Digidexo.com

Mat Retter uten høye Fruktose Corn Syrup

Mat Retter uten høye Fruktose Corn Syrup


Selv om du ønsker å unngå høy-fruktose mais sirup, kan det være vanskelig å skape en hel lunsj eller middag for familien din som ikke inneholder baktalt ingrediens. Når du har dårlig tid, er du enda mer sannsynlig å underkaste seg lokke av et raskt måltid, selv om det ikke inneholder høy fruktose mais sirup. Men heldigvis er det noen enkle alternativer til din måltids knipe.

Kashi Frozen Pizza og Forrettene

Kashi merkevare er stolt av å ikke bruke ikke ved hjelp av høy-fruktose mais sirup i sine produkter og har selv initiert en utfordring for forbrukerne å slutte å spise og drikke alle produkter som inneholder denne ingrediensen. Du kan finne Kashi dypfryst pizza og hovedretter i frossen mat midtgangen, men det er også lurt å skanne frokost mat midtgangen og snack mat midtgangen for andre Kashi produkter.

Amy kjøkken Supper

Amys Kitchen er et annet selskap som nekter å bruke høy-fruktose mais sirup. Til tross for høyere pris på økologisk hermetikk, forfatter og mat markedsføring ekspert Phil Lempert anbefaler å kjøpe Amy splitter supper fordi du slipper å bekymre deg for dem noensinne som inneholder høy fruktose mais sirup. Ifølge en pressemelding fra Amys Kitchen i oktober 2003, velger selskapet å bruke fordampet stokk juice og eplejuice konsentrat når et søtningsmiddel er nødvendig.

Marinerte Proteiner

Marinert biff, kylling og sjømat alltid gjør for et deilig måltid; men mange marinader, inkludert Jim Beam splitter marinader, inneholder høy fruktose mais sirup. Hvis du leser etikettene nøye, vil du kunne finne en gratis av høy fruktose mais sirup. Ifølge en nettside kalt "The No høy-fruktose Corn Syrup List," to gode valg for marinader er Acadia Naturals Tuscan Grill Marinade og Consorzio Brand Marinader.