for "cranberry juice" å bare inneholde 30 prosent tranebær ekstrakt kombinert med vann, søtstoffer og tilsetningsstoffer. Å drikke denne type juice regelmessig kan faktisk gjøre mer skade enn godt.

Mens det ikke pleier å være bitter, hvis du leter etter helsemessige fordeler, drikker bare 100 prosent tranebærjuice. Dette kan fortynnes med glitrende eller stille vann for å gjøre den mer spiselig.

Betraktninger

Vanligvis er detox renser ikke anbefalt av leger, med mindre de er rike på en rekke naturlige matvarer. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, snakke med legen din om å endre kosthold, og kanskje supplere det med tranebærjuice. Dr. Gerbstadt anbefaler fremme naturlig vanntap ved å legge tyttebær, selleri, asparges og urtete til kosthold, samt begrense saltinntak så mye som mulig.

Noen mennesker bør ikke spise store mengder tranebærjuice. Dette inkluderer personer med allergi mot acetylsalisylsyre, tyttebær eller blåbær, de med en historie med oksalat stener, og de som tar antikoagulantia eller lever medisiner.

Hvis du ammer, og du vurderer å legge betydelige nivåer av tranebærjuice til ditt daglige kosthold, snakke med legen din.

Fordelene ved økologisk Noni Juice

Noni, en plante innfødt til tahitisk øyene, har vært brukt i århundrer av de innfødte mennesker til å behandle ulike plager, og det har nylig blitt dyrket og eksportert fra Hawaii. Noen av de rapporterte fordelene med noni juice er mye diskutert, men det er laget av en frukt fullpakket med mange antioksidanter og er en god kilde til vitamin C.

Kjemiske egenskaper

Noni (Morinda citifolia) er en uvanlig form, som ligner en hvit ananas, og dens kjemiske egenskaper er mye som en Mulberry. Frukten er mest kjent for å ha alkaloider, som øker aktiviteten i enzymer og støtte proteinstrukturer. I tillegg er fruktens polysakkarider sies å fremme anti-tumor, anti-kreft og antibakterielle forbindelser. En annen av sine forbindelser, scopoletin, er angivelig gunstig å lindre depresjon, senke blodtrykket og fremme avslapning.
Uavhengig av argumentene som omgir de andre fordelene, er noni en god kilde til vitamin C.

Fordeler

Noni juice sies å ha naturlige egenskaper som kan bidra til å kurere slike sykdommer som leddgikt, søvnløshet, tretthet, overspising, diabetes og infeksjoner. Mange mennesker har hevdet at det har dratt dem under kreftbehandling, og disse påstandene har forårsaket noen kontrovers. Frukten har også vært spioneringen som en libido enhancer, humør stabilisator og appetitt suppressant. Selv om listen over mulige fordeler fortsetter å vokse, er det fortsatt mangel på vitenskapelig bevis for å bekrefte juice sin medisinske effekter.

Bruksområder

Tradisjonelt, har hver del av anlegget er benyttet for helseformål og koke, så vel som for fremstilling av tau og døende klut. Bladene ble brukt til å forberede mat, lage te, lindre munnsår og helbrede sår. Stilkene ble brukt for å lage tau, våpen og kano deler, og frøene ble sagt å holde insekter unna. Hele anlegget, inklusive røttene, ble tatt som et avføringsmiddel.

Innhøsting

Frukten plukkes året rundt; tiltenkt bruk avgjør vanligvis når det er høstet. Noni juice selskaper generelt ønsker frukten på sitt harde, hvite scenen, fordi frukten modner svært raskt, og er lettere å produsere juice. Når frukten blir helt moden, er den myk og sprengning med juice. I Hawaii, kan de vokse i et bredt spekter av habitater og kan også bli funnet i lava aske.

Betydning

Begynnelsen av 1990 merket noni juice tilstedeværelse i verdensmarkedet. Hovedsakelig dyrkes på Hawaii og tahitisk Islands, har det blitt rapportert at en flaske med noni juice selges hvert minutt. Hvis det er faktisk tilfelle, er millioner av flasker solgt i både USA og Storbritannia hvert år.
Når de bestemmer seg for en merkevare av noni juice, mange velger et selskap som er viet til økologiske produkter på grunn av sin minimal bruk av plantevernmidler.

Hva er Pomegranate Juice brukes til?

Granatepler vokser på en liten busk som er innfødt til Himalaya-fjellene. Frukten av granateple er høstet, og juice er laget av de små sekker som ligger i sentrum. Granateple juice er høy i vitamin C, vitamin E og folsyre, og det er like høy i antioksidanter som rødvin.

Kolesterol

En på de viktigste bruk av granateple juice er å senke LDL-kolesterolet. LDL er det dårlige kolesterolet.

Blood Pressure

Ifølge en studie gjort i klinisk ernæring, kan et glass granateple juice om dagen kan redusere blodtrykket.

Forkjølelse

Siden granateple juice er høy i antioksidanter, er det brukt for å øke kroppens immunitet.

Forebygging / løsning

Pomegranate juice antas å bidra til å forhindre kreft i prostata, bryst og lunger.

Brusk

Leddgikt er en tilstand som forårsaker leddene å svekkes og bli betent. Pomegranate juice brukes til å hjelpe integriteten av ledd og brusk.

Bivirkninger av MonaVie Juice

Fordi MonaVie er ikke medisin, men en frukt juice, den har ingen bivirkninger i medisinsk forstand. I stedet dets bivirkninger er alle ernæringsmessig i naturen. Akkurat som epler ikke har bivirkninger, er Acai Berry, som er MonaVie primære ingrediensen, rett og slett en annen frukt, med sin egen ernæringsmessig profil. Imidlertid har markedsføringsplan for MonaVie støttet seg i stor grad på påstanden om medisinske fordeler, og insisterte på en etterforskning av de egenskapene med medisinske egenskaper og deres potensielle effekter.

Oppblåste krav

En av de mest farlige elementer av MonaVie som et produkt er dets posisjonering som en potent kur-tatt. Strukturert som en multi-lagdelt markedsføring mulighet med over en million selgere, er MonaVie så uregulert i salget sitt at dets selgere vil gjøre et stort utvalg av krav til produktene som ikke kan støttes av ernæringsmessig eller medisinsk faktum.

Antioksidanter

En av påstandene produsentene av MonaVie er at den inneholder et høyt nivå av kraftige antioksidanter som kan bidra til generelle helse, spesielt hjerte. Mens MonaVie gjør inneholde en god del antioksidanter, bær inni drikken faktisk inneholder mindre antioksidanter enn en rekke billigere, mindre eksotiske frukter. Epler, jordbær og blåbær alle inneholder høyere nivåer av antioksidanter i MonaVie enn acai berry.

Økonomi

Den høye kostnaden, når kombinert med den medisinske aura av MonaVie, kan produsere en negativ økonomisk bivirkning. MonaVie er svært dyrt og kan bli en ekstra økonomisk byrde for dem som melder seg som selgere, plassere en salgs minimum på dem hver måned. I forhold til de ernæringsmessige kvaliteter av MonaVie, er det mer økonomisk effektiv for å kjøpe frukt. Men folk kan tro de oppblåste krav, slik at det virker medisinsk utrygt å slutte å kjøpe dyre drikke, selv til det punktet av økonomisk motgang.

Alternativ Behandling

Korrespondent med oppblåste påstander er faren for ikke søker riktig behandling for medisinske sykdommer som MonaVie selgerne har hevdet kan behandles med saften. Det er således en psykologisk bivirkning å MonaVie bruk. Dette kommer ut klarest i påstander om at MonaVie kan brukes til å behandle kreft, influensa og selv autisme.

Andre ingredienser

I tillegg til acai berry blanding, MonaVie omfatter en rekke andre kosttilskudd, inkludert resveratrol, fettsyrer og glukosamin. Mens ingen av disse ingredienser har negative bivirkninger, er det verdt å merke seg tilstedeværelse av god kolesterol. Mens omega-3 fettsyrer er viktige bidrag til et sunt kosthold, bør deres tilstedeværelse likevel bemerkes som ekstra kolesterol i kosten.

De vitenskapelige fordelene med juicing

De vitenskapelige fordelene med juicing


The National Cancer Institute har vervet amerikanerne til å spise minst fem porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag. Juicing rå frukt og grønnsaker har vist seg å gi fordeler i veien for å reversere tegn på aldring, forbedre kroniske sykdommer og produsere energi pakket enzymer. Juicing grønnsaker og frukt i stedet for å spise dem i fast form kan slippe næringsstoffer inn i kroppen i et hurtig tempo --- gir direkte fordeler.

Fordeler for Metabolism

Enzymer --- protein som produseres av levende celler som fremmer kjemiske prosessene i livet uten selv å bli forandret --- er rikelig i rå frukt og grønnsaker. Enzymer i rå frukt og grønnsaker snu maten i kroppsvev og energi. Enzymer regulerer også stoffskiftet i kroppen. Disse enzymene nære og regenerere celler, vev, kjertler og organer i kroppen.

Fordeler for Aging

Juicing bremser og muligens reverserer den vitenskapelige prosessen med aldring. Juice av fersk frukt og grønnsaker bekjempe effektene som frie radikaler --- kjemiske partikler som inneholder en uparet elektron og er svært reaktive --- i atmosfæren har på huden og musklene. Juicing stopper rynker prosessen og holder musklene tonet. Juicing også bremser ned aldersrelaterte sykdommer. For eksempel er leddgikt, osteoporose og generell synsproblemer relatert til alder bremset med juicing.

Fordeler for Sykdom

Ferske Juiced frukt og grønnsaker inneholder fytokjemikalier --- stoffer i planter som bekjemper sykdom. Tar i Juiced frukt og grønnsaker tillate fytokjemikalier å gå inn i kroppen enklere og raskere. Fytokjemikalier som finnes i brokkoli forebygge kreft. Sitrusfrukter som er Juiced fjerner kreftfremkallende --- kjemiske eller andre stoffer som forårsaker kreft --- fra kroppen som øker risikoen for kreftceller. Fytokjemikalier som finnes i druer beskytte DNA celler fra skade.

Hva er Noni juice?

Noni planten er hovedsakelig dyrket i Tahiti, men navnet er Hawaiian. Saften fra frukten er en utmerket kilde til vitaminer, spesielt vitamin C, vitamin A, niacin (vitamin B3), jern og kalium. Noni juice, kjent som Tahitian mirakel kur, kan hjelpe til med vekttap, hodepine, diabetes, kreft, fibromyalgi og multippel sklerose.

Juicing Process

Den mest modne Noni frukten er valgt for å lage juice. Etter en 2-måneders gjæring perioden, soyasaus-farget juice flaske i glassbeholdere.

Expert Opinion

Noni juice har vært en del av tradisjonell polynesisk medisin. Noen dagens leger fremme det også. En lege har merket en forbedring i blodtrykket og blodsukkeret hos sine pasienter, og i hennes kvinnelige pasienter, en reduksjon og eliminering av fibroid cyster.

Kreft Inhibitor?

I en kreftstudie, kreftceller hadde problemer med forming i rotter ble gitt Noni juice.

Smak

Noni juice har en bitter smak. For å gjøre det mer spiselig, er det ofte blandet med andre juicer, som for eksempel blåbær eller drue.

Juice Advarsel

De med avansert nyresykdom bør ikke forbruke Noni juice på grunn av høyt kalium innhold. Gravide kvinner og barn også bør styre klar av denne juicen.

Drevne påstander

FDA har refset selskaper som gjør overdrevne påstander om medisinsk herding uhelbredelige sykdommer, som HIV og AIDS.

Ernæringsmessige informasjon om Orange Juice

Appelsinjuice inneholder viktige vitaminer og næringsstoffer. Ifølge US Department of Agriculture (DOA), en enkel servering av appelsin juice "gir over 100 prosent av dere daglige verdi for vitamin C." Imidlertid er noen appelsinjuice laget med kunstige søtningsmidler i stedet for virkelige fruktsaft, og kan være høy i kalorier, i henhold til George Mateljan Foundation.

Funksjoner

I henhold til DOA, 3/4 av en kopp appelsinjuice inneholder 78 kalorier, 2 gram fett, 3 mg natrium, 18 g av karbohydrater, mindre enn 1/2 ag av kostfiber, og 19 g sukker. Hvis du spiser 2000 kalorier om dagen, vil 3/4 av en kopp appelsinjuice gi deg 106% av det daglige verdien av vitamin C.

Fordeler

Fordi appelsinjuice er høy i vitamin C, er det flott for immunforsvaret. Vitamin C inneholder antioksidanter, og i henhold til Florida Department of Citrus, antioksidanter "bistå i kampene celler og vev skader som kan føre til sykdommer som hjertesykdommer og kreft." Også i henhold til DOA, 3/4 av en kopp appelsinjuice "gir en servering fra frukten gruppen av næringspyramiden."

Effekter

Ifølge Florida Department of Citrus, bør gravide kvinner drikker appelsinjuice fordi vitamin C "hjelper den vordende mors kroppen absorbere visse former for krav Vitamin C jern. Er 13 prosent høyere når en kvinne er gravid." Appelsinjuice er også "viktig for sunn kropp vekst! Det hjelper babyer vokser og bidrar til å bygge sterke bein og tenner."

Misforståelse

Sørg for å lese de ernæringsmessige etikettene nøye før du kjøper appelsinjuice. Noen av appelsinjuice du kjøp i butikken er laget med søtningsmidler slik som sukrose og maissirup med høyt fruktoseinnhold i stedet for virkelige fruktsaft, i henhold til George Mateljan Foundation. På grunn av dette, mange mennesker "spise opp en stor mengde kalorier uten å få noen faktiske ernæring."

Betraktninger

Drikke appelsinjuice er ikke så bra for deg som å spise en appelsin. Ifølge George Mateljan Foundation, når appelsiner er presset til å gjøre appelsinjuice, noen av næringsstoffene gå tapt. Appelsiner inneholder flavonoider. Flavonoider og vitamin C "arbeide sammen og støtte helse gjennom deres interaksjon." Under prosessen med å lage appelsinjuice, får flavonoider presset ut. Så får valget mellom å spise appelsiner og drikke appelsinjuice, spise en appelsin er den sunnere alternativ.

Hvordan bruke goji juice

Goji juice er avledet fra goji berry innfødt til Himalaya. Den er rik på antioksidanter som er kjent for sin evne til å styrke immunforsvaret, og motvirke skader fra frie radikaler. Frie radikaler er molekyler som skader hudcellene og som er delvis ansvarlig for aldring og sykdommer som kreft. Takket være den høye antioksidant innhold, er goji juice brukes av folk som ønsker å forbedre sin generelle helse og øke deres immunsystem.

Hvordan bruke goji juice

•  Rist goji juice flasken kraftig før drikking. Hell to gram av saften i en liten kopp.

Drikk to gram av goji juice så snart du står opp om morgenen og før du spiser frokost. Drikke juice på tom mage vil tillate det å absorbere lettere inn i systemet ditt.

Drikk to gram av goji juice umiddelbart før du går å sove om natten. Fire gram av goji juice om dagen er den anbefalte daglige mengden, men det har ikke vært noen bivirkninger rapportert med inntak av mer enn dette beløpet.

Kjøle goji juice for å holde den frisk. Konsumere hele flaske goji juice innen 30 dager etter åpning.

Hint

  • Goji juice er solgt til flere steder på internett.
  • Goji juice kan ha antikoagulerende egenskaper så ikke ta det hvis du er på blodfortynnende medisiner som Coumadin.

Carrot Juice Næringsinnhold

Holde sunt kan være utfordrende. Mange vokste opp i en verden der grønnsaker og frukt ble minimert. Disse matvarer er dine viktigste kilder til ernæring. Men gulrøtter er en god måte å få god ernæring. Men gulrøtter alene kan være blid og uinteressant. En populær måte å få næring fra gulrøtter er gulrot juice. Denne velsmakende drikk inneholder alle de næringsstoffene du trenger fra gulrøtter og smaker bedre.

Betakaroten

En servering av gulrøtter er fullpakket med en hel dags inntak av betakaroten. Betakaroten er pro-vitamin A. Betakaroten bidrar til å bekjempe frie radikaler, som har vært knyttet til kreft og hjerteproblemer. Betakaroten er også bra for øynene og reduserer risikoen for grå stær. Gulrot juice har like mye betakaroten som gulrøtter. Og det er velsmakende, også.

Vitaminer

Gulrot juice er rik på vitaminer, inkludert vitamin E, tiamin, fosfor, mangan, vitamin C, K, B6 og kalium. Disse vitaminene er viktige for å fungere i kroppen. Vitamin C bidrar til å bekjempe skjørbuk og hjelper med synet. Vitamin K er blitt knyttet til benhelse samt potensielt å ha en effekt på nevrologisk skade forårsaket av Alzheimers. Disse og mange andre viktige vitaminer er pakket inn gulrøtter og gulrot juice.

Kalsium pektat

Gulrøtter og gulrot juice er også rik med en pektin fiber kalt kalsium pektat. Kalsium pektat har vist seg å senke kolesterol. I disse høyt stress, høye fett ganger, kolesterol prisene er på vei oppover. Fedme er blomstringen og folk dør. Kalsium pektat er et viktig tillegg til enhver diett, og en av de mest vanlige og mest smakfulle steder for å finne det er i gulrøtter og gulrotjuice.

Eteriske oljer og Karbohydrater

Det har lenge vært en frykt for mat å ha for mye olje. Men noen oljer er avgjørende. Og mange av disse oljene kan finnes i gulrøtter. Disse oljene bidra til å holde kroppen fungerer ved å smøre og fôring cellene i kroppen vår og hjelpe ting kjøre jevnt og effektivt. Gulrøtter er også en sterk kilde til karbohydrater. Den viktigste kilden til energi for mennesker er karbohydrater, og gulrøtter er en sunn kilde.

Andre ernæringsmessige fordeler

Gulrøtter gir mange andre ernæringsmessige fordeler som ikke faller inn under en bestemt overskrift. Gulrøtter og gulrot juice er veldig søt og kan hjelpe krydre opp ethvert måltid på en sunn og velsmakende måte. De er også anti-blodfattig som de fremmer vekst av ben og benmarg som produserer røde blodceller. Gulrøtter leverer også kroppen med essensielle vitaminer og mineraler som er nødvendige for helbredelsesprosessen av kroppen. Sist men ikke minst, har gulrøtter også blitt kjent for å ha sterke beroligende egenskaper. Et glass gulrot juice før sengetid kan være en sunn og trygg måte å få litt ekstra søvn.

Hvor mye vitamin C er i Cranberry Juice?

Tranebær og vitamin C

Tranebærjuice er ofte fremmet og annonsert som en "perfekt mat", som tilbyr et bredt utvalg av helse-forbedre egenskaper, inkludert vitamin C. Mens det er viktig å legge til nok gode kilder til vitamin C og andre helsebringende stoffer i kostholdet ditt, er det like viktig å forstå nøyaktig hva du tar inn i systemet ditt.

Vitamin nivåer

De fleste 100 prosent tranebær juice på markedet inneholder 100 prosent av den amerikanske anbefalt daglig inntak av vitamin C.
Vitamin C øker kollagen produksjon i kroppen. Collagen er et protein som er i dannelsen av ben, brusk og muskel. Det er også spesielt godt i å forsterke kroppens immunsystem og hamlet opp forkjølelse og influensa. Vitaminet er vann-løselig og legemet renser skytende nivåer av vitamin C av systemet gjennom urinering.
Tranebærjuice er kjent som en meget effektiv behandling av urinveisinfeksjoner, og har vært knyttet til en redusert risiko for sår, hjertesykdom og kreft. Det er også antatt å forbedre oral hygiene.

Juice eller Cocktail?

Det er en betydelig forskjell mellom tranebærjuice og tranebærjuice cocktail. Den cocktail inneholder en betydelig mengde av tilsatt vann og sukker i forhold til 100 prosent juice versjoner. Saften cocktail leverer mange av de samme fordelene, men krever større porsjoner og inneholder også iboende risiko for tilsatt sukker i kostholdet ditt.

Advarsler

Cranberry juice regnes som trygt for forbruk til og med kvinner i svangerskapet, men ikke juice inneholder høye nivåer av oksalat, kjemikalier som kan øke risikoen for nyrestein. Personer som har en historie med nyrestein bør overvåke deres forbruk nøye. Likeledes kan det tilsettes sukker være en risiko for personer med diabetes.

Hva gjør Cranberry Juice Do?

Skjult blant drue og eplejuice er multi-talentfulle tranebærjuice. Dette terte juice gjør mer enn å føre vår munn til spisser; det kan hindre alt fra kreft til urinveisinfeksjoner.

Urinveisinfeksjoner

Tranebærjuice kan beskytte mot urinveisinfeksjoner. Saften av tranebær hindrer feste av Escherichia coli, til de bakterier som er kjent forårsake urinveisinfeksjoner.

Dental Health

Tranebærjuice hindrer også bakterier fester seg til tennene. Dette reduserer sjansen for hulrom og plaque-relaterte sykdommer.

Forebygge hjertesykdom

En potent kilde til antioksidanter, kan tranebærjuice redusere risikoen for hjertesykdom ved å senke nivåene av low-density lipoprotein (LDL) i kroppen vår.

Hemme kreft

Tranebærjuice kan være en potensiell kreft fighter. In vitro, bremser tranebærjuice veksten av enkelte kreftceller.

Advarsel

Tranebærjuice kan forstyrre reseptbelagte medisiner warfarin, en blod tynnere.

Betraktninger

Se på mengden av ekstra sukker på tranebærjuice etiketten. Ekstra sukker noen ganger benekter de positive effektene.

Hva gjør goji juice Do?

Goji bær, også kalt Wolfberry, oppsto i Sørøst-Europa og Asia. De to formene for goji bær er de kinesiske og Himalaya. Begge typer holder samme ernæringsmessig verdi, men Himalayan Goji Berry har en søtere smak. De helsemessige fordeler av goji juice er enorm; bær har ingen negative effekter på kroppen. Goji bær har en av de høyeste antioksidant rangeringer og blir betraktet som en "superfruit." Selv om goji bær kan kjøpes i form av tørket frukt, de er populært konvertert til juice. Goji juice er på vei inn i helsekostbutikker og dagligvarebutikker overalt. En liten servering av goji juice per dag er alt som er nødvendig for å høste fordelene av denne spesielle frukt.

Anti-Aging

Goji juice inneholder polysacchardes. Polysacchardes stimulere hypofysen, som produserer humant veksthormon (HGH). I sin tur, bremser HGH aldringsprosessen. Goji bær har også vitamin E. Dette er sjelden i frukt og viktig for hudens ungdommelige utseende. Vitamin E er ansvarlige for å bekjempe rynker og pigmentflekker.

Fordøyelsen Helse

Goji juice har antibakteriell og soppdrepende evner. Dette bidrar til å rense blodet og avgifte kroppen for å forhindre tarminfeksjoner. Ved å holde kroppen fri for giftstoffer, styrker goji juice kroppens forsvarssystem.

Heart Health

Goji juice bidrar til å holde hjertet sterk. Den inneholder beta-sitosterol, et anti-inflammatorisk middel som senker dårlige kolesterolet. Beta-sitosterol er også kjent for å forbedre seksuell helse.

Visual Helse

Goji juice er gunstig for visuell helse. Goji bær har beta-karoten, en antioksidant som konverterer til vitamin A i kroppen. Vitamin A bidrar til å hindre nattblindhet.

Immune Health

Goji juice styrker immunforsvaret. Den inneholder 500 ganger mer vitamin C vekt enn appelsiner. Dette øker den immunsystem til å bekjempe sykdom og hindre celle oksidasjon. Vitamin C øker også blodsirkulasjonen og blodstrøm for generelle helse.

Mental Helse

Goji juice bidrar til å fremme konsentrasjon og fraråder glemsel. Goji bær inneholder 19 aminosyrer samt alle de omega fettsyrer. Disse syrer er kjent for å fremme mental helse samt kjempe hjertesykdom og kreft.

Vekttap

Goji juice bidrar til å kontrollere blodsukkeret. Goji bær er høy i fiber. Fordi fiber er å fylle, er goji juice en vellykket appetitt suppressant. Krom i goji bær opprettholder muskelmasse til å forbrenne mer fett. Krom er også ofte brukt som en metabolisme booster. Andre vitaminer og mineraler i goji bær som vitamin B1 og kalsium omdanne mat til energi, øke mengden kalorier brent på en dag.

Hva er Cherry Juice brukes til?

Hva er Cherry Juice brukes til?


Cherry juice er nyter en bølge i popularitet. Ifølge undersøkelser av forskere ved Michigan State University, er kirsebær juice rik på antioksidanter, som kan bidra til å forebygge kreft, redusere betennelse og lindre smerte. Mange er dermed forbruker kirsebær juice, tror det vil bidra til å forbedre deres generelle helse samt avlaste en rekke medisinske tilstander.

Antioxidant Powerhouse

Ifølge en studie av Dr. Robert Verkerk publisert i Nutrition Practitioner, inneholder et enkelt glass kirsebær juice så mange antioksidanter som 23 porsjoner frukt og grønnsaker. Antioksidanter er nyttig i kampen mot kreft samt hjertesykdom og slag. I tillegg, kirsebær inneholder store mengder av en antioksydant som kalles antocyanin, som antas å bidra til å lette inflammasjon og lindre smerte. Ifølge Path2HealthyLiving.com, kan drikke kirsebær juice hjelpe med tilstander som gikt, ryggsmerter, muskelsmerter og leddgikt.

Typer og bruksområder

Det finnes to hovedtyper av kirsebær --- sure og søte. Søte kirsebær varianter inkluderer Bing, Rainier og Royal Ann; sure kirsebær varianter inkluderer Montmorency, den Morello, den Marasca og Amarelle. Moreller er for det meste spises fersk eller brukes i kalde desserter, mens sure kirsebær brukes til paier og andre desserter. Sure kirsebær har høyere antioksidantnivå enn søt de, så de fleste cherry-juice helse kosttilskudd er laget ved hjelp sure kirsebær.

Fordeler

Antioksidanter hemme frie radikaler, som er skadelige molekyler i kroppen som kan føre til skade på vev og er også koblet til kreft. De beste kildene til antioksidanter er frisk frukt og grønnsaker. Cherry juice tilbyr antioksidanter i en svært konsentrert form, noe som kan være nyttig for de som har problemer med å få tilgang eller forbruker store mengder fersk mat. Ifølge Path2HealthyLiving.com, kan kirsebær juice også bidra til å senke nivået av urinsyre i blodet, som er den viktigste årsak til gikt.

Historie

Flere kirsebær arter er innfødt til Asia, Nord-Amerika og Europa. Kirsebær ble brakt fra Tyrkia til Roma i 72 f.Kr. og snart spredt over hele Europa. Ville kirsebær vokste i Nord-Amerika før pilegrimene ankom, og var allerede i bruk av indianere. I dag er kirsebær dyrket i Tyrkia, USA, Italia, Iran, Russland, Syria, Spania, Ukraina, Romania og Hellas.

Andre bruksområder

Cherry juice er også populær i mange kulinariske bruksområder. Cherry juice kan brukes til å lage jello, paier og kjølte desserter. Terte kirsebær juice kan brukes for salte sauser, så vel som det parene godt med and og svinekjøtt. Noen kokker selv legge den til barbecue saus. Cherry juice er en vanlig ingrediens i alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer, fra Colas til Red-Eye mojitos.

Kirsebær likør

Cherry juice er også brukt i produksjon av kirsebær likører. Disse inkluderer kirsebær brandy, for eksempel kirschwasser og Cerises a l'eau de vie; Cigliegiolo, en etter-middag hjertelig; og Heering, en kirsebærlikør fra Danmark som er i alderen tre år. Kirsebær likør kan nytes på egen hånd eller som en mikser i drinker som Singapore Sling.

Mangostan Vs. Acai Berry Juice

Å spise frukt rike på antioksidanter kan forbedre din helse og redusere risikoen for visse sykdommer. Flere eksotiske frukter har dukket opp på markedet, touting ekstraordinære helsemessige fordeler og utrolige mengder av disse super næringsstoffer. To av disse, acai bær og mangostan, konkurrere om en plass på toppen av super frukt listen. Begge kan skilte med helsemessige fordeler, men kommer med en høy prislapp - så som et bedre kjøp?

Antioksidanter

Oksydasjon av celler skape frie radikaler som øker sjansene for sykdommer som oppstår - særlig kreft, Parkinsons sykdom, Alzeheimers sykdom, og hjertesykdommer. Frie radikaler også bidra til aldring. Antioksidanter arbeide for å forhindre dette nedbrytning av celler - utligne sjansene for sykdommer og bremse aldringsprosessen. Mørke og fargerike frukter og grønnsaker har massevis av antioksidanter og ernæringseksperter mester sitt forbruk. Antioksidant nivåer av mat er målt ved Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC). En høyere ORAC score betyr en høyere antioksidantinnhold.

En konsekvent ORAC score har ikke blitt etablert for enten acai bær eller mangostan. Men det finnes andre måter å sammenligne dem, i form av hvilke typer antioksidanter hver inneholder og deres evne til å bli absorbert av kroppen.

Acai Berry

Acai bær er en søramerikansk frukt som vokser på acai palm. Relatert til tyttebær og blåbær, acai berry velig har en av de høyeste konsentrasjonene av antioksidanter av alle frukter. Frukten er ekstremt lett bedervelige, slik at det er tilgjengelig i frossen tilstand (eller en ingrediens i frosne behandler), som en juice eller i en dehydrert form. Kosttilskudd florerer hevdet at deres konsentrasjon av acai berry kan kurere mange sykdommer, hjelpe deg å miste vekt og forbedre energi og idrettslige prestasjoner.

Den acai bær inneholder antocyaner som hjelper nervøs og kardiovaskulære systemet og proantocyanidiner som reduserer risikoen for hjerte-og karsykdommer og stabilisere bindevev. En studie fra 2006 publisert i Journal of Agricultural and Food Chemistry bekreftet at disse antioksidantene er faktisk absorberes av kroppen og kan bidra til å forebygge kreft. Forskning på påstander om at bær kan hjelpe deg å miste vekt og øke energi og idrettslige prestasjoner har ennå ikke gjennomført. Den bær er høy i kalium, fiber og en rekke andre mineraler, og kan være en stor tillegg til enhver sunn diett.

Mangostan

Mangostan frukt, for ikke å forveksles med mango, vokser i Sørøst-Asia. Kjent for sin fantastiske immun øke evner, er frukten nå blir markedsført i Vesten som en super løsning for alle dine helse woes. De fleste av sine antioksidanter ligge i den tykke skall av frukt, slik det er vanligvis markedsført som en juice eller i tablettform. Mangostan fremste antioksidant, xantoner, har kraftig anti-inflammatorisk, anti-kreft, anti-bakteriell, anti-sopp, anti-histamin, anti-virus og anti-mycrobacterial egenskaper og er kjent for å være en samlet sterkt immunforsvar booster.

Forskere rapporterte en troverdig metode for måling av xantoner i en studie publisert i juni 2007 utgaven av Journal of Separation Science. Tidlige resultater fra en separat studie utført på en merkevare av magosteen juice tyder på at det kan være en stor kilde til absorberbare xantoner.

Bruke kosttilskudd med forsiktighet

Supplement selskaper klamre seg til de få studiene som er gjennomført på begge disse fruktene, og hevdet at forbruket av acai bær eller mangostan kan kurere en rekke plager og forebygge sykdommer og aldring. Kvaliteten på ingrediensene i kosttilskudd kan være dårligere (det er ingen kroppen levere kvalitet-kontroll over kosttilskudd) og den faktiske mengden av den eksotiske frukten i hver pille kan være lav. Kroppen absorberer beste antioksidanter når forbrukes som en hel frukt eller juice, slik at pillene kan ikke levere den samme effektiviteten. Produsenter blande acai berry og mangostan juice med andre mer vanlige frukter - for eksempel blåbær og tyttebær, som også inneholder antioksidanter, men kan ikke garantere den høye prislappen på de eksotiske frukter.

The Verdict

Både acai berry og mangostan kan være positive tilskudd til et sunt kosthold. Men noen av de samme antioksidanter kan også fås gjennom lettere tilgjengelig frukt og grønnsaker som blåbær, spinat, rosiner og rødbeter. Variasjon i kosten fremmer generelle helse, ikke en super frukt.

Juicing for bedre hud

Juicing for bedre hud


Huden er kroppens største organ av eliminering; det blir kvitt avfallsstoffer fra urin, fordøyelsesenzymer og respiratoriske systemer. Utslett, kviser og byller er de ytre tegn på dårlig helse. Fersk, rå frukt og grønnsaker kan forsyne kroppen med den næringen den trenger slik at huden får tilbake sin ungdommelige tautness og klarhet.

Riktig Ernæring

Antioksidanter gi beskyttelse mot frie radikaler (atomer som er generert som celler brenne oksygen og produsere energi). Frie radikaler skade celler og er implisert i for tidlig aldring og i kreft og andre sykdommer.

Antioksidant vitaminer som A, C og E, B-kompleks vitaminer og mineraler, som selen, svovel og sink spiller en viktig rolle i å opprettholde hud helse. Visse frukter og grønnsaker er ekstremt høy i antioksidanter og andre næringsstoffer, og juicing gir den mest effektive måten å innta høye nivåer av disse næringsstoffene i en naturlig form.

Grønne bladgrønnsaker som grønnkål, purre og spinat, som bidra til å rense og rense huden, er rike på antioksidanter. Matvarer med høye nivåer av beta-karoten, som yams, aprikoser, cantaloupe og gulrøtter, også har høye nivåer av antioksidanter. Legge nøtter, olivenolje eller linfrø til juice blandinger øker inntaket av viktige omega-3 fettsyrer. Avrunder dagen med rikelig med friskt vann for å hjelpe huden din i ikke bare eliminere avfall, men gjenværende væske og fyldige.

Ifølge American Academy of Dermatology, følgende næringsstoffer er nødvendige for riktig næring til huden, enten tas som kosttilskudd eller inge fra mat:

Vitamin C: Beskytter huden mot sol, røyking og forurensningsskade ved scavenging frie radikaler. Når kollagen brytes ned og er ikke produsert så raskt på grunn av aldring eller dårlig ernæring, huden rynker og sags. Vitamin C beskytter mot infeksjoner og bistår i produksjonen av kollagen, stramme bindevev i huden. Det bidrar også til å forebygge åreknuter. En vannløselig vitamin som ikke er lagret i kroppen, vitamin C må fornyes hver dag. Rød, grønn og gul paprika har tre ganger vitamin C av ferske appelsiner. Honningmelon, fersken, mango, jordbær, appelsiner, sitroner og brokkoli er også lastet med vitamin C.

Vitamin E: beskytter cellemembraner og beskytte mot UV-stråling skader fra solen. En studie utført i 2000 av Research Institute of Public Health tyder på at vitamin E kan fungere i kombinasjon med vitamin C for å gi en ekstra boost av anti-oksidasjon hudbeskyttelse. Men en rapport publisert i 2005 i Annals of Internal Medicine reist spørsmål om sikkerheten av vitamin E tilskudd, noe som tyder i stedet på at dette vitaminet kommer fra kostholdet ditt. Foods høy i vitamin E inkluderer nøtter og frø, hvetekim, mandler, spinat, asparges, brokkoli, peanøtter og papaya.

Vitamin A / betakaroten: er involvert i vekst og reparasjon av kroppsvev og kan beskytte mot solskader. Høye doser av kommersielt produserte vitamin A kan være giftig, men den naturlige betakaroten fra matvarer som søtpotet, gresskar, gulrøtter, mango og aprikos er helt trygt og fantastisk for huden.

Selen: bidrar til å beskytte huden mot solskader og forsinkelser aldring ved å beskytte hudens kvalitet og elastisitet. Det er best å få selen fra mat kilder, ikke kosttilskudd. En av de naturlige matkilder høyeste i selen er paranøtter, etterfulgt av valnøtter.

Betraktninger

Grønn grønnsak juice har en ganske sterk smak og er en meget potent form for ernæring som kan forårsake diaré og gass. Grønn juice er vanligvis kombinert med litt selleri, agurk, gulrøtter eller frukt å "klippe" smaken. Drikk juice med en gang; når de utsettes for luft, begynner juice å miste sin næringsverdi. Fire til seks gram av juice per porsjon er tilstrekkelig.

Tre typer juicers er tilgjengelige: masticating, triturating og sentrifugal, termer som henviser til utvinning og separasjon metode juicer bruker. Nettstedene som er nevnt nedenfor i Resources vil hjelpe deg i å velge en juicer og finne juicing oppskrifter.