Digidexo.com

fulvic syre

Fulvic syre bivirkninger

Fulvic syre bivirkninger


Fulvic syre er et derivat av humeric stoffer som er en del av råtnende planter og dyr sak. Det er vanligvis selges over disk som en såkalt mirakelkur for ulike plager. Ekstraheres fra humeric stoffer ved bruk av natriumhydroksyd, er fulvic syre brunt bestanddel av jord og er rikt på næringsstoffer og mineraler.

Historie

Fulvic syre har vært brukt i århundrer av folkene i Kina, Mexico, India og Sør-Amerika. Den brukes til å behandle ulike medisinske tilstander som mastitt, for å hjelpe til med unnfangelsen og som en erstatning for antibiotikabehandling hos dyr. Bruk for disse tingene er fortsatt vanlig i dag, og med den bølge av interesse for holistisk medisin, fortsetter å vinne popularitet både til å behandle dyr og mennesker for en rekke sykdommer og plager.

Sikkerhet

Det er få kjente bivirkninger forbundet med bruk av fulvic syre. Oppstart av behandling med en høy dose kan føre til at noen klager av diaré for de første par dagene, men dette avtar vanligvis uten videre problemer. Det har ikke vært noen rapporter om farlige bivirkninger ved bruk av fulvic syre, i verken dyr eller mennesker. Noen rapporter om en endring i lukten av avføringen har blitt rapportert, men dette skyldes fulvic acidâ € ™ s rensende egenskaper.

Bruksområder

Bruk av fulvic syre inkludere sin antioksidantegenskaper for å fjerne frie radikaler fra kroppen, som en buffer for å bidra til å skape en elektrolytt balanse i kroppen og for å fjerne giftstoffer fra kroppen gjennom sine rensende egenskaper. Andre bruksområder inkluderer bruk som en aktuell dressing for sår, som en antiviral behandling for helvetesild, fotsopp og ringorm, og for å nøytralisere giftstoff i Poison Ivy og gift eik.

Viktig

Flere år siden, jordbruk praksis grunnlag bruk av naturlige, råtnende materie å legge til næringsstoffer og gjødsle til jorda. Todayâ € ™ s oppdrett praksis med bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel har gjort jorda dårlig og lite næringsstoffer. Dette lavt nivå av næringsstoffer i jordsmonnet fører til lavere nivåer av næringsstoffer i maten vi spiser. Fordi fulvic syre er avledet fra denne råtnende humeric saken som er fraværende i våre matvarer, er det annonsert til å levere essensielle næringsstoffer, som kroppen vår mangler.

Betraktninger

De fleste av de næringsstoffene som finnes i fulvic syre er også tilgjengelig i ulike andre over-the-counter kosttilskudd. Det finnes ingen uavhengige studier tilgjengelig for å avgjøre om fulvic syre i seg selv er noe bedre enn noen av sine andre konkurrenter. På grunn av sin mangel på kjente bivirkninger, er fulvic syre trygt for bruk i de fleste individer, selv om bruken bør diskuteres med legen din før du starter den eller noen annen type supplement.

Hvordan ta Fulvic Acid

Den menneskelige kroppen krever visse mineraler for å fungere skikkelig. Folk tenker ofte at hvis de spiser et sunt kosthold med mye grønne blader og hele korn, de får den nødvendige mengden av mineraler. Men ifølge forskere ved Institutt for Soil Science ved University of Wisconsin, tiår med feilaktig landbruk teknikker og jord overforbruk har produsert avlinger som mangler de nødvendige mineraler. Et slikt mineral er fulvic syre, som hjelper kroppen å absorbere næringsstoffer. Når diett alene ikke gir nok fulvic syre, kan et daglig tilskudd meget vel være den beste og eneste alternativet.

Bruksanvisning

Vent en stund før du spiser et Wheaties

•  Først i morgen, før du har spist noe, hell fulvic syre i et drikkeglass.

Legg den ikke-klorvann.

Ved anvendelse av samme spiseskje, blande alt sammen og drikke innholdet i glasset.

Vent 30 minutter før inntak av mat eller drikke.

Gjenta trinn fire hver morgen.

Tips og advarsler

  • Ikke alle holder ikke-klorvann på hånden til enhver tid. For å forenkle prosessen, vurdere å bruke fruktjuice laget med filtrert vann i stedet for ikke-klorvann.
  • Vannet som kommer ut av springen er klorerte. Blanding klor og fulvic syre kan resultere i etableringen av kreftfremkallende. Gitt at forskere har funnet en direkte sammenheng mellom kreft og kreftfremkallende, er det best å unngå inntak av dem på samme tid.

Fulvic Acid Fordeler

I århundrer har fulvic syre blitt brukt som i ayurvedisk medisin i India, hvor den kalles "shaljit." Det er en naturlig forekommende biologisk forbindelse dannet i organiske mineralforekomster. Det finnes en rekke helsemessige fordeler som fulvic syre gir.

Botanisk

Fulvic syre kan brukes til å gjødsle jord for derved å akselerere plantevekst og øke avlingsutbytte. Fulvic syre øker permeabiliteten av planteceller, og øker næringsopptak.

Antioxidant

Ifølge Nano Health Solutions, er fulvic syre en kraftig, organisk antioksidant som bidrar til å nøytralisere de skadelige helseeffekter av frie radikaler. Frie radikaler er naturlig forekommende molekyler i den menneskelige kroppen som forårsaker skade på cellevevet.

Body Detox

Inges fulvic acid hjelper avgifte kroppen for tungmetaller. Det obligasjoner med giftige metallioner, forårsaker dem til å bli renset fra kroppen i urinen.

Anti-aging

Fulvic syre bidrar til å reparere og forynge kroppens cellevevet, som er avgjørende i å bremse aldringsprosessen.

Elektrokjemisk Balance

Fulvic syre er en kraftig naturlig elektrolytt som bidrar til å gjenopprette den normale kjemiske balansen i kroppens celler.

Om bruk Fulvic Acid

Vi spiser levende plantemateriale, for eksempel urter, frukt og grønnsaker, for å forbedre vår samlede generelle helse og lette eller helbrede lidelser. Microorganic saken kjent som humus, som skyldes nedbryting av organisk materiale i mørk brun jord, kan også være av verdi i å hjelpe oss bedre behandle de næringsstoffene vi spiser. En slik organisk element som finnes i humus er fulvic syre.

Hva er Fulvic Acid?

Fulvic syre er en del av det som kalles humus, som utgjør en stor del av mørk brun jord og microorganic saken, eller humus. Når dyre- og plantelivet brytes ned, er deres struktur brytes ned av sopp i humus. Fulvic syre, huminsyre (mer konsentrert enn fulvic syre) og humin er biprodukter av denne prosessen.

Uten humus i jorda, trenger plantene ikke absorbere de næringsstoffene de trenger. Fulvic syre, en kraftig naturlig elektrolytt, hjelper plantene absorberer viktige mineraler og næringsstoffer.

Også kjent som shilajit

Fulvic syre har vært brukt i århundrer av ayurvedisk eller helhetlig utøvere i India, som tror fulvic syre, en rektor ingrediens i shilajit (også kjent som Silajit eller Shaljit) forynger og fremmer helse.

Hvorfor bør jeg ta Fulvic Acid?

Den menneskelige kropp trenger et visst minimum av mineraler, vitaminer, aminosyrer og essensielle fettsyrer for å opprettholde en god helse. Bare konsumere disse via kosthold og kosttilskudd garanterer ikke at de er skikkelig absorbert.

En årsak til mineralmangel

En 1936 amerikanske Senatet studie bemerket at mange amerikanere er mangelfull i mineraler og sporstoffer fordi maten de spiser er mangelfull i dem. Jord-mangel ble forårsaket av dårlig oppdrett praksis i 1936, hvorav mange er fortsatt på plass i dag.

Fordeler med Fulvic Acid

Ifølge ayurvedisk og helhetlige studier, fulvic syre sies å styrke immunsystemet, forbedre healing, hjelp assimilere mineraler og næringsstoffer, tilrettelegge enzymaktivitet og hjelpe forbrenne proteiner. Som en antioksidant, har det detox evner.

Bruke Fulvic Acid

Fulvic syre er tilgjengelig som et supplement. Forsikre deg om at produsenten av merkevaren du velger ikke ut fulvic syre ved hjelp av høy varme eller trykk ekstrudering, som kan utvanne eller ødelegge sine fordeler.

Virkninger av humus

Virkninger av humus


Humus er et stoff som er et resultat av en prosess kalt humification --- å bryte ned av organiske ingredienser i jord og vann. Humus resultatene fra denne prosessen og bringer med seg flere fordeler til jorden og ting vokser på det. Humus, som henviser til både humus og fulvic syrer, er antatt å være en av de mest biokjemisk aktive forbindelser i jordsmonnet.

Jord

En av de største virkninger humussyre har er anrikning av jordsmonnet. Organisk rik humus arbeider for å legge næringsstoffer til leire, sand og jord. Humus hjelper jord bli mer porøs, slik at for vann å trenge videre ned i grunnen. Det hjelper sand beholde næringsstoffer og gir sårt tiltrengte næringsstoffer til mer kompakt, mindre organisk rik jord.

Planter

Humus har anerkjent fordeler på planter. Ved å forbedre jorda, humussyrer støtte bedre rotutvikling hjelpe plantene vokser mer tungt og sunt. Humus bidrar til å bryte opp næringsstoffene i jorda, noe som gjør det lettere for plantene å innta dem. Humus støtter også plantens evne til å syntetisere klorofyll. Frøet spiring prosessen er forbedret med humus også.

Mikrober

En annen effekt av humus i jordsmonnet blir sett på mikrobene. Mikrobiell aktivitet er økt fordi humus gir dem med karbon drivstoff. Mikrobene og deretter øke produksjonen slik at viktige næringsstoffer oppløselig og klar til å bli brukt av en plante. Mikrober i sin tur bidra til å skape mer humus og dermed mer humus. Forholdet mellom humus og jordas mikrober er symbiotisk, og det i stor grad fordeler plantevekst.

Gjødsel

Mange anser humus en type gjødsel. Faktisk er det mer av en gjødsel komplement, noe som gjør både kunstig og organisk gjødsel mer effektivt. Etter lang tids bruk, vil behovet for gjødsel kan minske eller til og med elimineres. Jord vil bli mer bærekraftig og fruktbar med økt humus og mikrobe produksjon.

Menneske Effects

Stimulatorer og humus er blitt funnet å påvirke den menneskelige kropp, også. Noen av dens virkninger inkluderer blokkering av spenningsindikatorer, slik at blodet gi næringsstoffer og mineraler til bein og vev, så vel som å hjelpe til å opprettholde riktig cellestruktur og utvikling under reproduksjonen.

Kosttilskudd for Thyroid Problemer

Kosttilskudd for Thyroid Problemer


For mennesker med skjoldbruskkjertelen ubalanser, har alternative løsninger som kosttilskudd blitt funnet vellykket i å lindre skjoldbrusk-relaterte symptomer.

Fakta

Skjoldbruskkjertelen er en liten endokrin kjertel i nedre del av halsen som produserer, lagrer og frigjør skjoldbrusk hormoner T3 og T4, noe som bidrar til å kontrollere stoffskiftet.

Betydning

Ifølge Mary J. Shomon i "Living Well med Graves 'sykdom og Hypertyreose," minst 25 millioner mennesker i USA har en feil skjoldbruskkjertelen, og kvinner er sju ganger større sannsynlighet for å utvikle en skjoldbrusk tilstand enn menn.

Typer

Dr. Ridha Arem, som skrev "The Thyroid Solution: A Revolutionary Mind-Body Program for Gjenvinne din emosjonelle og fysiske helse," antyder tilskudd for bestemte skjoldbrusk symptomer. Arem sier glutaminsyre kan redusere angst og andre stressrelaterte problemer, og anbefaler rose root for å redusere depresjon, øke energi og hjelpe deg å håndtere stress.

Ifølge Arem, er quercetin sterkt anbefalt for personer som lider av en skjoldbrusk ubalanse. Karnitin kosttilskudd, Shomon sier, bør forbedre hypertyreose symptomer innen to uker, mens fulvic syre --- i kombinasjon med omega 3, kalsium, magnesium og vitamin A, B-kompleks, C og E --- kan bidra til å redusere forhøyede T4 nivåer.

Betraktninger

Graviditet og røyking er begge risikofaktorer for hypertyreose. Hvis du har en familiehistorie med skjoldbrusk problemer eller er mellom 20 og 40, er du også mer utsatt, sier Shomon.

Advarsler

Kosttilskudd kan forstyrre andre medisiner. Konsultere legen din før du slutter eller begynner en skjoldbrusk behandlingsregime.

Hvordan sjekke om Raw Shilajit Er Original eller ikke

Hvordan sjekke om Raw Shilajit Er Original eller ikke


Raw shilajit er en humus, eller organisk materiale, som ligner tjære. Humus, som brukes i ayurvedisk medisin, er funnet langs Himalaya-fjellkjeden som berører India, Nepal, Pakistan og Russland. Gammel indisk visdom sier at stoffet besitter de høyeste egenskapene fulvic syrer, dibenzo alfa pyrones, humussyrer og spormineraler kjent mann. Fordi det er få statlige reguleringer på salg av økologiske produkter, er det vanskelig å vite om rå shilajit er originalt eller ikke. Testing av stoffet for spesielle ingredienser er en måte å vite sikkert om shilajit er autentisk.

Bruksanvisning

•  Start med forskning på Internett for laboratorier som spesialiserer seg på Ayurveda testing. Ayurveda er betegnelsen som brukes for den gamle formen av tradisjonell, naturlig indisk medisin.

Velg én eller to vanlige komponenter som finnes i shilajit og kontakte to eller tre selskaper for å fastslå om de er utstyrt for testing av disse ingrediensene. Shilajit har mange forskjellige mineraler, syrer, toksiner, og polymere kinon radikaler i tillegg til terapeutiske stoffer. De mest erfarne labs er de som gir testing og rensing av Ayurveda-produkter for videresalg.

Be om en analyse av prøven, herunder en spesifikasjon av ingredienser prosentvis. Prosenten vil vise deg den aktive mengden av hvert mineral eller vitamin stede. En kompetent laboratorium vil være i stand til å forklare den kjemiske sjargong for en lekmann uten vitenskapelig bakgrunn.

Be om en sammenligning av regionale kvaliteter. Forskjellige områder i Himalaya har høyere eller lavere kvaliteter av den kjemiske sammensetningen av shilajit.

Rens prøven dersom den er funnet å være autentisk Shilajit. Hvis laboratoriet utfører ikke dette trinnet de kan anbefale et laboratorium som gjør. Pure shilajit er fylt med giftstoffer og frie radikaler som kan skade kroppen og må behandles før fortært.

Tips og advarsler

  • Myter om testing Shilajit ved lukt og oppløsning i vann er ikke etablert og bør ikke være grunnlag for å kjøpe ren Shilajit.

Bruk av Shilajit

Shilajit er sammensatt av humus og annet organisk plantemateriale som oser ut gjennom bergarter av Himalaya-fjellene i løpet av våren og sommeren. Ifølge Infinity Foundation nettside, stivner saft inn i en "kompakt masse av vegetabilsk organisk materiale består av mørk rød gummy matrise." Den har en bitter smak, og en ubehagelig lukt. Shilajit kalles også Shilajeet, shilajita mumiyo, mineral pitch, mineral voks, ozokeritt eller Asphaltum punjabianum, og brukes oftest i tradisjonelle ayurvediske medisinske praksis.

Gamle bruksområder

Susruta Samhita, en kirurgisk tekst skrevet i det sjette århundre f.Kr., råder bruk av klyster består av en blanding av shilajit, kyr urin, honning og myrobalan (en frukt innfødt til India og Kina) for behandling av fedme. Gamle mennesker også blandet shilajit med melk for å forbedre sin energi og utholdenhet.
Så sentralt var bruken av shilajit i medisinsk praksis i oldtidens India og Kina at Charak Samhita, en av de tidligste tekster skrevet på indremedisin og fremdeles i bruk av moderne ayurvediske utøvere, sier at uten bruk av shilajit ingen sykdommer kan være helbredet. Kliniske studier utført av Neuropharmacology Laboratory ved Banaras Hindu University støtter de tradisjonelle påstander om fordelene ved shilajit. De viktigste komponentene i shilajit er fulvic syre. Det har blitt demonstrert at fulvic syre har evnen til å trenge gjennom celleveggene. Det er dette som gjør at syren shilajit når de brukes i kombinasjon med andre medisinske urter og mineral for å øke effektiviteten av disse urter og mineraler i behandling av sykdommer på cellenivå i kroppen.

Moderne bruksområder

Ayurvedisk medisin er vanlig praksis i hele Asia. Shliajit er en av de mest kraftfulle urtene som brukes i denne medisinsk system for et stort og variert rekke sykdommer og medisinske tilstander.

I Sanskit shilajit betyr "erobrer av fjell og ødeleggeren av svakhet." Som det var i antikken urten er fortsatt foreskrevet i dag av ayurvediske utøvere til sine pasienter som energi tonic, et hjelpemiddel til seksuell helse og som et afrodisiakum.
En 1994 artikkel med tittelen "Shilajit: En Materia Medica Monograph" av Robert Talbert dokumenter utøvere som bruker shilajit for "behandling av anemi, leddgikt, astma, diabetes, ødem, epilepsi, gallestein, hemoroider, infertilitet, nyrestein, menstruasjonsforstyrrelser, hudsykdommer (inkludert spedalskhet) og skjoldbrusk lidelser. " Andre anvendelser av moderne shilajit involverer behandling av diabetes, insulinresistens, ormer angrep, gulsott og andre lever sykdommer.

Side Effects

Fordi shilajit øker urinsyreproduksjonen i blodet, er det ikke anbefalt for personer som lider av gikt.

Alternative løsninger for hovne ben Fra Hepatitt C

Alternative løsninger for hovne ben Fra Hepatitt C


Hepatitt C lider notorisk lider av leverproblemer, men de kan også være utsatt for å utvikle hovne ben som er plaget med utslett og smerte. Heldigvis er det mange urter og kosttilskudd som kan hjelpe behandle hovne ben og noen som kan bidra til å bekjempe sykdommen selv. Som med alle nye behandlingsforløp, ta kontakt med legen din før du bestemmer deg for å følge urte banen.

Hovne ankler og ben

Behandling av hovne ben kan ta opptil seks måneder, men det kan være svært effektivt hvis du er flittig og ikke hoppe over noen doser. Ta en Slakter Broom ruscogenin tablett om dagen, noe som er typisk en dose på 100 mikrogram, for å behandle svie og kløe på benet. Prøv en 60- til 120-milligram dose av gotu kola liposomoppløsninger tabletter eller kapsler for å stabilisere vev som støtter dine vener og for å øke mengden av oksygen transporteres gjennom kroppen din. Hestekastanje aescin tabletter kan tas i en 150-milligram dose en gang om dagen for å forbedre elastisiteten i blodårene. Men ikke ta gotu kola eller hestekastanje hvis du prøver å bli gravid.
Hagtorn solide kapsler, når det tas i en 150-milligram dose tre ganger om dagen, kan gjøre skjøre årer sterkere. Oligomeriske pranthocyanidins (OPCs) grapeseed eller furu-bark ekstrakt tabletter kommer i 100-milligram doser, som du bør ta daglig for å forbedre styrke og fleksibilitet av blodårene (se Referanse 2).

Sirkulasjonsproblemer

For ytterligere å redusere hevelse i bena, ta urter som vanligvis bidrar til bedre blodsirkulasjonen, for eksempel en te laget av kjerringrokk. Det kan bedre blodsirkulasjonen ved å styrke veggene i blodårene dine og vener. Urtene Sibirsk ginseng, gingko biloba og ingefær rot kan brukes som te eller i kapselform for å øke blodomløpet i kroppen. Når du tar pillen former, prøv 300 milligram av sibirsk ginseng, 240 milligram gingko biloba, og 250 milligram av ingefær rot.
Homøopatisk middel tabacum er ofte brukt for de som har isete kalde ben, lem kramper og mental utmattelse. En lav potens av 12c eller lavere (der c er lik 100 ganger standard homeopatisk potens) et par ganger om dagen vil fungere best med tabacum.
Disse rettsmidler, når det tas i tandem med hovne ben urter, kan være i stand til å forbedre tilstanden på kortere tid enn hvis de ble tatt alene (se referanse 1).

Hepatitt C

Til en viss grad, kan du være i stand til å hjelpe beinet hevelse ved å angripe hepatitt C tilstanden i seg selv. Bruk urter som melk tistel og lakris for å beskytte og helbrede leveren din. Prøv en kombinasjon av eple cider eddik, fulvic syre, tea tree olje, hydrogen peroxide og olje av oregano, som det har vist seg å være en effektiv hjem rette for noen som lider av sykdommen. Spis et sunt kosthold og kutte ut all alkohol og narkotika for å forbedre kroppens naturlige evne til å bekjempe sykdommen. Hvis du er misfornøyd at legen er overbevist om dette kurset av behandling og du ønsker å utforske det, kan du se en lisensiert homeopat eller naturlege for å lære mer om alternative løsninger (se referanse 3 og Resource 2).

Hvordan ta Shilajit

Shilajit betyr "rock of life" på sanskrit. Anekdoter, ingen av dem bekreftet av medisinske studier, hevder den Shilajit anlegget gir sine brukere muligheten til å beholde ungdom og energi, for å tåle tidens tann med en stein-aktig holdbarhet. Shilajit er funnet i Himalaya-regionen. Den inneholder visstnok 85 mineraler og fulvic syre. Noen mennesker tar det i supplement form for å avverge sykdommer, øke metabolismen og mister vekt. Imidlertid er det ingen pålitelig bevis for at dette tillegget kan meddele noen av disse fordeler.

Bruksanvisning

•  Begynn med å ta 300 mg av shilajit per dag. Dette kan tas når som helst i løpet av dagen, men det bør tas med vann. Hvis du bruker flytende Shilajit, bland den i juice eller vann.

Hvis kroppen din gjør det bra med 300 mg av Shilajit og du ikke opplever et utslett, hodepine eller andre reaksjoner, legge i en ekstra 100 mg shilajit per dag og jobbe opp til 500 mg. En gjennomsnittlig dose av shilajit er mellom 300 til 500 mg daglig.

Kutte ned på shilajit hvis du opplever noen negative bivirkninger. Øke vannforbruket.

Tips og advarsler

  • FDA har ikke godkjent dette tillegget, og det har ikke vært noen anerkjente kontrollerte studier for å bekrefte sin effekt eller sikkerhet. Ingen kan si med sikkerhet om dette tillegget gir noen fordeler eller utgjør noen langsiktige farene. Siden Shilajit senker blodsukkeret, diabetikere og alle som lider av en blod-sukker tilstanden skal ikke ta det uten legens tillatelse.

Herbal rettsmidler for Hypotyreose

Det er mange naturmidler for hypotyreose som kan være svært nyttig i å regulere skjoldbruskkjertelen. Ta urter og kosttilskudd kan være effektive i skjoldbruskkjertelen behandling og i å hjelpe skjoldbruskkjertelen i å fungere ordentlig. Før du tar noen kosttilskudd eller urter, alltid konsultere legen din først. Noen urter kan samhandle med andre medisiner du tar.

Coconut Oil

Kokosolje har vært kjent for å regulere skjoldbruskkjertelen, og det er til og med hevder at folk har hatt sin skjoldbruskkjertelen går i remisjon etter å være på et regime av kokosolje. Hvis du ønsker å prøve kokosolje, må du kjøpe ekstra virgin kokosolje.

Fulvic Acid

Fulvic syre, for ikke å forveksles med folsyre, kommer fra en organisk hummus. Den har en historie med krympende skjoldbrusk knuter og hjelpe til å balansere skjoldbruskkjertelen.

Goji bær

Goji bær har det høyeste antioksidantegenskaper i verden. Antioksidanter avverge frie radikaler og kan bidra til å regulere kroppens systemer, inkludert skjoldbruskkjertelen.

Kombucha Tea

Kombucha Tea har blitt sagt å reversere hypotyreose og auto-immune typer thyreoiditt.

Foods å unngå

Unngå soya og grønn te. Begge har vært kjent for å påvirke skjoldbruskkjertelen dårlig og skade regulering av thyreoideahormoner.

Sjekk med legen din

Sjekk alltid med legen din før du prøver nye urter eller kosttilskudd.

Bivirkninger av Shilajit

Bivirkninger av Shilajit


Shilajit har lenge blitt brukt i tradisjonell indisk praksis i ayurvedisk medisin for å behandle sykdommer som diabetes, orm, gulsott og fedme. Dyrestudier utført siden slutten av 1980-tallet har vist at forbindelsen til å ha noen gunstige effekter med få bivirkninger, men shilajit bør likevel brukes med forsiktighet fordi det mangler kliniske bevis for menneskelig bruk. Dessuten har produkter som inneholder shilajit blitt funnet å inneholde skadelige mengder av tungmetaller.

Hva det er

Shilajit er et mineral-rike organisk forbindelse som siver ut mellom steinene høyt i fjellene i nordøstlige India og andre deler av Asia i løpet av sommeren. Også kjent som asfalt og mineral banen, kommer forbindelsen i nyanser av kobber, gull, sølv og svart, med den svarte form er den som oftest brukes i ayurvedic preparater. Mye av shilajit består av forfalt plantemateriale.

I sin bok 2006 "shilajit i perspektiv," Shibnath Ghosal viser de biologisk aktive komponentene i shilajit som albuminoids, benzosyre og salter, kalsium, kobber, fettsyrer, glycin, hippursyre og salter, hydroksyprolin, jern, kalium, prolin, silisium , natrium, treonin og tinn. Andre analyser sitert av Robert Talbert i "Shilajit: En Materia Medica Monograph" identifisert 4'-metoksy 6-karbometoksy bifenyler, dibenzo-alfa-pyrones fulvic syre, fenoliske lipider og tirucallane triterpenes som komponenter i shilajit.

Påståtte fordeler

Fremmes bredt på nettet som en anti-aldring sammensatte og som en kur for seksuell dysfunksjon, moderne bruk av shilajit dokumentert av Talbert inkluderer behandling av anemi, leddgikt, astma, diabetes, ødem, epilepsi, gallestein, hemoroider, infertilitet, nyrestein, menstruasjons lidelser, hudsykdommer (inkludert spedalskhet) og skjoldbrusk lidelser.

Bevis for Effective

Dyreforsøk anmeldt av Ghosal og Talbert har vist at shilajit har smertestillende, anti-inflammatorisk og angstdempende (anti-angst) egenskaper. Den sammensatte synes også å bidra til å behandle magesår. Andre studier som undersøker effektiviteten av shilajit for behandling av bronkitt, hjertefeil og hoyt blodtrykk viste at forbindelsen ikke å ha noen effekt på disse betingelsene.

Side Effects

Shilajit øker produksjonen av urinsyre i kroppen, og kan dermed forverre gikt. Annet enn det, doser så høyt som 3 gram per kilo på en enkelt dag ga ingen bivirkninger hos mus, ifølge en studie sitert av Talbert.

Forholdsregler

Talbert bemerket i avslutningen av sin monografi at "behandlingen av listen av moderne indikasjoner for shilajit, kan man neppe kunne tro at det har et så bredt og variert effekt på menneskekroppen." Han understreker at ingen publiserte kliniske studier med shilajit har involvert mennesker, så det sammensatte effekt på folks helse er ikke klarlagt.
En annen bekymring er at de fleste Shilajit produkter er importert fra India og ikke vurdert for innhold eller renhet før de blir solgt. Dette problemet ble påpekt i 2005, da Health Canada blokkert salget av Shilajit kapsler produsert av Dabur India Ltd. fordi kapslene inneholdt usunne mengder tungmetaller. I en 20 juli 2005, pressemelding, den kanadiske helsebyrået advart forbrukere som arsen, bly og kvikksølv er ofte blandet med urter i ayurvedic medisiner fordi tungmetaller antas å ha terapeutiske egenskaper.

Sist, shilajit har en høy konsentrasjon av jern. Tar shilajit med andre kosttilskudd som multivitaminer som inneholder jern kan føre til en overdose, hvis symptomene er blodig oppkast, diaré, tap av bevissthet, tap av hudfarge og sjokk.

Definisjoner av syrer og baser

Syrer og baser kan finnes overalt rundt oss; i maten vi spiser, i rengjøring forsyninger og i kjemiske forbindelser som brukes i vitenskap og industri. Syrer og baser også spille en viktig rolle i den normale metabolske funksjon av menneskekroppen.

Acid

En syre gir hydrogenioner når det er oppløst i vann. Når en syre og en base kombinere de kan reagere med hverandre i en prosess som kalles nøytralisering. Salt og vann er vanligvis dannet i en nøytraliserende reaksjon. Syrer har en sur smak. For mye syre i det menneskelige legeme kalles acidose.

Base

En base er en forbindelse som gir hydroksylioner når det er oppløst i vann. Baser produsere en bitter smak og føler glatt å ta på. En økning i nivåene av baser i menneskekroppen kalles alkadosis.

pH

PH er en skala som brukes til å måle det relative antall av hydrogenioner som er i en syre eller base. En syre har en pH mindre enn 7, og en base har en pH større enn 7. Vann, som sies å være nøytral, har en pH på 7.

Lakmuspapir

Den enkleste og billigste måten å avgjøre om en kjemisk er en syre eller en base er å bruke et spesielt papir som heter lakmuspapir. Papiret er spesielt formulert for å slå et bestemt farge når det kommer i kontakt med en syre eller base.

Forsiktig

Kjemikalier med en svært høy pH (12 til 14) eller en svært lav pH (1 til 2) kan forårsake alvorlige brannskader på hud og klær.

Tegn og symptomer på mage syre

Gastroøsofageal reflukssykdom, GERD, overskytende magesyre, sure oppstøt, halsbrann, det navnet du bruker, kan være svært ubehagelig, og over tid kan også føre til mer alvorlige problemer i spiserøret. Ulike tegn peker på halsbrann, og ofte kan det være styrt av livsstilsendringer, over-the-counter produkter, eller reseptbelagt medisin fra en lege.

Hva er overskytende magesyre eller halsbrann?

Esophageal lukkemuskelen ligger der spiserøret blir med magen. Denne muskel slapper etter svelging for å tillate passasje av mat gjennom til magen, hvoretter denne muskelen straks lukkes. Halsbrann oppstår når magesyre (saltsyre) tilbake-vasker opp til spiserøret skyldes lukkemuskelen enten være svak eller slapper av når det ikke er tilsiktet. Symptom på halsbrann er en brennende, prikkende eller smertefull følelse i nedre del av brystet, rett under brystbenet, som også kan strekke seg oppover.

Mat Triggers

Opplever en brennende følelse i spiserøret er et symptom på halsbrann hvis du nettopp har spist en av disse mat utløser: sjokolade, brus, peppermynte, kaffe, fet eller stekt mat, alkohol, svart pepper, ketchup, sennep, appelsinjuice, tomatsaus eller eddik. Disse matvarer og drikke kan utløse halsbrann i noen mennesker, som de kan føre til ekstra surhet som irriterer fordøyelsessystemet. Eliminere disse matvarer fra kostholdet ditt, og se om symptomene på halsbrann forsvinne.

Fysiske Exersion Triggers

Ett tegn på halsbrann kan være brennende følelse som oppstår etter bøyd over eller gjør anstrengende løft. Graviditet kan også føre til halsbrann, på grunn av plasseringen av barnet settes under trykk.

Løgn Triggers

Hvis brenning i brystet oppstår når du ligger nede, spesielt når det ligger på høyre side, er dette et tegn på halsbrann. Etter å ha spist, ikke legge seg ned i flere timer, og også spise mindre måltider.

Medisinering Triggers

Aspirin, ibuprofen og andre medisiner kan være triggere og noen mennesker vil oppleve halsbrann etter å ha tatt dem.

Lindrende Halsbrann Symptomer

Som nevnt, hvis du opplever halsbrann av og til, kan du prøve å eliminere de matvarer kjent for å utløse symptomer. Overvektige personer vil noen ganger se symptomene forsvinne helt hvis de taper 10 til 15 pounds. Røykeslutt og eliminere alkoholforbruk kan også forebygge symptomer.
Selv stress kan forårsake halsbrann. Sporadisk halsbrann kan bli løst med over-the-counter antacids som binder overflødig syre og frakk spiserøret. Man må være forsiktig med å ta syrenøytraliserende for ofte om, som de forstyrrer normal fordøyelse og kan risikere næringsmangel. For hyppige halsbrann, bør du oppsøke lege som kan foreskrive medisin som hindrer syredannelse.

Tegn på en mer alvorlig tilstand

Symptomene på halsbrann bør forsvinne raskt etter å ha tatt en over-the-counter syrenøytraliserende. Men hvis smertene vedvarer og stråler til armer, er ledsaget av en kald svette eller trykk for brystet og svimmelhet eller kortpustethet, denne mai av tegn på et hjerteinfarkt. Få til et sykehus umiddelbart.

Hva utgjør mage syre?

Magesaft inneholder saltsyre, en meget sterk syre som muliggjør å bryte ned av mat. Kroppen er tilpasset for å beskytte ømfintlige organer fra denne syre, men når disse forsvars bryte ned, kan det føre til smertefulle lidelser, inkludert sure oppstøt og magesår. Medikamenter som nøytralisere surheten i magesekken eller redusere produksjonen av syre kan anvendes til effektivt å behandle disse tilstander.

Komponenter

Magens mage juice, brukes til å bryte ned maten, faktisk inneholder flere forskjellige forbindelser. Den primære komponent er saltsyre (HCl), en ekstremt sterk syre som er utskilt av de parietale celler i mageslimhinnen. PH i mage-syre er vanligvis mellom en og to, slik at magen surere enn sitronsaft eller eddik, og bare litt mindre surt enn batterisyre. I tillegg til syren, mage juice inneholder pepsin, et enzym som er ansvarlig for nedbrytning av proteinene, så vel som gastrin og somatostatin, peptider som regulerer sekresjonen av magesyre.

Anatomiske Tilpasninger

Kroppen skiller ut flere forbindelser for å skjerme sarte organer fra den lave pH i magen juice. Den viktigste forsvar er et lag av slim, som dekker innsiden av magesekken. Slimete består av omtrent 95 prosent vann og fem prosent glykoprotein. Slimete fungerer som et smøremiddel for matrester. Den slimsjikt har også i et lag av bikarbonat, med en sterk base, som tjener til å nøytralisere den sterke magesyrer.

Disorders

Når disse beskyttelsene mislykkes, kan surhet av gastric juice føre til flere smertefulle lidelser. Den første er gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), mer vanlig kjent som "syre tilbakeløp" eller "halsbrann." Dette oppstår når en liten mengde av magesyren (noen ganger blandet med galle fra den nedre tarmen) reiser opp fra magen i spiserøret, og mavesyre fører til en brennende følelse i hele brystet og halsen områder.

En annen vanlig lidelse som følge av magesyre er mavesår, eller rett og slett, "en sår." Sår resultere fra hullene i slimhinnen i magesekken eller tolvfingertarmen, noe som tillater magesyre for å nå den skjøre mageslimhinnen. Gastrinomer, tumorer som oppstår i bukspyttkjertelen eller tolvfingertarmen, kan føre til økninger i magesyre produksjon, også fører til dannelsen av magesår.

Behandlinger

Fordi mange mageforstyrrelser oppstå fra de sure egenskaper av mavesyre, er det ofte nyttig å innta basiske stoffer som kan øke pH-verdien i magen. Dette er grunnen til at mange over-the-counter "antacids" brukes til å behandle magesmerter og ubehag inneholder natrium bikarbonat (natron), en svak base som kan nøytralisere overflødig magesyre. For GERD og sår, kan leger foreskrive medisiner som kalles "protonpumpehemmere" (som inkluderer merkenavn som prilosec, Prevacid og Nexium), som undertrykker utskillelsen av syre i magen.

advarsel

Mens forhold som sporadisk halsbrann eller magesår er vanlig og ofte leges på egen hånd, bør individer være klar over at de kan føre til alvorlige helseproblemer. Ukontrollert, alvorlig reflux syre kan føre til blødning og betennelse i spiserøret, og til og med infeksjon i lungene. Sår, hvis venstre ubehandlet, kan føre til hull i veggene i magen og indre blødninger. Sterke magesmerter og blod i avføring eller oppkast kan indikere en mer alvorlig problem, som krever legehjelp.

Hva syre i magen?

Alle som har alle hatt en periode med dårlig eller har kastet opp ubehagelig lett kan identifisere det svært sure forholdene i magen. Magesyre er referert til medisinsk som mavesyre, som består av saltsyre og forskjellige salter.

Magesyre

Saltsyre er en sterk syre. Det er dannet ved produksjon av klor (Cl) og hydrogen (H +)-ioner i vann (H20). Dette gir en løsning av hydronium kationer (H3O +) og klor (Cl)-ioner. Den hydronium-ion har et overskudd av protoner (H +), som gjør det svært reaktive i løsning. Denne aktiviteten gjør at magesyre å denaturere (Unfold) proteiner og å ødelegge en rekke svakere kjemiske bindinger.

Produksjon

Cellene i magen som produserer magesyre er kjent som oxyntic eller parietalceller. Disse cellene utskiller magesyre inn i det indre rom (lumen) av magesekken. Produksjonen av magesyre skjer ved ion-pumper. Disse pumpene oppnå lokalisert økning av hydrogen (H +) og klor (Cl)-ioner i lumen av magen, noe som i løsningsformer saltsyre.

Funksjon

Den saltsyre i magesekken kan bryte ned svake kjemiske bindinger som stabiliserer proteiner og andre biomolekyler. Denne bryte av obligasjoner fører til denaturering (utfoldelsen) av komplekse molekyler, som ofte inaktiverer dem og forlater dem åpne for ytterligere kjemiske og enzymatiske reaksjoner. Åpningen og bryte ned komplekse molekyler åpner for absorpsjon av næringsstoffer i magen og tarmene.

Forordning

Magesyre er godt regulert i produksjon av acetycholine, gastrin og histamin. Disse simulatorer tillate kontroll på nevrale, lokal (parakrine) og pakkboksen (endokrine) nivåer henholdsvis, men svikt i regulering kan føre til en rekke medisinske tilstander.

Problemer

Problemer med overproduksjon av magesyre inkluderer hjerte brenne og sure oppstøt. Antacida (basisalter) blir ofte tatt for å nøytralisere overflødig syre. Dessuten kan hydrogen ion pumpehemmere hemme produksjonen av mavesyre. I den aldrende befolkning samt for langtids brukere av antacida og protonpumpe-inhibitorer, kan mangel på magesyre være et problem. Underproduksjon av mavesyre kan føre til infeksjoner og er forbundet med lungebetennelse. Det kan også føre til feilet absorpsjon av næringsstoffer i kosten, som til slutt resulterer i vitamin, mineral-eller protein mangler.

Sekundære Problemer med syre dårlig

Syre dårlig, eller halsbrann, er relativt vanlig. Det forekommer i om lag 19,8% av befolkningen på en ukentlig basis, ifølge Om Gerd. Halsbrann seg selv forårsaker vanligvis få problemer - en person opplever mildt ubehag og kan trenge å ta en syre-blokkerende medisin. Men vedvarende halsbrann som oppstår med jevne mellomrom i løpet av fem år eller mer, eller alvorlig halsbrann som er smertefullt nok til å vekke deg opp eller forårsake spiseproblemer, er mer alvorlig. Alvorlig, vedvarende og smertefull syre dårlig er et tegn på en tilstand som kalles acid reflux eller Gerd, som rammer mellom 5 og 7 prosent av befolkningen. De som har acid reflux erfaring syre dårlig på regelmessig basis, og kan ha alvorlige sekundære problemer som følge av den vedvarende syre dårlig.

Øsofagitt

Øsofagitt er en potensiell komplikasjon av syre dårlig, spesielt hvis syre dårlig oppstår ofte. Når magen fordøyer mat, er syre som produseres. Hvis fordøyelsesprosessen ikke fungerer skikkelig, reiser for mye syre fra magesekken til spiserøret. Dette problemet, som kalles fordøyelsesbesvær, kan føre til skade på slimhinnen i spiserøret, som ikke er i stand til å håndtere gjentatt eksponering for store mengder av magesyre. Når slimhinnen i spiserøret er gjentatte ganger utsatt for syre fra fordøyelsesbesvær, oppstår skader i form av erosjon av slimhinnen eller magesår. Dette er en tilstand som kalles sekundær esophagitis, noe som kan føre til blødning og smerte.

Barretts øsofagus

Pasienter med kronisk syre dårlig eller sure oppstøt kan også bli diagnostisert med Barretts øsofagus. Barretts øsofagus refererer til unormale forandringer i slimhinnen i cellene i spiserøret, som følge av gjentatt eksponering for magesyre. Disse spiserør cellene begynner å forandre å ligne celler lining tynntarmen. Barretts øsofagus oppstår som et sekundært problem av syrefordøyelsesbesvær hos menn oftere enn hos kvinner. I omtrent én av 200 tilfeller kan dette føre til tilstanden spiserørskreft.

Strikturer

Syre dårlig kan også føre til en innsnevring av spiserøret. Dette sekundære problem, kalt strukturer, oppstår når slimhinnen i spiserøret er gjentatte ganger skadet av syre og bli arrete. Arrdannelse til slutt fører til at spiserøret for å begrense og det kan bli vanskelig å svelge mat eller væske. Dette sekundære problemet er vanligvis behandlet av en lege, som bruker et instrument for å strekke (strekk) i spiserøret.

Esophageal Cancer

Selv om det er sjelden, er kreftfaren en potensiell sekundær problem relatert til vedvarende og kronisk syre dårlig. Acid reflux-relatert kreft er generelt adrenocarcimonas, som utvikles i den nedre delen av spiserøret som utsettes for de mest syre under fordøyelse. Tilstanden utvikler fordi syren forårsaker unormal celleutvikling, som til slutt blir cancerous. Vanligvis er det ingen symptomer forbundet med spiserørskreft, slik at tilstanden blir ofte ikke er diagnostisert til kreft er avansert.

Behandlinger

Sekundære problemer kan unngås ved å ta skritt for å styre og administrere din syre dårlig, spesielt hvis du har vedvarende eller kronisk halsbrann. Livsstil modifisering kan innebære å unngå fet mat, krydret mat, sitrusfrukter, tomater og annen mat som forverrer syre fordøyelsesbesvær. Du kan også velge å ta syreblokkerende medisiner før et måltid, og avstå fra liggende nede etter et måltid, for å minimere fordøyelse.

Legemidler som er bra for syre dårlig

Acid reflux sykdom, eller syrefordøyelsesbesvær, er forårsaket ved de sure innholdet i magen fluks inn i spiserøret. Dette kan føre til halsbrann og en følelse av trykk eller svie i halsen. I forbindelse med en endring i kostvaner, kan flere medisiner å behandle acid reflux.

Antacida

Antacida er en billig og allment tilgjengelig behandling for syre dårlig. Disse stoffene inneholder forbindelser som nøytraliserer syre i magen. Når mageinnholdet har en mer nøytral pH-verdi, ikke tilbakeløps ikke irriterer spiserøret like mye. Antacida er trygge nok til å bli tatt av og til, men ingrediensene i disse stoffene (for eksempel aluminium, magnesium) gjør det viktig å finne en annen langsiktig løsning for kronisk syre dårlig.

Histamin-2-stopper

Histamin-2-stopper også er tilgjengelig uten resept og er effektiv ved behandling av acid reflux. Disse stoffene virker ved å redusere mengden syre magen produserer. Mindre syre i magen betyr mindre syre er tilgjengelig til tilbakeløp og færre symptomer på syrefordøyelsesbesvær. Av og til, toleranser til histamin-2-blokkere kan bygge og gjengi disse medikamentene mindre effektive over tid.

Protonpumpehemmere

Protonpumpehemmere er tilgjengelig på resept, slik at de krever et besøk til legen din. Disse legemidler virker omtrent som histamin-2-blokkere ved at de reduserer mengden av syre som utskilles av magesekken, men de er sterkere og har mindre muligheter for å bygge opp en toleranse. Protonpumpehemmere er effektive for å redusere magesyre, men noen ganger ta opptil fem dager for å begynne å jobbe.

Coating Medisiner

Coating narkotika kan brukes av noen som har en alvorlig anfall av syre dårlig og er tilgjengelig på resept. Disse stoffene lage et belegg på magesekken og spiserøret, noe som reduserer muligheten for at syren er nødt til å irritere disse vev. Belegg legemidler må tas ofte og på tom mage, så de bør ikke bli sett på som en langsiktig løsning for å behandle syre dårlig.

Promotility medisiner

Promotility eller prokinetiske stoffer er reseptbelagte medisiner som fremskynde prosessen med magetømmingen. Mange ganger er syrefordøyelsesbesvær forårsaket av innholdet i magesekken presser oppover mot og blir tvunget ut av ringmuskelen mellom spiserør og mage. Hvis magen tømmes raskere, er sjansen for at denne prosessen forekommende redusert.

Mat som øker mage syre

Sure oppstøt og halsbrann er aldri morsomt å leve med. Annet enn å ta medisiner, er det flere tiltak folk kan ta for å unngå økt magesyre. En av de beste måter å holde magesyre ned, er å unngå matvarer som øker magesyre. Dette ett skritt kan bidra til å redusere og noen ganger også eliminere smerter forbundet med sure oppstøt og halsbrann.

Tomater og Tomato-baserte matvarer

Selvfølgelig, tomater er høy i syre, noe som betyr at de øker magesyre. Hva er ikke så opplagt er antall matvarer som er tomatbasert. For eksempel ta en titt på ingrediensene på en boks med okse lapskaus og mer enn sannsynlig det vil liste enten tomatsaus eller tomatpuré. Tomatsaus og tomatpuré er svært vanlig fordi disse legger rik smak til supper og stuinger. Også holde et øye med krydder, slik som grill og biff sauser.

Sitrusfrukter

Appelsiner, ananas og andre sitrusfrukter kan øke magesyre. Det samme gjelder for fruktjuice og brus som har sitrus frukt i dem. Den gode tingen er noen merker nå tilbyr lave sure varianter av appelsinjuice.

Mat og drikke som inneholder koffein

The Mayo Clinic anbefaler folk med syre reflux å kutte ned på koffein. Dette betyr ikke bare kaffe, te og brus, men det betyr også sjokolade og mat som inneholder sjokolade. Grunnen koffein forårsaker et slikt problem er at det svekker sphincter muskel, noe som gjør det lettere for syre til å gjøre seg opp i spiserøret. For noen drinker, kan du kjøpe koffeinfri versjoner, bare være klar over at dette ikke fungerer for alle drinker. Kaffe, for eksempel, er så høy i syre at det ikke spiller noen rolle om en koffeinfri versjon er fortært.

Fettrike matvarer

Ifølge nettstedet MedHelp, bør høy-fett matvarer unngås. Fettrik mat ta lengre tid for magen å bryte ned, noe som betyr at de oppholder seg i magen lenger. Etter hvert som mer maten er fortært, bygger det på toppen av ufordøyd fettrik mat og gjør det lettere for syre for å bygge opp.

Peppermynte og Peppermynte

Ifølge en historie omtalt på Fox News, har mint en myte av beroligende magesyre. Egentlig er det helt motsatt. Peppermynte og grønnmynte er faktisk skal unngås fordi de kan øke magesyre. I historien omtalt på Fox News, anbefaler ernæringsfysiolog Tanya Zuckerbrot ved hjelp av lakris i stedet for mint å hjelpe sooth mage problemer.

Kan du få en sår hals med syre reflux?

Acid reflux kan føre til en rekke smertefulle symptomer. Sår hals kan ofte tilskrives overskytende magesyre.

Acid Reflux

Acid reflux er et begrep som brukes for å beskrive lekkasje av magesyre i halsen. Dette kan være en smertefull tilstand.

Årsaker

Reflux kan være forårsaket av en svekkelse av ventilen som normalt holder magesyre ut av halsen. Det kan også være forårsaket av en overdreven mengde av syre i magen.

Sore Throat

Magesyre er ikke ment å komme i kontakt med halsen, og når den gjør det, kan det føre til at en stor del av smerte og irritasjon. Reflux laryngitt er betegnelsen på en irritasjon i strupehodet forårsaket av magesyre.

Andre symptomer

Ifølge Alaska Native Medical Center, andre symptomer på syre reflux er mye slim i halsen, en stygg smak, kronisk hoste og kortpustethet.

Behandling

En sår hals er behandlet med over-the-counter smertestillende medikamenter, for eksempel paracetamol og ibuprofen. Smerten kan også bli beroliget av å suge på is chips.
Acid reflux er behandlet med både over-the-counter og reseptbelagte medisiner som Zantac og Prilosec.