Digidexo.com

Virkninger av Sonic Vs. Roterende elektriske tannbørster

Virkninger av Sonic Vs.  Roterende elektriske tannbørster


Teknologiske fremskritt har slått velge en tannbørste inn i en prosess som krever nøye tanke og omtanke. The American Dental Association og Mayo Clinic sier at selv om riktig bruk av en manuell tannbørste kan rense tennene effektivt, elektriske tannbørster gjør det lettere å gjøre jobben godt. Faktisk har ADA-sponsede studier vist at pasienter som brukte elektriske tannbørster oftere hatt renere tenner og bedre tannkjøttet. Når du velger elektriske tannbørster, valgene inkluderer roterende versus soniske tannbørster.

Plakk

Når bakterier samler seg på tannemaljen, de kommer sammen og danne en fast substans som kalles plakk, som hvis det tillates å herde blir til en gul, sprø materiale kjent som tannsten. Når plakk og tannsten sitte på tennene i lange perioder, bakterier begynner å slites bort tannemaljen, skape hulrom - det første symptomet på tannråte. Bakterier liker også å bosette seg i tannkjøtt sprekker, noe som skaper tannkjøttsykdom. Tidlig stadium tannkjøttsykdom er kjent som gingivitt. Den primære hensikten med en tannbørste, er å bryte opp og feie bort plakk for å forhindre disse problemene.

Speed

Elektriske tannbørster ble utviklet for å øke antall penselstrøk i minuttet på en person tenner. Tannleger og elektriske apparatet produsenter innså at maskiner kunne flytte børster raskere enn en menneskehånd, noe som gjør tannpuss mer effektiv og mer grundig. Fremskritt i teknologi har ført til den roterende tannbørste, noe som kan spinne på 3000 til 7500 penselstrøk per minutt. The American Dental Association har konkludert med at roterende tannbørster bidra betydelig mot bedre tannhelse.

Sonic Technology

Det er bare så fort at en ekstern kan spinne trygt, og forskere mener de har oppnådd det maksimale med roterende tannbørster. Sonisk teknologi forsøker å øke tannbørste makt ved å sende ut lydbølge pulser som forårsaker vannmolekyler i spytt å presse mot tennene, som i praksis gjør dem til ekstra tannbørstehårene. Ved å ansette vannmolekyler som rengjøringsapparater, soniske tannbørster effektivt øke penselstrøk til 30.000 per minutt.

Tannkjøtt og sprekker

Sonic tannbørster har en klar fordel over andre tannbørste teknologier - de rydde mer grundig mellom tennene og under tannkjøttkanten. Det er ikke å si at noen av de bedre elektriske tannbørster ikke rengjør disse områdene. Men reise soniske bølger der busten har problemer med å nå. Spytt og vann går overalt i munnen, og soniske bølger få dem rengjøring viktig, vanskelig å nå steder.