Digidexo.com

Hva er nødvendig å gjøre en hyperbar Chamber?

Hva er nødvendig å gjøre en hyperbar Chamber?


Dykkerklokker er store, rørformede formede kamre som leverer trykksatt oksygen til en eller flere av pasienter som har opplevd traumer. Disse kamrene er konstruert av lett metall, akryl krystall eller klar plast.

Størrelse

To typer trykkamre er ofte konstruert: monoplace, som behandler en enkelt person, og Multi, behandling av flere personer samtidig. Størrelsen av kammeret påvirker indre struktur og måten oksygen blir levert. Bærbare monoplace kamre kan ha hjul mens de som brukes av dykkere på skip kan bygges med fleksible tekstiler.

Intern struktur

Hver type kammer gir en pall på hvilke pasienter som kan ligge komfortabelt. I monoplace systemer, er 100 prosent trykk oksygen levert som omgivelsesluft via et rørsystem. Multi kamre har flere paller samt sitteplasser og plass for observatører og medisinsk personell. Komprimert luft er til stede i kammeret når pasienten puster oksygen via en maske, telt hode eller endotrakeal tube.

Delsystemer

Et antall mekaniske delsystemer er avgjørende for hyperbarisk kammer drift, men de befinner seg utenfor selve enheten. Disse inkluderer oppvarming, air-condition og ventilasjonssystemer; høyt trykk oksygen entreprenører; oksygen stridsvogner; assosiert oksygen forsyninger; og hjelpe medisinsk støtte utstyr.