Digidexo.com

bpa free flaske

Hva er BPA-Free Flasker?

Hva er BPA-Free Flasker?


BPA-frie flasker inneholder ikke bisfenol A (BPA). Den organiske forbindelsen blir brukt til å lage epoksyharpikser og polykarbonatplast, som noen ganger brukes i flasker. I 2008, flere landets regjeringer utgitt rapporter som stilte spørsmål ved sikkerheten til BPA, som også brukes i tåteflasker. Noen rapporter sitert trusler mot små barn, spedbarn og fostre. I 2010, Canada erklærte BPA et giftig stoff og utestengt bruken i tåteflasker. BPA er også forbudt i EU. Som i begynnelsen av 2011, har det ennå ikke blitt forbudt i USA

Medela

Medela er en vanlig morsmelk mating og lagring flaske som ikke inneholder BPA. Morsmelk kan lett bli pumpet inn i disse flaskene før lagre dem på et kjølig område. Du kan mate babyen fra samme lagrings flaske. Vask flaskene med varmt vann i vasken og la dem lufttørke. Ikke mikrobølgeovn flasken fordi kjemikaliene kan lekke ut.

Grønn til Grow

Grønne å vokse tåteflasker er laget av PES plast, som er BPA-fri og har ingen bly, PVC eller ftalater. Selskapet opprettet merket etter konsistente regjeringen og reportasjer sprengt den forbindelse som er giftig. Selskapet har en linje av tåteflasker som glassflasker, sippy kopper, kolikk-lettelse flasker og kolikk avlastnings brystvorter.

Born Free

Born Free har spesialisert seg på å bruke de tryggeste materialer i sine babyprodukter. Selskapet produserer to typer tåteflasker, og begge er BPA-frie. Plasten varianten har en innebygd luftventilen som reduserer sjansen for kolikk. De tradisjonelle glassflasker har luftventiler for å tillate jevn helling.

Wee Go

Noen av disse flaskene kan lett brekke, slik at de er best egnet for bruk i et barnesete eller når man holder barnet. Mange av flaskene, har imidlertid en gummihylse rundt dem for å hindre dem fra å bryte og gi den baby med et enkelt grep. Hylsen kan settes i oppvaskmaskinen for rengjøring. Du har for hånden-vaske lokket og ringen.

For Voksne

Noen glass flaske kommer gratis av BPA, men noen ganger voksne trenger uknuselige flasker for fitness eller annet bruk. Klean Kanteen ikke bruke aluminium, som også kritisert for å være usunn. Den Kanteen Classic var den første BPA-frie rustfritt stål vannflaske. Selskapet anbefaler folk slutter å kjøpe drikke i plastbeholdere og bruke rustfritt stål eller glass i stedet.

Hvordan kan jeg vite om My Water Bottle Er BPA-Free?

Hvordan kan jeg vite om My Water Bottle Er BPA-Free?


Polykarbonat er hard plast, som ofte brukes til å lage vannflasker; Disse plastmaterialer er ofte fremstilt med bisfenol A eller BPA. Denne kjemiske lekker, spesielt når de utsettes for varme eller sure væsker, slik som fruktsaft eller kaffe, inn i væsken inne i flasken. BPA etterligner østrogen i kroppen og forstyrrer normal utviklings, nevrale og forplantningsevnen.

Bruksanvisning

•  Se på den trykte informasjonen som fulgte med flasken. Hvis det ikke er laget av en BPA-leaching plast, bør det være merket "BPA." Også se etter ord som polykarbonat, lexan eller polysulfon, da disse er plast som ofte inneholder og lekke BPA. Hvis flasken ikke ble levert med trykt informasjon, finne ut hvilket merke det er og ringe produsenten for å spørre om BPA i det aktuelle produktet.

Snu flasken over og se på resirkuleringssymbol. Plast som bærer nummer 7 er laget med polykarbonat, som ofte inneholder BPA. Flasker som er BPA-fri er sannsynlig å bære resirkulering tallene 1, 2, 4 eller 5.

Se på fargen på flasken. Fargede plast er vanligvis BPA-fri, som er de som litt fleksibel i stedet for rock-hard. De mest problematiske plast er svært rigid og helt klart.

Fakta om BPA-Free plastflasker

Fakta om BPA-Free plastflasker


Bisfenol-A (BPA er et kjemikalie som er lagt til plast for å gjøre dem sterkere og mer fleksibel. Frem til 2008 ble BPA anses helt trygt for konsum. Selv nå, FDA fortsatt fastholder at BPA nivåer funnet i serveringsprodukter er trygge . Men etterspørselen etter BPA-frie produkter kjørte mange produsenter å lage en linje av BPA-fri plast for å fjerne den potensielle faren.

Origins

BPA-frie flasker ble populært på begynnelsen av 2000-tallet på grunn av flere studier som fant at effekten av BPA på kroppen kan være skadelig. Hovedstudien som utløste offentlig interesse i BPA-frie flasker ble utgitt av National Toxicology Program i 2008. Etter denne og andre studier, en overflod av BPA-frie flasker startet produksjonen.

Typer

Det finnes flere forskjellige typer plast som brukes til å lage BPA-frie flasker. En av de mest kjente versjoner av plast bruker en copolyester sammensatt kjent som Tritan. Andre plast som erstatter BPA plast omfatte plast elementer laget av akryl, polypropylen, styrenakrylonitril (SAN) og melamin. Ingen av disse plast inneholder BPA.

Fordeler

Det er mange fordeler ved å bruke BPA-fri plast. BPA er under nøye gransking, og det er mange studier som viser negative effekter av inges at plast i store mengder. BPA-fri plast er sunnere og er usannsynlig å lekke kjemikalier i mat lagret inni dem. BPA-fri plast er også bedre for miljøet, fordi den kjemiske ikke vil lekke inn i bakken eller andre nærliggende produkter under oppvarmede forhold.

Betraktninger

Enkelte selskaper har ikke gitt ut hva komposisjoner utgjør deres BPA-frie flasker, noe som har forårsaket noen mennesker til å stille spørsmål ved sikkerheten av disse plast også. Bare fordi et produkt er BPA-fri betyr ikke at det er trygt. For eksempel plast som inneholder polyvinylklorid (PVC) plast har også kommet i søkelyset for sine potensielt skadelige effekter.

Effekter

BPA tilsatt til plast for å gjør dem mer fleksibelt, glatt og sterk. Følgelig, de fleste BPA-frie plast er svakere, mer skjør og porøs. BPA-frie flasker er sannsynlig å bryte mye raskere enn sine BPA-holdige kolleger. Flaskene kan også absorbere lukt eller farge på en hvilken som helst væske som anvendes i flasken som ikke er rent vann. Av denne grunn bruker BPA-frie flasker for bare vann.

Trygge vannflasker for barn

Trygge vannflasker for barn


Vannflasken barnet drikker ut av mai eller kan ikke være trygt for barna. Mange typer plastflasker er laget med bisfenol A (BPA), som er et stoff som har vært kjent for å lekke små spor av plastmaterialer og inn i næringsmidler og drikkevarer. Hvis du vil være sikker på at barnet ikke utsettes for BPA, se etter BPA-frie vannflasker.

BPA-Free Flasker

BPA-frie vannflasker er laget av plast som ikke inneholder bisfenol A. Disse typer vannflasker vanligvis annonserer at de er BPA-fri, slik at foreldre og andre forbrukere lett kan identifisere dem blant de mange alternativene for vannflasker der ute. Bortsett fra BPA, bør du sørge for at det ikke er noen andre giftige kjemikalier som potensielt kan lekke inn i drikkevarer i vannflasken. Kontroller alltid å se om produktet har en ingredienslisten og se opp forbindelser som er ukjente for deg.

Holdbar

Gi barnet ditt en vannflaske som er holdbart og vil ikke bryte hvis det tilfeldigvis faller på gulvet. Barn er kjent for å tilfeldigvis miste ting fra tid til annen. Jo mer holdbar vannflasken er, jo mindre bekymring du trenger å ha om barnet ditt å bli skadet ved et uhell slippe den.

Lettvekt

En lettvektsflaske er sikrere enn den som er tung. Husk at barnet ditt skal bruke vannflasken når den er full av væske, som vil gjøre det tyngre. Som sådan, finne en lett vannflaske at barnet lett kan manøvrere. Du kan heller ikke ønsker vannflasken å være tung i tilfelle barnet faller flasken på foten ved et uhell. Plast kan være mer lett enn rustfritt stål vannflasker.

Choking Hazards

Identifisere eventuelle choking farer på vannflasken du velger for barnet ditt. For eksempel, må du kontrollere at korken ikke er kvelende-størrelse, eller at det er forbundet med en klinke til vannflaske så det ikke kan falle av og ende opp i barnas munn.

Design

Finn en alderstilpasset vannflaske design for barnet ditt. Noen småbarn er ikke klar for en strømlinjeformet vannflaske og kreve en som har en innebygd håndtak med en sippy toppen. Mange vannflasker kommer også med en stilk tube at barnet slurker ut av, noe som kan være bedre for yngre barn.

Hvordan vet jeg om en flaske er BPA?

Hvordan vet jeg om en flaske er BPA?


Fra stoler til flasker og bredt spekter av andre beholdere, plast er stadig til stede i vårt samfunn. Men noen tror det har sine konsekvenser. BPA eller Bisphenol-A, er en viktig byggestein i den populære lette slitesterk plast, polykarbonat. I lab testing på gnagere, har denne kjemiske vist seg å forårsake kreft, fedme, atferdsmessige og andre helseproblemer. Noen er bekymret for at BPA utgjør lignende helsemessige konsekvenser for mennesker. Forbrukerne i dag har alternativer når du kjøper plastbeholdere. Plastflasker er merket med en kode, så lær som kan inneholde BPA før du kjøper din neste flaske.

Hvordan vet jeg om en flaske er BPA?

Slå flasken over å vise nummeret trykt på resirkuleringssymbolet på bunnen.

Finn ut om det er en av de plast som kan lekke BPA. Flasker med et kodenummer fra 1 til 6 inneholder ikke BPA; plastflasker vanligvis er laget av kode 1 PET / PETE plast. En flaske med kodenummeret 7 indikerer at det er laget av en annen type plast og kan inneholde BPA med mindre den sier det er BPA-frie.

Kontroller resten av flasken for et klistremerke eller symbol som sier "BPA-free." Hvis den inneholder dette godkjenningsstempel kan du være ganske sikker på flasken ikke inneholder BPA.

Hint

  • Mange alternativer finnes for forbrukere siden butikkene begynte å trekke produkter som inneholder BPA fra sine hyller. Se etter metall, glass eller BPA-frie vannflasker.
  • Kode 1 PET / PETE plast generelt er produsert for engangsbruk. Noen tror det er trygt å bruke disse flaskene et par ganger før resirkulering. For å være på den sikre siden, men ikke bruker dem mer enn én gang.

Hvordan å utveksle Sigg vann flaske for en ikke-BPA Bottle

Hvordan å utveksle Sigg vann flaske for en ikke-BPA Bottle


Etter år med å nekte sine "grønne" vannflasker inneholdt BPA administrerende direktør i Sigg, et sveitsisk selskap, har innrømmet disse flaskene gjør faktisk inneholder BPA tross alt. Sigg har et utvekslingsprogram slik at du kan sende inn Sigg flasker med den tidligere BPA liner i bytte for deres nye EcoCare liner som de hevder å være fri for BPA. Utvekslingen er kun tilgjengelig i 31 oktober 2009.

Bruksanvisning

•  Finn ut om liner i din Sigg vannflasken er den gamle BPA liner eller den nye EcoCare liner. Det er bilder på venstre som sammenligner de to liners. Den gamle duken er en rød rusten farge (vist til høyre). Den nye EcoCare liner er en melkeaktig gul farge (vist til venstre).

Du må laste ned adresselapp tilgjengelig i ressursen avsnittet nedenfor.

Du må også laste ned returskjemaet i ressursen avsnittet nedenfor.

Fullfør skjemaer og sende dem sammen med BPA forurenset Sigg flasker ved hjelp av adresselapp trykt i trinnet ovenfor. Ifølge Sigg må du betale for frakt for å gå tilbake vannflasker. De hevder dette er ikke en tilbakekalling, men jeg erstatning for de som ønsker å erstatte sine BPA Sigg flasker.

Hvordan finne BPA-frie drikkebegre

Bisfenol-A, eller BPA, er en syntetisk kjemisk brukes til å gjøre klar og sterk plast. Det er kjent å forstyrre østrogen og interferere med utviklingen av reproduksjonskanalen hos både menn og kvinner. Mens juryen kan fortsatt være ute på sin sikkerhet, er ikke villig til å ta sjansen og velge BPA-frie alternativer mange familier.

Bruksanvisning

Kvitt ditt hjem av BPA-holdige produkter

•  Innse containerne som har BPA. Alle polykarbonat beholdere er kjent for å ha BPA. Polykarbonat er en hard plast med en gjenvinningskode på 7. De populære bruksområder inkluderer sport flasker og uknuselig tåteflasker. Hvis du mistenker at dine tåteflasker, sippy kopper eller sport flasker kan inneholde BPA, kan du ringe produsenten direkte. Selskaper jobber hardt for å få denne kreftfremkallende av markedet, og de fleste produsenter er svært nyttig.

Vær forsiktig med beholdere som er over et år gammel. De fleste produsenter ikke begynne å produsere BPA-frie beholdere inntil nylig.

Spør produsenten om deres returrett. Mange bedrifter har en ny prosess der de vil gi deg sin nye BPA-frie container når du slår på din gamle container.

Husk å sjekke andre produkter, slik som smokker og sølesikkert ventil i ditt barns sugekopp. Bare fordi beholderen er BPA-fri betyr ikke at ventilen kan kreve det samme. Som du bytte ditt gamle container, be selskapet om de delene av den nye beholderen for å sikre at det er virkelig BPA-frie.

Ethvert produkt som ikke kan byttes bør resirkuleres. Ikke passere på noen containere som har BPA i dem.

Finn BPA-Free Alternatives

Kjøp plast som ikke inneholder BPA. Emballasjen i butikken vil fortelle deg. Se etter resirkulering trekanten på bunnen. Hvis den inneholder tallet 7, ikke kjøpe produktet. Hvis beholderen er fri for BPA, ringe selskapet for å sikre at de andre delene er BPA-fri også.

Eliminer plast helt å unngå eventuelle misforståelser. Rustfritt stål er et effektivt alternativ til plastbeholdere. Sippy kopper og sport flasker er lett å finne i rustfritt stål. Les emballasjen på sippy kopper for å sikre at tuten og ventiler er også BPA.

For tåteflasker, finne selskaper som aldri har brukt BPA i sine produkter, eller bytte til glassflasker.

Hva gjør BPA i plast mener?

Hva gjør BPA i plast mener?


BPA, eller bisfenol A, er en kjemikalie som brukes i produksjon av plast, inkludert plast drikkeflasker, tåteflasker og sippy kopper. Starten i 2009, begynte mange stater og byer passerer lover som krever flasker, kopper og tallerkener er laget for barn være produsert uten BPA som svar på bekymring om BPA utlekking til barnets mat eller drikke. BPA er antatt å påvirke hjernen samt prostata kjertler og mange velger å unngå det.

Hvorfor BPA brukes i plast

BPA er den viktigste ingrediensen i polykarbonatplast. Denne type plast kan gjøres om til et hardt, slitesterk og støtsikre form, perfekt for å gjøre barns kopper, tallerkener og voksen drikkeflasker. Fordi hard plast skapt gjennom bruk av BPA beholdt sin form, men kan bli droppet uten å bryte, det var et naturlig valg for å erstatte glass tåteflasker.

Bekymringer om BPA

BPA har blitt mer og mer utbredt i miljøet og menneskers eksponering har fortsatt å øke. The Endocrine Society har merket BPA som en hormonforstyrrende kjemikalier, og National Toxicology Program sier noe bekymring om dagens nivåer av BPA eksponering. Fordi BPA ble ofte brukt i plastbeholdere som ble varmes i mikrobølgeovn eller på annen måte oppvarmet, det utvasket i mat og drikke på et nivå mange mennesker var ubehagelig med.

Produkter merket BPA-Free

En måte å unngå BPA i plast er for å unngå å kjøpe plast merket med et nummer 7 eller 3 resirkulering symbol, som plast med resirkulering tallene ikke bruke BPA i produksjonen. Men mange produsenter i dag merke sine plast som BPA-frie. De store produsentene av tåteflasker og småbarn kopper opphørt framstilling av produkter som inneholder BPA fra januar 2009, men kopper, containere og plater som er laget av hard plast og beregnet for bruk på voksne kan fortsatt inneholde BPA med mindre merket BPA-frie.

Eldre Plast

Eldre tåteflasker eller kopper kan ikke har originalemballasjen for å avgjøre om plasten er BPA fri. Hvis du er i tvil, sjekk etiketten resirkulering, hvis flasken eller koppen har en trykt på den. Uavhengig av BPA innhold, skrapt opp eller scuffed gamle plastflasker kopper må ikke gjenbrukes som riper kan havnen bakterier. Riper kan også bidra til utlekking av BPA i mat eller drikke, men den primære årsaken til BPA frigjøring fra gamle plast er oppvarming. Ikke mikrobølgeovn eller varme mat eller væsker i plast av ukjent opprinnelse hvis du er bekymret for BPA inntak.

Hvordan fortelle om en Nalgene Bottle Er BPA

Hvordan fortelle om en Nalgene Bottle Er BPA


Bisfenol A, mest kjent som BPA, er en kjemisk brukes med plast og metaller som kommer i kontakt med mat. BPA selv er kontroversielt, påpeker ernæringsfysiolog Katherine Zeratsky, siden det kan sive inn i mat eller drikke, og til og med inn i kroppen din; men det har ikke vist seg å påvirke menneskers helse. Hvis du er bekymret for at din Nalgene flaske inneholder BPA, resten lett; som i midten av 2008 Nalgene bare produserer BPA-frie flasker. Hvis du er usikker på produsenten av flasken, usikker på produksjonsdato på Nalgene flaske, eller ønsker å sikre flasken ikke inneholder BPA, kan du sjekke et par ting.

Bruksanvisning

Finn resirkuleringssymbolet på bunnen av flasken. Polykarbonat inneholder BPA, sammen med andre typer plast, bærer en gjenvinningskode på syv. Trygge, non-BPA plastflasker laget av HDPE, PP, LDPE, PET og bære gjenvinning koder på 1, 2, 4 og 5.

Inspiser metallflasker for en indre plast fôr. Hvis det ikke er fôr, er flasken laget av rustfritt stål og er BPA-frie. Aluminium flasker har liners, som ofte inneholder BPA.

Kontroller emballasjen. Mange produsentens notat når produkter er BPA-frie.

Hint

  • Selv om Nalgene ikke lenger selger produkter som inneholder BPA grunnet forbrukernes krav, står det av eldre produkter, og sier at de er trygge når de brukes for sitt tiltenkte formål.

Sikkerhet for Nalgene flasker

Sikkerhet for Nalgene flasker


Nalgene vannflasker er et populært alternativ til å kjøpe flaskevann og kaster bort plastflaske. Men studier av bisfenol-A (BPA), en komponent av polykarbonatplast noen Nalgene flasker er laget av, har vist at det kan ha skadelige virkninger på hormonnivåer, sier EarthEasy.com. Disse studiene har forårsaket bekymringer for forbrukere som bruker Nalgene flasker. Men videre studier har vist at små mengder av BPA er trygge, i henhold til PlasticsInfo.org.

Identifikasjon

Nalgene flasker er preget av sine sterke farger og skrue-top lokk. De er merket med Nalgene logo på den ene siden og en måleskala på den andre. De er varme- og kuldebestandig, støtsikre og holdbare. Nalgene lexan flasker er laget av polykarbonatplast. Disse flasker har nummer 7 resirkuleringssymbol støpt inn i bunnen, i henhold til EarthEasy.com.

Fordeler

Nalgene flasker laget med polykarbonatplast som inneholder BPA har noen fordeler. De er gjenbrukbare og la forbrukerne til å redusere plastflaske avfall fra flaskevann. Polykarbonat er svært vanskelig og motstandsdyktig mot varme. Polykarbonat har også en svært høy slagfasthet, noe som gjør at flasken for å bli droppet gjentatte ganger uten å bryte, ifølge Engineering Polymer eksperter.

Misforståelse

En studie utført i 2003 og publisert i Environmental Health Perspectives magasinet bestemt at tåteflasker laget med spormengder av BPA lekket et lite beløp for de første få bruker men beløpet redusert raskt. De fant imidlertid også at etter et antall vaskinger mengden av BPA som ble utlutet fra flaskene økte igjen. Denne studien vekket bekymringer for helseeffekten av BPA på kroppen. Studier har også funnet at lave doser av BPA har påvirket forsøksdyr.

Videre forskning

US Environmental Protection Agency har fastsatt et trygt nivå av BPA eksponering og forskere over hele verden har funnet ut at frekvensen av BPA utlekking til mat er bare fem deler per milliard. Dette funnet betyr at en person ville ha å spise eller drikke mer enn 1300 pounds av mat eller drikke en dag for hele sitt liv til å overstige trygt nivå av BPA eksponering. Nivået av BPA studerte i "lavdose" dyreforsøk var 1000 nanogram pr kilo kroppsvekt, mens den gjennomsnittlige daglige eksponering for mennesker er 20 til 30 nanogram, i henhold til PlasticsInfo.org.

Forebygging / løsning

Selv om disse funnene tyder på at plast laget med BPA er trygge, noen mennesker fortsatt føler at disse plast er ikke trygt. For å beskytte en Nalgene flaske fra å bryte ned og muligens slippe BPA, vaske en ny flaske før bruk og kun håndvask Nalgene flasker; ikke sette dem i oppvaskmaskinen. Hold flaskene unna direkte sollys og andre former for varme. Unngå å bruke sterke rengjøringsmidler og erstatte flasken hvis det virker slitt eller sprukket. En annen løsning vil være å bruke en alternativ flaske. Nalgene produserer nå BPA-frie flasker, laget av både plast og metall.

Sikreste Gjenbrukbare vannflasker

Sikreste Gjenbrukbare vannflasker


Kjøpe en gjenbrukbar vannflaske er en smart investering. Foruten å holde plast ut av deponier, hav og skog, kjøpe en gjenbrukbar vannflaske sparer penger i det lange løp, fordi du ikke bruker en dollar eller mer daglig på plastflasker fra bensinstasjoner og salgsautomater. Med stort utvalg av flasker som selges i dag, kan det være vanskelig å velge en gjenbrukbar flaske, men velger materialer er høyt ansett for kvalitet og sikkerhet.

Rustfritt stål Flasker

Rustfritt stål vannflasker er et klokt kjøp når det gjelder gjenbruksflasker. Rustfritt stål er et svært slitesterkt materiale, siden det er vanskelig å bryte og ikke sannsynlig å farge. Vannet holder seg kaldt i lengre perioder i en rustfritt stål flaske, og smaken er enda mer forfriskende. En annen perk til rustfritt stål er at det ikke vil endre måten din vann (eller annen forfriskning) smaker. Klean Kanteen er for tiden den mest poppel merkevare av rustfritt stål vannflasker.

Aluminium vannflasker

Aluminium vannflasker er en annen smart alternativ til engangsplastflasker. Som rustfritt stål, holder aluminium vannet kaldt lenger, og er en hardfør materiale som ikke er sannsynlig å brekke lett. De fleste aluminium flasker er BPA fri, men ikke alle produsenter bære BPA-frie flasker, så det er viktig å lese liten skrift når du kjøper en aluminium flaske. Aluminium flasker er tryggere enn plast, men ikke nok studier har vært gjort på aluminium effekt på kroppen å anser flaskene helt trygt. Sigg, den mest populære distributør av aluminium vannflasker, ble nylig tatt under ild for produksjon av aluminium flasker som ikke var BPA fri.

BPA-Free plastflasker

BPA står for bisfenol A, som er en forbindelse som brukes for å gjøre plast og harpiks. Anses giftig ved Canada i 2010, og dukke opp i media som en fare rundt 2008, er BPA ikke lenger blir brukt av kjente vannprodusenter. Nalgene er ett av disse selskapene. Nalgene bruker nå polyester å gjøre sine nesten uslitelige vannflasker. Camelbak Better Bottle er en annen BPA-frie plastflaske som får sterke vurderinger, også bruker copolyester plast.

Hva plastflasker er trygge å drikke av?

Hva plastflasker er trygge å drikke av?


Plastflasker, enten gjenbrukbare eller engangsbruk, har noen fordeler fremfor stål eller aluminium flasker. Vanligvis plastflasker er lettere i vekt og mer fleksibel, noe som gjør dem ideelle for visse friidrett eventuelle andre aktiviteter. De er også tryggere for barn. Men noen plastflasker lekke kjemikalier i vann over tid eller når de utsettes for harde temperaturer. For å unngå helsemessige bekymringer, hold deg til den slags plastflasker anses trygt.

PET-flasker

The Federal Drug Administration har godkjent engangs plastflasker med polyetylentereftalat (PET) som trygt for forbruk. Disse flaskene blir ofte solgt i salgsautomater og på matbutikken. De fleste engangs plastflasker er laget av PET. Denne samme kjemiske brukes i en rekke matvareemballasje. Det er trygt for engangsbruk og gjentatt bruk, som sin toksikologiske egenskapene er bestemt trygg selv etter lang tids lagring.

Rengjøres, brukes på nytt Plastflasker

Plasticsinfo.org rapporterer om en University of Calgary studie som fant bakterier i vannprøver fra engangsflasker etterfylt av elementære studenter. Men studien fant at elevene ikke var rengjøring flasker mellom bruk. Plast er ikke mer sannsynlig å lette bakterievekst enn på andre typer drikkebeholdere, så lenge de er skikkelig vasket. Rene flasker med varmt såpevann og tørk grundig før gjenbruk. Renset og gjenbrukes flasker ikke lekke kjemikalier så lenge de er laget med PET.

BPA-Free gjenbruksflasker

Det er noe uenighet om sikkerheten av gjenbrukbare plastflasker, slik som de laget av polykarbonat. Polykarbonater inneholder bisfenol A (BPA), som er et syntetisk hormon som etterligner østrogen. Noen forskere mener BPA skader reproduksjonssystemet ved inntak i store mengder. I drikkeflasker, er BPA løslatt fra plast og kan påvirke vann, spesielt når vannet når varmere temperaturer. Av denne grunn er BPA-frie gjenbrukbare plastflasker anbefalt for bruk.

Polypropylenflasker

Polypropylenflasker er gjenbruksflasker med tykk, isolert plast. Disse flaskene blir solgt i en rekke størrelser. Polypropylen er et termoplastisk polymer som har blitt godkjent av FDA for bruk til å pakke eller holde mat eller drikke. Det spiller ikke lekke kjemikalier, inkludert BPA, og den tåler kulde og varme. Ekstremsport idrettsutøvere bruker ofte vannflasker laget av polypropylen fordi dens kjemiske egenskaper ikke påvirkes av endringer i temperaturen.

Hvilke kjemikalier som i plastflasker?

Hvilke kjemikalier som i plastflasker?


Kjemikalier er i de fleste av våre produkter, og med maten vi spiser. Selv om ikke alle kjemikaliene er skadelige og giftige for kroppen, er det viktig å vite kjemikalier i de elementene du bruker daglig for å holde seg forsiktig og også å være oppmerksom på eventuelle allergi problemer som kan oppstå. Plastflasker inneholder kjemikalier som ikke alltid er skadelig, selv om noen kanskje foretrekker å holde seg borte fra kjemikalier helt, som noen kjemikalier er fortsatt ikke grundig testet før solgt i elementer.

Bisfenol A

Bisfenol A (BPA) er en kontroversiell kjemisk stoff som finnes i mange plast- og vannflasker produsert og solgt i USA i dag. Dette kjemikaliet er en organisk forbindelse som brukes til å forme selve plastflasker. Selv om BPA ble antatt å være ufarlig, nylig rapporter har funnet dette kjemikaliet kan forstyrre kroppens endokrine systemet og føre til hormonell ubalanse, samt avbryte reproduktive systemet og dets utvikling. BPA har også vært knyttet til brystkreft og livmorkreft, så vel som reduserte testosteronnivåer.

DEHP og PET

Di (2-etylheksyl) ftalat (DEHP) er en annen kjemisk som kanskje ikke er trygt etter gjenbruk flasker og vannflasker flere ganger. DEHP er et vanlig kjemisk stoff som finnes i polyetylentereftalat (PET) flasker og produkter. DEHP kan være knyttet til leverproblemer, reproduktive problemer og problemer fosterutvikling, som det er en potensiell kreftfremkallende. PET-plast-produkter inneholder vann, juice og med soda på markedet, og det er et polyestermateriale som oftest brukt i å lage fibre, som mange forskere tror er ikke helt sunt for kroppen. Gjenbruk og rewashing plastflasker kan gjøre plasten erodere, slippe en økning av kjemikalier i vann over tid, noe som kan øke potensialet sikkerhetsrisiko når man drikker fra dem. Pass på å vaske flaskene grundig i varmt vann før bruk, og hvis de ikke er ment for gjenbruk, resirkulere dem etter riktig mengde bruk.

Kjemiske-Free Flasker

Et alternativ til å drikke fra plastflasker som kan frigi skadelige kjemikalier til kroppen din er å kjøpe kjemisk fri og miljøvennlige plastflasker. Disse flaskene kan være tilgjengelig på kjøpesentre landsomfattende og fra miljøvennlige og "gå grønne" nettsteder.

Hvordan erstatte plastflasker

Hvordan erstatte plastflasker


Omtrent 4 prosent av energien som forbrukes i USA er brukt i produksjonen av plast. I 2008 ble det bare om lag 6,8 prosent av totalt plast generert skikkelig resirkulert. Gjør din del for å redusere mengden av jomfruelig plast produsert i USA - erstatte plastflaske. Skifte din plast vannflaske med en gjenbrukbar man sparer du penger og sikrer at du gjør din del i å hjelpe miljøet. Det er nok av miljø trygge alternativer.

Bruksanvisning

•  Kjøp en aluminium eller rustfritt stål gjenbrukbare vannflaske. Aluminium og rustfritt stål vannflasker er trygt og miljøvennlig. Selv om de har en tendens til å være dyrere enn sine plast kolleger, disse vannflasker holde drikke kaldere for en lengre periode, og er tilgjengelig i en rekke former, farger og design. Du trenger ikke å bekymre deg for din drikke smaker som metall enten fordi disse vannflasker er laget med et spesielt belegg som hindrer at flasken lekker noen form for metallisk smak i drikken.

Bruk en hydration pack. For utendørs aktiviteter som fotturer, sykling eller løping, hydrering pakker er ideelle, hands-free erstatninger for plastflasker. Hydrering pakker er små ryggsekker som inneholder en fylles blæren. Blæren er koblet til et rør som du kan drikke vann. De er behagelige å ha på og er lettere å bære enn en plastflaske.

Gjenbruk din plast vann flaske. Du noen ganger finne deg selv i situasjoner der du må kjøpe en flaske med vann. Fylle opp flasken og bruke den så mye som mulig. Når du ikke lenger trenger det, slipp den i en resirkulering bin.

Tips og advarsler

  • Se alltid etter vannfontener. Når det er mulig, drikke fra en fontene for å unngå å kjøpe en plastflaske.
  • Planlegge fremover. Hvis du går for en lang tur eller løpe, ta rikelig med vann med deg så ikke trenger å kjøpe en vannflaske senere.
  • Kjøpe BPA-frie flasker. Enkelte plastmaterialer inneholder bisfenol A (BPA), som kan bli sluppet ut i vannet, og kan være skadelig for mennesker.

Hvordan velge Sikker Plastic Food Storage Containers

Hvordan velge Sikker Plastic Food Storage Containers


Varehus husholdsningsartikler hyller vise et bredt utvalg av mat lagercontainere, noen som kanskje ikke er trygt å bruke. Av førsteklasses bekymring er kjemikalier som kan lekke fra plasten i maten under lagring eller i mikrobølgeovnen eller gjenoppvarming. Den ledetråd til hvilke beholdere er trygt kan bli funnet på bunnen i form av et kodenummer som ligger inne i trekant-formet gjenvinnes symbol.

Cracking koden

Kodesystem som brukes på mat containere tilsvarer type plast de er laget av. Ikke alle plast er mat-trygg. Kjemikalier som brukes i produksjon av plastdeler inkluderer dioksiner, adipater og ftalater, alle kjente kreftfremkallende. Bisfenol-A, et hormonelt disruptor, er funnet i noen plastmaterialer, og kan passere til mat, spesielt når det oppvarmes eller kokes i beholderen. Ifølge Natural Resources Defense Council nettsted, bør du velge plast mat beholdere som viser noen av følgende koder: 1 (PET), 2 (HDPE), 4 (LDPE), eller 5 (PP), som ingen av dem lekke noen kjemikalier som de er laget av i mat.

Hva skal unngås

Polykarbonatplast merket 7 (PC) eller 7 ("annet") typisk inneholde bisfenol-A. Polystyren kodet som 6PS inneholder også giftige kjemikalier, og styren selv er oppført som et menneske kreftfremkallende av Verdens helseorganisasjons internasjonale byrået for kreftforskning. Noen klare plast matbeholdere er laget av PVC-plast, og bære-kode 3 (PVC). PVC utgivelser dioksiner når den er produsert, og når det er oppvarmet. Med flere produsenter nå produsere tryggere mat lagercontainere, er en måte å redusere risikoen for eksponering for å se etter etiketter som leser "BPA-free", som de ikke inneholder noen bisfenol-A.

Hvor trygt er plastflasker?

Hvor trygt er plastflasker?


Nå har de fleste amerikanere vet plast baby og vannflasker er ikke akkurat "grønn". Men nå spørsmål er oppstått om sikkerheten av plastflasker også. Har de virkelig lekke kjemikalier, som fører til visse typer kreft? Har de øke risikoen for hjertesykdom og diabetes? Kan de føre til vektøkning, tidlig pubertet hos jenter, brystutvikling hos gutter og dårlig hjernens utvikling hos fostre, babyer og små barn?

Hva er problemet med plast?

For mer enn 50 år, har en østrogenlignende kjemisk kalt bisfenol A (BPA) er brukt i en rekke produkter, inkludert de fleste plastflasker, noe som gjør dem klar og splintsikre. Noen har stilt spørsmål dette kjemikaliet sikkerhet. Studier konkluderer BPA lekker inn i væsker vi drikker og forårsaker helseproblemer hos dyr. The Food and Drug Administration (FDA) sier nivåene av BPA som finnes i plast baby og vannflasker er trygt for mennesker - selv om de sier mer forskning bør gjøres på den kjemiske.

Naysayers

Imidlertid er vitenskapen om BPA langt fra konkluderende. Ingen menneskelige sikkerhetstester er utført, og mange forskere mener forbi BPA studier var mangelfull. The National Institutes of Health innrømmer det finansiert mange BPA forskningsprosjekter som ble dårlig utformet. Roselyne Bachelot, den franske ministeren for helse, oppsummerer skeptikerne 'svar: "Det er pålitelige studier som konkluderer med dagens vitenskapelige data, at tåteflasker som inneholder denne kjemiske forbindelsen er ufarlige Disse studiene er bekreftet av alle de store helsemyndigheter.."

Hvordan vite om det er BPA

Spesielt med tåteflasker, produsenter ofte merke sine produkter som "BPA fri." Imidlertid er ikke alle ikke-BPA plastflasker merket på denne måten. Hvordan kan du vite om produktet inneholder BPA? Se etter nummer påstemplet på bunnen av flasken, i resirkuleringssymbol. Alt som er merket med en 3 eller 6 inneholder BPA. Flasker merket med en 7 kan eller ikke kan inneholde BPA. Den 7 er en "catch all" nummer og omfatter produkter som blander ikke-BPA plast sammen.

Hvordan redusere familiens Eksponering

Bortsett fra å velge bare plast produkter som ikke inneholder BPA, det er andre måter å redusere din families eksponering. Disse omfatter bruk av containere glass eller metall for drikking væsker, unngå hermetisert mat (hvis beholdere er ofte foret med BPA) og ikke microwaving BPA plast.

Forholdsregler og andre alternativer

Hvis du bytter til glass tåteflasker, må du undersøke flaskene nøye før bruk. Hvis det er noen chips eller sprekker, kaste flasken bort umiddelbart; det kan inneholde små biter av glass farlig.
Gjenbrukbare metall vannkopper er nyttig for voksne; men de kan fortsatt inneholde BPA plast og blir for varm hvis du bor i visse klima. Et bedre valg kan være et produkt som IceBox vann, som er fjær vann i en resirkulerbar kartongbeholder laget av bærekraftig skog.

Som vannflasker er Toxic?

Som vannflasker er Toxic?


Du er på farten og trenger forfriskninger, så du ta noen kule flaskevann. Det er praktisk og sunt, ikke sant? Vel, kanskje ikke. Kjenn fakta før du drikker.

Drikking Toksiner?

Bisfenol A (BPA) er funnet i mange plastflasker. The Food and Drug Administration (FDA) sier det er trygt, men påpeker at mer testing bør gjennomføres på den kjemiske.

Risikoene

Vitenskapelige studier på dyr viser BPA fører til visse typer kreft og dårlig hjernens utvikling. Ingen menneskelige tester har blitt gjennomført, imidlertid, og mange forskere mener tidligere studier er feil.

Unngå sykdom

Det er ingen tvist plastflasker føre til sykdom når bakterier vokser i åpnede beholdere venstre unrefrigerated. Gjenbruk av plastflasker utsetter også mennesker til skadelige bakterier.

Har den BPA?

Plastflasker merket med resirkulering # 3 eller 6 på bunnen inneholder BPA. Flasker med en som nr 7 kan eller ikke kan inneholde BPA, siden dette er en "catch all" mark som inkluderer produkter miksing non-BPA plast sammen.

Alternatives

Gjenbruk aluminium flasker uten BPA spouts er gode alternativer til flaske drinker (sørg for å rense i oppvaskmaskinen før bruk), som er et produkt som IceBox vann, som har en patentert tut som ikke tillater forurensninger som bakterier å gå i vannet etter at pakken har vært åpnet.

Hva Plast er trygge å drikke fra?

Hva Plast er trygge å drikke fra?


Du har lest de mailet advarsler. Du har hørt om skumle helserisiko på TV. Du har lagt merke til produsentene begynner å merke visse produkter "BPA fri." "Er det noen plast som er trygt å drikke fra?" du lurer på. Og hva er beviset plast er usunt? Her er hva du trenger å vite.

Hva er det bekymring?

En kjemisk kalt bisfenol-A (BPA) er brukt i mange plast, inkludert plast drikkeflasker, for å gjøre produktet splint og tydelig. Selv om BPA har blitt brukt i plast i over 50 år, og mens Food and Drug Administration (FDA) sier dagens nivåer er trygge, viser studier BPA lekker inn i vår mat og drikke. Beløpene er spor, men noen lurer på om østrogenlignende stoffet er så trygg som FDA krav.

Hva er de helsemessige risikoen?

I dyrestudier har BPA vært knyttet til visse typer kreft og dårlig hjernens utvikling hos barn. Babyrotter injisert med BPA eller forbruker BPA gjennom mat utviklet endringer i melke og prostatavevet, noe som indikerer at de kan utvikle kreft. I noen hunnmus, dukket pubertet å komme raskere. Og noen mener BPA kan øke risikoen for vektøkning, diabetes, hjertesykdom og brystutvikling hos gutter.

Er det fakta eller fiksjon?

Ingen studier ennå har sett på hvordan BPA påvirker mennesker, og mange forskere mener forbi BPA studier var mangelfull. The National Institutes of Health innrømmer det finansiert mange BPA forskningsprosjekter som ble dårlig utformet. Og mens den primære risiko er å fostre og barn, Dr. Michael D. Shelby, direktør for Senter for bedømmelse av risikoer for Human Reproduction, sier: "Jeg tror ikke det er noe i denne korte som bør føre til alarm. ..det betyr at vi har en begrenset mengde bevis fra noen studier som ble gjort i forsøksdyr. "

Velge Trygge Plastics

Hvis du er bekymret for BPA eksponering, unngå harde plastprodukter, som nesten alltid inneholder kjemikaliet. For mer sikkerhet plasten ikke inneholder BPA, se på resirkuleringssymbolet på bunnen. Hvis det har en # 3 eller 6-merket, inneholder flasken BPA. Flasker merket med en som nr 7 kan eller ikke kan inneholde BPA. (# 7 er en "catch all" som omfatter produkter miksing for ikke-BPA plast sammen.)

Plast med resirkulering tallene er BPA fri og blir ansett som trygt å drikke fra.

Alternativer til plast

Prøver å være enda mer sikker, mange mennesker nå drikke vann fra en gjenbrukbar aluminium flaske, men med mindre det er merket på annen måte, tuter på disse flaskene sannsynligvis inneholder BPA. Vann i en boks (som IceBox vann) er et annet alternativ. Det er vann pakket i 100% resirkulerbar papp (laget av bærekraftig skog) med en patentert, BPA-frie tut.

Hvordan identifisere Sikker Plastflasker

Hvordan identifisere Sikker Plastflasker


Plastflasker er laget av polykarbonat, som inneholder bisfenol A, også kjent som BPA, som en av de viktigste bestanddeler. Ifølge DEA Health and Fitness Association, har National Toxicology Program identifisert BPA som en mulig giftstoff som kan lekke ut i væsker som finnes i plastflasker. Dette er en bekymring for voksne, så vel som for spedbarn og småbarn som drikker ut av tåteflasker. Men det finnes måter å identifisere trygge plastflasker.

Bruksanvisning

Les emballasjen for alle plastflasker som du kjøper, og se etter ordene "BPA-free."

Snu alle nye og brukte vannflasker, slik at du kan se nederst lett. Se etter en liten, trekantet form som inneholder et tall i midten. Hvis tallet er tre, seks eller syv, unngå dem, som de utgjør den største helserisikoen for å slippe BPA inn i væsken.

Se alltid etter tallene en, to, fire eller fem, som er de minst giftige plast og de ​​tryggeste de å bruke.

Tips og advarsler

  • Plastic nummerert man er trygg når kjøpt ny, for eksempel en brusflaske. De bør imidlertid ikke brukes på nytt etter inntak av væske, som gjenbruk øker giftige risiko.
  • Hvis du eier en plastflaske som er en av de dårlige varianter, kaste den i søpla, eller resirkulere den. Ikke legg den i en brann å brenne, siden dette frigjør giftstoffer i luften, som kan inhaleres.

Hvordan finne Sikker vannflasker

Hvordan finne Sikker vannflasker


Hvis du er bekymret for at vannflasken kan inneholde kjemikalier, for eksempel bisfenol A (BPA), som kan lekke fra polykarbonatplast, kan det være på tide å droppe den gamle vannflaske og kjøpe en ny, sikrere BPA-frie sportsflaske laget av aluminium, rustfritt stål eller et helt nytt materiale kalt Tritan blandingspolyester.

Bruksanvisning

Nalgene var en populær flaske som brukes av syklister, turgåere og kontorarbeidere. Selskapet er utfasing flaskene og erstatte dem med en ny linje av BPA-frie beholdere. De kalles Everyday.

Camelback sin vannflaske, utgitt i 2006, og ble raskt populært med fotball moms samt urbane fagfolk. Camelback har besluttet å bruke Tritan blandingspolyester som selskapet sier tilbud praktisk talt den samme klarhet, fargespekter og seighet som polykarbonat flasker for forbrukere som ønsker BPA -fri flasker. Den nye flasken kalles Better Bottle og kommer i tre størrelser og fem farger.

Sigg Livsstil Vannflasker er overraskende robuste, crack-motstandsdyktig og helt gjenbrukbare og resirkulerbare. Laget av aluminium, Sigg flasker stige FDA krav og har blitt grundig testet for å sikre at de ikke lekke.

healthe Varer gjør Klean Kanteen rustfritt stål vannflasker som er holdbare, laget med medisinsk-grade rustfritt stål, er lette og pen. De kommer i fire størrelser.

Glass vannflasker er et annet trygt alternativ til polykarbonat flasker.