Digidexo.com

slim i halsen behandling

Behandling for slim i halsen

Behandling for slim i halsen


Slim i halsen kan være en pinlig, frustrerende sykdom å ha. Om resultatet av allergi eller sesonginfluensa, er gooey drypp fra nesen til svelget noe de fleste mennesker ønsker å bli kvitt så fort som mulig. Mens du kan vente på naturen gå sin gang, det er også noen enkle løsninger på dette problemet.

Bruksanvisning

•  Puss nesen regelmessig, selv når du ikke føler behov for å rense nesegangene. Slim i halsen er normalt forårsaket av drenering fra nesen til svelget. Holde nesen ren hindrer slim fra å gjøre sin vei til din hals.

Kombiner et glass varmt vann med en 1/4 til 1/2 teskje salt. Bland godt og gurgle ofte i løpet av dagen. Saltvann vil hjelpe å tynne slim, noe som gjør det lettere å bli kvitt. Det kan også gi noen midlertidig lindring fra ubehag forbundet med slim i halsen. Ikke svelge denne blandingen, da det kan føre til dehydrering. Bare spytte i vasken når du er ferdig og gurgle med rent vann for å fjerne saltet.

Lag en lime fra ingefær og honning og ta en skje med denne blandingen flere ganger om dagen. Disse to naturlige ingredienser er kjent for sine helbredende evner.

Hold deg unna meieriprodukter. Drikke melk, spise iskrem og legge smør til mat naturlig øker kroppens produksjon av slim. Den tykke naturen av disse elementene skaper slim som holder seg i halsen. Fjerne meieri fra kostholdet hjelper.

Slutte å røyke umiddelbart. Innånding av røyk kan irritere svelg og nese og føre til ytterligere slim problemer. Ved å kutte første og annenhånds røyk fra livet ditt, vil du se en tydelig forskjell i halsen slim.

Hvordan bli kvitt av LRP slim i halsen

Hvordan bli kvitt av LRP slim i halsen


Laryngofaryngeal reflukssykdom (LPR) er en tilstand der magesyre beveger seg opp i halsen. En av de mest vanlige symptomer er overdreven slimproduksjon. Du kan gjøre flere ting for å bli kvitt slimet spesifikt. Riktig håndtere tilstanden er også viktig å redusere dette symptomet samt eventuelle andre som kan forekomme.

Hvordan bli kvitt av LRP slim i halsen

Bli kvitt slim

•  Drikk rikelig med vann og varme væsker som te og suppe, da dette vil hjelpe tynne sekreter og gjøre dem lettere å utvise.

Redusere eller eliminere inntaket av melkeprodukter. De inneholder et protein som fremmer og tykner slim.

Spis mat som vil bryte ned slim. Disse inkluderer cayenne pepper, pepperrot, wasabi og sterk sennep. Du kan spise så mye du kan håndtere.

Bruk damp for å bryte opp og utvise slim fra halsen. Ta en varm dusj, bruke damprom på treningsstudioet eller hell kokende vann i en bolle og puste inn dampen. Legg et håndkle over hodet for å felle den. Legge noen dråper av en eterisk olje som eucalyptus eller salvie til bollen kan forbedre fordel. Sjekk med legen din før du bruker steamrom, som det ikke er hensiktsmessig for personer med visse medisinske tilstander.

Ikke undertrykke hoste som bringer opp slim. Dette vil bidra til å fjerne det fra kroppen. Hvis du har en tørr hoste som ikke avgir sekret, er det greit å bruke en hoste suppressant.

Riktig administrerende LRD å redusere symptomer

Ta alle medisiner som anvist. Du vil sannsynligvis ta en protonpumpehemmer medisiner som vil redusere syreproduksjonen og holde den fra å bevege seg opp i halsen. Ta det 30 minutter til en time før du spiser for optimale resultater.

Spis et riktig kosthold som reduserer syre oppbygging. Ikke drikk kaffe, kullsyreholdige drikker eller sure juice. Spise en lav-fett diett blottet for stekt og krydret mat. Hold deg unna sjokolade og drops.

Opprettholde en sunn vekt.

Ikke spis innen tre timer for å gå i dvale.

Hev hodet av sengen om seks inches hvis du finner din reflux er verre når du våkner opp; Dette indikerer at du først og fremst oppleve problemer i løpet av natten. Heve hodegjerde vil posisjonere kroppen din på en måte som vil gjøre det vanskelig for syre for å reise opp mens du sover. Bruke puter under hodet ditt er ikke en fullgod erstatning og kan forverre problemet.

Hva er behandlingen for slim i halsen?

Slim i halsen er ubehagelig og irriterende. Den konstante hals-clearing, problemer med å puste og hyppig svelge er en plage som vanligvis er assosiert med allergi. Throat slim kan være knyttet til sesongmessige eller kroniske allergier, samt post nasal drypp. Det finnes mange forskjellige typer behandlinger som kan hjelpe til å rydde opp ubehagelige slim i halsen. Nedenfor er noen vanlige behandlinger og medisiner som kan tas for å lindre eller forebygge symptomene.

Diett

Forbedre din ernæringsmessige inntak er ikke bare viktig for å holde resten av kroppen din sunn, men visse matvarer kan føre til post-nasal drypp, noe som fører til overdreven hals slim. Stekt mat og melkeprodukter blir betraktet som "slim-dannende", hvilket betyr at de er mer utsatt for dannelse av slim i halsen enn andre matvarer. Også, kan du unngå hals slim ved å ta rikelig med vitamin C, E og sink. Drikkevann er også viktig i slim forebygging, så rikelig med væske bør inntas daglig.

Luftfuktere

Luftfuktere er en god måte å hjelpe tynn dreven slim forårsaket av post nasal drypp. I utgangspunktet en luftfukter prosjekter fuktighet i luften, som holder slimhinnene i bihulene fuktig og sunn. Tørre slimhinner i nesen kan føre til sykdom, som kan føre til å poste nasal drypp. Du kan også legge til essensielle oljer som eukalyptus til vannet i luftfukteren til å tømme bihulene.

Nasal Vanning

Rengjøring ut bihulene, eller nasal vanning, er en god måte å unngå hals slim. Neti potter, som ligner på små tekanner og kan kjøpes i apotek, blir ofte brukt for å bryte opp og fjerne bygget opp slim i bihulene og halsen. Tuten av Neti potten er satt inn i det ene neseboret, og med hodet tippet til siden, løsningen vil enten kjøre ut det andre neseboret eller ned på baksiden av halsen. En oppløsning av saltvannet med natron er generelt foretrekkes for nasal vanning.

Antihistaminer

Du kan kjøpe antihistaminer over-the-counter eller en lege kan forskrive dem for mer alvorlige tilfeller. De kan komme i pilleform, eller i form av en nesespray, som er satt inn i neseborene og inhalert. I utgangspunktet denne behandlingen lindrer lunger og andre allergiske reaksjoner som blokkerer histaminer som forårsaker ubehag i noen mennesker. Disse er vanligvis brukt som forebyggende tiltak for mennesker med sesong eller kroniske allergier.

Expectorants

Expectorants brukes til å tynne slim i halsen eller bihuler, noe som gjør det mindre klissete. Dette gjør hoster mer produktive, noe som betyr mer slim vil løsne fra halsen. Guaifenesin er den mest brukte slimløsende, og finnes i populære stoffer som Mucinex og Tussin DM. Igjen er økt vannforbruk oppmuntret når du tar disse stoffene siden det kan fremskynde prosessen med slim breakup.

Hjem Rettsmidler

En populær hjemme bøte for lindrende slim og post nasal drypp er en skje med honning blandet med ingefær pulver tatt flere ganger om dagen. Gurgle saltvann er også en foretrukket metode, selv om det ikke bør gjøres for ofte, siden du kan tørke med for mye salt inntak. Krydret mat som chili peppers, wasabi og retter med cayenne pepper føre til at nesen til å kjøre, noe som er et resultat av tynning av slim.

Hva kan du gjøre for å klare opp slim i halsen?

Å kunne kommunisere på en daglig basis setter folk i stand til å ha det gøy, fungerer bra og få det de trenger for å være komfortabel og overleve. Dessverre, kommunisere verbalt kan være en reell, bokstavelig smerte hvis innsiden av halsen din stadig er belagt i slim. Bli kvitt slim i halsen behøver ikke krever mye innsats.

Hydration

Hold deg hydrert. Jo mindre vann du har i kroppen, jo tykkere slimet i nesegangene og svelg vil bli. Dette kan gjøre det vanskeligere å hoste ut eller løsne. Drikk rikelig med vann og slim vil bli tynnere. Bor hydrert også kan avlaste noen underliggende forhold som kan føre til at slim å være i halsen i første omgang.

Vask bihulene

Vaske ut nesegangene. Ofte slim som ender opp fast i eller belegg halsen faktisk er trukket ned i halsen fra nesegangene ved tyngdekraften, så bli kvitt slim i bihulene kan bli kvitt slim i halsen. En god måte å skylle ut nesegangene er ved hjelp av det som kalles en neti pott. Denne lille enheten er formet som en tekanne, og du kan kjøpe en billig på de fleste apotek og narkotika butikker. Du fyller den med vann og plasser spissen i ett nesebor. Du så bare lene seg til motsatt side og la tyngdekraften trekke vann gjennom bihulene.

Fuktigere

Bruk en luftfukter. Dehydrering kan gjøre slim tykkere i halsen, men dette kan også skje når fuktighet fjernes fra luften. Putting fuktighet tilbake inn i et rom kan hjelpe deg med å løsne og fortynne slim fast i halsen.

Skyll

Skylle halsen ved hjelp av en saltløsning (saltvann) eller fortynnet eple cider eddik. Begge disse skyllinger skjære gjennom tykt slim og tjene til å desinfisere halsen. Når gurgle, gjør det forsiktig for å unngå å irritere halsen vev. Ikke gjør løsningene for sterk, så du kan ytterligere irritere svelg vev som er rød eller rå fra infeksjon med salt og eddik hvis konsentrasjonen er for høy.

Drikk og Pust

Drikke eller inhalere noe urte. Ved hjelp av en hals dampbåt fylt med vann og noen dråper kamille, timian, kjerringrokk eller eukalyptusolje fukter halsen vev og bidrar til å løsne tykt slim. Drikking slike essenser i form av varme te vil også desinfisere og helbrede, som te 'fuktighet løsner gunk.

Hvordan bli kvitt slim i halsen

Hvordan bli kvitt slim i halsen


Alle har kjertler i sin nese, bihuler og hals som produserer slim for å rense og fukte nesegangene. Men hvis du er syk med en viral eller bakteriell infeksjon, har allergi eller er utsatt for irriterende stoffer, kan det hende at kjertlene produserer overflødig slim som samler seg i halsen, noe som skaper en irriterende tilstand som kalles postnasal drypp.

Hjem Rettsmidler

MayoClinic.com foreslår å prøve noen at-home skritt for å lindre postnasal drypp. Disse trinnene inkluderer: sniffing og svelge eller forsiktig blåser i nesen, unngå irriterende stoffer som sigarettrøyk, og drikker mye vann.

OTC Solutions

MayoClinic.com rapporterer at en over-the-counter antihistamin kan lindre postnasal drypp, spesielt hvis tilstanden er allergi relatert. Du kan også kjøpe saltvannsnesespray eller skyller eller en luftfukter for å lindre symptomene. For babyer og små barn, kan foreldrene kjøpe en myk gummisugekilden til å fjerne slim.

Se legen din

Selv om postnasal drypp er ofte et resultat av en virusinfeksjon som vil løse på egen hånd med passering av tid, anbefaler MayoClinic.com se en lege dersom: symptomene varer mer enn 10 dager; symptomer er ledsaget av høy feber, grønt eller blodig slim, eller sinus smerte; eller hvis du har astma, emfysem eller en immunsykdom. Et barns lege bør kalles hvis barnet er yngre enn to måneder, og kjører en feber, eller hvis mucus gjør pleie eller vanskelig å puste.

Slik fjerner slim fra innsiden av halsen området

Selv om slimproduksjon er et naturlig forsvar mot betennelse i slimhinnene, når det blir overdreven eller misfarget det kan føre til ubehag, post-nasal drypp, sår hals, hoste eller dårlig ånde. Fjerne slim fra halsen kan bli nødvendig.
Konstant clearing av halsen og expectorating er ikke alltid et alternativ, og kan føre til at halsen for å bli mer irritert, men det er skritt du kan ta for å fjerne slim fra halsen din.

Bruksanvisning

•  Ta en decongestant. Dette vil hjelpe kroppen din fjerne eventuelt bygget opp slim og forårsake vasokonstriksjon i nese, hals og bihuler å redusere sin produksjon.

drikke store mengder vann for å holde kroppen hydrert og bidra til å rydde ut din hals.

Gurgle med varmt vann og salt eller chili pulver. Gargling bryter opp og fjerner slim i halsen og bidrar til å redusere virkningene av en sår hals.

Drikk varm te med honning eller sitron. Te lindrer halsen og bidrar til hydrering, og bryte opp slim.

Installer en luftfukter for å øke luftfuktigheten i et rom. Tørr luft kan øke lunger, og legge fuktighet til luften vil bidra til å redusere mengden av slim i halsen.

Hvordan behandle Cystisk Fibrose med slim-Tynning narkotika

Hvordan behandle Cystisk Fibrose med slim-Tynning narkotika


Cystisk fibrose (CF) fører til at produksjonen av tykt slim som samler seg i forskjellige organer og forårsaker kroniske luftveier og fordøyelsesproblemer. Slim-tynning legemidlene gjør det lettere å fjerne flaskehalser og bekjempe infeksjoner forårsaket av bakterier som vokser i fortykket slim. Behandling kan føre til vektøkning, næringsopptak og forbedret lunge fungerer.

Bruksanvisning

Bruk Slim-Tynning legemidler til behandling av Cystisk fibrose

Bruk slim-tynning narkotika for å bryte opp det overskytende DNA skapes når white-blodlegemer bekjempe bakterier fanget i lungene. Narkotika, for eksempel dornase alfa eller Pulmozyme, administreres direkte til luftveiene gjennom en forstøver. Når overflødig DNA har blitt brutt opp, blir slimet tynnere og lettere å klare fra lungene gjennom hoste.

Pust hypertont saltvann to ganger om dagen gjennom en forstøver. Saline er svært konsentrert sterilt saltvann som kan gis til barn så unge som seks år gamle, under en lege tilsyn. Saline hjelper klare airways av bakterier og kan redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av lungeinfeksjoner. Gjentatte lungeinfeksjoner kan forårsake permanent skade på lungene.

Bruk enemas å målrette slim buildup i tarmen. Slim-thinning medisiner behandle blokkeringer som hindrer opptak av næringsstoffer og føre til underernæring. Overflødig slim blokkerer bevegelse av fordøyelsesenzymer fra bukspyttkjertelen til magen.

Bruk N-acetylcystein, et næringsstoff som ikke bare har slim-tynning effekter, men fungerer også som en antioksidant.

Kombiner Airway Lagersalg Teknikker med slim-Tynning narkotika

Bruk brystet klapping eller perkusjons teknikker ved dunk på bryst og rygg for å fjerne overflødig slim som det er brutt opp av slim-tynning narkotika. Bryst perkusjon er også kjent som Chest Physical Therapy, eller CPT, og bør utføres minst to ganger daglig i 30 minutter.

Bruk tyngdekraften til å hjelpe klare lunger gjennom postural drenering. Sitte eller ligge på magen med hodet ned eller henger over kanten av en seng.

Unn cystisk fibrose symptomer ved å praktisere dype pusteøvelser for å tømme lungene. Bruk hoste, pusteavslappingsteknikker og huffing å bryte opp slim og flytte slim fra små til store-bronkial luftveiene.

løsne løsnet slim med bruk av en vibrerende vest, eller bruke Positive ekspiratorisk trykk (PEP) enheter for å åpne bronkial luftveiene.

Tips og advarsler

  • Slow slim vekst ved å begrense hvete og gluten i kosten og legge hvitløk, persille, brønnkarse, pepperrot, sennep, løk, nøtter, frø og kaldt vann fisk, som laks og makrell.
  • Utøve flere ganger per uke for å holde slim samler seg i lungene og for å forbedre luftveiene helse.

Kald behandling for barn

Forkjølelsesvirus kan være forårsaket av over 200 forskjellige virus. Barn i skolealder er utsatt for ulike kaldt virus kontinuerlig i klasserommet. Ifølge baby Center, barn vanligvis opplever 6-10 forkjølelser hvert år. Forkjølelse vanligvis starter ut med lunger og hoste. En rennende nese og feber kan følge snart. Dessverre, vil medisiner ikke gjøre en kald gå bort fort, men behandlinger kan bidra til å lindre symptomene. I tillegg til de behandlinger som omtales nedenfor, bør barn få lov til å hvile slik at kroppen kan bekjempe infeksjonen forårsaker kaldt symptomer.

Behandling Congestion

Foreldre bør oppmuntre barnet til å blåse hans / hennes nese for å bidra til å eliminere overflødig slim. Også ved hjelp av en kul-tåke vaporizer eller luftfukter i barnerommet vil gjøre nattetid puste lettere. Vapor gnir masseres inn i barnets bryst og rygg kan også bidra til å avlaste lunger. Ikke legg damp gni på barnets ansikt. I tillegg kan det ved hjelp av en ekstra pute for å heve barnets hode om natten redusere postnasal drypp. Over-the-counter kulde medisiner bør ikke gis til barn under 6. Kalde medisiner er ikke effektive i yngre barn, og kan også være farlig.

Syke barn kan bli tilbudt supper og andre varme væsker å bekjempe lunger og andre forkjølelsessymptomer. Også foreldre bør oppmuntre barna til å drikke rikelig med væske, som bidrar til å tynne slim.

Andre hjem rettsmidler inkluderer å legge furu olje, eukalyptus eller mentol til et bad eller vaporizer å avlaste lunger. Dessuten kan foreldre vanne nesegangene av barn i alderen 4 år og eldre med en neti pott fylt med en saltoppløsning.

Foreldre bør ikke gi sine barn decongestant urt Ma Huang fordi det kan være potensielt farlig i små barn.

Behandling Fever

Tylenol eller Motrin kan gis til barn for å redusere feber. Noen foreldre kan oppleve at roterende de to medikamentene er nyttig. Det er viktig å gi barnet den riktige dose for hans alder og vekt. Barn bør ikke gis aspirin. Også andre medisiner som inneholder paracetamol eller ibuprofen bør unngås for å hindre overdosering.

Behandle hoste og sår hals

Et barns hoste kan behandles med honning. Ifølge baby Center, kan honning være spesielt effektiv er beroligende natten hoste. Ikke gi honning til alle barn yngre enn 12 måneder. For barn i alderen 1 til 5 gi barnet 1/2 teskje honning. For de i alderen 6 til 11 år, gi barnet en teskje honning.

Gargling med saltvann kan bidra til å redusere smerte i halsen og for å fjerne slim fra halsen. Foreldre bør blande 1/2 teskje salt med en kopp varmt vann. Barnet kan gurgle saltvann opp til fire ganger per dag for å lindre symptomene.

Foreskrevet oral behandling for halitosis

Halitosis er et teknisk begrep for dårlig ånde, og det påvirker anslagsvis 50% til 65% av befolkningen. Halitosis kan være en kilde til forlegenhet og kan skape sosial ubehag. Mens 90% av de som lider lider halitose på grunn av svovelgasser som produseres av bakterier i munnhulen, er 10% på grunn av forstyrrelser slik som peptisk ulcus, diabetes, nyre-og leversykdommer. Mange faktorer bidrar til halitosis: dårlig munnhygiene, bakterier buildup på tungen, mat akkumulering mellom tennene eller rundt tyggegummi, tørr munn, og slim i halsen eller bihulene. Tannlegen vil foreskrive behandling basert på årsaken.

Oral Hygiene

Ifølge American Dental Association, er din første forsvarslinje samvittighetsfull munnhygiene. Holde tennene dine og munnen ren vil eliminere lukt-produserende bakterier. Puss tennene minst to ganger om dagen og tanntråd eller bruke interdental rengjøringsmidler (dental plukker) å kvitte seg med matrester mellom tennene. Planlegg regelmessig rengjøring for å bli kvitt tartar (herdet plakk) oppbygging og for å se etter tegn på periodontal (tannkjøtt) sykdom.

Tongue Cleaner

Tungen er ofte oversett som en kilde til dårlig ånde. Men halitosis eksperter er enige om at bakterier på tungen er den viktigste årsaken til dårlig ånde. Disse bakterier trives på ryggene og dalene i den tunge, særlig på baksiden av tungen, for å generere ille emitting sulfider. Selv om du kan bruke en pensel til å forsiktig børste buildup bort, kan du kneble hvis du prøver å komme inn i langt endene av tungen. De fleste tannleger anbefaler en tunge renere å rengjøre tungen.

Kunstig Spytt

Dehydrering, visse medisiner, konstant puste gjennom munnen og strålingsterapi kan redusere spytt i munnen. Tørr munn øker bakteriekonsentrasjonen, som i sin tur genererer dårlig ånde. For å øke spyttproduksjon, bare drikke mer vann / sukkerfrie væsker eller tygge sukkerfri tyggegummi. Ifølge drymouth.info., Nyere studier viser at Pilocarpine (SalagenTM) og Cevimeline (EvoxacTM) kan lettelse munntørrhet. Disse stoffene tas normalt tre til fire ganger om dagen, etter måltider.

Ironisk nok, kan noen kommersielle mouthwashes formulert med alkohol tørke munnen og faktisk virker mot friskt pust. I stedet ser for munnskyllevann og tannkremer inneholder stabilisert klordioksid, som det kan bryte ned svovelskapende stoffer i munnen.

Skalering og rot planlegging

Progressive tannkjøttsykdom kan også forårsake halitosis. Bakterier ofte skjule innvendige lommer forårsaket av tannkjøttsykdom. Skalering vil fjerne plakk og tannsten (årsaker til tannkjøttsykdom) fra under tannkjøttet, inne i lommer. Siden tannsten har en tendens til å holde seg til ujevne overflater, fjerner rot-høvling eventuelle gjenværende tannsten, og jevner det ut for å tillate gummien å feste seg til rotoverflaten. I noen tilfeller kan tannlegen fore antibiotika for å forhindre infeksjon etter inngrepet.

Hvordan virker Gerd Årsak slim?

Symptomer

Gastroøsofageal reflukssykdom, eller GERD, er en tilstand der magesyre sikkerhetskopierer i en persons spiserør. Fordi spiserøret ikke er ment for å håndtere korrosive stoffer, fører det til en rekke ubehagelige symptomer. Disse kan inkludere halsbrann, reflux av mageinnholdet i halsen, kvalme, oppkast og tykt slim i halsen. Til slutt kan det føre til hoste, astma, betennelse i svelg, strupehode, og lungene, og bihuleproblemer.

Process

Ifølge Dr. Kurt Barrett, kan GERD være kilden til en rekke symptomer som kanskje ikke synes å være knyttet til fordøyelsessystemet. En av disse er overdreven produksjon av slim. Dette er faktisk en av kroppens reaksjon på syren som invaderer spiserøret. Kroppen vil forsøke å nøytralisere syren i en rekke måter, prøver å felle mageinnholdet og nøytralisere eller absorbere dem. En av disse måter er produksjonen av en klebrig, gummiaktig slim å belegge spiserøret og beskytte den mot det korrosive magesyre. GERD lider ofte føler at de har noe sittende fast på baksiden av halsen på grunn av tykkelsen og etterlevelse av denne slim.

Effekter

Den pågående effekter av GERD kan føre til andre problemer, som for eksempel sinus problemer. Dr. Barrett sier at en person kan selv uforvarende gjøre problemene verre. For eksempel, hvis du bøyer ofte, dette gjør at de sure mageinnholdet for å gå enda høyere i halsen. Kroppens slim produksjonen vil øke til et punkt der det kan føre til det som synes å være en sinus problem. Imidlertid, når GERD behandles, sinus symptomene forsvinner.

Hvordan behandle en sår hals at Home

Sår hals, men vanligvis ikke alvorlig, er svært vanlig. Ifølge Mayo Clinic, sår hals er en av de viktigste grunnene til at folk ser en lege. Men oftere enn ikke, se en lege er ikke nødvendig. De fleste sår hals er et resultat av et virus som går bort av seg selv i løpet av få dager. Imidlertid kan sår hals symptomene være ganske ubehagelig. For å bidra til å lette irritasjon, kan du behandle en sår hals hjemme med over-the-counter medisiner og naturpreparater.

Bruksanvisning

•  Drikk mye væske. Væsker, slik som vann, te, suppe og varm saft hjelp etterfylle væske tapt på grunn av feber eller slimproduksjon. Urtete som kamille og salvie er spesielt bra for lindrende en sår hals.

Gurgle varmt saltvann. Tilsett ca 1/4 ts. salt til 1/2 kopp varmt vann og bland godt. Gurglevann med blandingen flere ganger om dagen. Dette bidrar til å fjerne slim fra halsen.

Sip honning og sitron blandes med varmt vann. Rør ønskede mengder av honning og sitron i veldig varmt vann, og deretter la blandingen avkjøles før sipping. Sitron hjelper cut slim, og honning strøk og lindrer halsen.

Suge på en sitron, hard godteri eller en hals pastill. Saften fra sitronen hjelper berolige halsen, og vitamin C i det hjelper kroppen å bekjempe bakterier. Suge på drops eller en hals pastill produserer ekstra spytt, som renser og bader halsen.

Spis kald mat som iskrem, frossen frukt barer og yoghurt. Den kalde temperaturen og beroligende tekstur av disse matvarene kan midlertidig lindre sår hals smerter.

Bruk en luftfukter. Legge fuktighet til luften hindrer slimhinnene tørker ut, noe som reduserer irritasjon og gjør det lettere å sove.

Få nok hvile. Ekstra søvn kan hjelpe kroppen din komme seg raskere fra hva som er årsaken til sår hals.

Hint

  • Unngå røyking, eksponering for passiv røyking, alkohol og koffein. Røyk er et irritasjonsmoment som gjør en allerede sår hals mye verre. Alkohol og koffein kan føre til dehydrering, noe som forverrer symptomene.

Hvordan behandle KOLS Symptomer

Hvordan behandle KOLS Symptomer


KOLS, eller kronisk obstruktiv lungesykdom, er en type lungesykdom som kan påvirke din evne til å puste. To forhold er ofte forbundet med KOLS: emfysem og kronisk bronkitt. Mens røyking er en vanlig årsak til dette lungesykdom, kan andre faktorer som for eksempel eksponering for passiv røyk og gasser også øke risikoen for å utvikle KOLS. Det finnes ingen kur for denne tilstanden, men du kan behandle symptomene og forbedre puste.

Bruksanvisning

•  Ta medisiner som anvist av legen din. Forvent din lege å foreskrive ett medikament eller en kombinasjon av legemidler til behandling av symptomer på KOLS. Vanlige medisiner inkluderer reseptbelagte inhalatorer, steroider og antibiotika for å behandle eventuelle underliggende infeksjon.

Unngå røyk og røykfylte rom. Eksponering for røyk kompliserer symptomer på KOLS. Slutte å røyke, spør venner og familie til å slutte å røyke i ditt nærvær og unngå steder som er utsatt for røyk som barer eller klubber.

Reduser slim. Tykt slim i halsen gjør det vanskelig å puste når du arbeider med kronisk obstruktiv lungelidelse. Hold luftveiene klar av slim ved å bruke en luftfukter for å holde luften i hjemmet ditt fuktig og ved å drikke rikelig med væske.

Delta i fysisk aktivitet. Mangel på mosjon senker din energi og utholdenhet. Forbedre styrken av dine pustemuskulaturen ved å delta i aktiviteter som gange eller lett aerobic. Start sakte, og gradvis bygge utholdenhet.

Kontroll halsbrann og reflukssykdom. Baksiden flyt av magesyre i halsen forverrer KOLS. Ta medisiner for å redusere overflødig magesyre, og treffe andre tiltak som for eksempel å spise mindre måltider, å miste vekt og unngå utløse mat.

Hjem rette for Throat slim

Hjem rette for Throat slim


Slim vil gjøre en opptreden i halsen etter en tung, dyp throated hoste, som er forårsaket av en allergi eller infeksjon i kroppen din. Allergi eller infeksjon i kroppen din plager halsen, forårsaker slim å utvikle. Slim er en slimete som kommer i er en gul eller grønn farge, og fargen vil gi deg en indikasjon på hvilken type infeksjon du har. En hjemme bøte vil ikke bare kvitte strupen på slim, men bidra til å kurere infeksjonen også.

Væsker

En av de mest effektive hjem rettsmidler for hals slim drikker enten varmt vann med sitron eller bare ren varmt vann. Du kan også legge til en skje med honning å finne lindring fra hoste. Å drikke varmt vann vil bidra til å berolige halsen, mens væsker i vannet vil bidra til å befri kroppen av infeksjonen.

Steam

Ifølge nettstedet Health911, er den beste måten å fjerne slim fra halsen å inhalere damp. Alt du trenger å gjøre er å varme litt varmt vann, og tilsett eukalyptusolje faller til varmt vann, som blir dampen til en medisinert damp.

Appelsiner

En av de mest populære hjem rettsmidler for å bli kvitt hals slim er å suge appelsinskiver i vin over natten. Etter skivene har gjennomvåt, du da koker de oransje stykker før de blir veldig myk og så spise dem. Ikke bare vil du få vitamin C fordeler fra den oransje, men blandingen vil berolige halsen din og bli kvitt slim.

Lakrisrot Blanding

Hvis du ønsker å stoppe slim produksjon og redusere utslipp, så kan du bruke bland sammen lakris rot, tørr ingefær, svart pepper og sukker krystaller. Dette er en østlig hjem rette, men er veldig effektiv. Ha en teskje av denne blandingen tre ganger per dag.

Natural Ginger Treatment

En naturlig ingefær behandling vil kontrollere mengden av slim i halsen og dens ingredienser er naturlige kalde barrierer. Denne behandlingen består av ingefær, kanel, nellik og honning, og når disse bestanddeler blandes sammen, de produserer en pasta. For å opprette lim, må du slipe ingefær, kanel og nellik og tilsett vann. Til slutt legger du en spiseskje honning og svelge denne lim to ganger per dag for å klarne strupen.

Hvordan behandle hoste med naturolje

Hvordan behandle hoste med naturolje


Hoste er en av de mest irriterende helsemessige uregelmessigheter fordi de kan fortsette i det uendelige, selv når andre symptomer på sykdommer har gått. Hoste drops kan lette disse midlertidig, men for en mer solid resept, bruke noen naturlige oljer.

Bruksanvisning

Kvitte seg med Hoster

•  Kok litt vann i en stor gryte.

Ta gryten mens vannet fortsatt er varmt til et salongbord eller noe lignende kort overflate som du kan helle over.

Tilsett noen dråper Eucalyptus olje til varmt vann.

Drape et håndkle over hodet og lene seg over potten. Håndkleet vil fange damp som stiger og tillater deg å puste mer inn.

Pust inn dypt. De damper fra eukalyptusolje er stor for herding hoste. Det hjelper løsne slim i halsen og lungene og gir deg mulighet til å kvitte dem.

Hvordan behandle en Hoste med Natural hjem rettsmidler

Hvordan behandle en Hoste med Natural hjem rettsmidler


Det er naturlige, effektive rettsmidler for hoste uten ubehagelige bivirkninger av over-the-counter narkotika. Disse tradisjonelle kurer kan gjøres hjemme med noen få enkle ingredienser. Noen elementer er lett tilgjengelig i ditt kjøkken, hage eller dagligvarebutikk, mens andre kan kjøpes fra organiske eller spesialforretninger.

Hjemmelaget Concoctions

Naturen byr urter og krydder som har vist seg effektivt som slimløsende, decongestants og hostestillende midler. Lag din egen te eller varm drikke fra disse potente næringsstoffer. De vil bidra til å rydde ut slim og slim, berolige en irritert hals og roe en hostende plass.

Online innlegg fra folk rundt om i verden hevder at et par spiseskjeer av eple cider eddik kombinert med andre ingredienser har kurert deres hoste. Mange variasjoner av oppskriften i overflod, noen mer velsmakende enn andre. Avhengig av toleranse nivå på smaksløkene, prøv eple cider eddik med en spiseskje eller to hver av sitronsaft, honning, knust hvitløk, cayenne pepper eller knust ingefær oppløst i en kopp varmt vann eller grønn te. Andre mennesker foretrekker ingefær te med kanel, honning og sitronsaft fordi det smaker bedre. De nevnte ingrediensene er kjent for sine medisinske egenskaper. For eksempel vitamin C i sitron kamper av infeksjon, det samme gjør hvitløk. Honning er et antibakterielt middel, mens ingefær kan avlaste brystet lunger.

Herbal Therapies

Sug i et varmt bad med eucalyptus eterisk olje blandes i vannet. Den varme bad beroliger kroppen, og eukalyptus lindrer irritasjon og hjelper avløp slim fra brystet og halsen. Alternativt koke eukalyptus og mynte blader i vann. Med hodet dekket av et håndkle, inhalerer dampen fra kokt løsning.

Bland eteriske oljer som består av fire dråper hver av eucalyptus, lavendel og timian med tre teskjeer olivenolje. Masser oljen blandingen på halsen og brystet området i morgen og ved sengetid.

Andre tiltak

Bruk en kul-tåke luftfukter for å øke luft fuktighet, enkel å puste og å lindre hoste. Slå den på for en kort sikt, og kaste ut vann etter bruk. Rengjør og desinfiser maskinen, etter Manufacturera € ™ s instruksjoner.

Sove på din side for å bidra til å holde slim fra halsen din. Stopp selvmedisinering og ta kontakt med lege dersom symptomene vedvarer, slik som om hosten henger mer enn en uke, gir tykke gule eller grønne slimet, og er ledsaget av hodepine eller feber.

Hoste Relief for Kids

Ita € ™ s best å ta en hostende barn til en barnelege, spesielt hvis barnet lider av feber, øret eller brystsmerter, pustevansker, blodig slim eller dehydrering. Tegn på dehydrering inkluderer en tørr bleie etter seks til åtte timer, eller ingen vannlating i mer enn åtte timer for eldre barn, ingen tårer når gråt, innsunkne øyne og tørre lepper.

Ikke gi honning til barn under 1 år kan gamle for å unngå spedbarn botulisme. Heve hvile childâ € ™ s hode til å forbedre væske drenering, men bare på en svak skråning for å holde fra å skli. For en baby, plasserer et sammenrullet håndkle under barneseng madrass. Ikke legg myke senger eller puter på madrassen, for å forebygge risikoen for krybbedød. En brettet håndkle inn mellom madrassen og boksen springs kan tjene til å heve en eldre childâ € ™ s hodet og brystet for en mer behagelig stilling. En kul-tåke luftfukter eller vaporizer brukes i en begrenset periode bidrar også til enkel pust og hoste.

Tips og advarsler

  • Hvis symptomene fortsetter å bli verre, søke råd fra din lege eller homeopat.

Hvordan fjerne strupen av slim

Hvordan fjerne strupen av slim


Det kan være mange årsaker til slim i halsen som forkjølelse, allergier, gastroøsofageal refluks og bihulebetennelse. Halsen slim kan være ubehagelig, gjør det vanskelig å svelge, forårsake konstant hals-clearing eller renne ned i magen, forårsaker kvalme og bellyaches.

Bruksanvisning

Clear Throat mucus

•  Legg en klype salt til varmt vann og gurgle. Du kan gjøre dette flere ganger om dagen.

Drikk litt varm te med honning for å berolige halsen din og bryte opp slim.

Bruk en luftfukter for å legge fuktighet til luften og bidra til å bryte opp lunger.

Ta vitamin C for å hjelpe øke immunsystem til å bekjempe sykdom. Spis appelsiner.

Ta over-the-counter antihistaminer hvis halsen slim er forårsaket av allergi eller antibiotika hvis det er forårsaket av en infeksjon.

Unngå krydret mat, spesielt ved sengetid, hvis halsen slim er forårsaket av gastroøsofageal refluks.

Drikk mye væske for å holde seg hydrert. Unngå koffein og diuretika, som de kan øke vannlating.

Bruk hostesaft med guaifenesin, som tynner slim sekreter.

Hvordan behandle kolitt med naturmedisin

Hvordan behandle kolitt med naturmedisin


Ulcerøs kolitt er en betennelsessykdom i tarmen som forårsaker magesår og betennelse i tykktarmen og endetarmen. De sår kan blø, forårsaker diaré som inneholder puss og slim. Tradisjonell behandling av kolitt inkluderer dyre kjemiske medisiner og noen ganger kirurgi. Hvis du lider av kolitt eller har risikofaktorer for å utvikle kolitt, kan du redusere og forebygge symptomene trygt og effektivt hjemme gjennom naturmedisin.

Bruksanvisning

•  Spis en sunn fettfattig diett rik på frisk frukt og grønnsaker. Den viktigste delen av enhver naturlig medisin behandling er et sunt kosthold som gir kroppen med alle de vitaminer og mineraler som trengs for å opprettholde balanse, mens eliminere skadelige kjemikalier, giftstoffer og fett som kan forårsake kolitt og andre helseproblemer. Spesielt viktig i behandling og forebygging av kolitt er en diett som inneholder rikelig med væske, frukt, magnesium og vitamin C.

Øke trening for å opprettholde homeostase og hjelper kroppen å eliminere kolesterol, fett og giftstoffer. Stress kan være en trigger til kolitt, slik øvelse som bidrar til å redusere stress kan være nyttig, slik som Tai Chi, yoga eller pilates.

Sett mulige triggere til kolitt med sunne alternativer. Ting som meieriprodukter, sjokolade, bønner, krydret mat, kunstige søtningsmidler, fett og alkohol kan forverre kolitt symptomer. I stedet, drikke grønn te, blid matvarer med naturlig honning og spise mye frukt og grønnsaker.

Ta Omega 3 tilskudd eller øke inntaket av matvarer som er naturlig høy i Omega syrer. Omega syrer er en effektiv medisin for mange plager, og kan redusere og forebygge tilbakefall av ulcerøs kolitt. Mat naturlig høy i Omega syrer inkluderer linfrø, sjømat, fisk og nøtter.

Suppler ditt vanlige kosthold med probiotika, tilgjengelig i piller eller probiotiske berikede matvarer. Probiotika kan kvitte tarmen av skadelige bakterier og erstatte dem med nyttige sunne bakterier som kan hjelpe deg å fordøye maten, som forebygger og reduserer symptomene på kolitt.

Slik Clear slim fra Throats

Slik Clear slim fra Throats


Slim buildup i halsen er vanligvis forårsaket av plager som forkjølelse, infeksjoner, bihuleproblemer eller influensa. Når du får slim i halsen enkle oppgaver som å snakke eller spise kan være en utfordring - og prøver å kvitte seg med slimet gjennom konstant hoste kan føre til sårhet. Det finnes en rekke ting du kan gjøre for å hjelpe klarne strupen av slim.

Bruksanvisning

•  Unngå melk til slim klarner opp. Ifølge MayoClinic.com melk kan gjøre slimet tykkere og forårsake halsirritasjon. Andre produkter for å unngå er soya, fet mat, kullsyreholdige drikker og salte snacks.

Kok en kopp vann med 2 ss. hakket ingefær i to minutter, reduser varmen og la det småkoke i ytterligere to minutter. Fjern fra varmen og nøye hell blandingen gjennom et kaffefilter for å fjerne ingefær stykker.

Legg en klype cayenne pepper til varm drikke og ta en skive sitron og klem saften inn i den. Drikke varm og gjenta hver tredje time som trengs for å hjelpe klart slim.

Drikk vann mellom ingefær te behandlinger. Drikk to glass minst innenfor hvert par timer å holde deg hydrert og hjelpe din hals i å rydde ut slim belegg.

Puss nesen når du føler det er å bli fylt. Hold nesen så klart som mulig og blåse ut forsiktig, ikke blåse for hardt, da dette kan føre til hevelse og nese smerte. Bruk alltid en ren klut i tillegg, og vask hendene med såpe og vann etter.

Kok opp en liter vann i fem minutter og tilsett en 1/2 ss. eucalyptus olje. Rør og en ekstra minutt, deretter fjern fra varmen. Plasser ansiktet 8 inches fra dampende gryte. Inhalerer dampen. Gjør to til tre ganger om dagen ved behov.

Hint

  • Hvis du røyker avstå inntil slim er borte.
  • Skulle symptomene bære på i mer enn en uke eller forverres og tilstede med feber, oppkast, svette, frysninger eller ekstrem smerte i halsen søke medisinsk hjelp.

Slim Hoste hjem rettsmidler

Slim Hoste hjem rettsmidler


Hoste kan være en svært uønsket symptom på en kald. Etter en stund for å prøve å bryte opp lunger ved hoste, kan halsen bli irritert og brystet kan være sår fra de voldelige handlinger. Heldigvis er det noen slim hoste hjem rettsmidler som kan berolige halsen og hjelpe lindre oppfordrer til å hoste.

Steam

Inhalasjon av damp fra en fordamper eller kokende gryte med vann vil bryte opp slim og lindre halsen. Dekke hodet med et håndkle til å felle i mesteparten av dampen slik at det kan pustes inn. Legge noen eucalyptus til vannet kan også være effektive i å redusere slim slimhinnen i halsen. En alternativ måte å lage damp er ved å ta en varm dusj, få vannet varmt nok til å tåke opp speilet på badet.

Varme Liquids

Forbruker varmt vann og andre væsker ofte er en effektiv slim hoste hjem rette. Disse drikker vil ikke bare holde deg hydrert under kaldt, men vil løsne slim, lindre hosten.

Elevation

Holde hodet hevet mens syke kan bistå i å bli kvitt en slim hoste. Prop deg opp på 3:57 puter når du går til sengs, eller heve hodet av sengen ved å plassere blokker under bena på sengegavlen. Dette vil gi slim å renne fra din hals, og vil avlaste "kile" du føler som gjør at du ønsker å hoste.

Hot Packs

Påføring varmt pakker til din hals og bryst kan hjelpe løsne lunger og lindre behovet for å hoste opp slim. Sørg for å pakke inn pakken i ett eller to håndklær før du bruker til huden, da de kan bli veldig varmt. Ved hjelp av disse et par ganger om dagen mens syke vil bidra til å avlaste deg av hoste problem.

Urtete

Det er mange urter som vil hjelpe bøte på en slim hoste. Drikke varm te med litt peppermynte, timian, eller eukalyptus lagt kan gi nærmest umiddelbar lindring for dine hoste problemer.

Unngå røyking

Røyking kan være årsaken til slim langs halsen. Derfor kan sparke en vane eliminere produksjonen av slim og behovet for å hoste å bryte den opp og få den ut av halsen. Passiv røyking bør også unngås når det er mulig.

Unngå mucus forårsaker Foods

Når du er syk, kan forbruker visse matvarer fremme produksjon av slim, noe som gjør den trangen til å hoste verre. Disse inkluderer meieriprodukter, stekt mat og kjøtt. Unngå disse når du er forkjølet for å hindre etableringen av slim hoste.

Nocturnal hoste hos barn

En hoste er en vanlig foreteelse hos barn, og indikerer en irritasjon i luftveiene. Årsaken kan blant annet luftveissykdommer, allergier, astma og miljømessige irritanter, for eksempel tobakksrøyk og insektmidler. Noen ganger kan en dagtid hosten blir verre om natten; andre hoster bare skje om natten. Fordi en nattlig hoste kan være symptomatisk for en alvorlig sykdom, er en nøyaktig diagnose viktig.

Forkjølelse og allergi

Et barn med en kald vanligvis har overflødig slim i nesegangene og bihulene. Om natten, kan slimet renne ned i halsen, utløser en hoste. Ifølge Dr. Greene, en professor og barnelege, forkjølelse er den vanligste årsaken til nattlig hoste hos barn. Allergier kan også utløse nighttime hoste, da de kan forårsake samme oppbygging av slim.

Behandling

For nattlig hoste på grunn av forkjølelse eller allergi, American Academy of Pediatrics (AAP) råder gi et barn ekstra væske i løpet av dagen og legge fuktighet til luften på kvelden med en kald-tåke vaporizer. Selv om mange hoste og allergi medisiner kan kjøpes over-the-counter, AAP advarer om at de varierer mye i sine ingredienser og effektivitet, slik at foreldrene bør alltid konsultere sin barnelege først før behandling av sine barn med noen medisiner.

Falsk krupp

Falsk krupp er en betennelse i de øvre luftveiene som smalner luftveiene rett under stemmebåndene. Den er preget av en særegen hoste som ligner en barking segl. The AAP sier at det er mer vanlig i vintermånedene, og det meste rammer barn mellom seks måneder og tre år gammel.

The AAP skiller mellom to typer Kryss: krampaktig og virale. Falsk krupp, vanligvis forårsaket av en lett øvre luftveisinfeksjon, kommer vanligvis plutselig om natten. Viral krupp utvikler seg fra en mer alvorlig virusinfeksjon i de øvre luftveiene. I tillegg til den tetningen-lignende bark, blir anstrengt pusting som innsnevrer luftveiene, og faren er at luftrøret vil fortsette å svelle så mye at barnet ikke lenger vil være i stand til å puste.

Behandling

Når et barn våkner med falsk krupp, ekspertene på AAP anbefaler å ha ham inhalerer varm, fuktig luft i 15 til 20 minutter. Steam kan også hjelpe et barn med viral krupp føler seg bedre, men det er ikke så effektiv som med falsk krupp. Uansett hvilken form for Falsk krupp foreldre mistenker deres barn har, sier AAP er det viktig å ringe barnelege umiddelbart å sørge for at flere inngrep ikke er nødvendig. Falsk krupp vanligvis forsvinner i løpet av et par netter.

Astma

Ifølge American Association Lung (ALA), astma, en sykdom hvor luftveiene innsnevre å forårsake pustevansker, er den ledende alvorlig kronisk sykdom blant barn. Mest vanlig i fem til 17-års-åringer, har det spesifikke triggere som kan inkludere trening, allergier, øvre luftveisinfeksjoner, kaldt vær og irritanter. En tilbakevendende nighttime hoste kan indikere astma, selv i fravær av andre klassiske symptomer på sykdommen, for eksempel tungpustethet eller kortpustethet.

Behandling

Eksperter ved Mayo Clinic råder foreldre til å ringe barnelege hvis barnet deres opplever en nattlig hoste som varer i mer enn noen få dager. (Hvis andre symptomer på astma er til stede, bør foreldrene søke råd før). Hvis astma er diagnostisert, sier AAP at barnet vil bli behandlet under nøye oppsyn av hans barnelege eller en spesialist for å administrere og kontrollere sykdommen.