Digidexo.com

ansiktslammelse med ørebetennelser

Middle ørebetennelse i spedbarn

Middle ørebetennelse i spedbarn


Middle-øreinfeksjoner, eller mellomørebetennelse, er svært vanlig hos spedbarn og småbarn. Noen ganger kan de føre til mer alvorlige inngrep, som kirurgi, men for de fleste babyer, de er midlertidige sykdommer som lett kan behandles.

Årsaker

Bakterier eller virus vanligvis føre til ørebetennelse, men noen ganger allergi kan føre til infeksjoner også. I sin bok, "Hva kan man forvente det første året," forfattere Arlene Eisenberg, Heidi E. Murkoff og Sandee E. Hathaway skrive at babyer er spesielt utsatt for mellomøret infeksjoner. Eustachian rør som drenerer væske og slim fra ørene ned på baksiden av nesen og halsen, er kortere i en baby, så bakterier lett kan reise gjennom dem inn i mellomøret. Dette gjelder særlig fordi babyer tilbringer mye tid liggende på ryggen. Spedbarns rør er også horisontalt i stedet for vertikalt, som voksnes, så drenering er dårlig. I tillegg den korte lengden på babyens rør gjør dem mer utsatt for blokkering. Når væsken ikke kan renne normalt, bygger det opp, skaper en perfekt ynglested for infeksjonsfremkallende bakterier.

Symptomer

Øret infeksjoner kan være smertefullt, og fordi babyer ikke kan fortelle oss hva som plager dem, de får ofte uvanlig masete. Mange spedbarn trekke eller gni ørene når de har det vondt. Ifølge Eisenberg, Murkoff og Hathaway, noen ganger, stråler smertene i kjeven og gjør suger ubehagelig, så spedbarn kan gråte under feedings. Øret infeksjoner er ofte ledsaget av feber, men ikke alltid. Av og til, babyer med ørebetennelser har kvalme, oppkast og tap av appetitt. Mange små med ørebetennelser viser ingen åpenbare symptomer i det hele tatt, og smitten bare blir tydelig når en lege myser inn i barnets øre. Ved undersøkelse, vises en infisert trommehinnen rød og svulmende. Uten behandling kan trykket sprenge trommehinnen, og slipper pus inn i ørekanalen.

Behandling

Ifølge forfatterne av «Hva kan man forvente det første året," ørebetennelse krever medisinsk behandling og kan ikke bli helbredet hjemme. En pediatrician kan forskrive antibiotika for å eliminere bakterieinfeksjon, så vel som en anti-inflammatorisk medikament for å redusere svelling. Barnas ibuprofen eller paracetamol kan gis for å lindre smerte. En decongestant kan også bidra til å åpne en blokkert rør og eliminere sinus drenering, som ofte går forut for og kompliserer ørebetennelse, men disse bør bare gis til spedbarn hvis foreskrevet. Noen ganger leger også foreskrive øredråper. Varme påføres øret i form av en varm kompress eller varmeplaten satt på lav kan redusere smerte. Babyer eller små barn som har kroniske øre infeksjoner kan behandles med en myringotomy - mindre operasjon for å drenere infisert væske fra øret - eller innsetting av en liten tube å drenere væske.

Forebygging

Eisenberg skriver at det ikke finnes noen sikker måte å hindre ørebetennelse, men foreldre kan ta noen skritt for å redusere risiko. Den første av disse er generelt god helse, inkludert god ernæring, nok søvn og regelmessige legekontroller. Ammer i minst tre måneder vil bygge opp en nyfødt immunitet. Når et barn har en kald, vil mate ham i oppreist stilling og heve overkroppen mens du sover (legg et par puter under hans madrass, aldri i sengen) hindre sinus drenering fra å samle inn i ørene. For babyer med allergi, kan slimhinneavsvellende midler hindre sinus drenering (spør legen din før administrering). Legene tror ikke at øret infeksjoner er smittsom gjennom direkte kontakt, men babyer som går på barnehage ser ut til å være mer sårbare.

Advarsel

Et fremmedlegeme i øret, kan svømmer øre og symptomer på en luftveisinfeksjon ligne en ørebetennelse, så det er helt nødvendig å se en lege for en riktig diagnose. Alvorlige ørebetennelser kan føre til hørselstap, så det er viktig å få barnet ditt behandlet så snart du merker symptomer.

Ørebetennelse Råd for voksne

Mellomørebetennelse er en mellomøret infeksjon som oppstår hos barn og noen ganger voksne på grunn av en virusinfeksjon. I løpet av infeksjonen, bygger opp fluid som forårsaker smerte og ofte frembringer en ringestøy i øret. Ifølge Mayo Clinic, de fleste ørebetennelser klare seg på egen hånd i løpet av få dager. I ekstreme tilfeller vil legen forskrive antibiotika for å rydde opp infeksjonen, men det anbefales å vente 72 timer etter at symptomene begynner før du kontakter legen din for medisinering.

Tid

Ørebetennelser gå bort snart etter dine forkjølelse eller influensa avtar, noe som eliminerer behovet for reseptbelagte medisiner og at-home rettsmidler. Noen av symptomene forbundet med ørebetennelser inkluderer feber, øreverk, midlertidig hørselstap og blokkering. Ibuprofen og paracetamol er over-the-counter medisiner du kan bruke til å lindre smerte. Påfør en kald komprimere til pannen for å bryte feber. Ikke gni eller plukke ørene mens ørene er blokkert, da det kan forverre problemet.

Oral medisin

Amoxicillin er foreskrevet for å rydde opp en ørebetennelse hvis det er en bakteriell infeksjon. Hvis du har væske bak øret, kan kortikosteroider også være foreskrevet for å lindre symptomene dine. Når du tar reseptbelagte medisiner, er det viktig å nøye følge instruksjonene og bruke medisiner før det renner ut, som infeksjonen kan komme tilbake hvis du stopper behandlingen. Medisinen klarner opp øret infeksjon i løpet av få dager etter behandling. Bivirkninger for amoxicillin er oppkast, kvalme, magesmerter og hodepine.

At-Home rettsmidler

Påfør en varm komprimere over det berørte området for å lindre smerten. Ifølge Mayo Clinic, kan du også bruke en varm, fuktig klut over øret for å redusere symptomer. Ifølge Alan R. Greene, forfatter av "The Parent Complete Guide for ørebetennelser," varm øredråper kan redusere smerter og betennelse i det indre øret, men må du ikke berøre øret mens i bruk som det kan bli forurenset. Bruk en sterilisert øret dropper med en blanding av hvit eddik og vann, og slippe 2 til 3 dråper inn i øret. Smerten og hørselstap skal lindres innen 20 til 30 minutter.

Suprax for en ørebetennelse

Hvert år blir hundrevis av typer antibiotika forskrives til pasienter over hele verden. Disse antibiotika behandle ulike plager og reagerer forskjellig med hver enkelt. Suprax er en av disse antibiotika, som ofte brukes til å behandle ørebetennelser.

Hva er Suprax

Suprax eller cefixime som det kalles generisk, er et cefalosporin antibiotika. Det er normalt foreskrevet for å behandle infeksjoner forårsaket av bakterier som oppstår i brystet, ører, urinveiene og halsen. Denne medisinen er også ofte foreskrevet for å behandle ukomplisert gonoré, ifølge Suprax Forbrukerinformasjon nettside.

Bruk i øreinfeksjoner

Vanligvis er Suprax brukes til behandling av øreinfeksjoner, eller mer spesifikt otitis media, i små barn. Mellomørebetennelse er en type øret infeksjon som oppstår i mellomøret. Ikke alle øreinfeksjoner blir behandlet med antibiotika. I noen tilfeller, fjerner de opp på egenhånd. Men små barn er mer sannsynlig å bli foreskrevet antibiotika, og antibiotics- som Suprax blir ofte foreskrevet på grunn av deres effektivitet ved å drepe infeksjonen forårsaker bakterier.

Ubehag forbundet med en ørebetennelse kan rydde opp etter flere doser av Suprax. Det er imidlertid nødvendig å fortsette å ta medisinen for hele foreskrevne dosering eller infeksjonen kan gå tilbake og bli motstandsdyktig mot Suprax, og mot antibiotika generelt.

Doser

Suprax kan foreskrives til en pasient i en av to former: pille eller en flytende suspensjon. Enten skjemaet kan tas med eller uten mat. Den flytende form er den mest vanlige doseringen for barn med ørebetennelse, siden små barn ikke er i stand til å svelge Suprax i sin pilleform. Den flytende form leveres med detaljerte instruksjoner. I flytende form, riste Suprax før bruk. I tillegg er forsvarlig oppbevaring viktig som. I flytende form, må Suprax lagres enten i kjøleskapet, borte fra varme, og må ikke plasseres i noen fuktige områder, ifølge Suprax Forbrukerinformasjon nettside.

Bivirkninger

Som alle medisiner, har Suprax en liste over potensielle bivirkninger som kan oppstå mens du tar antibiotika. Noen av disse bivirkningene er magesmerter, gass og fordøyelsesbesvær. Andre bivirkninger er løs avføring, mild diaré, kvalme og oppkast, ifølge Suprax Forbrukerinformasjon nettside.

Når ikke å fore Suprax

Noen mennesker bør ikke ta Suprax for noen form for øret infeksjon eller annen bakteriell infeksjon. Denne gruppen omfatter personer som har hatt bivirkninger av penicillin eller andre cefalosporinantibiotika i fortiden. Andre som ikke bør ta Suprax inkluderer personer med visse medisinske tilstander som diabetes eller nyresykdommer. Du bør rådføre seg med lege om din medisinske tilstand og effekten av Suprax på at tilstanden direkte, eller på andre medisiner som blir tatt for å kontrollere deres medisinske tilstand. Ammende og gravide mødre bør også rådføre seg med en lege før du tar dette antibiotika.

Symptomer på ørebetennelse hos voksne

Ørebetennelser, mens mer vanlige hos barn, kan streiken voksne. Ifølge Mayo Clinic, oppstår den vanligste ørebetennelse hos voksne i det ytre øret, og er ofte kalt "svømmer øre." Denne typen infeksjon skjer når fuktighet er fanget i øregangen fra bading, bading eller eksponering for et fuktig miljø. Bakterier formere seg i slike forhold, forårsaker irritasjon og betennelse.

Typer av øreinfeksjoner

Ifølge American Academy of Øre (AAO), svømmer øre krever behandling for å redusere smerte og forhindre mulig hørselstap. Mellomøret infeksjoner, som er mer vanlig hos barn, oppstår når et virus, som en forkjølelse, skaper en grobunn for bakterier, forårsaker smerte og hevelse som også kan føre til hørselstap. I begge tilfeller vil en lege typisk vil foreskrive en serie av antibiotika for å behandle infeksjonen.

Symptomer

I tillegg til smerter og ubehag --- som kan skarpe eller kjedelig, konstant eller midlertidig --- når du beveger hodet eller tar på øret, folk med ørebetennelser kan ha feber, sier Mayo Clinic. Andre symptomer inkluderer svetting, frysninger, hode og muskelsmerter, tap av matlyst, dehydrering, svakhet og irritabilitet. Voksne kan også oppleve svimmelhet som om verden snurrer, vaklende knær og en generell følelse av ustøhet.

Komplikasjoner

Kortsiktig hørselstap kan skyldes væske fanget i øret, noe som gjør det vanskeligere for vibrasjoner å reise langs de små knoklene i mellomøret. Hvis væske forblir i mellomøret i månedsvis, kan det føre til varig skade på trommehinnen og bein i mellomøret, og langsiktig hørselstap. Noen tilfeller, ifølge Mayo Clinic, kan føre til en bihulebetennelse kjent som mastoiditis.

Tester og diagnose

Under en eksamen, ser legen for rødhet i mellomøret med et instrument som kalles en otoskop og kan bruke en pneumatisk otoskop, som vil forsiktig puff luft på trommehinnen. Dette fører til en sunn trommehinnen til å flytte, men noe væske i mellomøret vil ikke tillate at trommehinnen til å flytte. The Mayo Clinic sier det er to smertefrie tester en lege kan bruke: tympanometri, som måler trommehinnen bevegelse, og akustisk reflectometry, som projiserer lyder inn i øret for å finne ut om det er væske til stede.

Hjem Rettsmidler

Over-the-counter medisiner, for eksempel paracetamol eller ibuprofen og decongestants, kan redusere smerte. Varm komprimerer, foreslår Mayo Clinic, eller en varmepute satt på lav og anvendt over øret kan også være til hjelp.

Thymuskjertelen hos barn med øreinfeksjoner

Thymuskjertelen hos barn med øreinfeksjoner


Ørebetennelser står for mer enn halvparten av barnelegen besøk i USA, og kroniske ørebetennelser plage to tredjedeler av barn under 6. Selv om mange barn lider med ørebetennelser, barn som har en thymus kjertel lidelse vil trolig være mer utsatt for dem, og en rekke andre sykdommer. Selv om ørebetennelse kan være plagsom, alternativer finnes, også for barn som sliter med kroniske infeksjoner.

Identifikasjon

En myk organ som ligger under brystbenet, er thymus kjertelen relativt store i en nyfødt, og som barnet vokser, øker også thymus. Rundt puberteten, men thymus minker i størrelse, og til slutt blandes med med omgivende vev.

Effekter

På 1960-tallet oppdaget forskere at thymus kjertel er nødvendig for behandling av celler som bekjemper fremmede organismer og øke immunitet. Ifølge Mayo Clinic, produserer denne kjertelen sykdomsbekjempende antistoffer. Hvis thymus fjernes eller ikke vokse på riktig måte, vil et spedbarn eller barn immunsystem ikke er riktig utvikle, og dermed forlate ham eller henne utsatt for en rekke forskjellige sykdommer. For eksempel, thymus kjertel av barn som har DiGeorge syndrom kan være små eller mangler. Dette kan gjøre barnet mer utsatt for infeksjoner, inkludert øreinfeksjoner. Barn med andre forhold av thymus kjertel kan også være mer utsatt for ørebetennelser også.

Potensiell

Foreldre til barn med thymus forholdene bør være oppmerksom på potensialet for ørebetennelser, fordi barnet deres immunsystem ikke kan være fullt utviklet. James F. Balch og Mark Stengler, forfatterne av "Resept for Natural Cures," sier å se etter smerter i ørene, feber, puss fra øret, kvalme, oppkast, hørselsvansker og trykk eller en følelse av fylde i barnets øre . I tillegg, øreinfeksjoner er særlig vanlig etter en sykdom, slik som forkjølelse eller influensa. Infeksjoner er også mer vanlig i vintermånedene.

Typer

Balch og Stengler gjenkjenner to typer ørebetennelser: akutt og kronisk. Akutte ørebetennelser skje etter en sykdom, mens kroniske øre infeksjoner oppstår fordi et barn kan være mer tilbøyelig til infeksjoner. Et barn som har kronisk ørebetennelse er plaget oftere enn andre, særlig fordi hans eller hennes øretrompet --- som drenerer væske fra øret --- er mer horisontal enn en voksen. Som et resultat, betyr det ikke renne så effektivt. Barn som også har en undertrykt immunforsvar på grunn av en thymus kjertel tilstand er enda mer utsatt for kroniske ørebetennelser.

Behandling

Barn som opplever ørebetennelser på grunn av en undertrykt immunsystem har en rekke behandlingstilbud. Vanligvis vil en lege foreskriver en av flere antibiotika som er tilgjengelige for å behandle bakterier tilstede. Imidlertid kunne kronisk ørebetennelse også føre til overskytende mengder av fluid inne i et barns øre. Denne tilstanden må behandles av en spesialist eller kirurg.

Chiro ørebetennelse

Chiro ørebetennelse


Mellomøret infeksjon, eller mellomørebetennelse, er vanlig hos barn; ifølge National Institute on døvhet og Other Communication Disorders, har tre av fire barn opplevd minst ett øre infeksjon etter alder 3. Det kan være forårsaket av virus, bakterier eller soppinfeksjoner. Hvorvidt behandling er nødvendig, avhenger av alvorligheten av infeksjonen. I de senere årene har kiropraktisk behandling av ørebetennelse vunnet popularitet, selv om denne tilnærmingen er fortsatt kontroversielt.

Kiropraktikk Metoder

Chiropractic terapi tar sikte på å behandle lidelser i muskel-skjelettsystemet, tanken er at disse lidelsene kan påvirke andre aspekter ved pasientens helse. Noen kiropraktorer forsøker å redusere hyppigheten av øreinfeksjoner hos små barn ved å justere nakkesøylen (den delen av ryggraden i halsen), eller på baksiden av hodet på teorien om at dette vil tillate mellomøret til å renne og derved muliggjøre pasientens kropp for å mer effektivt helbrede seg selv.

Kritikk

Mange kliniske utøvere og forskere er skeptiske til påstanden om at kiropraktisk behandling kan hjelpe barn med ørebetennelse. En gjennomgang publisert i tidsskriftet "Kiropraktikk og Osteopati" i 2010 konkluderte med at "det er egentlig ingen troverdig solid bevismateriale for å gi anbefalinger om bruk av chiropractic omsorg" i behandling av ørebetennelse. Noen motstandere er enda mer kritisk; en artikkel i "New Zealand Medical Journal" i april 2010 hevdet at krav fra kiropraktorer om behandling for ørebetennelser var bevis på en "etisk og folkehelseproblem."

Andre behandlinger

Mange barn med ørebetennelser komme seg på egenhånd uten behandling. Følgelig, American Academy of Pediatrics anbefaler en "vente-og-se" tilnærming for de første 72 timene av en ørebetennelse hos friske barn som er over 6 måneders alder. I tilfeller hvor en bakteriell infeksjon er den skyldige, kan leger forskrive antibiotika, selv om det ikke er universelt enige om at antibiotika er effektive. I visse alvorlige tilfeller kan operasjonen for å sette avløpsrørene være nødvendig. Noen ganger tilfeller av tilbakevendende infeksjoner kan være vanskelig å behandle med dagens metoder.

Andre argumenter

Tilhengere av kiropraktisk behandling for disse forholdene hevder at siden antibiotika er ofte ineffektiv (spesielt hvis tilstanden kommer med en virusinfeksjon), kan kiropraktisk behandling har større nytte hvis effektive. Noen barneleger er åpne for denne ideen, selv om andre er skeptiske.

Betraktninger

Til dags dato, er svært begrenset vitenskapelig dokumentasjon på kiropraktisk behandling for ørebetennelser. Det har ikke vært noen store studier som entydig viser fordelene for denne type behandling, selv om det virker også usannsynlig at kiropraktisk behandling ville føre til komplikasjoner. Hvis du har spørsmål om ditt barns helse, er den beste personen til å ta kontakt med ditt barns barnelege.

Slik Clear Ears blokkert med Wax

Slik Clear Ears blokkert med Wax


Ørevoks er et annet navn for ørevoks. Det er en klebrig væske som skilles ut fra ørevoks kjertler. Ørevoks beskytter øregangen og trommehinnen fra fremmedlegemer. Dessverre, hvis for mye voks bygger seg opp over tid, kan det føre til øret smerter, hoste og midlertidig hørselstap, spesielt hvis den ikke behandles. Du kan fjerne ørevoks selv, men det er alltid best å få råd fra legen din, spesielt før du bruker noen medisinsk eller alternativ behandling.

Slik Clear Ears blokkert med Wax

Kjøp babyolje eller ørevoks mykner i den farmasøytiske midtgangen i din nærmeste butikk. Eksempler inkluderer Murine, Similasan og Debrox øredråper. Du vil også finne øre drop i den midtgangen, som er egnet for alle størrelser.

til en blanding av vann, babyolje eller voks mykner til en bolle. Rør den opp med en skje. Suge opp blandingen med øret dropper.

Legg deg ned sidelengs og plasser fall i de berørte øret. Gjør dette to ganger om dagen, eller som anvist av en profesjonell. Suge opp ekstra rester med en bomullsdott.

Bruk dråper en gang i uken, etter at du har tømt ørevoks, for å hindre blokkeringer.

Hint

 • Du vil kjenne dråpene jobber når du føler voks mykne opp i øret.
 • Hvis du har alvorlig voks bygge opp, ta kontakt med et øre og hals lege som kan bruke vannstråler eller spesielle instrumenter for å hjelpe deg.
 • Etter å ha brukt de øredråper, kjører varmt vann i dusjen over hodet. La det falle rett i øregangen, for å fjerne voks.
 • Hvis du har en historie med ørebetennelse, konsultere legen din først. Ikke prøv dette midlet.
 • Unngå å sette inn bomullspinner, Bobby pins eller binders i øregangen.
 • Unngå candling, noe som kan føre til smerter og sette håret eller klærne i brann.

Hvordan bruke Coconut Oil å rydde opp en ørebetennelse

Hvordan bruke Coconut Oil å rydde opp en ørebetennelse


Den vanligste tilstanden som barna tar antibiotika er ørebetennelse, ifølge Coconut Oil Central. Mange foreldre, derimot, foretrekker å gi mer naturlig rettsmidler til sine barn. Voksne liker også å prøve naturlig rettsmidler når de kan. Kokosolje er en naturlig behandling som folk bruker til å rydde opp ørebetennelser.

Symptomer

Ifølge Natural Cures og rettsmidler, er mellomørebetennelse den medisinske termen for en ørebetennelse. Otitis betyr betennelse, og media betyr midten (refererer til mellomøret, der ørebetennelser vanligvis forekommer). Øresmerter er en viktig symptom på ørebetennelse, som er feber. Andre symptomer er irritabilitet, avtapping fra øret og søvnvansker.

Fordeler

En av de viktigste årsakene til at mange foretrekker å bruke kokosolje i motsetning til andre behandlinger er sikkerhet. Ved hjelp av kokos olje i øret har relativt få bivirkninger eller risikoer, mens andre tilnærminger, for eksempel medisiner, involverer en rekke bivirkninger. I tillegg, mange er bekymret for overforbruk av antibiotika. "Kokosolje dreper en lang liste av bakterier, virus, sopp, parasitter og protozoer," ifølge Coconut Oil Central, fordi den inneholder høye nivåer av mellomlange fettsyrer (MCFAs).

Prosedyre

Ved hjelp av kokos olje for en ørebetennelse er relativt enkelt. Hvis det er mulig, er det best at noen andre enn den personen med ørebetennelse forvalte kokosoljedråpene, fordi det kan være vanskelig å plassere dråpene riktig i ens egne ører. Kokosolje er solid, så smelter det litt til den blir flytende. Plasser olje i et øye dropper. Har den personen med den infiserte øret løgn ned, og nøye plassere flere dråper av flytende olje i det berørte øret. Personen med den infiserte øret bør fortsette liggende i flere minutter for å la oljen til å absorbere inn i øret. For å hindre at oljen kommer ut av øret, plasserer en liten bit av en bomullsdott inn i den ytre delen av øret.

Typer

Det finnes ulike merker av kokosolje for salg, og disse er tilgjengelige i helsekostbutikker, andre dagligvarebutikker og fra nettbutikker, for eksempel de som selger kosttilskudd. Det er viktig å benytte en kvalitet olje for bruk i øret, og fortrinnsvis en organisk en som er så ren som mulig.

Betraktninger

Man kan også spise kokosolje for å få flere helbredende fordeler for ørebetennelser. Ifølge Natural Cures og rettsmidler, spise sunt fett som kokosolje kan bidra til å styrke immunforsvaret. Å plassere en oppvarming puten eller varmt håndkle over øret, er en annen beroligende naturlig behandling for ørebetennelser.

Advarsel

Ikke plasser kokosolje inn i øret hvis trommehinnen er muligens skadet. I så fall søke hjelp fra en helse-utøveren.

Urtemedisin for ørebetennelse

Urtemedisin for ørebetennelse


Øret infeksjoner er en hyppig komplikasjon til forkjølelse eller influensa, og de er mest utbredt hos barn, fordi øretrompeten ikke er fullt utviklet i sine unge kropper. På grunn av økende bekymring på over bruker reseptbelagte antibiotika, mange foreldre foretrekker å behandle dette vanlig problem med naturmidler. En av de beste urte rettsmidler for øret infeksjoner er rå hvitløk.

Raw Hvitløk

Rå hvitløk inneholder en naturlig men kraftig antibiotika som kalles allicin. Ifølge "Den Slik Herb Bok: La oss avhjelpe situasjonen," ett milligram av Allicin har samme styrke som 15 standard enheter av penicillin.

De antibakterielle egenskaper av hvitløk ble oppdaget av Louis Pasteur i 1858, og det har også blitt brukt av militæret som desinfeksjonsmiddel og bandasje sår.

Den beste måten å bruke hvitløk for behandling av ørebetennelse er å bruke rå pærer. Når pærene er knust, er allicin utgitt i hvitløksolje - dette er det som skaper sterk lukt av hvitløk, og det er også hva som hjelper drepe infeksjonen bakterier. En ekstra bonus er at oljen fra hvitløk vil ta bort smerten vanligvis forbindes med ørebetennelser, også.

Den enkleste måten å bruke rå hvitløk for behandling av ørebetennelse er å skjære av en liten del av hvitløk pære slik at juice er løslatt, deretter vikle skive i vevet og legg forsiktig i øret.

Saften og olje fra rå hvitløk kan være et irritasjonsmoment på myke slim vev slik som finnes i øret, så pakke det lett i vev først vil hindre andre problemer. Ikke skyv hvitløk dypt inn i øret, fordi det kan sette seg fast på plass og vanskelig å fjerne.

Alternativt kan du sette et par dråper hvitløksolje på en bomullsdott og plassere det ved åpningen av øregangen.

Eldre barn og voksne kan også lindre smerten fra en øreinfeksjon mens drepe bakteriene ved ganske enkelt å suge på en liten del av kuttet hvitløk. Saften fra hvitløk vil reise ned i halsen og gjennom øretrompeten å drepe infeksjonen i det indre øret.

Hvitløk Supplements

Hvitløk kosttilskudd kan brukes med en viss suksess, så vel, men mange av dem har liten eller ingen effekt, fordi de er med vilje behandlet for å være luktfri. Den lukt fra hvitløk er forårsaket av Allicin, og dette er det antibiotiske nødvendig for å behandle ørebetennelse så luktfrie hvitløk kosttilskudd har liten eller ingen Allicin innholdet i dem.

Formålet med Cotton Balls

Bomullsdotter er myke biter av bomull fiber som kan kjøpes på apotek eller gjennom en medisinsk forsyninger forhandler. Pakket bomull baller er sanitær og kan brukes til mange medisinske, praktiske eller kunstneriske formål.

Funksjon

Bomull baller er mye brukt til rengjøring av utsiden av øret, eller for å holde øredråper i. Personer med ørebetennelser vanligvis rive mindre biter av bomull ballen av og bruke den til å hindre antibiotika i å renne ut. De kan også hindre vann fra å komme inn i øret når du dusjer.

Typer bruksområder

Bomull baller kan brukes til påføring av rengjøringsmidler, kremer og oljer jevnt på små områder av huden, slik som ansikt, hender og fingre.

Andre bruksområder

Kvinner bruker ofte bomull baller for å fjerne neglelakk fra sine fingernegler og tånegler. De legger også biter av bomull mellom tærne når de maler sine tånegler. Folk kan også bruke bomullsdotter for å rengjøre små områder som fliser fugemasse eller linsen av en kikkert.

Fordeler

Bomullsdott gir en komfortabel og praktisk pad når noen trenger å skape en rask bandasje med tape eller noe lim, ifølge Frugal.families.com: 10 bruker for Cotton Balls. Folk bruker noen ganger små porsjoner av ballen for å lindre ubehag fra en inngrodd tånegl.

Betraktninger

Potensiell bruk av bomull baller går skalaen. De kan brukes som en knusk å starte branner mens camping, eller å lage en duft eller blod sti under jakt. Folk kan også bruke dem til å friske et rom eller for å fjerne lukt et kjøleskap.

Hvordan diagnostisere Infant ørebetennelse

Hvordan diagnostisere Infant ørebetennelse


Øret infeksjoner oppstår når det er en væske buildup bak barnets trommehinnen og det blir infisert. Dessverre, spedbarn ikke klarer å verbalisere deres ubehag, så de gi oss beskjed på andre måter på at noe er galt. De er avhengige av voksne til å legge merke til faresignalene og få dem riktig legehjelp. Følgende informasjon vil instruere deg i å avgjøre om barnet ditt har en ørebetennelse.

Bruksanvisning

•  Se etter uvanlige uforklarlige crankiness og irritabilitet. Hvis barnet ditt gråter mer enn vanlig, og du har gått gjennom den vanlige sjekkliste over, sult, tretthet, bleieskift og kjedsomhet, så barnet kan være slik at du vet at de er i ubehag.

Se etter øret trekke. Spedbarn med ørebetennelse kan trekke, grip, slepebåt eller kjøre sine hender ofte av øret som forårsaker dem smerte.

Recall hvor lenge siden babyen hadde en forkjølelse eller bihulebetennelse. Øret infeksjoner forekommer vanligvis etter at barnet har hatt et anfall med en av disse sykdommer.

Finn ut om barnet ditt har feber. Hvis en ørebetennelse ikke er fanget ekstremt tidlig, kan barnet ditt får feber.

Vær oppmerksom på barnets redusert appetitt. Babyen kan ikke være interessert i mat som følge av en øreinfeksjon fordi det kan skade å tygge eller svelge. Observere hvis barnet begynner å amme eller drikke fra flasken og deretter trekker seg unna.

Tips og advarsler

 • Noen av de ovennevnte symptomene enkeltvis ikke kan bety barnet ditt har en ørebetennelse. Men hvis mer enn én skjer, er det best å være på den sikre siden og ringe legen din om råd.
 • En ørebetennelse venstre ubehandlet kan føre til hørselstap og andre alvorlige problemer.

Øre, nese og hals infeksjoner

Øre, nese og hals infeksjoner


Infeksjoner som oppstår i ører, nese og hals inkluderer bihulebetennelse, mellomørebetennelse, betennelse i mandlene, mononukleose, eller mono, og streptokokkinfeksjoner, ellers kjent som strep hals. Mellomørebetennelse, eller en ørebetennelse, og tonsillitt oppstår oftest hos barn, mens bihulebetennelse påvirke ca 10 til 15 millioner mennesker hvert år.

Otitis Media

Mellomørebetennelse er den medisinske termen for ørebetennelser, som er mest vanlig hos spedbarn og små barn. Symptomer inkluderer tette ører på grunn av væske og slim buildup, som kan skade hørselen.

Tegn på at enkeltpersoner kan ha en øreinfeksjon inkluderer øret drenering, balanse og søvnvansker, hørselsproblemer og slite i ørene. Babyer med ørebetennelser kan gråte oftere.

I noen tilfeller kan enkeltpersoner trenger bare en smertestillende og ørebetennelse går bort av seg selv. Men helsepersonell anbefaler antibiotika for alvorlige infeksjoner og ved behandling av spedbarn. Barn som får hyppige ørebetennelser kan trenge kirurgi for å plassere rørene inni ørene for å lindre trykket og øke hørsel.

Bihulebetennelse

Bihulebetennelse, ellers kjent som bihulebetennelse, kan være forårsaket av en bakteriell, viral eller soppinfeksjon. I de fleste tilfeller oppstår bihulebetennelse sammen med betennelse i nesegangene. Vanlige symptomer på bihulebetennelse er smerter, ømhet, tett nese og hodepine. Det finnes to typer av bihulebetennelse: akutte, som går bort i løpet av en måned, og kronisk, som er preget av vedvarende og tilbakevendende infeksjoner som varer lengre enn tre måneder.

Bihulebetennelse behandlinger inkluderer kortikosteroid eller saltvann nesespray, decongestants og ikke-steroide anti-inflammatoriske smertestillende midler. Varme kompresjoner, dampende, drikke mye væske og sover med hodet hevet kan også bidra til å lindre trykket og smerten forbundet med bihulebetennelse.

Tonsillitt

Betennelse i mandlene er en vanlig tilstand blant barn. Det er forårsaket av en viral eller bakteriell infeksjon, forårsaker mandlene blir hovne og smertefull. Andre symptomer kan være hvite flekker på mandlene, sår hals, svelgeproblemer, hodepine, feber og frysninger, og mister stemmen. Barn kan også oppleve magesmerter.

Mesteparten av tiden, er tonsillitt forårsaket av et virus. I slike tilfeller vil en antibiotika ikke hjelpe. Imidlertid vil en over-the-counter sår hals medisin lindre smerter og betennelser. Det kan ta en til to uker å komme seg.

Når tonsillitt er forårsaket av en bakteriell infeksjon, er antibiotika nødvendig. Hvis behandlingen ikke forbedre tilstanden, kan en mandlene for å fjerne mandlene bli anbefalt av helse-omsorg leverandøren.

Drikking varme væsker som te eller supper og gargling med varmt saltvann kan også bidra til å lindre symptomer på betennelse i mandlene.

Mononukleose

Mononukleose, eller mono, er forårsaket av et virus og kan overføres ved kyssing eller deling av glass og bestikk med noen med mono. Vanlige symptomer er slapphet, tretthet, sår hals, feber, hovne mandler og lymfekjertler, hudutslett, tap av matlyst, nattesvette og en hoven milt.

Uheldigvis, på grunn mono er forårsaket av et virus, antibiotika vil ikke behandle den. Recovery innebærer 10 til 12 timer med sengeleie daglig, mye væske for å holde hydrert, gurgle med varmt saltvann og tar over-the-counter smertestillende midler og sår hals medisiner. Helsepersonell anbefaler også at pasienter unngå aktiviteter som kan føre til at milten til å sprekke.

Streptokokkinfeksjon

Streptokokkinfeksjoner eller strep hals, er mindre utbredt enn mono og er forårsaket av en bakteriell infeksjon. I noen tilfeller kan en person med mono også lider av strep hals. Strep hals kan utløse en mandel eller bihulebetennelse.

Symptomer på strep inkluderer sår hals, feber, hodepine, magesmerter og utslett. Penicillin er den vanligste behandlingen. Hvis venstre ubehandlet, kan strep hals forårsake revmatisk feber og betennelse i nyrene.

Øreverk hos barn

Barn i alderen 6 måneder og 3 år gammel ofte opplever øreverk. Faktisk, to av tre barn opplever ørebetennelser ved sin tredje bursdag. Ifølge American Academy of Øre, er over 30 millioner resepter skrevet hvert år for øreverk og infeksjoner. Øreverk kan signalisere et alvorlig problem som krever en lege oppmerksomhet med en gang.

Hva er årsaken?

Øretrompeten forbinder mellomøret til baksiden av nesen. Under normale forhold, væske i mellomøret renner ut gjennom røret. Men hvis det er et virus eller bakterier infiserer øretrompeten, tube sveller og blir fylt med tykk gjørme. Når dette skjer, kan væsken renne ikke riktig. Bakterier kan vokse i væsken, som setter press på trommehinnen og forårsaker smerte.

Allergier, forkjølelse og andre infeksjoner kan forårsake øreverk hos barn. De vanligvis rydde opp innen en til to uker, men noen barn lider av kronisk eller tilbakevendende infeksjoner. Øreverk er mer vanlig hos barn fordi deres Eustachian rør er kortere og smalere enn en voksne. Hvis ikke adressert, kan de føre til flere infeksjoner eller hørselstap.

Symptomer

De mest åpenbare symptomer på en øreverk forårsaket av en øreinfeksjon er smerter og feber. Spedbarn og svært små barn kan ikke være i stand til å fortelle deg at de har det vondt. De kan gråte hele tiden, eller du kan legge merke til øret trekke eller skrape. Barnet kan også virke sløv, nekter å spise og sove, eller har problemer med hørselen.

Behandling

Øret infeksjoner forårsaket av bakterier er vanligvis behandles med antibiotika foreskrevet av en lege. Husk at øreverk forårsaket av et virus ikke vil svare på antibiotika. Du bør følge leger instruksjonene nøye, og unngå å gi barn antibiotika som ikke er foreskrevet for dem.

I tillegg til antibiotika, kan legen din foreslå å gi barnet ditt en smertestillende som paracetamol, for eksempel Tylenol eller ibuprofen produkter som Barnas Advil. Det vil hjelpe dem å føle seg bedre og senke feber. Ikke gi barnet aspirin produkter for øreverk smerte fordi aspirin er forbundet med Reyes syndrom.

Risikofaktorer

Det er faktorer som setter noen barn har høyere risiko for å utvikle øreinfeksjoner. Barn har høyere risiko når de lever i miljøer hvor folk røyker eller har en familiehistorie med ørebetennelser eller ble født med lav fødselsvekt. Barn som bruker smokk, sove med en flaske og de som deltar barnehage har høyere risiko på grunn av å være rundt flere bakterier og virus. Barn som ofte fange forkjølelse, har allergi og tett nese lider av øreverk oftere enn andre barn.

Øret rør

Noen ganger væske forblir i mellomøret etter en infeksjon forsvinner. Denne væsken buildup kalles Ottis media med effusjon. Ikke bare kan et barn ender opp med en ekkel øreverk, kan det også ta væske to til tre måneder å gå bort. Mens du venter på væske til å renne, kan du merke at barnet ditt har problemer med å høre. Hørsel bør være tilbake til det normale når væsken er borte.

Hvis væsken forblir i mellomøret i mer enn tre måneder, kan legen anbefale at barnet slitasje øret rør for å hjelpe drenere væske. Ear rør kan også redusere antall ørebetennelser og øreverk barnet ditt får.

Barn øreinfeksjoner

Innen de fleste barn slår tre, de har blitt diagnostisert med en ørebetennelse minst én gang. Det er den vanligste diagnosen barndommen sykdom i USA, ved siden av vanlig forkjølelse. Øret infeksjoner kan være forårsake et barn mye smerte og ubehag. Imidlertid kan øreinfeksjoner enkelt bli behandlet, og kan noen ganger være forhindret.

Fakta

Den medisinske termen for vanlige ørebetennelser er akutt mellomørebetennelse, og refererer til en infeksjon i mellomøret. Innenfor øret, er det en liten passasje som forbinder mellomøret til nesen. Denne passasjen, kjent som øretrompeten, bidrar til å drenere væske fra mellomøret. Bakterier, i form av virus eller bakterier, kan komme inn i mellomøret, forårsaker en infeksjon. Dette skjer vanligvis når et barn har en kald og drenering av øretrompeten er midlertidig sperret. Den overskytende væske i øret kan føre til et barn smerte og kan produsere en feber.

Symptomer

Hvis barnet ditt har feber og er konstituert irritabel, kan dette være et tegn på en øreinfeksjon. Eldre barn kan klage over smerter i øret, mens yngre barn kan napp på sin øreflippen eller riper på øret. I mange tilfeller vil barn som utvikler ørebetennelser har en kald før utbruddet av øret infeksjon symptomer. Hvis barnet ditt har en kald, se etter en feber eller tegn på smerter i øret og se barnets lege hvis du mistenker en ørebetennelse.

Diagnose

Å diagnostisere en ørebetennelse, bør barnet undersøkes av lege. Legen vil ta en kort sykehistorie og utføre en fysisk eksamen. Legen vil undersøke øret ved hjelp av en otoskop, som ligner på en liten lommelykt. Legen vil se etter væske og rødhet og se på det helhetlige utseendet og bevegelse av trommehinnen.

Behandling

Legen vil vurdere mange faktorer før de bestemmer hvordan å behandle barnet ditt. Legen vil vurdere hvilken type infeksjon, alvorlighetsgrad, historie av ørebetennelse, hvor lenge barnet ditt har hatt infeksjonen, og mer. I noen tilfeller vil antibiotika være foreskrevet for å rydde opp infeksjonen. I andre tilfeller kan legen har grunn til å tro at infeksjonen vil klare seg på egen hånd. Hos barn med mer alvorlige problemer forbundet med ørebetennelser, kan en lege foreslå kirurgisk innsetting tympanostomy rør for å tillate væske til å renne fra øretrompeten.

Forebygging

Det er et par ting som kan hindre ørebetennelse hos barn. Spedbarn som ammes i minst seks måneder er mindre sannsynlighet for å utvikle ørebetennelse i tidlig alder. Flaske-matet barn bør holdes i en vinkel under feedings å hindre ørebetennelse. Reduser eksponering for passiv røyking, som barn som jevnlig blir utsatt for det er mer sannsynlig at lider av hyppige og alvorlige ørebetennelser. Siden forkjølelse kan føre til ørebetennelse, vaske hendene ofte, så vel som ditt barns, for å redusere overføring av bakterier som forårsaker forkjølelse.

Hva kan du gjøre for et barns øreverk?

Øreverk er vanlig hos barn og de fleste vil ha øreverk forbundet med ørebetennelser etter når de nå tre år gammel, ifølge FamilyDoctor.org. Vanligvis ørebetennelser er kilden til øreverk, men ikke alle vil kreve behandling. Men behandle smerten i seg selv er noe alle foreldre vil ønske å gjøre for å holde barna sine komfortable.

Heat

Heat har en tendens til å lindre smerten forbundet med en ørebetennelse. Bruk en varmepute satt på lav eller middels og få barnet plassere hodet på puten. En varm vannflaske vil også fungere like godt, ifølge HealthSquare.com. Hvis barnet ditt ikke ser ut til å være alvorlig syk, kan barnelege foreslå å se på symptomer for et par dager før forskrivning antibiotika for å arbeide på infeksjonen.

Chewing Gum

Selv om det ikke er trygt for svært små barn, kan de gamle nok for tannkjøtt noen ganger få lindring fra øreverk ved å tygge den. Den tyggebevegelse og regelmessig svelge forbundet med tyggegummi kan lindre smerte og trykket forårsaket av oppsamling av væske bak trommehinnen i mange tilfeller, i henhold til National Institutes of Health.

Olive Oil

En hjemme bøte for øresmerter bruker dråper olivenolje i de berørte øret. Er noen ganger brukt olivenolje til å fjerne opphoping av ørevoks, og hvis indre øret trykket blir forårsaket av voks blokkering, kan dette bidra til å avhjelpe problemet. Hvis smerten resulterer fra infeksjon, vil oljen ikke forverre problemet og de beroligende virkninger av oljen fremdeles kunne lindre smerte.

OTC smertestillende

I tillegg til smertestillende metoder som er nevnt ovenfor, er bruk av over-the-counter medisinering trygt og effektivt for barn. Rusmidler som paracetamol og ibuprofen kan lykkes lindre smerte forbundet med ørebetennelser. Gi aldri barn eller tenåringer aspirin fordi det kan muligens føre til Reyes syndrom, som er en potensielt dødelig sykdom, ifølge WebMD.

Altitude Change

Den raske stigning eller fall fra en høyde til en annen, vanligvis i et fly under avgang eller landing, kan forårsake betydelig øresmerter. Barn er ikke så ofte forstår hva som skjer, noe som gjør dette vanlig forekomst enda mer traumatisk. Oppfordre barna til å svelge eller tilby dem tyggis å tygge da dette kan ofte føre til ørene til "pop" og avlaste trykket-indusert smerte. For babyer som ser ut til å lide under en endring i høyde, prøv å få dem til å suge på en flaske da dette vil bidra til å oppnå den samme "pop" av ørene og umiddelbar lindring.

Førstehjelp for en øreinfeksjon

Førstehjelp for en øreinfeksjon


En ørebetennelse innebærer betennelse i mellomøret, som finnes bak trommehinnen. Symptomer på en ørebetennelse er smerter, feber, hørselstap, oppkast og diaré. Noen ørebetennelser krever antibiotika, men mange kan bli behandlet hjemme med førstehjelp strategier.

Over-the-counter smerte relievers

Ta over-the-counter smertestillende for å redusere smerte og febernedsettende. Barn skal ikke ta aspirin grunn av risikoen for å utvikle Reyes syndrom.

Varm komprimere

Ved hjelp av en varm komprimere på øret kan lindre smerte.

Distraksjoner

Low-key aktiviteter som brettspill, lese bøker høyt eller ser film kan hjelpe distrahere barn fra ubehag av en øreinfeksjon.

Øredråper

Over-the-counter eller reseptbelagte øredråper kan lindre ubehag forbundet med ørebetennelser.

Antibiotika og kirurgi

Leger noen ganger foreskrive antibiotika for ørebetennelse, selv om mange ørebetennelser er viral og kan ikke behandles med antibiotika. Minor kirurgi kan hjelpe barn som har vedvarende eller tilbakevendende ørebetennelser.

Advarsel

Søk øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis barnet ditt har sterke smerter, høy feber, sterk hodepine, hevelse, svimmelhet, eller sterke smerter som plutselig stopper.

Virkningene av øreinfeksjoner på smak knopper hos barn

Virkningene av øreinfeksjoner på smak knopper hos barn


Skade på og tap av smaksløkene kan forårsake en mild til alvorlig tap av smak; og i mange tilfeller middels øret infeksjoner er årsaken. Hvis ørebetennelser er alvorlig og kronisk i barndommen, kan skaden bli permanent.

Fakta

Øre-infeksjoner er den mest vanlige sykdom barndommen, med de fleste barn som har minst en infeksjon ved en alder av 2. Et hovednerven til smaksløkene går direkte gjennom mellomøret. Kroniske infeksjoner i mellomøret kan føre til skade på denne nerven og påfølgende tap av smaksløkene.

Smaksløkene

Smaksløkene er delvis ansvarlig for måten vi opplever matvarer og smaker. Når vi spiser, er smakscellene stimulert og sende meldingen til hjernen vår gjennom tre spesialiserte smaks nerver.

Øreinfeksjoner

Øret infeksjoner er forårsaket av bakterier og andre bakterier samler seg i mellomøret forårsaker væske og pus å bygge opp. Dette kan føre til press og mye smerte og kan trenge å bli behandlet med både smertestillende og antibiotika.

Fedme Connection

I en studie presentert på den 116. årlige American Psychological Association kongressen i 2008, ble det funnet at personer med en historie med ørebetennelse som barn er 62 prosent større sannsynlighet for å bli overvektige, Telegraph i London rapporterer. På grunn av skaden gjort å smake knopper fra sine ørebetennelser, antyder studien at mat preferanser endres sterkt. Preferanser for sterkere smak mat, som er typisk høyere i sukker og fett, bidra til å kompensere for tap av smak.

Behandling

Behandling av ørebetennelse starter med en rask besøk til barnets lege. Han vil undersøke øret og bestemme riktig løpet av handlingen. Hvis ørebetennelser bli kronisk, kan barnets lege foreslå en mer aggressiv tilnærming til forebygging.

Slik håndterer du en Fever å bekjempe en øreinfeksjon

Midt-øret infeksjoner er en av de vanligste sykdommene, spesielt for barn. En av de vanligste symptomene på en øreinfeksjon er feber. Mens de fleste øreinfeksjoner forårsaket av bakterier vil bli behandlet med antibiotika, som foreskrevet av en lege, administrerende feberen i både barn og voksne som følger med ørebetennelse kan hjelpe i kroppens evne til å bekjempe ørebetennelse.

Slik håndterer du en Fever å bekjempe en øreinfeksjon

Administrerende et barns feber

•  La barnet ditt å få så mye søvn som mulig. Mens feber kan i utgangspunktet føre til bekymring blant foreldre, er det et tegn på at barnets kroppen prøver å bekjempe sykdommen. Ifølge Dr. Greg Germain, en barnelege ved Yale-New Haven Children Hospital, "Siden mange typer bakterier og virus ikke liker varme temperaturer, er feber naturens måte å hamlet opp med sykdom" (Referanse 1). Derfor trenger du ikke nødvendigvis ønsker å stoppe feberen fra å gjøre sitt arbeid.

Gi barnet rikelig med vann. Mens feber kjører sin gang, kan barnet ditt trenger mer vann enn vanlig. Å gi ekstra vann er ikke bare bra for forvaltning av feber, men det holder barnet ditt fra å bli dehydrert.

3 Følg doserings instruksjon av ditt barns barnelege, gi barnet ditt en pediatrisk dose av ibuprofen eller Tylenol. Det er viktig å rådføre seg med barnets lege før du gir barnet ditt en feber redusering fordi det er for tiden motstridende informasjon om dosering og sikkerhet av disse over-the-counter medisiner for barn.

Ring barnets lege dersom symptomer på ditt barns feber bli verre. The American Academy of Pediatrics foreslår å ringe legen den første dagen at barnet viser en høy temperatur hvis barnet er 3 år eller yngre. Også, hvis flere symptomer som oppkast, diaré eller nakkesmerter er tilstede, bør du ringe barnelege umiddelbart (Referanse 1).

Administrerende en voksen Fever

Drikk rikelig med vann. Dette vil hindre kroppen din fra å få dehydrert mens feber prøver å bekjempe sykdommen.

Prøv å sove. Fordi feber er kroppens naturlige måte å bekjempe en sykdom, er det best å prøve å la det gå sin gang, spesielt hvis temperaturen er bare litt forhøyet. Hvis du er i stand til å sove, vil du kroppen være i stand til å komme raskere.

•  Ta riktig dosering av noen febernedsettende medisiner, spesielt Ibuprofen eller Acedamediphine.

Ring legen din dersom din feber vedvarer, eller hvis du opplever andre symptomer som oppkast, diaré eller nakkesmerter.

Hint

 • Følg alltid bør anbefalinger fra ditt barns barnelege før du gir ham eller henne over-the-counter smertestillende midler eller feber reduksjonsgir. Dette er den eneste måten å være sikker på å ikke gi barnet ditt en overdose av febernedsettende medisiner. Det hjelper også klarer du barnets feber i sin kamp mot en ørebetennelse.

Spedbarn og småbarn emner

Spedbarn og toddles oppleve en rekke fysiske og følelsesmessige endringer. Som små barn utvikler seg, de opplever flere vanlige ting som foreldre bør være klar over. Læring disse emnene tillate foreldre å være forberedt på når barnet opplever referanse hendelser.

Førskolelærerutdanning

Førskolelærerutdanning er den første starten av formell utdanning for en ung pjokk. Justere fra barnehage eller hjem til en førskole kan være tøft for noen. I stedet for å være et par, vil en smårolling bli utsatt for dusin av barn deres alder på samme tid. I tillegg, i stedet for den overordnede, vil læreren blir den autoritative figuren at barnet må lytte til. Baby-senter anbefaler at foreldre praksis lytting og leseferdigheter, gi barnet en farvel ritual og planlegge sosiale aktiviteter før begynnelsen førskolen.

Øreinfeksjoner

Ifølge WebMD, har om lag to tredjedeler av barna hadde en ørebetennelse før sin første bursdag. Små spedbarn er mer utsatt for smitte fordi deres immunforsvar er fortsatt utvikling. I tillegg spedbarn har en underutviklet øretrompeten (forbinder mellomøret til hals og nese) som kan bli tilstoppet med væske lett. Feber, øresmerter, problemer med å høre og oppkast er blant de vanligste symptomer assosiert med ørebetennelser.

Forferdelig Twos

Den "Terrible Twos" regnes som en tøff tid for foreldre til småbarn. I denne fasen av utviklingen, barn så unge som 18 måneder, og så sent som 30 måneder begynne å uttrykke sine følelser, både glad og trist. Dessverre fordi pjokk ikke har fullt utviklet sine følelser, vil de ofte kaste raserianfall og teste grensene for sine foreldre. Baby-senter tyder på at foreldre la barnet vite at noen ganger å være ulykkelig er fine. I tillegg bør foreldre lære småbarn de riktige måter å lufte sine følelser.

Potty Training

Småbarn opplever pottetrening for å lære å bruke toalettet på egen hånd. Suksessen til pottetrening avhenger av fysiske og følelsesmessige beredskap for det enkelte barn. Selv om noen småbarn kan være interessert i pottetrening så tidlig som 18 måneder, kan noen ikke være klar før de er 30 måneder eller eldre. Selv etter vellykket lære å potte, kan barnet fortsatt har sengevæting ulykker. Ifølge WebMD, 22 prosent av barn sengevætere om natten i en alder av 3 og 10 prosent fortsette å gjøre det i en alder av syv.

Slik unngår du at øreinfeksjoner

Øret infeksjoner kan være svært smertefullt og er spesielt vanlig hos barn. Statistikk viser at 75 prosent av alle barn før fylte tre har lidd med minst en ørebetennelse. Flaske-fôring, barnehage aktivitet og sigarettrøyk er noen av de vanligste faktorene som bidrar til denne statistikken. Øret infeksjoner er mer vanlig hos gutter, og når det er en familiehistorie med ørebetennelser.

Slik unngår du at øreinfeksjoner

•  Fortsett å amme så lenge som mulig; Undersøkelser viser at langvarig amming vil redusere barns risiko for å få ørebetennelse og andre sykdommer. Morsmelk har antistoffer som bidrar til å beskytte barnet mot bakterier og virus.

Styre vet alle allergier. Barnets rennende nese og kaldt lignende symptomer kan utvikle eller bidra til hans ørebetennelser. Se legen din for allergitesting.

feed spedbarn i oppreist stilling. Fôring barnet ditt mens han ligger nede kan forårsake melk irritasjon i øretrompeten som vil bidra til ørebetennelser.

Bruk saltvann dråper og suge babyens nese ofte når en kald utvikler. Holde nesen ren vil bidra til å unngå ørebetennelser.

Note statistikk viser at sigarettrøyking vil irritere barnets nasal passasje, som fører til øretrompeten dysfunksjon.

Hold barnets immunsystem sunt ved å tilby mer frukt og grønnsaker.

Begrenser ditt barns eksponering for andre barn vil redusere barnets risiko for forkjølelse og ørebetennelser.

Hint

 • Juice plus er en stor erstatning for frukt og grønnsaker hvis barnet ditt er en kresen i matveien.
 • Registrere barnet ditt i en mindre barnehage der det er mindre eksponering for bakterier og forkjølelse.