Digidexo.com

svovel lukt promp

Svovel Lukt i urin

Svovel Lukt i urin


I gjennomsnitt, annullerer en person 6 1/2 kopper urin om dagen. Den eneste gangen folk flest legger merke til lukten av urin er når det er en overraskende endring i det, som når det tar på en svovellukt etter at du spiser asparges.

Urin Lukt

Urin består av avfallsstoffer nyrene fjerne fra blodet og overflødig vann som du har konsumert. Dens lukt og farge kan endres ved maten du spiser, ifølge Harvard University HealthBeat.

Asparges

Etter at du har spist asparges, kan urinen ta på seg en grønnaktig skjær. Det kan også lukte rart, liker dårlig kål, eller som svovel.

Årsaker

Proteiner i asparges inneholder svovel. Når kroppen bryter ned svovelforbindelser, og du skille dem i urinen, kan det lukter svovel.

Unntak

Mens mange mennesker skille ut svovel i urinen, noen mennesker ikke. Dette betyr at deres urin ikke tar på en svovellukt etter å ha spist asparges.

Betraktninger

Excreting svovelforbindelser er ikke skadelig for helsen din. Svovel lukt vil forsvinne når forbindelsene er borte fra systemet.

Hva som forårsaker en Svovel smak når Burping eller passerer gass?

Hva som forårsaker en Svovel smak når Burping eller passerer gass?


Raping og luft i magen er vanlige forekomster. De er både et resultat av frigjøring av gass fra mage-tarmkanalen. Selv om noen mennesker tror kanskje at de kan passere en unormal mengde gass per dag, de fleste passerer gass mange ganger per dag. Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, produserer den gjennomsnittlige personen 03:59 pints gass per dag.

Årsaker

Gass i fordøyelseskanalen resultater fra svelget luft og normal fordøyelse av mat. De fleste mennesker svelge luft når du spiser og drikker. Svelget luft er den primære årsaken til gass i magen som fører til raping eller raping. Gassen som ikke er gitt ut fra raping går over i tynntarmen med mat. Resten av gassen i fordøyelseskanalen er et biprodukt av fordøyelse av mat ved hjelp av bakterier i tarmen. Denne gassen er sluppet gjennom endetarmen i form av luft i magen eller promper.

Raping

Spise eller drikke raskt, røyking, tyggegummi og løstsittende proteser øke mengden luft føres inn i spiserøret og magen. Fordi magen gass er hovedsakelig svelget luft fra omgivelsene, den består av oksygen, nitrogen, hydrogen og karbondioksyd. Smaken og lukten av luften løslatt fra raping resultater fra maten sist spist. Hvis det er en uttalt svovel lukt eller smak, mest sannsynlig at personen har spist noe høyt svovelforbindelser slik som egg.

Farting eller flatulens

Visse matvarer kan føre til produksjon av gass i tarmen. Sukker, forblir stivelse og fiber i mange matvarer delvis ufordøyd av enzymer i fordøyelseskanalen. Innebygde bakterier som lever i tarmen bryte ned de gjenværende ufordøyde matvarer og frigjør hydrogen, karbondioksid, metan, hydrogensulfid, metantiol og dimetylsulfid. Denne gass fra bakterier er blandet med de resterende svelget luft å gå ut av kroppen fra rektum. Den ubehagelige lukt fra fise er vanligvis resultatet av hydrogensulfidet, metantiol og dimetylsulfid, sammen med biprodukter fra fordøyelse av kjøtt.

Rettsmidler eller reduksjon

Folk kan redusere mengden av gass i fordøyelseskanalen på to måter: svelge mindre luft, og unngå eller begrense matvarer som fører til produksjonen av gass. Spise og drikke saktere, unngå tyggegummi, ikke røyke, og å ha riktig montert proteser kan føre til mindre luft blir svelget. Unngå eller begrense inntaket av matvarer som bønner, havrekli, rosenkål, brokkoli, asparges, melk og hvete kan føre til utslipp av mindre gass i tarmen av bakterier.

Hva som forårsaker gass å stinke?

Hva som forårsaker gass å stinke?


Alle passerer gass, selv om folk ikke vil innrømme det. Mens du går gass kan være pinlig, det er en naturlig prosess. Dessverre har tarmgass ofte en ubehagelig lukt som bidrar til sosial forlegenhet.

Hva er flatulens?

Flatulens, noen ganger kalt "promper", er utgivelsen av gass fra fordøyelsessystemet gjennom anus. Denne gassen faktisk består av fem gasser: nitrogen, karbondioksid, oksygen, metan og hydrogensulfid. Mens mange av disse gassene er brennbare, er de også luktfri, unntatt for hydrogensulfid.

Hva som forårsaker flatulens?

Den tarmgass som er utgitt som flatulens har flere kilder, inkludert svelget luft, gass som diffunderer fra blodet, gass produsert av kjemiske reaksjoner i tarmen og gass som produseres av tarmbakterier. Bakteriene i tarmen å fordøye visse matvarer, men de produserer også gasser under prosessen.

Svovel Årsaker Flatulens å stinke

Tarmgass har en ubehagelig lukt på grunn av hydrogensulfidgass som det inneholder. Mer spesifikt, er svovelkomponenten av hydrogensulfid ansvarlige for lukten. Ren svovel lukter som råtne egg, og dermed forklare råtten lukt av flatulens.

Visse matvarer kan forverre lukten av flatulens

Matvarer som er rike på svovel kan bidra til den ubehagelige lukten av flatulens, siden fordøyelsessystemet ikke kan bryte ned svovel i slike matvarer. Disse typer matvarer inneholder blomkål, egg, bønner, kål, ost og kjøtt. Jo mer du spiser av disse svovel-rik mat, jo verre flatulens vil lukte.

Hvorfor noen mennesker har en veldig dårlig kroppslukt?

La oss innse det: Noen ganger folk bare stinker. Enten du sitter fast på en overfylt buss, pakking inn i en heis eller bare går forbi noen på parken, noen mennesker bare har sterkere kroppslukt enn andre.
Selv om vi har alle kroppslukt, kan det være spesifikke for forskjellige individer. Måten vi lukter kan påvirke hvordan andre oppfatter oss til det punktet at dufter som parfyme og colognes har blitt en stor industri.

Svette

Det er allment kjent at svette er en rute til vår kroppslukt. Imidlertid er svette ikke i seg selv årsak til kroppslukt. Lukten er hva som skjer når bakteriene på huden din kommer i kontakt med svette. Visse deler av kroppen vår tendens til å være mer assosiert med kroppslukt enn andre, for eksempel armhulene og lyskene, som inneholder apocrine svettekjertler som skiller ut svette som bryter ned og forårsaker kroppslukt.

Kosthold og medisiner

Kroppslukt på enkelte mennesker er i stor grad påvirket av hva de spiser og medisiner og vitaminer de tar. For eksempel kan folk som tar store mengder av kosttilskuddet choline begynner å avgi en fishy kroppslukt. De som spiser en overflod av mat som løk og hvitløk vil begynne å skille ut stikk oljer gjennom huden

Sykdom

I noen tilfeller kan kroppslukt være et signal av en eller annen form for sykdom. Anaerobe infeksjoner i kroppen - i munn eller tarmkanalen for eksempel - vil føre til at personen til å slippe ut svovel, lukter råtne egg. Nyresvikt kan føre folk til å avgi urin lukter. Diabetikere har ofte en fruktig eller søte pusten lukt på grunn av måten deres metabolisme fungerer.

Genetikk og arv

Noen ganger kroppens lukt er et resultat av genetisk koding og tilpasningene våre genetiske linjene har gjort gjennom generasjoner. Major histocompatibility kompleks (MHC) molekyler, et sett med tilkoblede gener som styrer kroppens evne til å gjenkjenne og kaste ut fremmede stoffer, spiller en stor rolle i immunitet, og kan også være en kraft bak partner utvalg
Forskere tror at vår kroppslukt også kan være genetisk betinget ved koding type ørevoks som vi har. Ifølge Levende Science, en høy andel av Østasiater (japansk, kinesisk og koreanere) har tørr ørevoks, som korrelerer med mindre kroppslukt.

Slik unngår du at kroppslukt

Hygiene er en svært viktig faktor i kroppslukt. For å hindre kroppslukt er det viktig å holde god hygiene vaner som bading med såpe, ved hjelp av underarm antiperspirant og holde områder som har en tendens til å bli fuktet med svette tørr. Husk også at kostholdet kan påvirke hvordan du lukter. Du ønsker kanskje å forbruke mindre løk, hvitløk, fet mat og oljer, eller besøke en kostholdsekspert.

Hva er årsaken til Wet Flatulens?

Mens det kan være, eh, rumpe av mange vitser, flatulens kan være både sosialt og fysisk smertefullt. Kjent av de mer vanlige navnene "fise" eller "passerer gass," flatulens er en normal funksjon av den humane (og dyr) ekskretoriske system som kan frembringe ikke bare en hørbar lyd og ubehagelig lukt, men leilighetsvis rektal moistness også. Mens den ekstra moistness ikke kan være en indikasjon på en hvilken som helst alarmerende medisinsk tilstand, kan det være ubehagelig.

Hva det er

Flatulent gass, aka "luft" i medisinsk terminologi, er en kombinasjon av hydrogen, nitrogen, oksygen, metan og karbondioksyd. Mens flatulens utleder sine brennbare egenskaper fra metan og hydrogen-blanding, er den svovel lukt tilskrives inkludering av sporstoffer av svovel i den gass utstøtt. En viss grad av rektal moistness er å forvente; men er overflødig fuktighet vanligvis et tegn på forestående diaré.

Årsaker

Hoved flatus produserende skyldige er bakterier som lever i magen og tykktarmen, og er ansvarlig for nedbryting av fordøyd mat. Ufordøyde sukkerholdige forbindelser slik som laktose, sorbitol og fruktose, samt karbohydratbaserte matvarer som hvete eller ris, er alle kjente gassbring bidragsytere. Svelget luft blir fanget i fordøyelsessystemet og kan bli utvist som luft i magen, selv om luften ikke kan være den eneste årsaken på grunn av sin relativt liten tilstedeværelse.

Andre muligheter

Dreven gassproduksjon, og dermed overdreven rektal fuktighet, får skylden på ett av tre hovedgrunner (eller kombinasjon av). Hvert individ og dyr har en viss mengde fordøyelses bakterier til stede i deres system. Noen kan ha mer enn andre, eller at bakteriene kan være mer effektiv i å bryte ned de nevnte matvarer, som ville produsere gass raskere og i større overflod. For det andre kan ufordøyd mat passere fra magen til tykktarmen, hvor den største mengden av bakterier bosatt, og dermed skape mer gass enn vanlig. Til slutt, hvis bakteriene "vokser over" sine kolon rammen og beveger seg inn i tarmen, vil den begynne å fordøye mat som ikke er klar for å fordøye, skaper ekstra gass buildup

Forebygging / løsning

Mange leger anbefaler pasienter klaget over overflødig gass til å endre sitt kosthold, med unntak av laktoseholdige meieriprodukter for å utelukke (eller bekrefte) en fordøyelses intoleranse for sukker. Redusere forbruket av stivelse og karbohydrater i forbindelse med luft i magen er normen, selv eliminere disse fra kostholdet er nesten umulig som mat er rikelig og ernæringsmessig forsvarlig. Mange lykkes slå til felles over-the-counter rettsmidler som Pepto Bismol, Gass-X og mylanta (som besitter anti-diarrheic midler, i tillegg).

Morsomme fakta

Den gjennomsnittlige personen utstøter flatus ca 14 ganger daglig, tilsvarende nesten tre halvlitere.

Gamle greske legen Hippokrates forkynte at flatulens var basert på god helse; senere, romersk lov tillatt passerer gass i det offentlige, en avgjørelse som senere ble opphevet uten nærmere forklaring.

Flatulens holdt sentrum scene i Moulin Rouge i det 19. århundre da franskmannen Joseph Pugol musikalske rumpe holdt tusenvis.

Akne behandlinger med Sulphur

Aktuelt svovel (svovel) er effektiv for mange mennesker i behandling av mild til moderat akne. Det kan fjerne whiteheads og hudormer, men fungerer ikke for de mer alvorlig cystisk akne. Svovel er ofte kombinert med andre effektive ingredienser i ulike merker av akne behandling produkter, og er tilgjengelig i både over-the-counter og reseptbelagte-styrke elementer.

Slik fungerer det

Når huden blir fet, kan døde hudceller ikke kaste riktig. Disse cellene tette porene, noe som skaper et gunstig miljø for de anaerobe bakterier som forårsaker akne. Tilstoppede porer også føre til rusk og sebum buildup, forårsaker hudormer og whiteheads. Sulphur virker mot akne ved å forårsake peeling eller eksfoliering, av døde hudceller fra overflaten laget av huden. Svovel reduserer oiliness også.

Typer

Svovel akne behandling er tilgjengelig i krem, gel, lotion, flytende, maske, salve og såpe. Du bør vaske berørte områder av huden med såpe, tørk grundig, og deretter bruke den foretrukne medisiner i henhold til instruksjonene. Det er viktig å la svovel acne-behandling på bare så lenge som instruksjoner spesifiserer, for å unngå overdreven hudirritasjon.

Identifikasjon

Svovel er et grunnstoff som mange forbinder med sin karakteristiske lukt, som minner om råtne egg. På grunn av lukt, svovel akne behandling produkter inkluderer dufter og andre mer behagelige luktende ingredienser for å maskere svovel lukt.

Andre ingredienser

Andre ingredienser noen ganger følger med svovel i akne behandling medisiner inkluderer benzoyl peroxide, salisylsyre, og resorcinol. Benzoylperoksid penetrerer huden og dreper akne-forårsaker anaerobe bakterier ved å gi oksygen. Resorcinol og salisylsyre hjelp til å fjerne døde hudceller mer effektivt, og dermed hindre pore blokkering.

Merker

Sulfoxyl er en acne behandling som inneholder svovel og benzoylperoksid, mens produkter med svovel og resorcinol inkluderer Sulforcin, Rezamid, og Acnomel. Bioelements Amino Mask inneholder svovel med salisylsyre. Noen Clearasil behandling kremer inkluderer også svovel, som gjør Joesoef Anti-Acne Såpe og Thylox Acne Treatment Soap.

Marlboro Sigarett Ingredienser

Marlboro Sigarett Ingredienser


Foruten tobakk og vann, Philip Morris USA bruker en myriade av andre kjemikalier og naturlige produkter for å få smaken og røyk akkurat i Marlboro sigaretter. Mange som røyker er vagt klar over risikoen, men vet ikke den fulle farene forbundet med ingredienser de setter inn i kroppen sin gjennom sigaretter.

Sukker

En av de mer hverdagslige ingredienser, sukker som sukrose og høy-fruktose mais sirup er den tredje viktig ingrediens i sigaretter. Selv om sukker er ikke giftig og er oppført som trygt for regelmessig inntak av FDA, gjør deres hjemmeside anbefaler forbrukerne å velge mat som er lav i tilsatt sukker som mais sirup og sukrose.

Propylenglykol

En ingrediens som finnes i både kjølevæske og alle sigaretter, inkludert Marlboro, er propylenglykol en sterk hud og øyne irriterende. Natural Health Information Centre lister negative helseeffekter av inge propylenglykol som: "halsirritasjon, hodepine, vondt i ryggen, nyreproblemer, ødem (hevelse), nekrose (celledød) ... døsighet, sløret tale ... oppkast, respirasjonssvikt , koma, kramper, og død. "

Disse effektene er ekstreme og uvanlige saker. Direktoratet for giftige stoffer og Disease Registry sier: "Helse er ikke sannsynlig å bli alvorlig påvirket av de svært små mengder," og de ikke liste propylenglykol som et kreftfremkallende (eller kreftfremkallende middel).

Diammoniumfosfat

Selv om det høres giftig og dødelig, er denne kjemiske brukes ikke bare i sigaretter, men i viner også. Februar 2009 utgaven av "Vin og Vines" lister DAP som en vanlig kjemisk stoff som finnes i vinprodusenter, men en som enkelt kan gjøres om til etylkarbarnat, et sannsynlig kreftfremkallende. I feil dosering, kan dette kjemikaliet forårsake svovel lukt.

Ammoniumhydroxyd

Denne blandingen av ammoniakk gasser oppløst i vann er også navnet for vanlig husholdning ammoniakk brukes som en renere og væske. Helserisiko forbundet med fargeløs væske kan være ekstreme. Ifølge National Library of Medicine, påvirker ammoniumhydroxyd forgiftning hud, lunger og luftveier, spiserør, mage og hjerte.

Selv om mange av effektene av ammoniakk er forårsaket av inntak av store mengder, bør røykerne være bekymret for den omfattende skader det er kjent for å forårsake munn, hals, lunger og spiserør, som alle er direkte berørt av røyking.

Smak og stil

Det er mange naturlige ingredienser i Marlboro sigaretter som brukes til å lage sin signatur smak og stil. Lakris, kakao og carob bean ekstrakter er ofte funnet i sigaretter og er ikke kreftfremkallende eller vanedannende. Imidlertid er de oppført mot bunnen av listen ingredienser, dvs. mye mindre av disse naturlige ingredienser brukes i oppskriften enn kjemiske funn.

Effekten av kinesisk Gipsplater

Effekten av kinesisk Gipsplater


Huseiere i enkelte områder av landet skylden kinesisk gipsplater, også kjent som gips, for å svekke deres helse, skade husene sine og slippe skadelige lukt. Den kinesiske gipsplater industrien benekter at det er en definitiv kobling mellom våre produkter og de plager oppleves av amerikanske huseiere. Det finnes en rekke søksmål ventende over saken. Pågående statlig støttet testing har verken bekreftet eller avvist krav fra grunneiere.

Kilden til bekymring

Etter den ødeleggende 2005 orkansesongen, ble tonnevis av importert gipsplater fra Kina brukes til å gjenoppbygge boliger og bedrifter i Florida, Louisiana og andre stater langs Gulf Coast. Folk som bor i disse nye eller ombygde boliger klaget over dårlig helse. En studie gjort for Florida Department of Health ved et privat laboratorium, Unified Engineering, fant gips i disse hjemmene slippes en svovel lukt når de utsettes for varme og fuktighet. Det også funnet en uvanlig mengde korrosjon på elektriske komponenter i hjemmene som ble testet.

Helsepåstander

Folk som bor i disse hjemmene hevder de ikke er trygge. Beboere rapporterer om en rekke fysiske plager, blant annet astmaanfall, blodig nese, lunger, hoste, hodepine, håravfall, elveblest, øyeirritasjon, muskelsmerter, spontanaborter, nysing, bihuleproblemer og problemer med å puste. En tilstand merket kinesiske Tørrvegg Fatigue (CDF) har også blitt identifisert. De som hevder å lide av det sier de er så slitne at de sovner på jobb fordi luften i sine hjem er skadelig og forstyrrer søvnen. De beskriver seg selv som følelse "blah" eller "ute av slag." Dyr som lever i hjemmene også vise tegn til pustevansker, i henhold til de hundrevis av formelle klager mottatt av Florida Health Department.

Innvirkning på Homes

Røyk, foruten å gi ut en "råtne egg" lukt, kan forårsake etseskader, ifølge regjeringen studier. Blant de hjemmene som ble testet, kan korrosjon bli funnet på kobber elektriske ledninger, air condition enheter, husholdningselektronikk (for eksempel TV), hvitevarer og med smykker. Forbrukerne hevder også at gips utgjør en økt risiko for brann, ifølge Consumer Product Safety Commission.

Konklusjon

Føderale, statlige og lokale etater fortsetter å etterforske påstander om grunneiere. En april 2010 foreløpig rapport fra den føderale regjeringen i prøvetaking av noen boliger sier blant annet: «Basert på en begrenset forundersøkelse av 10 gips prøver, synes det ikke å være noen forskjell i nærvær eller fravær av svovelreduserende bakterier mellom importert kinesisk gips og amerikansk innenriks gips. " The Florida Health Department sier det "er ubestemt" om gips utgjør helserisiko.

Hva blir rettet eteriske oljer?

Hva blir rettet eteriske oljer?


Oljer i en plante er den sanne essensen av anlegget den kom fra, svært konsentrert og langt mer potent enn tørre urter. En planta € ™ s sanne essensen beskytter den mot insekter, miljøforhold og sykdom. Det er dette viktig element som gjør at en plante å vokse, live, utvikle seg og tilpasse seg sine omgivelser. Utbedret eteriske oljer har mange bruksområder, ofte bestemt av kvaliteten på utbedring prosessen.

Retting Process

Når først destillert, mange planteoljer inneholder en ubehagelig svovel lukt med luftig overtoner. Oljen må utbedres med en spesialisert vakuum. Retting forbedrer aromatiske kvalitet av oljen. Destillasjon skjer i en fortsatt. Enkelt utbedret essensielle oljer avviser bunnen 2 til 4 prosent av gjenværende olje i fortsatt grunn til rest. Double utbedring betyr avvise bunnen 5 til 10 prosent i den fortsatt etter den første utbedringen. Etter den andre rektifiseringsprosess, 2 til 5 prosent av oljen ved bunnen av den fremdeles er avvist.

Kvalitet og pris

En rekke faktorer påvirker kvaliteten og prisen på utbedret essensielle oljer. Kvalitet bestemmes av hvor og hvordan anlegget ble dyrket og kvalitetskravene i Distiller. Eteriske oljer produsert under nøye kontrollerte forhold i moderne still-rom resultere i den beste kvalitet oljer. Dårlig kvalitet, urene oljer vanligvis kommer fra regioner med primitive feltforhold. Prisen er bestemt av produksjonskvalitet og sjeldenhet av anlegget.

Bruksområder

Eteriske oljer har mange bruksområder, som for eksempel frisket luft, bading, kompresser, massasje, hud og hårpleie, damp innånding og fordamping. Nøye inhalerte essensielle oljer inn i lungene og blodet, og gir lindring av forkjølelse, allergi og lunger, ifølge Aroma Web. Andre vanlige bruksområder inkluderer lysstøping, kosmetikk, hygieneprodukter, medisinsk, parfymer og likører. Herb og krydder utbedret essensielle oljer er rene og spiselig, legger smak til oppskrifter. Bare husk at med høykonsentrerte oljer, går litt langt.

Forholdsregler

Ifølge Esoteriske oljer, hvis du har kreft, hjerteproblemer, epilepsi, diabetes, høyt blodtrykk, leverproblemer, hudsykdommer, eller hvis du er eldre, gravide eller sensitiv for sol, bør du ikke bruke utbedret eteriske oljer uten tillatelse fra din lege. Vær forsiktig med utbedret eteriske oljer rundt barn, som noen oljer kan være skadelig ved svelging.

Om Svovel behandling for skabb

Svovel var en av de tidligste behandlinger brukes til å drepe skabb midd. Denne behandlingen fremdeles blir brukt i dag. Det er en av de få over-the-counter medisiner som en forbruker kan kjøpe for å kurere denne hud tilstand.

Hvordan Limer Work

Svovel pastaer fungerer på samme måte reseptbelagte permetrin kremer fungerer: De dreper skabb midd.

Hvordan søke

Svovel kremer må brukes på hele kroppen fra topp til tå før en person går til sengs hver kveld.

Bruke Limer Riktig

En person bør gjelde et svovel lim etter å ha tatt sitt daglige bad eller dusj. Pastaen må holde seg på plass i 24 timer for å være effektive.

Den råtne egg lukt

Svovel pastaer har en ubehagelig lukt, men det må brukes mesteparten av dagen for at pastaen skal ha sin riktige virkning.

Hvor lenge etter en kur?

Svovel kremer må påføres på huden i minst tre dager på rad.

History of sulfer Limer

Pastaer som inneholder omtrent 6 til 10 prosent svovel ble brukt i den tiden av den romerske republikken som en kur for denne tilstanden.

Hva er årsaken til Bad Flatulens Lukt?

Hva er årsaken til Bad Flatulens Lukt?

Årsaker til flatulens

For å forstå hva som forårsaker flatulens lukt, må vi forstå hva som forårsaker oppblåsthet i første omgang. Flatulens er forårsaket av maten vi spiser går gjennom fordøyelsen. Noen matvarer føre til mer gass enn andre. Mange tror at rødt kjøtt og proteiner føre til dårlige flatulens lukt, men det er mat med høyt sukker som fører oss til å passere gass. Naturlig sukker som laktose, fruktose, sorbitol og raffinose finnes i melk og produsere er de viktigste lovbrytere, når det kommer til virkelig stinkende ting. Mens rødt kjøtt kan ta lang tid å fordøye og føre våre avføring å lukte fryktelig, proteiner og fett føre til litt gass. Svelger luft når du spiser eller drikker kan øke antall ganger vi passerer gass. Den gjennomsnittlige person passerer gassen 14-23 ganger i løpet av en 24-timers periode.

Fordøyelsesbesvær

Lukt produsert av flatulens utstøting kommer fra naturlig forekommende bakterier i fordøyelsessystemet. Når ufordøyd maten passerer fra tynntarmen til tykktarmen på grunn av en mangel på enzymer som trengs for å behandle maten, begynner bakterier i tykktarmen for å gjære disse ufordøyde karbohydrater. De fleste gasser som kommer fra kroppen er luktfrie, slik som nitrogen, karbondioksid, oksygen og hydrogen. Den ufarlige bakterier i tykktarmen frigjøring mengder av gass, kjent vitenskapelig som hydrogensulfid, som gir flatulens dens lukt. Disse bakteriene forårsake de fleste av flatulens i menneskekroppen, i det minste 80 prosent i de fleste. Mange sammenligner lukten av denne bakterien løslatelsen til svovel eller råtne egg, på grunn av likheten.

Matvarer som forårsaker en Stink

Dessverre, prøver å naturlig bli kvitt lukt fra din flatulens kan alvorlig kompromittere din helse. Fiber, hovedsakelig løselig, er en viktig ingrediens i dietter som tener sirkulasjons-og fordøyelsessystem. Siden fiber finnes i sunne matvarer som bønner, havre, kli og erter, skjære fiber fra vårt kosthold kan ha en negativ effekt som ikke er verdt tapet av noen lukt. Oppløselige fibre er ikke brutt ned av kroppen til de når tykktarmen, hvor stanken-produserende bakterier lede. Andre matvarer som inneholder stivelse, som for eksempel poteter, pasta og hvete, ikke er brutt ned til de når tykktarmen, og kan føre til luktende luft i magen.

Hva er årsaken til vond lukt når du Burp?

Hva er årsaken til vond lukt når du Burp?


Everybody burps. Burping utstøter luft eller andre gasser fra magesekken gjennom munnen. Illeluktende lukt som er et resultat av raping kan indikere et problem i fordøyelsessystemet. De kan også være forårsaket av visse matvarer. Observasjon av matvaner og / eller andre helsemessige problemer kan føre til forebygging av illeluktende burps.

Svovel Burps

Svovel burps er burps som er ledsaget av en stygg lukt som ligner råtne egg. Mange rape ikke-luktende luft etter å ha spist eller drukket, mens andre er utsatt for raping luft som har et råttent egg lukt. Dette er ubehagelig og ofte pinlig. Health blesten peker på at lukten av svovel kommer fra hydrogensulfid (H2S), som er en gass som stammer fra svovel-inneholdende proteiner i visse matvarer etter at de brytes ned i magen eller tynntarmen. Svovel burps kan være ledsaget av intestinal oppblåsthet og gass.

Svovelholdige matvarer

Mat med høyt proteininnhold kan noen ganger føre til svovel burps, og derfor bør unngås når man forsøker å eliminere tilstanden. Sterkt som protein matvarer kan ta lengre tid å fordøye, og hvis mat forblir i magen i en lang tid, er hydrogen-sulfid produsert. Noen grønnsaker som inneholder svovel inkluderer brokkoli, asparges, løk og bladbete. Egg bør unngås. Frukt som avokado og bananer har et høyt svovelinnhold. Bønner og linser er andre matvarer som forårsaker svovel burps.

Medisinske tilstander

Illeluktende burps er vanligvis forårsaket av bakterier i magen og fordøyelseskanalen. Ifølge hjem rettsmidler, bakterier, for eksempel Helicobacter pylori og parasitten Giardia, er kjent for å forårsake infeksjoner i tarm og mage. Svovel burps kan oppstå som et symptom av disse infeksjonene. Andre tilstander som Crohns sykdom og irritabel tarm syndrom kan være årsaker til illeluktende burps. Medisiner kan også inneholde svovel, derfor forårsaker lukt burps.

Behandling og forebygging

En måte å kvitte seg med svovel burps er å eliminere svovelholdige matvarer fra kostholdet ditt. Foods høy i fiber, som frisk frukt, salat og kål, anbefales å rense magen og tarmene. Forbruket av meieriprodukter bør bli sterkt redusert. Drikkevann og urtete kan også bidra til å avhjelpe problemet. Pepto-Bismol kan hjelpe til å redusere mengden av gass i magen. Hvis du har mistanke om illeluktende burps er et symptom på en mer alvorlig problem, eller hvis de er ledsaget av oppkast og diaré, se en lege.

Svovel-baserte Akne behandlinger

Svovel er en effektiv og naturlig behandling som har vært brukt i hundrevis av år. For akne, de keratolytiske egenskapene hjelper huden skur og kan rense porene. De produkter som inneholder svovel, kan kombineres med andre akne-bekjempelse midler slik som rescorcinol, eller salisylsyre. Disse produktene kan kjøpes over disk; de som inneholder større mengder av svovel er kun tilgjengelig på resept.

Lukt

Svovel er funnet i jorden. Den har en stygg lukt på grunn av svoveldioksidgass. De fleste akne behandlinger som inneholder svovel trenger andre tilsatte ingredienser for å maskere denne lukt.

Svovel

Denne skjønnheten mineral virker ved å hjelpe til med produksjonen av kollagen, og kan også hemme veksten av bakterier som forårsaker akne.

Peeling / Rødhet

Ved hjelp av svovel-baserte akne produkter kan forårsake irritasjon som rødhet og flassing av huden. Dette er et resultat av den naturlige utstøtingen av huden som bidrar til å redusere akne.

Såper

Svovel-baserte såper er nyttig med behandling av akne, samt andre hudsykdommer som eksem.

Kremer og Salver

Kremer og salver kan brukes på akne utsatt områder av huden, og de selv kommer i formler for voksne. Se Ressurser for mer informasjon.

Foot Lukt som en indikator på sykdom

Foot Lukt som en indikator på sykdom


Foot lukt er vanlig. Den mest sannsynlige årsaken er overdreven svetting som tiltrekker seg bakterier. Men foten lukt også kan være et symptom på en underliggende tilstand. Uansett kilde, er en stinky foten alltid uvelkomne.

Toksisk sjokksyndrom

Punktering av foten kan eksponere kroppen til infeksjon som toksisk sjokk-syndrom. Forårsaket av stafylokokkbakterier, toksisk sjokksyndrom symptomer inkluderer hevelse, utslett, diaré, feber og utflod fra såret. Foot lukt er et annet avslørende symptom.

Pitted keratolysis

Pitted keratolysis er forårsaket av en bakteriell infeksjon i huden. Det er preget av groper i huden på såler på foten som huden er ødelagt. Den lukt fra denne infeksjonen er forårsaket av svovel biprodukter av bakteriene.

Fotsopp

Begrepet fotsopp brukes til å beskrive noen sopp i skrittet og foten. I sannhet, det er fotsopp. Symptomene inkluderer kløe, flassing, misfarging av huden og fotlukt.

Nail sopp

Sopp påvirker også tåneglene, produsere en stygg lukt. Neglene vil ofte vises sprø, eller tykk og fjær. De kan også bli misfarget.

Komplikasjoner

Pasienter med autoimmune sykdommer og tilstander som diabetes bør se en lege umiddelbart ved å oppdage fotlukt. Sopp- og bakterieinfeksjoner hos disse pasientene kan raskt bli dødelig som organismene kan lettere innhente kroppen enn i en sunn person.

Om svovel-baserte akne produkter

Det finnes en rekke over-the-counter akne medikamenter, vasker og kremer som er effektive for behandling av mild akne forhold. Disse produktene utnytte noen viktige ingredienser som har vært kjent for å drepe bakterier og tørke opp akne. En av disse ingrediensene er svovel.

Kombinasjoner

Svovel er ofte kombinert med andre ingredienser så som alkohol og salisylsyre. I Clearasil er over-the-counter voksen akne krem, er svovel kombinert med resorcinol å tørke opp akne. Se Ressurser for mer informasjon.

Smell

Svovel har en bit av en lukt, og er derfor belastende for enkelte individer. Den lukt er lik den for et råttent egg, selv om de fleste produkter som inneholder svovel har andre tilsatte ingredienser som kan maskere den ubehagelige lukt.

Produkter

Svovel produkter som brukes til å behandle akne omfatter såper, kremer og ansiktsmasker. Mint Julep Masque laget av Queen Helene er et billig produkt som bruker svovel tørke akne, mens andre ingredienser friske huden med en kjølig mint prikke.

Acne Lotion

Et annet svovel-basert formel for behandling av akne er en fuktighetskrem som heter Joesoef. Denne lotion skal brukes om natten og sies å behandle akne, hudormer, whiteheads og tilstoppede porer ved å drepe skadelige bakterier og sopp, unclogging porene og regulerer oljeproduksjonen. Se Ressurser for mer informasjon.

Ukjent Handling

Forskere er usikker på de nøyaktige årsakene til effektiviteten av svovel, selv om det har vært brukt i mange år. Det er antatt at svovel virker som et mildt soppdrepende og antibakterielle middel.

Medisinsk Bruk av Svovel

Medisinsk Bruk av Svovel


Nummer 16 på den periodiske tabell over elementene, er svovel en gul mineral som brukes i produksjon av fyrstikker, krutt og vulkanisert gummi. Å produsere en skadelig, råtten-egg lukt ved forbrenning, er svovel et produkt av vulkansk aktivitet, og er et naturlig forekommende mineral i kroppen og mat kilder. Svovel hjelpemidler i syntesen av aminosyrer i det menneskelige legeme. En forutsetning for fortsatt helse og overlevelse, er svovel ofte en komponent i medisinske og homøopatiske midler.

Historisk bruksområder

Ideen om å bruke svovel i medisinsk praksis er en gammel en, spredt over store deler av den antikke verden, fra Roma og Midtøsten til Celtic og Druid Britain. Også kalt svovel av gamle mennesker, svovel var en antiseptisk og desinfiserende middel, brent for å rense en kropp eller miljø av urenheter. Et eksempel på den gamle troen på den rensende kraft av svovel er i den bibelske historien om Sodoma og Gomorra, der Gud regnet svovel fra himmelen for å rense urene og syndige byene.

Hudsykdommer

En medisinsk bruk av svovel i dag er i behandling av hudsykdommer og hudirritasjoner, så som eksem, psoriasis og akne. På grunn av sin naturlige antiseptiske egenskaper og dets essensielle rolle i syntesen av kollagen, er svovel gunstig for huden når den påføres topisk i krem, gel eller salveform. Ofte kombinert med benzoylperoksid, salisylsyre eller alkohol, er svovel en vanlig ingrediens i mange over-the-counter akne kremer og vasker.

HIV og AIDS

Forskere og leger studerer bruk av svovel i pasienter med HIV / AIDS. Ifølge en 2000 studie i "AIDS Forskning og humane retrovirus," Tyske forskere merke til en nedgang i naturlige svovel nivåer i HIV- og AIDS-pasienter, og antar at disse fallende nivåer kan fremskynde utviklingen av sykdommen. Fordi svovel hjelpemidler i syntesen av essensielle proteiner, renser blodet og er nødvendig for celle gjenfødelse, administrasjon mineralet til HIV og AIDS-pasienter kan bremse utviklingen av sykdommen ved å hemme sløse prosessen.

Parasittiske parasittære sykdommer

En annen vanlig medisinsk bruk av svovel, både i dag og i den gamle verden, er å bli kvitt parasittangrep som krabbe lus, skabb og lopper. En populær del av mange homøopatiske midler, svovel pulver, kalt sublimert svovel eller blomster av svovel, følger ofte anti-parasittiske såper i denne behandlingen. Pulverisert svovel ikke bare fungerer som et insektmiddel, men også hjelpemidler i regenerering av friske hudceller berørt av ulike parasittiske utslett og irritasjoner.

Vil Svovel Cure Skabb?

The Mayo Clinic tyder på at første-linje behandling for skabb infeksjoner hos mennesker omfatter bruk av reseptbelagte aktuelle medisiner permethrin eller crotamiton som dreper skabb midd og dets egg på huden omgående, vanligvis med ett program. Men ifølge International Foundation for Dermatology, det er andre måter å kurere skabb, som inkluderer bruk av svovel salve.

Om Skabb parasittære sykdommer

Skabb infestations er unikt for mennesker, sier Centers for Disease Control. Skabb overføres fra en person til en annen ved langvarig, direkte kontakt. Den mikroskopiske, blind midd, som går under entomologiske navnet Sarcoptes scabiei var. hominis, kan ikke eksistere lenge uten en menneskelig vert --- vanligvis rundt tre dager. Når en impregnert kvinnelige skabb midd migrerer til en ny vert, danner hun en hule i det ytre laget av huden hvor hun legger sine egg. Kliniske tegn og symptomer vanligvis manifest mellom to og seks uker, og inkluderer en rød, kvise-lignende, svært kløende utslett som blir mer uttalt om natten. Tilstedeværelsen av midd s Burrows --- små, hevet serpentin mønstre på huden --- kan også bemerkes på visse steder på kroppen, vanligvis hvor huden berører: i webbing av fingrene; inni foldene i håndledd, albue, kne; og på penis, bryster eller mellom skulderbladene.

Tradisjonelle behandlingstilbud

The Mayo Clinic og CDC inkluderer permetrin krem ​​og crotamiton krem ​​eller lotion som to vanlige behandlinger for å kurere skabb (andre linjer behandlinger inkluderer aktuell lindan og muntlig ivermectin). IFD lister flere behandlinger, og bemerker at svovel salve anses fjerde mest effektive i herding skabb, rangering bak aktuelle medisiner permetrin, malathion og benzylbenzoat.

Om Sulphur & skabb

En 2005 artikkel publisert i "Postgraduate Medical Journal" bemerker at svovel er en av de eldste skabb behandlinger fortsatt er i bruk. I "Behandling av skabb: Nyere Perspectives," forfatteren Dr. Kaliaperumal Karthikeyan sier at denne metoden for behandling av skabb dateres tilbake til minst 25 e.Kr., da greske filosofen Celsus kombinert svovel og flytende bek å kurere menneskelige skabb angrep. For tiden er en blanding av mellom 2 og 10 prosent svovel og 6 prosent salve anvendes for å herde skabb. Karthikeyan sier at svovel salve har sine ulemper --- det er rotete, flekker klærne og har en ubehagelig lukt. Men det er billig og kan være det eneste alternativet for dem i deler av verden der kostnadene ved første linje behandlinger (for eksempel permetrin) er uoverkommelige. Forfatteren sier at suphur salve for å kurere skabb er hensiktsmessig når pasienter ikke kan tolerere andre aktuelle programmer, for eksempel permetrin eller lindan, så det er ikke så effektiv som disse behandlingene. Det er ansett som et trygt alternativ for gravide kvinner, barn og spedbarn.

Sulphur salve Bruk

IFD spesifiserer hvordan svovel salve (4 prosent svovel i en base av vaselin) blir vanligvis brukt til å kurere skabb. Salven påføres hele kroppen fra halsen og ned før pasienten går til sengs i tre netter på rad. Hver morgen, bader pasienten. Etter svovel salve brukes for siste gang, kan klær og sengetøy deretter renses. Om nødvendig, kan behandlingen bli gjentatt i 10 dager. Doser inkluderer 12 gram salve for barn i alderen 1 til 4, 25 gram for barn i alderen 5 til 11, og 50 gram for de over 12 år.

Andre anbefalinger

IFD sier at det er viktig å behandle alle mennesker som lever sammen i samme husstand for skabb angrep på samme tid for å unngå reinfestation. Huden bør være nyvasket rett før påføring av den valgte behandlingen. Foreldre kan ønske å plassere votter på barnas hender for å hindre dem fra å skrape på utslett etter at behandling er brukt. IFD bemerker at komplikasjoner av skabb kan inkludere sekundære bakterielle infeksjoner (fra riper) og kontakteksem forårsaket av irritasjon av aktuelle behandlinger, spesielt de som brukes mer enn én gang. Karthikeyan slår fast at bruk av svovel salve i klima som er varmt og fuktig kan forårsake irritasjonseksem.

Hva er behandlingen for Svovel vann?

Sulfat i vann får den til å ha en bitter smak. Drikker det kan føre til dehydrering, som det har også en lakserende effekt. Vann som har hydrogensulfid i det lukter som et råttent egg og kan gjøre at du føler deg kvalm. I begge tilfeller blir vannet udrikkelig og krever behandling, slik at du kan bruke den uten problemer. Det er mulig å skru forurenset vann inn i drikkevann ved hjelp av noen vanlige behandlinger. Disse behandlingstilbud omfatter klorering, lufting og bruke en mangan greenfilter.

Klorering

Klor er tilgjengelig i form av pellets drops og flytende kjemiske feed. Hvis pH-balansen i vannet er mellom 6,0 og 8,0, må du bruke klor kontinuerlig for å behandle det. Konsentrasjonen av hydrogensulfid i vann bestemmer mengden av klor man må bruke. Anbefalt dosering er 2,0 mg / L av klor for hver 1,0 mg / L hydrogensulfid.

Du må legge klor inn i systemet ett skritt før blandetanken, og det bør bo i vannet i minst 20 minutter for at den skal være helt effektiv. Endelig bør vannet behandles med klor føres gjennom et filter med aktivt karbon. Dette vil fjerne ethvert spor av suspendert svovel til og med overskytende klor.

Lufting

Lufting er nok en vanlig behandling for svovel vann, og det er best å bruke dersom konsentrasjonen av hydrogensulfid er mindre enn 2,0 mg / l. Prosessen fungerer når vannet er urolig voldsomt via gripende eller bobler. Dette skiller hydrogensulfid fra vannet fysisk: Det "strippet" til en beholder, og slippes ut i naturen i form av flyktige gasser ved hjelp av et avløpsrør.

Hvis konsentrasjonen av hydrogensulfid i vannet overstiger 10 mg / L, betyr lufting gjør ikke for meget praktisk hjemme vannbehandling. Plassbehovet for å behandle slike svært forurenset vann kan være umulig å administrere. Også vann behandles på en slik måte, vil kreve ytterligere re-trykksetting før de blir fordelt inne i huset.

Mangan Greensand Filter

Mangan greenfilter er en anbefalt behandling hvis vannet inneholder mindre enn 6,0 mg / L hydrogensulfid. Dette filter har et spesielt belegg som konverterer hydrogensulfidgass i vannet til faste svovelpartikler som lett kan filtreres. Når all manganoksyd er brukt opp, er kaliumpermanganat benyttes for å regenerere green. For at mangan green filteret skal fungere skikkelig, må den regenereres regelmessig. I tilfelle har vannet store mengder hydrogensulfid, må du kanskje å regenerere det oftere.

Betraktninger

Svovel kan finnes i drikkevannet i to former: sulfat og hydrogensulfid. Selv om Environmental Protection Agency (EPA) har gitt svovel status som en sekundær vann forurensning, og det anses ikke å være en direkte trussel for helsen til mennesker, er det fortsatt en plage som du kanskje ønsker å bli kvitt.

Tegn og symptomer på Svovel i drikkevann

Tegn og symptomer på Svovel i drikkevann


Svovel er et grunnstoff som kan sive inn i vannsystemer, særlig hvis rørene er gammel eller en brønn benyttes. Svovel bakterier trives i varmt vann avløp og finnes i mange private vannforsyninger. De bakterier som lever av naturlige blandinger av svovel tilstede i vannet for å produsere en gass kalt hydrogensulfid. Svovel bakterier eller hydrogensulfid i drikkevann er lett synlig. Tegn er en sterk lukt, merkelig smak og besudlet sølvtøy eller inventar.

Lukt og smak

Svovel-baserte forbindelser har en særegen lukt, som det av råtne egg. Selv når små mengder er til stede i drikkevann, er lukten lett synlig. Det kan også påvirke smaken av vann, forårsaker den til å smake vaguely som råtten-egg lukt. I noen tilfeller lukt kan bare være merkbare når vannet først er slått på, eller bare når det varme vannet drives. Varme tvinger gassen ut i luften, noe som gjør det mer merkbare.

Flekket Sølvtøy og Inventar

Hydrogensulfid i vannsystemer kan anløpe din sølvtøy og kobber og kan trapp tøyet. Du kan også legge merke gule eller svarte flekker på bad og kjøkken vann inventar.

Drikke og Mat

Kaffe og te laget med vann som inneholder hydrogensulfid kan virke misfarget. Svovel i vannet kan også endre utseende og smak av kokt mat, noe som gjør dem smake litt av svovel.

Kvalme og Sykdom

Du kan lukte hydrogensulfid selv når det er til stede på svært lave nivåer, så det er svært lite sannsynlig at en konsentrasjon av gassen høy nok til å skade deg vil være til stede i ditt drikkevann. Lukten ville være uutholdelig. Men hvis du skulle forbruke vann med svært høye nivåer av hydrogensulfid, kvalme og sykdom kan føre til.

Foot Lukt Årsaker

Føtter Sweat

Menneskers kropper er dekket fra topp til tå (bokstavelig talt, i dette tilfellet) i millioner av små svettekjertler. I en typisk voksen, inneholder hver fot om en kvart million svettekjertlene. Når en fot blir varm, disse svettekjertlene skille ut en klar væske avfallsprodukt allment anerkjent som svette. Selv svette ser ut som vann, utfører en avkjølingsfunksjon lik den som tilbys av en kjølig tåke og består av omtrent 96 prosent vann, utskillelse er faktisk en kroppslig avfallsprodukt lik i kjemiske sammensetning av svak urin. I tillegg til den vannbase, svette inneholder også små mengder av salt, urea og andre kroppslige kjemikalier som enten ble konsumert i overskudd eller ikke fullt brutt ned for absorpsjon.

Sko Fremkall Sweat

Svette serverer en unik formål i mennesker; når en person blir varm, hjelper svette opprettholde en typisk kroppstemperatur ved å absorbere overflødig varme gjennom fordamping. Svetten prosessen som svette produseres er helt ufrivillig; når en person blir varm enten hele eller i lokaliserte områder, forsøker kroppen automatisk for å kjøle seg av ved å tvinge svette ut av svettekjertlene i overopphetet regionen. Føtter er spesielt utsatt for å svette, men ikke utelukkende på grunn av sine kvart million svettekjertlene. I tillegg til blottet en overflod av svetteproduserende porene, blir føtter vanligvis tilbakeholdne i sandaler, sokker og sko. Disse klesplagg tjene verdifulle formål å beskytte føttene fra rusk, insekter og farlige gjenstander på bakken, men de kan også skape en varm atmosfære for foten. Fordi de fleste skoene ikke er godt ventilert, og absolutt ikke aircondition, begynner foten å svette etter en tid i en sko eller sandal, og fottøy deretter forbindelser problemet ved å fange, samle og absorberende væske ekskrementer.

Bakterier feed på Sweat

Når en varm fot inne i en sko, sokk eller sandal begynner ufrivillig svette prosess i et forsøk på å kjøle seg av, oser svette fra de 250000 kjertler på foten og inn i omkringliggende skoen (og, eventuelt, sokk). Mikroskopiske bakterier som lever i skoen feed på næringsstoffer i svette, deretter utvide sitt forbruk for å inkludere døde hudceller og naturlig forekommende oljer på foten selv. Som disse bakteriene spiser, jo produsere sitt eget avfall som, akkurat som menneskelig avføring, besitter vanligvis en stygg lukt; denne lukt blir vanligvis anerkjent og referert til som "fot lukt."

Noen mennesker har ekstra Lukt

I noen mennesker, skaper den kjemiske sammensetningen av fotsvette bakterielle avfallsprodukter kjent som flyktige svovelforbindelser. Personer som produserer den type svette nødvendig for denne biprodukt kan ha mer akutt støtende fotlukt, som svovel utskilles av bakterier avgir en betydelig mer skarp aroma beslektet med råtne egg. Personer med intens fotlukt kan forsøke å bøte på problemet ved å endre kostholdet sitt, ofte endrer sko og sokker, og ved hjelp av kommersielt tilgjengelige lukthemmende produkter.