Digidexo.com

Hvordan plukke Foods høy i Omega 3 fettsyrer

Hvordan plukke Foods høy i Omega 3 fettsyrer


Omega-3 fettsyrer har lenge vært antatt avgjørende for utvikling av små barn, men ny forskning viser at de også kan være avgjørende for oppbevaring av ungdommelig sinn, energi og generell helse. Mange forskere mener at omega-3 fettsyrer kan gjøre alt fra å forebygge Alzheimers sykdom, hjerteinfarkt og slag til å hemme makuladegenerasjon og holde ansiktet og andre huden glatt og plettfritt av alder flekker og misfarging. Du kan ta omega-3-tallet som et daglig supplement, men mange foretrekker å innlemme dem i sitt daglige kosthold.

Hvordan plukke Foods høy i Omega 3 fettsyrer

Hvordan plukke Foods høy i omega 3 fettsyrer

•  Se etter "fet" fisk. Dette er fisk som har en god del fett innlemmet i de tradisjonelle kutt og fileter. Selv om du kanskje ikke være i stand til å faktisk se fettlagrene, vil det bli jobbet gjennom hele fiskekjøttet, gir det en mer øm, søtere kvalitet. Fisk som makrell, laks og sild er alle "fet" fisk.

Cook med soyabønner, raps-eller linfrøolje. Disse oljene er høy i omega-3 fettsyrer og kan bidra med en sunn dose av dette viktige næringsstoffet til ethvert måltid. Dette er mer av et forebyggende tiltak enn et behandlingsalternativ, som folk med dokumenterte hjerteproblemer bør arbeide med sine leger å bekjempe problemet mer aggressivt.

•  Spis tofu. Selv om du ikke liker det, er tofu høy i omega-3 fettsyrer og kan erstatte en av porsjoner fisk eller bare tjene som et ekstra alternativ. Husk, tofu har en tendens til å plukke opp smaker av matvarer det er tilberedt med, slik at du enkelt kan endre sin smak som passer for deg.

Crack noen valnøtter. Ikke bare valnøtter inneholder omega-3, de også kan bidra til å holde huden din ser yngre og mer levende ved å bidra hormoner til kroppen din at den slutter å gjøre på egen hånd på ca 35. Disse hormonene holde huden fast og Robust og omega 3 fettsyrer vil bidra til å holde ditt hjerte, sinn og visjon i orden.

Snack på trail mix snarere enn granola barer. Granola barer har mye fiber og er bra for deg, men stien blanding og lignende snack mikser en tendens til å inneholde ulike typer nøtter, som er høy i omega-3 syre. Selv om ikke alle nøtter er like høy som valnøtter, peanøtter og mandler er spesielt gode, omega-3 kilder.

Gå for stir-fry over stekt. Grønnsaker og kjøtt som er wokede er generelt kokt i vegetabilsk olje, mens pannestekt eller ovn-stekt mat er kokt i smør eller fett, verken som er spesielt bra for deg generelt og også gir ikke omega-3. Hvis du vil ha ekte stekt mat, prøv steke den i vegetabilsk eller rapsolje i stedet for å koke fett.

Hint

  • Arbeid med en lege og en kostholdsekspert når du gjør store, helse-relaterte endringer i kostholdet ditt. Store mengder omega-3 fettsyrer kan forårsake blødninger i noen mennesker, så du bør ikke legge betydelige beløp til kosthold eller begynne å ta kosttilskudd uten å konsultere lege.