Digidexo.com

Hvordan å miste Belly Fat på to måneder

Hvordan å miste Belly Fat på to måneder


Enten du er i påvente av en kommende ferie eller du prøver å endre livsstil, å miste magen fett i to måneder kan virke skremmende. Belly fett akkumuleres over tid på grunn av usunn spising, og ikke-aktiv livsstil. Det er langt lettere å få magefett enn å miste det, spesielt i to måneders tid, men hvis du korrigere dine matvaner og endre livsstil, kan du oppnå dine vekttap mål.

Hvordan å miste Belly Fat på to måneder

•  Spis mer fullkorn og mindre raffinert korn. Hele korn, slik som hel hvete-brød og fullkorn pasta, har vist seg å bidra til tap av magefett versus raffinert korn, slik som hvitt brød og hvit ris, ifølge WebMD nettsiden. De fleste fullkorn har verden "Whole" et sted på etiketten.

Øvelse i minst 60 minutter per dag. Fokuserer primært på aerobic øvelser. Fordi aerobic primært mot magen din, er magen fett den første til å gå. Aerobic øvelser inkluderer rask gange, løping, hoppe tau, ski, sykling og selv vandre hunden din. Jo mer intens og konsekvent trening, jo mer magen fett du vil miste.

forbruker mindre kalorier. Å spise hele korn og trener er absolutt et skritt i riktig retning, men du vil miste mer magefett og i et raskere tempo hvis du redusere kaloriinntaket. For eksempel, hvis du for øyeblikket forbruker 2000 kalorier om dagen, kuttet det ned til 1700 Hvis du drikker brus, det er omtrent to mindre brus en dag, eller en mindre snacks på kvelden. Kontrollere kaloriinntaket er ikke vanskelig; se på kaloriene på baksiden av ernæring etiketter og sette en grense for deg selv hver dag.

Drikk mer vann. Mens åtte 8-unse kopper vann er generelt anbefalt per dag, kan du prøve å starte med tre eller fire hvis du normalt ikke drikke vann. Du kan begynne å øke vanninntaket i løpet av den første måneden, og deretter begynne å drikke først og fremst vann i løpet av andre måned. Drikker mer vann vil nesten alltid føre til mindre magefett, fordi stedet for å konsumere brus, te eller andre usunne drikker som er fulle av kalorier, du er forbruker en væske som har ingen kalorier.