Digidexo.com

E-vit blodtrykksenkende

Hvordan vite om det er karbonmonoksid i ditt hjem

Hvordan vite om det er karbonmonoksid i ditt hjem


Karbonmonoksid (CO) er et biprodukt av brennende drivstoff som gass, olje eller tre. Normalt, når du bruker apparater i hjemmet som produserer denne gassen er det ikke i høye nok nivåer for å forårsake skade for helsen din. Hvis en enhet ikke fungerer skikkelig, men nivåene av CO i ditt hjem kan nå farlige nivåer som kan føre til alvorlige helseproblemer eller død. Det er noen varselsignaler å se etter for å vite om du har en karbonmonoksid problem i ditt hjem.

Hvordan vite om det er karbonmonoksid i ditt hjem

Installer en karbonmonoksid detektor i ditt hjem. Hvis du er kunnskapsrik om hvordan du installerer en i hjemmet ditt, kan du kjøpe en fra din lokale jernvarehandel for å sette på deg selv. Hvis ikke, kan du kontakte en oppvarming eller kjøling spesialist for å ha en profesjonelt installert i ditt hjem. Denne detektoren vil gi alarm dersom karbonmonoksid nivået i ditt hjem når farlige nivåer.

Kontakt en oppvarming eller kjøling tekniker til å undersøke drivstoff-brenning apparater som gass ovner, varmtvannsberedere, eller ovner minst en gang i året, vanligvis før vinteren kommer og du vil begynne å bruke disse apparatene oftere. Teknikeren kan teste for høye nivåer av karbonmonoksid og sørge for at apparatene er skikkelig ventilert for å forhindre problemer senere.

Følg alle instruksjonene på dine apparater for å sikre at du ikke bruker dem feil og la karbonmonoksid å lekke innsiden av hjemmet ditt. Hvis du mistenker at et apparat ikke fungerer som det skal, ta kontakt med en tekniker så snart som mulig for å finne ut om det er å slippe store mengder karbonmonoksid.

Se etter symptomer på kullosforgiftning. Til tross for alle de forholdsregler som kan ta, er det mulig for en lekkasje oppstår. Symptomer på forgiftning er hodepine, tretthet, kortpustethet, kvalme, forvirring, oppkast, eller tap av koordinasjonsevne eller bevissthet. Dersom du eller noen i din familie opplever disse symptomene, forlate hjemmet umiddelbart og ta kontakt med en tekniker.

Hvordan vite om du lider av meslinger

Meslinger er en infeksjon forårsaket av meslinger virus, en Paramyxoviridae fra slekten Morbillivirus. I de fleste av de avanserte landene meslinger infeksjon er vanligvis en selvbegrensende sykdom. Men sykelighet og dødelighet er høyere i utviklingsland. Dette er på grunn av dårlig ernæringsstatus, vitamin A-mangel og dårlig medisinsk behandling. Noen pasientgrupper er like økt risiko for alvorlige meslinger selv i de utviklede landene. Disse inkluderer gravide, immunkompromitterte verter som AIDS, og ekstreme alder. Følg fremgangsmåten nedenfor for å vite om du har utviklet meslinger.

Hvordan vite om du lider av meslinger

En beskjed hvis du har hatt kontakt med en person med en meslinger infeksjon. Inkubasjonstiden er som regel 10 til 14 dager.

Identifisere "prodrome." Den prodrom varer vanligvis 2 til 3 dager. Denne tilstanden innebærer feber, sykdomsfølelse, anoreksi, konjunktivitt, snue og hoste. Kan også omfatte tåreflod (rive), lysskyhet, luftveissymptomer, eller Koplik sin flekker (disse er 1 til 3 mm hvitaktige, grå eller blålig forhøyninger sett inne i kinnet motsatt til jekslene).

•  Se etter meslinger utslett. Den karakteristiske utslett begynner i ansiktet og sprer seg mot halsen, øvre bagasjerommet, nedre stammen og ekstremiteter. Håndflatene og fotsålene er ikke involvert.

Notice klinisk bedring innen 48 timer etter utseendet på utslett. Det begynner å falme og endre til en brun farge, så flak.

Bestill laboratorietester. Din helse-omsorg leverandøren vil utsette deg for følgende tester: blodverdier; serologiske tester (anti-meslinger IgM, anti-meslinger IgG, kultur av viruset fra blodceller, sekret fra luftveiene, konjunktival vattpinner, eller urin, bryst radiografi, biopsiprøver av lymfeknuter, og cytologic undersøkelse av nesesekreter.

Hint

 • Immunitet etter meslinger infeksjon antas å være livslang.
 • Hvis du fortsatt har feber utover den tredje dagen av utslett bør du oppsøke lege så snart som mulig, fordi dette kunne antyder en meslinger-assosiert komplikasjon.

Viktigheten av å vite medisiner bivirkninger

Ifølge MedTerms, er en bivirkning noe et medikament gjør det ikke er det foreskrevne formål. Å vite bivirkninger av alle medisiner du tar vil hjelpe deg å holde vakt i tilfelle at de oppstår, slik at nødvendige tiltak kan iverksettes.

Impact

Når en person vet bivirkningene av medisinen hun tar, hun er bedre rustet til å ta en beslutning om hvorvidt dette er en hensiktsmessig medisinsk behandling for henne. Bivirkningene av noen behandlinger kan gjøre noen mennesker velger ikke å ta medisiner eller for å forfølge en annen behandling alternativ.

Effekter

Hvis et medisinsk nødstilfelle eller alvorlig komplikasjon oppstår som et resultat av medisinsk behandling, en person som er klar over at dette er en mulig bivirkning av medisinen kan raskere oppsøke nødvendig medisinsk behandling.

Ledelsen

Folk som tar medisiner som har kroniske men ikke nødvendigvis alvorlige bivirkninger kan lære strategier for å håndtere bivirkningene.

Overvåking

Noen bivirkninger krever overvåkning, slik som ytterligere testing, for å oppdage. Når legen og pasienten er klar over disse bivirkninger, kan tilsetting gjøres for å overvåke tilstedeværelsen av disse bivirkninger, ifølge Arthritis dag.

Betraktninger

Å vite de mulige bivirkninger av et medikament er en forbruker har rett. Dette er skissert i Forbruker Bill of Rights og ansvar skapt av Advisory Commission on Consumer Protection og kvalitet i helsesektoren, ifølge Medline Plus.

Hvordan vite om barnet ditt har allergi?

Identifisere hvis barnet ditt har allergi kan være lett å få øye på. Allergien vil variere fra person avhengig av hva barnet ditt er allergisk mot. Sesongmessige allergier bety at du får allergiske reaksjoner til et allergen ofte funnet i hjemmet eller utendørs. Utbruddet av sesongmessige allergi avhenger av geografisk plassering. Sesongmessige allergi er mer utbredt i løpet av våren og høsten. En matallergi betyr at du er allergisk mot visse matvarer eller en ingrediens i maten.

Hvordan vite om barnet ditt har allergi?

Observer barnet etter at han er blitt introdusert til nye allergener. For eksempel, hvis han spiser noe, og bryter ut i elveblest, kunne han være allergisk mot at mat eller en ingrediens i maten. Et annet eksempel kan være hvis du har tatt barnet utendørs for første gang, og du merker at han snufset mer når han kommer tilbake på, kan han ha sesongmessige allergier. Det er et bredt spekter av reaksjoner på disse allergener. Alle kan oppleve forskjellige reaksjoner.

To Watch for å se om barnet ditt er nysing eller hoste mer. Hvis du oppdager at barnet ditt er nysing oftere enn vanlig, kunne han muligens har en allergi mot noe i hjemmet eller utenfor hjemmet. Observere ganger at barnet ditt er nysing mest og se etter eventuelle vanlige allergener som nevnt ovenfor. Gjør en avtale med barnets lege og forklare dine observasjoner og hans symptomer. For eksempel, hvis du merker at han er nysing hver gang katten er i rommet, for så å stoppe nysing når katten går, kan han være allergisk mot kattens pels.

Sjekk om barnet ditt har en rennende nese. Hvis du oppdager at barnet ditt hele tiden har en rennende nese, kunne han være allergisk mot noe i miljøet. Observere når nesen går oftest. Har han en rennende nese etter å ha brukt en viss parfymert lotion? Hvis så, kan han muligens være å ha en reaksjon på det bestemte produktet. Hvis du tror lotion forårsaket en reaksjon, sørg for å la legen få vite. Hvis dette skjer hver gang han bruker den aktuelle lotion, så mest sannsynlig at han er å ha en reaksjon. Slutte å bruke og informere legen sin.

Observer hvis barnet ditt har kløende, rennende øyne. Hvis barnet begynner klaget over kløende, rennende øyne, vil du ønsker å gå til legen sin. Øynene kan bli irritert fra allergener, som for eksempel pollen, skitt, støv, dyrehår, gress og mange andre miljømessige allergener. Noen ganger kan øynene ser ut til å være røde og hoven, så vel. Hvis dette er tilfelle, sørg for at barnet ikke gni øynene, fordi det kan føre til ytterligere irritasjon.

Se for vanlige matvarer som kan gi en allergisk reaksjon. Noen matvarer, som for eksempel peanøtter, sesamfrø, hvete, egg og sjømat er ganske vanlig. Vi presenterer matvarer en om gangen når et barn er ung vil hjelpe deg å finne ut hvilke matvarer han er allergisk mot. Gjør dette ved å innføre eneste som to nye matvarer hver uke, slik at minst tre dager mellom hver ny mat. Denne måten, hvis barnet har en reaksjon, vil du vite nøyaktig hva som forårsaket reaksjonen. Snakk med legen din om hvordan snart å introdusere barnet ditt til visse matvarer. Enkelte matvarer bør ikke bli innført inntil en viss alder. Ring 911 umiddelbart hvis barnet ditt har pusteproblemer etter inntak av mat. Kunne fortelle det medisinske personalet nøyaktig hva barnet forbrukes og mengden. Informere din lege og eventuelle familiemedlemmer som har omsorg for barnet ditt av disse matallergier. Du bør også skrive et brev til ditt barns barnehage leverandør eller skole for å informere dem om allergier.

Hvordan vite om du har nyresykdomMange mennesker lever med nyresykdom og ikke engang vet det. Noen av de tidligste symptomer på nyresykdom kan se ut som symptomer på en rekke andre sykdommer. Så, hvordan vet du om du har nyresykdom? For å finne ut la oss ta en titt på noen av de tidligste tegn på nyresykdom.

Hvordan vite om du har nyresykdom

Du merker endringer i vannlating.
Dette kan presentere seg som alt fra urinering oftere til sjeldnere eller engang å ha blod i urinen.

Du er trøtt hele tiden.
Sviktende nyrer ikke produserer nok av et hormon som utløser kroppen til å produsere røde blodceller. Uten nok røde blodceller kan du bli blodfattig som resulterer i ekstrem trøtthet.

Du har hevelse i ett eller flere områder av kroppen din.
Friske nyrer fjerne væske bygge opp fra kroppen din. Når dette ikke skjer overflødig væske kan føre til hevelse.

Du har et utslett eller kløe.
Nyrene unnlatelse av å fjerne avfall fra blodet kan forårsake alvorlige kløe.

Du merker en metallisk smak i munnen.
Dette er en av de tidligste tegn på nyresykdom som også er et resultat av avfallsoppbygning i blodet.

Du opplever kvalme og / eller oppkast.
Dette igjen, er et resultat av avfallsoppbygning i blodstrømmen.

Du er kaldt hele tiden.
Personer med anemi kan føle kaldt hele tiden, selv i en varm atmosfære.

Du befinner deg andpusten.
Dette tidligste tegn på nyresykdom kan være et resultat av anemi og / eller væskeansamling i lungene.

Du har smerter i korsryggen og / eller sider.
Det er der nyrene ligger. Noen former for nyresykdom kan føre til cyster å danne på nyrer som kan være smertefullt.

Du blir svimmel ofte.
Dette kan være et resultat av anemi som forårsaker en mangel på oksygen i hjernen.

Mange av de tidligste tegn på nyresykdom er også symptomer på andre sykdommer i tillegg. Hvis du mistenker at du har nyresykdom, er den eneste måten å vite sikkert å se din lege for videre undersøkelse.

Hvordan vite når du trenger nyredialyse

Hvordan vite når du trenger nyredialyse


Når nyrene svikter, kan det hende du trenger å avhenge av dialyse for å holde deg i live og fungerer. Dialyse er en prosedyre som artifically fjerner visse avfall produkter fra kroppen når nyrene ikke klarer å gjøre dette filtrering på egenhånd. Det hjelper også å holde blodtrykket under kontroll. Hvis du er våken for visse symptomer og arbeide med legen din, vil du vite om du trenger nyre dialyse for å opprettholde din helse.

Hvordan vite når du trenger nyredialyse

•  Vurdere dine risikofaktorer for nyresykdom. Hvis du er en voksen over 18 år og diabetes, høyt blodtrykk, eller nyresykdom har vært vanlig blant familiemedlemmer, kan du være i faresonen for å utvikle disse forholdene selv. Hvis du gjør det, og de kommer til slutten stadier, vil du trenger dialyse.

Hvis du finner ut at du har risikofaktorer, har en nyre Tidlig Evaluering Program (KEEP) screening. Ifølge National Kidney Foundation, består dette gratis screening av tre tester som skal måle nyrefunksjonen din. Stiftelsen har en database som gjør det mulig å finne en screening område i nærheten av hjemmet ditt.

Hvis du oppdager at det kan være et problem, bør du oppsøke lege for en grundig evaluering av nyrefunksjonen. Normalt blir det nødvendig når du har mistet 85 til 90 prosent av din naturlige nyrefunksjon. The National Kidney Foundation sier at dette skjer vanligvis når du er i slutten stadium nyresvikt, selv om enkelte andre forhold kan kreve midlertidig dialyse.

Hold styr på symptomer som kan tyde på en forverring av problemet. Selv om legen din bestemmer at du ikke trenger dialyse, som kan endre seg dersom nyrefunksjonen reduseres over tid. Vær på vakt for magesmerter, dehydrering og svimmelhet. Du kan også utvikle en gulaktig hudfarge.

Hint

 • Hvis du har nyresvikt, men det har ikke nådd et kritisk stadium som krever dialyse, kan legen behandle det med medisiner som fosfatbindemidler. Du kan også bli bedt om å unngå å ta i overflødig væske, salt og protein for å unngå akselerer dine nyreproblemer.

Hvordan vite om barnet ditt er langsynt?

Hvordan vite om barnet ditt er langsynt?


Forvirring ligger ofte på hva som blir vidt eller nærsynt nøyaktig betyr. Hvis du er langsynt, ser du ting vel som er langt borte og har problemer med å se ting klart når de er på nært hold. Nearsighted er motsatt. Uten å ta barnet til legen, er det ingen måte å vite sikkert om han er langsynt. Men se opp for vanlige tegn og symptomer på langsynthet for å se om et besøk eller en telefon til legen er berettiget.

Hvordan vite om barnet ditt er langsynt?

Merk hvis barnet ditt klager over hodepine eller verkende øyne. Se om barnet gnir øynene til tider når han ikke er sliten. Barn som er cross-eyed kan være langsynt også.

Se barnet ditt som han leser og gjør opp nære oppgaver. Legg merke til om han outstretches armene for å lese en bok eller om han står opp til å gjøre et puslespill eller farge en fargelegge når det er en stol tilgjengelig. Legg merke til om han myser mye.

Observer om det er en mangel på ønske om å lese eller bli lest bøker med deg. Barn som har problemer med å lære å lese kan være langsynt.

Merk Hvis det er en manglende interesse for andre aktiviteter som krever å se ting på nært hold, for eksempel spille kort eller spille et håndholdt spill.

Hvordan vite kolitt Symptomer

Hvordan vite kolitt Symptomer


Symptomene på kolitt kan være ekstremt varierte, avhengig av hvor stor del av tykktarmen som er involvert i inflammasjonsprosessen. Faktisk, fordi symptomene er så utbredt, er kolitt kategorisert i noen forskjellige klasser. Det er også en sykdom hvis symptomene er svært like mange andre tarmsykdommer. For å skille og diagnostisering de ulike klasser av kolitt, er det en god idé å vite noen av de utpreget identifisere symptomer.

Hvordan vite kolitt Symptomer

Vet kolitt Symptomer

•  Vær oppmerksom på rektal blødning. Dette symptomet, ledsaget av en vedvarende følelse av å måtte flytte tarmer, men manglende evne til å gjøre det, kan være et tegn på ulcerøs proktitt. Dette er så type kolitt hvori sykdomsprosessen er bare i endetarmen og forårsaker bare disse symptomene.

Kontroller toalettpapir, avføring og toalettskålen for slim-lignende stoffer. Ofte med kolitt, krakker vil bli belagt i slim eller puss, så vel som blir smykket med blod.

•  behandle forstoppelse som en av de mindre vanlige symptomer på kolitt. Det er ofte forbundet med et tap av matlyst og er avhengig av hvilken del av kolon er berørt. Ofte pasienter med dette symptomet også oppleve alvorlige, skyting smerter i endetarmen når du forsøker å evakuere sine tarmer.

Regard vekttap i kombinasjon med blodig diaré, betydelig magekramper, nattesvette og trøtthet som et tegn på at ulcerøs proktitt kan ha kommet. I venstre-sidig kolitt, er venstre side av tykktarmen og sigmoid betent også, mens i pancolitis betennelsen har spredd seg til hele tykktarmen.

Se for feber, utslett, munnsår og leddsmerter, noe som kan tyde på at et anfall av ulcerøs kolitt er nært forestående. Betennelsen skyldes sykdommen kan skape andre symptomer, som vanligvis dukker opp rett før en fullverdig blusse opp.

Be legen om å utføre en blodprøve for å sjekke for anemi (lavt jern nivå) hvis du føler overveldende tretthet. Løpende blodtap og betennelse kan utarme de jernlagre i systemet. Det er viktig å vite om dette er tilfelle, så du kan ta kosttilskudd for å øke jern nivåer.

Hint

 • Oppsøk lege umiddelbart hvis symptomene har kommet til smerte ledsaget av diaré alvorlig nok til å føre til dehydrering, og muligens sjokk. Dette kan bety at betennelsen har blitt fulminant, og sykdommen er å sette deg i fare for tykktarms ruptur.

Hvordan vite om en baby har kolikk

Kontroll en baby for kolikk og få ham den hjelpen han trenger er ikke en vanskelig oppgave. Det finnes en rekke måter å fortelle om barnet har kolikk. Selv om ingen baby vil vise de samme tegn som en annen baby, er det noen typiske symptomer på at alle babyer vil vise frem hvis de har kolikk.

Hvordan vite om en baby har kolikk

Hvordan vite om en baby har kolikk

•  Se etter en høy, konstant og kontinuerlig gråte i timevis uten åpenbar grunn. Babyer som har kolikk har en tendens til å gråte selv etter å ha blitt matet og endret.

Kontroller for ut-av-det-vanlige ting som babyen din ikke mens gråt: ansikt snu rød og bor på den måten, innstramming hendene til en knyttneve og ben hele tiden sparker. Hvis barnet ditt vanligvis ikke opptrer på denne måten når hun er sulten eller må endres, kan barnet ditt har kolikk.

Er barnet ditt til å være ute av stand til å sove eller spise fordi han ikke kan slutte å gråte? Han kan ha kolikk.

berolige babyen din med hva metoder vanligvis jobber .Pick henne opp og sakte rocke henne eller gni henne tilbake. Hvis disse beroligende metoder ikke fungerer, kan barnet ditt har kolikk.

Kontakt legen din og be om en undersøkelse for å sjekke for kolikk. Hvis barnet fortsetter å gråte i timevis uten å stoppe, ta ham til legen.

Hvordan vite om du er infertile

Leger vanligvis beskrive infertilitet som manglende evne til å bli gravid etter å ha prøvd å bli gravid i 1 år. Infertilitet rammer både menn og kvinner. Det er flere årsaker til infertilitet, inkludert tidligere eller nåværende medisinske tilstander. Livsstilsfaktorer kan også føre til infertilitet. Det er tegn og symptomer å se etter som kan indikere ufruktbarhet; imidlertid er medisinsk testing er nødvendig for å fullstendig diagnostisere ufruktbarhet.

Hvordan vite om du er infertile

•  Forstå fruktbarhet tegn hos kvinner. Kvinner i fertil alder kan se etter tegn de har eggløsning hver måned. Eggløsningen skjer når et egg frigjøres fra eggstokken for befruktning. Tegn på eggløsning inkluderer en økning i cervical mucus, en økning i kroppstemperatur og en verke eller smerte i underlivet. Husk manglende eggløsning tegn betyr ikke alltid infertilitet.

Hold styr på menstruasjonssyklusen. Hvis du ikke har regelmessig menstruasjon kan det tyde på kroppen din ikke produserer tilstrekkelige mengder av visse hormoner. Det kan være en ubalanse av østrogen eller progesteron. En og annen savnet perioden kan ikke være noe alvorlig, men regelmessig mangler perioder kan tyde på infertilitet.

gjennomgå testing for seksuelt overførbare sykdommer. Enkelte seksuelt overførbare sykdommer kan føre til infertilitet. Noen seksuelt overførbare sykdommer hos kvinner kan føre til bekkeninfeksjon som kan føre til ufruktbarhet. Gonorrhea i menn kan føre til infertilitet.

Vær oppmerksom på livsstilsfaktorer som kan føre til infertilitet. Å være overvektig eller ekstremt undervektig kan føre til ufruktbarhet. Røyking og drikker store mengder alkohol kan bidra til problemer med fruktbarheten. Å være under mye stress kan også ha en negativ innvirkning på fruktbarheten.

Vet bivirkninger av eventuelle medisiner du tar. Visse medisiner som for blodtrykk kan føre til ufruktbarhet. Medisiner tatt i barndommen slik som kjemoterapi for kreftbehandling kan også føre til ufruktbarhet i voksen alder. Strålebehandling i det siste kan også føre til infertilitet.

realisere visse forhold kan føre til ufruktbarhet. Ofte sykdommer som Cushings syndrom og cystisk fibrose føre til problemer med fruktbarheten hos menn. Visse genetiske forhold også føre til ufruktbarhet.

Få medisinske tester. Du kan ikke vite sikkert om du er infertile før medisinske testene er fullført. En sædanalyse hos menn vil hjelpe bekrefte infertilitet. Hos kvinner er testing mer kompleks. Blodprøver for å finne ut hormonnivået kan måtte gjøres. En bekken ultralyd kan utføres for å lete etter livmor fibroids og sjekke livmorhalsen og livmoren for noe unormalt. Egglederne kan sjekkes for å se om de er blokkert, noe som kan føre til ufruktbarhet.

Hvordan vite om en baby er for tykk?

Babyer vanligvis kaster sine ekstra baby vekt som de blir eldre og bli aktive småbarn. Men hvis en baby er for tykk, kan han ha en vanskeligere tid å miste de ekstra pounds. Dr. Matthew Gillman, en barnelege ved Harvard Medical School, advarer om at overvektige babyer kan bli til overvektige barn, øker sjansene for å utvikle astma og høyt blodtrykk. Jo tidligere du vite om barnet ditt er overvektig, jo raskere kan du løse problemet og begynner å legge grunnlaget for god helse.

Hvordan vite om en baby er for tykk?

•  Skriv inn ordene "baby vekst chart" i søkefeltet i din favoritt søkemotor.

Skriv inn barnets kjønn, høyde, vekt og hodeomkrets. Klikk på "Beregn" knappen.

Bruk prosenter for å avgjøre om barnet veier mer enn de fleste barna hans eller hennes alder. Skriv ned prosenter på et stykke papir.

Ring barnets lege og planlegge en avtale.

Ta papiret med prosenter til utnevnelsen. Diskuter tallene med legen for å få en profesjonell vurdering.

Hvis legen mener du bør være bekymret for babyens vekt, be om informasjon om hvordan å avhjelpe situasjonen. Du må kanskje endre ditt barns kosthold eller hvor mye søvn hun får.

Hint

 • Pommes frites er lett for små fingre å forstå, men stekt mat bør unngås på grunn av det høye fettinnholdet. I stedet velger sunnere fingermat, for eksempel små biter av hele korn toast.
 • Aldri sette barnet ditt på en diett uten først å rådføre deg med barnelege. Kutte for mange kalorier eller forskuddstrekk enkelte matvaregrupper kan føre til hemmet vekst og vitaminmangel.

Hvordan vite hvor mange Weight Watchers poeng får du

Weight Watchers er et stort vekttap program med dokumenterte resultater. I Weight Watchers er du tildelt en rekke punkter som du kan spise hver dag. Det er viktig å vite hvor mange vekt overvåkere poeng du får for å riktig følge Weight Watchers. Lær hvordan du kan vite hvor mange vekt overvåkere poeng du får raskt og enkelt.

Hvordan vite hvor mange Weight Watchers poeng får du

Din Sex å vite hvor mange Weight Watchers poeng får du
Det første skrittet for å vite hvor mange vekt overvåkere poeng du får er å bestemme et utgangspunkt avhengig av sex.
Kvinner = start med 2 Weight Watchers poeng
Menn = start med 8 Weight Watchers poeng
Ammende kvinner = start med 12 Weight Watchers poeng

din alder å vite hvor mange Weight Watchers poeng får du
Det neste trinnet for å vite hvor mange vekt overvåkere poeng du får er å legge til poeng basert på din alder.
17-26 år gammel = Tilsett 4 Weight Watchers poeng
27-37 = Tilsett 3 Weight Watchers poeng
38-47 = Tilsett 2 Weight Watchers poeng
48-57 = Legg til en Weight Watchers poeng
57 og eldre = Legg 0 Weight Watchers poeng

Ditt aktivitetsnivå for å vite hvor mange Weight Watchers poeng får du
Den neste måten å vite hvor mange vekt overvåkere poeng du får er å legge til poeng basert på ditt aktivitetsnivå.
Ikke aktiv = 0 Weight Watchers poeng
Mildt Aktive = 2 Weight Watchers poeng
Moderat aktiv = 4 Weight Watchers poeng
Veldig aktiv = 6 Weight Watchers poeng

vekten din å vite hvor mange Weight Watchers poeng får du
Den neste tingen du trenger å legge til er vekten din. Ta de to første tallene i din vekt og legge dem til hva du har så langt for å vite hvor mange vekt overvåkere poeng du får.
Ex. Vekt = 180 pounds = Legg til 18 poeng

høyden din å vite hvor mange Weight Watchers poeng får du
Den siste tingen å vite hvor mange vekt overvåkere poeng du får er å justere basert på din høyde.
Under 5 ft. = 0 Weight Watchers poeng
5 fot til 5 ft 9 inches = en Weight Watchers poeng
5 fot 9 inches og over = 2 Weight Watchers poeng

Hint

 • Ved hjelp av dette systemet kan du gjøre Weight Watchers hjemmefra uten å bruke penger på å kjøpe deres online system eller å gå på møter.

Hvordan vite om du er bærer av MRSA

MRSA er en type av Staphylococcus (kalt staph for korte) bakterier som er resistente overfor mange antibiotika, for eksempel penicillin og amoxicillin. The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) anslår at bare 1 prosent av befolkningen er kolonisert med MRSA. Kolonis betyr at du har bakterier i kroppen din, men ikke viser tegn på en infeksjon. Enkel screening kan hjelpe deg å vite om du er en bærer av MRSA.

Hvordan vite om du er bærer av MRSA

gjenkjenne tegn på en MRSA-infeksjon. En måte å vite om du er bærer er hvis du viser ytre tegn. MRSA-infeksjoner kan begynne som en enkel kvise-aktig preg på huden din, ifølge CDC, men kan eskalere til et mer alvorlig problem. Berørte områder av huden kan bli smertefull, rød i fargen, hovne og kan sive puss.

gjennomgå en screening for å vite sikkert om du er bærer av MRSA. Legen din vil sende deg til et laboratorium for en nesepinne screening. Nasal sekreter skal teste for staph bakterier. Ifølge American Association for Clinical Chemistry, du er en bærer av MRSA hvis screening kommer tilbake positivt.

Spør legen din om hvordan du utfører en "sårstedet kultur" hvis du er bekymret for et sår eller byll som ikke gror. Studerer en prøve fra såret kan hjelpe medisinsk pleie leverandøren avgjøre om du lider av en MRSA-infeksjon.

Hvordan vite når du er fullDe fleste vet hvordan å brødfø seg selv, men hvor ofte har du tilfeldigvis krysset over fra følelsen "full" til å bli "fylt", uten mening? Nedenfor finner du noen tips om hvordan å vite når du er full.

Hvordan vite når du er full

•  Lær å visualisere hva "full" føles for deg. Midt-måltid, slutte å spise for et øyeblikk og spør deg selv om ikke ideen om en liten, sunn snacks i noen timer tid virker interessant. Hvis det høres ekkelt, kan det hende du har spist forbi din "full" punkt. Neste gang du spiser, prøv en mindre del størrelse og fortsette å ringe din del størrelse opp eller ned til du finner din "full."

slutte å spise og lukte maten hver noen biter. Betyr det fortsatt lukter godt for deg? Hvis den gjør det, kan du ikke være fullstendig ennå. Hvis maten begynner å lukte kjedelig, fet, tung eller unappealing, det er et tegn på at kroppen din er nærmer seg metning.

Bruk midjen klærne dine som en veiledning. Du vet hvordan det føles når magen presser ubehagelig mot klærne dine etter et måltid? Det er et tegn på at du sannsynligvis har spist forbi din "full." Når du er full, vet du at du kan tenkes å spise mer, men at ved å gjøre så vet du at du ville bli ubehagelig.

Tygg maten lenger. Dette vil hjelpe kroppen din fordøye det bedre, og vil også gjøre du tenker på hvor mange biter du tar. Prøv stille si alfabetet en gang gjennom per bit. Det tar magen rundt 20 minutter å realisere det er full. Tygge maten mer langsomt og ettertenksomt vil gi deg mer tid til å erkjenne at "full" følelse når det kommer.

Hint

 • Akkurat som den gamle råd å aldri butikk når du er sulten, prøv å unngå å spise ute når du er sulten. Din riktig porsjonsstørrelsen kan lett funnet ut hjemme, men på en restaurant kan du spise forbi fylde bare fordi maten er der, og du ble lært opp til å rense tallerkenen din. Spise hjemme når du er sulten, og la gå ut være en godbit!
 • Når du spiser et måltid, nippe til et glass vann. Tørste ofte maskerer seg som sult, og siden vann hjelper også fylle deg opp, du vil føle deg fyldigere, raskere, samt mindre voldsomt sulten.

Hvordan vite om du har hypoglykemi (lavt blodsukkernivå)

Hypoglykemi er et syndrom med en lang rekke årsaker. I denne tilstanden, lave blodsukkerkonsentrasjonen føre til en rekke tegn og symptomer som jeg vil diskutere i denne artikkelen. Denne artikkelen vil også nummerere laboratoriet evaluering av pasienter med hypoglykemi. Denne artikkelen kan være mer relevant for pasienter som har diabetes og er på eksogene insulin eller orale diabetes medisiner.

Hvordan vite om du har hypoglykemi (lavt blodsukkernivå)

ÅRSAKER:

Narkotika:

* Insulin terapi
* muntlig diabetes medisiner (sulfonylurea)
* Anti-hypertensive medisiner (lisinopril)
* Aspirin
* Kinin
* Haloperidol (Haldol)

Alkohol
Insulinoma (liten svulst i bukspyttkjertelen sekresjon unormalt høyt insulin)
Factitious hypoglykemi (ved å injisere insulin en diabetiker narkotika)
Intens trening

symptomer:

Svette
Følelse av varme
Angst
Tremor eller skjelving
Kvalme
Hjertebank
Økt hjertefrekvens
Sult
Fatigue
Svimmelhet
Hodepine
Synsforstyrrelser
Døsighet
Talevansker
Manglende evne til å konsentrere seg
Unormal atferd
Tap av hukommelse
Forvirring
Beslag
Til syvende og sist, bevisstløshet eller koma

Labs:

Blodglukosenivåene er gull standard test for å diagnostisere hypoglykemi (generelt blodglukosenivå under 60 mg / dl er ansett å være hypoglykemi). Blod glucometers som er tilgjengelige i markedet for selvtesting kan ikke være nøyaktig, men.

Å diagnostisere insulinoma (bukspyttkjertelen insulin sekresjon tumor) mer omfattende testing kan være nødvendig. Dette omfatter måling følgende nivåer etter som 72 timers overvåket raskt:

Plasma glukose
Insulin
C-peptid
Pro insulin
Beta-hydroksy butyrat
Sulfonylurea

Høyoppløselig CT av abdomen, MR eller PET-scan kan også være dome å finne svulsten.

Hint

 • Diabetikere som er på insulin må bære sukkerpiller.
 • Personer som har insulin sekresjon svulster (insulinomer) må også bære sukkerpiller eller godteri (ikke diett sukker).
 • Iført en medisinsk varsle armbånd kan være livreddende for de som har blitt diagnostisert med insulinomer. Så folk rundt ville vite den mest sannsynlige årsaken hvis du passerer ut og kunne gi deg sukker drikker før EMS kommer.

Hvordan vite om du har Gynecomastia

Gynecomastia er den tekniske betegnelsen på en medisinsk tilstand karakterisert ved forstørret brystene hos menn. Den typiske årsaken er en svingning i hormonnivået, som vanligvis oppstår i barndom, i puberteten, og på midten alder. Selv gynecomastia er ikke livstruende, kan du bli opplever noen smerter eller ubehag. I det minste, kan du være flau over å ha "mann bryster" og fristet til å bare skjule dem. Men siden forstørret brystvev kan indikere en underliggende tilstand av mer alvorlig art, er det viktig å vite om du har gynekomasti og å gjøre noe med det.

Hvordan vite om du har Gynecomastia

•  Undersøk deg selv i et speil hvis du mistenker at du kan ha gynekomasti. Denne tilstanden representerer en overvekst av kjertel brystvev, ikke en opphopning av overflødig fett. Du kan se forskjell ved å se og føle for en utvidelse av underliggende vev i området rundt brystvortene som er større enn 5,08 mm i diameter, eller ca 1/5 tommer.

Vær oppmerksom på avslørende symptomer. Typiske symptomer inkluderer generell hevelse, sårhet, smilehullet av brystvorten eller omkringliggende huden, og forstørrelse av lymfekjertler under armhulen. I noen tilfeller kan det være en utladning av klar væske fra den ene eller begge nipler.

Lag en risikofaktor profil. Risikofaktorer som kan disponere deg til å utvikle gynecomastia inkluderer lever og nyresykdom og en overaktiv skjoldbruskkjertel. Visse medisiner, inkludert de som brukes til å behandle de tidligere nevnte forhold kan også øke risikoen, for eksempel diuretika og ACE-hemmere. Andre medikamenter er forbundet med økt risiko omfatter medikamenter som er beregnet for å behandle hjertesykdommer, prostata-kreft og HIV-infeksjon.

Ring legen din for å planlegge en avtale for en evaluering. Dette er den eneste måten du virkelig kan vite om du har gynekomasti. Legen din kan bestille en rekke blodprøver for å måle testosteronnivå, steroid hormon produksjonen fra skjoldbruskkjertelen, og lever-og nyrefunksjon.

Vær oppmerksom på at hvis du utsetter søker diagnose og behandling for lenge kan det føre til arrdannelse i kjertelvevet, som bare kan korrigeres med kirurgi. Sett din selvbevissthet til side. Det er bedre å vite at du har gynecomastia sikkert enn å ignorere problemet.

Hint

 • Gynecomastia er ofte midlertidig i visse faser av livet, for eksempel i barndom og under utbruddet av pubertet. I disse tilfellene, symptomene vanligvis avta i løpet av seks måneder.
 • Gynekomasti er forbundet med en femdobbelte økt risiko for brystkreft hos menn.
 • På den tiden dette ble skrevet, har den amerikanske Food and Drug Administration ikke godkjent noen spesifikke legemidler til behandling av gynekomasti, som i dag omfatter aromatasehemmere (østrogen reduksjonsgir) og selektive østrogenreseptormodulatorer.

Hvordan vite om du har herpes

Legene hevder at én av fire voksne har herpes. Her er hvordan du kan vite om du har fått det også.

Hvordan vite om du har herpes

Hvis partneren din har herpes og du ikke bruker beskyttelse under sex, det er en god sjanse for at du vil få det også.

Hvis du har kløe, svie eller humper to uker etter eksponering for herpes, kan du ha herpes.

Hvis partner har oral herpes, er det mulig å spre den typen til kjønnsorganene også. Faktisk er denne type herpes er nå blitt bredt spredt.

Se legen din. Legen din vil utføre en test for å enten utelukke eller diagnostisere herpes.

Hint

 • Dens en veldig god idé å alltid bruke kondom for å unngå kjønnssykdommer samt unintented graviditet.

Hvordan vite om din partner har herpes

Tegn og symptomer på genital herpes kan variere i utbrudd og alvorlighetsgrad i hver person. I noen tilfeller er det ingen tegn på genital herpes, og etter ett utbrudd viruset aldri kan dukke opp igjen. I andre tilfeller en person kan oppleve hyppige utbrudd som varer i flere tiår. Hvis du er bekymret eller mistenker at din partner har genital herpes, er det flere metoder du kan benytte for å bekrefte dine mistanker og spørsmål.

Hvordan vite om din partner har herpes

•  Be partneren din om han har genital herpes. Fordi det er ofte ingen fysiske symptomer på herpes før et utbrudd, den beste måten å vite om partneren din har herpes er å bare spørre. Denne åpen og ærlig utveksling av informasjon bør være en del av et sunt seksuelt forhold - som innebærer å diskutere siste partnere og eventuelle tidligere kontakt med seksuelt overførbare sykdommer før engasjerende i seksuell aktivitet.

Undersøk partnerens kropp for symptomer på en genital herpes utbrudd. Vanlige symptomer på viruset er små røde nupper eller åpne sår som kan klø eller irritere underlivet og lår. I menn, vil sår mest vanligvis vises på penis, pung, rumpe og anus, og noen ganger inne i urinrøret. Kvinner vil vise symptomer oftest i vaginal området, livmorhals og rumpe.

Be partneren din om han eller hun har smerter mens urinering. Noen ganger at viruset vil manifestere internt og vil ikke være åpent synlig under eksamen. Hvis, derimot, er det åpne sår eller sår inne i urinrøret eller vaginal området, kan det være smerte forbundet med vannlating, og det kan være et tegn på at viruset.

Bekreft diagnosen herpes simplex virus med partneren din lege. En medisinsk faglig vil være i stand til å diskutere viruset med deg og partneren din, foreskrive medisiner for utbruddene, og diskutere de risikofaktorer som du har når engasjerende i et seksuelt forhold med noen som har genital herpes.

Hint

 • Ta alltid riktige forholdsregler før han gikk i et seksuelt forhold med noen som du mistenker for å ha en seksuelt overførbar sykdom, slik som genital herpes. Ikke ha sex med hvem som helst hvis du ser noen tegn til en herpes utbrudd, som du er mer utsatt for å pådra viruset. Og husk at bare fordi du ikke kan se noen fysiske tegn på viruset, kan det fortsatt være der, og du kan fortsatt kontrakten viruset. Derfor diskutere eventuelle problemer du har med partneren din og arm selv med mest mulig informasjon og beskyttelse som du kan før du starter et seksuelt forhold med en partner som kan potensielt ha genital herpes.

Hvordan vite forskjellen mellom porsjoner og porsjonsstørrelser

Vi har alle en tendens til å bruke ordene "deler" og "porsjoner" størrelse om hverandre, men det er klare forskjeller mellom de to. Ifølge Department of Health and Human Services og National Institutes of Health, "deler er mengden av mat du velger å spise" mens de serverer størrelser er, "tiltak som brukes for å beskrive mengden av matvarer anbefalt fra hver matvaregruppe." Å vite forskjellen mellom porsjoner og porsjonsstørrelser er bare én løsning i kampen mot fedme.

Hvordan vite forskjellen mellom porsjoner og porsjonsstørrelser

Vite forskjellen mellom porsjoner og porsjonsstørrelser

•  Gå trangen til super-størrelse. De fleste fast food restauranter tilbyr super-sized menyalternativer. Kroppen din trenger ikke ekstra mat, og det kan være skadelig for helsen din. Ifølge det amerikanske National Institutes of Health Service, Medline Plus, spise mindre porsjoner er en viktig strategi mot vektkontroll.

Velg middagen din med omhu. Bestille en halv-del i stedet for et helt måltid eller dele en middag med en annen person hvis størrelsen på porsjonene er store. Ingen trenger å spise en 16 oz. biff alene. Betale for en ekstra plate i motsetning til en hel middag vil du spare mer enn dollar i form av din helse.

Mål servering størrelse. De fleste pakker vil anbefale servering størrelse. For eksempel kornblanding boksene anbefaler en servering størrelse med ¾ kopp eller en kopp. Fritt strømme blanding i en bolle dobler faktisk delen. Mål servering og topp av frokostblanding med en av de anbefalte daglige porsjoner frukt å gi deg selv med en tilfredsstillende porsjon.

Les paknings etiketter. De fleste ingredienser elementer som synes å være enkelt tjene produktene faktisk inneholder to porsjoner. Dette er spesielt tilfelle med hensyn til snack pakker. Bedrag at de er "enkelt tjene" vil lede deg til å sluke hele pakken.

Spis på mindre tallerkener. Dette virker som en relativt enkel strategi, men University of Hawaii Department of Nutrition stater, "en måte å spise proporsjonalt er å begynne med en mindre 9" plate, der halvparten av platen er fylt med frukt og grønnsaker, en fjerdedel fylt med stivelse (fortrinnsvis hele korn) og den gjenværende fjerdedel fylt med protein. "

Hint

 • Det er ikke alltid praktisk å trekke ut målebegeret; derfor kan du bruke følgende guider for å hjelpe deg med å visualisere de anbefalte porsjonsstørrelser:
 • Knyttneve tilsvarer en kopp frokostblanding eller en bakt potet.
 • Tre gram kjøtt eller grillet / bakt fisk er lik en kortstokk.
 • To spiseskjeer med peanøttsmør tilsvarer en ping-pong-ball.
 • En teskje margarin tilsvarer en terning.
 • En fjerdedel kopp rosiner tilsvarer ett stort egg.
 • En middels stor frukt tilsvarer en baseball.
 • En halv kopp frukt tilsvarer en halv baseball.
 • The American Cancer Society tilbyr en interaktiv online kalori verktøy for å hjelpe deg å beregne ditt anbefalte kaloriinntak. Besøk dem på Internett på cancer.org.
 • Drikk et glass vann før du spiser et måltid. Noen ganger tørst er forveksles med sult og tilfredsstille tørsten vil utelukke overspising.
 • Å spise den delen du velger heller enn den anbefalte servering størrelse vil føre til unødig vektøkning som kan føre til alvorlige helsemessige bekymringer ifølge Centers for Disease Control and Prevention.
 • Verdens helseorganisasjon (WHO) siterer, "De siste WHOs anslag tilsier at minst en av tre av verdens voksne befolkning er overvektig, og nesten én av 10 er overvektige. I tillegg er det over 20 millioner barn under fem år som er overvektig. "
 • The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler aldri å spise rett fra pakken, som du vil ha en tendens til å overspise. Plasser en servering av mat inn i en annen container.

Hvordan vite når du skal slutte å spise

Hvordan vite når du skal slutte å spise


Hvis du sliter med vekt og porsjonskontroll, vet du at du prøver ikke å overspise er ofte lettere sagt enn gjort. Mens noen individer har ikke noe problem å stoppe når de er fulle - eller til og med før - andre kjempe en konstant kamp med mat. Forebygging av overspising er en av nøklene for å lykkes miste vekt og holde den av. Jo færre kalorier som du tar inn, jo mindre komplisert det er å brenne av overflødig. Heldigvis er det en standard prosess for å vite når du skal slutte å spise - det bare tar litt praksis.

Hvordan vite når du skal slutte å spise

•  Spis sakte. Det tar omtrent 20 minutter for magen og hjernen til å kommunisere metthetsfølelsen. I løpet av denne tiden, er du i fare for å spise for mye. Sett kokekaret ned mellom biter og tygge hver og en minst 20 ganger før du tar en annen. Drikke væske med måltider for å bidra til å fylle deg opp og hjelpe fordøyelsen. Unngå å bruke sugerør - dette fanger luft i magen, forårsaker en falsk metthetsfølelse.

Sett en tid for å slutte å spise. Du vet det er forbi den tiden da du ser på klokken. Utfør en end-of-spising rituale etter middagen, slik som å ha en mint eller pusse tennene. Fortell deg selv at når du har fullført denne handlingen, kan det hende du ikke har mat for resten av natten. Bruke lignende ritualer i løpet av dagen, og fortell deg selv at de mener at du kan ikke ha mer mat til neste planlagte måltid eller snack tid.

Undersøk familiemønstre. Bestem hvor mye mat det faktisk tar for deg å få full, ikke hvor mye familien din spiste ved måltider (som kan være på kant for dine individuelle kroppen trenger), eller hvor mye tid det tar å "rense tallerkenen din." Arbeidet med å forkaste disse mønstrene og lytt til kroppen din til å lære sine satiety behov.

Stopp å spise før du er full. Selv om det synes counterintuitive, gir dette kroppen din mulighet til å realisere den er full før han ble fylt. Unngå fortsetter å spise etter det blir ubehagelig - dette er overspising, ikke sant metthetsfølelse.

Klargjør mengde og type mat som du vil spise på forhånd (avhengig av dine ernæringsmessige behov) og slutte å spise når dette beløpet har blitt konsumert. Bruk mindre tallerkener å gi deg selv en illusjon av å spise mer. Dette kan bidra til å lure hjernen til å mett raskere.

Hint

 • Praktisere disse nye ferdighetene til hvert måltid - det tar tid for kroppen å tilpasse seg nye spisevaner.