Digidexo.com

Hvordan måle PPM av kolloidalt sølv

Hvordan måle PPM av kolloidalt sølv


Folk som bruker alternativ medisin lære om de helbredende egenskapene til kolloidalt sølv og ser det som en måte å forbedre deres helse. Kolloidalt sølv generert med hjem generatorer kan produsere varierende styrke av ionisert sølv målt i deler per million eller PPM. Mens du har alternativer i å måle styrken av din kolloidalt sølv, bør du vite at home metoder for testing er mindre enn nøyaktig. Laboratoriemetoder gir litt bedre nøyaktighet, men prøver fra samme parti som er sendt til forskjellige laboratorier ofte måle ulike nivåer i henhold til SilverMedicine.org.

Bruksanvisning

•  Sett inn et TDS (totalt oppløste faste stoffer) eller PWT (rent vann test) meter inn i destillert vann du skal bruke til å generere kolloidalt sølv opp til det angitte maksimumsstreken. Til riktig produsere kvalitet kolloidalt sølv, bør måleren leses ikke høyere enn 0,2 ppm. Ideelt sett bør meter lese 0 ppm. (Hvis du er usikker på nøyaktigheten av måleren din, kan du bruke testløsning selges av produsenten for å kalibrere eller kalibrere måleren i henhold til produsentens instruksjoner.) Rengjør beholderen, tilsett friskt destillert vann og test hvis avlesningen er for høy. Skrive ned begynner ppm-nivå for sammenligning ved slutten av prosessen.

Slå på generator og begynne din elektrolyseprosessen. Ikke legg til salt i vannet for å øke ledningsevnen. Dette vil forskyve målinger ved slutten av prosessen.

Sjekk vann med en laserpenn hver 30 minutter hvis du bruker et lavt strømforbruk, batteridrevet kolloidalt generator. Se etter Tyndale effekt i vannet mens du skinne laserpenn direkte gjennom vannet. Hvis mikroskopiske partikler av sølv er tilstede i vannet, vil du være i stand til å se laserstrålen i vannet som speiler seg i sølv. Sjekk ppm-nivåer på TDS når du merker først svak nærvær av Tyndale effekt.

Fortsett elektrolyse prosessen til sølv løsning når det nivået du ønsker, ved hjelp av den samme prosessen som i trinn 4. Sjekk vann hver 10 til 15 minutter når du oppdager Tyndale effekt fordi ledningsevnen til vann øker og partiklene vil akkumulere hurtigere og kan variere i størrelse.

Fortsett elektrolyse prosessen til sølv løsning når det nivået du ønsker, ved hjelp av den samme prosessen som i trinn 4. Sjekk vann hver 10 til 15 minutter når du oppdager Tyndale effekt, som ledningsevnen til vann øker og partiklene vil akkumulere raskere og kan variere i størrelse.

6. La løsningen stå i 60 minutter og mål på nytt for å få en endelig lesing.

Tips og advarsler

  • Bruk romtemperatur destillert vann for å generere kolloidalt sølv.
  • Ikke legg til salt til destillert vann.
  • Ved hjelp av en rører vil øke mengden av sølv kan suspendere i vann.