Digidexo.com

Hvordan få et skudd

Hvordan få et skudd


Barn må ha mange skudd før de begynner på skolen. Å gjøre prosedyren vises som rutine som mulig er nøkkelen til å dempe barnets frykt. Voksne kan ha nytte av denne informasjonen i tillegg.

Hvordan få et skudd

Velg en barnelege som du har tillit til.

Presentere en blasert, alt-er-rutine holdning og barnet ditt vil være mer avslappet under barnelege besøk. Å snakke med barnet ditt, og prøver å berolige ham før han får sine skudd er ikke veldig effektivt, spesielt for barn under 8 år gammel.

La lege og sykepleier håndtere barnet ditt. Ikke klamre seg til ham. Legen og sykepleieren vet hva de gjør. Dette vil hjelpe innpode i barnet tillit til sin barnelege.

Be barnet ditt å telle til tre når det er på tide å få skutt. Dette vil distrahere ham.

Sett spesielle, morsomme plaster over injeksjonsstedet. De fleste barneleger og sykehus gjelder barnevennlige bandasjer, for eksempel de med Scooby Doo eller Barney avbildet på dem.

Gi barnet ditt klistremerker som belønning. De fleste barneleger gi ut klistremerker eller andre små baubles. Disse vil avlede barnet fra å tenke på skuddet han bare fikk og sette sitt sinn til andre ting.

Ros barnet ditt når du forlater barnelege kontor. Ikke si ting som "jeg vet hvor forferdelig det er å få et skudd." I stedet sier ting som "Du handlet så vokst opp på legens kontor. Jeg er så stolt av deg."

Hold noen morsomme plaster på badet skapet. Hvis barnet ønsker en frisk bind over injeksjonsstedet, gi ham en.

Hint

  • For barn fra nyfødt til 5 år, er skudd vanligvis gitt i låret. Det er mye av chubbiness i låret, noe som minimerer smerte.
  • For aldre 5 og oppover, er barn generelt gitt skudd i sine overarmene, så lenge de har noen muskelutvikling i sine armer.
  • Skudd i baken er generelt unngås på grunn av risikoen for å treffe på isjiasnerven. Noen ganger, selv om, på grunn av mengden eller typen av medikamenter, baken må brukes.
  • Hvis du etter noen skudd, legger du merke til moderat til alvorlig hevelse og / eller rødhet på injeksjonsstedet, eller barnet ditt bryter ut i et utslett eller kjører en feber, bør du kontakte lege.