Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med husholdning ingredienser

Hvordan å miste vekt med husholdning ingredienser


Du trenger ikke å søke etter spesialitet måltider og kosttilskudd for å fremme vekttap. De hverdagslige dagligvarer rundt huset ditt kan hjelpe brenne uønsket fett. Innlemme flere av disse hverdagslige ingredienser i måltidene dine kan hjelpe deg å kaste pounds på en raskere hastighet. Selv de beste matvarer kan føre til vektproblemer hvis du spiser for mye. Par disse fettforbrenningen matvarer med moderasjon for å få de beste resultatene fra din justert kostholdet.

Hvordan å miste vekt med husholdning ingredienser

•  Drikk en 8-unse glass skummet melk med frokost. Den kalsium i melk kan fremme vekttap, ifølge en University of Tennessee studien, og de komplekse karbohydrater vil holde systemets insulinnivået under kontroll. Hvis insulinnivået stiger, vil kroppen din begynne å lagre ekstra fett.

Nyt en kopp kaffe uten sukker eller fløte. Kaffe forbrenner mer kalorier enn det pumper inn i systemet ditt, og koffein øker stoffskiftet. Kaffe kan gjøre deg dehydrert, så drikk et stort glass vann før du nyte å motvirke de negative effektene.

Spis et eple med din morgen havregryn. Epler er høy i fiber, slik at de gjør du føler deg tilfreds etter at du spiser. De kan også bidra til å senke nivåene av dårlig kolesterol i systemet.

Dryss cayenne pepper over bakt kylling. Kyllingen øker din metabolic rate, og krydret cayenne pepper varmer deg opp. Det ekstra varme du får av å spise cayennepepper eller noe krydret kommer fra kroppens fettforbrenning.

Spis en skinke sandwich på hel-hvete brød med en skive av salat. Salat og brød har høye mengder fiber, noe som øker stoffskiftet, og ham har proteiner som øker stoffskiftet også. Legge til en spinat salat med gulrøtter vil øke stoffskiftet videre og få deg til å føle deg mett lenger.

Drikk et glass tranebærjuice med lunsj i stedet for brus. Tranebær har antioksidanter som er viktig for mennesker som prøver å gå ned i vekt.

•  Konsumere den siste av middagen tre timer før sengetid og ikke spise noe annet etter middagen. Dette gir maten tid til å fordøye fullt før sengetid slik at den ikke sitte over natten i magen.

Cook dine stekt kjøtt i olivenolje. Olivenolje har mindre fett enn raps eller vegetabilsk olje, slik at du fortsatt får nyte dine stekt kjøtt uten å bekymre deg ekstra fett fra oljen. Olivenolje har også en skarp smak som gir ekstra smak til kjøtt.

Øvelse kraftig minst en halv time om dagen. Noen ganger velge sunn mat ingredienser er ikke nok til å kaste disse uønskede pounds, så du bør paret det med masse mosjon.

Hint

  • Hold en journal og registrere kaloriinntaket i løpet av dagen. Holde en fysisk journal av kaloriinntaket hjelper deg å holde styr på kalorier i stedet for andre å gjette deg selv hele dagen.
  • Ta kontakt med en kostholdsekspert for sunne oppskrifter med dagligdagse matvarer.