Digidexo.com

mycoplasma i halsen

Tegn og symptomer på Mycoplasma lungebetennelse

Tegn og symptomer på Mycoplasma lungebetennelse


Mycoplasma pneumonia er en forholdsvis liten form av de mer vanlige, og mye mer farlig bakteriell luftveisinfeksjoner, lungebetennelse. Det er noen ganger referert til som "walking lungebetennelse" fordi symptomene er vanligvis ikke alvorlig nok til å hindre en person som lider av sykdommen fra å være aktive og oppegående. Selv om sine tegn og symptomer ofte etterligner influensa eller forkjølelse, er det noen viktige forskjeller.

Onset Periode

Mycoplasma lungebetennelse har en svært langsom hastighet av utbruddet. En pasientens symptomer vil forverres over tid ved en relativt langsom hastighet, noen ganger ta uker å komme til sin fulle styrke. Dette er en stor forskjell fra influensa og andre virussykdommer, som pleier å ha en mye raskere utbruddet av bare et par dager.

Tørr hoste

En tørr hoste som langsomt blir verre over tid er en svært vanlig markør blant tilfeller av mykoplasma lungebetennelse, særlig under utvinning perioden. Faktisk, en mangel på en vedvarende hoste nesten utelukker en diagnose av mykoplasma lungebetennelse. Denne hosten gradvis blir mer alvorlig og kan også føre til bronkitt. Hosten kan behandles med over-the-counter hoste suppressants og andre behandlinger som er kjent for å lindre alvorlige hoste, som for eksempel å sove i oppreist stilling. Bryst ømhet fra alvorlig hoste kan også utvikle.

Influensalignende symptomer

Vanlige influensasymptomer, som feber, sår hals, hodepine, frysninger, lunger og en generell sykdomsfølelse, blir også nevnt i mykoplasma lungebetennelse, og det er derfor det er så ofte forveksles med en vanlig influensa. Disse symptomene kan vanligvis håndteres med generalisert, over-the-counter medisiner, ikke spesielt for en forkjølelse eller influensa. De vanlige hjem rettsmidler, som for eksempel sengeleie, rikelig med væske, varm te og kyllingsuppe, også bidra til å gjøre pasienten føler seg mer komfortabel under utvinning perioden.

Symptomer på moderate tilfeller

I moderate tilfeller kan mer alvorlige symptomer ligne felles utvalg av lungebetennelse også oppstå, for eksempel utslett, øreverk, svært høy feber, klumper i halsen og en sterk hoste. Selv om disse tilfeller av sykdommen er mer betenkelig, de sjelden krever sykehus forblir som den mer alvorlige formen av sykdommen, og symptomene ofte løse på egen hånd.

Antibiotika

Hvis en pasient er diagnostisert med mycoplasma pneumonia, er antibiotika ofte foreskrevet noe som er en stor forskjell fra tradisjonell behandling av influensa, som er et virus og reagerer ikke på antibiotika. Ordinære antibiotika, for eksempel tetracykliner og erythromicin, blir ofte foreskrevet, og kan fremskynde utvinning tid betraktelig. Rask respons til antimikrobielle behandlinger er en retrospektiv tegn og bekreftelse på at pasienten lider av mykoplasma lungebetennelse og ikke influensa; Omvendt, kan en mangel på respons til antivirale tyder på at pasienten lider av en bakteriell infeksjon, og gjør diagnosen av mycoplasma pneumonia som mye mer sannsynlig.

Hva er behandlingen for menneskelig Mycoplasma infeksjon?

Menneskelig mykoplasma infeksjon er det vitenskapelige navnet for en sykdom noen ganger kalt walking lungebetennelse. Symptomene på infeksjonen er vanligvis svært mild, ifølge Mayo Clinic.

Betydning

Fordi symptomene på mycoplasma infeksjoner er så små, mange mennesker ikke gå til en lege, i den tro at de har en kald eller luftveisinfeksjon. Vanligvis vil mycoplasma tilstand klare seg på egen hånd, melder New York State Department of Health.

Time Frame

Selv med behandling, kan mycoplasma-infeksjoner forbli i halsen i opp til 13 uker.

Typer behandling

Behandling for menneske mycoplasma infeksjoner som regel innebære antibiotika medisiner som erytromycin, klaritromycin eller azitromycin.

Funksjon

Legemidler som brukes til å behandle menneskelige mycoplasma infeksjoner forstyrre prosessen med proteinsyntese i bakterieceller som forårsaker walking lungebetennelse. Siden proteinsyntese er avgjørende for de bakterielle cellene for å produsere energi, Mycoplasma bakteriene dør på grunn av virkningene av medikamenter.

Advarsel

Selv mens du tar antibiotika for en mykoplasma infeksjon, kan du likevel være smittsom til andre for opp til 14 dager. Dette gjelder selv om symptomene forsvinner i løpet av den tiden, ifølge Maryland Community Health Administration.

Mycoplasma Behandlinger

Mycoplasma, ørsmå bakterier uten cellevegg, vokser sakte i kroppen og kan forbli uoppdaget i noen uker før folk vet at de er smittet. Mycoplasma infeksjoner føre til mykoplasma lungebetennelse, en luftveis sykdom. Denne luftveissykdom oppstår helst på året, og noen er følsomme; Men små barn og eldre mennesker er mer sannsynlig å fange denne noen ganger dødelig tilstand.

Symptomer og Diagnose

Personer som lider av mycoplasma føler symptomer som ligner luftveislidelser, som for eksempel hodepine, feber, hoste og sår hals. Hoste kan gi alvorlige brystsmerter, og lider hoste opp blod. Hvis disse forholdene forverres eller ikke avta, leger kjøre røntgen og andre tester for å se etter væske buildup i lungene og brystet. Legene foreslår ulike mycoplasma behandlinger for å bekjempe luftveisinfeksjon, og de foreskrive disse behandlingene i syv til ti dager eller til infeksjonen avtar.

Om Erytromycin

Det amerikanske Library of Medicine definerer erytromycin som et antibiotikum som brukes til å behandle bakterielle infeksjoner som mycoplasma. Dette mycoplasma behandling, vanligvis tatt hver sjette time, kjemper infeksjonen ved å redusere bronkial infeksjoner, senke feber, og hindre overbelastning. Voksne tar denne medisinen i tablettform; leger fore barn væsker gitt av en dropper.

Om Azithromycin

Det amerikanske Library of Medicine sier azitromycin er en mycoplasma behandling definert som en makrolidantibiotikum, en medisin som hindrer bakterievekst. Azitromycin dreper infeksjoner i ørene, lungene og halsen. Foreskrevet i tablettform eller flytende form, bør denne medisinen tas sammen med mat og et glass vann på samme tid hver dag. Dersom pasientene ikke tar denne medisinen sammen med mat, lider de magesmerter og diaré.

Om Tetracycline

Tetracyklin, en vanlig behandling for bakterielle infeksjoner som mycoplasma, kjemper infeksjoner i luftveiene. Dette mycoplasma behandling stopper veksten og spredningen av bakterier i luftveiene. I motsetning til mange mycoplasma behandlinger, tetracyklin, tatt to til fire ganger om dagen, ikke skal svelges med mat, spesielt meieriprodukter. Den beste tiden å innta denne medisinen er en time før du spiser eller to timer etter måltider. Dette medisinsk behandling kommer i tablettform og flytende form.

Om Klaritromycin

Mycoplasma behandlinger inkluderer klaritromycin. Dette antibiotikabehandling bekjemper bakterier forårsaket av mykoplasma. Det bekjemper symptomer som bronkitt, lungebetennelse og sår hals. Dette mycoplasma behandling koster mer enn mange andre behandlinger og fører til bivirkninger som diaré, kvalme, magesmerter og oppkast.

Tegn og symptomer på en gjær infeksjon i halsen

Gjær infeksjoner i halsen er en type trøske, som er forårsaket av en sopp er kjent som Candida albicans. Soppen akkumuleres i slimhinnen i munnen, forårsaker avslørende hvite lesjoner, som kan spres i halsen. Det er ganske vanlig hos barn og personer som har medisinske tilstander som disponerer for infeksjoner.

Effekter

Gjær infeksjoner i halsen er mest vanlig blant veldig små barn; derimot, kan voksne få denne infeksjonen også. Symptomene er hvite lesjoner som ligner cottage cheese. Disse lesjonene kan være smertefullt og kan blø hvis de blir skrapt eller sprukket. De er vanligvis funnet langs tungen, indre kinnet, og på den bløte gane. Hvis en baby har trost, kan en mor som ammer opplever ømme brystvorter, flassende hud rundt areola og smerte mens sykepleie. Disse symptomene betyr at barnet har passert infeksjon til moren.

Identifikasjon

Gjær infeksjoner i halsen er veldig lett å diagnostisere. Det er ofte nok for legen å ta en titt på lesjoner, mens skinner et lys ned i halsen. I noen tilfeller kan en liten prøve av materialet fra halsen undersøkes under et mikroskop for å bekrefte diagnosen. Dette er mest sannsynlig hvis en annen tilstand, for eksempel strep hals, er også mistenkt.

Betraktninger

Voksne som får trost i munnen eller halsen, spesielt hvis det skjer mer enn én gang, kan ha en underliggende problem. Dårlig kontrollert diabetes og forhold som påvirker immunsystem kan føre til gjentatt gjær infeksjoner i halsen. Noen medisiner kan også gjøre dette mer sannsynlig å skje. Hvis du får trost ofte, kan du kreve testing for å utelukke andre helsemessige forhold.

Betydning

Gjær infeksjoner i halsen er ikke en trussel for friske barn og voksne. Selv om infeksjonen kan returnere, kan et sterkt immunforsvar lett takle problemet. Men folk med nedsatt immunforsvar er sannsynlig å utvikle mer alvorlige komplikasjoner. Lungene, leveren og fordøyelsessystemet kan bli smittet i ekstreme tilfeller, spesielt hos personer som har AIDS.

Forebygging / løsning

Behandlinger for soppinfeksjon i halsen varierer i henhold til pasienten. Hos barn kan en mild infeksjon trenger ingen behandling i det hele tatt. Å spise usøtet yoghurt er ofte anbefalt for å gjenopprette balansen av naturlige bakterier i munnen. Voksne kan bruke usøtet yoghurt og acidophilus i flytende eller kapselform som et hjem behandling. Reseptbelagte soppdrepende medisiner er tilgjengelige og er svært effektive.

Hva skyldes en kjertel i halsen blir hovne?

Infeksjon

En hoven "kjertelen" i halsen er faktisk ikke en kjertel, men er i stedet et eksempel på en hoven lymfeknute. Fordi lymfeknutene er små organer som er involvert i immunforsvaret, den vanligste årsaken til en hoven lymfeknute er en infeksjon. Den vanligste form for infeksjon som kan føre til en hoven lymfeknute er en virusinfeksjon, så som vanlig forkjølelse eller influensa. Andre smittestoffer kan føre til hovne lymfeknuter i tillegg, for eksempel strep hals, meslinger, kusma, mononukleose og ørebetennelser. Andre, mer sjeldne infeksjoner som kan føre til hovne lymfeknuter inkluderer cat scratch feber, noen seksuelt overførbare sykdommer (for eksempel syfilis), tuberkulose og toksoplasmose.

Immune lidelser

Fordi lymfeknutene er en del av immunsystemet, lidelser som involverer immunsystemet (kjent som autoimmune forstyrrelser) kan forårsake forstørrede lymfeknuter i tillegg. Autoimmune sykdommer er sykdommer hvor immunsystemet blir abnormt aktivert mot normalt sunt vev. Eksempler på autoimmune sykdommer som kan forårsake forstørrede lymfeknuter omfatter lupus (hvor immunsystemet angriper leddene, blodkar, og hud, så vel som hjerte og lunger), reumatoid artritt (immunsystem angriper vev som linjer leddene, kjent som synovium). Lymfeknutene kan også blitt oppsvulmet i respons til en HIV-infeksjon, som også påvirker immunsystemet.

Kreft

En mer alvorlig årsak til hovne lymfeknuter, er utvikling av kreft i lymfeknutene. En type kreft som kan påvirke lymfeknutene er lymfom, som er bokstavelig talt en kreft i lymfeknuter. Et annet eksempel er leukemi, som er en kreft i benmargen. Men fordi benmargen gjør celler som er involvert i immunforsvaret, kan kreft i benmargen føre til hovne lymfeknuter. Til slutt, fordi nesten alle vev i kroppen er koplet til lymfe-systemet (som lymfeknutene er en del), lymfeknutene er en felles side av kreft spredning (metastaser).

Om Mycoplasma Fermentans

Om Mycoplasma Fermentans


Mycoplasma er en stor gruppe av bakterier som er blitt knyttet til en rekke medisinske tilstander. Mest mycoplasma er godartet og ikke forårsake noen problemer i det hele tatt. Det er bare noen få arter av mykoplasma som er aggressive, og mycoplasma fermentans er en av disse artene. Som en parasittisk bakterier, en studie utført ved University of Texas Medical science center hevder, mycoplasma fermentans festes til vertsceller og lever på sine proteiner.

Leukemi og Revmatoid Artritt

Mycoplasma fermentans ble opprinnelig oppdaget i nedre kjønnsorgan. Imidlertid har ingen forbindelse blitt gjort så langt mellom infeksjon med Mycoplasma fermentans og kjønnsforhold. Mycoplasma fermentans ble siden funnet i leddene på Revmatoid leddgikt og i benmargen av leukemi pasienter. Ingen videre utviklingen forskning ble gjort i involvering av mycoplasma fermentans i leukemi, men en del senere studier har funnet at bakterier for å være til stede i mange andre former for joint sykdom.

AIDS

Ifølge University of Texas medisinsk vitenskap sentrum, ble en viruslignende middel som ble oppdaget under studier av DNA av AIDS-pasienter senere funnet å være mycoplasma fermentans. Bakteriene har siden blitt funnet å bidra til systematisk organsvikt hos AIDS-pasienter.

Gulf War Syndrome

Dr. Garth Nicholson ved University of Texas kreftsenter og hans kone, Dr. Nancy Nicholson, rapporterte at de oppdaget mycoplasma i blodet og blod av deres datter, som led av Gulf War syndrom. Gulf War syndrom er et navn som brukes for å beskrive en gruppe av symptomer som vises av personer utsatt for kjemiske våpen under den første Gulf-krigen. Disse symptomene er hukommelsestap, tretthet og diaré.

Andre betingelser

Mycoplasma fermentans har også blitt knyttet til en rekke andre lidelser, spesielt luftveislidelser i HIV-pasienter. Det kan også være en sammenheng mellom Mycoplasma fermentans og tarm tilstander som Crohns sykdom.

Controversy

Til tross for noen vitenskapelige tester, det nøyaktige innholdet i mycoplasma fermentans og effekten det kan ha er ennå ikke helt klart. Sitt engasjement i AIDS ser ut til å være godt støttet, men andre krav som til dens effekter har ennå ikke definitivt bekreftet eller avvist.

Hva er Webbing av halsen?

Hva er Webbing av halsen?


Babyer er ikke alltid født perfekt; noen ganger, kommer et barn med en misdannelse eller to. En medfødt misdannelse er webbing av halsen. Mens webbing selv ikke vanligvis føre til noen helseproblemer, kan årsaken bak webbing være en bekymring. Svømmehud halser stammer fra en rekke årsaker og leger kan fjerne webbing når barnet er gammel nok for en slik prosedyre hvis webbing blir for skjemmende eller plagsom.

Definisjon

Bånds av halsen, også kalt en hals eller sammenvevet pterygium colli, er markert med en fold av huden på hver side av halsen. Foldene ofte kommer fra bak øret til skuldrene. En medfødt misdannelse, er noen barn født med hals webbing og det holder med dem gjennom voksenlivet.

Utvikling

Neck webbing er løs hos nyfødte, ofte fremstår som løse flaps av huden. Som kroppen vokser, strammer nakken webbing og strekninger. Eldre barn og voksne som beholder sine svømmehud halser ofte synes å ha forkortet necks eller ingen halsen på alle.

Årsaker

To av de vanligste tilstander som forårsaker en svømmehud hals er Turner syndrom og Noonan syndrom. Den tidligere kommer fra en ufullstendig sex kromosom og påvirker bare kvinner, mens sistnevnte er en genetisk lidelse som påvirker begge kjønn. Feil diagnose lister mer enn 100 mindre vanlige årsaker til halsen webbing.

Behandling

Leaving halsen webbing på plass vil ikke påvirke kroppens funksjon, men det kan bli et kosmetisk problem. Kirurgi fjerner hals webbing, ofte med teknikker som arbeider fra baksiden av halsen som gjenoppretter halsen til sin opprinnelige form og la lite arrdannelse. Behandling av den underliggende årsaken til webbing avhenger av tilstanden som forårsaket den.

Etymologi

Den alternative betegnelsen på en svømmehud nakke, pterygium colli, stammer fra gresk og latin. Det greske ordet pterygion, som betyr vinge, gir opphav til pterygium, som kan oversettes til en winglike struktur. Mens pterygion refererer ofte til en hudfold nær øyet, og legger arbeidet colli angir nakkeregionen. Colli er en form av det latinske ordet collum, noe som betyr at halsen.

Mycoplasma hos barn

Ligger i strupen på infiserte individer, er mycoplasma en smittsom bakterie som kan føre til at barnet til å oppleve en rekke luftveissymptomer og komplikasjoner etter infeksjon. Å være kjent med fakta om mykoplasma infeksjon hos barn vil hjelpe deg å redusere din lille ens sjansene for å utvikle denne helsetilstand.

Fakta

Vanligvis kalt mycoplasma, kan bakteriene Mycoplasma pneumoniae (M. pneumoniae) forårsake en infeksjon i lungene hos mennesker i alle aldre, men forekommer hyppigst i skolealder barn og unge voksne. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), mycoplasma forårsaker flere tilfeller av lungebetennelse i skolealder barn enn noen annen infeksjon. Infeksjon oppstår etter barnet ditt kommer i kontakt med luftveis væsker av en infisert person, ofte gjennom nysing eller hoste; inkuberingsperioden kan vare så lenge som fire uker.

Symptomer

Symptomer på mykoplasma typisk utvikle seg etter inkubasjonsperioden av infeksjonen. Ifølge Maryland Community Health Administration, barn under 5 år viser ofte enten ekstremt milde symptomer eller ingen symptomer i det hele tatt. Symptomer inkluderer ofte feber, tørrhoste (hyppig forekommende i spasmer), hodepine, slapphet, brystsmerter, sår hals og bronkitt (betennelse i ditt barns bronkiene). Barnets symptomer kan vare i så få som tre dager eller så lenge som fire uker, avhengig av alvorlighetsgraden av infeksjonen.

Komplikasjoner

Mycoplasma infeksjon ofte resulterer i lungebetennelse og mellomøret infeksjoner. The New York State Department of Health sier at lungebetennelse som følge av mykoplasma infeksjon er ofte referert til som "walking lungebetennelse," siden det er vanligvis ikke alvorlig. Sørg for at du følger legens behandling instruksjonene nøyaktig for å minimalisere barnets sjanser til å ha sin lungebetennelse forverres. En mellomøret infeksjon (otitis media) er preget av tilstedeværelsen av øresmerter og overdreven irritabilitet og bør behandles så raskt som mulig for å redusere sjansene for å utvikle hørselsskader.

Diagnose og behandling

Avhengig av barnets symptomer og resultatene av en fysisk eksamen, legen kan utføre en blodprøve for å avklare den eksakte årsaken til infeksjonen. Hvis han mistenker mykoplasma lungebetennelse, vil han mest sannsynlig gjennomføre en kiste X-ray også. Siden mycoplasma er en bakterie, vil barnets lege bruker vanligvis en antibiotika for behandling. Selv om antibiotika kan avlaste din lille ens symptomer, kan bakteriene seg forbli i barnets hals i flere uker etterpå. Andre viktige komfort tiltak inkluderer masse hvile og væske.

Forebygging / løsning

Praktisere god hygiene vil gå en lang vei i å holde barnet fra å utvikle en mykoplasma infeksjon. Lær barnet ditt å vaske hendene ofte, dekker munnen når du hoster, og bruke en vev når det blåser nesen. En viktig risikofaktor for å utvikle en mykoplasma infeksjon er overfylt forhold som de i en skole; unngå overfylte skolen funksjoner når det er mulig, spesielt i løpet av sensommeren og høsten, reduserer barnets sjansene for å utvikle en mykoplasma infeksjon.

Slik unngår du at Mycoplasma infeksjoner

Slik unngår du at Mycoplasma infeksjoner


En mykoplasma infeksjon er vanligvis forårsaket av Mycoplasma pneumoniae, et medlem av Mycoplasma slekten. Disse infeksjonene er en vanlig årsak til smittsom lungebetennelse og epidemier oppstår det meste i lukkede populasjoner fordi de krever langvarig kontakt med smittede personer som skal inngås. Mycoplasma infeksjoner overføres gjennom innånding smittsomme sekret fra luftveiene og vanligvis påvirker lungene først. Følgende trinn viser hvordan du kan forhindre mycoplasma infeksjoner.

Slik unngår du at Mycoplasma infeksjoner

•  Dekk nese og munn mens du hoster eller nyser å hindre spredning mycoplasma infeksjoner, som med alle luftveissykdom. Kast den brukte vev i en papirkurv.

Vask hendene ofte, spesielt etter du hoster eller nyser, og unngå nærkontakt med smittede pasienter. Bruk såpe og vann eller en alkoholbasert håndrens.

Hold deg hjemme når du er syk og ikke dele drikkeglass, bestikk, håndklær eller andre personlige eiendeler.

Unn Mycoplasma infeksjoner med azitromycin som profylakse. Erytromycin eller klaritromycin brukes også som alternativer. Studier har også støttet ved bruk av tetracykliner som et forebyggende for mycoplasma-infeksjoner. Denne bruken er motet i folk som ikke allerede er smittet. En tidligere infeksjon gjør gi noen immunitet, men det er ikke permanent og sekundære infeksjoner er vanligvis mildere. Ingen sertifisert vaksine for Mycoplasma pneumoniae er tilgjengelig.

Bruk standard epidemi kontrolltiltak for å redusere sekundære angrep i ​​lukkede populasjoner. Avholdenhet kan bidra til å kontrollere spredningen av mycoplasma infeksjoner i nedre urinveier.

Hvordan behandle Mycoplasma infeksjoner

Hvordan behandle Mycoplasma infeksjoner


En mykoplasma infeksjon er forårsaket av et medlem av Mycoplasma slekten, vanligvis Mycoplasma pneumoniae. Det fører vanligvis luftveisinfeksjoner og er ikke spesielt smittsom fordi den krever langvarig kontakt med de luftveissekreter av en smittet person som skal overføres. Det er den ledende årsak til lungebetennelse hos eldre barn og unge voksne, men sjelden rammer barn under fem år. Følgende trinn viser hvordan å behandle mycoplasma infeksjoner.

Hvordan behandle Mycoplasma infeksjoner

•  Innse at milde mycoplasma infeksjoner forsvinner vanligvis av seg selv og antibiotikabehandling er ikke alltid nødvendig. De fleste tilfeller bør løse innen sju til ti dager med behandling.

Bruk oral erytromycin som stoffet for mycoplasm infeksjoner. Azithromycin er klaritromycin, tetracyklin og dets analoger også brukes effektivt. Noen av fluorokinoloner kan være effektive, men er ikke så virkningsfulle. Imidlertid er denne klassen legemidler aktivt mot andre klasser av bakterier som forårsaker luftveisinfeksjoner.

Forvent luftveisinfeksjoner ved mykoplasmose å ha lengre behandlingstider enn andre infeksjoner. De fleste orale og intravenøse regimer er syv til ti dager, men en 14 til 21 dagers oral behandling er også hensiktsmessig. Mycoplasma pneumonia kan bli behandlet med en fem-dagers kur med oral azitromycin som kan være like effektiv som en 10 dagers kur med erytromycin.

•  Vurder behandling med nyere medikamenter som noen av de fluorokinoloner og telitromycin. Disse har kortere behandlinger samt på grunn av deres lavere toksisitet.

avlaste systemiske symptomer som hoste, feber og hodepine med hoste suppressants, antipyretika og smertestillende, henholdsvis.

Mycoplasma Diagnose

Mycoplasma er en bakterie som ikke har en cellevegg, noe som betyr at bakterier ikke er påvirket av noen kurs av antibiotika, for eksempel penicillin. Bakteriene er vanligvis involvert med luftveissykdommer som forårsaker betennelse i lungene, som å gå lungebetennelse eller atypisk lungebetennelse. En mycoplasma diagnose er viktig for å bestemme riktig løpet av behandling og for å hindre spredning.

Statistikk

Basert på rapporter levert av CDC, er det omtrent 2 millioner tilfeller av lungebetennelse årlig, med 100.000 sykehusinnleggelser i USA alene. Mange vet ikke at de har lungebetennelse fordi de tror det er bare en vanlig forkjølelse.

Grunnleggende

For å unngå smitte, vaske hendene regelmessig, unngå folkemengder i løpet av influensa sesonger, og unngå røyking.

Vanlige symptomer på en mykoplasma infeksjon er feber, sår hals, hodepine, tretthet, og hoste eller bronkitt. I mange tilfeller fører til at mycoplasma-infeksjon vandre pneumoni, hvor pasienten har milde symptomer. Noen symptomer kan fortsette i mer enn en måned.

Hvis du har en hoste i mer enn 10 dager, bør det ikke stå ubehandlet og det er viktig å søke legehjelp. En mykoplasma infeksjon kan forverres hvis medisinsk behandling ikke er gitt.

Diagnose

Fordi mykoplasma infeksjon kan være et tegn på andre medisinske tilstander og selv årsaken, vil en lege vanligvis begynne med en differensialdiagnose, for å utelukke andre muligheter.

Ved mistanke om mycoplasma, vil en lege foreta en fysisk eksamen og bryst røntgenbilder for å finne ut hvilken type luftveisinfeksjon påvirker kroppen. En lege vil se etter tegn på lungebetennelse, bronkitt eller annen luftveisinfeksjon. Ulempen med et røntgenbilde, er at det ikke alltid gi den informasjon som er nødvendig for å diskriminere mellom bronkitt og andre infeksjoner.

En høy oppløsning CT scan gir mer oppløsning enn en x-ray, men er vanligvis flere hundre dollar dyrere enn brystet x-stråler. Det er normalt ikke nødvendig, men i noen tilfeller kan være et bedre alternativ for diagnose av Mycoplasma-infeksjon.

Ytterligere tester kan bestilles avhengig av hvor alvorlig infeksjonen er og kan omfatte en komplett blodprosent, blodkulturer, antistofftester, og bronkoskopi. Sputum kulturer eller en hals kultur kan gjøres for å kontrollere for mycoplasma bakterier. Hvis en diagnose ikke kan foretas på andre måter, kan en åpen lunge biopsi gjøres for å teste det som er i lungene, og fastslå årsaken.

Behandling

Etter en positiv mycoplasma test, er det viktig å følge med på en behandlingsplan. Antibiotika er ofte foreskrevet og hjem resten vil bli anbefalt, inkludert drikke væske å forbli hydrert slik at kroppen kan bekjempe infeksjonen. Antibiotika som vanligvis tilbys er Ertyromycin, Azithromycin, og Zithromax, da disse bidra til å eliminere bakterievekst. Andre antibiotika kan redusere veksten av bakteriene. En lege vil ofte anbefale å ta ekstra medisin for å redusere feber og andre symptomer.

I noen tilfeller kan sykehus være nødvendig å overvåke kroppens reaksjon på medisiner.

Betraktninger

For noen pasienter kan en mykoplasma diagnosen være en indikator for en annen medisinsk tilstand, slik som lungecancer, sinusitt, emfysem, astma, cystisk fibrose, eller andre medisinske tilstander som involverer ofte luftveiene. Noen kroniske luftveisproblemer er ikke diagnostisert riktig fordi en feildiagnostisering av mykoplasma infeksjon er gitt.

Mycoplasma klinisk behandling

Mycoplasma er de minste frittlevende organismer som kan infisere mennesker. Disse typer organismer er også kalt lungesjuke lignende organismer (aidsinfobbs.org, 2009). Disse organismer som kan forårsake en rekke sykdommer som ligner virus. Imidlertid, mycoplasma er forskjellig fra virus, fordi de er i stand til å reprodusere seg fritt inne i kroppen av deres vert. Alle som er i stand til å få sykdommen. Men infeksjoner forårsaket av disse organismene vanligvis forekommer hos eldre barn og unge voksne (New York State Department of Health, 1995).

Mycoplasma Sykdommer

Mycoplasma forårsake en rekke sykdommer. Disse sykdommene kan overføres fra person til person i en rekke forskjellige måter. Imidlertid er den mest vanlige måten å spre mycoplasma gjennom sputum av en smittet person. Symptomer på mycoplasma-infeksjoner varierer avhengig av typen av infeksjon som har oppstått. De vanligste sykdommer forårsaket fra en mykoplasma infeksjon er lungebetennelse, eller "walking lungebetennelse", og urinveisinfeksjoner (New York State Department of Health, 1995). Det første trinnet i klinisk behandling er å diagnose mycoplasmic sykdom ved en medisinsk vurdering av symptomer, og en blodprøve eller urinprøve.

Lungebetennelse

Lungebetennelse forårsaket av mycoplasma er tilnavnet "walking lungebetennelse" fordi, under normale omstendigheter, trenger mycoplasma infeksjoner ikke forårsake lungebetennelse som garanterer sykehusinnleggelse. Symptomer er vanligvis milde unntatt hos pasienter med lave immunforsvar (New York State Department of Health, 1995). Lungebetennelse symptomer varierer, men de vanligste symptomene er feber, hoste, kortpustethet, svetting, risting frysninger, brystsmerter ved pusting, hodepine, muskelsmerter og tretthet (Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning, 2009a). Antiobiotics er den beste behandling for lungebetennelse forårsaket av mykoplasma-infeksjon. Imidlertid har de fleste lungebetennelse forårsaket av disse midler går uten behandling fordi symptomene produsert av Mycoplasma-indusert lungebetennelse likne symptomene på en alvorlig bryst kaldt. Venstre ubehandlet, vil den berørte person fullstendig gjenopprette over en periode på ca 10 uker. Selv når de ble behandlet med antibiotika, kan utvinning ta så lang tid, så vel (Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning, 2009a).

Urinveisinfeksjon

Urinsystemet omfatter deler av kroppen, inklusive nyrer, urinledere, urinblæren og urinrøret. En infeksjon i urinveiene, eller UTI, kan være til stede i alle deler av urinveiene, men er mer utbredt i urinrøret og blæren. Menn og kvinner kan både utvikle UVI, men kvinner er mer utsatt for denne typen infeksjon. UVI må tas vare på så snart de er diagnostisert fordi hvis den forblir ubehandlet, infeksjonen reiser til nyrene og kan skape alvorlige helseproblemer (Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning, 2009b). Noen UVI er forårsaket av Mycoplasma-infeksjoner. Antiobiotics må forskrives til å effektivt behandle en UTI. Vanligvis en UTI vil ikke løse av seg selv og det kan gjentas en gang behandlet. For tilbakevendende UVI, vil en lege foreskrive lengre doser av antibiotika for å rense kroppen for infeksjon (Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning, 2009b).

Mycoplasma Herb Treatment

Mycoplasma Herb Treatment


Mycoplasma (Mycoplasma pneumoniae) er en mikroskopisk organisme i forbindelse med bakterier. Mycoplasmic infeksjoner er svært smittsom og kan skyldes kontakt med nese eller hals dråper av en infisert person. Infeksjoner forårsake lungebetennelse eller lungebetennelse-lignende symptomer som hoste, ørebetennelse, feber, sår hals, bronkitt, hodepine og tretthet. Infeksjoner ofte resultere i "atypiske" eller "walking" lungebetennelse.

Tradisjonelle behandlinger for Mycoplasma

Mycoplasma infeksjoner kan gå bort på egenhånd, men de er oftest behandles med antibiotika som erytromycin, klaritromycin eller azitromycin. Etterfølgende infeksjon har en tendens til å være mindre alvorlige og lettere å behandle.

Alternative Herb behandlinger for Mycoplasma

Når den brukes til behandling av infeksjoner, har mange urter blitt funnet meget effektive. Disse urtene kan males, blandes og plasseres i kapsler; brygget i te; malt til pulver og blandet inn i helse drikke; eller forbrukes helhet. Gunstige urter omfatter følgende:

Linfrøolje kan bidra til å bygge sunne cellemembraner og stimulere immunaktivitet.
IP6 (riskli-ekstrakt) har næringsstoffer som antas å bedre immunitet og generell helse.
Astralagus øker produksjonen av interferon, et immun faktor som inhiberer viral vekst.
Timian bidrar til å redusere smitte.
Ginseng virker immunsentraler i sentralnervesystemet gjennom adrenal hormoner.
Echinacea er effektiv mot en lang rekke mikroorganismer, inkludert virus, bakterier og sopp.
Hvitløk har antibiotiske egenskaper.
Endelig kan oliven blad ekstrakt øke immunforsvaret.

Mycoplasma Genatalia Treatment

Mycoplasma genitalium (MG) er en liten bakterie som lever i den menneskelige kjønnsorganer; det sendes ved ubeskyttet sex. Infeksjon med MG er faktisk veldig vanlig, men er ofte asymptomatisk, noe som betyr at det ikke nødvendigvis manifestere noen åpenbare symptomer. MG-infeksjoner har vært knyttet til flere forhold i både menn og kvinner, inkludert bekken inflammatorisk sykdom og uretritt, men forskerne fortsatt ikke helt sikker på hvilken rolle MG spiller i sykdom.

Kjennetegn

Dessverre er MG vanskelig å vokse i kultur, noe som har gjort det vanskeligere for forskere å studere. Det ble oppdaget i 1980, og det er ikke kjent nøyaktig hva brøkdel av befolkningen er smittet fordi det ikke har vært noen omfattende arbeid for å screene for MG. I de fleste tilfeller er det ingen symptomer og det er ikke klart om MG infeksjon har langsiktige konsekvenser eller komplikasjoner. MG har blitt koblet, men til en rekke sykdommer, inkludert inflammatorisk bekken sykdom, endometritis (betennelse i Slimhinnen i livmoren) og cervicitt (betennelse i cervix) hos kvinner og uretritt (betennelse i urinrøret) hos menn.

Symptomer

Kløe i skjeden, svie ved vannlating og smerter forbundet med sex er alle symptomer hos kvinner som kan tyde MG infeksjon. I menn, smerter ved vannlating, kløe og gulaktig utflod er symptomer på uretritt - en tilstand knyttet i noen studier til MG. Legene har ennå ikke identifisert spesifikke symptomer som ville gjøre dem i stand til å skille bekkeninfeksjon (PID) eller uretritt forårsaket av MG fra PID eller uretritt forårsaket av andre smittestoffer.

Detection

Labs typisk teste for MG ved hjelp av en teknikk kalt PCR som gjør kopier av en bestemt DNA-sekvens fra en prøve. Forhold som uretritt kan noen ganger føre fra co-infeksjoner med flere bakterier - en utfordring faktor når du prøver å peke ut den skyldige og bestemme riktig behandling. Siden symptomene for MG infeksjon skiller seg ikke markant fra symptomer på infeksjon med noen andre vanlige kjønnssykdommer - og siden MG er ofte asymptomatiske - MG kan godt gå ubemerket.

Behandling

Siden MG er vanskelig å isolere fra prøver, er forskere fremdeles arbeider for å finne ut hva som er best for behandling MG - hvis og når MG infeksjon krever behandling. Asymptomatiske infeksjoner kan ikke engang krever noen intervensjon, men det er mulig at asymptomatiske infeksjoner kan føre til at noen langsiktig og som ennå uidentifiserte konsekvenser. Vanligvis behandling for MG er med antibiotika for å drepe bakterier eller hindre dem fra å vokse.

Mest effektive antibiotika

Ifølge en 2009 studie i tidsskriftet Antimicrobial Agents Kjemoterapi, de mest effektive antibiotika mot MG in vitro (i et reagensrør eller eksperimentelle oppsettet) var azitromycin, klaritromycin, sitafloxacin og Moxifloxacin. En annen studie i tidsskriftet Emerging Infectious Diseases i 2006 rapporterte imidlertid at azitromycin ikke klarer å gjennomføre en kur i et betydelig antall tilfeller, noe som kan gjøre Moxifloxacin eller andre antibiotika et bedre valg. Doksycyklin og Levofloxacin er også antibiotika ofte foreskrevet for å behandle tilstander noen ganger forårsaket av MG. Som alltid, hvis du har spørsmål om din tilstand eller velge riktig behandling, er den beste personen til å konsultere legen din.

Typer av Mycoplasma

Typer av Mycoplasma


De fire typer mycoplasma er mycoplasma pneumoniae, Mycoplasma hominis, mycoplasma genitalium og ureaplasma. Mykoplasma er de "minste organismer som er i stand til uavhengig replikasjon", på bare 0,2 til 0,8 um, i henhold til Genoscope. Alle fire påvirke mennesker på en negativ måte, men kan behandles.

Mycoplasma pneumoniae

Mycoplasma lungebetennelse, en luftbåren bakterie, forårsaker øvre luftveisinfeksjoner som fører til mykoplasma lungebetennelse i 5 til 10 prosent av pasientene. Det kan også føre til trakeobronkitt, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Antibiotika er foreskrevet for alle tre forholdene.

Mycoplasma hominis

Mycoplasma hominis, en liten patogen bakterie som mangler en cellevegg, er den eneste form for mycoplasma hvor genomsekvens er ukjent. Det fører til underlivsinfeksjoner hos kvinner og forårsaker extragenital infeksjoner hos nyfødte, spesielt de med immun-mangler, ifølge Genoscope.

Mycoplasma genitalium

Mycoplasma genitalium, som vanligvis forårsaker ingen symptomer i de som rammes, er en seksuelt overført sykdom som ligner på gonnorrhoea og klamydia, ifølge kvinners helse. Mycoplasma genitalium forårsaker bakteriell vaginose hos kvinner og uretritt hos menn. Antibiotika kan behandle bakterier.

Ureaplasma

Ureaplasma, som mycoplasma genitalium, forårsaker uretritt og generelt har ingen symptomer. Det metaboliserer urea. Det er overført fra mor til avkom ved eller før fødselen, under sex (inkludert oral sex), eller ved vev transplantasjoner.

Slik fjerner Hvit ting fra baksiden av halsen

Flekker av hvitt på mandlene kan være et symptom på mange sykdommer, men hvis de ikke er sår eller irritert, er det liten grunn til bekymring. Hvis du røyker, kan hvite lesjoner i halsen være et symptom på leukoplakia, som kan bli til kreft. Du bør ha disse sett på umiddelbart. Så lenge de hvite prikker i halsen er ikke smertefullt, kan det være smertefullt, er det ting du kan gjøre på egen hånd for å prøve og fjerne dem.

Slik fjerner Hvit ting fra baksiden av halsen

En børste tungen. En vanlig årsak til hvite flekker på baksiden av halsen din er mandel krypter, som oppstår når rester samle seg på mandlene. Disse krypter er vanligvis ikke smertefullt, men kan føre til dårlig ånde. Hvis du har dårlig ånde, børsting tungen hver gang du pusser tennene kan forbedre tilstanden.

Gurgle med munnvann. Kombinere regelmessig bruk av munnvann med å pusse tungen daglig kan hindre mandel krypter fra stadig forming. Dine hvite lesjoner kan være et symptom på lichen planus, en autoimmun reaksjon, i så fall en lidokain-basert munnvann vil nummen halsen din og gjøre spise mer komfortabel hvis lesjonene er smertefullt.

Endre vaner. Røyking eller skråtobakk kan forårsake leukoplakia, som vanligvis er godartet, men kan potensielt bli til kreft. Leukoplaki presenterer med hvite lesjoner i halsen, så hvis lesjoner vedvarer i mer enn ti dager, se en lege. Hvis det er leukoplaki, slutte å røyke for å redusere risikoen for kreft. Hvite flekker er også et symptom på soppinfeksjoner forårsaket av å tygge på strå eller blader du finner på bakken, en annen vane du bør bryte. Videre kan kjemiske skader forårsake lignende lesjoner og opprettholdes fra å tygge, snarere enn å svelge, medisiner som paracetamol eller ibuprofen.

Ta antibiotika. Hvite flekker på halsen er et synlig tegn på halsbetennelse og er ledsaget av smerter og ubehag spise eller svelge. Hvis du har en vedvarende sår hals og er hvite flekker på mandlene, se en lege umiddelbart. En enkel antibiotikakur vil klare opp de fleste tilfeller av strep hals, men hvis du får det ofte, kan legen anbefale å ha mandlene fjernet helt.

Hint

  • Alltid oppsøke lege hvis de hvite flekker i halsen bli smertefull eller vare mer enn ti dager.

Hvordan diagnostisere Mycoplasma infeksjoner

Hvordan diagnostisere Mycoplasma infeksjoner


En mykoplasma-infeksjon er vanligvis en respiratorisk sykdom forårsaket av Mycoplasma pneumoniae. Mykoplasma er relatert til bakterier, men mangler en cellevegg. Disse infeksjonene er ikke spesielt smittsom og krever langvarig kontakt med sekret fra luftveiene på en infisert person som skal overføres. Det sjelden påvirker barn under 5. Følgende trinn viser hvordan diagnostisere mycoplasma infeksjoner.

Hvordan diagnostisere Mycoplasma infeksjoner

Forvent symptomer på en mykoplasma infeksjon å vises 15 til 25 dager etter eksponering og gradvis utvikle seg over 2 til 4 dager. Symptomene vare i noen dager til mer enn en måned.

•  Sjekk øvre luftveier for smitte. Mycoplasma infeksjoner kan også være ledsaget av hoste, tretthet, feber og hodepine. Det kan utvikle seg til trakeobronkitt ledsaget av tørr hoste og feber med 5 til 10 prosent av tilfellene utvikler seg til mild lungebetennelse. Mycoplasm også kan infisere det indre øret i 20 prosent av tilfellene.

Se etter ikke-respiratoriske symptomer på en mykoplasma infeksjon. Det kan også forårsake magesmerter og diaré, og infisere urogenitaltraktus og leddene.

Eliminer andre diagnoser først. Mycoplasm infeksjoner ofte ikke svare på de typiske antibiotika og er ikke spesifikt identifisert i 50 prosent av tilfellene.

diagnostisere mycoplasma infeksjoner klinisk i de fleste tilfeller. En ikke-spesifikk prøve av blodet for kalde antigener kan bekrefte en diagnose, men er ikke alltid positive. Mer spesifikke tester er vanligvis bare brukes til å spore utbrudd.

Hva er Mycoplasma pneumoniae?

Hva er Mycoplasma pneumoniae?


Hvert år blir om lag 100.000 mennesker i USA innlagt på sykehus med lungebetennelse, ifølge Centers for Disease Control. Mycoplasma pneumoniae er navnet på organismen som forårsaker en form for lungebetennelse: mykoplasma infeksjon eller atypisk (walking) lungebetennelse.

Årsak

Mycoplasma ligner mest en bakterie, men den mangler cellevegg. Det er et pleomorfe organisme. Det er luftbårne og overføres fra en person til en annen, spesielt når enkeltpersoner er i nær kontakt. Du opplever symptomer innen en til tre uker av eksponering.

Symptomer

Mycoplasma pneumoniae kan gi symptomer som en produktiv eller nonproductive hoste, heshet, feber, tretthet, smerter, søvnproblemer, hodepine og mellomøret infeksjoner.

At Risk

Barn og ungdom er mest utsatt for walking lungebetennelse. Blant voksne de som lever i nært hold, for eksempel sovesaler eller militære kaserner, er mer utsatt.

Behandling

Tilstanden kan løse på egen hånd i tre-fire uker med hvile og begrenset aktivitet. For barn yngre enn 10 år, kan antibiotika tetracyklin være foreskrevet. Antibiotika foreskrevet for voksne omfatter erytromycin, klaritromycin og azitromycin.

Hvordan å miste vekt på halsen

Mer enn noen gang, er dagens kultur fokusert på å bekjempe effektene av aldring. Som vi alder, våre muskler og hud mister sin faste utseende. En av de første stedene folk legger merke til sagging hud er på halsen og haken. Nøkkelen til å miste vekt på halsen og haken er helse og fitness. Du må miste samlede kroppsvekt for å gå ned i vekt på halsen din. Men, som armer, rumpe, lår og mageområdet, halsen og haken muskler kan strammes uten plastisk kirurgi eller gimmicker. Et par enkle øvelser vil gjøre jobben. (Www.edubook.com/what-oppgaver-vil-hjelpe-deg-ned-vekt-in-your-neck/5003)

Hvordan å miste vekt på halsen

Øvelser

Hold benkpress bar foran deg med armene i skulderlengde. Bøy albuene som du heve armene opp til hendene er i brystnivå og albuene er helt bøyd. Lavere og gjenta tre sett med 10 repetisjoner, fullfører den stående rad øvelsen.

Hold manualer ved din side, trekke på skuldrene 10 ganger. Gjenta to ganger, fullfører øvelsen.

Tuck haken og hold skuldrene tilbake. Klem skulderbladene tilbake og hold i fem sekunder. Gjenta 10 ganger, fullfører øvelsen.

Stå høyt og plassere den ene hånden bak hodet. Skyv hodet mot hånden, skape motstand. Hold i tre sekunder. Gjenta 10 ganger, fullfører øvelsen. På samme måte, skape motstand ved å plassere en hånd på pannen og deretter igjen på hver side, presser hodet mot hånden, holder i tre sekunder.

Stå høyt og legge en hånd over en av dine templer. Prøv å rotere nakken din i den retningen, skape motstand med hånden. Gjenta øvelsen med en hånd på den andre tempel, roterende halsen til den siden.

Hint

  • Bruk vekter som er behagelig for din størrelse og ikke for tung. Du kan stå eller sitte mens du utfører øvelsene. Alle øvelsene bør utføres med rett rygg og hodet vendt fremover.
  • I tillegg til kosthold og mosjon, kan god holdning har en slankende effekt på halsen din. Inntil du nå dine mål, teknikker som gir deg inntrykk av en slankere hals inkluderer bruk av sminke under haka for å gi illusjon av skygge, og iført en hals og frisyre som smigrer deg.
  • En øvelse bør ikke utføres hvis det fører til smerte.

Hvordan bli kvitt overflødig fett under halsen

Det er ingen hemmelighet til å bli kvitt det ekstra fettet under deg halsen, akkurat som det er ingen hemmelighet for å bli kvitt fett på noen annen del av kroppen. Nøkkelen er å redusere det totale fettinnholdet i kroppen din. Dette er veldig vanskelig for mange mennesker, men det kan gjøres med litt disiplin og hardt arbeid. Selvfølgelig er litt overflødig nakke fett og løs hud rett og slett et resultat av å bli eldre. Heldigvis finnes det en rekke øvelser, i tillegg til å leve en sunn livsstil med et balansert kosthold og trening, for å bidra til å brenne bort fettet under halsen.

Hvordan bli kvitt overflødig fett under halsen

Hvordan bli kvitt overflødig fett under halsen

•  Begynn får regelmessig kardiovaskulær trening minst noen ganger i uken, og helst hver dag. For å forbrenne fett, trenger kroppen din å være aktiv. Du trenger ikke å kjøpe noen fancy utstyr eller bli en kostbar gym. Jogging, sykling, inline skating, eller rask gange er gode måter å holde seg aktiv og sportslig. I tillegg til å miste fett, vil du bidra til å opprettholde en sunn, sterk kropp motstandsdyktig mot sykdom.

Begynn å spise et sunnere kosthold og være konsekvent. Nøkkelen er ikke å sulte deg selv eller eliminere hele matvaregrupper som de gjør i alle kjepphest dietter. Nyt en sunn balanse av hele korn, frukt, grønnsaker og magre proteiner. Hold deg unna alkohol, koffein, fet og sukkerholdig mat. Drikk massevis av vann, da dette vil samtidig hjelpe deg å føle deg mett og skylle ut giftstoffer fra kroppen din.

Tillat deg selv en pause fra sunt kosthold og mosjon rutine nå og da. Unn deg en skål med iskrem, noen cheesy frites, eller en runde med øl. Bare ikke gjør det ofte. Reservere avlat for spesielle anledninger og tenke på det mer som en belønning enn et privilegium. Dette vil hjelpe deg å holde motivasjonen og oppfordrer deg til å holde seg på den sunne kick.

Start gjør noen nakke øvelser. En god øvelse for halsmusklene er å forlenge halsen din så høyt som det vil gå, pause, og gå tilbake til normal komfortabel stilling. Gjør ti repetisjoner to ganger om dagen konsekvent og du vil merke at musklene rundt halsen din blir fastere.

Hint

  • Vær tålmodig når miste vekt, spesielt hvis du fokuserer på en bestemt del av kroppen som nakke. Hvis du følger disse retningslinjene, vil kroppen fordele vekt i et par uker, og halsen fett vil gradvis krympe.
  • Konsultere legen din om ønske for å redusere nakke fett. Det kan være underliggende medisinske problemer du er uvitende om som hindrer kroppens stoffskifte.