Digidexo.com

Fetal Doppler Vs. Ultralyd Frekvenser & Farene

Fetal Doppler Vs.  Ultralyd Frekvenser & Farene


Fetal Doppler og ultralydteknologi tillater leger den enestående mulighet til å vise utviklings fostre inni livmoren. Sikkerheten, men av disse enhetene kommer inn spørsmålet mer og mer, noe mange foreldre å utdanne seg på risikoen ved disse prosedyrene før under dem.

Fetal Doppler

Fetal Doppler overvåking enheter opererer på 2 til 3 MHz, noe som er helt fokusert og konsentrert for å tillate leger å tydelig høre flyten av blod gjennom hjertet.

Ultralyd

Ultralyd frekvenser er typisk rundt 12 MHz, men er ikke fokusert på en hvilken som helst bestemt organ.

Kavitasjon

Ifølge Dr. Sears, barnelege og forfatter av "The Birth Book", "Når lydbølger bombardere laboratorie vev ved høye frekvenser, riste de opp molekylene, varme dem, og produsere mikroskopiske gassbobler i cellen kalt 'kavitasjon. Hvorvidt denne varme eller disse boblene skade cellen er ukjent, selv om studier antyder at forandringene i forskning demonstrert reagensglass er uvesentlig i babyer. "

Veksthemming

En studie utført i Storbritannia fastslått at babyer utsatt for fem eller flere Doppler ultralyd hadde en 30 prosent risiko for å få intrauterin veksthemming.

Fordeler

Doppler og ultralydteknologi gjør det mulig for leger å oppdage fødsels oppdager og mulige komplikasjoner tidlig i en graviditet, noe som gir dem muligheten til å tilby foreldre flere alternativer og muligens rette på noen av problemene.