Digidexo.com

Strep hals Cures, årsaker og hjem rettsmidler

Strep hals Cures, årsaker og hjem rettsmidler


Strep hals er en smittsom sykdom som er mest vanlig blant barn og tenåringer, men voksne får det også. Barn og tenåringer har en tendens til å bli smittet i løpet av skoleåret når de er omgitt av andre studenter i et lukket rom hvor infeksjonen kan spre seg. Det finnes måter å behandle og forebygge det.

Cayenne Pepper

Du kan prøve en eller begge av disse kajennepepper rettsmidler for strep hals. For første middel, trenger du 4 ss. honning, 1 ts. kajennepepper og 16 presset fedd hvitløk. Kombinere og blande ingrediensene. Hvert 30. minutt eller hver time, ta mellom 1/2 ts. og 1 ts. av blandingen. Ikke drikk noe med det, bare la honning, cayenne og hvitløk pels halsen. Cayenne er stor for å gi immunforsvaret et løft, og hvitløk vil kjempe bakterier som forårsaket infeksjonen. Hvis du følger den rette, bør du begynne å føle deg bedre i løpet av 24 timer.

Den andre middel for strep hals innebærer cayenne pepper og melk. Mål 1/8 ts cayenne og svelger det hver time. Tillat cayenne å belegge halsen i flere minutter. Det kommer til å føle at det brenner, men tåle den i minst fem minutter, og deretter drikke en kopp melk. Du bør begynne å føle deg bedre i ca 24 timer.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik får du følelsen bedre i 24 timer, så vel. Du trenger 1 ss. eple cider eddik og 6 til 8 oz. vann. Nå, tilsett eddik til vannet. Ta en spiseskje med blandingen din, gurgle og spytte den ut. Deretter ta en annen spiseskje, gurgle og svelge blandingen. Gjør dette hver time i minst 48 timer, selv om du skal føle deg bedre i ca 24 timer.

Årsaker

Strep hals er en infeksjon forårsaket av streptokokker bakterier. Bakteriene multipliserer i nese og svelg. Bakteriene spres ved en smittet person til en annen person gjennom hoste, hånd rister, nysing eller ler. Så, er det viktig å alltid vaske hendene, spesielt når du har brukt dem til å dekke munnen når man nyser og hoster.

Symptomer

Symptomer på strep hals kan være mild eller alvorlig og inkludere rødhet og hovne mandler, svelgeproblemer, tap av matlyst, hodepine, hevelse i lymfeknuter, hvite flekker, feber, frysninger og sår hals.

Forebygging

Riktig hygiene er den beste metoden for å hindre spredning av halsbetennelse. Håndvask er den første linjen i forsvaret mot spre bakterier. Dekke til munn og nese når du nyser eller hoster, og husk å vaske hendene. Og hvis noen i ditt hjem er infisert med strep hals, ikke spise og drikke bak dem. Bruk aldri bestikk og servise som en som er smittet.