Digidexo.com

fjerne flat føflekk

Slik fjerner en føflekk hjemme gratis

Føflekker er små, misfargede flekker på menneskelig hud. De varierer i farge fra brunt og gult til svart og lilla. De kan være flate eller hevet, glatt eller hårete, stor eller liten; de kan også se ut som vorter. De fleste føflekker oppstå i områder som lett kan skjules av klær, men noen ganger de vises i et område som forårsaker forlegenhet eller ubehag. Føflekker som disse kan fjernes kirurgisk, men denne prosedyren er dyrt og kan etterlate arr. Alternativt finnes det en rekke hjem rettsmidler en person kan bruke for å fjerne en føflekk hjemme gratis. Bruk av bare én behandling i en tid på ett mol av gangen.

Bruksanvisning

•  Knus en aspirin tablett. Legg til en eller to dråper vann for å lage en lime. Bruk på føflekken og dekk med en bandasje. Gjenta to ganger om dagen til føflekken forsvinner.

Vask føflekken i vann så varmt som du tåler. Klapp tørr og bruke eple cider eddik med en bomullspinne. La mole lufttørke i ti minutter og skyll med kaldt vann.

Legg blomkål i en blender. Bland til bløt. Sil massen, sparer juice. Påfør blomkål juice til mole med en bomullspinne og la det lufttørke. Ikke skyll av. Gjør dette en gang om dagen før føflekken faller av. Ekstra juice kan oppbevares i en lukket beholder i kjøleskapet i opptil en uke.

Før du går til sengs, kombinere natron med nok lakserolje for å danne en tykk pasta. Bruk på føflekken. Dekk med en bandasje, og la på over natten. Gjenta til føflekken er borte.

Påfør ren honning til mole to ganger om dagen. Gni det forsiktig, i morgen og kveld, før føflekken forsvinner.

Samle svart valnøtter som ikke er fullt moden og lage flere små kutt i ytre dekker. Klem denne juicen på føflekken og gni forsiktig. Det kan være en mild brennende følelse og det berørte området kan bli litt brun, men dette er forbigående. Gjenta to ganger om dagen og føflekker bør forsvinne i løpet av mindre enn en uke.

Ta et fedd hvitløk, skrell det og skrape den ene siden lett. Plasser skrapt siden over føflekken, så saften får på den. Dekk med en bandasje. La på plass i 12 timer. Bytt hvitløk hver 12. time og la mole dekket. Innen 3 dager, bør føflekken være borte.

Tips og advarsler

 • Dersom føflekken er på i et sensitivt område, for eksempel i ansiktet, bruk en mild behandling som honning.
 • Ikke fjern føflekker fra barn. Ikke forsøk å sende inn en muldvarp ned. Hvis noen av disse behandlingene fører føflekken din å blø, slutte å bruke den umiddelbart og ringe en lege. Hvis du legger merke til en endring i formen eller størrelsen på en føflekk, ta kontakt med legen din umiddelbart.

Hvordan bruke flytende nitrogen til å bli kvitt Flat Føflekker

Et mol er en gruppe av celler, alt pigmenterte (ofte mørk brun), som klynger sammen og ser ut for det blotte øye å være en sirkulær prikk på huden. Føflekker er vanligvis ufarlige, men for kosmetiske grunner vil du kanskje en fjernet. Flate føflekker i særdeleshet kan være vanskelig å bli kvitt, siden de kan være innebygd dypere i huden. Likevel, med litt flytende nitrogen, de fleste føflekker ikke stå mye av en sjanse - selv flate seg.

Bruksanvisning

Hvordan bruke flytende nitrogen til å bli kvitt Flat Føflekker

•  Gjør en avtale med en kvalifisert lege. Enhver hudlege vil gjøre, så vil de fleste familie leger. Husk å oppgi ditt ønske om å fjerne en flat føflekk ved hjelp av flytende nitrogen.

Vet hva du kan forvente under inngrepet. Legen vil bruke en flytende nitrogen "våpen" for å utføre mole fjerning. Det vil innebære 5 til 10 sekunder av en lammende følelse, etterfulgt av 30 til 90 sekunder av ofte intens, konsentrert stikk som flytende nitrogen trenger dypt inn i leiligheten mole kjerne og uunngåelig i noen av live sunn hud rundt føflekken.

Forvent muligheten for noen post-prosedyre smerte. Noen mennesker opplever ikke mye. Andre har å forholde seg til flere timer med non-stop stinging som kan være ganske intens, avhengig av størrelsen på føflekken og presisjonen av lege eller flytende nitrogen pistol.

La mole alene i tre dager. Du kan bli fristet til å klø bort på den. Ikke rør det. La den klynget, pigmenterte celler dør og dis-fest fra den friske huden rundt dem. Det kan være nyttig å dekke føflekken løpet av denne tiden med et plaster.

forsiktig plukke føflekken av. Det vil sannsynligvis ikke falle av med en gang. Men det er ikke nødvendig nå å la det være. Vanligvis vil føflekken falle av på egen hånd, enten ved å pusse opp mot noe eller gjennom din egen skrape, ca en uke etter inngrepet fant sted.

Tips og advarsler

 • Ikke forsøk å utføre en flytende nitrogen mole fjerning på egen hånd. Bare en kvalifisert lege skal utføre prosedyren.

Slik fjerner en føflekk Trygg

Slik fjerner en føflekk Trygg


I et legekontor en føflekk er vanligvis fjernes ved frysing eller ved å bruke en barberhøvel. Disse metodene kan være kostbart, og kan resultere i arrdannelse. Fjerne en muldvarp hjemme kan skape problemer, hvis det gjøres feil. Hvis du er villig til å prøve en hjemme-metoden, kan du fjerne en føflekk trygt for lite kostnader.

Bruksanvisning

At-Home Mole fjerning

•  Vask det berørte området. Legg en liten mengde av antibakteriell såpe til en varm våt vaskeklut. Forsiktig vaske føflekken rammede området med vaskeklut og skyll med kaldt vann.

Hell en liten mengde lakserolje i en grunn bolle for enklere søknad til vaskeklut.

Påfør lakserolje. Sug ett av hjørnene i en ny, ren vaskeklut i lakserolje. Påfør en generøs mengde til mole og la den sitte i minst 10 minutter.

Gjenta prosessen tre ganger om dagen. Siden det kan ta mange programmer før føflekken vil begynne å forsvinne, bruke lakserolje en gang i kveld, en gang på ettermiddagen og en gang før du går til sengs om kvelden.

Tips og advarsler

 • Dersom føflekken er på ansiktet ditt, bruk en mer skånsom produkt enn lakserolje. Bruk samme fremgangsmåte, men erstatt lakserolje med honning.
 • Aldri prøve å kutte en muldvarp av kroppen din. Dette kan åpne kroppen mot infeksjoner, og vil mest definitivt forlate et arr. Vær alltid oppmerksom på størrelse, farge og kanting av føflekken. Føflekker kan være de første tegn på hudkreft. Eventuelle mistenkelige føflekker bør bli sett på av en lege.

Hva skjer hvis du fjerner en føflekk?

En hudlege gjør muldvarp flytting, vanligvis på sitt kontor. Flertallet av mole fjerning ta rundt 20 minutter, med mindre pasienten krever fjerning av flere føflekker. Lokal anestesi er å foretrekke med skjære flytting, slik at pasienten føler ingenting. Laser fjerning krever ingen bedøvelse, siden de produserer ingen smerter. Det er flere mulige problemer som oppstår etter mole fjerning som må vurderes før en pasient forplikter seg til en føflekk fjerning.

Fordeler

Fjerne en føflekk som er kreft kan eliminere kreft hvis det ikke har spredd seg utover moloen. Tar av føflekker som gnir mot klær eller skape problemer med barbering eller andre aktiviteter reduserer irritasjon og ubehag huden. Kosmetisk fjerning av føflekker forbedrer utseendet på huden. Fjerning av en stor og synlig føflekk kan forbedre selvtilliten.

Funksjoner

Fjerne en føflekk tillater leger å biopsi føflekken og identifisere eventuelle kreftceller. Kreftformer som melanom vises som unormale føflekker. Hvis fanget før kreften sprer utover hud, gir det mulighet for tidlig identifisering og behandling av kreft, en bedre prognose for pasienten.

Betraktninger

Det er en mulighet for at føflekken vil komme tilbake senere. Arealet av fjerning kan også utvikle en mørkere pigmentering etter mole fjerning. Dette gjelder særlig når en mer grunne fjerning oppstår. Arrdannelse er svært vanlig, selv om arret falmer som tiden går. Finne en erfaren hudlege er viktig å minimere kosmetisk arrdannelse. Hvis det er en rekke av føflekker å fjerne, kan pasienten må gå under generell anestesi eller intravenøs sedasjon i en kirurgi sentrum. Dette er en poliklinisk prosedyre, og legen frigjør pasienten noen timer etter inngrepet. Kreft føflekker vil kreve ytterligere behandling, avhengig av hvilken type kreft det er, sammen med andre variabler. Ofte pasienten får en henvisning til en onkolog når en kreftfunn oppstår.

Advarsel

Etter å ha en føflekk fjernet, vanligvis pasienten bør unngå soaking det åpne såret. Denne begrensningen vanligvis varer i en uke, men det er helt avhengig av størrelsen av såret, og fremgangsmåten. Følg legens instruksjoner om når såret tåler vann eksponering. Hvis fjerning området blir rød og har et utslipp, eller på annen måte ser infisert, kan du ringe hudlege umiddelbart for informasjon om de nødvendige skritt for å fjerne infeksjonen.

Funksjoner

Fjerne en cancerous føflekk kan hindre spredning av kreft andre steder. Det gir mulighet for identifikasjon av kreft også, så hvis det har spredd seg, kan legen lage pasientens spesifikke behandlingsplan basert på hvilken type kreft han har. Noen ganger kan en lege fjerner en føflekk, så tester for å sikre at all kreften ble fjernet ved å analysere grenser. Hvis kreftceller er til stede i de grenser, legen fjerner mer av området. Dette fortsetter inntil kanten av området er fjernet kreft-frie.

Slik fjerner mørke flekker på huden med laser

Mørke flekker kan vises på områder av huden der eksponering for solen er vanlig, slik som ansikt og hender. Disse mørke flekkene er ufarlig, men kan fjernes for å holde huden ser ungdommelig og frisk. Ved hjelp av en laser for å fjerne mørke flekker kan gjøres ved en dermatologisk kirurg med erfaring i bruk av en laser for å fjerne mørke flekker og andre hud misfarging. Den dermatologiske kirurg bestemmer hvilken type laser vil være den mest effektive for pasientens hudtype, selv om en Nd: YAG laser er mest brukt i disse tilfellene. Operasjonen kan gjøres på legekontoret, og pasienten kan forlate rett etter at den er ferdigstilt.

Bruksanvisning

•  Vask området av huden med mørk flekk med en ikke-såpe rensemiddel. Tørk huden med et mykt håndkle.

Legg pasienten ned på operasjonsbordet. Sett et par beskyttelsesbriller over pasientens ansikt.

Påfør en kjølespray til området på huden der den mørke flekken er plassert.

Plasser Nd: YAG laser probe mot den mørke flekken. Juster innstillingen til "defokusert" for overfladisk fordampe huden.

Aktiver laser å levere en lang pulset utbrudd av laserlys gjennom sonden og inn på mørk flekk til å fordampe huden.

6. Sitt pasienten opp og fjerne briller. Påfør solkrem til og rundt den mørke flekken. Sende pasienten hjem.

Slik fjerner hud føflekker ved hjelp Hjem Produkter

Det finnes en rekke mennesker som foretrekker hjem rettsmidler for å fjerne hud føflekker. Dette er fordi kirurgiske prosedyrer ofte etterlate arr. Det er også en restitusjonsperiode for å vurdere ved valg av kirurgi. På den annen side, hjem rettsmidler er rimelig, og det er ingen bivirkninger å være opptatt av.

Bruksanvisning

pulverize noen linfrø til pulver og lage en lime ved å legge litt linfrøolje og litt honning. Sett denne lim på huden føflekker tre ganger om dagen til muldvarpene gå bort. Føflekker vil visne bort i løpet av få uker.

Bland like deler av bakepulver og lakserolje i en lime og la det stå i flere minutter. Bruk en bomullsdott å bruke lim til mole. Gjør dette før sengetid hver kveld til føflekken fades bort.

Bake granateple skreller for ca 3 til 5 minutter. Slipe granateple skreller til et pulver. Mål pulver og bland i en lik mengde av limejuice. Legg blandingen på føflekken to ganger daglig inntil det faller av. Dette kan ta opp til tre uker.

Få noen spisskummen frø og knuse dem før de gjør en lime. Sett denne lim på føflekker to ganger per dag. Du vil føle en liten følelse som ligner en solbrenthet, men det er ingenting som vil skade deg.

Bland like deler av surt eple, grapefrukt, fiken, og ananasjuice sammen. Påfør juice blandingen til føflekken hver sjette time før muldvarpene falle av. Dette tar vanligvis ca tre uker.

Tips og advarsler

 • Dersom størrelsen på noen muldvarp øker, bør du kontakte lege før du prøver å fjerne det.

Slik fjerner mørke flekker fra Razor støt og inngrodde hår

Slik fjerner mørke flekker fra Razor støt og inngrodde hår


Barberhøvel støt og innvokste hår som oppstår som et resultat av vanlig barbering kan føre til hyperpigmentering av huden. De inngrodde hår kan også føre til infeksjoner i huden som ligner på kviser, som deretter fører til mørke flekker. Selv etter at inngrodde hår er fjernet, kan de mørke flekker forbli i måneder og kanskje år. Heldigvis er det flere enkle løsninger for å bidra til å fjerne mørke flekker fra razor støt og inngrodde hår.

Bruksanvisning

Exfoliate området daglig med en mild skrubb. Eksfoliering fjerner døde hudceller som holder mørke flekker fra filtrert bort. Den gjør det også friske hudceller til å komme til overflaten. En exfoliant som inneholder salisylsyre vil være spesielt produktive.

Fukte med en fuktighetskrem rik på vitamin E daglig. Vitamin E jevner ut hudtonen og lysere misfarging med regelmessig bruk.

Rub ricinusolje på området to ganger om dagen. Castor olje fremmer sunn hud ved fuktighetsgivende grove lapper, fjerner døde hudceller og gradvis lysne mørke flekker fra barberhøvel humper.

Ta en halv sitron og gni det på området et par ganger om dagen. Den sitronsyre i sitron eksfolierer huden for å fjerne skadede hudceller og lysner mørke flekker fra razor støt og inngrodde hår på samme tid.

Bruk hydrokinon lotion å gradvis flekkene borte. Hydrokinon er en kraftig hud blekemiddel som er ideell for å fjerne gjenstridige mørke flekker fra razor støt og inngrodde hår. Du kan kjøpe 2% hydrokinon lotion fra et lokalt apotek, men kraftigere versjon må være foreskrevet av en hudlege.

Tips og advarsler

 • Slitasje sunblock når du er ute i solen for å hindre at de mørke flekker fra å få noen mørkere.
 • Ikke plukk på dine inngrodde hår eller barberhøvel humper. Exfoliating huden din vil bidra til å fjerne ingrowns uten å forårsake noen arrdannelse.

Fjerne Flat kolon polypper

Kolon polypper ofte ikke gir symptomer. De blir ofte oppdaget når pasienten er testet for noe annet. Imidlertid kan legen ønsker å fjerne polypper hvis de er kreft eller har potensial til å slå seg til kreft. Flate eller store polypper er mer sannsynlig å forårsake tykktarmskreft enn andre typer. Det er viktig å få disse fjernet for å redusere kreftrisikoen.

Hva er kolon polypper?

I henhold til National Digestive Diseases informasjon clearinghouse (NDDIC), er en kolon polypper en vekst på overflaten av tykktarmen eller i tykktarmen. En polypp kan heves eller flat, og noen mennesker har mer enn én polypp. Polypper kan være godartet eller kreft eller har potensial til å utvikle seg til kreft. Den NDDIC sier folk som er eldre enn 50 er mer sannsynlig å ha polypper, samt pasienter som har slektninger som har hatt tykktarmskreft eller polypper. Du er også sannsynlig å utvikle polypper hvis du drikker alkohol, røyk, spise fet mat, ikke trener eller er overvektige. Mens mange mennesker ikke viser symptomer, noen ganger polypper kan forårsake blod i avføring eller blødning fra anus. Ifølge en artikkel på John Hopkins Health varsler, en "analyse avdekket at de flate lesjoner var mer enn fem ganger så høy sannsynlighet for å være kreft som samme størrelse vanlige polypper."

Fjerne Polypper

Polypper blir fjernet under en koloskopi. Under en koloskopi, legen din vil sette inn en lang, fleksibel slange inn i rektum og inn i tykktarmen. Han vil være i stand til å undersøke hele tykktarmen. Røret har et kamera på enden, samt et instrument for å fjerne polypper. Du vil bli bedøvet under denne prosedyren.

Forberedelse for en koloskopi kan være en ubehagelig opplevelse. Pasienter får medisiner en dag eller to før prosedyren for å kontrollere at tykktarmen er spyles ut slik at legen kan få et klart syn. Flate polypper er vanskelig å se om kolon ikke er helt rent. De medisiner ofte føre til diaré. Det er viktig å følge legens instruksjoner om å holde seg hydrert og også å sørge for utarbeidelse fungerer slik at du ikke trenger å gå gjennom det igjen. Det er også viktig å holde seg hydrert etter inngrepet.

Risiko

Av og til fjerning av store polypper kan føre til overdreven blødning i tykktarmen. I noen tilfeller, selv om sjeldne, kolon kan bli revet. Dette kan kreve operasjon eller sykehusinnleggelse. Det er også en risiko for allergiske reaksjoner på medisiner, infeksjon eller hjerteproblemer. Noen pasienter rapporterer også magesmerter, skarpe smerter, kramper og oppkast etter en koloskopi.

Forebygging

Ifølge NDDIC, er det ingen sikker måte å forhindre polypper. Du kan redusere risikoen ved å miste vekt, unngå alkohol, ikke røyke, spise mindre fet mat og mer frukt og grønnsaker og starte et treningsprogram.

Andre tester og prosedyrer

Laparoskopisk kirurgi kan anvendes for å fjerne større polypper. Ifølge Mayo Clinic, hvis legen har mistanke om tykktarmskreft, kan hun kjøre andre enn koloskopi for å bekrefte og bestemme behandling ytterligere tester. Legen din kan kjøre blodprøver for å bestemme organfunksjon og andre faktorer. Du kan også bli bedt om å ha en barium klyster for å gi legene en annen visning av tykktarmen din. Barium, en kontrastvæske, injiseres i tarmen i en klyster skjema. En CT-skanning, kan også anvendes.

Slik fjerner en føflekk uten arrdannelse

Slik fjerner en føflekk uten arrdannelse


Nevi, vanligvis kjent som føflekker, er melanocytter celler som vokser i grupper underliggende hudens overflate vev. Føflekker kan vises rosa, tan, brun og kjøtt-tonet, og kan utvikle i løpet av 40 år. Føflekker er vanligvis fjernet av kosmetiske grunner og kan fjernes gjennom kirurgiske, laser og barbering metoder som kan resultere i synlige arr. Fjerne føflekker naturlig kan kvitte kroppen for potensielle arrdannelse og lagre din lommebok fra mange dyre føflekk-fjerning behandlinger.

Bruksanvisning

Løvetann ekstrakt og Onion Juice for Moles

•  Påfør 1 ts. av løvetann ekstrakt direkte til muldvarpene. Løvetann inneholder insulin, en sunn plante-karbohydrat som kan redusere bakterieinnholdet i huden din.

Legg en kompress over føflekken og påfør et plaster over-toppen for å låse kompress på plass. Gjenta denne behandlingen en gang daglig i tre uker for best resultat.

Hell 1 ss. av løk juice i en bolle. Løk juice inneholder svovelforbindelser som kan redusere frie radikaler hud-celleskade på grunn av høye nivåer av antioksidanter. Løk inneholder også mange hud-næringsrik mineraler som kalsium og kalium.

Sug en kompress i løk juice, og plasser direkte på toppen av føflekken. La kompress å suge på føflekken i 15 minutter.

Kast årsaken puten, og la løk juice tørke naturlig på føflekken. Gjenta denne behandlingen to ganger daglig for best resultat.

Tips og advarsler

 • Alltid ta kontakt med hudlege før du forsøker å selv fjerne føflekken din. Bare en hudlege kan vurdere din spesifikke hudtype og finne ut om disse behandlingene er riktig for deg. Ved mistanke om en allergi mot noen av innholdsstoffene i mole fjerning rettsmiddel, ikke bruk. Løk rette er ikke ment for de med sensitiv hud.

Slik fjerner røyk flekker på tennene

Slik fjerner røyk flekker på tennene


Emaljen på tennene er porøst materiale, mye som en porselenskopp. Når de utsettes for flekk lage stoffer gjentatte ganger, kan flekker bygge opp på tennene. En av de største fiendene av lyst, hvitt smil er å røyke sigaretter. Tjære og nikotin som finnes i sigaretter blir tennene gule med gjentatt eksponering. Fjern sigarett flekker fra tennene med at-home rettsmidler slik at du kan føle deg trygg når du smiler.

Bruksanvisning

Place 2 ts. natron i en bolle og tilsett nok hydrogen peroxide å gjøre en lime konsistensen av tannkrem.

Dypp penselen del av en elektrisk tannbørste i natron og peroxide lime. Skrubbe tennene med lime. Skyll børsten ofte og legge til mer tannbleking lim før du har børstet alle tennene.

Børst tennene med hjemmelaget pasta tre til fire ganger om dagen, eller så ofte som ønskelig. Hydrogenperoksyd bidrar til trygt å bleke sigarett flekker fra tennene og den elektriske tannbørste fjerner plakk som fungerer som en flekk magnet.

Skyll munnen med en plakett reduserende, antibakterielt munnvann.

Påfør hjemmetannbleking strimler to ganger per dag eller etter anvisningen på pakken. Whitening strips har en peroxide løsning på dem som er i kontakt med tennene lenger. Langvarig eksponering for bleking løsningen gradvis bleker røyk-farget tenner over en periode på noen få dager til to uker.

Tips og advarsler

 • Se tannlegen regelmessig for fjerning av plakk og profesjonell tenner-Whitening.
 • Røyking flekker på tennene, gjør pusten bedervet og er dårlig for helsen din. Den beste løsningen er å slutte å røyke helt.
 • De med sensitive tenner kan oppleve økt følsomhet etter bruk hjemme-tannbleking kits.

Slik fjerner tannkjøttet Flekker

Slik fjerner tannkjøttet Flekker


Flekker på tannkjøttet, men vanligvis vanskeligere å se enn andre tenner flekker, kan være svært belastende og skaper en skjemmende omriss effekt på tennene. Flekker på tennene på tannkjøttet kan være forårsaket av en rekke ting, blant annet kaffe, brus og sigaretter. Disse flekker vil ha en tendens til å bygge seg opp som et resultat av ikke børsting på tannkjøttkanten.

Bruksanvisning

Whitening Tannkrem

•  Påfør whitening tannkrem til tannbørsten. Børst kraftig, men forsiktig langs tannkjøttet.

Skyll tannkrem ut av munnen med vann.

Fortsett å pusse med whitening tannkrem to ganger om dagen. Du vil begynne å se resultater i løpet av få uker.

Teeth Whitening Tray Kit

Kjøp en tannbleking kit med skuffer, fra et lokalt supermarked eller stoff butikken. Magasin settene inneholder whitening gel og en plastbrett som du bærer over tennene.

Tilsett whitening gel inn i de øvre og nedre skuffer.

6. Påfør skuffene til øvre og nedre tenner. Wear skuffene over natten eller som instruert. Times kan variere mye fra produkt til produkt.

Fjern skuffene og pusse tennene for å fjerne resterende gel.

Teeth Whitening Strips

Kjøp tannbleking strimler fra ditt lokale supermarked eller stoff butikken. Whitening strips har whitening gel brukes på tynne, klare strimler av plast.

9. Påfør strimler til øvre og nedre tenner. La strimler på tennene accoding anvisningen på pakken.

Fjern Whitening strips og pusse tennene for å fjerne whitening gel.

Hint

 • Whitening tannkrem bør brukes sammen med enten skuffer eller strimler. Skuffene har fordelen av å bruke whitening gel til alle tennene, inkludert jekslene, mens strimler bare utvide til ca dine hjørnetennene.
 • Det er generelt ingen forskjell i styrken på whitening gel i strimler og skuffer.

Mest effektive måten å fjerne flate vorter

Flate vorter vanligvis forekommer hos barn og forsvinner av seg selv. Vorter oftest vises på ansiktet, men det er tilfeller av flate vorter på hender og knær for noen pasienter. Behandling er ofte unødvendig, men når de blir en kilde til ekstrem forlegenhet, fjerne vorter er et alternativ.

Plassering av Vorter

Plasseringen av vorter er vanligvis den avgjørende faktor når søker behandling. Vorter som ikke er i berøring med klær eller som ikke er smertefulle trenger ikke å bli fjernet. Flate vorter i ansiktet kan føre til forlegenhet for noen mennesker, og dette er grunnen til at fjerning teknikker er søkt.
Vorter som forårsaker smerte eller gnir mot klær bør fjernes også. Med overdreven rubbing, kan vorte blø og føre til en hudinfeksjon. Noen vorter er kløende, og dette kan også føre til blødninger flate vorter og hudproblemer.

Medisinsk behandling

Velge en prosedyre som ikke skader huden rundt er den vanskeligste delen av å finne en effektiv vorte fjerning prosedyre. Kryoterapi tilbyr gode resultater for å fjerne vorter. Husk at vorter kan vokse tilbake med noen medisinsk behandling for vorte fjerning. Kirurgisk fjerning av vorter ved å kutte ut det vorte og noen av de omgivende hudvev er en medisinsk teknikk som brukes for vanskelige å behandle vorter. Denne prosedyren vil etterlate et arr, og kan være smertefullt.

Medisinsk behandling er ofte den mest effektive behandlingen for å fjerne vorter. Legen kan vurdere vorte og foreslå et behandlingsalternativ som vil fungere best for plasseringen av vorte. Ikke alle medisinske behandlinger for å fjerne vorter garantere at det ikke vil komme tilbake. Imidlertid vil medisinsk vorte fjerning gjennom kirurgi og kryoterapi fjerne vorte, i hvert fall på kort sikt.

Naturlige behandlinger

Urte og naturlige behandlinger ikke arr i huden og blir ofte brukt fordi de er mindre kostbart og smertefullt. Det finnes ingen kur for human papilloma virus, som er ansvarlig for vorter. Herbal behandlinger inkluderer eple cider eddik og tea tree olje. Disse to ingrediensene er brukt for sine antivirale egenskaper og kan være i stand til å effektivt eliminere vorter.

Herbal behandlinger er et godt valg for å unngå smerte og utgifter, men de fungerer ikke nødvendigvis i alle tilfeller. Eksperimentering er nødvendig for å bruke disse behandlingene.

Slik fjerner en føflekk Naturligvis

Slik fjerner en føflekk Naturligvis


Professional mole fjerning er svært kostbare og noen ganger etterlater arr på huden din. Hvis dine føflekker ikke viser noen tegn til å snu til et alvorlig problem som kreft, kan du prøve en av mange naturlige rettsmidler for å fjerne dem. Her er noen hjemme rettsmidler som kan bidra til å fjerne en hud muldvarp naturlig.

Bruksanvisning

•  Observer størrelse og farge på dine føflekker. Besøk en hudlege eller en kirurg til å spørre om muldvarpene trenger kirurgisk behandling. Hvis ja, få dem fjernet profesjonelt. Hvis nei, ta skritt for å fjerne dem naturlig.

Klargjør en liste over elementer som er nyttige i å fjerne føflekker naturlig. Blomkål, hvitløk, ananas, lakserolje, honning, fiken stengler og varmt vann med eddik anses effektive i mole fjerning. Velg bare en fra de nevnte elementene.

Klargjør blomkål juice i en blender. Gni juice på dine føflekker daglig inntil huden skreller av naturlig.

Grind et par stykker av hvitløk i en lime. Påfør lim på dine føflekker og dekke det med en bandasje. Gjør dette om natten og fjerne bandasjen neste morgen.

Kontroller fersk ananas juice daglig. Påfør juice til muldvarpene før de svekkes og forsvinne.

Gni lakserolje på føflekker forsiktig i noen dager før de gradvis svekkes og forsvinner.

Bruk honning på føflekker daglig.

Vask muldvarpene med varmt vann fem til seks ganger om dagen. La huden din tørr, deretter bruker cider eddik til dine føflekker med bomullspinner. La den sitte i 10 minutter, og skyll med kaldt vann.

Gjør juice fra fig stammer (hvis du kan finne noen i ditt område) og bruke den daglig til muldvarpene før de forsvinner.

Tips og advarsler

 • Dersom føflekken er på ansiktet ditt, kan du bruke mildere hjemme rettsmidler som honning.
 • Bruk aldri noen sterke naturmidler på barn.
 • Den naturlige føflekk-fjerning prosessen er langsom og suksessraten kan variere fra person til person.

Slik fjerner mørke flekker fra Acne on Black Skin

Slik fjerner mørke flekker fra Acne on Black Skin


Melanin er pigment som gir huden brun farge. Akne arr er hyper-pigmenterte områder som har en opphopning av melanin. Det er lett å overstimulate melaninproduksjonen i en person av farge og forårsake mørke flekker å dukke opp. Disse bassengene konsentrert melanin vanligvis skje etter en acne blusse opp. Men det er skritt for å hjelpe lindre mørke flekker på mørkere hudtoner og tiltak for å bidra til å forhindre mørke flekker fra reoccurring.

Bruksanvisning

•  Rens ansiktet med en ansiktsvask som inneholder salisylsyre. Salisylsyre vil kjemisk slough av døde hudceller, øker celleomsetningen og fremskynde arr healing. De fleste salisylprodukter behandlinger er tilgjengelig i 2 prosent styrke på ditt lokale apotek. Hvis en mer potent dose av aktuelle salisylsyre er nødvendig for sta akne arr, ta kontakt med hudlege.

Bruk en kosmetisk blekemiddel på de mørke stedene for å jevne ut huden din tone. Bruk en hydrokinon aktuell krem ​​som har kortison for å behandle mørke flekker. Hydrokinon bidrar diffundere sterkt pigmenterte flekker og redusere dannelsen av melanin på huden. De fleste hydrokinon formler er tilgjengelige over disk på 2 prosent til 4 prosent konsentrasjoner og vise betydelig suksess for kvelden ut huden. Kortison bidrar til å lindre tørrhet og kløe at hydrokinon medisin kan forårsake.

Spør din hudlege om laser behandlinger. Laser behandlinger brenne bort mørke flekker på huden din ved hjelp av en pulserende lys som vil bryte opp melanin oppbygging. Du vil trenge en rekke laser behandlinger over det berørte området fordi mørke flekker på mørkere hud har en tendens til å være mer spenstig. Hudlege vil avgjøre hva slags laser skal brukes til å redusere sjansen for over-peeling og blødninger, noe som kan resultere i blemmer og mulig arrdannelse.

Tips og advarsler

 • Konsekvent bruke solkrem når du går utendørs, og bruke en med solfaktor 15 eller mer. Melanin er en viktig komponent i kroppens forsvar mot soleksponering. Imidlertid kan dette forsvaret manifestere seg som mørke flekker og en ujevn hudtone.
 • Hindre acne fra forming. Rengjør ansiktet regelmessig med en ansiktsvask som inneholder benzoylperoksid. Benzoyl peroxide vil tørke opp og fjerne kviser, og dermed minske sjansen for det danner mørke flekker.

Slik fjerner Aldring brune flekker fra huden

Alder flekker begynner å skje på huden i alderen 45 til 55. Brune flekker i huden begynner å vises på ansiktet og hendene. Noen ganger alder flekker vises på armer, bryst og rygg. År med over-eksponering for solen er årsaken til de fleste pigmentflekker kjent som alder leverflekker. Fotoaldring opptrer på et cellulært nivå. Melanin er ansvarlig for hudens pigmentering og normal sunn hud vev skal produsere homogene hudtoner noe eksponert for solen.

Flere metoder for fjerning av pigmentflekker er ansatt, inkludert microdermabrasion, kjemisk peeling og kirurgi for å få de plassene fysisk fjernet. De fleste kvinner foretrekker mildere metode for fjerning av pigmentflekker ved hjelp av en aktuell krem, i henhold til desember 2007 utgaven av Harvard kvinnehelse Watch.

Bruksanvisning

Søknad

•  Påfør kremen til tegnet området eller områder.

Gni kremen forsiktig inn i plasteret til topisk påføring absorberer grundig inn i huden.

Gjenta påføringen to ganger daglig.

Tips og advarsler

 • Unngå langvarig eksponering for solen uten å bruke beskyttende klær for å unngå fremtidige hudskader. Noen kremer som lover raske resultater bruke aggressive blekemidler. Påfør alltid til små områder av huden din og vente minst en dag for å se etter eventuelle hudirritasjoner som rødhet i huden eller utslett. Falming brune pigmentflekker tar vanligvis inntil tre måneder. Aldring stedene har en tendens til å komme tilbake når behandlingen er avsluttet. Resultatene varierer med hver enkelt. De fleste falming kremer fungerer på alle hudfarger. Falming kremer vanligvis ikke påvirker området rundt hud i anvendt regionen.
 • Produkter som inneholder Retin-A kan føre til røde, tørre flekker på huden. En reduksjon og forsvinningen av disse symptomene bør finne sted etter en periode på to uker. Hvis hudirritasjon skal fortsette eller forverres etter den tid, umiddelbart slutte å bruke. The Food and Drug Administration (FDA) motsetter seg bruk av over-the-counter-programmer som inneholder hydrokinon. Studier viser dette stoffet kan føre til kreft i lab mus. Det er ikke noe bevis på dette tidspunktet som støtter at hydrokinon fører til kreft hos mennesker.

Naturlig Fjerning av føflekker & Skin Tags

Naturlig Fjerning av føflekker & Skin Tags


Føflekker, kjent medisinsk som Melanocyttnevus naevus, er i hovedsak grupper av pigmenterte celler som byr seg på det ytterste laget av dermis. Skin tags (Kutan papilloma) er sammensatt av en kombinasjon av kjernefibre, fettceller og nerveceller. Føflekker og hud koder kan være skjemmende og presentere seg på ubeleilig steder. Heldigvis finnes det mange effektive og naturlige måter å fjerne føflekker og hud koder.

Mole fjerning Med Duct Tape

Vask huden der føflekken er å presentere seg selv. Ta en rull med duct tape og kuttet en firkant omtrent en tomme av en tomme. Direkte plassere tape på føflekken og la i stedet for fem til syv dager. Når riktig mengde tid har gått, fjerne duct tape. Hvis det har fungert riktig, vil føflekken gå av med duct tape. Hvis ikke, plasserer en frisk stykke duct tape over føflekken og gjenta prosessen på nytt før det kommer av.

Mole fjerning med hvitløk

Fint slipe et lite stykke hvitløk, legg det på føflekken og dekk med et plaster. Erstatte med fersk hvitløk og plaster daglig inntil føflekken faller av. Hvis duften av hvitløk er for sterk for deg eller menneskene rundt deg, bør du vurdere bare å sette hvitløk / plaster på om natten før du går å sove og ta den av i morgen når du våkner.

Desinfiser

Omsorg for huden der føflekken gang presenterte seg ved å bruke desinfeksjonsmiddel og iført et plaster. Ta vare på huden din etter en muldvarp fjerning vil forhindre arrdannelse samt drepe eventuelle bakterier som kan forårsake føflekken å komme tilbake.

Skin Tag fjerning Med Freeze-Off Treatment

Kjøp en fryse-off vorte behandling på et stoff butikken. Men først og fremst laget for å fryse av vorter, fryse-off vorte behandlinger er effektive i å fjerne hud koder, så vel. Følg programinstruksjoner som anvist av pakken. Hvis butikk-kjøpte fryse-off behandlinger mislykkes å fjerne folien tag, ta kontakt med en hudlege for å spørre om en profesjonell kryogenisk fjerning av huden tag.

Skin Tag fjerning Med tanntråd

Snuggly knytte et stykke tanntråd rundt bunnen av huden tag. Hold floss på plass til enhver tid. Denne metoden fungerer ved å begrense blodgjennomstrømningen i huden tag. Sluttresultatet er huden tag slutt tørker opp og faller av. Tenk lakserolje eller oregano olje til ytterligere tørke ut huden tag.

Skin Tag fjerning Med Castor Oil

Bland ricinusolje med natron for å danne en tykk pasta. Grundig strøk huden tag og dekk med et plaster. Gjenta denne prosessen to eller tre ganger daglig. Castor er en eterisk olje som når blandet med natron vil effektivt tørke ut huden tag, til slutt får den til å skrumpe og flasse.

Slik fjerner mørke flekker på huden

Slik fjerner mørke flekker på huden


Noen hudtyper er utsatt for mørkere flekker. Aldring rammer de fleste hudtyper med det som kalles "pigmentflekker". Ingen liker å se mindre enn sitt beste, så her er noen måter å håndtere disse uønskede mørk hud flekker og flekker.

Bruksanvisning

•  Lær om hva som forårsaker mørke flekker på huden. Tyrosinase (et kobberholdig enzym) regnes som den skyldige i klatter og flekker sett på overflaten av huden (ofte kalt leverflekker eller solflekker). De fleste av disse stedene er forårsaket av solen, aldring, hormonelle problemer, leverproblemer, dårlig hudpleie eller sterke kjemikalier.

Du har hørt dette før, men holde seg ute av solen! Eller slitasje en sterk SPF solkrem og en lue.

Trening og et godt kosthold virkelig hjelper tilstanden til huden vår ved å opprettholde god leveren helse, fjerner giftstoffer og forbedre blodsirkulasjonen. En godt balansert kosthold forbedrer funksjonen av alle organer og reduserer skade av frie radikaler som vi blir eldre.

•  Bruk produkter med hydrokinon som er en inhibitor tyrosinase. Du kan kjøpe det over disk på 2% og høyere prosenter på resept.

Prøv å bruke aktuell vitamin C. Det fungerer for noen, og det kan ikke skade deg på noen måte.

Glykolsyre vil fjerne de overfladiske lag av huden og kan hjelpe slites bort brune flekker. Det er både over-the-counter og reseptbelagte produkter tilgjengelig. Du kan nyte en glykol ansikts på din lokale spa.

•  Noen av disse behandlinger kan bli anvendt i kombinasjon. Mer alvorlig misfarging kan trenge behandling av hudlege med lasere eller andre mer aggressive metoder. Sjekk alltid med din hudlege når du er i tvil.

Tips og advarsler

 • Hvis du oppdager flekker av hud som ikke er normal og kjent, alltid sjekke med legen din. Det er mange mindre hudproblemer som kan behandles enkelt. Men du vil aldri overse alt som kan være mer alvorlig. Noen svært uskyldige hudutslett kan være et viktig tegn på en farlig kreft mens noen virkelig stygge manifestasjoner kan være bare mindre. Ikke gjett og ikke vente. Har legen din sjekke det ut for å være sikker!

Slik fjerner Flate vorter i ansiktet

Slik fjerner Flate vorter i ansiktet


Flate vorter i ansiktet er utvekster på huden forårsaket av humant papillomavirus (HPV). HPV produsere proteiner som forstyrrer cellefunksjonen. Dette viruset smitter gjennom kontakt med noen andre som allerede har det. Flate vorter er mindre og smidigere enn andre vorter og er mer vanlig hos barn og tenåringer.

Bruksanvisning

Prøv noen over-the-counter medisiner. Salisylsyre finnes i de fleste medisiner. Salisylsyre bidrar til å fjerne døde hudceller av vorte, forårsaker den til å falle av. Det kan finnes i form av en væske, gel eller usynlig strimmelen plassert over vorten. Det vil ta flere uker. En frysemetode ved hjelp av dimethyl er en annen over-the-counter vorte remover. Denne metoden kommer vanligvis i en beholder med engangs tips for frysing av vorten.

Tape en liten bit av innsiden av et bananskall til din vorte og sove med den. Gjør dette hver kveld i to uker.

knuse en tablett vitamin C, og lage en pasta ved å tilsette en liten mengde vann til det. Bruk den til din vorte hver dag i to uker.

Påfør litt knust eller skiver hvitløk til din vorte før du går i dvale hver natt i en uke.

Kontakt lege eller hudlege hvis vortene ikke kan fjernes med selv behandlinger. Legen vil bruke sterkere kjemikalier som podofilox, aktuell podophyllum og trikloreddiksyre (TCA). Legen kan også fryse vorte med flytende nitrogen; bruke kryoterapi, som brenner vorte med en elektrisk nål; eller bruke laser behandlinger.

Hint

 • Salisylsyre er ikke bra å bruke hvis du har diabetes eller en sirkulasjonsforstyrrelse. Det kan irritere huden og forårsake andre problemer hvis du har disse forholdene.

Tips for å fjerne Flat Vorter

Tips for å fjerne Flat Vorter


Flate vorter kan dukke opp hvor som helst: på armer, ansikt, ben, selv de av hendene. Flate vorter er jevnere og mindre enn andre vorter og blir ofte sett på barn. Kalt verruca plana eller juvenile vorter, disse myke vorter er en litt annen farge enn huden som omgir dem, ifølge Quickcare.org.

Beskrivelse og behandling

Flate vorter er flatt og glatt, mens en plantar vorte er grov. De er godartede svulster forårsaket av humant papillomavirus (HPV).

Barbering kan føre til flate vorter. Kvinner noen ganger utvikle dem på sine ben som følge av barbering og den etterfølgende inflammasjon og irritasjon som kan forekomme.

Ifølge Mayo Clinic, kan flate vorter behandles på mange måter, blant annet ved hjelp av over-the-counter preparater som består av salisylsyre. Denne syre fjerner lagene av vorten trinnvis. Kryoterapi (frysing vorte) og laser og kirurgisk fjerning er også alternativer. Imiquidmod (Aldara), en krem ​​som aktiverer immunforsvaret, hjelper kroppen din kamp ulike hudsykdommer, inkludert flate vorter

Kryoterapi

Hvis du velger kryoterapi, legen vil bruke flytende nitrogen til å fryse vorten, ifølge Cleveland Clinic. Dette vil føre til en blemme å danne rundt vorten. Etter ca en uke, vil de døde vevet falle av.

Kirurgisk

Kirurgisk fjerning innebærer å kutte bort vorten og ødelegge bunnen av vorten med en elektrisk nål. Legen din kan bestemme seg for å fryse bunnen av vorte (som er cryosurgery). Kirurgi utføres når annen behandling har mislyktes.

Laser

Vanskelige vorter kan behandles ved hjelp av laserkirurgi, noe som betyr at avbrenning av vorter med en laserstråle. Dette er en ikke-invasiv prosessen også kjent som CO2 laser cautery. Ifølge Wartsremedy.com, kan større flate vorter krever laserkirurgi for å fjerne de lesjoner.

Kauterisering

Kauterisering er en form for behandling hvor vevet er ødelagt med et varmt instrument.

Cantharidin

Et annet alternativ, ifølge Cleveland Clinic, er bruken av cantharidin, et stoff som er blandet med andre kjemikalier, og påført vorten. Cantharidin er uten lukt, farge og et fast stoff ved romtemperatur. Cantharidin skilles ut av den mannlige blemme bille og gått over til den kvinnelige billen under parring. I fortynnet form, kan den brukes til å fjerne vorter. Etter dette stoffet er brukt, en blemme former rundt vorten, akkurat som det gjør i crytotherapy. Vorte er dekket med en bandasje. Etter hvert vil blemme løfte vorte fra huden.

DNCB

En eksperimentell behandling ennå ikke godkjent av FDA er bruken av dinitrochlorobenzene (DNCB). Ifølge Aids.org, er DNCB et kjemikalie som regnes som en "kontaktallergifremkallende", betyr det kan resultere i et rødt, kløende utslett mye som gift eik eller eføy. Det har blitt brukt for å måle effekten av immunsystemet. Jo mer utstrakt hudens reaksjon på DNCB og desto raskere går reaksjonen vises på huden, desto sterkere immunsystemet. Stimulere immunsystemet ved å bruke DNCB på huden en gang i uken kan forsinke opportunistiske infeksjoner som flate vorter.

Ingen Garantier

Det er ingen garanti for at vortene ikke vil gjenta seg etter behandling. Vortene kan fjernes, men hvis viruset fortsatt kan du oppleve et tilbakefall.

Fjerning av flate vorter kan etterlate arr.

Slik fjerner Vanskelige tenner flekker og har en vakker hvit Smile

Slik fjerner Vanskelige tenner flekker og har en vakker hvit Smile


Å ha flekker på tennene kan være ganske skjemmende. Alle ønsker at millioner dollar, vinnende smil. Nikotin flekker, kaffe flekker, rødvin flekker og enkelte matvarer flekker kan fjernes. Det vil ta offer og noen justering for å holde disse flekkene av også. Det er mange forskjellige og effektive måter å hindre sammen med fjerne flekker fra tennene.

Bruksanvisning

•  Unngå matvarer, drikker og røyking som forårsaker flekker. Jeg vet det kan ikke være det populært valg. Ok, jeg skjønner noen av disse kan du ikke slutte helt. Selv om røyking bør du, hvis du har nikotin flekker. Ikke drikke rødvin hele tiden, kanskje kutte ned på det. Drikker som druesaft forårsake flekker tenner også. Begrense disse stoffer, mat og drikke som forårsaker flekkene. Sjokolade og te kan gi flekker også. Jeg hadde dette problemet, fordi jeg elsker rødvin og drikker mye te. Men te flekker er ikke så vanskelig. Det er det rødvin som er.

Bruk riktig tannkrem. Bruk alder trosse tannkrem! Det har natron i det. Baking soda er stor når det gjelder å fjerne flekker og hvithet smilet ditt. Det vil bidra til å gjenoppbygge emaljen. Fjerner flekker og pest buildup på tennene. Sterkt anbefalt. Definitivt prøve denne tannkrem. Det kan være alt du trenger. Jeg har prøvd så mange forskjellige tannpasta, å ha det ekstremt hvitt smil. Dette er den beste jeg har funnet så langt.

Brush etter at du spiser. Det er veldig viktig å pusse tennene etter at du spiser, på den måten det bidrar til å unngå tannstein, eller pest på tennene. Husk å bruke tanntråd i tillegg, og børste minst tre ganger om dagen hvis du har flekk tenner. Du bør børste så mange ganger anyways. For nå, bør du gjøre mer av satsing på å ta vare på tennene. Bruk vaske munnen. En bleke merkevare også. Munn vask kan hjelpe noen.

Bruk Crest Whitestrips. Jeg tror du la dem på i 30 minutter, to ganger om dagen. Jeg har ikke brukt dem personlig ennå (har ikke trengte dem), men jeg har hatt de rundt meg bruke dem og har mye suksess med dem. Selv en tannlege anbefalt dette til en fyr jeg kjenner.

Tannbleking. Hvis alt annet mislykkes, og deretter gå til tannlegen. Jeg vet, det er ikke morsomt, og vil trolig være alles siste alternativ. Men hei, de er profesjonelle, og dette er sannsynligvis det beste alternativet, ikke alltid den billigste hvis forsikringen ikke dekker.