Digidexo.com

Hva bør du spise for å få vekt?

Selv om folk flest er interessert i å spise mat som holder vekten av, er det noen mennesker som har problemer med å få vekt eller holde vekten på. Hvis du faller i sistnevnte kategori, det er nok av mat lastet med kalorier for å hjelpe deg å pakke på pounds.

Høy-kalori mat

Det er mange høy-kalori mat å velge mellom i alle store matvaregruppe. Tunge, tette brød som havre, pumpernickel og rug er høy i kalorier og enda høyere når de er dekket med peanøttsmør, syltetøy eller kremost. Grønnsaker som poteter og blomkål er høy i kalorier, og så er frukter som avokado, bananer, pærer, rosiner, dadler og aprikoser. Mange frokostblandinger kan hjelpe deg å få vekt raskt, og de beste er granola, Grape-Nuts og strimlet hvete. Selv supper kan hjelpe med vektøkning. Listen inneholder krem-baserte supper som blåskjellsuppe og tunge supper som svarte bønner, split ert og minestrone.

Høy-kalori drikker

Ikke helt eliminere vann fra kosten din, men sørg for at du drikker kaloririke drikker når det er mulig. Sats på lettmelk (du fortsatt få kalorier uten fett og ikke bli så full), fruktjuicer, smoothies, shakes og selv vanlige brus. Disse drikker har et overraskende antall kalorier. Å drikke en 1/2 kopper eplejuice leverer 200 kalorier, og en 1/2 kopper lettmelk inneholder 180 kalorier. Unngå te, kaffe og diett brus som inneholder koffein og har en tendens til å undertrykke appetitten.

Høy-kalori Snacks

I tillegg til å spise tre store måltider om dagen, bør du spise to eller tre snacks å få vekt. For å få ett pund i uken, må du forbruke 3500 ekstra kalorier, og det betyr at forbruker 500 ekstra kalorier per dag. Bagels dekket med kremost, honning eller syltetøy kan bidra hundrevis av kalorier til vektøkning plan, sammen med store pretzels. Tørket frukt er enkelt, praktisk og lastet med kalorier, som er frukt som avokado, bananer og pærer. Andre gode alternativer er peanøtter, pistasjenøtter, mandler, sportsbarer og knekkebrød med ost eller peanøttsmør. Målet er å laste opp på kalorier og spise sunt på samme tid.