Digidexo.com

luftbobler i urinen

Fargen på urinen Bånd til Ketose

Fargen på urinen Bånd til Ketose


Ketose oppstår når kroppen går tom for karbohydrater for energi. Som et resultat, begynner kroppen til å behandle kosten og legemlig fett å utføre nødvendige funksjoner; nærvær av ketoner i urinen indikerer således metabolisme av fett. Keton teststrimler evaluere tilstedeværelsen og konsentrasjonen av ketoner ved hjelp av en urinprøve. Ketosis er dokumentert av en kjemisk reaksjon på testplaten, noe som vil endre farge basert på konsentrasjonen av ketoner.

Tilstedeværelse av Ketoner

Tilstedeværelsen av ketoner i urinen kan bli antatt ved en enkel urintest. Noen teststrimler har videre evaluering av tilstedeværelsen av glukose, proteiner eller andre materialer i urin. Men ved testing av ketose, strimler trenger bare å teste for nærvær av ketoner.

Bruk av Test Strip

Urin Ketostix (eller reagens strimler) er enkle å bruke. Testingen puten, på en ende av strimmelen, er utsatt for urin; det kan føres gjennom en urinstrøm eller dyppet i en urinprøve. Testingen puten inneholder et kjemisk stoff som reagerer i nærvær av ketoner, endrer farge, avhengig av konsentrasjonen.

Keton Readings

For ytterste nøyaktighet, bør keton avlesninger utføres nøyaktig 15 sekunder etter eksponering for urin. På testflasken vil være et lite utvalg av fargede kvadrater som viser (i stigende rekkefølge) hvilke farger testputen vil slå i det tilfelle at ketoner er til stede.

Test Strip Readings

Ketostix generelt har fem kategorier forbundet med keton konsentrasjon i blodet. En negativ avlesning indikerer ingen ketoner er til stede i urin. Trace (5 mg / dL), liten (15 mg / dl), moderat (40 mg / dL) og store (80 til 100-plus mg / dl) er de fire positive områder, angitt med en blek rosa (trace) gjennom dyp burgunder (stor) farge på testputen.

Nøyaktighet

Testingen puten ikke nødvendigvis stemme overens med konsentrasjonen av ketoner i urinen. Forskjellige forhold - som dehydrering eller diett svingninger - kan påvirke resultatene av en urin-reagens-test. Mens ketose er generelt trygge for en frisk person, kan det oppstå ketoacidose hvis ketoner dannes i en diabetisk system.

Betydningen av hvite blodceller i urinen

Har du noen gang gitt en urinprøve til legen din under en årlig checkup? Visste du lurer på hvilke tester laboratoriet utfører på urinprøver, og hva resultatene tilsier? En hvit blodceller er en av disse testene.

Funksjon

Hvite blodceller er en del av kroppens forsvar mot bakterier, virus og andre fremmedelementer.

Identifikasjon

Laboratorie techs bruke et mikroskop for å telle hvite blodlegemer i urinsedimenter.

Betydning

Normal hvite blodlegemer i urinen er lav. Tilstedeværelsen av et stort antall hvite blodceller i urinen - vet som pyuria - indikerer en infeksjon eller betennelse i deler av urinveissystemet.

Symptomer

Tilstedeværelsen av et stort antall hvite blodceller i en urin får den til å være regn med en ubehagelig lukt. Magesmerter, feber og svie ved vannlatning er symptomer som kan følge høye hvite blodceller telle i urinen.

Betraktninger

Tilstedeværelsen av et stort antall hvite blodceller i urinen kan skyldes forurensning med vaginale sekresjoner og andre faktorer. Følg alltid retningslinjene lab for urin prøveinnsamling.

Hvordan å oppløse krystaller i urinen

Hvordan å oppløse krystaller i urinen


Krystaller i urinen er dannet av varianter av salt oppbygning i nyrene. Den salter, xantin, kalsiumoksalat, cystin og urinsyre blir meget konsentrert på grunn av ekstremt lave nivåer av urin eller høye nivåer av krystalldannende salter. Ute av stand til å oppløse, mister den konsentrerte salt væske og danner krystaller i ureter eller blære. Hvis disse krystallene ikke blir spylt fra kroppen, krystalliserer de inn nyrestein kalt nyresten. Tegn og symptomer inkluderer smerter i korsryggen, ødem (væskeansamlinger) og nyre smerte. Make-up av steinene avgjør hvor raskt de skal løsne eller de virkemidlene som trengs for å oppløse dem.

Hvordan å oppløse krystaller i urinen

Process

•  Ta kontakt med din lege før du starter noen rensing diett.

Kjøp ingredienser fra et supermarked, apotek eller helsekostbutikk, avhengig av hvor mange av de valgfrie elementer du planlegger å bruke.

Drikk en kopp eplejuice med hortensia root skjær tre til fire ganger daglig i tre uker. Hvis du har en historie med nyrestein, ta det i fem uker i stedet for tre uker.

Drikk rikelig med vann daglig for å skylle giftstoffer fra kroppen din. Prosessen krever mye væske for å rense innsiden av legemet og kan ha form av saft og vann som brukes i variasjonen til å produsere en liter urin daglig.

Hint

  • Endre din diett for å hindre dannelse av krystaller i fremtiden. Salter som utvikler seg til nyrestein kommer fra en kombinasjon av mineraler og kjemikalier avledet fra individets diett. En diett høy på protein forårsaker urinsyrekrystaller å utvikle seg i ledd og nyrer kalles gikt. Hvis det skjer andre steder, er det som kalles acidose hos personer som lider av nyreproblemer. Unngå kaffe, sjokolade og andre industrielt forberedt matvarer som soya-baserte matvarer eller microwave matvarer for å unngå krystaller som, hvis ubehandlet, føre til nyrestein. Hvis krystallene ikke er oppløst og danne nyrestein, kan steinene bli store, og urinstrøm kan blokkeres.

Hvordan bli kvitt slim i urinen

Når kroppen utfører ikke som er forventet, kan det være et tegn på problemer og problemer med sine indre arbeid. Slim i urinen kan være et symptom på problemer innenfor ekskretorisk system, reproduktive system, og eller immunsystemet. Urin slim kan være et tegn på infeksjon i urinveiene, Cystitus eller sten.

Hvordan bli kvitt slim i urinen

•  Bestem hvor mye slim blir produsert. Når du analyserer eventuelle helsemessige uregelmessigheter, ta nøyaktige oppmerksom på hva som går galt. Skriv ned hvis slimet er farget eller klar. Legg merke til om det har en lukt eller ingen lukt i det hele tatt. Legg merke til tykkelsen av mucus, og hvis det er en kontinuerlig strøm eller klatter som vises i urinstrømmen.

opprettholde høye nivåer av væskeinntak daglig. Vann er kroppens naturlige væske ressurs. Ved å øke vanninntaket, kan kroppen produserer mer urin og forsøke å spyle eventuelle infeksjoner eller fremmedlegemer ut av blæren og urinveiene. Vann hjelper også kroppen kjøre sitt immunsystem og generell helse. Holde vanninntaket høyt, kan bidra til å bekjempe eventuelle interne infeksjoner. Det anbefalte nivået er 2000 ml. daglig.

Hold hygiene en prioritet. Bor rent og holde lysken opprettholdes er et stort skritt mot å bli kvitt slim i urinen. Sørg for å rengjøre grundig kjønnsorganene etter vannlating. Vær sikker på å tillate området for å "puste" gjennom bomull undertøy. Bruk våtservietter ofte. Urinveisinfeksjoner trives på fuktig og varmt miljø undertøy kan produsere.

Hvis sex er et must, sørg for beskyttelse er brukt. Samleie kan forverre en infeksjon spesielt hvis sex er ubeskyttet. Ubeskyttet sex kan passere slim eller kilde smitte til en partner under samleie og utløsning. Plus, kan ubeskyttet sex irritere underlivet og de områdene hvor en infeksjon kan være trivelige. Ingen sex er foreslått. Men hvis det er et must, vurdere iført en kondom eller ved hjelp av en membran.

Legg frukt og fruktjuicer til dietten. Frukt og fruktjuicer kan legge vitaminer til en kropp som det avtaler med hva infeksjon eller tilstand kan være årsaken til slim i urinen. Tenk appelsiner og tranebærjuice. Appelsiner er høy kilder til vitamin C, og tranebærjuice bistår i å fjerne infeksjoner fra urinveiene.

Kontakt lege. Hvis slimet vedvarer eller forverres, bør du vurdere å konsultere lege for å bli kvitt slim i urinen. Dette kan være et tegn på en dyp infeksjon eller medisinsk tilstand som kan forverres over tid. Hvis det å ha barn er en vurdering, straks oppsøke lege for å sikre at det ikke er noen trusler mot den reproduktive faktorer i kroppen.

Hint

  • Drikk store mengder vann daglig.
  • Unngå sex hvis mulig. Ikke overse problem hvis slim i urinen forverres. Dette kan være et tegn på en mer alvorlig tilstand og bør behandles av lege.

Hva sykdommer kan forårsake Ketoner å være i urinen?

Ketoner er kjemikalier som produseres når kroppen bryter ned fett i stedet for karbohydrater for energi. Keton produksjonen skjer hele tiden, men da ketoner er tilstede i urinen, er det vanligvis en indikasjon på en sykdom eller en ekstrem endring i dietten. Selv om National Institutes of Health sier det ikke er noen risiko for nondiabetics som er i en tilstand av ketose, kan årsaken en kroppen er i ketose indikere et større problem.

Ketose

Når ketoner er tilstede i urinen, er kroppen i en tilstand av ketose. Det er allment antatt at ketose er dårlig eller farlig, men det avhenger av situasjonen. Normalt kroppen bryter ned karbohydrater for energi, men når kroppen har gått tom for at drivstoff, vil det bryte ned fett, produsere ketoner i urinen.

Behandling for nondiabetics er vanligvis bare en endring i dietten, som regel ved å øke karbohydratinntak.

Sult

Ketoner er vanligvis til stede i urinen når kroppen er sultne. Når kroppen er sultet, flere hormoner, slik som glukagon, adrenalin og veksthormon, kan forårsake fettsyrer å bli løst fra kroppsfett i blodet. Nivåene av disse hormonene øker i en tilstand av sult, ifølge National Institutes of Health.

I denne situasjonen er ketose farlig fordi det er en indikasjon på at kroppen er sultne.

Ukontrollert diabetes

Ketose hos diabetespasienter (hovedsakelig ved type 1 diabetes) kalles ketoacidose. Dette er en farlig situasjon, fordi det kan føre til en diabetisk koma og død. Ketoner i en diabetiker urin betyr at det ikke er nok insulin i kroppen, noe som betyr at diabetes er ukontrollert, i henhold til American Diabetic Association. Det kan også være en følge av den lave blodglukose, som et resultat av en insulin reaksjon.

Behandling for diabetikere vanligvis finner sted på et sykehus.

Alcoholic ketoacidose

Når en person drikker store mengder alkohol, ketoner kan bli tilstede i urinen. Dette er ofte funnet i alkoholikere, men det er også blitt rapportert i nonalcoholics i alle aldre.

Økt metabolisme Disorders

Ketose kan også utløses av akutte eller alvorlige sykdommer, inkludert brannskader, feber og hypertyreose. Andre årsaker er amming (sykepleie et spedbarn), post-kirurgisk tilstand og graviditet, ifølge National Institutes of Health.

Atkins Diet

The Atkins Diet baserer sin fremgang på en person å være en tilstand av ketose. Atkins dieters teste daglig for ketoner fordi når de er i ketose, betyr det kroppen brenner fett fordi alt av karbohydrater drivstoff er borte.

Test Levels

Negative testresultater er normale. Når noen tester positivt for ketoner i urinen, er resultatene generelt oppført som små, moderate eller store mengder med disse verdiene, ifølge National Institute of Health:

Liten: <20 mg / dL
Moderat: 30-40 mg / dL
Stor:> 80 mg / dL

Hva er den beste måten å rense urinen?

Folk liker å "rense" urinen for å beskytte sitt privatliv. Det er mange produkter som kan hjelpe folk passere en urin test, alt fra piller og pulver til shakes og væsker. Men med alle disse valgene, kan det være forvirrende å finne ut hvilket produkt å kjøpe.

Naturligvis

Den beste måten å rengjøre urin er å rett og slett ikke ta narkotika. Marihuana er sporbar i et system for så lenge som fem måneder, uavhengig av vane. Vanligvis avgifte systemet ved regelmessig å drikke store mengder vann før testen er en god idé. Imidlertid vil drikke for mye på testdagen bringe tilbake en ufullstendig resultat, som det vil vise at du har prøvd å fortynne urinen.

Drikkevarer

En vanlig måte å rengjøre urin er å kjøpe en kommersiell drink som annonserer en ren dopingtest. Vanligvis disse gjør det samme som vann - fortynne systemet via et stort inntak av væske. Drikk produktet rett før du tar testen, og angivelig vil det bidra til å skjule alle spor av fortynning. Disse fungerer ofte, men et stort problem med dem er at de er en generisk one-size-fits-all slags produkt, og mange mennesker har forskjellige kropps komposisjoner.
Disse kommersielle drikker er ganske enkel å bruke, og i stor grad øke oddsen for rengjøring helt urinen eller i det minste maskering det som ren.

Mirakelkurer

Det finnes mange mirakelkurer over hele internett om hvordan du rengjør urin raskt hjemme med tranebærjuice eller eddik. Men ingen av disse gjør noe for å hjelpe ren urin i det hele tatt. Tranebærjuice bare gjør du tisser mer, mens eddik endrer pH i urinen din. Legemidler som niacin kan føre til mye skade hvis du overdose på dem. Ikke bare gjør de ikke, men de kan i stor grad skade leveren dersom det tas i store doser, som urin rengjøring myten kaller online typisk for. Generelt annonsert et produkt som "no vannfortynning nødvendig" vil ikke fungere, som fortynning er den viktigste komponenten for å rense urin. Ingen produkter utvanner helt urin på egen hånd, og ingen produkt har en 100% suksessrate, så vær forsiktig med dine avgjørelser på hvilket produkt å kjøpe, hvis noen.

Hva betyr det at urinen har for mye kalium?

En urinprøve er generelt en rutine trinn i evalueringsprosessen; bør imidlertid denne tilsynelatende enkle testen ikke bli oversett, så det kan teste viktige nivåer av næringsstoffer i kroppen din. For eksempel, hvis du har for mye kalium i urinen, kan det resultere i flere medisinske tilstander, alt fra muskelkramper til oppkast.

Test

Mens en enkelt prøve urinprøve (det tas en prøve fra en strøm av urin) kan gjennomføres for å teste for kalium, er en 24-timers urin samling mer sannsynlig å bli forespurt. Ved å våkne opp tømme blæren, men ikke lagre denne urin. Legg merke til den tiden, og begynne din 24-timers test samlingen. For de neste 24 timene, urinere i beholderen din lege gir og holde det nedkjølt.

Hva Kalium Does

Kalium fungerer som en regulator for vann og elektrolyttnivået i kroppen din, noe som gjør at riktig mengde vann er beholdt inne og holdt utenfor cellene. Denne prosessen holder musklene og nervene fungerer.

How High

I de fleste tilfeller er det normale området 25 til 120 milliekvivalenter (måleenhet) per liter per dag. Men, dette vil variere avhengig av hvor mye kalium du spiser eller svelges sammen med det naturlige nivået av kalium kroppen produserer. Siden natrium nivåer vil påvirke kaliumnivå, kan en diett høy i natrium føre til kalium ubalanse og medføre væskeansamlinger og hevelser.

Høye nivåer

Hvis en urinprøve viser kalium nivået er høyt kan dette være en indikasjon på en mer alvorlig helseproblem og ytterligere tester vil bli gjennomført.

Hva skjer

Symptomer på for mye kalium er diaré, svakhet i armer og ben, muskelkramper eller spasmer, irritabilitet og oppkast.

Definisjon av urinens pH Modifiers

Dersom legen har forskrevet en urin pH modifier, er hun bekymret for nyrene. En urin pH modifiserende middel er et medikament som er utformet for å øke pH-verdien i urinen - å gjøre det mer alkaliske - for å hjelpe nyrene bryte ned giftige stoffer, eller for å hindre visse typer av nyrestein.

Urocit-K

Urocit-K (kalium citrate) øker pH i urinen din for å gjøre det alkalisk og hindre den fra forming nyrestein. "Potassium citrate fungerer ved å gjenopprette naturlig forekommende kjemiske stoffer i urinen som stopper krystaller fra forming og også hemmer dannelsen av de [to] vanligste typene av nyrestein, kalsium oksalat og urinsyre steiner", ifølge produsenten, Mission Pharmacal. Legen din kan ønske å overvåke blodet ditt når du er på denne medisinen.

Natriumbikarbonat

Også kjent som natron, kommer medisinsk kvalitet natriumbikarbonat som en oral tablett eller pulver for å oppløse i vann. Det er syrenøytraliserende leger fore for halsbrann og sure oppstøt, men det fungerer også for å redusere surhetsgraden i urinen, og dermed oppmuntre nyrene å eliminere visse giftige stoffer, som kan inkludere noen medisiner. Bruk natriumbikarbonat bare som anvist; tar mer av det eller ta det oftere ikke vil forbedre dine symptomer noe raskere, og kan forverre tilstanden din. Sørg for at legen er klar over alle medisiner og kosttilskudd du tar, som natriumbikarbonat kan samhandle med andre antacida, aspirin eller aspirin-lignende medisiner, benzodiazepiner, flekainid (Tambocor), jern, ketokonazol (nizoral), litium (Eskalith, Lithobid) , metenamin (Hiprex, Urex), metotreksat, kinidin, sulfa inneholder antibiotika, tetracyclin (Sumycin), eller vitaminer, ifølge PubMed Health.

Fosfor Salts

Fosfor salter - kaliumfosfat - reduserer syre i urin og er derfor foreskrevet for å behandle visse typer nyrestein. Det er også foreskrevet for å forbedre effektiviteten av enkelte antibiotika medisiner i behandling av urinveisinfeksjoner. Det er en tablett oppløst i vann og forbrukes. Ikke ta fosfor salter med sevelamer. Ifølge Healthline.com, "Denne medisinen kan også samhandle med følgende medisiner: antacida som inneholder aluminium, magnesium eller kalsium; aspirin og aspirin-lignende medisiner, cyklosporin, diuretika, eplerenon, medisiner for blodtrykket som kaptopril, enalapril, lisinopril; kaliumtilskudd, salterstatninger eller lav-salt melk;. vitamin D-tilskudd "

Allergi og bivirkninger

Alle urin pH modifikatorer har bivirkninger, oftest diaré, urolig mage eller gass. Alvorlige bivirkninger de alle deler er svart, tjæreaktig avføring; pusteproblemer; forvirring; rask eller uregelmessig hjerterytme; alvorlige magesmerter; prikking i hender eller føtter; oppkast som ser ut som kaffegrut; og svakhet. Fortell legen din hvis noen av disse symptomene utvikler seg. Oppsøk akutt hjelp umiddelbart hvis du utvikler tegn på en allergisk reaksjon - kortpustethet eller pust, utslett eller kløe, hevelse i ansikt, hender, lepper, tunge eller svelg.

Andre hensyn

Hvis du vet at du har høye nivåer av kalium, fosfat eller kalsium i blodet ditt, eller hvis du har aluminiumstoksisitet, må du dele denne informasjonen med legen din fordi det vil påvirke hennes valg av hvilken urin pH modifier å foreskrive. Også, hvis du er på en lav-natrium diett, vil legen trenger å vite dette fordi noen urin pH modifikatorer påvirke blod natrium nivå.

Hvordan sjekke urinen for en infeksjon

Det er to måter å sjekke urinen for en infeksjon. Hvis du har symptomer på en urininfeksjon - et presserende behov for å urinere, urinering ofte, smerte eller brennende ved vannlatning - kan det være lurt å oppsøke lege, som vil teste urinen for deg og følge opp med riktig behandling. Eller du kan prøve å teste din egen urin med en hjemme test kit.

Bruksanvisning

Hvordan bruke en Home Urin Test

•  Få et hjem urinprøve fra stoffet butikken eller bestille en on-line. Sørg for at det står på etiketten at det tester for infeksjon. Noen hjemme urin tester er utviklet for å teste blodsukkeret; andre brukes for narkotika testing.

Når du har testsett hjemme, åpne boksen og sjekke for å se at settet inneholder en samling cup, målepinner og instruksjoner som forklarer hvordan du utfører testen.

Les bruksanvisningen nøye. Det kan være noen ting du må gjøre før du tar testen, for eksempel å unngå visse matvarer, begrense fysisk aktivitet eller midlertidig stoppe medisiner eller alkohol. Hvis du ikke skal bruke settet med en gang, må du oppbevare den riktig. Noen kits må lagres på et kjølig sted eller i kjøleskap.

Prøv å ta testen først i morgen. En morgenurin gir de beste resultatene. Hvis dette ikke er mulig, må du ikke urinere i minst 4 timer før testing.

Når du er klar til å ta testen, samle de ekstra materialene du trenger. Mest sannsynlig vil dette være våtservietter eller towellettes og en klokke eller klokke som måler tid i sekunder. Henvis til instruksjonene i settet for en liste over flere materialer.

Bruk din klokke eller se hvis et skritt i testen må være tidsbestemt. Feil timing kan endre dine testresultater.

Vask hendene før samler urin.

Fjern lokket fra samlingen beholderen dersom den har en. Sett lokket ned med den indre overflate opp. Unngå å berøre den indre overflaten.

Rengjør området rundt kjønnsorganene med en fille eller towelette.

Begynn urinering inn på toalettet eller urinal. Etter at urinen har strømmet i flere sekunder, samle omtrent halvparten en beholder med "midtstrøms" urin.

Ikke la kanten av beholderen til å berøre kjønnsorganene. Ikke få toalettpapir eller andre fremmedlegemer inn i beholderen.

Test urinprøven med teststrimmelen i henhold til instruksjonene som fulgte med settet. Følg instruksjonene nøyaktig. Ikke hopp over noen trinn.

Skriv ned resultatet av testen. Ring legen din og gjøre en avtale hvis testen er positiv. Hvis testen er negativ og du fortsatt har symptomer på en urinveisinfeksjon, ring legen din og gjøre en avtale for å se ham.

Tips og advarsler

  • Hvis symptomene fortsetter etter å ha tatt hjemme test eller hvis resultatene er positive, og du ikke kontakte legen din, du øker sjansen for komplikasjoner fra en urinveisinfeksjon.

Hvite og røde blodceller i urinen

Hvite og røde blodceller i urinen


Leger sjekke vanligvis pasientens urin, selv under en rutinemessig sjekk-opp. En urinprøve gir resultater som lar en lege vite at nyrene er sunt og å sikre at det er ingen tegn til infeksjon. Urin bærer med seg flere typer avfall fra kroppen, avhengig av hva en person spiser eller drikker, hvor fysisk aktive de er, selv om de er gravide. Unormale resultater kan vise hvite eller røde blodlegemer i urinen.

Funksjoner

Hvis leukocytter, også kjent som hvite blodceller, er tilstede i urinen det betyr vanligvis at pasienten har en urinveisinfeksjon eller en nyreinfeksjon. Ifølge CIGNA, er det ikke vanlig for blodlegemer til å være til stede i urin.

Utseendet av røde blodceller i urin er kjent som hematuria. Ifølge National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse, kan årsaker til hematuri være et resultat av noe så enkelt som anstrengende trening eller noe så alvorlig som en svulst. Vanligvis tilstedeværelsen av blodceller i urinen ikke er forårsaket av noe alvorlig.

Forberedelse

For å være sikker på at ingenting påvirker resultatene av en urinanalyse, er det best å unngå matvarer som kan endre fargen på urinen. Ifølge CIGNA, ting å unngå å inkludere visse bær, som bjørnebær og anstrengende trening. Noen tar reseptbelagte medisiner som påvirker urinen bør spørre sin lege før avtale om ikke de må slutte å ta den.

Betraktninger

En kvinne går gjennom hennes menstruasjonssyklus kan ha spor av røde blodlegemer i urinen. Det er best å gjøre legen oppmerksom på, før urinprøve, at hun er menstrua så det er ingen grunn til bekymring hvis tilstedeværelse av røde blodceller er funnet. Tilstedeværelsen av blodceller, enten hvitt eller rødt, i urinen bør ikke være en grunn til panikk. I de fleste tilfeller kan legen forskrive en medisin som kan rydde opp i urinen i løpet av få dager.

Identifikasjon

Urin kan analyseres forskjellige måter. Leger kan raskt ta en peilepinne og dypp den i koppen av urin for å tolke innholdet i urin eller gjøre en mikroskopisk urinalysis som tillater dem å se urinen under et mikroskop. Den gode ting om en peilepinnen er at resultatene er rask. Imidlertid er resultatene begrenset mens en mikroskopisk urinalysis gir en mer detaljert visning av tilstedeværelsen av hvite eller røde blodlegemer.

Tips

Smerter i nyrene kan være et tegn på en nyre infeksjon. Tilstedeværelsen av smerte eller brennende ved vannlating kan være et tegn på en urinveisinfeksjon. I begge tilfeller er en person bør ikke bare anta at hva problemet er. Søke råd fra lege dersom symptomer på en nyre eller urinveisinfeksjon oppstår. En lege vil teste urinen for å finne ut hva den eksakte årsaken til symptomene er.

Hvordan ta 30 dager med antibiotika for blod i urinen

Hvordan ta 30 dager med antibiotika for blod i urinen


Blod i urinen er vanligvis resultatet av en urinveisinfeksjon. Det er viktig å gå til en lege og gi en urinprøve, slik at den eksakte årsaken til infeksjonen kan bestemmes og antibiotika foreskrevet. De vanligste antibiotika foreskrevet for UVI er Nitrofurantoin, Ciprofloxacin og Levofloxacin. Det er viktig at du følger legens retninger i å ta hele beløpet av foreskrevet antibiotika hvis du har blod i urinen din.

Bruksanvisning

•  Les etiketten på flasken av antibiotika du har fått foreskrevet for å fastslå hvor mange piller du skal ta hver dag.

Ta antibiotika med vann på angitt tidspunkt hver dag. Det er best å ta antibiotika ved måltider, heller enn på tom mage.

Avslutt den 30-dagers kur med antibiotika. Selv om blod i urinen klarner opp, er det viktig å fullføre antibiotika du har fått foreskrevet.

Hvor lang tid tar Phentermine Stay i urinen?

Forståelse Phentermine

Phentermine er en diett pille som brukes til å redusere appetitten. Noen ganger leger foreskrive stoffet til å behandle fedme. Stoffet har vært kjent for å fremme effektiv vekttap ved å skape en følelse av fylde. Bruk av dette stoffet er anbefalt for kortsiktig vektkontroll bare, som det gradvis blir mindre effektiv. En appetitt suppressant, hjelper Phentermine en person til å kontrollere spise ved å blokkere meldinger sult til hjernen. Stoffet akselererer også stoffskiftet ved å brenne kalorier på en raskere hastighet. Vanligvis følgende om seks ukers bruk, kroppen blir motstandsdyktig mot narkotika og bivirkninger begynne å sette inn.

Amfetamin

Selv ikke en amfetamin, er phentermine et sentralstimulerende lik i kjemisk makeup til en amfetamin; Derfor stoffet påvirker kroppen på samme måte. Tar diett pillen kan føre til et positivt resultat i urin screening tester for amfetamin. Phentermine kan påvises i urinen i opptil 2-4 dager, avhengig av hvor raskt kroppen forbrenner stoffet. Hastigheten varierer mellom individer og kan påvirkes av flere faktorer, inkludert en persons alder, høyde, vekt og mengde kroppsfett. Hvor mye av stoffet du tar, samt hvor ofte du tar det også bestemme hvor lenge den kan forbli i systemet ditt. I de fleste tilfeller, kan medikamentet ikke påvises i urin etter 48 til 72 timer, men i likhet med andre stimulerende midler, kan Phentermine fremdeles påvises i opptil fire dager. Generelt, leveren og nyrene klare de fleste medisiner ut av kroppen ganske raskt. Men i noen tilfeller kan spornivåer av et medikament forblir i systemet i lengre tid. I tillegg Phentermine.com, vekttap nettstedet og nettverk for phentermine fora, påpeker at mens stoffet er FDA godkjent for vekttap, til dags dato har det vært få studier som undersøker den langsiktige bruken av appetitt suppressant (se Reference 1). Likeledes er det ingen kliniske data som måler hvor lang tid Phentermine forblir i kroppen etter en person slutter å bruke stoffet. Forbruker koffein kan redusere effekten av stoffet raskere. Vær oppmerksom på at hvis din arbeidsgiver krever jevnlig narkotika testing, kan ha Phentermine i systemet at det ser ut som om du tar amfetamin.

Advarsler

I tillegg til de mange uheldige fysiske virkninger forlenges eller overforbruk av stoffet kan forårsake, fordi det påvirker kroppens nervesystem mye på samme måte som amfetamin, Phentermine kan være vanedannende. Som andre sentralstimulerende midler, løfter stoffet blodtrykk og øker hjertefrekvensen. Abstinenssymptomer kan oppstå hvis du slutter å ta slankepiller brått. Snakk med legen din før du slutter denne medisinen. Han vil gi deg instruksjoner for å gradvis redusere dosen. Ikke øke dosen eller ta stoffet lenger enn anbefalt av legen din. Depresjon, irritabilitet og tretthet er vanlige bivirkninger etter seponering. Fortell legen din dersom du har økt sult, hevelse eller rask vektøkning mens du tar stoffet. Alkohol kan øke intensiteten av visse bivirkninger.

Slik fjerner luftbobler en IV Tubing

Alle som noen gang har gitt en IV, hadde en IV mens på sykehuset eller sett en TV medisinsk drama, vet at noen ganger luftbobler kan dannes i IV tubing. Mens noen bobler er uunngåelig, kan for mange være et alvorlig problem. Det er derfor det er best å prøve å fjerne luftbobler før du setter IV inn i pasienten. Hvis for mange luftbobler strømme inn i blodstrømmen, vil pasienten være i fare for å utvikle en blodpropp. Embolisms kan være dødelig.

Bruksanvisning

Hold IV slangen mellom tommel og pekefinger. Hold røret over luftboblene.

Trykk på luftboblene ved hjelp av en flytende bevegelse med pekefingeren på den andre hånden.

Skyv fingrene opp (de som holder røret) for å bidra til å flytte bobler mot dråpekammeret.

Pakk rør rundt din blyant (to eller tre ganger). Begynn innpakning rør rundt blyant rett under luftboblene. Dette vil bidra til å skyve bobler opp mot dråpekammeret.

Tips og advarsler

  • Du bør alltid bruke hansker for å beskytte deg selv og din pasient fra skadelige forurensninger. Spyling av IV røret før du kobler den vil bidra til å hindre luftbobler fra forming. Stram klemmen hvis du ser små luftbobler. Dette vil stoppe flere luftbobler akkumuleres. Klemmen er sirkulær enhet som du kan flytte opp eller ned for å endre flyten kommer fra IV.
  • For mange luftbobler i en IV kan drepe pasienten.

Årsaker av hvite blodlegemer i urinen

Årsaker av hvite blodlegemer i urinen


Urinveiene består av nyrene, urinlederne, urinblæren og urinrøret. Blodceller er normalt ikke er funnet i urin. Hvis en urinanalyse viser blodceller i urinen, også kjent som hematuri, som kan signalisere at noe er galt i urinveiene.

Urinveisinfeksjon er den vanligste formen for infeksjon som påvirker urinveiene. Denne type infeksjon forekommer ofte i urinrøret eller urinlederen. Bakterier ofte kommer inn i åpningen av urinrøret under vannlating og samleie. Symptomer kan inkludere brenning, smertefull vannlating og blod i urinen.

Infeksjon i nyrene kan føre til hvite Bloods cellene skal vises i urinen. Nyre infeksjon som kalles pyelonefritt vanligvis oppstår i urinveiene og reiser til nyrene. Symptomer på pyelonefritt kan omfatte feber, frysninger, hyppig vannlating og blod i urinen. Nyre infeksjoner kan være en alvorlig tilstand og må behandles med antibiotika og en gang sykehusinnleggelse. Ifølge Mayo Clinic, er risikoen for nyre infeksjoner størst blant de med langvarig urinkateter bruk, kvinner og personer med svekket immunforsvar.

Blære infeksjoner kan også føre til hematuri. Symptomer inkluderer brennende, smertefull vannlating og sterk-smelling og skyet urin. Blære infeksjoner, eller cystitt, er forårsaket av bakterier som gjør sin vei inn i blæren. Samleie, interferens med blære tømming - som er vanligvis sett hos gravide kvinner på grunn av det forstørrede livmoren - og kateter bruk kan alle forårsake infeksjon.

En obstruksjon av urinveiene kan føre til hematuri også. Hindringer kan komme fra traumer eller bekkenet, tumor, nyre eller blære steiner, prostata hypertrofi eller fremmedlegemer i urinveiene. Symptomer kan inkludere problemer med vannlating, smertefull vannlating, magesmerter eller svakhet og svak urinstrålen. Hindringer kan forekomme i noen del av urinveiene og krever ofte medisinsk eller kirurgisk behandling.

Hva er farene ved høy kalium i urinen?

Hva er farene ved høy kalium i urinen?


Nyrene normalt filtrere og skille ut overflødig kalium i urinen, og dermed opprettholde riktig kaliumnivå. Farlig høyt kaliumnivå kan eksistere hvis urin prosessen ikke fungerer som den skal.

Identifikasjon

Kalium er både en elektrolytt og et mineral. Det bidrar til å holde mengden av fluid på innsiden og utsiden kroppens celler og elektrolyttbalansen i kroppen. Kalium spiller også en viktig rolle i hvordan nerver og muskler arbeide.

Nyreproblemer

Når det er feil på urin prosess, en tilstand som kalles hyperkalemi, eller hyperpotassemia (høy kalium nivå), kan forekomme. Hvis den ikke behandles raskt, kan dette føre til plutselig død av uregelmessige heatbeats (arytmi).

Foods å unngå

Et høyt inntak av kaliumsalterstatninger er skadelig. Forbruker for mange high-kalium matvarer som avokado, aprikoser, bananer, dadler, nektariner, appelsiner, rosiner, artisjokker, pastinakk, spinat, tomater, yams, hele korn, melasse, muslinger, torsk, kveite, yoghurt og nøtter løfter kaliumnivå . Forbruker for mange kaliumtilskudd frarådes.

Kalium Heiser

Enkelte diuretika kan beholde kalium i kroppen, hvilket fører til hyperkalemi. Varierende hormonnivåer og noen kreft behandlinger kan også heve kaliumnivå.

Symptomer

Symptomer på høye nivåer av kalium inkluderer muskelkramper eller svakhet, kvalme, diaré, hyppig vannlating, dehydrering, lavt blodtrykk, forvirring, irritabilitet, lammelser og endringer i hjerterytmen. Snakk med helsepersonell om eventuelle bekymringer du har om behovet for å teste dine kaliumnivået dersom disse symptomene oppstår.

Hva er HCG i urinen?

Hva er HCG i urinen?


Humant choriongonadotropin (hCG) er et hormon som produseres når du er gravid. HCG kan påvises i blod eller urin. HCG i urin er det som forårsaker en positiv graviditetstest hjemme.

Funksjon

Etter unnfangelsen, begynner morkaken slippe hCG graviditetshormonet, og det bygger seg opp i kroppen gjennom første trimester.

Time Frame

Beløpet, eller nivå, av hCG vil doble hver to eller tre dager, men fordi nivåene kan variere hCG ikke er vanligvis brukt til å date en graviditet.

Identifikasjon

De fleste hjem graviditetstester vil kunne påvise HGC i urinen når det er høyere enn 20 mIU / ml. Dette tar vanligvis 7-10 dager etter unnfangelsen.

Betraktninger

Hver kvinne produserer hCG på hennes eget tempo, så en tidlig negativ urinprøve kan ikke være nøyaktig; det er best å teste på nytt 7-10 dager etter en savnet perioden.

Nøyaktighet

HCG i urin brukes til å teste for graviditet fordi det er lett å måle. Hjem graviditetstester er omtrent 97 prosent nøyaktig i å oppdage hCG graviditet hormoner.

Hvordan Skyll luftbobler i en IV Linje

Hvordan Skyll luftbobler i en IV Linje


Intravenøs (IV) behandling kan gis til pasienter for å opprettholde væske og elektrolytter, erstatte tapt væske, erstatte næringsstoffer og vitaminer, eller å administrere medisiner og transfuse blod. En av de farligste risiko forbundet med IV-terapi er luft emboli, som er en blokkering i en blodåre forårsaket av luft i blodstrømmen. Luftemboli er en potensielt dødelig tilstand, selv om det minimum av luft som er dødelig for mennesker er ukjent. Sykepleiere må fjerne luftbobler fra en IV linje før du fester det til pasienten for å unngå dette problemet.

Bruksanvisning

•  Skyll linje med saltvannsoppløsning eller IV løsning før du setter linjen inn i veripuncture enheten.

Stram rulleklemmen for å hindre luft fra å flytte fremover.

Trykk den delen av slangen rett under luftboblene å oppmuntre boblene til å bevege seg oppover i dryppkammeret.

Pakk IV rør rundt en penn, som starter under luftboblen. Hver gang du vikle den rundt, vil luftboblen flyttes lengre opp linjen.

Sett inn en sprøyte inn et tilgangspunkt under luftboblen, åpne rulleklemmen, og trekke luft ut i sprøyten.

6. Lukk rulleklemmen for å stoppe strømningen av fluider og koble IV-røret fra pasienten ved et punkt under det luftboble.

•  Hold i enden av røret over en steril pose eller beholder.

8. Åpne rulleklemmen og tillate fluid å dryppe ned i posen eller panorere bare hvis oppløsningen er et enkelt fluidum, slik som saltoppløsning eller glukose. Som avtapningsstedene, spyler det luftboblene ut av linjen.

Tips og advarsler

  • Snu IV pose og klem det å rape flere luftbobler ut av posen mens du tapper væske inn i den sterile posen.
  • La alltid en medisinsk faglig utføre denne oppgaven, slik at det blir gjort riktig.

Er B Strep alltid til stede i urinen?

Gruppe B streptokokker er en vanlig bakterie som noen ganger fører til alvorlige plager hos nyfødte og voksne med kroniske medisinske tilstander. Friske personer kan noen ganger bære gruppe B strep bakterier i deres urinveiene eller andre områder av kroppen.

Fakta

Gruppe B streptokokker er ofte funnet i kroppen og forårsaker vanligvis ingen helsemessige bekymringer, ifølge American College of Fødselsleger og Gynekologer. I tillegg til urinveiene, kan gruppe B bakterier lever i fordøyelses og reproduktive områder av både menn og kvinner.

Varierende Presence

Mengden av gruppe B streptokokker i kroppen kan variere over tid, i henhold til de Mayo Clinic. Enkelte individer kan ha en permanent tilstedeværelse, mens i andre bakterier kan komme og gå i perioder eller forbli i kroppen for bare en kort periode.

Tilstedeværelse i Women

Den amerikanske Graviditet Association bemerker at gruppe B streptokokker er til stede i omtrent 15 til 40 prosent av alle friske kvinner.

Betydning

Tilstedeværelsen av gruppe B streptokokker i urinveiene kan utløse en urinveisinfeksjon, ifølge Mayo Clinic.

Betraktninger

Mens noen personer med kroniske medisinske tilstander utvikler mer alvorlige gruppe B strep infeksjoner, andre ikke, ifølge Mayo Clinic. Legene vet ikke årsaken til disse varierende effekter.

Ting som genererer luftbobler i vann fra springen

Ting som genererer luftbobler i vann fra springen


Bobler i stillestående vann fra springen på grunn av gasser og andre saker som finnes i vannet. Noen av disse boble dannende midler kommer fra rørleggerarbeid, andre fra kilden til vann, og atter andre fra overlagt introduksjon. Disse boblene skal normalt ikke føre til noen alarm, fordi de er nesten alltid ikke-giftig og vil forsvinne over tid hvis stående.

Gasser

Luft noen ganger går vannrør. Dette er den vanligste årsaken til bobler i vann fra springen. Oksygen og hydrogen i luft bindinger med andre vannmolekyler, mens nitrogen og andre gasser danner bobler som vises for øyet. Siden dette er den samme luften som vi puster, har det ingen dårlig helseeffekter, og kan overlates til fordampe på egen hånd. I sjeldne tilfeller kan andre gasser som metan eller radon inn i vannforsyningen på grunn av forurensning. Disse vil imidlertid ofte misfarge vann i tillegg til å tilsette bobler. Hvis du mistenker at en giftig gass er i din vannforsyning, eller det tester positivt for en slik gass, ta kontakt med din lokale vannverket umiddelbart.

Partikler

Som med luft, kan noen ganger små partikler av skitt inn VVS. Når de strømmer med vann fra springen og slå seg ned i et drikkeglass, for eksempel, kan de forårsake bobler og danner på grunn av overflatespenningen av vann rundt luftlommer festet til seg selv. Disse boblene vil fordampe, og partiklene vil slå seg ned vekk fra resten av vannet over tid på grunn av tyngdekraften. Hvis du er bekymret for skitt, sand eller andre partikler i vannet, kan en kullfilter hjelpe.

Fra Rørlegger

Over tid, metallrør som vi bruker til å bære vann inn i våre hjem kan bryte, korrodere og forfall. Hvis oksydert metall fra rørene går inn i vannet, kan stykker av overflatekorrosjon oppløses i meget små mengder i vann. Når disse kommer ut av springen, de oppfører seg som andre typer partikler og fange bobler rundt seg selv. Igjen, disse vil synke over tid, boblene de forårsaker vil fordampe og du kan filtrere ut disse forurensninger fra vanntilførselen.

Tilsetningsstoffer til drikkevann

Noen lokale og statlige myndigheter mandat at visse kjemikalier, for eksempel flouride, legges til drikkevann. I sjeldne tilfeller kan disse kjemikaliene ikke fullt oppløse, danner gasser eller partikler som fungerer som de som er beskrevet tidligere. Hvis du er bekymret for tilsetningsstoffer til drikkevann, ta kontakt med lokale myndigheter for å finne ut hva de tillater eller mandat i drikkevannet.

Hva er årsaken til bobler i urin?

Hva er årsaken til bobler i urin?

Vesicocolic Fistel

En fistel er en unormal forbindelse mellom to kroppens hulrom. En vesicocolic fistel betyr at en forbindelse har dannet mellom urinblæren og tykktarmen. Noen ganger kan en ødem, en væskeansamling under huden, kan dannes på undersiden av blæren. Når luftbobler blir løslatt fra midten av ødem, kan de dukke opp i urinen. Dette kan være et symptom på Crohns sykdom, en tumor, eller det kan ikke trenger behandling i det hele tatt. Bare en lege eller urolog vil være i stand til å si sikkert.

Urinveisinfeksjon

Bobler i urinstrålen kan også være forårsaket av en urinveisinfeksjon som produseres av en gassdannende organisme. Dette skjer vanligvis bare hos personer med diabetes. Men hvis du er aldrende og har ikke blitt diagnostisert med diabetes, det betyr ikke at du ikke har det. Snakk med legen din.

Skummende Urin

Noen ganger oppfatter folk skummende urin som "bobler i urin." Dette kan ikke bety noe hvis det bare skjer en gang i en stund, og ser ikke ut til å bli stadig verre. Det kan bare være fra urinering raskt, noe som kan komme fra dehydrering. Drikk rikelig med vann for en stund og se om det går bort. Hvis det ikke går bort, så det kan være et tegn på protein i urinen (proteinuri), noe som kan tyde på en nyre infeksjon. Det er best å oppsøke lege hvis du er bekymret.

Proteinuri

Det er nesten alltid noen spor av protein i urinen. Men når for mye av det er funnet, kan det være proteinuri. Det er fartøy i nyrene som filtrerer vann og avfall, men fortsatt holde protein og røde blodlegemer i blodet. Når disse fartøyene, kalt glomeruli, blir skadet eller betent, de gir mulighet for passering av for mye protein. Når overdreven mengde protein reagerer med luft når du tisser, blir det vannet og produserer en skummende urin.