Digidexo.com

svindel med adreseendring

Komme SSDI med hjertesykdom

Ifølge Social Security Administration (SSA), Social Security Disability Insurance (SSDI) er et lønns-finansiert forsikring program som betaler fordeler for deg og eventuelt andre familiemedlemmer i tilfelle av en funksjonshemming som er ventet å vare i minst ett år eller resultere i død. Begynner prosessen med innlevering for uførhet på grunn av hjertesykdom kan virke skremmende. Her er noen tips for å hjelpe deg å komme gjennom den skremmende prosess.

Trinn 1 - Snakk med legen din om innlevering av funksjonshemming

Samarbeid legens kreves for skjemaene og brev som sier at du har en funksjonshemming som vil påvirke din evne til å arbeide i minst et år eller vil føre til død. SSA har flere kriterier for å avgjøre om du faktisk er deaktivert, hvorav den ene er å sammenligne din tilstand mot sin "Notering av Nedskrivninger" (http://www.ssa.gov/disability/professionals/bluebook/4.00-Hjerte-Voksen. htm) for å fastslå alvorlighetsgraden av funksjonshemming. Hvis du har betydelig "hjerte-svekkelse", kan du kvalifisere for SSDI. SSA lister betydelig verdifall som "enhver lidelse som påvirker funksjonen av hjertet eller sirkulasjonssystemet (det vil si, arterier, vener, kapillærer, og lymfedrenasje)." Legen din vet hva du skal gjøre for å hjelpe deg å starte prosessen.

Trinn 2 - Få din journal sammen

Få utslipp skjemaer fra legen din for å løslate alle medisinske poster tilbake til henne. Inkluder hver lege som har behandlet deg for din tilstand. Husk å ta med registreringer av eventuelle relaterte operasjoner, sykehusopphold, besøk til klinikker og alt annet forbundet med omsorg for din sykdom, som gjelder lab-rapporter. Jo mer bevis du har oppbakking opp din diagnose som viser alvorlighetsgraden av funksjonshemming, jo mer sannsynlig er det å vinne ditt tilfelle.

Trinn 3 - Ta kontakt med en Social Security Funksjonshemming advokat

Det første en advokat vil gjøre er å hjelpe deg å samle informasjon om at SSA krever at du fil. Søknad om uførhet er forvirrende i beste fall og usedvanlig stressende i verste fall. En advokat som spesialiserer seg på Social Security funksjonshemming lov kan hjelpe deg å navigere labyrinten av vilkår og krav.

Binder og Binder er en utmerket ressurs (http://www.binderandbinder.com/index.html). Basert i New York, har det vært i virksomhet siden 1975 Den håndterer SSDI tilfeller nasjonalt og dets advokater er eksperter i Social Security funksjonshemming innstrammingen. Å ha en advokat som spesialiserer seg på funksjonshemming lov gjør prosessen enklere, ettersom han er godt bevandret i de innledende filing og klageprosesser. Slike advokater heller ikke krever betaling før etter at du vinner, og deretter en del av oppgjøret vil gå til dem. Deres andel varierer basert på mengden av oppgjøret.

Trinn 4 - Ikke prøv å slå systemet

Bedrageri er en skremmende ord. Felony er enda skumlere. Ikke gjør en slutt løpe rundt din egen funksjonshemming saken og prøve å jobbe. Dette handler om å bevise at du ikke kan arbeide. Funksjonshemming svindel er big business for den skruppelløse, og folk svindel med offentlige gjøre det enda vanskeligere for de av oss med legitime krav for å bli godkjent for uførhet. Takket være stivere bøter på grunn av regjeringen å slå ned på svindel tilfeller, er straffen fengsel inntil fem år og $ 250.000 i bøter.

Trinn 5 - Ikke gi opp

Det er tøffe tider, og du må være tøff, også. Dette handler ikke om å gi opp på livet ditt, det handler om å få deg inn i en økonomisk posisjon hvor du kan i det minste nyte det litt. Noen ganger kan vi synes synd på oss selv for å måtte melde deg ut av arbeidsstyrken og gå på funksjonshemming. Ikke. En alvorlig funksjonshemming kan gjøre oss føler at det er stjålet vår rett til å være lykkelig, som det har tatt bort vår selvstendighet og verdighet. Men det er ingen skam i å ta vare på deg selv og gjør hva du må gjøre for å sikre at du kan få av.

Medicare svindel og dens innvirkning på Health Care

Den føderale regjeringens Medicare forsikring programmet hjelper eldre og funksjonshemmede amerikanerne betale for helsetjenester. Imidlertid har mange mennesker funnet måter å stjele fra programmet ved å sende falske forsikringskrav. De uredelige aktiviteter kan sette helsen til Medicare mottakere i fare og drastisk redusere ressursene de er avhengige av for å motta helsehjelp.

Bedrageri Medicare

Ifølge Centers for Medicare og Medicaid Services (CMS), innebærer Medicare svindel med hensikt å forfalske medisinsk informasjon eller bedra Medicare-systemet. Leger og medisinske leverandører kan misbruke systemet ved hjelp av Medicare dekning for å ta betalt for medisinske behandlinger eller produkter som ikke er nødvendig for riktig pleie av pasienter. CMS bemerker at en pasients klage om kvaliteten på pleien mottatt fra en lege eller sykehus ikke kvalifiserer som Medicare svindel eller misbruk.

Medicare Kostnader

Svindlere har funnet mange måter å svindle Medicare. Ifølge en 2009 rapport sendt på CBS på "60 Minutes", Medicare tilbyr helsetjenester til 46 millioner mennesker i USA. Imidlertid er kriminelle å stjele en del av den halve billioner dollar betalt ut årlig i Medicare fordeler. Den "60 Minutes" rapport anslått at 60 milliarder dollar året går tapt på grunn av Medicare svindel. Det er viktig for mottakerne å beskytte sine Medicare kontoinformasjon for å forhindre svindel. En grunn svindel skjer er at kriminelle er i stand til å få navn og identifikasjonsnummer av Medicare pasienter å fakturere program for falske tjenester.

Farlige Prosedyrer

Noen helsepersonell sette sine pasienter i fare for å tjene penger på Medicare og andre helseordninger. National Health Care Anti-Fraud Association sier noen leverandører lagt pasienter til unødvendige eller farlige medisinske prosedyrer for å samle utbetalinger fra helsevesenet svindel. På sin hjemmeside siterer foreningen en 2002 sak der en Chicago kardiolog ble dømt til fengsel og dømt til å betale $ 16.5 millioner i bøter. Kardiolog ble beskyldt for å utføre 750 unødvendige hjertet prosedyrer som en del av en plan for å tjene på helsevesenet svindel.

Medisinsk identitetstyveri

Medisinsk identitetstyveri er et annet problem knyttet til Medicare svindel. Folk som bruker en annen persons navn for å få medisinske tjenester begår medisinsk identitetstyveri. Slik tyveri innebærer også å misbruke folks navn for å sende inn falske forsikringskrav for å samle betalinger. Folk som er rettet av medisinsk identitetstyver kan få feilbehandling fordi feil informasjon har blitt lagt til deres journaler. Ofre for tyveri kan også oppleve at deres helsemessige fordeler er oppbrukt på grunn av falske påstander.

Hvordan å finne en autentisk 2 Day Diet

Hvis du har søkt etter to-dagers dietter før, er du sannsynligvis vant til å forsøke foreslåtte piller eller restriktive måltid planer med liten langsiktig suksess. Er det fordi du utfører prosedyren galt, eller fordi disse diettene er svindel forsøker å selge deg et produkt? Du kan oppdage en to-dagers diett svindel med noen viktige fakta.

Bruksanvisning

Type "2 Day Diet" i søkemotoren og observere resultatene. Sammenligne hvor mange linker gi deg en gratis daglig måltid plan, og hvor mange prøver å selge deg en pre-pakket produkt i form av piller eller væsker.

Eliminer alle linker som forsøker å selge deg "magiske formler" i form av piller eller væsker. Det finnes ikke noe slikt som en magisk formel for langsiktig vekttap.

Spis som du normalt ville gjort for to dager rett og ta det opp på den bærbare PCen.

Bruk en online kaloriteller å registrere antall kalorier i hver mat du spiste for de to dagene, og totalt det nederst. En online kaloriteller kan finnes på: http://www.thecaloriecounter.com/

Bruk en to dagers måltid plan som du finner på nettet. Spill matvarer måltider forteller deg til å spise, og beregne kalorier som du gjorde med din personlige diett.

sammenligne den totale kalorier for hver diett. Sjansene er du vanligvis spiser mer kalorier enn to dagers diett måltid plan antyder du spiser. Hvis to dagers diett måltid plan fører deg til å gå ned i vekt, er det på grunn av en reduksjon i kalorier.

Lag din egen todagers kosthold ved å velge rimelige, lav kalori mat, for eksempel grønnsaker og frukt. Hold oversikt over alle matvarer du spiser og den totale kalorier på slutten av hver dag.

Forstå hva en negativ kalori balanse er. Hvis en diett plan tyder på at du begrenser kalorier for en angitt tidsperiode, kan det bli vurdert en autentisk løsning til vekttap.

Tips og advarsler

 • Vite hva slags kalori begrensning du kan opprettholde og for hvor lenge. Porsjonskontroll er den mest autentiske diett du kan følge, men du bør ikke begrense kalorier til det punktet at det etterlater deg sulten eller ubehagelig. Det er bedre å begrense kalorier moderat på en måte som du kan opprettholde på en dag til dag basis i stedet for alvorlig for to dager. Du er sikker på å sette vekten tilbake på så snart du begynner å spise større måltider igjen. Hvis du ser sunn slanking som en livsstil valg snarere enn en to dagers ekstreme, vil du sannsynligvis leve et mer konsekvent, behagelig og sunt liv.

Risiko for HCG Weight-Loss Plan

HCG diett har blitt kritisert av mange i det medisinske fellesskapet som en svindel, med noen utgir seg for injeksjoner gjøre noe for å hjelpe vekttap, ifølge Andrew Weil, MD Siden HCG, også kjent som humant choriongonadotropin, er et hormon, injeksjoner kan skape endringer i kroppen som potensielt kan få alvorlige konsekvenser, ifølge National Institutes of Health. Hvis du deltar i HCG kosthold, bør det gjøres under omsorg av en lege.

Eggløsning

En av bruken av HCG er for infertilitet hos kvinner, og for egg høsting i løpet av en syklus av in-vitro fertilisering. HCG stimulerer en kvinnes eggløsning, vanligvis i løpet av tre dager etter innføring av hormonet i systemet. Bruk av HCG ikke bare kan føre til graviditet, men det kan øke muligheten for flere egg blir befruktet.

Cyster

En av de mulige bivirkninger av HCG injeksjoner for vekttap hos kvinner er utviklingen av cyster på eggstokkene. Cyster kan være smertefullt og kan kreve kirurgi hvis de hindrer reproduksjonsprosessen. Cyster kan også være en årsak til infertilitet hos kvinner.

Høy sædkvalitet

Menn tar hormonet for vekttap kan oppleve en høy sædkvalitet, siden det kan stimulere produksjonen av testosteron, ifølge National Medical Clinic. Dette kan føre til en høyere risiko for graviditet, siden det vil være en større mengde av sædceller som blir levert inn i skjeden under samleie. Dessuten kan økt testosteron føre til økt hårvekst og endringer i temperament.

Tidlig pubertet

HCG injeksjoner kan føre til tidlig debut av pubertet hos unge gutter, ifølge Drugs.com. Tegn inkluderer økt kroppshår vekst, dypere stemme, svette og økt akne.

OHSS

Ovarialt hyperstimuleringssyndrom er en tilstand som kan oppstå med injeksjon av HCG i en kvinne. OHSS er når HCG fører til at eggstokkene blir hovne og lekke væske inn i brystet og mage områder. OHSS kan behandles, men alvorlige tilfeller kan være livstruende.

Allergi

Noen mennesker kan ha en allergisk reaksjon på hormon injeksjoner, forårsaker hevelse, elveblest, kvalme, pustevansker og blodpropp. Hvis noen av disse symptomene, stopp injeksjoner og kontakte legen din umiddelbart.

Fødselsskader

Siden HCG injeksjon kan øke risikoen for graviditet som helst i løpet av en kvinnes syklus, en kvinne kan bli gravid og ikke skjønner det i flere måneder. HCG er klassifisert som kategori X av US Food and Drug Administration, som betyr å ta stoffet mens gravide kan føre til fosterskader. Hvis du oppdager at du er gravid, slutte behandling umiddelbart.

Medicaid Krav til In-Home Care

Medicaid er et forsikringsprogram administrert av føderale og statlige myndigheter. Du kan kvalifisere for Medicaid hvis du er et barn under 18 år, gravid, eller en lav inntekt earner.

Medicare er en annen, lignende program som er rettet mot pensjonister. Noen mennesker, som for eksempel funksjonshemmede barn og eldre, kan også motta i hjemmet omsorg gratis gjennom Medicaid. Sykepleiere, sertifiserte medisinske assistenter og logopeder er eksempler på hjem helsearbeidere som reiser til pasientens hjem og administrere behandling under dette programmet.

Medicaid Kvalifikasjon

Du må få regelmessig Medicaid dekning for å motta i hjemmet omsorg. Mens reglene varierer fra stat, Medicaid er allment tilgjengelig for amerikanske borgere og lovlige fastboende. Noen kvinner får krise Medicaid ved levering av et barn uten forsikring, men de vil ikke kvalifisere for langsiktig hjem helsevesenet. Stater har noen skjønn på Medicaid dekning, som muligheten til å frafalle foreldrenes inntekt, slik at et barn kan få i hjemmet omsorg.

Lege Diagnose

Planlegge et besøk med din primære omsorg lege, som skal foreskrive hjem helsevesenet basert på pasientens tilstand, det være seg en fysisk funksjonshemming, psykiske lidelser eller utviklingsmessige handikap. Anbefalinger for Medicaid i hjemmet omsorg bør ikke komme fra akuttmedisinsk leger eller tannleger. Dersom legens anmodning nektes, sende en betimelig appell til Medicaid. Hver stat etablerer sin egen klageprosess. De fleste stater krever at du sender en skriftlig appell (forklaring på hvorfor du er uenig) innen 30 eller 60 dager til en adresse inkluderes i beslutnings varsel. Du kan få en ankeforhandling før et panel eller en panel kan vurdere saken basert på tilgjengelig informasjon (journaler, resepter).

Dekning

Hjem helsevesenet kan innebære fysisk eller logopedi, eller pleie av en sykepleier. Hjem helsevesenet mottakere vanligvis ikke kan reise utenfor hjemmet på grunn av sin tilstand. Du fortsatt kan være kvalifisert for i hjemmet omsorg, selv om du ikke er sengeliggende - noe som betyr at du kan gå eller forlate hjemmet for korte tidsperioder, som for eksempel å delta på legenes avtaler, men ikke til å jobbe 25 timer i uken.

Fordeler

Hjemmet omsorg skaper flere fordeler for pasienten, spesielt i at du kan bo hjemme i stedet for bosatt på en statlig institusjon eller sykehjem anlegget. For eksempel kan en i hjemmet sykepleier hjelpe deg bade, kjole og spise. Du kan også kvalifisere for gratis medisinsk utstyr, for eksempel en rullestol.

Betraktninger

Hjemmet omsorg er ikke permanent. Medicaid tjenestemenn gjennomgå saker med jevne mellomrom og kan stoppe hjem helsevesenet når en pasients tilstand bedres.

Vær oppmerksom på at hjemmehelsemyndigheter har begått bedrageri, slik som fakturering for behandlinger eller tjenester som aldri ble gjengitt. Du bør motta jevn Medicaid uttalelser fra post som beskriver de tjenester som i hjemmet etaten har belastet. Du vil ikke være ansvarlig for feilbelastninger, med mindre du med vilje, med vitende og vilje begå svindel med byrået.

Hvordan identifisere falske sigaretter

Hvordan identifisere falske sigaretter


Identifisere falske eller forfalsket sigaretter kan være vanskelig å gjøre for et utrent øye, men med litt sunn fornuft og bevissthet, bør du være i stand til å få øye på en svindel med relativ letthet. Falske sigaretter representerer en milliardindustri, og med tobakksavgifter stigende aggressivt, har de vokst i popularitet med cash-strapped røykere. Samtidig som de sparer noen kroner på dine røyker kan høres flott, ekle tilsetningsstoffer - som inneholder ingredienser som avføring og sagflis - du puster inn er enda verre enn som en vanlig sigarett.

Bruksanvisning

sammenligne prisen på sigarettpakken eller kartong som du kjøper med prisen på lokalt brennevin eller dagligvarebutikk. Hvis det er en betydelig forskjell, bør det heve dine mistanker. Ifølge en "New York Post" artikkel med tittelen, "Counterfeit Smokes, Ukontrollert, Økende i NY," den beste måten å identifisere falske sigaretter er hvis avtalen er for godt til å være sant.

Se over emballasjen av sigaretter. Falskmyntnere å kopiere lignende logoer, design og utforming av de virkelige produkter. Prøv å oppdage eventuelle skrivefeil, fremmedspråk eller noe som skiller seg ut fra det vanlige. Helse etiketter og skatte frimerker er også fortelle-tale tegn på falske tobakksprodukter.

Kontroller kvaliteten på emballasjen og produktet. Hvis det er løs tobakk faller mellom sigarett esken og plastemballasjen, eller hvis sigaretter ikke er pakket riktig, sjansene er de ikke er offisielle produkter fra produsentene det hevder å være fra.

Smak sigaretter av å røyke dem. Siden råvarer og kvalitet er ikke det samme, bør du være i stand til å smake forskjell på ekte sigaretter og forfalskede seg. Hvis du oppdager noe utenom det vanlige eller har noen mistanker om din sigarett, kaste dem ut.

Tips og advarsler

 • Falske sigarett beslutningstakere variere, så en pakke med falske sigaretter kan være vanskeligere å få øye på enn en annen. Den beste måten å unngå å bli lurt er ved å kjøpe dine tobakksvarer fra en leverandør du stoler på.
 • Det er best å unngå å puste inn noen falske sigaretter hvis du kan. Bruk kun en smakstest hvis du ikke kan unngå det eller allerede har tent opp en røyk uten mistanke om at du har kjøpt en falsk. Falske sigaretter er ikke verdt å sette din helse i ytterligere fare for.

Health Care Fraud Training

Health Care Fraud Training


Helsetjenester svindel er en føderal forbrytelse, og kan straffes med fengsel og bøter. Helsetjenester svindel trening hjelper fagfolk identifisere, forebygge og bekjempe tap av milliarder av dollar årlig i USA.

Effekter av Fraud

I 2007, National Health Care Anti-Fraud Association (NHCAA) anslått at $ 68 milliard gikk tapt i helsevesenet svindel i USA. Ifølge NHCAA, har 250.000 til 500.000 amerikanere falt offer for medisinsk identitetstyveri. Ofrene ofte lider utmattet forsikringsytelser og tap av arbeid på grunn av forfalskede diagnoser. Intetanende ofre har økt risiko for å skade eller død på grunn av unødvendige eller farlige medisinske prosedyrer.

Gjerningsmennene

Ifølge NHCCA, er mest helsevesenet bedrageri begått av uærlige helsepersonell. Medisinsk identitetstyveri og kriminelle ringer søker å svindle Medicare og Medicaid programmer også bidra til svindel hvert år.

Anti-Fraud Training

NHCAA er en privat og offentlig non-profit organisasjon som arbeider for å gi opplæring i deteksjon, etterforskning, påtale og forebygging av helsevesenet svindel. Den består av offentlige tjenestemenn, skattebetalere, forsikringsselskaper, helsepersonell og pasienter.

NHCAA Institute

Den NHCAA Instituttet gir akkrediterte treningsprogrammer med sin årlige trening konferansen. Alle deltakere må okkupere en profesjonell posisjon til å delta på workshops. Kostnaden for 2010 treningsprogram varierte fra $ 195 til $ 1225. Treningsprogram fokusere på utdanning og hindring av svindel med fakturering, medisinsk unødvendige tjenester, uredelig medisinske behandlinger og prosedyrer.

Online Learning

NHCAA gir kontinuerlig faglig utdanning kreditt med sine e-læringsprogrammer til: leger, leverandører, underentreprenører, sykehus, helsevesenet svindel etterforskere, farmasøyter og rettshåndhevelse. Dette kostnadseffektive program varierer fra $ 39,95 til $ 395 per program. Online programmer som tilbys er: svindel, sløsing og misbruk, koding prosedyrer for svindel etterforskere, kiropraktikk svindel ordninger og oversikt over helsevesenet svindel.

Hvordan kjøpe Acai Berry med ingen svindel

Hvordan kjøpe Acai Berry med ingen svindel


Hvis et selskap som tilbyr en gratis prøveversjon av Acai Berry, lading bare shipping, sjansene er det er en svindel. Acai Berry kosttilskudd er raskt blitt et svært populært valg for vekttap. Ikke bli lurt av markedsførere som tilbyr gratis prøveversjoner av Acai Berry. Gratis prøveversjoner av kvalitet frysetørret acai berry er ikke gratis i det hele tatt. Du kan ende opp med å betale fire ganger så mye per flaske som du burde. Dessuten vil ditt kredittkort da bli belastet en ublu beløp hver måned for abonnementet du ikke visste du registrerte deg for. Når du blir fanget i denne acai berry svindel, er det nesten umulig å komme seg ut fordi de gjør det vanskelig, om ikke umulig å kontakte dem for å avslutte abonnementet. Og hele tiden, fortsetter kredittkortet til å bli fakturert, vanligvis rundt $ 80 hver måned.

Hvis du ønsker å kjøpe no-scam, kvalitet frysetørret acai berry uten strenger festet, kan du enkelt.

Lær hvordan du kan kjøpe acai berry, nyte de helsemessige fordelene, og kjøpe mer bare når du velger.

Hvordan kjøpe Acai Berry med ingen svindel

En Acai Berry Site.com er et selskap som selger kvalitets frysetørret acai berry uten å kreve et abonnement eller forpliktelse til å kjøpe mer. Du kan linke direkte til deres nettsted ved å peke nettleseren din til http://acaiberrysite.com/ , eller ved å besøke Resources i denne artikkelen.

Jeg oppfordrer deg til å besøke de Acai Berry fordeler linken på denne siden for å lære mer om acai berry ernæringsmessige fordeler før du foretar et kjøp.

Besøk acai berry fora for å finne ut hva andre folk sier om fordelene med acai bær, samt sine egne erfaringer med dette tillegget.

Klikk på Acai Berry produkter for en liste over de produktene som tilbys. Dette nettstedet tilbyr en rekke acai Berry kosttilskudd, inkludert:

* Acai Supplements
* Acai Purees
* Acai Energy Drinks
* Acai Preserves
* Acai Frozen Smoothie packs
* Acai Juices
* Acai Smoothies

Nå som du har blitt informert om acai Berry produkter, hvis du føler at dette tillegget er riktig for deg, kan du gjerne kjøpe produktet direkte fra dette nettstedet. Igjen, det er ingen acai berry svindel involvert her. Kjøp bare det du ønsker, og bare gjøre ytterligere kjøp ved valg.

Hint

 • Gratis prøve tilbud om acai berry er svindel og en sløsing med pengene dine. Du risikerer å bruke mye penger på et produkt som er dårligere enn kvalitet frysetørret acai berry.

Beste Håravfall behandlinger og svindel

The Washington Post melder at amerikanerne bruker mer enn 3,5 milliarder dollar i året forsøker å behandle hårtap. Hårtap kan være følelsesmessig ødeleggende. Lider er så ivrige etter å finne en kur som de er særlig utsatt for hårtap behandling svindel. Den amerikanske Håravfall Association anbefaler å kjøpe bare håravfall produkter er godkjent av Food and Drug Administration (FDA).

FDA-godkjent Håravfall behandlinger

Før du kaste bort tid og penger på uprøvd Hårtap behandlinger, kan du prøve disse produktene er godkjent av Food and Drug Administration. Det er to FDA-godkjente hår tap behandlinger, Minoxidil og Finasteride. Hvis introdusert tidlig i utviklingen, kan disse producst stoppe håravfall i noen tilfeller.

Minoxidil

Minoxidil er et stoff som opprinnelig innført for å behandle høyt blodtrykk. Den ble oppdaget ved en tilfeldighet at en av bivirkningene var hårvekst på steder som pannen, kinnene og på baksiden av hendene. Ved å bruke Minoxidil topically til steder der hårvekst er ønskelig, har noen brukere hadde suksess i gjenvekst. Det er spesielt effektivt i behandlingen av mannlig skallethet.

Finasteride

Finasteride ble opprinnelig brukt til å behandle forstørret prostata kjertler. Som med Minoxidil, en bivirkning var hårvekst. Finasteride ble godkjent som behandling for mannlig mønster skallethet av FDA i 1997 Finasteride virker ved å redusere dihydrotestosteron (DHT) nivåer, den eneste medisinsk kjent måte å stoppe håravfall. Finasteride senker DHT nivåer med så mye som 60 prosent i enkelte tilfeller.

Provillus

Provillus er ikke en FDA-godkjent produkt. Men det inneholder FDA-godkjente stoffet Minoxidil. Den består også av flere andre urter, mineraler og vitaminer. Blant disse ingrediensene er magnesium, vitamin B-6, gresskar frø måltid og så Palmetto bær. Ingen av disse kosttilskudd har vist seg å forhindre håravfall. Provillus er mye dyrere enn FDA-godkjente stoffet den inneholder, Minoxidil.

Andre håravfall produkter

Det er flere hår tap produkter tilgjengelig på nettet, og i stoff butikker og helsekostbutikker. Deres effektivitet har ikke blitt godkjent av FDA. Noen av produktene er tilgjengelige utgir seg for å bidra til å stoppe utviklingen av hårtap er Tichogen, Faboa, Revivogen, Avacor og Thymuskin.

Erkjennelsen Hårtap Behandling Svindel

Vær skeptisk til hårtap behandling produkt som hevder å ha "ingen bivirkninger." Produkter som hevder å bidra til å forhindre håravfall ved å øke sirkulasjonen er svindel. Det har blitt bevist at hårtap ikke er forårsaket av dårlig sirkulasjon. Et krav om en "enkel og rask kur" for skallethet er falsk. Hårtap skjer ikke over natten og heller ikke Etterveksten. Den beste måten å evaluere effektiviteten av en hårtap produkt er å konsultere en farmasøyt, lege eller annet helsepersonell.

Hva er fordelene med menneskelige veksthormoner for kvinner?

Hva er fordelene med menneskelige veksthormoner for kvinner?


Hypofysen i hjernen produserer Human Growth Hormone (HGH) for å utløse muskler og bein vekst. Det er spioneringen som en kraftig anti-aldring og vekttap hormon som kan øke vitalitet, muskler og vev reparasjon. Likevel bevis forblir usikker om fordelene og farene av HGH terapi for kvinner.

Fordeler

Riktig hGH dosering og administrasjon forbedrer fettstoffskiftet, konvertere fett til muskler. Kvinner kan opprettholde hjerne, hjerte-og leverfunksjon og samtidig øke levetiden og gjenoppfriske forverret muskler ved å balansere HGH nivåer.

Betraktninger

En studie i Journal of American Medical Association viser at eldre kvinner som ble gitt supplerende hGH gjorde gevinst lean body mass og redusert fett, men også rapporterte bivirkninger, inkludert diabetes og glukoseintoleranse.

Menopause

Virkningene av naturlig hGH-produksjon blir hemmet av orale østrogen-behandlinger. Hvis du lider av unormalt i kroppssammensetning, vurdere ikke-orale veier hormon erstatning.

Typer

HGH er tilgjengelig i kosttilskudd, muntlig spray og de mer farlige og dyre injeksjoner. Kosthold, mosjon og riktig søvn indusere sunn, naturlig produksjon.

Advarsel

Den multi-milliard dollar anti-aging industrien er pepret med svindel. Ifølge MSNBC, "Kvinner med høye nivåer av HGH er mer sannsynlig å få brystkreft, og individer av begge kjønn er mer tilbøyelige til å dø i yngre aldersgrupper ..."

Hvordan rapportere gikt Utbedring Svindel

Hvordan rapportere gikt Utbedring Svindel


Urinsyregikt er en elendig, smertefull tilstand. The Mayo Clinic sier det fører til alvorlige leddsmerter. Lider er ofte villige til å prøve noe middel for å lindre ubehag. Svindlere dra nytte av denne desperasjon ved å selge ubrukelige produkter. Du kan advare andre forbrukere og hjelpe stenge dem ned ved å rapportere gikt rette svindel å forbrukerråd og forbrukernes vaktbikkje nettsteder.

Hvordan rapportere gikt Utbedring Svindel

•  Kontakt Food and Drug Administration (FDA) til å rapportere gikt rette svindel, anbefaler nettstedet Consumer Fraud Reporting. FDA gir instruksjoner på sin hjemmeside. Den regulerer legemidler og produkter som hevder å behandle eller kurere bestemte medisinske tilstander, slik at det kan iverksette tiltak mot selgere av verdiløse remedier.

•  Videre annonsen til svindleren e-postleverandøren hvis du har mottatt informasjon om gikt middel i en e-postmelding. De fleste leverandører vil utrydde adresse hvis de oppdager det blir brukt til svindel eller spam. Rapportere problemet til svindleren nettsted vert hvis produktet blir annonsert og solgt på nettet. Mange vertene vil deaktivere nettsteder som selger verdiløse produkter og nære svindlere konti.

Send inn en klage med Better Business Bureau (BBB). BBB priser selskapene og vil gi dem en dårlig poengsum hvis de konsekvent blir rapportert for svindel. Dette advarer andre for å unngå den skruppelløse gikt rette selskapet.

Skriv en rapport om forbrukernes vaktbikkje nettsteder som Ripoff Rapport og Klagenemnda. Dette varsler andre forbrukere til svindel, og sparer dem fra å bli dratt ut av det samme produktet.

Kontakt din lokale forbruker talsmann reporter. Mange aviser og TV-stasjoner ha kolonner eller segmenter viet til svindel. Du kan effektivt hindre andre fra å falle for gikt rette svindel ved å sørge for det blir utbredt dårlig publisitet.

Rapport svindleren telefonnummer til en elektronisk database (for eksempel 800notes) hvis du har kjøpt gikt rette gjennom en telemarketing anrop. Dette advarer andre som får en lignende samtale og hjelper dem undersøke selskapet før du kjøper.

Hint

 • Stephen Barrett, MD, og ​​Victor Herbert, MD, JD, to leger tilknyttet Quack Watch nettsted, si at du kan unngå gikt rette svindel ved å se etter faresignaler. Vokt dere for annonser eller nettsteder som hevder deres produkt kan gjøre hva tradisjonell medisin ikke kan. Svindlere ofte si sin rette har eksistert i århundrer, og hevder å ha tusenvis av fornøyde kunder. Vær mistenksom hvis de oppgir sitt rette er bevist av forskning, men ikke sitere konkrete, etterprøvbare studier.
 • Svindlere vanligvis nekter å gi refusjon for unyttig gikt rettsmidler. Klag til kredittkortselskapet etter at du prøver å løse problemet på egen hånd. De fleste bankene tilbakebetaling avgifter i svindel tilfeller.

Hvordan unngå Acai Berry Nyheter Story Svindel

Hvordan unngå Acai Berry Nyheter Story Svindel


De siste acai berry vekttap svindel involvere falske nyhetssaker satt opp til å se ut som en utsett. Disse falske acai berry nyhetsartikler har blitt utbredt, og hvis du blir fanget, kan det være vanskelig å få en tilbakebetaling. Følg denne veiledningen for å lære hvordan å få øye på en falsk acai berry vekttap nyhetsartikkel fra en mil unna.

Bruksanvisning

Hvis du oppdager noen form for acai berry nyhetsartikkel, klikk på linken, men bare gjøre det for undersøkelse. Når siden åpner opp, legge merke til hvordan nyhetsside ser mye som andre faktiske nyhetsnettsted.

Ta hensyn til stilen på acai berry historien. Noter deg hvordan nyhetsreporter starter med et skeptisk syn på acai berry vekttap programmer.

Neste, fange hvordan nyhetsreporter slutt begynner å endre hennes synspunkt om acai berry diett som utsetter fortsetter - under vekten av hennes "utrednings" bevis, selvfølgelig.

Neste, ta hensyn til hvordan nyheter reporter har gjort en komplett 360 innen utgangen av Acai Berry nyhetsartikkel, og hun støtter nå dietten, så anbefaler for deg å gjøre din egen acai berry eksperiment.

Nå, ta varsel om hvordan det er to linker på slutten av nyhetene historien: en acai berry vekttap pille rettssaken tilbudet, og en annen rettssak tilbudet for kolon rens pille program som må tas i forbindelse med vekttap piller .

Neste, faktisk lese vilkårene for tjenesten på både rettssaken tilbyr - du vil finne at ved å velge å godta acai berry stier, er du også godta heftig fremtidige kostnader. Hvis du fortsatt ikke overbevist om at dette er en svindel flytte sammen til neste trinn før du godtar acai berry vekttap pille prøvelser.

Åpne opp en ny nettleser og Google "Acai Berry Vekttap Fake News Story", og du vil finne at hele nyhetsartikkelen er en svindel, og reporter og hennes nyheter stasjon er ikke engang ekte.

Til slutt, vil Google "Acai Berry Vekttap Scam", og du finner ut at det er ikke noe støtte bevis på at acai bær fremme vekttap.

Til slutt, være stolt av deg selv for ikke å bli punked av acai berry pille og kolon rens industri, og spre ordet, slik at ingen du kjenner vil bli offer for svindel.

Hvordan forbedre Nursing Compliance Med Rehab programmer

Hvordan forbedre Nursing Compliance Med Rehab programmer


Selv om de fleste rehabiliterings sykepleiere holde de riktige etiske og kompetansestandarder lagt ut av de programmer og byråer de arbeider for - samt de generelle standarder for noen medisinsk faglig - den triste sannheten er at noen ikke. Derfor har mange rehabiliteringsprogrammer blitt tvunget til å implementere compliance programmer for å opprettholde ansvarlighet og kvalitet på sine sykepleiere, samt eliminere problemene med avfall, svindel, inkompetanse eller misbruk av pasienter.

Bruksanvisning

•  Opprettholde og gjøre kjent et klart sett av standarder for rehabilitering sykepleiere og andre ansatte. Implementere en "tre streiker" regelen. Sørg for at alle ansatte forstår hva som forventes av dem. Ikke la uvitenhet å bli brukt som en unnskyldning.

Oppnevne et "compliance officer" på hvert anlegg. Velg en godt likt og generelt klarert individ i en administrativ stilling. Forklar at denne personen er poenget person for alle klager vedrørende kompetanse og kvalitet på sykepleietjenesten. Sørg for at alle ansatte kjenner sin compliance officer.

Gjennomføre en anonym klage system, med muligheter for muntlige eller skriftlige klager. Sett opp en hotline med to telefonnumre - en for pasienter og klienter og den andre for ansatte - hver med sin egen telefonsvarer.

Ta raske tiltak når en klage er rapportert. Undersøke alle klager. Sikre at alle ansatte vet at oppsigelse er en potensiell utfall når en legitim klage er jevnet.

Kolon Rensing Svindel

Det er en relativt ny bevegelse som synes å være å ta tak i det offentlige. Det er noe som kalles et kolon rens, en mer helhetlig tilnærming til velvære. Mens de fleste mennesker vil lure på om et bestemt merke er rett og slett en svindel, kan du bli overrasket over å høre at hele prosessen er faktisk opp til debatt.

Betraktninger

Avhengig av hvem du snakker med, kan hele prosessen med rensing av tykktarmen bli ansett som en scam. Mange tradisjonelle medisinske fagfolk vil fortelle deg at denne praksisen er ikke engang eksternt nødvendig for helse og velvære for en person, og kan faktisk gjøre mer skade på kroppen enn godt. Likevel, holistisk helse utøvere tror en "ren" tykktarm er et avgjørende element for å både fysisk og følelsesmessig velferd. Mens de fleste vil helle mer mot konvensjonell medisin idé om kolon rensing, noen vil kjøpe seg inn i denne tilnærmingen til velvære.

Funksjon

Den viktigste grunnen til å rense tykktarmen er å kvitte denne kroppslige organ i ethvert avfall eller giftstoffer som kan være for tiden fanget inni. Når tykktarmen ikke fungerer som den skal, vil avfallet i hovedsak sitte i lengre perioder av gangen. Men, er dette bortkastet ikke bare forbli i en tilstand av stasis. Det antas at giftstoffene som finnes i avfallet til slutt vil bli sluppet ut i blodet, sirkulerer gjennom hele kroppen. Til syvende og sist, er det sagt at disse giftstoffene vil begynne å påvirke din helse, manifestert i en rekke sykdommer som kan påvirke ikke bare din fysiske velvære, men følelsesmessig å være også. Selv om denne ideen skiller seg til en viss grunn, de helsemessige fordelene er svært diskutabelt.

Funksjoner

De fleste kolon rensing praksis vil bare kreve tillegg av en urte supplement i kostholdet ditt. Vanligvis vil disse tablettene inneholder en naturlig avføringsmiddel eller tarmstimulerende (ikke noen mirakuløse kolon rensing substans) som vil ta påvirke alt fra 6 til 12 timer etter inntak. Når du har startet prosessen, vil du fortsette å ta kosttilskudd hvor som helst 7-14 dager, produsere en "vanlig" avføring daglig (noen ganger mer, avhengig av merke). Andre cleansings faktisk vil kreve at du endre kostholdet og gjennomføre øvelsen mens du tar del i deres etablerte regime. Selv om dette kan virke som en mer grundig metode, vil du likevel ende opp med å ta noen form for supplement som vil indusere avføring.

Misforståelse

Når du gjør forskning på de "beste" kolon rensing systemer, vil du ofte se bilder av noen ganske forferdelig ting som sies å ha kommet ut av en persons kolon. Men hvis du faktisk snakke med noen som har vært gjennom det, vil du sjelden (hvis i det hele tatt) høre dem snakke om passerer noe som skremmende. De fleste ganger, når de har passert noe som ser utenlandske, det vanligvis har kommet fra supplement seg selv, slik at det ser ut til å ha denne store effekt som ikke er faktisk det.

Advarsel

Som nevnt før, kan et kolon rensing (spesielt en langvarig praksis) faktisk gjøre mer skade på kroppen enn godt. Ikke bare er det potensial til å skape en avhengighet til supplement, noe som betyr at det må være til stede i systemet for å oppnå en avføring, kan det også generere en ubalanse i elektrolytter. Hvis denne ubalansen blir alvorlig, kan du gå inn hjertestans - en ganske alvorlig effekt fra noe så tilsynelatende mindre.

Hvordan kjøpe Rx Meds

Når legen forskriver du medisin, er det en rekke måter som du kan kjøpe den. Du kan kjøpe reseptbelagte legemidler på noen legekontorer, sykehus, apoteker og selv på nettet. Men det er viktig å utvise forsiktighet når du kjøper reseptbelagte medisiner på nettet.

Bruksanvisning

Kjøpe reseptbelagte Meds på et sykehus, legekontor, eller Drug

•  Få en resept fra legen din. Legen din vil foreskrive medisiner basert på en vurdering av sykdom.

•  Gå til en hvilken som helst apotek som Walgreen, CVS, eller Rite Aid og finn apotek, ofte på baksiden av butikken. Hvis det er et apotek på kontoret eller sykehus der du får behandling, kan du ha resept fylt der.

Presenter din resept til apoteket sammen med din forsikring informasjon. Tillate litt tid for apoteket for å fylle din resept.

De fleste forsikring planer dekker det meste av medisinen sin pris, at du må betale en liten copay. Du kan også være i stand til å kjøpe medisiner til selvkost.

Kjøp Resept Meds Online

Ta kontakt med din lege og din forsikring carrier å sørge for at du kan fylle resepter på nettet, og i så fall, hvilke nettsteder er dekket.

Sørg for at nettstedet du kjøper medisiner fra er troverdig, så det er mange svindel der ute. Sørg for at det er en lisensiert apotek og at din har å gjøre med en registrert apotek.

De fleste store apotek kjeder har elektroniske komponenter som du kan ha medisin sendt direkte hjem til deg eller til nærmeste butikk plassering.

Tips og advarsler

 • Apotek i drugstores og supermarkeder har ofte kortere timer enn den største butikken.
 • Bare personen for hvem resepten ble skrevet ut bør ta de foreskrevne medisiner. Forfalske eller smiing resepter er et alvorlig lovbrudd.

Hvordan Melde Medical svindel

Medisinsk forsikringssvindel er begått på en rekke måter. For eksempel, når en forbruker filer et krav for tjenester eller reseptbelagte stoffet han aldri mottatt eller leverandør regninger for en tjeneste det aldri faktisk gis, en forbrytelse er begått. Når en forbruker eller leverandør bevisst presenterer til hennes forsikringsselskap falsk informasjon med den hensikt å motta helsetjenester fordeler, har medisinsk forsikringssvindel skjedde. Ifølge Cornell University Law School, "statistikk viser nå at 10 cent av hver krone brukt på helse omsorg går mot å betale for falske helsevesenet påstander." Slike skruppelløse handlinger må rapporteres.

Bruksanvisning

Finn forsikringssvindel byrå for staten. Dette kan være plassert på Coalition Against Insurance Fraud nettside ved hjelp av koblingen i Resources. Hvis staten ikke har en forsikringssvindel byrå, søke etter Statens Institutt for forsikring nettstedet.

Ring hotline nummer oppført for staten forsikringssvindel byrå eller forbrukeren hjelpetelefon feltet til Statens Institutt for forsikring nettstedet. Du vil ønske å gi byrået med navn eller andre detaljer og opplysninger du har om den medisinske forsikringssvindel situasjon.

Kontakt forsikringsselskapet du tror den svindelforsøk skjedde mot. Du kan finne et selskap telefonnummer ved å finne sin corporate hjemmeside på Internett.

Rapport Medicare eller Medicaid svindel ved å ringe Department of Health and Human Services 'Office of Inspector General Fraud Hotline. Du kan enten ringe 800-447-8477 eller e-post [email protected] Du må oppgi informasjon som som begikk bedrageri og hvor og hvordan det skjedde. Plus, ifølge Medicare, "din identitet vil være beskyttet i den grad det tillates av loven."

Voice dine bekymringer til Rikstrygde Crime Bureau (nicb). Du kan sende inn opplysningene via link i Resources eller ring byråets nasjonale hotline på 800-835-6422. Hvis du bruker en mobiltelefon, kan du sende en tekst ved å skrive ordet "svindel" og deretter uredelig informasjon du rapporterer i meldingen delen. Teksten er sendt til TIP411 (847411). Du har lov til å holde identiteten anonym ved rapportering uredelig informasjon.

Medicare svindel og Fysioterapi

Medicare svindel og Fysioterapi


Medicare svindel foregår hver dag av mange medisinske fagfolk, inkludert fysioterapeuter. Men mange terapeuter uvitende begå svindel fordi Medicare ofte endrer regelverket som regulerer medisinsk fakturering for terapi tjenester som tilbys.

Betydning

Uriktige eller usann fakturering av terapi tjenester til Medicare resulterer i betydelig endring av Medicare refusjon for anlegget ditt. Derfor ser Medicare alle unøyaktigheter som potensiell svindel og kan straffeforfølge, noe som resulterer i bøter, oppsigelse, tap av lisensstatusen og sertifisering og fengselsstraff.

Typer av Medicare svindel

Medicare forventer å bli fakturert i eksakte minutter for behandlinger gitt til en pasient. Hvis en terapeut regninger for mer eller mindre behandlingstiden enn de har utført, har de begått Medicare svindel. Videre må alle minutter fakturert utføres i direkte siktlinje av pasienten - det vil si med terapeuten i stand til å fysisk se pasienten. Fakturering feil kode for behandling utgjør også svindel fordi forskjellige koder endre refusjon at anlegget mottar.

Forebygging / løsning

Terapi selskaper vil ofte følge Medicare lover og varsle sine ansatte om gjeldende endringer. Medicare, men ikke har noen krav for å varsle deg om endringer, og din uvitenhet av dem ikke beskytter deg fra rettsforfølgelse. På grunn av væsken natur lovene som styrer Medicare for terapi pasienter, fysioterapeuter rådes til å kontrollere Medicare offisielle hjemmeside, Medicare.gov, ofte for endringer.

Hvordan finne Hvem har Medi-Cal

Hvordan finne Hvem har Medi-Cal


Medi-Cal er offentlig finansiert helseforsikring for kvalifiserte deltakere i delstaten California. På grunn av helseforsikring bærbarhet og Accountability Act lover, de eneste som kan finne ut hvem som har Medi-Cal fordelene er leverandører eller deltakerne selv. Deltakerne må oppfylle visse krav, samt være innenfor inntekts- og ressurs rammer fastsatt av staten California.

Bruksanvisning

Hvordan Medi-Cal Tilbydere kan finne Hvem har Medi-Cal

•  Logg inn på delstaten Californias Medi-Cal database.

Søk etter personens navn, personnummer, eller fordel legitimasjon nummer.

Sjekk kvalifikasjons koder for å finne ut om personen er kvalifisert er aktiv.

Ring privat Medi-Cal valgbarhet telefonnummer når du må bekrefte tvilsomme elementer, for eksempel når kodene viser at et medlem er inaktiv selv om de tror de er berettiget, når det er spørsmål om beløpet fra pasienten, eller når det er spørsmål om andre helsetjenester dekning.

Be pasienten om å kalle sine Medi-Cal arbeidstaker hvis ikke kan bekrefte valgbarhet.

Hvordan finne ut om du eller dine pårørende Har Medi-Cal

Finn telefonnummeret til din lokale Medi-Cal kontor.

Ring Medi-Cal kontor og be om å få snakke med din saksbehandler. Du vil bli bedt om å oppgi saksnummer og / eller personnummer.

Spør arbeideren for status for din families Medi-Cal valgbarhet. Du må kanskje søke om noen eller alle medlemmer.

Tips og advarsler

 • Medi-Cal kontorer ligger innenfor ulike avdelinger avhengig av fylke. De vanligste stedene er Institutt for Human Services eller Institutt for sosiale tjenester.
 • Ved hjelp av en Medi-Cal-kort som ikke tilhører deg anses svindel og er straffbart.

Hvordan oppdage Forsikring svindel

Forsikringssvindel er noe du bør bekymre deg for om du er i ferd med å bytte forsikringsleverandører eller blitt kontaktet av en forsikringsagent lovende planer som høres for godt til å være sant er. Når det oppdages forsikring svindel, holde øyne og ører åpne, og spør mange spørsmål om planen. Hvis du mistenker at et forsikringsselskap for svindel, melder selskapet umiddelbart.

Bruksanvisning

En sammenligning dekning kostnader til antall plan fordeler og nettverk størrelse. En forsikring leverandør med kostnader 25 prosent eller mer under gjennomsnittet prisen kan ikke være legitime, spesielt hvis det leverandøren lover et høyere antall plan fordeler og en større leverandør nettverk enn konkurrenter.

Be om å få en kopi av forsikringsleverandørens offentlig utstedt lisens. Styr klar av forsikring planer og forsikringsagenter som ikke er lisensiert til å operere i staten. Likt, styre klar av forsikringsagenter som ikke klarer å bruke begrepet "forsikring" når selge en plan.

Lytt til faktabaserte svar på dine spørsmål og be om skriftlig bekreftelse på noen løfter eller noterte plan priser. Unngå også forsikringsselskaper som er villige til å gi konkret informasjon om sin bakgrunn.

Skaff en forbruker vurdering fra Better Business Bureau og ta kontakt med statlig forsikring avdeling for bakgrunnsinformasjon om forsikringen leverandøren. Unngå alle forsikringsselskap som ikke er anerkjent av BBB eller staten trygdekontoret.

Spørre om innmelding krav. Hvis du er pålagt å delta i en "forening" for å kvalifisere for dekning, men er ikke gitt tradisjonelle medlems rettigheter og plikter, unngå selskapet.

Tips og advarsler

 • Rapportere et forsikringsselskap du mener er engasjerende i mistenkelige praksis til den føderale Office of Inspector General hot linje. Toll-free telefonnummeret er 800-368-5779.

Hvordan å gå ned i vekt og ha god helse med Acai Berry

Hvordan å gå ned i vekt og ha god helse med Acai Berry


Acai Berry blir brukt av millioner av mennesker som ønsker å gå ned i vekt, være sunn og leve en aktiv livsstil. Acai Berry hemmelige ingredienser: fytokjemikalier og antioksidanter.

Ifølge CBS Early Show, Acai bær er blant de mest næringsrike matvarene i Amazonas, rik på B-vitaminer, mineraler, fiber, protein og omega-3 fettsyrer. Acai bær inneholder også omega-9, en gunstig fettsyre.

For optimal helse og vekttap, fytokjemikalier og antioksidanter spiller en viktig rolle i å regulere stoffskiftet og bekjempe frie radikaler.

Bruksanvisning

opplyse deg om de mange forskjellige former for Acai Berry produkter på markedet. Acai kan kjøpes som en drikke, ofte blandet med andre fruktekstrakter - som Mona Vie acai berry blanding. Acai for vekttap og bedre helse kan kjøpes i pulverform, piller, frossen puré, eller i sjokoladeplater. Lese etiketter og sammenligne før du bestemmer hvilken acai produkt som best passer dine behov.

Bruk acai berry sammen med en sunn livsstil - du vet det grunnleggende: få tilstrekkelig hvile, spise godt balanserte måltider, mosjon. Resten, spise, trene plan vil sikkert ha en positiv innvirkning på din helse og ditt utseende hvis du har bortfalt inn i en livsstil som kort endringer enten av disse grunnleggende behov; men kan legge til en supermat, slik som acai berry, til kosthold gi deg den ekstra boost som øker energi, utholdenhet og generelle velvære.

Vær realistisk i dine forventninger. Det er ingen magisk pille eller trylledrikk som kan gjenopprette ungdom. Du kan likevel få fantastiske helsemessige fordeler fra å legge strøm-pakket acai berry til din daglige diett. Ifølge Mayo Clinc, acai bær er en god kilde til antioksidanter, fiber og hjerte-sunt fett. Og de smaker godt, også. Så vær snill mot deg selv. Vær oppmerksom på det grunnleggende, og bruke acai berry som en naturlig supplement for å gi systemet et løft. Når du føler deg bedre, du ser yngre. Det står til grunn.

Tips og advarsler

 • Jeg drikker Mona Vie, acai berry juice, fordi dette flytende form beholder massen og hud, og gir aktive ingredienser i en smakfull drink.
 • Vokt dere for svindel som lover for mye.
 • Gjør endringer i livsstilen din som du kan opprettholde over tid.
 • Ikke erstatning acai eller andre næringsstoff for balansert ernæring.