Digidexo.com

Mineral Oil Avføringsmiddel Safety

Mineral Oil Avføringsmiddel Safety


Mineralolje er tilgjengelig over disk i stoff butikker, apotek og andre butikker. Når anbefalt av en lege, er mineralolje trygt å ta som en muntlig avførende behandling for barn og voksne. Mineraloljen kan også bli brukt som et klyster avføringsmiddel.

Funksjon

Mineralolje er et smøremiddel, noe som betyr at som et avføringsmiddel, det strøk tarmer med en tynn film av olje som fukter og mykgjør avføring, slik at de beveger seg lettere gjennom tarmen.

Identifikasjon

Mineralolje er et fargeløst, smakløst, petroleum-baserte olje som selges som vanlig mineralolje eller i kombinasjon med andre ingredienser slik som magnesium-hydroksyd.

Funksjoner

Mineralolje er ansett som en trygg, skånsom avføringsmiddel fordi den ikke har den samme sterk stimulerende effekt på tarmen som mange andre avføringsmidler.

Typer

Den muntlige formen for mineralolje tar opptil åtte timer for å utøve sin lakserende effekt. Den klyster form har den samme virkning som smøremiddel i orale form, men det distends også rektum og får virkning i løpet av minutter.

Betraktninger

Hvis det brukes for mye, kan mineralolje forårsake anal lekkasje sammen med mangler av de fettløselige vitaminene A, D, E og K. Snakk med legen din før du tar mineralolje noen andre legemidler, inkludert andre avføringsmidler og avføring myknere.

Advarsel

Hvis mineralolje er et uhell inhalert i lungene fra munnen, eller fra mage back-up, kan det føre til lungebetennelse, ifølge Milton S. Hershey Medical Center ved Penn State University.