Digidexo.com

Hvordan sette opp Lincare Oxygen

Hvordan sette opp Lincare Oxygen


Oksygenbehandling er foreskrevet til personer som ikke er i stand til å forbrenne nok oksygen på egenhånd. Ekstra oksygen kan være nødvendig på grunn av sykdom eller skade som er enten kronisk eller akutt. Lincare gir hjem helsetjenester slik som infusjonsbehandling, luftbehandling og medisinsk utstyr forsyning over hele USA. Lincare leverer oksygen systemer og leverings forsyninger som slanger og masker. Lincare spesialister også gi omsorg og støtte til pasienter.

Bruksanvisning

Besøk helsepersonell og få en resept. Selv om oksygen er en frittflytende gass, er ekstra oksygen bruk tilgjengelig på resept bare.

•  Gå til Lincare hjemmeside (se ressurser) og kontakte selskapet via telefon eller slå opp et servicested i ditt område. Klikk på "Kontakt oss" lenken plassert øverst i høyre hjørne på nettsiden for å finne telefonnumre. Klikk på "Location Map" linken øverst på denne siden. Skriv inn ditt postnummer eller stat for å vise kontorene i ditt område. Holder musepekeren over flaggede områdene som vises. En beskrivelse og tjenester, sammen med lokal kontaktinformasjon, vil vises i en boks over hver flagg.

Snakk med representant om dine oksygen behov og aktivitetsnivå. Dette vil bidra til å finne ut hvilken oksygensystemet er mest hensiktsmessig for dine behov. Gi den informasjonen hun ber om å sette opp levering.

Godta levering av oksygenutstyr og rådføre seg med en utdannet tekniker om hvordan du setter opp og bruker oksygensystemet.

Bruk oksygensystemet i henhold til helsesektoren leverandørens anbefalinger.